רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
מאחר ואמא שלי החליטה להתחיל להשתמש הרבה במחשב, החלטתי לחבר בשבילה את מחשב ה-P3 הישן לאינטרנט. אין לי שום ניסיון עם רשתות ושיתוף אינטרנט, אבל בכל מקרה אני מעוניין לעשות כך שגם למחשב השני תהיה גישה לאינטרנט ואם אפשר אפילו להגביל את רוחב הפס ל-512kbps. אני לא בטוח שחיבור באמצעות כבלים יעזור, מכיוון שהמחשב השני ימוקם בצד השני של הבית - מצד שני רשת אלחוטית תהיה יקרה, לא? בכל מקרה, תציעו לי את כל הרעיונות והפתרונות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר לאינט' עם מודם Usb והמחשב השני מחובר אליו עם כבל רשת שניהם וינדוס xp pro אני מגדיר רשת בשניהם והכל עובד שיתןף קבצים ואינט' בשניהם. אחרי שאני מכבה אותם הם שוב לא מחוברים ביניהם יש סימן קריאה על החיבור וכלום לא עובד. לא משנה אם אני עושה תקן או ipconfig renew כלום. רק אם אני מריץ שוב על שניהם את אשף הגדרת רשת ביתית זה עובד שוב ואז שמכבים אותם שוב לא עובד. מה הסיבה??? איך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית עם ראוטר. המחשבים מקונפגים עם כתובת סטטית בתור קבוצת-עבודה לשיתןף אינטרנט וקבצים. חיברתי לראוטר נקודת גישה אלחוטית מקונפגת בתור AP עם כתובת סטטית. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית עם הטלפון הסלולארי ומילאתי את פרטי חיבור הWI-FI בטלפון באופן הבא: IP Address: 192.168.2.22 gateway address: 192.168.2.1 (זוהי הכתובת של הראוטר) subnet: 255.255.255.0 DNS1: 192.168.2.1 הכתובת של נקודת הגישה האלחוטית: 192.168.2.2 אני מקבל אישור לחיבור אבל אני לא מצליח לגלוש ומקבל הודעה: DNS נכשל. איך אני אמור לקנפג את החיבור?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
כמוכן, גם עם גישה אלחוטית. ואם אפשר, אחד שלא צריך משכנתא בשבילו. תודה, רן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן סתם רציתי ליידע אותכם. בזק העלתה את המהירות העלאה בחבילה של 30MB ל1.5MB להגיד את האמת לא אוהב את בזק דיי יקרים אבל זה נראה כמו מהלך מונע בהתאם למה שקורה בשוק התקשורת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני ומשפחתי עוברים לבית חדש ולכן יש לי מספר שאלות בנוגע לאינטרנט בבית החדש. מצטער מראש אם השאלות טיפשיות או אמורות להיות מובנות מראש, פשוט הידע שלי בנושא הזה הוא לא רחב. טוב אז אנחנו עוברים לבית עם שתי קומות, כשבכל קומה יש שקע טלפון (נראה לי שזה השם הנכון), מה שמעלה אצלי כמה שאלות. 1. האם אפשרי לחבר בכל קומה ראוטר בנפרד? זאת אומרת שבקומה הראשונה יהיה לנו ראוטר א' ובקומה השנייה ראוטר ב', ששניהם מחוברים בעצם לאותה הרשת. 2. בהמשך לשאלה הקודמת, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? האם לדעתכם עדיף להסתפק בראוטר עוצמתי אחד שישרת את כל הבית? האם עדיף לשים ראוטר בכל קומה? האם עדיף לשים ראוטר באחת הקומות ואז בקומה השנייה לחבר מגדיל טווח …
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הבעיה שלי הוא שיש לי שתי מחשבים ויש במחשב אחד מערכת הפעלה XP ואחד של ME ובמחשב של ה-ME חיברתי 2 כרטיסי רשת של GF100TXR III , ושתי הם אותו הדבר .........הבעיה שלי היא שאני יכול להגיד את אחד הכרטיסים כדאי לחבר אותו למחשב השני אגב זה המחשבים שלי ME == P3 550 128MB 20GIGA GF100TXR III X 2 XP == P4 2.6 1024MB 120GIGA וכרטיס רשת מובנה על הלוח אגב המחשב ME מחובר לאחד מהכרטיסים והוא כן פועל היטב ,לאינטרנט של הכבלים וניסיתי לחבר דרכו למחשב השני וזה כן פועל אבל אני רוצה את שתי הכרטיסים שיפעלו....... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי......
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעונין לרכוש את הרשת החשמל של הדגם SHIRO HL105E. כאן, נכון שיש 2 יחידות? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=DVHL105E תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחרי איפוס הראוטר TP-LINK WR541Gאני נתקל בבעיה מוזרה. המחשב מזהה את הראוטר וכן מחשב נייד אבל הגלקסי שלי לא. זה עבד בעבר והגלאקסי מתחבר במקומות אחרים. בלוג של הראוטר אני רואה : [table] [tr] [td]51[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]52[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]53[/td] [td]0089:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]54[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]55[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]56[/td] [td]0111:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]57[/td] [td]0115:DH…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הרגע גיליתי שיש פריצה במודם הזה שנותנת אפשרות לכל אחד לקחת את קובץ הcfg ושם כל נתוניי ההתחברות וכד'. אני מנסה למצוא Frimware חדש ואני לא מוצא בשום מקום. מישהו יודע על העניין הזה??!? או איפה אפשר להשיג frimware מעודכן?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
עוד לא התקנתי אף פעם נתב מבקש עזרא איך מתחילים איך חוסמים ממחשבים אחרים גישה הגדרות ו........ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי המתקשר לראוטר הנמצא בחדר אחר. יש לי בעיה שהאינטרנט בקושי זז,התקנתי את הראוטר ואת הכרטיס האלחוטי לפני יומיים והמהירות של האינטרנט ירדה משמעותיתאין ספיווארים ווירוסיים כי לפני הכול עבד במהירות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התחברתי לאחרונה לאינטרנט בכבלים וקיבלתי מודם של מוטורולה 5120. יש לנו בבית 2 מחשבים כאשר אחד מהם מחובר למודם דרך -USB והמחשב השני מחובר למחשב הראשון דרך כ.רשת. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את שני המחשבים למודם כך שלא יהיו תלויים אחד בשני (עם החיבור לאינטרנט). למודם יש מאחורה שני חיבורים אחד USB והשני לכרטיס רשת. אם זה אפשרי אז תפרטו בבקשה איך לעשות את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/049/647.html למישהו יש מידע על זה? מה זה אמור לשפר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר ושני מחשבים וברצוני לחבר את שניהם לאינטרנט כך שלא תהיה תלות בין המחשבים בחיבור לאינטרנט. הבנתי שאני צריך לקנות switch כדי לחבר בצורה זו ורציתי לדעת האם Edimax 3108 הוא switch שיעמוד בעומס ולא יגרום לניתוקים וכדומה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר מספר של ניסיונות רבים, אני ממשיך להיכשל ללא דרך הצלחה. אני לקוח הוט 100MB ויש לי את המודם "הוטבוקס" וכל מי שלוקח שלהם יודע שה-WIFI שלו הוא על הפנים. עדיין יש ברשותי נתב אלחוטי של בזק "bezeq d-link 6740u" שעבר היה המודם של האינטרנט שהייתי לקוח של בזק WIFI חזק ! . אני רוצה לקחת ה"bezeq d-link 6740u" לחבר אותו להוטבוקס (HOTBOX) כך שה-bezeq d-link 6740u ישדר את הרשת האלחוטית, והוטבוקס יספק את האינטרנט למחשב הראשי ולנתב אלחוטי של בזק. איך אני עושה את זה?!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הסכמה המומלצת לחיבור הרשת הביתית, כך שברגע שאחבר מכשיר לשקע התקשורת, הוא יהיה מחובר ליתר המכשירים/מחשבים במהירות גיגה, ובנוסף, כל אביזר התומך ברשת אלחוטית, יזוהה ברשת, ותהיה לו גישה לכל המחשבים המחוברים לקיר. ברשותי: 1) מודם בזק (600E) 2) ראוטר אלחוטי אורנג (סימנס) 3) סוויץ אדימקס 8 פורטים 1 גיגה ביט. 4) 15 נק' בקיר המחוברות לארון תקשורת בכבל CAT7 (רק 8 פעילות בו זמנית, מקסימום.) אני מתלבט בין שתי אפשרויות: 1) קו בזק -> ראוטר אורנג(סימנס-אורנג) --> סוויץ --> מכשירים 2) קו בזק -> מודם בזק --> סוויץ --> מכשירים + ראוטר אלחוטי(סימנס-אורנג) אני מעוניין שיהיה שיתוף מלא בין הרשת האלחוטית לקווית, וגם שהרשת לא תהיה תלויה בשרת. כלומר גם אם…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, האם קיימת אפשרות בנתב Dlink 6740u לבצע תיעדוף למחשב אחד שמחובר אלחוטית לרשת על מנת להשיג ביצועים טובים יותר במשחקים? אם הדבר אפשרי אשמח לדעת איך.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מודם כבלים של מוטורולה מחובר דרך USB במחשב יש WINXP והוא רוצה לשתף את האינטרנט עם מחשב עם WIN98SE איך עושים את זה? כי ניסיתי ולא הצלחתי תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, כרגע בכל עמדת עבודה בבית יש לי כבל רשת ולכן אני משתמש בראוטר ללא WIFI. לאחרונה אני מעוניין להשתמש באינטרנט גם במרפסת ולכן חשבתי להחליף לראוטר תומך WIFI. הבעיה היא שאני לא מעוניין ברשת WIFI קבועה שתעבוד לי בבית. אני רוצה להדליק ולכבות את האופציה על ידי כפתור. כאשר אין לי שימוש ב WIFI אני מעוניין לסגור אותו. האם יש ראוטר בעל כפתור כזה? במידה ולא, האם צריך כל פעם להיכנס לתפריט? ושם יש אופציה לכבות?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי מודם C1000A של CenturyLink ולאחר שהצלחתי להתחבר דרך טריפל C נתקלתי בבעיית walled garden (גן סגור) שלמעשה מנתבת כל דף שאני גולשת אליו לעמוד רישום של החברה ללקוחות אמריקאיים. איך מתמודדים עם הבעיה הזו? האם יש דרך לבצע disable לפונקציה הז? יש לציין שאני לא מעוניינת להתחבר לראוטר נוסף, הרי רכשתי את המודם הזה מתוך כוונה שישמש לי גם כראוטר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. כבר כמה שנים שאני עם הראוטר המצויין Edimax BR-6204Wg שמחובר לשני מחשבים עם הכרטיסי רשת האלחוטיים Edimax EW7128G הכרחי לשדרג את הנתב אם אני עם מהירות 2.5M ?.. מה ההבדל בין 54Mbps ל300Mbps ?.. מהירות האינטרנט תהיה גדולה יותר, או שזה דווקא משפיע על השיתוף והעברת הקבצים בין המחשבים?.. כי בנתיים אני די מרוצה עם הנתב שלי, המהירות אחלה והשני כרטיסים עושים את העבודה כמו שצריך.. מה הבדל האנטנות? טווח קליטה רחב יותר? מהירות גדולה יותר? ומה ההבדל בין כרטיסי הרשת האלחוטיים, בין אנטנה אחת (כמו שיש לי) עד לשלוש אנטנות?.. מה שמשחק כאן זה הטווח הקליטה?.. תודה על העזרה, רון.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=359385.0 כמו שמתואר שם חיברתי מחשב לכרטיס רשת אלחוטי פנימי פירמטתי והפכתי את המחשב לXP כדי שהכרטיס יעבוד. הוא התחבר לבד בלי סיסמא ובלי כלום וככה לפי דעתי כל מחשב בביניין יכול להתחבר עלי. מתי שהוא מתחבר רשום לי כי קיים שם כפול ברשת ואחר כך ההודעה חולפת. עוד משהו, מהירות השליחה בתוך הרשת ממני למחשב השני עומדת על 2 מ"ב לשניה לעומת משהו כמו 10 מ"ב שהיה לי בחוטי, יש אולי הגבלה וניתן להסיר אותה או שזה ככה כי זה אלחוטי? תודה וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-