רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
במדריך רשום השלבים הבאים: הנה ההליך בשלבים- א. גישה למכשיר הרשת (נתב אלחוטי או נקודת גישה אלחוטית) ובחירה באיזור האבטחה ב. בחירה בהצפנת WEP ג. בחירת אורך הסיסמא ((64bit/128bit ד. קביעת סיסמא (המפתח המשותף) ה. החלת ההגדרות ו. לאחר החלת ההגדרות הלקוחות יתנתקו מהרשת האלחוטית . יש להגדיר רשת חדשה בלקוחות, לבחור את שיטת ההצפנה ולהוסיף את מפתח ההצפנה. נכנסתי לראוטר, שם ל-Wireless ואז ל-Security Settings ואז מופיע לי החלון למלאות את הנתונים הנ"ל: http://img215.imageshack.us/img215/4230/wepkr5.jpg אם אפשר הסבר מזה כל שדה כי אין לי מושג, מה צריך למלאות שם, אילו סיסמאות? ובנוסף אחרי שסיימתי למלאות את זה ולחצתי OK, איך אני מגדיר את הרשת הנ"ל במחשב האורח? ועוד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להעביר 40 ג'יגה מהמחשב השולחני שלי ללאפטופ של העבודה. אני לא כל כך נלהב מהרעיון של יצירת כמויות של דיסקים... איך אני מחבר בינהם? אני זקוק לכבל כלשהו? איזה הגדרות? אם מישהו ישפוך לי טיפת אור בנושא אני אודה לו. תודה לכל העוזר או מנסה לפחות!
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם.. איך אני מוצא פורטים בשביל לפתוח ? אני לא זוכר שהיה דרך למצוא מספר שרת של המודם שלי האינטרנט שלי דרך ההפעלה בXP ומוצא מספר שרת בתודה לעוזרים עריכה:אם זה הפורום לא נכון אז נא להעביר לפורום אחר בתודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי נתב לינקסיס עם 2 מחשבים ברשת אלחוטית (בעצם מחשב אחד מחובר לנתב פיזית והמחשב השני אלחוטי). אני רוצה לחבר את המדפסת החדשה בצורה אלחוטית (HP 3055), איך עושים זאת? צריך אנטנה? יש משהו מומלץ? (אני לא רוצה להוציא יותר מידי, המדפסת במרחק של כ-8 מטרים מהמחשב הראשי).
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי מעוניין לקנות נתב בסכום של עד 350 ש"ח. הנתב יהיה בבית 100 מ"מר, קומה אחת. חשוב לו מאוד שלא יהיו ניתוקים מהראוטר (כגון האדימקס שלי). קראתי הרבה על הלינקסיס WRT54GL. השאלה היא האם יש לו ניתוקים או בעיות מסוימות. החיבור שלו נטוויז'ן+HOT במהירות 1.5M עם הנתב יעבדו 2 מחשבים ניידים. חשוב לו מאוד שתהיה קילטה בכל הבית, ולא יהיו ניתוקים של הנתב. לא צריך כ.רשת אלחוטיים. תודה לעוזרים, יוסי.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב, היום קניתי כרטיס רשת אל-חוטי לנייד שלי D-link g630. יש לי בעיה מוזרה מאוד בזמן שבאותו המקום ישנם הרבה אנשים היכולים לגלוש בנייד שלהם אני מתחבר לרשת האלחוטית אבל היא עובדת לסרוגין. אני גולש 5 דקות ואז אני מתנתק, לאחר כמה דקות אני עוד פעם מתחבר וגולש אבל לאחר כמה דקות שוב פעם מתחבר. אני רוצה לציין כי כל האנשים שהיו איתי גלשו בלי בעיות ורק לי זה קרה. ניסיתי לגלוש ברשת ציבורית של עיריית ירושלים ולכן לא הייתי צריך סיסמא. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? או שמה על פתרון לבעיה ? כדאי לחזור לחנות ולהליף לכרטיס אחר ?? תודה רבה מראש לכולם ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0, ב/renew אני מקבל: An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out. ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם, אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום הייתי בנטוויז'ן, עכשיו פתחתי חשבון בבזק רק כדי לנסות איך זה. ושמתי לב שבבזק יש פינגים יותר גבוהיים לחו"ל מאשר בנטוויז'ן אבל כל השאר די אותו דבר. ראיתי פה בפורום שיש בבזק בעיות, עכשיו כשאני גולש דרך בזק אני מקבל 300 פינג ליאו ולגוגל. אז מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מעוניין בתוכנה/פקודה כמה שיותר קטנים כדי לסגור יישום באחד המחשבים ברשת הביתית, מבלי להשתלט על ה - DESKTOP הייתי שמח להשתמש ב - Pskill משום שהיא קטנה ומיועדת בדיוק לזה, אבל אני מקבל את ההודעה שה - RPC לא נגיש, למרות שב Services הפעלתי אותו בשני המחשבים ואתחלתי אותם אח"כ. מישהו מכיר משהו שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בימים האחרונים יש לי איטיות קיצונית לחלוטין ומזעזעת ב-012 כבלים, חיבור חייגן עם מודם THOMSON (לא ראוטר). אני מבין למה הת'רד בן 22 העמודים שאני לא לבד.. אבל משום מה הוא גם מתעקש שהפורטים שלי סגורים? לצורך הבדיקה (גם של הפורטים וגם של המהירות בכלל) מחקתי לחלוטין מהמחשב את כל האנטי וירוסים/פיירוולים שהיו לי. יש לי כרגע מחשב פתוח לגמרי. הפייוול של הווינדוז כמובן מבוטל גם הוא. משום מה ה-utorrent לא מצליח לעבוד עם פורטים פתוחים ולא משנה איזה פורט אני מגדיר לו... אני בודק כאן: http://www.utorrent.com/testport.php?port=12705 ופשוט כל פורט שאני בוחר - חסום. שוב - אין שום אנטי וירוס, אין שום פיירוול. אין ראוטר - יש מודם רגיל מה/מי עוד יכול לחסום פורטים בכלל? 012?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לקנות נתב לדירה + כרטיס רשת אלחוטי. רשמתי את שני הנתבים שאני מתלבט בינהם, אשמח לשמוע המלצות לדברים אחרים. בנוסף, כמה בערך צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטית סביר ומה החברות המומלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם WireLess Bridge משמש רק כדי להגביר אות אלחוטי/נייח או שהמכשיר עצמו משמש גם ככרטיס רשת אלחוטי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי תופעה מוזרה במהירות הגלישה המחשב נייד DELL הנתב 3COM מדובר באיטיות באלחוטי,אני יושב כל יום עם המחשב בחוץ ליד הכניסה הנתב בחדר קומה שנייה (לא ממ"ד ) הנתב באותו מיקום ואני כל יום יושב עם המחשב בדיוק באותו מיקום מה שקורה שהגלישה באינטרנט איטית מאוד בין אתרים ובדקתי גם הורדת קובץ להמחשת הגלישה מא.זהב אז יש 30 KB ושאר המחשבים כבויים עקבתי אחר העניין הרבה זמן וגיליתי שאם עכשיו אני עושה RESTART לנתב המהירות גלישה חוזרת להיות תקינה ומהירה 190 KB לפי מהירות שאני מנוי 1.5 MB אז ככה זה יעבוד כמה שעות ללא בעייה אבל אחרי שאני מכבה לילה טוב ובא למחרת שוב אותו בעייה עד שאני עושה RESTART איפה בעייה? מישהו יכול להגיד לי .........
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ברשותי מודם של אלקטל בחיבור ADSL של בזק בינלאומי. הגדרתי את המודם מחדש שיעבוד כנתב, ובנוסף להאב שיש לי, החיבור עובד מצויין ומספק לשני המחשבים שיש לי בבית חיבור לאינטרנט ולרשת ביתית. שני המחשבים מחוברים בכבלים להאב, שמתחבר למודם/ראוטר ומשם לעולם הגדול. כמו כן כל הפורטים שרציתי להגדיר מוגדרים כבר בתוך המודם/ראוטר והכל עובד כמו שצריך. הסיפור התחיל שהגיע מחשב נייד לביתי ואיתו נתב אלחוטי (קיבלתי במתנה אז אין תלונות). הנתב הוא של NETGEAR מסוג WGR614. אין לי מושג אם זה נתב טוב או לא, העיקר שיעשה את עבודתו נאמנה. השאלה שלי כיצד עלי לחבר את הנתב האלחוטי שיתפקד ברשת שלי? האם עלי להפוך חזרה את המודם/ראוטר שיעבוד כמודם בלבד עם חייגן וכו' ואז להכניס את הנתב האלחוטי לעסק איכשהו? האם יש…
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אני מדליק מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט זה עושה לי שגיאה של 721 התקשרתי לאינטנרט זהב הם אמרו לי שיש בעיה באזור חיוג 04 ו09 אני רוצה לדעת אם זה נכון תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
רוצה לקנות ראוטר LINKSYS WRT54GL ומחפשת כרטיס רשת אלחוטי USB שיתמוך בויסטה ולא יותר מדי יקר ( 100 - 150 ש"ח) אשמח לקבל המלצות. החיבור לאינטרנט הוא של כבלים + נטוויז'ן בנוסף - יש למישהו איזשהי ביקורת על Gigabyte GN WB01GS? ראיתי ב TMS ב 142 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
עשיתי רשת יש אינט' אבל אני לא רואה אף מחשב ב WORKGROUP לא את שלי (המרכזי) ולא את השני??? בהגדרות של IP הגדרתי כמו שכתוב במדריך למלעה רק שאין לי את ה DNS והדברים האלה (זה רייק)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הראוטר הנ"ל שאליו מחוברים 2 מחשבים נייחים (בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר) ברשותי עוד מחשב נייד. הגדרתי סיסמא של בערך 10 תווים (אותיות גדולות,קטנות ומספרים). בחרתי ב-SECURITY MODE בחרתי ב-WPA2 PERSONAL וב-WPA Algorithm ב-TKIP + AES. 1 מה זה בדיוק ה-TKIP + AES והאם זה מומלץ לבחור את זה (האפשרויות שהיו לי הם TKIP או AES או שניהם ביחד שזה מה שרשמתי) ? 2 האם כדאי לי לשים גם את ה-MAC FILTER ? 3 שמעתי גם משהו על סדרה של תווים ראנדומליים ונתנו לי פה איזה לינק לאתר לקבלת רצפים ראנדומליים,האם אני צריך להשתמש בו או לבחור משהו משלי ? 4 תודה.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז כך יש לי מחשב ראשי שיש עליו ויסטה ועוד מחשב שיש עליו XP לא משנה מה אני מנסה לעשות אני לא מצליח לעשות בהם רשת שני המחשבים מחוברית בכבל רשת בין כרטיסי הרשת כשהיה לי במחשב הרשאי XP הכול פעל טוב בבקשה תעזרו אם צריך עוד לפרט על בעיה תגידו אני כבר ***** עם זה איזה חודש ושום דבר לא עוזר תודה רבה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר WHR-HP-G54(קיבלתי עם קנית מחשב ניד) עכשיו בבית שלי יש תשתית של בזק וספק 012 והצלחתי להגדיר, אבל כשהלכתי לבית של אחותי(שהוא מיועד לשם) יש תשתית של HOT וספק 013. אבל לא הצלחתי להגדיר אותו כמו שעשיתי את זה אצלי בבית. לפי מה שהבנתי זה שיש קשר לזה שאצלי זה פרוטוקול(או מה שזה לא יהיה) PPPoE ואצל אחותי זה L2TP. עכשיו השאלות שלי זה אך אני מגדיר לL2TP(אם זה אפשרי בכלל). אם לא הפרוטוקול קשור לספק או לתשתית אני מתקוון אם היא תעבור ל012 הפרוטוקול יהיה גם PPPoE? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-