רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ראוטר של tp-link לכבלים של הוט. ההתקנה היתה פשוטה והכל עבד מיד. ניסיתי להגדיר סיסמה בכדי שלא כל אחד יוכל לגלוש דרך הראוטר אבל כנראה שהגדרתי לא נכון ועכשיו אין קשר בין הראוטר למחשב. האם יש אפשרות לעשות ריסט ולהתקין מחדש??
-
- 2 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בכל מיני תופעות מוזרות עם נתבים ומודמים של שכנים וחברים. לאחד יש חיבור מצויין בקווי אבל האלחוט מקרטע, אצל השני ה-TORRENT וה-MESSENGER מתפקדים אבל כל מה שעובר דרך הדפדפן צולע ואצל השלישי מדי פעם יש תקיעות שנפתרות רק עם כיבוי והדלקת הנתב. המשותף לכל הבעיות הללו הוא שהם אינן נובעות מציוד תקול אלא מהחום והלחות הגבוהה. אצל כולם, כל הבעיות נפתרות אחרי שמכבים את הנתב ונותנים לו חצי שעה עד שעה של מנוחה והתקררות. כך לדוגמא מדדתי (באמצעות מד חום אינפרה MT100 - לינק כאן - http://microtempusa.com/mt100.php) נתב HOTBOX בטמפרטורה של 61 מעלות ונתב TP-LINK בטמפרטורה של 49 מעלות, זאת כאשר טמפרטורת הסביבה היא 26 מעלות... במצבים כאלה אני מאוד ממליץ לנקוט צעדים שימנעו …
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לא הייתי בטוח אם לפרסם כאן או בציוד הקפי. התשתית אינטרנט 12MB של HOT, ספק 012. יש לי מדפסת משולבת פקס, יש סיכוי להפעיל את הפקס דרך חיבור לראוטר או ישירות למודם של HOT??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדקתי היום עם הוט לגבי שדרוג ה12MB שיש לי עכשיו ל-30MB. הנציגה מהוט אמרה שיש צורך להחליף את המודם לכזה שתומך במהירויות האלה, ושזה כרוך בדמי התקנה של 200 ש"ח. כיום יש לי מודם של מוטורולה מדגם SBV5121. האם הוא באמת לא מתאים למהירויות כאלה? על מה בדיוק הם גובים את הכסף אם מדובר בשני חיבורים מסכנים שאני יכול לעשות בעצמי? יש פה מישהו שגם רצו לגבות ממנו את זה והצליח לבטל את דמי ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב (WIN7, intel 8200 2GB) המחובר לרשת ביתית (חיבור קווי דרך מודם 10/100) לראוטר של בזק (Netgear VVG2000) מהירות החיבור 30G דרך בזק ובזק בינלאומי. הבעיה היא שכאשר אני מבצע הורדות ממושכות או בכלל כשאני יוצר תעבורה למשכי זמן ארוכים (למשל בעת משחק WOW) המחשב שלי מתנק באקראיות מהראוטר ומתחבר בחזרה תוך זמן קצר. הבדיקות שביצעתי: 1. בבירור עם הספקית והתשתית - לא נרשמו ניתוקים בשתי החברות. 2. הרצתי Ping -t לראוטר על המחשב האמור ולפטופ שחובר לראוטר באופן קווי, ויצרתי שוב את התנאים שהביאו לניתוק. כאשר המחשב התנתק הפינג הראה שיש כשל רק במחשב הבעייתי ולא בנייד (שגם המשיך להוריד ללא תקלות). מכאן אני מסיק שהבעיה היא בצד של המחשב. אציין כי לא ביצעתי שום התקנה מיוחדת ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למישהו מושג מה ההבדל בין כל הגירסאות של רכיב ה-WLAN Adapter של סמסונג? WIS12ABGN WIS09ABGN וכו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחד אני קונה עכשיו מחשב נייד אז איך אני הסדר שהוא יעבוד עם האינטרנט בבית שלי???מתחבר פשוט דרך רשת אלחוטית??? שאלה שנייה שהיא העיקרית אני טס עוד חודש לחול לגרמניה לעבוד שמה שלושה חודשים ואני מעוניין לקחת איתי את המחשב אז רציתי לדעת איך אני מסדר את עניין אינטרנט בחול.???כאילו גם שם אני יכול להתחבר ברשת אלחוטית או שצריך איזה קומבינה אחרת??? תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אהלן סתם רציתי ליידע אותכם. בזק העלתה את המהירות העלאה בחבילה של 30MB ל1.5MB להגיד את האמת לא אוהב את בזק דיי יקרים אבל זה נראה כמו מהלך מונע בהתאם למה שקורה בשוק התקשורת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מודם של בזק (VDSL אם זה משנה) עליו מחובר בכבל רשת ישיר ליציאת ה WAN נתב של TP-Link כתובת הנתב היא 196.168.1.1 הוא מתפקד כשרת DHCP עם רשת אלחוטית מאובטחת עליו מחובר בפורט Lan1 מחשב נייח ובאופן אלחוטי מחשב נייד ופאלפון סלולרי לפורט Lan2 מחובר בכבל רשת ישיר נתב נוסף של tp-link אותו אני רוצה להפוך ל AP + switch (כדי שגם עליו היו מחוברים 2 מחשבים ניידים באופן אלחוטי ו 2 מחשבים באופן חוטי) הנתב השני מחובר בפורט Lan1 לפורט Lan2 לנתב הקודם, את הנתב השני הגדרתי כך: כתובת IP 192.168.0.253 שרת DHCP כבוי נקודת רשת פעילה עם אותו סיסמה וסוג אבטחה כמו בנתב הראשון, המחשבים המחוברים לנתב השני מקבלים כתובת IP ויכולים לגלוש באינטרנט אז מה הבעיה כאן בעצם? הבעיה היא שמופיע לי …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TPLINK דגם TL-WR1043ND. ועד עכשיו היה לי בבית HOMEPLAG של בזק שהחליט להפסיק לעובד, החלפתי לחדש דרך בזק סטור ועדיין לא עובד. עכשיו יש לי בית עם מפלסים, שלחלק ממקומות הבית הקליטה של הראוטר לא מגיעה. אשמח לשמוע על איזשהו פיתרון כמו AP(אשמח לדגם טוב!), או דברים אחרים נחמדים (: וגם חשבתי על משהו אולי על קומבינה דרך השקע של הקו טלפון בבית תגידו לי אם זה אפשרי, לחתוך כבל רשת(שמחובר לראוטר) לחבר לחיבור של הטלפון, ואז בכל מקום בבית להוציא משם גם קצה של כבל רשת האם זה אפשרי ? צירפתי תמונה של חיבורי הקו הטלפון. http://bit.ly/OMnGhV תודה, שבת שלום !
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חבר שיש לו דירת 2 קומות + מרפסת יש לו ראוטר 2 אנטנות של אדימקס+ אנטנה חזקה נוספת (מלבנית לבנה של TP-LINK לדעתי) שמחוברת אליו הוא רוצה שבקומה השניה ובמרפסת תהיה לו קליטה טובה של הרשת האלחוטית, הוא קנה אקסס פוינט שלD-LINK (DAP-1360 כדי להרחיב את הרשת והיום באתי להתקין לו אותו - הגדרתי אותו כREPEATER ושמתי אותו בנקודה מסויימת שנמצאת בין הראוטר האלחוטי והאזור שבו הוא רוצה לשפר את הקליטה, הבעיה היא שכשאני מחבר לרשת האלחוטית מהלפטופ אני לא יודע אם הוא משתמש בסיגנל של הראוטר או של האקסס פוינט כי הם חולקים את אותו שם.. השאלה שלי היא כזאת האם יש איזו דרך לדעת לפני מאק אדרס או איפי למה אני מחובר לראוטר או לאקסס פוינט ושאלה נוספת האם יש אפשרות שהREPEATER ישדר אות של…
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. רכשתי נתב חדש. Belkin Play N600 Dual Band Wireless N Router (Older Generation) קישור: http://www.amazon.com/Belkin-Wireless-Router-Older-Generation/dp/B0047T7AIU בעצם..... במקום שאטריד עם המון שאלות, אולי קישור יעזור לי להבין את כל המונחים. למשל - Subnet Mask DHCP Server Local Domain Name Connection Type (Dynamic, Static, PPPoE, PPTP, Telstra...) Channel SSID בנוסף, יש לי 2 Bands לפני מה שאני מבין, ולכל אחד הגדרות משל עצמו (?!). Band אחד (שאני מניח מתורגם ל"תדר" הוא 2.4 גיגה הרץ, והשני הוא 5 גיגה הרץ.... וממש לא ברור לי על מי מאלה אני אמור לגלוש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לאנשי התשתיות שביננו בהתיחסות לכבלים מסוג cat6 ו cat7 וללא שימוש ברפיטר, מהו האורך המקסימלי שניתן למשוך ללא ירידה בסיגנל? ובמידה ומדובר ב100 מטר (זה מה שאני זוכר...) ואני רוצה למתוח לקילומטר האם אני חייב רפיטר כל 100 מטר או שישנו פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
המשרד שאני עובד בו מתחבר ללקוחות מסוימים באמצעות Logmein. הבעיה שהגרסה החינמית של התוכנה לא מאפשרת להדפיס מרחוק (כלומר ללחוץ הדפסה במחשב הלקוח והדפסה יוצאת אצלי במשרד), העברת קבצים וכדומה. Logmein תוכנה מעולה, אבל בגלל שאנחנו צריכים לרכוש רישיון עבור כל מחשב שאליו אנחנו רוצים להתחבר העלויות יוצאות גבוהות מאוד. הדרישה היא כזאת: א. אפשרות להתחבר למחשב הלקוח בלי להזדקק להפקת סיסמה בצד השני. ב. אפשרות להדפיס מרחוק ג. אפשרות להעביר קבצים ד. מהירות, מהירות, מהירות ה. עלויות רישיון שפויות יותר.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה/בקשה בכותרת. אם יש משהו אולי מובנה בתוך תוכנת השליטה של הראוטר זה גם יהיה מצויין (TP-LINK TL-WR941N ). חינמי כמובן תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על סוויצ' שתומך 1000mbps. ישמש כמפצל לכבל רשת שמגיע מראוטר בחדר אחר. http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=10294&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך הסוויצ'ים של אדימקס? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כל פעם שאני רואה סרטונים באינטרנט על איכות של HD או אפילו 720P זה נתקע כל שנייה, מה אני יכול לעשות כדי לראות באיכות של HD בלי תקיעות ותקלות? זה תלוי במהירות של האינטרנט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב,התקינו לי לא ממזמן אינטרנט -30 MB של הוט, והביאו לי ראוטר -HOTBOX. כעת, כשאני מחבר את הסמארטפון אליו (סמסונג גלקסי) , הוא גולש במהירות, מלבד בעיה מוזרה, אפליקציית WATSAPP לא עובדת בגלישה בWIFI לעיתים , האם זו בעיית פורטים או מה??אודה לעזרה בנושא...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרכוש נתב לדירה.. האינטרנט הוא במהירות 10 מגה. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי. השימוש הולך להיות בעיקר להתחברות ברחבי הדירה של הסלולרים ואייפד. וכן סטרימר Xtreamer sidewinder. אשמח להמלצה לנתב שיתאים לדרישות הנ"ל. הדירה קטנה.. אם יש נתונים נוספים להוסיף כדי למקד את הדרישה אשמח לענות.. תקציב בסיסי +, אם יש משהו בפחות מ - 200 שאמין ואיכותי אני אשמח..
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט בחיבור רגיל ישיר למחשב אבל רציתי לחבר כרטיס רשת ולהפוך אותו לaccess point ככה שאני יוכל להתחבר אל הרשת של האינטרנט שלי דרכו ולא דרך הנתב. יש לי נתב מצוין אבל העניין הוא שהחדר שלי הוא ממד ולכן במום 12M יש לי גג 2M. ניסיתי דרך הwindows 7 להפוך אותו ללא הצלחה לרשת אד הוק. תודה לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום שכחתי את סיסמת הראוטר ואני לא מצליח להתחבר אליו. איך אני מאפס אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, המכשיר כן מספק לי באופן קווי אינטרנט של 15 MB על 800K. שאפו. אבל בתור ראוטר הוא מזדהה בנייד שלי ולאחר שהמחשב מתחבר, זה כותב MO INTERNET. למרות שכתוב CONNECT. עצות? תודה! יום מצויין!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-