רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוכנה אמינה שנותנת לעשות mirror למסך מחשב בצורה מלאה ולא רק דרך דפדפן/סטים? או שעדיין לא הגענו לשם והפיתרון הכי טוב זה פשוט לעביר כבל HD וכבל USB לטלוויזיה?(יש מרחק של כמה מטרים בינהים והם בחדרים אחרים אז זה יכרוך בלעשות חורים ותעלות לכבלים) הטלוויזיה מחוברת לmiBox4 ויש לה גם מערכת אנדרויד מובנת משלה בלי קשר לסטרימר של הmiBox תודה ומקווה שזה במקום הנכון...
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה תיאורתית ממש ממש דחופה ורצינית ואני צריך תשובה בטוחה ממקור מנוסה. יש לי רשת מחשבים שמחוברת בהאב במשרד. המחשבים פועלים על חלונות 95. הבית שלי ממוקם ליד המשרד (בערך כ-30 מטר מהמשרד), ובבית יש לי שתי מחשבים A ו-B. A הוא מחשב שפועל על חלונות 98 והוא מחובר לאינטרנט מהיר (ADSL) ובעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר למודם החיצוני והאחר מחובר למחשב B. B הוא מחשב שפועל על חלונות 95 והוא מחובר להאב במשרד ופועל עם הרשת במשרד במסגרת שיתוף קבצים וכוננים בצורה פשוטה של וינדוס(Windows Network) והוא גם בעל שני כרטיסי רשת: אחד מחובר להאב במשרד והשני מחובר למחשב A. מסיבות שונות איני יכול להעביר כבל מ-A להאב וגם לא לקנות נתב. אני רוצה לשתף את האינטרנט עם B מ-A האם יש אפשרות לעשות …
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום עברתי דירה וגיליתי שאין לי חיבור של טלפון בין קוספא של בזק בבניין לדירה. עם איזה כבל אני מעביר תשתית מהקופסא לדירה? תודה
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי wifi למחשב נייח.. אשמח להמלצות.. גם חיבורי USB וגם כרטיסי pci. שיהיה אמין וטוב. תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
בצהריים,רגע לפני הסגירה עם הוט,קיבלתי שיחה מפתיעה מבזק המבשרת לי שאוכל להשתדרג אצלהם ל-30 מגה אני נוטה להסכים העניין הוא שלטענתם יש במלאי רק את הראוטר מסוג נטגר השאלה שלי היא כזו האם אני יכול לוותר על לקחת נתב מהם ולקנות את ה- tp link 1043 שישמש לי כנתב מודם ולעבוד רק איתו או שחייב לקחת מהם-אם חייב לקחת מהם,מה האופציות העומדות לרשותי? אם לא חייב לקחת מהם ואני משתמש רק בtp-link, האם דרכו אוכל לקבל 30 מגה נקי עם בזק? אודה לעזרתכם, רוצה לסיים הסאגה של השדרוג בהקדם שאלה נוספת, אם ניתן להגדיר את הנטגר כנתב בלבד,האם אוכל להשתמש בדי-לינק 2760 כנתב (למרות שהוא תומך רק עד 15 מגה) האם במקרה כזה אנצל את ה-30 מגה במלואם?
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אשמח לדעת האם יש לי אפשרות לשתף בדרייב קבצים וישאר לי שליטה עליהם שאם ארצה אוכל למנוע את המשך ההשתמשות בקובץ. כי גם שאני משתפת ללא אפשרות עריכה והורדה וכדומה עדין יש אפשרות למקבל השיתוף ליצור עותק מהקובץ ואז הוא הבעלים על הקובץ החדש וגם אם אמחוק את הקובץ ששיתפתי נשאר ביד מקבל השיתוף את העותק שיצר זה לפעמים קריטי שמשתפים דבר אישי ויתכן שירצו אחרי זה למחוק אשמח לקבל תגובה כאן או במייל האישי yp2030yp@gmail.com תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, יש לי קצת בעיות באינטרנט לאחרונה, רציתי לשאול אם לאחר HR למודם (מודם מסוג RTA 1320A אינו ראוטר) נדרשים להגדיר לאחר מכן משהו במודם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא בנושא חומרה: אני רוצה להעביר כבל 20 מטר לחדר אחר ממחשב השרת, ולהעביר אותו דרך הבוידעם. השאלה היא - כשקונים כבל כזה, הרי הוא מגיע עם קצוות לא? כלומר עם חיבורים מוכנים - שגדולים מהכבל עצמו. ולכן השאלה היא איך אעביר אותם דרך החורים בקיר (זה אל יפה לחורר גדול מדיי...) למישהו יש רעיון? נתקל בזה? האם אפשר לחתוך ולחבר שוב איכשהוא...? ושאלה דומה - אם אני קונה כבל לפי מטר רץ, כיצד אחבר קצוות? שאלה נוספת היא - במחשב השרת, האם עדיף לי לוותר על חיבור המודם לכרטיס הרשת (וכך לפנות את החיבור לרשת הביתית) ולהעברי אותו לUSB? או שעדיף להשאיר את המודם על הרשת ולקנות כרטיס רשת נוסף? תודה לכל העונה!!
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לא הכל ורוד במכרז התדרים הסלולרי, בו זכו מירס ואקספון. http://www.netcheif.com/blog/?p=1274
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הח'ברה מ-CONNECTIFY הצליחו מעל ומעבר למשוער והצליחו לגייס יותר מפי 2 עבור פרויקט ה-DISPATCH - קרוב ל-108,000$ מ-1708 תורמים. כפי שהסברתי בפוסט האחרון בבלוג שלי, DISPATCH תאפשר למחשב לנצל מספר חיבורי אינטרנט ולאחד אותם לחיבור אחד בעל רוחב פס גדול. החיבורים יכולים להיו קווים, אלחוטיים או מבוססי סלולר ובפועל DISPATCH תתנהג כמו ROUTER עם מספר כניסות WAN בלתי מוגבלות. ניתן לקרוא על הנושא במפורט ב-ALL THINGS D כאן - http://allthingsd.com/20120910/why-choose-one-connectify-blends-vc-and-crowdfunding-in-kickstarter-campaign/
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
במה צריך להשתמש ? Router , Hub או Switch ? יש לי Alcatel Home
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הרי הבעיה, רשת מחשבים [WIN 98, NOVELL] מחוברת לSWITCH [ יש גם ROTER ] ברגע שאני מחבר מחשב נוסף עם XP הSWITCH מתחיל להבהב בצורה מוזרה במיוחד.
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אי אפשר להתחבר לאינטרנט וגם המרכזיה שלהם קרסה!
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של EDIMAX AR6024WGA-EU אני לא מצליח לגרום לו לחייג אמרו לי שה TYPE צריך להיות PPPOE שרמתי בשם משתמש את השם כולל @014 סיסמה והוא לא מחייג אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי שהוא יחיג כי אין לי ניון במודמים ראוטרים של ADSL עזרה
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה קודם אפרט שהאינטרנט הוא 15מגה של בזק ו012, מחובר עם מודם של בזק וראוטר 841N של Tplink ומקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט wireless 3000 אם אני לא טועה.. הבעיה היא שבדרכ מחובר לראוטר גם הנייח, גם פלאפון וגם טאבלט... והכל עובד סבבה אבל אם מתחבר עוד מחשב (נייד או נייח) העכבר והמקלדת האלחוטיים מתחילים לקרטע (העכבר בקושי זז על המסך) ומופיעה על הטלפון הודעה your wireless connection became unstable אני לא יודע אם זה קשור אבל זה מעצבן.. אשמח אם יש למישהו רעיונות המחשב עצמו יחסית חדש.. i5 3470 ספק seasonic.. כך שאני לא מאמין שהבעיה ברכיבים.. יכול להיות שהראוטר לא עושה את עבודתו כהלכה? תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
1. הוא אמור להיות חם? כשאני שם עליו יד הוא ממש רותח. 2. לאחר מספר ימים שהוא עובד המהירות גלישה שלי יורדת (מוריד על 30 KB לשניה) עד שאני מכבה ומדליק. ככה זה אצל כולם (קראתי פה הרבה דיונים על בעיות עם המודם הזה) או שזה רק אצלי ועלי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית עם שני מחשבים עם ראוטר Edimax ושני כרטיסי רשת PCI אלחוטיים. הבעיה היא שאני נכנס לתוך הממשק של הראוטר ופותח את הפורטים של הביטורנט ועדיין הבדיקת פורטים של אזרוס מראה כאילו הפורטים חסומים. אני לא מבין למה למרות שפתחתי אותם הם לא נפתחים! עוד בעיה שיש לי זה שאני עושה פינג נגיד לאיזה שרת של BF2 כל כמה דקות הפינג קופץ ל1000+ וחוזר ל80-90 הקבוע, זה מעולם לא היה לפני הרשת.. הראוטר יושב מאוד קרוב למחשב כרגע יכול להיות שזה הבעיה? אם אני יחבר בניהם בכבל זה יפתור את זה? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם שווה לי לעשות את הרשת שהם מציעים אן שכדאי לי לקנות לבד רשת אלחוטית? הם מציעים רשת עם ROUTER לשני מחשבים ב59*24 האם זה שווה?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי ראוטר DLINK-624 והאינטרנט פועל בסדר גמור...רציתי לשאול איך אני יכול להיכנס דרך מחשב אחד לשני וההפך....ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של הרשת ב-CONTROL PANEL אבל לא הלך...ואם זה משנה יש לי WIN XP PRO
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים .1 נייד דגם 600e ibm ומערכת הפעלה me .שני מחשב נייח p2 מערכת הפעלה .xp fro שאלתי כיצד אני מעביר כל החומר של הנייד לנייח . אבקש להסביר צעד צעד ותודה.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
סיפור מוזר: יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL (עם קושחת Tomato) שמשרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים. כרגע האלחוט שלו משמש רק לקישור ה- HTPC בסלון ל- NAS בממ"ד (שמחובר אל הראוטר דרך סוויץ' ג'יגהביט). וזה עובד מצויין, אני יכול לעשות streaming של 1080p מה- NAS ללא בעיות, אבל לפעמים אני נתקל בנפילות אקראיות בקליטה: פתאום הוידאו קופא ו- XBMC (על אובונטו) מודיעה על buffering. זה יכול להעלם כמעט מיד וזה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים בתוך דקה או שתיים. החשד המקורי שלי היה כרטיס הרשת האלחוטי המצ'וקמק שהיה לי ב- HTPC. היה לי כרטיס טוב יותר, אבל הוא סירב לעבוד ב- HTPC. בסופו של דבר, אחרי עדכון BIOS ומערכת ההפעלה, הכרטיס הטוב זוהה כמו שצריך ואיכות הקליטה השתפרה (אני אפילו קולט את הרשת של השכנים…
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-