עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה

2. נסיתי את 192.168.0.1 עבור הנתב, כתובת שכל הזמן עבדה לי ופתאום חדלה לעבוד בעיה דומה כשאני מנסה להתחבר לתכנת ניהול המודם בכתובת 192.168.100.1 גם לא עובד

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום, יש לי בעיה שמונעת ממני לרשום את שם המשתמש והססמא של ספק האינטרנט שלי במאפיינים של הראוטר האלחוטי של 3com שרכשתי. שם המשתמש מכיל # והראוטר כנראה לא מבסוט מזה. שאלתי היא, האם אוכל לחבר את המודם ישירות למחשב ראשי, לחבר את שאר המחשבים שלי דרך הראוטר האלחוטי, ועדיין לחלוק אינטרנט עם שאר המחשבים, למרות שהמודם ADSL אינו מחובר ישירות לראוטר? אני בעצם שואל האם אפשר לבצע דבר הדומה למה שעושים כשמחברים שני מחשבים באמצעות כבל מוצלב, והמחשב המשני מקבל אינטרנט מהמחשב הראשי שמחובר ישירות למודם. תודה. עריכה: שאלה נוספת: האם יש ממש בשמועה שבכדי לחבר מודם של בזק לנתב אלחוטי, אני צריך להמיר את המודם לנתב? (הנחיות בדף היצרן של המודם?)

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by razorer,

יש לי מחשב אחד עם XP ואחד עם VISTA אני יכול לעשות בינהם שיתוף עם ICS? כמו במדריך שבדביק?

5. Started by d pro,

טוב אחריי חצי שנה של ריסטארטים4 פעמים בשבוע בויסטה (TCPIP.SYS) הארור אין פיתרון אלה להחליף כרטיס אני משתמש בכרטיס המובנה של הלוח dq6 גיגבייט וכנראה הוא לא עומד בעומס הטורנט.. הבעיה היחידה בלוח הזה שאין לי מקומות פנויים בסלוטים חוץ מ pcie אז מה כדאי לקנות? זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_221_1801&products_id=18262 או זה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221_2096 תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by dekektam,

עברתי דירה ואני ושותפתי רוצות לעשות אינטרנט ברשת אלחוטית. אנחנו מתכוונת להצטרף דרך HOT וכנראה נטוויז'ן. איזה ראוטר כדאי לנו לקנות?(בתקציב של עד 250 ש"ח) חשוב מאוד שלא יהיו לנו התנתקויות כי אנחנו סטודנטיות שצריכות את האינטרנט כל הזמן. מהו ספק האינטרנט הטוב ביותר? תודה עינת

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. שלום, אתמול התקנתי נתב/מודם אלחוטי של בזק (סימנס SL2-141), ומאז אני חווה בעיות עם העכבר שלי - LOGITECH MX REVOLUTION. הייתכן קשר? הנה עוד פרטים: הנתב אמנם אלחוטי, אך אני מחובר רק באופן חוטי (שני מחשבים). הפעלתי את הרשת האלחוטית. מידי פעם אני מתחבר עם הפלאפון. מה שקורה כעת הוא שהעכבר לפעמים נתקע ומשתחרר ולפעמים נתקע ולא משתחרר. ודבר מוזר נוסף הוא ששלושה כפתורים בעכבר עובדים ושלושה לא עובדים, לא משנה למה אני מכנת אותם. לגבי הנתב, שם רשת מוסתר, הצפנת WEP פועלת, ו MAC גם כן. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי את שני הנתבים הללו, אחד מהם אני יתן מתנה למישהו והשאלה מה להשאיר לי, מבחינת איכות ואמינות איזה מהם עדיף?בעיות התנתקות וכו' דרך אגב ל 3COM יש שתי אנטנות יש לזה איזהשהיא משמעות?או יתרון? או שזה סתם גימיק או אקט עיצובי? אשמח לקבל ממכם תשובה. the Z-Guy

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. וכמה זה עולה בערך?האם אפשרי להשיג את זה בחינם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by boogie,

יש לי אינטרנט בלי חייגן ובד"כ אני רק מחבר את הכבל לכרטיס רשת והכל פועל, אבל כרגע התקנתי VISTA שיניתי את המהירות ל 10 Half Douplex והאנטרנט לא עובד מישהו יכול להדריך אותי איך מסדרים את זה????

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Alex89,

אני מחפש אתר לאיכסון קבצים עד 10 מגה ויוכלו להשאר באתר להרבה זמן או אפילו לתמיד?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  12. אוקיי אז ככה אני רוצה לפתוח פורטים מסויימים בנתב שלי עכשיו איך אני עושה את זה והאם אני עושה את בכללי לנתב? או לפי מחשב? ואיך אני עושה העדפות לתוכנות מסוימות בשני המחשבים כלומר שתוכנה אחת תקח יותר פס מהשנייה ואיך אני מבטל את הרשת האלחוטית שיש לי עם הנתב כי כרגע אני משתמש ברשת חוטית תודה מראש

13. שלום לכולם, יש לנו שני מחשבים שמחוברים דרך כבל מוצלב. המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם מודם USB והמחשב של אחותי מחובר למחשב שלי עם כבל. לשנינו יש מערכת חלונות ויסטה, העניין הוא שבמחשב של אחותי הכל עובד, אימיול, מסנג'ר ודפדפנים, לעומת זאת אצלי הדפדפן עובד כמה דקות ואז כבר לא, האימיול והמסנג'ר ממשיכים לעבוד בלי בעיה. כנראה ישנה איזושהי בעיה עם הDNS... אבל אני לא מבין גדול בתקשורת מחשבים. הגדרתי לאחותי בחיבור שער 192.168.0.2 על מסכת משנה 255.255.255.0 ושער ברירת מחדל 192.168.0.1. הגדרתי גם שרתי DNS אצל אחותי. אצלי ה-IP וה-DNS מוגדרים להתקבל אוטומטית. מה אני לא עושה נכון? מה חסר לי בהגדרות? אלו היו בדיוק ההגדרות שלשנינו היו XP והכל עבד בסדר גמור. אני כבר נואש, ניסיתי להגדיר אצלי I…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  14. כרגע המחשב שלי מחובר ישירות למודם ומתחבר באמצעות חייגן עכשיו קניתי נתב ואני רוצה לנסות אותו ולחבר את המחשב לנתב והנתב למודם אלא שספק האינטרנט עדיין לא העביר את קובץ ההגדרות לחברת הכבלים אשר מסיר את התלות בחייגן האם בכל זאת אפשרי להגדיר התחברות באמצעות הנתב

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  15. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. שלום יש לי רשת אלחוטית ביתית - נתב אלחוטי Intellinet יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB - שמראה disconnected בהגדרות ipconfig אני מצליח לראות את הרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית צריך עזרה אולי הגדרה של הנתב לא תקינה בבקשה לעזור תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by NIVs,

אני משתף במחשב של אבא שלי מדפסת והכול עובד. מחשב אחד מחובר עם כבל לEDIMAX שלי ואני יכול להדפיס. אבל החשב השלישי שמחובר באלחוטי מזהה תמדפסת ושאני מאשר תהדפסה לא יוצא כלום.. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by Dude29,

שלום, מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות לחבר מדפסת HP 5610 לרשת ביתית, ע"י חיבור המדפסת למתאם USB 2 Ethernet ודרכו כבל רשת לHub. האם חיבור בצורה הזאת יעבוד ויאפשר למחשבים נוספים בבית שמחוברים דרך הHub לראות את המדפסת ולהדפיס/לסרוק דרכה? *(המדפסת לא מגיעה עם כרטיס רשת מובנה ולכן יש צורך במתאם USB לכרטיס רשת) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by clown,

התחדשתי בלפטופ עם כרטיס רשת 4965AGN ואני צריך ראוטר. יש טעם להשקיע בראוטר שכזה? שמתי לב שהם יקרים. תודה.

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by alex15,

יש לי בעיה ..אני לא יודע איך לפתוח פורטים ב D-DLINK 524 אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי ... תודה .

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by Allanon,

שלום רב, יש לי שני מחשבים בבית, ויסטא ו XP המחוברים ביניהם בעזרת נתב SENDTEK PAR-720G של בזק (HPNA 3). הכל היה טוב ויפה עד לפרמוט האחרון של המחשב עם ה XP. כעת הרשת אומנם עובדת אבל הקבצים המועברים תמיד מגיעים ליעדם פגומים. אני הייתי בטוח שמנגנון לבדיקת שגיעות (נראה לי זה נקרא CRC) מובנה לתוך כל פרוטוקול תקשורת, אבל כנראה שאני טועה. מה יכולה להיות הסיבה לתופעה המוזרה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  22. בא לי לעשות סקר קטן לראות את המצב בין החברות. ממני כרגע גונבים 69 מבזק ו57 מ012 (אחרי טלפונים כועסים זה ירד ל42) בכל מקרה, ביקשתי לשדרג ל2.5 ויצא לי בזק 79 ו012 40 לחצי שנה ואז 59 איך זה? סביר? איך אתם משלמים?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yeskim,

אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by lowdez,

אוקיי, אז ככה: יש לי מחשב שמריץ XP ומחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL במהירות של 1.5 יש לי גם לפטופ חדיש של טושיבה שמריץ Vista Home Premium ... מה שמגיע ברוב הלפטופים שנמכרים כרגע. אחרי מאמץ מיוחד, כי Vista זאת מערכת הפעלה דפוקה למדיי הצלחתי לגרום למצב הבא: מהמחשב אני מקבל פינג לוויסטה, אבל מהוויסטה אני לא מקבל פינג למחשב. מהוויסטה אני יכול לגשת לכל תיקייה שמוגדרת כSharing בXP, אבל מהXP אני לא יכול לגשת לשום תיקייה בוויסטה. (אני יודע שהמצב הזה סותר את עצמו, ואין לי מושג איך הגעתי אליו מלהתחילה) איך אני גורם לזה לעבוד בצורה כך שיש גישה חופשית ותקשורת חופשית בין 2 המחשבים ? הפיירוול בשני המחשבים היה מכובה כשניסיתי לעשות את מה שניסיתי.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. היי יש לי בעיה ברשת בין XP ו - VISTA כאשר המחשב המארח הוא ויסטה. העניין הוא שלפני הפרמוט (פרמטתי את המחשב עם הויסטה אבל גם לפני כן היה ויסטה ) הכל עבד טוב ועכשיו יש בעיות בשיתוף אינטרנט, למרות שכל מחשב רואה את השני ואפשר לשתף קבצים. הבעיה הידועה במילות המפתח unidentified network מצאתי מלא נושאים על זה בפורומים שונים (גוגל) אבל שום דבר לא עזר לי. מהפורום הזה הבנתי שצריך להתקין את שני העדכונים הראשונים של ה SP1 לויסטה אבל העניין הוא שאני לא מעוניין להתקין את כל החבילה ואני רוצה להבין על איזה עדכונים מדובר (שם או מספר) ככה שאני אוכל למצוא להתקין. לפני הפרמוט כל החבילה היתה מותקנת אולי בגלל זה העסק עבד. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים