רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי נייד שאותו אני מחברת למחשב הנייח דרך כבל רשת... ואני מריצה על VPC את הסרבר 2003 למטרות לימודיות, העניין שבעבר הצלחתי לחבר את הנייד לרשת DNS שיש לי בנייח, אבל לאחרונה שיניתי את שם המחשב של הנייד והייתי צריכה להחזיר אותו לWORKGROUP ועכשיו לא משנה מה אני מגדירה בהגדרות IP של הרשת, הוא פשוט לא מתחבר לשרת שלי... כל פעם מחדש הוא אומר לבדוק אם הקשתי את השם הנכון של השרת, והוא נכון מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בבית 3 מחשבים, ורשת אלחוטית, נתב EDIMAX 6104 (אל תתפסו אותי בדגם, הוא כבר בן כמה שנים ואני חושב דגם פופולרי יחסית). אחד מהמחשבים הוא מחשב נייד IBM עם כרטיס רשת אלחוטית של INTEL, קליטה מעולה וגלישה חלקה, והמחשב האחר המרוחק הוא עם כרטיס EDIMAX שקולט מתי שמתחשק לו. שני המחשבים (הנייד והקולט גרוע) נמצאים בקומה מתחת לראוטר, אבל הם בחדרים צמודים, לכן כנראה הכרטיס EDIMAX לא משהו. הקיצר, מה עדיף - להחליף כרטיס רשת לINTEL או משהו אחר איכותי\כבל מאריך? * הכבל המאריך הוא לראוטר או לכרטיס רשת? :-[ תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תענו ברצינות לפי זה אני מתכוון להחתר לאחד הספקים למה יש לי בעיות עם 012 (לא מרוצה)! אם אפשר לציין גם סיבה לכך שבחרתם את הספק שבחרתם אז תציינו תודה מראש grainy
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מחובר עם מודם TRYON וראוטר EDIMAX דרך 3 מחשבים. עכשיו כול הזמן בביטורנט אני מקבל TIMEOUT והגלישה נהיית נורא איטית.. ניסיתי לכבות את שניהם לאיזה 10 דק' ולקבל איפי חדש ולא עוזר.. תמיד "טייםאווט". ניסיתי לעשות סריקה בשלולשת! המחשבים. לא עוזר כלום.. למשהוא הצעות מה לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה? ד"א, אני 012
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חברה, אפשרי להגיד שהראוטר הנוכחי שלי הלך ואני מחפש ראוטר חדש ולא אלחוטי שתומך בcable המחיר שלי הוא בערך 500 שקל מבקש שתמליצו לי על ראוטר איכותי שיחזיק זמן ולא יהווה בעיות. תודה
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הבית שלי כמו בשרטוט(יצא מעפן אבל ממצא) אורך המסדרון הוא כ-12 מטר +_ 2 מטרים נוספים לחדר מחשב א' (מחשב ב' נמצא בקצה המסדרון) כמו כן בקו אווירי ישנם כ-4 קירות חוצצים + קיר חיצוני של חדר המדרגות. חיבור האינטרנט נמצא במחשב ב'. מהי הדרך הכי זולה לשתף בין שני המחשבים (כמובן לא חוטי - לא פרקטי)? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס. בעקבות הכתבה ב-YNET גיליתי שעכשיו יש IMAP ב-GMAIL והבנתי שבמקום להוריד את ההודעות למחשב שלי הוא רק מציג לי אותן או משהו בסגנון. מאחר ואני משתמש ביותר מחצי ג'יגה בחשבון GMAIL שלי זו היתה הודעה נהדרת - אני יכול לחסוך חצי ג'יגה ב-HD שלי. אממה..הגדרתי את העניין כמו שהם ביקשו ושמתי לב שזה בכל זאת מרויד לי את זה למחשב,אז מה עשיתי בזה? אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה מזה,מה עושים אם זה ואיך לעזעאל אני משתמש בזה.. הבנתי שאם אני מוחק הודעה מה-IMAP זה נמחק ב-GMAIL (שלא כמו POP שזה היה נמחק רק מהמחשב שלי) אני עם אאולוק Xפרס ד"א
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של אדימקס br-6204wg מחובר אליו לפטופ באלחוטי ומחשב שולחני מחובר עם כבל רשת אך ללא מסך. עכשיו אני מחפש תוכנה שתתן לי לשלוט מהלפטופ במחשב השולחני כאילו זה שלט רחוק זתומרת שאני יוכל לראות על הלפטופ את שולחן העבודה של המחשב הנייח. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כחלק מיצירת הרשת שלי בבית, אני עובד עם כבל רשת מסוג CAT 7 (סיכוך כפול), המיועד לרשת במהירות של 1 GB\S ללא הפרעות הכבל עבה יותר מהסטנדרט, השאלה אם הוא יכנס לי לתוך הקונקטור , והאם הוא יתפס כאשר אני אלחץ אותו אני אעדיף פחות להעביר את הכבל בתשתית הרגילה, ולחבר אותו לתוך הקופסות המיועדות, ולשים כבל רשת "רגיל" CAT5E או משהו בסגנון בין המחשב לקופסא בנוסף, מישהו יודע איך אני מסדר את הגידים בתוך הקונקטור לפני שאני לוחץ אותם? (גם איזה סדר, וגם איך אני מסדר את כל ה8 כמו שצריך) אני זקוק להמלצה לסוויטש איכותי , בעל תמיכה במהירות של 1GB, (עליו אני ישרשר את הנתב והמודם העכשוויים) מספר החיבורים? 4 בהחלט יעשה את העבודה, ואם ההפרש במחיר שווה השקעה של עוד כמה עשרות שקלים בשביל לקבל 8 יציאו…
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאין לי רווח מהנושא שנית אני לא ניסיתי את הרכיבים הבאים ואני לא יודע מה איכותם והאם הם שווים אני רק מודיע לכם על המבצע יש מבצע של ידיעות אחרונות במדור כלכלה השבת האחרונה נתב+כרטיס רשת אלחוטי של SWEEX במחיר של 320 שקל לשניהם אם אני ימצא עוד פרטים אני יגיד אותם אחר כך בבקשה למי שיש עוד מידע שיביא
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת עם אינטרנט, אחד בחיבור חוטי והשני אלחוטי. יש לי ADSL אבל המודם שלי הוא בחיבור usb ולא חיבור רשת. האם יש איזה נתב מומלץ שמתפקד גם כמודם ויתאים לחיבור שני המחשבים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Edimax במחשב החדש, וכרגע במחשב הישן מחובר מודם USB מחר אני הולך לרכוש ראוטר(אלחוטי),ולא הבנתי כמה דברים : 1.האם אני צריך להחליף את המודם הנוכחי למודם רשת או שהראוטר הוא גם במקום המודם ? 2.האם לדעתכם בגלל שאחד המחשבים נמצא בממ"ד והשני בחדר צמוד לא זה לא יעבוד טוב ? 3.האם המחשב שעליו הראוטר מותקן חייב להיות פתוח על מנת שבמחשב השני גם יהיה אינטרנט ? תודה
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני פותח פורטים לכתובת ip שלי ולמרות זו הפורטים נשארים סגורים הפעלתי בראוטר upnp בכל זאת הפורטים סגורים זה לא הפעם הראשונה שאני פותח פורטים בראוטר יש לי אותו כבר שנה יש לי כתובת שהגדרתי כקבועה כמובן תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עזרה בהגדרות חיבור אינטרנט בראוטר Linksys EtherFast BEFSR41 החיבור דרך כבלים ל012 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת אשר מחוברת למחשב אחד בUSB במחשב השני אני רואה אותה אבל כשאני רוצה להתחבר הוא אומר לי שצריך דרייבר, הורדתי את הדרייבר ועדיין הוא אומר לי שהדרייבר לא מתאים למדפסת שיש, כמו כן חיברתי ישירות את המדפסת למחשב ואז הוא כן מזהה ואתה, אבל גם אח"כ הוא שוב אומר לי שאין לו את הדרייבר וגם כשאני מפנה אותו לדרייבר הוא אומר שזה לא הדרייבר הנכון אוןףףףףףףףףףףףףף מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-