רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפתוח שרת משחק של gta samp ושאני לא יצתרך לשלם כל חודש אני מחפש שרת איחסון שאני יוכל לשים בבית וככה אני לא יצתרך לשלם . יש דבר כזה ? כמה זה עולה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה סתם מקרה היפותטי אני רוצה DHCP מהספק הם אומרים לי שהם צריכים לשלוח את הקבצים לתשתית ורק ברגע שהתשתית תקבל ותעדכן זה יעבוד והם אומרים שזה אמור לקחת 3 ימים עכשיו אני יודע בוודאות שזה יכול להתבצע תוך כמה דקות מה בדיוק הולך פה? מה האינטרס שלהם?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
פעם זה היה להתחבר ב1@1 ולהכנס ל 192.168.97.12 עכשיו זה לא עובד כבר.. ניראהלי שינו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אני מנסה להכנס לאתר מסויים והשרת לא תופס. גם כשאני עושה PING - השרת מת. מדי פעם הוא עובד.. כשאני משתמש בפרוקסי הוא עובד. מישהו יכול להצביע על בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
zonealarm pro מותקן על ה-GATEWAY .
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. יש לנו בבית שני מחשבים מחוברים לאותו מודם, חוץ מזה אין להם שום דבר משותף (אין רשת בינהם קיצר) אני רוצה שהמחשב השני יוכל להדפיס דרך האינטרנט מהמדפסת שמחוברת אלי, זה אפשרי? (יש לי מדפסת רגילה) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר + מחשב נייד כרגע הכל עובד והנייד מקבל אינטרנט אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להתחבר עם הנייד לתיקיה שאני אחליט עליה במחשב הרגיל של הבית אני אשמח לקבל קישור למאמר בנושא ו/ או להסבר... בנוסף כאשר זה יעבוד האם אפשרי לדעתכם להתחבר מרחוק כלומר לא רק כאשר אני נמצא מחובר לרשת בבית אלה גם סתם מבית קפה תודה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר של לינקסיס ועד היום אני מחובר דרך התשתית של הוט אם המודם thomson שלהם דרך אינטרנט זהב. החלטתי לקנות ראוטר למה יש לי גם משבח נייד ורציתי שגם לא יהייה חיבור לרשת. הכנסתי את הדיסק התקנה של הלינקסיס ועברתי אחרי כול הצעדים בדיקדוק רב. כול מי שמכיר תהתקנה של לינקסיס מכיר תחלק שבוא מבקשים בהתקנה ללחוץ על הכפתור של ה זיהוי רכיבים אלחוטיים והכפתור במודם מהבהב כזה בצבע לבן זוהר.. איזה חצי דקה ואז הוא שומר תהגדרות שצריכות להיות לראוטר בשביל שיעבוד אינטרנט אלחוטי ומבקש מימך ללחוץ YES על מנת לשמור את הגדרות אלו. עד לפה כול הליך ההתקנה עבד קשורה. ברגע שאני לוחץ לו YES הוא מריץ תטעינה הזאתי של בדיקת ההגדרות בראוטר עושה לי מאה אחוז הכול תקין ואז מריץ תבדיקה של הראוטר לית…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה +- בקו אוירי ללא מחשולים באויר הפתוח? והן בבית עם קירות?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים, שם הדגם המלא הוא 3COM 3CRWER10075. האם מישהו יודע אם יש לראוטר פיירוול? לא מצאתי דבר על כך כשחיפשתי את המפרט. אבל שראיתי סקרינשוט של הממשק שלו, הופיע שם פיירוול. מישהו יודע אולי? תודה לעונים,
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אפשר להדבק מוירוס רק ע"י כניסה לאיזשהו אתר? בלי להוריד ממנו כלום?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק להמלצה לנתב אלחוטי זול ואמין עם WDS - כלומר Wireless Bridging תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ובכן כאשר מחפשים (במקומות שונים) רשתות לעיטים מופיע הרשת "Free Public WiFi" כמובן שלא מדובר בשירות גלישה באינטרנט חינם אלה מעין לכידה לחיבור למחשב נוסף. מישהוא נתקל בזה ? קראו את המאמר הבא: http://blogs.chron.com/techblog/archives/2006/09/free_public_wif.html [br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 12:48:16 מצאתי :שימו לב מעניין מאוד וכדאי להזהר! http://www.nmrc.org/pub/advise/20060114.txt הערה נוספת, זה יכול להגיע בשמות SSID אחרים ומגוונים....
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי את הראוטר EDIMAX 6104P עכשיו הוא עושה לי רעשים ואני רוצה להחליף אותו אני צריך ראוטר מהיר מאוד מקצועי וטוב עם DMZ ו PORT FOWARDING ו FW\ תודה לעוזרים אני בכבלים אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לא מזמן התחילו להיות לי פינגים גבוהים מאוד... (300~ באירופה) נכנסתי לסטטוס של החייגן (012 + VISTA) וראיתי שהIPV6 עומד על LIMITED... אני לא יודע אם מקודם זה היה על INTERNET IPV4 עומד על INTERNET... אז יכול להיות שזאת הבעיה? שהIPV6 הוא LIMITED? רציתי לדעת קצת פרטים לפני שאני פונה לתמיכה הטכנית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא השוואה בין שיניהם? אני רוצה לראות ולהחליף ל DD-WRT אבל לא יודע מה ההבדלים ביניהן.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם כן כמה אמורה לעלות חבילה כזאת? ולמשל חבילה של 2.5 מגה והעלאה מורחבת כמה זה יוצא בערך בכסף? ואיפה הכי שווה? כי עוד חודש בערך נגמרת לי החבילת אינטרנט של 2.5 מגה מנטויז'ן ואני בודק מעכשיו אם שווה לי להישאר או לעבור לבזק בינלאומי... ולמשל אם יש לי אינטרנט 2.5 מג הואני מוריד בין 240-260 כמה אמורה להיות ההעלאה שלי בחבילה מורחבת?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי אני יודע שאפשר לעשות לו RESET אבל לא בא לי להגדיר הכל מחדש . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחלתי להתשתש בתוכנת השיתוף ביטורנט על הרשת הביתית שלי אשר מבוססת על נתב WRT54GL. לאחר זמן מסויים של פעילות הנתב מאבד קשר עם עם האינטרנט ולא ניתן לגשת לממשק שלו , למרות שהכתובות הפנימיות ברשת נשמרות. המקסימום חיבורים בתוכנה לע עולה על 100 ולאחר אתחול הנתב המצב חוזר על עצמו. אני מניח שנוצר עומס כלשהוא על הנתב ולכן הוא "'קורס". יצויין שהייתי טכנאי תמיכת רשתות בבזק בינלאומי בעבר ולא מצאתי שום הגדרה בממשק הנתב (4.30.7 מקורי) לא תקינה או שתוכל לעזור לי לתקן את העניין. האם יש צורך בהחלפת FIRMWARE ? האם יש הגדרה כלשהיא שתפתור את המצב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס רשת אלחוטי PCI שיתמוך ב802.11g אין צורך שיתמוך ב 11N או בכול ה טווח ארוך 108mbs השימוש הוא לרוב שימוש רגיל אבל שיהיה פתוח לאופציות כמו משחקי LAN מזדמנים ותעבורת קבצים. הכי חשוב הוא שיהיה עם כמה שפחות בעיות וקליטה טובה (מרחק עד ראוטר הוא בערך 7מ)..... תודה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה האם יש אפשרות לנתק את האינטרנט ברגע שהראוטר "מרגיש" שאחד המחשבים מנותק ולצורך העניין - מחשב מסויים יש לי ראוטר WRT54GL תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אחד שממוקם בחדר בבית אבל הוא לא מכסה את כל הבית ולכן חשבתי להשתמש בראוטר האלחוטי השני שלי בתור נקודת גישה על מנת להגביר את האות, חיטטתי בהגדרות של הראוטר וניסיתי להסתדר לבד אבל .. לא ממש הצלחתי אז אם מישהו יוכל לעזור לי, אשמח הראוטר שצריך להיות נקודת גישה הוא אדימקס br6204w והנה תמונה של ההגדרות הרלוונטיות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-