רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
^ כמו שצויין . ההתחברות רגילה לחלוטין . בזק . ADSL . אני מחבר את הכל ופשוט מתחבר והמחשב לא מתחבר . לאחר מכן, אני מחבר את המודם של בזק והוא מתחבר יפה מאד . צריך לשנות משהו בחומרה\תוכנה ? אשמח לתגובות, מאחר וקיבלתי את ההמלצות מהפורום הנהדר הזה .
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי :-) בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד מוזר, אין לי מושג אם זה תלוי באינטרנט, ברשת האלחוטית או בגורם אחר. אני אשמח אם מישהו שמבין בעניינים האלה יסביר לי, בכל אופן. בהמון תוכנות שאני משתמש בהם, רשום לי שהתוכנה לא יכולה לעבוד בגלל שTCP Failed, אין לי מושג מה זה TCP ואין לי מה הבעייה איתו ובטח שלא איך לתקן אותו. אני אשמח לעזרה תודה..
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור מבזק להוט כדי לעשות את הטריפל יש עכשיו מבצע חדש הוא אמר לי .. 7 מגה עם 700 העלאה... ב200 שקל.. אתם חושבים שזה שווה? או שעדיף להשאר עם בזק בין לאומי גם כן ב200 שקל על 5 מגה? 100 לבזק כולל 100 לבזק בינלאומי? איך נטויז'ן בסדר עדיף אותם ב5 או שהם ממש על הפנים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר ומתאם שיגיעו לפחות 15+ מטר יש לי שתי מחשבים בבית(שלי ועוד אחד) לא משנה בנתיים מחיר כי אולי אני יקנה מבזק זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מה עדיף? כרגע יש לי את שניהם בבית והALCATEL PRO הוא זה שמחובר, אבל מה שמפריע לי בו זה שהוא מוגבל ל 256 חיבורים (חיבורי TCP) במקביל, השאלה היא האם הAZTEC עדיף? (ששניהם מוגדרים כנתב)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מתנתק מ013 ברק בסוף החודש - מהי הספקית המעודפת שכדאי להתחבר אליה נמאס לי כבר לריב עם ספקים על מהירויות נמוכות וכו'
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי נקודת טלפון בודדת בבית שרחוקה מהמחשב כ10 מטר אז החלטתי להקים רשת אלחוטית. מה שיש (בזק נותנים "מתנה") זה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי USB. אני רוצה לשתף גם את הפקס ברשת כי הוא נמצא ליד המחשב, מה אני צריך לעשות/ לקנות ?
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם 1 אני רוצה לקנות נתב/מודם קווי/אלחוטי לטובת חיבור 2 מחשבים (נייח - רגיל עם כבל לנתב ועוד נייד באלחוטי ) חיפשתי המון גם בפורום זה וגם באחרים ונעצרתי על EDIMAX BR6240WG מבקש תגובתכם של אנשים מבינים (אני עד היום עבדתי עם מודם פשוט ללא ניתובים כו' ) חשוב לי שלא יעשה בעיות עם EMULE ו-BITTORENT תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו. עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו רשום ליFirmware Version : v4.30.7 ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב. ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית? תודה מראש מי שיענה...
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עריכה 2: הבעיה נפתרה, הסאבנט פשוט לא היה זהה בשני המחשבים..
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
איך אני מגדיר חייגן ל 012 ב L2TP? כש אני מנסה לשנות ל cablelns.012.net.il זה לא עובד... איך אני עושה את זה ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מנסה להגדיר חייגן בתצורת PPTP/L2TP והכנסתי את השמות הנכונים של השרתים אבל הוא תמיד נותן את אותה השגיאה מספר 789 destination is unreachable אני משתמש בכתובות האלו cablepns.012.net.il cablelns.012.net.il כרגע אני מחובר ישירות למודם דרך כבל רשת
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האינטרנט מפסיק לפעול כל כמה שעות למרות שישאר היסומים ממשכים לפעול (מייל,אימיול ,וכדו') חשבתי שזה בגלל הראוטר ורשת הבתית לאחר שקבעתי IP קבוע, אבל גםאם אני מסמן קבל כתובת IP באופן אוטומטי זה לא עוזר . אני מחובר דרך הכבלים ובזק בנלאומי ראוטאר שלEdimax BR6204WG מערכת הפעלה XP הום מקורית עם SP2 . התקנתי גם net בשביל לעדכן את כרטיס המסך האם צריך להסיר אותו אח"כ. ניסתי גם להוריד דפדפן אחר של פיירפוקס וזה לא עזר . הכל עבד מצויין לפני הפירמוט תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שמחובר למחשב ודרכו הלפטופ גם מחובר לרשת ( ביחד 2 מחשבים מחוברים) עכשיו פתאום האינטרנט הפך להיות ממש איטי אז עשיתי ריסט לראוטר והמהירות עוד פעם חזרה להיות מהירה כמו תמיד.. עכשיו כמובן שהראוטר עובד על הצפנה עם סיסמה כדי להתחבר אליו.. אז השאלה שלי אם יש דרך שמישהו כן בכל זאת הצליח תהחבר אליי ואם אפשר לראות את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחובר דרך 012 כבלים, ווואלה בימים האחרונים לא עובד לי. גם אצלכם? עכשיו אני רואה שגם אתרים נוספים לא עובדים כמו סקאי.פי.סי, נעה מחשבים, ביז פורטל, ובטח יש עוד שעוד לא ראיתי ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי את הפורט שהתוכנה משתמשת בה בראוטר. מדובר בראוטר Edimax BR6204Wg. כביתי את הפיירוואל של הראוטר, ואת הפיירוואל של הווינדוס, פתחתי את הפורט בשלושת האופציות בראוטר. מה יכול להיות הבעיה? איך פוטרים את הבעיה הזו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מתכוון אם אני יחבר כרטיס רשת שמתחבר ב-USB כזה עם אנטנה : האם הקליטה של הנייד שלי תשתפר לעומת הקליטה שלו עם הכרטיס רשת המובנה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך אני מוודא אם פורט מסויים פתוח או סגור? אני משתמש בhttp://www.utorrent.com/testport.php?port=32137, אבל יש עוד כלים כאלה באינטרנט שאני יכול להשוות איתם? או שאפשר לסמוך על זה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם היה לי מחשב אחד שמחובר למודם והכל היה פיקס. עכשיו יש לי מחשב נייד וחיברתי את החודם לנתב של 3COM WL537 והמחשב הרגיל מחובר אליו עם כבל והנייד עם 'WIFI. פתחתי פורטים בשביל EMULE ועכשיו הוא מיתחבר ואפילו עם HI ID אבל... בחמור לא היה רגע אחד קודם שהUPLOAD לא היה 10K ועשכיו הוא נע בסביבות ה6-7. בנוסף במחשב הרגיל ההורדה מHTTP באתרים חזקים היא בערך 10K כשקודם היה בערך 350K ובנייד זה עוד יותר מוזר, הוא לא עובר את ה 10.00 בול!! מה לאזאזל הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר מחשב לרשת אלחוטית, והראוטר דורש ממני את ה- Mac Adress שלו. איך אני מוצא מהי ה"כתובת" הזו?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחובר דרך בזק עכשיו, ב012 תמיד נתקתי את האינטרנט והמודם וחיכיתי כמה שניות ואז השתנה לי האיפי.. עכשיו ב-014 זה כבר לא עובד יותר. יש איזו שיטה אחרת אולי? ???
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, נכון להיום יש לי בבית גם אינטרנט בכבלים וגם ADSL. הכבלים (אני חושב) הם 1.5 ואת הADSL שידרגתי ל-5MB לפני מס' חודשים. הנתב שלי הוא D-LINK DI-624. כרגע הרשת האלחותית שלי מחוברת למודם הADSL, שהוא ה-ECI BFOCuS 312, ע"י PPPoE והמודם כבלים מחובר למחשב נפרד שלא קשור לרשת. להלן תמונה מהנתב שלי: ישנן 3 בעיות עיקריות וממש מעצבנות: 1) לפחות פעם אחת ביום (בד"כ יותר) הרשת האלחותית או קורסת (נורת הWLAN נכבת) ואני צריך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שזה יפעל, או שהנורה דולקת, פשוט האינטרנט לא עובד. למען הסר ספק כל הנורות במודם ECI דולקות כאשר הנ"ל קורה. האם זה הנתב? האם זה המודם (אולי הFIREWALL של המודם, אני יודע שהECI הזה יכול לתפקד גם כנתב ושיש לו FIREWALL שמופעל מהחברה)? האם …
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי נייד ואני מעוניין (אם זה בכלל אפשרי) להגדיל את הטווח קליטה שלו. האם יש איזשהו כרטיס רשת שאני יכול לקנות לו (USB או PCIMCIA) שיהיה בעל קליטה טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-