רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הי חברות.ים, ההורים שלי עומדים לפני שיפוץ דירה והחלפת תשתיות חשמל, וזה פותח את האופציה להעביר כבלי רשת בקירות וליצור שקעי תקשורת בחדרים השונים ולחשוב מחדש על כיסוי האינטרנט בדירה (רשת ביתית וחיבור בין המכשירים השונים אינה חשוב) כרגע הכיסוי שלנו די גרוע. צרפתי את התוכנית הנוכחית של הדירה עם סימון המיקום של הראוטר של בזק (Be, תוכנית של עד 100mbit דרך ספק xfone) ושני חדרי בקצה הדירה שבקושי מקבלים Wi-Fi מהראוטר הזה. הדירה היא סה״כ 98 מטר ועל מפלס אחד. לאחר השיפוץ ההורים שלי הולכים להתקין 3 Smart Tv - אחת בסלון בסמוך למיקום הראוטר, ו2 בחדרים שהקליטה בהן בעייתית כרגע. אז רציתי לשאול אותכם, מה כדאי ומה יתן את הפתרון ההכי יעיל ואריכות…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
חבל על הזמן !... יש כאן את כל מה שאנחנו צריכים ! VOIP עד שני קווים יציאות שני קווים ; יציאות usb ; יציאת רשת ! אופציה לחיבור בטרייה במקרה ויש נפילה של מתח. בקיצור נתונים מצוינים !!!! נראה קצת יותר גדול מ TJ715 ... הקטע המדליק שזה הולך ליהיות תחרות פשוט רצינית נגד בזק !... כבר יש לי שני קויים כאן חחח כל מה שצריך לעשות זה רק לחבר את המודם לטלפון ולצלצל לאיפה שאני רק רוצה !... ובזק מפסיקה לעשות עלנו כסף... http://www.terayon.com/tools/static_page/view.html?phase=show&id=1069287037&tool_id=100&cat_id=9.3.3&PubSessID=60eefdcea07a08fd4bc7a0da6c4acbe4&PHPSESSID=pubTerayon09906b995f2b264f42def8 פשוט מטורף ושומעים מצוין !... המעצבן זה שזה עדיין לא יצא לכל הארץ…
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום חברים כחלק מתהליך ההקמה של סניף פיצה חדש ברחוב אלנבי בתל אביב החלטתי לשלב במקום רשת אלחוטית wifi מה הצעדים הדרושים ובמה זה כרוך? החל מתשתית ועד לספק . מחירים ועלויות גם יעזרו מאוד תודה מראש שחר.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום... הסיפור הוא כזה: יש לי אתר וחיפשתי להעלות אותו לרשת בעלות הנמוכה ביותר. עשיתי את הדברים להלן: 1. הזמנתי דומיין co.il ב-InterNIC. 2. איכסנתי את האתר אני מאכסן ב-p3web.biz שנותן אכסון חינם ללא פרסומות. 3. דרך zoneedit.com יצרתי הפנייה עם cloak לאתר שלי (something.p3web.biz). 4. הגדרתי בלוח בקרה של הדומיין (domain.internic.co.il) את השרתים של ZoneEdit כשרתי ה-DNS שלי. מה שקורה זה ש-ZoneEdit יוצר עומד פריימים שהפריים שגודלו 100% מציג את האתר שלי וכך למשתמש תמיד נראה שהוא נמצא ב-www.something.co.il, לא משנה לאיזה דף גלש. אם אני מוריד את ה-cloak אני פשוט מקבל הפניה רגילה ל-something.p3web.biz ולגולש תוצג הכתובת האמיתי שבה הו…
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום עשיתי דיון כזה ולא ענו לי טוב כל כך תקשיבו יש לי מודם ADSL עם כרטיס רשת אני לא יודע ממש איך קוראים למודם אבל הוא השחור הישן הזה השטוח ...ההכי נפוץ שיצא בקיצור פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אין לי אינטרנט אז בבקשה אני חייב קישור ישיר להורדת הדריבר...בבקשה עזרו icq-161371997
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה עם הדריבר ל-98 אך אני לא מזהה שום רשת . שאר המשבים בביתי כן מזהים . מישהו יכול לתת לי כיוון ?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתקין עמוד נחיתה על הרשת הביתית שיאפשר גלישה אך ורק למי שיסמן וי בצ'קבוקס ספציפי. עשיתי לנתב linksys wrt54g עדכון קושחה עם dd-wrt יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לאיפי שלו לפעמים מתוך הרשת וגם הסיסמה שהגדרתי לא עובדת. יש המלצות לנתב אחר או עדכון תוכנה אחר? מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? בנוסף הייתי רוצה להתחבר לנתב מרחוק דרך remote access או משו, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
התקנתי.. הכל טוב ויפה. נכנסתי למקום שאני צריך לקנפג אותו ושאני עושה Execute זה עושה לי ככה: ניסיתי להכנס ל Administrator עדיין עשה לי וב Safe Mode אמרו לי גם לנסות אבל זה בכלל לא הצליח להריץ את זה.. מה עושים? =\
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום למבינים,אז אני עובר דירה בקרוב ותוהה איזה אינטרנט לעשות שם , מסתבר שאנלימטד לא נפרש שם ככה שזה יצא .מתלבט בין החבילה של סלקום או אורנג' כדי לכלול גם טלויזיה אבל זה כבר לדיון אחר.השאלה היא כזו , אני טס בקרוב לארהב ואני רוצה להחדש בראוטר/מודם/ראוטר+מודם , הקטע הוא שאני פחות בעסק הזה ואשמח לעזרה מהמבינים.אשמח לדעת מה מומלץ לקנות , האם מכשיר יעודי או משהו שמשלב ?אני מניח שניתן להשכיר מהחברות גם מודם רטואר שלהם ולהפוך אותו למשהו יעודי אחר בנוסף למה שאקנה , אבל אתן לכם להמליץ מה הכי כדאי לעשותרב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם WIN XP שמחובר לאינטרנט ישר דרך מודם רשת ובנוסף מחשב נייד עם VISTA. אני רוצה לשתף את האינטרנט בין המחשבים עם רשת אלחוטית. ברשת קווית הכל עובד יופי ובלי שום בעיות, איך אפשר לעשות את זה בצורה אלחוטית? בשני המחשבים יש כרטיסי רשת אלחוטיים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. ברשותי שני מחשבים, וכרגע יש אינטרנט באחד מהם ע"י מודם רשת עם ראוטר מובנה (RTA100). עד לא מזמן שני המחשבים היו ברשת באמצעות ברידג'ינג. אבל כיוון שהשיטה לא נוחה (אחרי כל פורמט להגדיר מחדש) וגם לפי מה שהבנתי לא כ"כ יציבה - החלטתי לקנות סוויץ'. עכשיו, יש לי כמה שאלות: א) אפשר המלצה על סוויץ' טוב 5-8 פורטים במחיר של עד 150 ש"ח? ב) מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את הרשת עם הסוויץ'? האם פשוט מחברים את שלושת הפורטים (מחשב א', מחשב ב', מודם) ויש אינטרנט? או שצריך להגדיר כל מיני הגדרות? ובכלל כל מידע נוסף שכדאי שאדע לפני שאני קונה סוויץ' - יתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע מחשב חדש לגמרי ואני מעוניין לקבל את המקסימום יעילות מבחינת שימוש במשאבים. מבחינת שימוש בזיכרון, מעבד וכ'ו, האם עדיף להשתמש בכרטיס רשת און בורד, או בכרטיס PCI? היום אני משתמש בכרטיס PCI, אבל אם אין כל כך צורך מאוד יעזור לי להוריד אותו במחשב החדש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לשמוע רדיו דרך האינטרנט תחנות ישראלות והם נשמעות מקוטע או חלק לא ניתן לתפוס אותם האם צריך לפתוח פורט כדי לשמוע רדיו באטרים לא מצויין שום מיידע זה קורא עם אקסלורר 7 או 8 וגם מוזילה
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כמו כן האם יש גם אפשרות "להכנס" לאותו מחשב שיושב על הרשת שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, אני מניח שזו בעיה מוכרת, ואפילו התמודדתי איתה בהצלחה בעבר. יש לי 2 מחשבים בבית, ואני מחבר בניהם בכבל רשת ישירות ללא תיווך. לאחרונה החלפתי את אחד המחשבים וחיברתי אותו עם אותו כבל רשת למחשב B. מהירות ה"הורדה" ממחשב B ל A החדש מגוחכות (כמה מאות קילובייט לשנייה). לעומת זאת, מהירות השליחה ממחשב A למחשב B היא קרובה מאוד למקסימום של הקו - 60 מגה לשניה. כמו שאמרתי, הייתה לי את הבעיה הזאת גם בעבר והצלחתי להתמודד איתה *כנראה* ע"י שינוי ערכים בהגדרות של הדרייבר. אולם, אני לא מצליח לעשות זאת הפעם, וכל הנושאים שעולים בחיפוש בגוגל מדברים בעיקר על החלפת כבל או שדרוג דרייבר. ניסיתי לכבות את כל האפשרויות של "offload" ן"checksum", ואף שיחקתי ב jumbo frames (למרות שכרטיס הרשת במחשב …
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736935,00.html מה אתם חושבים? שלחתי אימייל ל012 למה לקוחות שמחוברים דרך הכבלים (HOT) לא מקבלים שום הטבה ועדיין לא חזרו אלי. שיחזרו לי תשובה אני יכתוב פה מה כתבו לי. דניאל.
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום אני מברר בשביל חבר שרוצה לקלוט אינטרנט אלחוטי- האם יש הבדל מבחינת איכות הקליטה בין כרטיס שיושב על לוח האם לבין ה"אצבע" עם החוט שמתחבר ל usb. תודה
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אז את השם משתמש הוא נותן אוטומטית, אבל מה הסיסמה? במחשב השני יש WINDOWS 2000. איך אני רואה את הסיסמה שלו?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
פרטנר מתכוונת לפרוס סיבים אופטיים בעלות של כ-2-1.5 מיליארד שקל. בנוסף, פרטנר תצטרך לשלם לבזק סכום חודשי קבוע עבור השימוש בתשתית התת קרקעית שלה http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3691128,00.html
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-