רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי להוט טריפל, וקיבלתי hotbox הכולל רשת ביתית. האינטרנט במהירות 100מגה וגם הספק. הבעיה שהhotbox נוראי מבחינת הקליטה.אני רוצה לבטל לו את הרשת הביתית ולהשאיר אותו כמודם. יש לי מודם ראוטר של בזק TNN-SIEMENS SL2-141. אני לא יכול להתחבר איתו ל hotbox כי הוא גם מודם. השאלה שלי איך אני מבטל אותו כמודם ומשאיר אותו רק ראוטר? האם ניתן לשנות הגדרות ללא אינטרנט? כי אני לא יכול לחבר אותו למודם של הוט, שכרגע האינטרנט היחידי שיש לי בבית...התחברתי עם הראוטר של בזק למחשב, בcmd כתבתי ipconfig אבל לא מצאתי את הכתובת של הראוטר תחת default getway. מה לא עשיתי בסדר?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
כיום אני בHOT עם נטוויזן 12M ומשלם מחיר מאוד מופקע! כבר דיברתי עם הספקים והדבר היחיד שאני לא סגור עליו זה בעצלם אם איזה חברה כדאי להיות... מהוא השילוב המנצח? לשכן שלי יש 30M של בזק בינלאומי גיימר עם תשתית בזק ולא התלהבתי יותר מידי... כדאי תשתית בזק עם הוט ? כדאי 012 או CCC עם נטביזן ? תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא ארון כזה. אני צריך עומק 60 ס"מ, כדי להכניס שם מארז מסויים. העניין הוא שבעומק כזה, מצאתי רק ארון 6U רחב, וזה ענק בטירוף. תודה.
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
תראו את הפינג.. ההורדה בסדר.. וההעלאה מעלה לי בערך עד חצי הבדיקה על 0.5 כמו שצריך ואז פתאום נופל לזה ונשאר על זה יציב עד סוף הבדיקה.. מחובר עם SIEMENS SL2-141 גם בטורנטים אני מעלה קבוע על 48 KB לשניה (מתוך הגבלה שלי) ולפעמים יש לי נפילות מהירות אפילו עד שהמהירות העלאה מתאפסת לגמרי.. ואז אחרי כמה שניות חוזרת לטפס ל48KB... עכשיו אני מעלה על פחות.. יש מספיק מקורות שיורידו ממני. ממה זה יכול לנבוע ולמי לפנות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח בלי Wifi מובנה בחדר רחוק מהראוטר (בזק, לא סיבים 100). עד עכשיו השתמשתי בשקעים של ethernet over power אבל משום מה זה הפסיק לעבוד (לא יציב, מהירות נורא נמוכה). חשבתי לעשות רשת של mesh ולחבר את הנייח בUsb dongle. יש המלצה למשהו איכותי שאני יכול לתקוע ב USB של הנייח ולקלוט איתו Wifi ?
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם שני מחשבים באחד מהם יש לי חיבור ADSL ואני רוצה שהמחשב השני שמחובר ברשת יוכל גם לגלוש באינטרנט דרך המחשב שיש לו ADSL איך עושים את זה בבקשה? יש לי WIN98 והאם יש תוכנה שתאפשר לי שליטה על המהירות שאני נותן למחשב השני לגלוש בה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים ברשת ביתית מחוברים עם כבל רשת מוצלב וכרטיס רשת מע' הפעלה WINXP עם SP2. עשיתי הכל לפי המדריך אבל אני לא מצליח לגשת למחשב הראשי מהמחשב השני רק להפך. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה --- אני לא משתמש בLOG ON PASSWORD במחשבים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום רב, קצת רקע : יש לי יחידת דיור : סלון + ומטבח באותו חלל. משם נכנסים לחדר שינה ששם יש נקודה חמה של הוט שמחוברת למוקה.. המוקה מוזנת מכבל RF של הוט\כבלים ומוציאה כבל רשת שצריך להתחבר לWIFI EXTENDER (או כל רכיב שצריך כבל אינטרנט - זוהי נקודה חמה ויש אינטרנט ) המוקה עצמה מוזנת מראוטר סיבים (1000G ) של הוט שנמצאת ביחידה אחרת לידי ... כל היחידה עצמה קומפלט היא 60 מטרים. 30 מטר סלון ומטבח 30 מטר חדר שינה . מה שאני צריך : 1. ליד המוקה יש לי DVR מצלמות ומחשב נייח שאותם אני רוצה להזין ישירות בכבל רשת כל אחד (כמו שרשמתי המוקה מוציאה רק כבל רשת אחד ) , 2. אולי בעתיד ארצה לחבר עו…
-
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מהברורים שערכתי כולם ממליצים על הALCATEL. האם הוא באמת יותר טוב השוואתית מהאחרים והאם יש מודמים אחרים מומלצים במיוחד? אבקש תשובות רק מאנשים שיש להם נסיון אישי עם המודמים עליהם הם מדברים. ביי ותודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
עד היום שילמתי 39 ש"ח לשנה לברק ללא התחייבות בעבור 1.5 מגה ב-ADSL מספטמבר מכיוון שאנו מדברים מאות שקלים. כעת הגיעה לי ידיעה שבזק בינלאומי נותנים את אותם תנאים... לכמה כסף אתם אומרים להוריד את ברק? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אז ככה: התקנתי NOVELL CLIENT דרך XP PRO וזה עובד מצויין על פרוטוקול IP\IPX ואפילו האינטרנט SHARING תקין...הבעיה מתחילה בתוכנות שרצות ב DOS דרך הרשת כמו חשבשבת ותוכנות ניהול מלאי שונות. התוכנות עולות לי בסדר דרך חלון MS DOS אך העברית מופיעה או בג'יבריש או הפוך..... ניסיתי את כל הגדרות הכתב ולדעתי פשוט לא מותקן אצלי ה FONT המתאים להצגת התוכנה... אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה או התנסה בבעיה אנא עזרו....
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן, אני הולך לבלות תקופה באיזה חור בדרום שאין שם לא בזק ולא כבלים... אם אני קונה מודם סלולרי הוא יעבוד גם עם מחשב רגיל או רק עם נייד? (מצטער על הבורות) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה....אני משתגע!!!!!!!!!!!!! יש לי חבילה של 750k (כבלים) ועשיתי היום רשת כדי ששני המחשבים בבית יהיו מחוברים.... ועכשיו השרת מוריד לי ב-20 kbps והמחשב השני ב 80 kbps ..... לי חשוב שהשרת יהיה הכי מהיר והמחשב השני שיוריד אפילו ב- 5kb תעזרו לי בבקשה או שתגידו לי מה לעשות כמה שיותר מהר.... תודה מראש...
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קראתי מאמר שמסביר קצת על פרוטוקול הזמן באינטרנט NTP (מתוך סקרנות וידע אישי, לא משהו מיוחד). מה שקצת לא הבנתי זה הקטע של ה 32/64 ביט של הפרוטוקול. בעקרון הפרוטוקול עכשיו הוא 64 ביט שמחולקים ל32 ביט עבור השניות ועוד 32 ביט עבור חלקי השניה. 2 בחזקת 32 שניות בחישוב מהיר יוצא 136 שנים. בגלל שהפרוטוקול הזה מתחיל מ1/1/1900 זה אומר שב 2036 יגמר הטווח של השניות (ובעצם של כל הזמן שהפרוטוקול הזה יכול להציג). השאלה היא מה בדיוק הולך לקרות? הבנתי שכבר יש דיבורים של NTP בגרסאת 128 ביט (64 ביט עבור שניות ו64 ביט עבור חלקי השניות). למה לא חשבו על זה קודם? מה ההבדל (מבחינת כמות עבודה/מאמץ) בין ישום 2 הפרוטוקולים? למה לא עבדו עם ה128 ביט מלכתחילה?? 2 בחזקת 64 שניות יוצ…
-
- 22 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש ראוטר/ראוטר+מודם שיתפקדו כיחידה נפרדת ולא יחייבו חיבור למחשב, האם יש חיה כזאת? אם כן: תקציב : 300-400 ש"ח אני מעוניין בראוטר אלחוטי איכותי,עמיד בעומס, עד 6-7 אנשים שגולשים עליו בו זמנית מהירות 12-15MB. תודה ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן להיות מנוי על אינטרנט כבלים אבל בטלוויזיה להיות מחובר ל-YES ? נשבר לי ממת"ב לגמרי!!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר לראוטר DLINK DI-524. קורים מקרים מסויימים בהם, פתאום, מבקש ממני המחשב להתחבר לאינטרנט דרך DIALUP ובעצם מראה לי את אופציית החיבור שהייתה לי כאשר לא היה לי ראוטר (חייגן של ADSL). רק כשאני "מחייג" הוא מחבר אותי חזרה? למה זה קורה? האם החיבור לא אמור להיות קבוע? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
האם אני חייב ראוטר משלי כדי להתחבר לאינטרנט של השכנים? אילו מכשירים אני צריך כדי לקלוט WIFI בסביבה שלי? כגון: אנטנה חזקה? מגבר לWIFI? תקנו אותי עם אני טועה אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס רשת מובנה וWIFI בגדול אני רוצה לנתק תאינטרנט מהוט בגלל זה אני שואל עם צריך ראוטר או לא. בלי קשר יש לי עוד שאלה לגבי הראוטר שלי של חברת הוט AMBIT u10c019 , הצפנתי את הראוטר בWEP, הוא גם תומך WPA וWPA2 ,ניסיתי להצפין אותו דרך WPA2 ומשום מה הראוטר לא מצליח לקבל כתובת אייפי משרת DHCP אלא רק דרך הצפנת WEP. אשמח לעזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב מודם בבית, ואני רואה אצל אנשים גם ראוטר וגם מודם , איך אני מזהה אם ראוטר הוא משולב או שהוא רק ראוטר? ומה הייתרונות והחסרונות בראוטר משולב מאשר גם ראוטר וגם מודם
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני יודע שאתם מקבלים המון שאלות כאלה, אז אני אנסה לתמצת את המידע החשוב. אני מחפש המלצה לנתב אלחוטי. להלן מה שחשוב לי בו/פרטים חשובים: (אם שכחתי משהו חשוב, אנא תגידו לי) - יש לי כרגע חיבור ADSL של 014 עם מודם B-focus router 270pk, במהירות 1.5Mb - הנתב אמור לחבר מחשב אחד (בקשר חוטי), ומחשב נייד (בקשר אלחוטי) מדגם Inspiron 1525, עם כרטיס רשת מדגם Intel 3945 WLAN (802.11a/g) Mini Card. המחשב הנייד יריץ XP, בתקווה. (אפשר שהראוטר יהיה מחובר באופן תמידי, נכון? ללא תלות במחשב הנייח). - טווח החיבור הוא לא יותר מ10 מטר, אבל דרך 3-4 קירות בלוקים - אנחנו משתמשים הרבה בשיתוף קבצים, אז רצוי שזה יהיה ראוטר שנוח לפתוח בו פורטים וכדומה. - אם יש אפשרות לראוטר עם פיירוול מובנה, …
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שיתחבר לכבלים ואחרי חיפושים המליצו לי על חברת 3COM דגם 3CRWER10075, אמרו לי שמדובר בחברה ידועה וראוטר אמין וחזק אני רוצה לחבר עד 4 מחשבים לראוטר באופן קווי כרגע וכן להתחבר למודם של הכבלים ובהמשך אולי להקים רשת אלחוטית האם ההמלצה שקיבלתי טובה האם יש לכם דעות אחרות אשמח לשמןע את תשובתכם SKI FARM
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום רב, אם אני קונה ראוטר אלחוטי ומחבר אותה בבית שלי אז יהיה לראוטר IP כמו לרשת הבייתית שלי? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-