רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, עקב אכזבות חוזרות ושנינות מרשת האלחוטית שלי בבית, רציתי לדעת האם רכישת מתאמי איט'רנט לחשמל יסיעו להגביר את המהירות. המחשב ממוקם בממד ואילו הנתב המרכז בחדר הסמוך. האם התצורה הזו תאפשר הגברת המהירות ? האם יש איזושהי דרישה מרשת החשמל הביתית כדי להשתמש במכשירים אלו ולסיום, על איזה ציוד אתם ממליצים . תודה מראש. יניב
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מחשב כמו שאפשר לראות במפרט בצד. ועכשיו גם עוד אחד "חדש" p3 667 ... איך אני עושה שגם בפנטיום 3 יהיה אינטרנט בלי עוד נקודה או עוד מודם?
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ברשותי מודם ADSL של אלקטל ונתב אלחוטי מסוג Trendnet TEW-231BRP הגדרתי את הראוטר להתחבר אוטמטית לאינטרנט ולמעשה הראוטר כל הזמן מחובר לאינטרנט החיבור עובד טוב אבל לפעמיים האינטרנט נופל לי ומתנתק ואז הראוטר לא מצליח להתחבר שוב עד שאני מכבה את מודם ה ADSL למשך כ 5 דקות ומדליק שוב ב Log של הראוטר מופיע הדבר הבא 1970/01/01 00:29:27 : pptp: closed called from tunnel_ip=0,tunnel_server_ip0 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Call close done 1970/01/01 00:29:27 : (pptp: Call closed (NTFY) (call id 0 1970/01/01 00:29:27 : pptp:GRE: user shutdown 1970/01/01 00:29:27 : pptp: Closing PPTP connection למישהו יש מושג למה???
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
בוקר טוב לאחי יש מחשב נייד של TOSHIBA והוא גר בדירה נפרדת עם שכנים. הוא היה מתחבר לאינטרנט אלחוטי לאחד השכנים שגרו איתו והכל היה בסדר. עכשיו,השכן החליט לעבור דירה ואחי נאלץ להיתחבר לאנשים שהוא לא מכיר כאילו זה מוצא לו רשתות מסביב עם סיגנל טוב וטוב מאוד אבל מאז הוא לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט והקטע הכי מוזר זה שהוא כן יכול להיתחבר ל ICQ למשל ... עכשיו ידוע שהשכן שגר איתו פעם היה משנה לאחי הגדרות בנייד כדי שהוא היתחבר רק אליו אז אולי הוא זה שגרם לבעיה.. מה אפשר לנסות כדי לפתור את הבעיה חוץ מפורמט? {זה לא קשור לוירוס או משהו בסיגנון כי זה קרה בדיוק אחרי שהשכן שלו עזב והרי אליו הוא היה מתחבר בלי בעיה...} מאוד מודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי פתחתי את הפורטים 4661-4711 בפיירוול של הנתב, ורציתי לפתוח גם את הפורטים של הפיירוול בSP2 כי יש לי lowID קבוע, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע איך פותחים את הפורטים בSP2? עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ביטלתי את הפיירוול של SP2 ועדיין יש lowID, אז חשבתי שאולי לא פתחתי טוב את הפורטים, אז איך בדיוק אני עושה זאת? (תמונה בסוף) תודה מראש Install מה בדיוק אני ממלא בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי 2 מודמים-ראוטרים של בזק: Siemens SL2-141 ו Aztech 600EW אני כרגע משתמש בסימנס ורוצה להגדיר את האזטק כרפיטר (אלחוטי) אפשרי? או שיש אפשרות לחבר קווית את האזטק למחשב שמתחבר אלחוטית לסימנס ובכך להרחיב את הטווח שידור של הרשת?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נכון בקאזה לייט יש עמודה של bandwitdth? אז שמתי לב שאצלי הרוחב פס המקסימלי הוא 660 ואצל חברים שלי, עם אותה מהירות אינטרנט (כבלים 750) הרוחב פס המקסימלי הוא 730 ומעלה... למה זה? יש משהו לעשות?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היה לי בעבר (לפני חצי שנה) רשת בין שני מחשבים. במחשב הראשי יצא כבל עד למחשב השני אורך הכבל משהו כמו 20 מטר כי החדר השני מחוץ לבית בחצר. פירמטתי מאז את המחשב הראשי ובמקום המחשב השני יש לי מחשב חדש,בשני המחשבים יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL. במחשב הראשי התקינו לי גם איזה תוכנה שתקשר בין שני המחשבים(דרך אגב יש לי IDSL),עכשיו כמובן אין לי את התוכנה כי פירמטתי את המחשב,השאלה שלי היא שאם אני צריך רק את ההגדרות ואולי תוכנה עד כמה זה קשה ואיך אם בכלל אני יכול לעשות את זה לבד.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
ואני כמובן מתכוון להורדות חוקיות... כבר שבוע שום דבר לא זז - בקושי כמה KB עלובים...
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הי יש לי תשתית הוט וספק הוט נט שניהם 200 מגה. נתב הוט בוקס שקיבלתי מהם. ספיד טסט מראה מהירות די מלאה ובגדול האינטרנט עובד סבבה. אבל בטורנטים הסיפור אחר לגמרי - המהירות עולה לכמה מאות ק"ב, ואז יורדת עד לאפס, נשארת באפס עשר שניות, מטפסת שוב, ויורדת שוב ככה כל הזמן. בפועל ההורדות ממש איטיות. ניסיתי לרסט את הנתב כמה פעמים אבל זה לא עזר. זה קורה גם כשיושבים צמוד לנתב עם הלפטופ ולא נראה לי עניין של קליטה. כשהתייאשתי והורדתי דרך האינטרנט מהטלפון קיבלתי 4 מגה יציב, אז לא נראה שהבעיה היא במחשב. האמת שאני גם לא בטוח לגבי מהירות ההורדה. הורדתי עכשיו PyCharm ב3 מגה. נראה לי קצת איטי בשביל 200 מגה, לא? למישהו יש מושג מה הסיפור?…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם עד לפני כמה ימים היה לי חשבון אינטרנט 10 מגה ADSL באורנג' (שייאמר לזכותם - שהיו מעולים!!! מהתחלה עד הסוף. - קיבלתי את החשבון דרך העבודה, ועזבתי לכן נסגר החשבון). ונשאר לי חשבון של 012, מה שלא השאיר לי הרבה ברירות עקב המצב - הייתי חייב לחזור אליו, והבנתי כמה שהם לא השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מנוי אצלם. איטיות נוראית בשעות עומס, דפים לא עולים עד הסוף אפילו. שלא נדבר על הורדות מהארץ ומחו"ל, כנ"ל פינגים לא יציבים לכל מקום (גם בארץ). עוד מישהו חווה את אותו הדבר?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
אהלן, הקמתי רשת בייתית ובה 5 מחשבים (אחד חוטי, 4 אלחוטיים) אני רוצה לחלק לכל מחשב 20% מרוחב הפס בצורה קבועה... (תשתית של 2.5 ז"א 64K לכל אחד) מה האופציה שצריכה להיות קיימת בראוטר כדי שתתאפשר חלוקה שכזאת?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפי עיתון מעריב, הטכנלוגיה תהיה מאושרת לשימוש בישראל והחל מאוקטובר 2003 יוכלו כל בתי ישראל (למי שיש לו כסף כמובן) להשתמש בטכנולוגיה אלחוטית זו. כאמור הטכנולוגיה משתמשת בתחום תדרים שך 2.4Ghz אך בהספקים נמוכים, מה שיכול לשרת מבנים סגורים וקטנים יחסית.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הגיע אלינו כרגע מכתב שאומר שהמבצע המשולב של יס + תשתית אינטרנט עומד להגמר, ואח"כ אנחנו נשלם לבזק 82 ש"ח על תשתית 1.5M. אני מודע לזה שזה מוגזם, והם מצפים כנראה לטלפון שיסדיר איתם מחיר חדש \ התחייבות. בכל אופן, מה המחירים שאפשר להשיג כרגע? תשתית 1.5 ו-2.5 מגה רלוונטיות בשבילי. המחירים שמפורסמים רשמית באינטרנט הם די גבוהים http://www02.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3065〈=he בבזק 62 על 1.5, 82 על 2.5 בהוט 49 על 1.5, 69 על 2.5
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחוברת לבזב"ל 8 מגה ADSL. בסופ"ש האחרון ההורדה החלה להיות איטית (פחות מ-5 מגה-ביט לשניה, כ-300 KB לשנייה) וגם הגלישה. התופעה קורית גם בחיבור לראוטר (Linksys WRT54GL עם קושחת TOMATO) וגם בחיבור ישיר של המחשב למודם. טכנאי של בזק היה אצלי, בדק את התשתית והתחבר לאינטרנט עם הלפטופ שלו דרך המשתמש שלי בבזב"ל והמודם והכבל שלי ואצלו זה הוריד מעל 900 KB לשנייה, כמו שהיה אצלי בהתחלה. המחשב שלי חדש ויש בו שני כרטיסי רשת מובנים. ניסיתי את שני כרטיסי הרשת וניסיתי גם כבל אחר וזה לא עזר. אודה על עזרתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה תיאורתית ממש ממש דחופה ורצינית ואני צריך תשובה בטוחה ממקור מנוסה. יש לי רשת מחשבים שמחוברת בהאב במשרד. המחשבים פועלים על חלונות 95. הבית שלי ממוקם ליד המשרד (בערך כ-30 מטר מהמשרד), ובבית יש לי שתי מחשבים A ו-B. A הוא מחשב שפועל על חלונות 98 והוא מחובר לאינטרנט מהיר (ADSL) ובעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר למודם החיצוני והאחר מחובר למחשב B. B הוא מחשב שפועל על חלונות 95 והוא מחובר להאב במשרד ופועל עם הרשת במשרד במסגרת שיתוף קבצים וכוננים בצורה פשוטה של וינדוס(Windows Network) והוא גם בעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר להאב במשרד והשני מחובר למחשב A. מסיבות שונות איני יכול להעביר כבל מ-A להאב וגם לא לקנות נתב. אני רוצה לשתף את האינטרנט עם B מ-A האם יש אפשרות לעשות …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום עברתי דירה וגיליתי שאין לי חיבור של טלפון בין קוספא של בזק בבניין לדירה. עם איזה כבל אני מעביר תשתית מהקופסא לדירה? תודה
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אאוטלוק 2010 במחשב בבית מקונפג למשוך מיילים מחשבון ה Gmail שלי (ולשמור עותק על השרת), עובד היטב (POP3, לא מעוניין לעבור למשהו אחר), כל המיילים נמשכים לאאוטלוק, במידה והמחשב כבוי, לאחר שמדליקים אותו מחדש, הפרוטוקול כמובן מזהה שיש מיילים חדשים ומושך אותם, יש רק בעיה אחת, כאשר אני מחובר ב VPN לעבודה, מיילים שיגיעו לג'ימייל בזמן זה, לא יגיעו לאאוטלוק, חשבתי שקשור אולי לניתובים כלשהן שהחיבור ב VPN משפיע עליו, אבל גם לאחר שאני מתנתק מה VPN, המיילים שהגיעו אלי בזמן שהייתי מחובר ב VPN, לא יגיעו לאאוטלוק לעולם, הוא לא יזהה אותם כחדשים ולא ימשוך אותם, מדוע? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני גרה בבית עם 2 קומות. הראוטר נמצא בקומה השניה. יש מקומות בקומה הראשונה שאין קליטה טובה מספיק. למשל בזום וסרטים נתקע הרבה פעמים איזה מגבר יהיה טוב בשביל זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה. אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר. אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל. הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המודם / נתב - eci B-FOCuS Router +312 ושני מחשבים בבית. כעת, הם מחוברים ברשת, אך ע"י כך שיש בתוך המחשב שלי (הראשי) שני כרטיסי רשת - המחשב השני מתחבר אל המחשב שלי - וכך הוא תלוי אם הוא דלוק או כבוי. רציתי בבקשה לקבל מכם המלצה ל-hub איכותי, ולא נורא יקר. תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-