רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
ברשותי לוח אם K8NF-9 של גיגבייט. הלוח מגיע עם עם כרטיס רשת on board. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בעזרת כרטיס הרשת הזה או שהוא מיועד רק לרשת מקומית?
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה ראוטרים עולים היום, אבל אני צריך ראוטר חדש כי יש לי כל הזמן ניתוקים ונראה לי זה בעיה בראוטר כי החלפתי את המודם עד לא מזמן. אני גולש ב-10 מגה בבזק בינלאומי + תשתית ואני מחפש ראוטר שיתמוך בטכנולוגיה הזאת ושלא יתנתק ויוריד מהר. תודה רבה לעוזרים. מחיר סביר בשבילי זה בסביבות ה-300 אפילו אם זה יתן לי שקט...
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להפעיל על המחשב את התוכנה TCP Optimizer אחרי ביקורות טובות עליה.. אך כמובן שקיבלתי ביקורות רעות בעקבות אנשים שלא יידעו להגדיר במדוייק את התוכנה לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי בהגדרתה המדוייקת של התוכנה (MTU, CONNECTION SPEED וכל מה שצריך בשביל להפעיל את התוכנה באופטימליות רבה) פרטים windows xp professional בעברית + SP2 נתב שהוא גם מודם של SIEMENS SL2-141 אינטרנט 1.5 מגה של בזק בין לאומי לנתב מחוברים שני מחשבים (אני ועוד אחד) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אכתוב בתודה מראש עומרי
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת מקומית. המארח מכיל ויסטה 64 והלקוח XP 32. הכונן החיצוני (USB) מחובר למארח ואני מעוניין לגשת אליו דרך הלקוח. אני נכנס ל-properties של הכונן החיצוני והולך ל-SHARE אבל הכפתור לא לחיץ לשיתוף ברשת המקומית.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש בלי תוצאה, אני מקווה לקבל פה קצת עזרה . אני מחפש אמולטורים (פלאש \ סקרין שוטים \ HTML) של ראוטרים נפוצים, בעיקר של החברות LevelOne, D-Link, Edimax. אשמח אם תעזרו לי. תודה והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
אני שומע את זה דיי הרבה עף באוויר והיית רוצה להבין קצת יותר לעומק בעצם מה כל תקן אומר
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הנתב יחובר קווי בין שרת ושתי תחנות + אלחוטי ללפטופ אין הגבלה בתקציב אני מניח ש600 שקל יספיקו אם צריך יותר אין בעיה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול חומרה של ALCATEL. עכשיו כדיי לבטל את הפיירוול אני ניכנס ל telnet 10.0.0.138 - איפה שם אני מבטל את הפיירוול ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר WRT54G עם הקשוחה של dd-wrt וביומיים שלושה האחרונים קורה שזה מתנתק לי מהאינטרנט לאיזה 10-20 שניות. אני יכול לראות את זה בא כי אם אני מוריד משהו באותו זמן אני רואה שהמהירות יורדת לאט לאט ל0 ואז אם אני נכנס לעמוד הגדרות 192.168.1.1 אני רואה שהראוטר איבד את הכתובת אי פי שלו ואחרי איזה 10-20 שיות הוא שוב מחובר וזה תמיד לאותה כתובת אי פי שהיתה קודם. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה? זה משגע אותי זה לפעמים קורה 4 פעמים בשעה ולפעמים פעם ביומיים רק אבל זה ממש מעצבן. ה TCP\UDP Timeout על 650. אני יודע שלפעמים זה משנה אבל אני לא יודע אם צריך להוריד עוד יותר כי אז כבר יש בעיות עם האי סי קיו. וזה קורה לי גם כשאני לא משתמש בתוכנות p2p ככה שאני לא חושב שז…
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כמובן שלמי שיש מדריך איך לפתוח פורטים ראוטר Edimax להגיד לי...... ;D
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום עברתי דירה וגיליתי שאין לי חיבור של טלפון בין קוספא של בזק בבניין לדירה. עם איזה כבל אני מעביר תשתית מהקופסא לדירה? תודה
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אם אני מבצע בדיקת מהירות אינרנט מהאתר התפעולי של בזק אני מקבל תוצאה נורמלית של מהירת האינרנט שלי, אבל האינרנט שלי זז לאט ! יש לי 2 מחשבים בבית, באחד מותקן IE6 ובשני FF3 (המחשב שממנו נכתבת ההודעה), הבעיה נמצאת רק במחשב השני. חשבתי לפתוח פורטים של הפיירפוקס אבל לא מצאתי ברשת את הפורטים, מישהו יודע אותם ? או אולי פיתרון אחר שיעזור ? מיותר לציין שהמחשב נקי מרוגולות ווירוסים ומאובטח בNOD 32 מעודכן.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אאוטלוק 2010 במחשב בבית מקונפג למשוך מיילים מחשבון ה Gmail שלי (ולשמור עותק על השרת), עובד היטב (POP3, לא מעוניין לעבור למשהו אחר), כל המיילים נמשכים לאאוטלוק, במידה והמחשב כבוי, לאחר שמדליקים אותו מחדש, הפרוטוקול כמובן מזהה שיש מיילים חדשים ומושך אותם, יש רק בעיה אחת, כאשר אני מחובר ב VPN לעבודה, מיילים שיגיעו לג'ימייל בזמן זה, לא יגיעו לאאוטלוק, חשבתי שקשור אולי לניתובים כלשהן שהחיבור ב VPN משפיע עליו, אבל גם לאחר שאני מתנתק מה VPN, המיילים שהגיעו אלי בזמן שהייתי מחובר ב VPN, לא יגיעו לאאוטלוק לעולם, הוא לא יזהה אותם כחדשים ולא ימשוך אותם, מדוע? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
הי חדש בפורום. ברשותי טלויזיה חכמה בת 6.5 שנים של סמסונג .רק לאחרונה חיברתי אותה לרשת .אני משתמש רק ברשת קווית .באופן עקרוני נמנע מ ווי פי . התחברתי לנטפליקס ויש אפליקציהע"ג הטוי. ולא ניתן להפעיל לא נטפליקס ולא שום אפליקציה אחרת בסמרט טיוי. בבדיקת מהירות גלישה מופיעה הערה באדום.כי מהירות האינטרט אינה מספיקה להעברת smart vod החיבורים הם כדלקמן. ראוטר של בזק מחובר קווית ל2 מחשבים סמוכים .כבל נוסף בן כ 15 מטר מחובר למפצל בסלון .מהמפצל קיים חיבור למחשב הנמצא בסלון ומחובר למערכת קולנוע ולטלויזיה בנוסף מהמפצל יוצא כבל רשת לממיר של יס ולטלויזיה עצמה. דרך המחשב אני רואה נטפליקס בטלויזיה .המחשב מראה מהירות גלישה 100 מג . חיברתי את הכבל בן ה15מטר ישירות לטלויזיה ללא תיווך המ…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אני רוצה לרשת את הבית בעוד שני נקודות גישה בנוסף לנתב שקבלתי מהוט העברתי כבלי רשת לקומה השנייה אני משתמש בצורת חיבור l2tp והנתב הראשי הוא של אדימקס יצרתי שני נקודות רשת שמתחברות ישירות לארון שמרכז את המודם של הוט והנתב . הנקודות מחוברות ועובדות בחיבור ישיר הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את שני הנתבים האחרים ולהגדירם כנקודות גישה אשמח לקבל מספר חידודים בנוגע להגדרת הנתב הראשי ושני הנתבים האחרים שמשמשים כ-Access point והם מוזנים מכבל רשת שמתחבר ישירות לנתב הראשי. כאשר חיברתי מחשב ישירות לנתב צריך לקבע כתובת ידנית במחשב ,בנתב הראשי הגדרתי את חלוקת הכתובות ובשני נקודות הגישה ביטלתי את האפשריות הזאת כאשר אני רוצה להתחבר דרך הפלאפון אני מצליח להתחבר אך לא…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הי אני צריך המלצה או לינק לכרטיס USB טוב, תקן N מן הסתם, עוצמת קליטה רבה ככל האפשר. חייב חיבור לאנטנה חיצונית. חשוב מאוד - תמיכה בלינוקס, תוכנות כמו Airmon וכ"ו. אם אתם לא יודעים - תציעו, אני כבר אבדוק. כמו כן אני יודע שקיימים כרטיסים שמאפשרים mac changing ברמת הכרטיס עצמו - אם קיים, מה טוב הדרישות גבוהות, אני יודע מוכן לשלם על זה... תודה.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
DD-WRT תומך רק בגרסאות ספציפיות. איך אני יכול לבדוק לפני שאני קונה? http://wiki.openwrt.org/toh/d-link/dir-615 תודה!
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, כמה שאלות לגבי הלומדה של סיסקו על ההסמכה CCNA: 1. הלומדה זה אתר למי שרשום בסיסקו נכון? אפשר בבקשה קישור ישיר לאתר של הלומדה של CCNA? 2. האם בלומדה של הCCNA מלמדים שם את כול החומר של הCCNA מהתחלה ועד הסוף? ממש הכול הכול? תודה.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להחליף ספק אינטרנט ומודם ויש לי חיבור ADSL של בזק. כרגע מדובר על מחשב אחד אז בינתיים אני לא צריך ראוטר אלא רק מודם. (ובכל מקרה הבנתי שעדיף שיהיה מודם נפרד מהראוטר...) בזק מוכרים מודם של ECI וזהו. מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
נפתחו 3 ערוצים נוספים לקו העולה, כעת סה"כ 4 - האם זה אומר שבקרוב יהיה שדרוג למהירות ההעלאה? או שהסיב האופטי הונח כבר?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלומות, בימים האחרונים(קצת פחות משבוע) החיבור שלי מתנתק באופן לא סדיר ובעצמו, כלומר, הוא יכול להישאר מחובר 24 שעות ברציפות והוא יכול גם להתנתק כל 20 דקות. לא התקנתי שום דבר חדש וגם לא שיניתי הגדרות של דברים אשר קשורים איכשהו לחיבור ולכן, אין לי מושג למה זה קורס. ספקית: 013 ברק חיבור: 1.5/150 מודם: ALE 150 ראוטר: אין אנא עיזרו לי להגיע אל שורש הבעיה ולעשות לה טיפול שורש קטן ^^ תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שאלה ראשונה היא בנושא חומרה: אני רוצה להעביר כבל 20 מטר לחדר אחר ממחשב השרת, ולהעביר אותו דרך הבוידעם. השאלה היא - כשקונים כבל כזה, הרי הוא מגיע עם קצוות לא? כלומר עם חיבורים מוכנים - שגדולים מהכבל עצמו. ולכן השאלה היא איך אעביר אותם דרך החורים בקיר (זה אל יפה לחורר גדול מדיי...) למישהו יש רעיון? נתקל בזה? האם אפשר לחתוך ולחבר שוב איכשהוא...? ושאלה דומה - אם אני קונה כבל לפי מטר רץ, כיצד אחבר קצוות? שאלה נוספת היא - במחשב השרת, האם עדיף לי לוותר על חיבור המודם לכרטיס הרשת (וכך לפנות את החיבור לרשת הביתית) ולהעברי אותו לUSB? או שעדיף להשאיר את המודם על הרשת ולקנות כרטיס רשת נוסף? תודה לכל העונה!!
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-