רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחרי שכל השבוע האחרון הרגשתי בעיות של איטיות נמאס לי ובדקתי את המסך של ההוטבוקס מתברר ששלושה ערוצים מתוך ה-8 מייצרים מיליוני שגיאות וכנראה דופקים לי את החיבור בדיקה מהירות פשוטה מגלה שמהירות ההורדה השתנתה ל-25 מתוך 100 המובטחים השיחה לתמיכה הטכנית של הוט סיוט, עונים מהר אבל מעבירים אותך שבעת מדורי גיהנום של בדיקות פשוטות ובסוף מתאמים טכנאי. קרה למישהו שפתאום חלק מהערוצים השתגע ?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWA-140 . עכשיו פרמטתי את המחשב של אחי . לפני הפורמט היה ווינדוס XP והכרטיס רשת עבד כמו שצריך. אחרי הפורמט שמתי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מזהה אותו. אם אני מעביר את המתאם למחשב שלי או של אחי השני המתאם עובד. אם אני לוקח את המתאם שנמצא כרגע במחשב שלי ושם במחשב של אחי השני המתאם גם עובד משום מה המתאם שהיה אצל אחי לא עובד באף אחד מהמחשבים - מה הסיבה ואיך פותרים אותה כי המחשב עומד עכשיו בלי אינטרנט .. =[ CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, איזה פרוטוקולים חייבים לבדוק שיש בנתב, יש עוד משהו שצריך לבדוק? ואם כדאי שיהיו פרוטוקולים נוספים לכבלים לדוג' ? ושאלה נוספת פרוטוקולי אלחוט זה תקן או שזה תלוי חברה? תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
ברשותי כיום רשת ביתית של 5 מחשבים על כבלי CAT5e. חלק מהמחשבים מחוברים לראוטר וחלק לSwitch שאחת מרגליו גם כן מחוברת לראוטר. ברצוני לשדרג אותה כך שבין שלושה מהם (אלו המשתפים את הSwitch) הרשת תהיה מהירה ככל שניתן וזאת בגלל עומס שנוצר על שרת המדיה. יש לציין שבין מחשב שרת המדיה לSwitch ישנו כבל של 20 מטר. האם החלפת הSwitch לגירסת 1Giga ,בהתחשב בטופולוגיה המצויינת, אכן תשפר את המהירות בין שלושת המחשבים האמורים ? האם ניתן לשערך בכמה ,כאשר כיום הרשת רצה במהירות של 8MByte/Sec? לצערי לא ניתן להחליף את הכבלים לCAT6, הם כבר מוטמעים בקיר (חצובים). תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס - ar-7084ga, אם זה משנה - ואליו מקושר מחשב נייד בצורה אלחוטית (ולא רק) ללא בעיות. לעומת זאת, מחשב אחר, נייח, כשניסיתי לחבר אותו דרך כבל, הראוטר פשוט השתבש - כל הנורות מהבהבות בצורה א-סימטרית. הנייד, שהיה מחובר אליו, התנתק. ובנייח עצמו הוא שניה מראה שהוא מחובר ושניה מתנתק (וגם בשניה שהוא מראה שהוא מחובר א"א לגלוש דרכו), וכשבדקתי האם הבעיה היא בכבל על ידי חיבור הנייד דרך הכבל - הכל היה כשורה. חשבתי אולי הבעיה היא פיזית במחשב או משהו, לכן קניתי כרטיס רשת אלחוטית, וגם אז - כשמתחברים לרשת הספציפית הזו היא משתבשת. לעומת זאת, כשהתחברתי לאחת מרשתות השכנים, לבדיקה, הכל התנהל כהלכה. מה עושים? או אפילו מה הכיוון (הבעיה היא בראוטר? במחשב?)? ד.א. רסטרתי את הראוטר…
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי אני מנסה להתקין חייגן כבלים של 012 ותבל דיגיטל ניסיתי מה שכתוב בכל המדריכים הבעיה שלי שאני מנסה להתחבר לכתובת aztv.012.net.il אני מקבל הודעת שגיאה שהכתובת לא מושגת פעם משהו הביא לי כתובת IP אחרת ואולי גם DNS והצלחתי להכנס עם החייגן. חשוב לציין שזה עבד לי אבל עכשיו אני אחרי פרמוט ולא שמרתי את הכתובת. אני צריך חייגן כדי לשתף אינטרנט במחשב השני
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אהלן חברים. בימים האחרונים יש לי בעיה מוזרה מאוד. כל כמה זמן, מגיע מצב שבו הפיירפוקס כאילו בלי אינטרנט, למרות שיש חיבור ובאקספלורר 6 יש אינטרנט באותו הזמן, ושום דבר חוץ מסיום משימה של הפיירפוקס והפעלתו מחדש לא עוזר. בעיה שניה, היה מותקן על המחשב מזמן כרום, ועד לפני כמה שבועות הוא עבד, פתאום הפסיק לעבוד. לא משנה כמה פעמים ניסיתי להסיר, להוריד חדש, ולהתקין, זה לא עוזר והוא עדיין לא עובד. יש לכם רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית ראוטר/מודם הוטבוקס של הוט. יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני נייד (כזה שמתחבר עם USB) -עד כאן, הכל בסדר, האינטרנט עובד מהר. בנוסף יש לי לפטופ מדגם : DELL INSPIRON 1525 שיש לו כמובן כרטיס רשת פנימי. מסיבה שלא ברורה לי עד עכשיו אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט באמצעות הלפטופ! המחשב אומנם מזהה את הרשת האלחוטית אבל כאשר אני מכניס את הסיסמא של הרשת למחשב אני כל הזמן מקבל הודעת שגיאה, שהמחשב לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. דיברתי כבר שבוע עם הוט - הם אומרים שהכל עובד תקין. ניסיתי להחבר לאינטרנט בלפטו עם כרטיס הרשת הנייד - והכל עבד פיקס! אבל לא ברור לי למה ב NETWORK CONNECTION - כל הזמן מופיע לי איקס אדום על חיבור הרשת הרלוונטי (הפנימי במחשב) ואני לא מצליח ל…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני ליצור רשת אלחוטית בבית ע"י הוספת כרטיס רשת PCI למחשב הנייח. אם אפשר המלצה על כרטיס טוב,ישנה אפשרות לקנות בניו יורק אז אם אפשר לינק מ: www.newegg.com תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית שך EDIMAX בתקן G שתומכת ב-54MBS אבל המחשב הנייד שלי מתחבר רק ב-11MBS. יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס הוא UBS2 והנייד תומך רק ב-USB1? אודה על עזרה בנושא. הראוטר האלחוטי הוא גם של EDIMAX ותומך אף הוא בתקן G. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי לפני שנה קניתי מבזק רשת אל-חוטית, ומפני שלא היה להם את הציוד אז הם הביאו לי רשת רגילה של 2WIRE ניזכרתי בזה אתמול היתקשרתי אליהם והם אמרו שאני יכול לקבל רשת אלחוטית של 2WIRE או רשת אלחוטית\חוטית כלומר שאפשר לעבוד בשני הדרכים גם זה של 2WIRE שאלתי את נציג בזק איזה דגם מדוייק והוא אמר שהוא לא יודע, אז האם שווה לקחת את הרשת האלחוטית (כבר שילמתי אליה מזמן)? אני חייב תשובה מהר, כי מחר בבוקר באים להתקין לי. תודה מראש Install
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, יש לי מזה כשנתיים את ה1043, היו לו קונצים פה ושם אבל בחודשים האחרונים הוא פשוט מתעלל בי. אני מחליף ערוצים מדי פעם, רק כדי שהוא יסחב חיבור רציף במשך כמה ימים, ולאחרונה הוא מנצל בקושי את המהירות בבית (30 מגה) ובתצורת ווי פי נותן רק 10 כאשר במחשבים הנייחים בבית המהירות היא 30. עדכנתי לו לפירמוויר האחרון, אני לא יודע אם זה לא עשה יותר נזק... האם קיימות הגדרות שאמורות לסייע לי? אני מניח שחלקכם קינפג אותו בצורה שונה מברירת המחדל שהוא מגיע. אם נשמע לכם שהוא דפוק, אשמח להמלצה על ראוטר אחר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שמשום מה לא נותנים להראות תמונות משם יותר..... כי מה שאני מעלה ישר עובר לאייקון המגעיל של נענע עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחבר ל-ADSL 256K, אני גרה ביבנה. מי הם הספקים המהירים ביותר? (אינטרנט זהב, נטוויז'ן, ברק 013 וכו') תודה.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות לגבי הלומדה של סיסקו על ההסמכה CCNA: 1. הלומדה זה אתר למי שרשום בסיסקו נכון? אפשר בבקשה קישור ישיר לאתר של הלומדה של CCNA? 2. האם בלומדה של הCCNA מלמדים שם את כול החומר של הCCNA מהתחלה ועד הסוף? ממש הכול הכול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי שתי נתבי cisco בsite2site ואני רוצה למנוע NAT בין הרשתות מישהו מכיר פקודה שיודעת לבטל NAT על destination ? למשל יש לי שתי סניפים אחד בתל אביב ואחד באילת כתובת בתל אביב 212.76.33.1 כתובת באילת 212.30.60.1 מהראוטר באילת אני רוצה שמי שיפנה לכתובת 212.76.33.1 בתל אביב לא יחול עליו NAT תודה מראש אליאור
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש יתרון בחיבור ללא חייגן (בכבלים) בחיבור ברשת ביתית עם ראוטר.. אם כן - אז מדוע? ועוד שאלה - לגבי איי פי קבוע..אמרו לי שכדאי לבקש מהכבלים אחד כזה מאחר וזה מונע תקלות בחיבור הרשת..זה נכון? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, האם מישהו מכיר תוכנה חינמית להגבלת התעבורה ברשת? (כגון Bandwidth control/ netlimiter)
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
הבנתי שיש לי שני כרטיסי רשת על הלוח,אחד של NF4U ואחד של גיגהבייט. יש איזושהי דרך שאני יכול להתחבר דרך הכרטיס של גיגהבייט,שכביכול לא מוגן? אגב אני עם מודם (לא המצפצפים האלה). ועוד בעיה שהאינטרנט מציג לי את הדף של הכבלים עם תמונות של לוגוים של ספקים כזה...קיצר אין לי אינטרנט,אתם יכולים להסיק שזה לא המחשב שלי,האינטרנט היתנתק סתם באמצע ששיחקתי WOW..אני מחובר דרך 013 ברק עם זה קשור למשהו. ועוד שאלה(סורי עם כבר נמאס לקרוא פה בעע )אני יכול לחבר כביכול שני אינטרנטים על המחשב שלי ולבחור על איזה אני רוצה להיות מחובר,כי גם יש לי ראוטר ואני יכול לחבר אותו פשוט למחשב עם זה ככה. תודה מראש למגיבים
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כשהחיבור הוא כזה (ADSL) : מודם ADSL שמחובר לנתב, ואל הנתב מתחברים 2 מחשבים. אם רוצים לעבור לכבלים, פשוט מחליפים את מודם ה ADSL במודם הכבלים, וזהו ? כלומר, המחשבים נשארים מחוברים לנתב, והנתב למודם הכבלים ? האם לא יכולות להתעורר בעיות בגלישה במחשבים, אם מודם ה ADSL יוחלף במודם הכבלים ?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-