עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by avi1980,

היי אני רוצה לעבור לסיבים של פרטנר, מהירות 300 מגה. השכרת הנתב עולה 25 שקל לחודש, אז אני מעדיף כבר לקנות באופן פרטי. האם כדאי לקנות את ה SAGEMCOM 5770 שפרטנר משתמשים בו או עדיף ראוטר אחר? אני שואל גם מבחינת אפשרות מעקב ותיקון תקלות של פרטנר, כי תמיד הם אומרים שראוטר פרטי הוא בעייתי. עדיף דגם שניתן לרכוש בארץ. אני לא מבין כלום בראוטרים. אני רק רוצה ראוטר שיעבוד מהר, עם WIFI “חלק" וללא תקלות, ושיתאים לפרטנר מבחינת תמיכה. תודה רבה

2. Started by N.S,

שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אבל בלי ראוטר ובלי האב... יש לי בעיה עם זה... הבעיה היא שמתי שאני משחק נגיד...קאונטר סטרייק במחשב אחד והמחשב השני נגיד גולש או מוריד מקזה ..אז זה דופק לי את הפינג בקיצור אני רוצה לדעת האם הhub יעזור לפתור את הבעיה ...אם כן אז תעזרו לי לבחור האב מחנות "pchardware". הנה קישור להאב שאני רוצה לקנות...http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1651946529.htm בבקשה עזרו לי .... תודה מראש ???

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  3. שלום חברים כחלק מתהליך ההקמה של סניף פיצה חדש ברחוב אלנבי בתל אביב החלטתי לשלב במקום רשת אלחוטית wifi מה הצעדים הדרושים ובמה זה כרוך? החל מתשתית ועד לספק . מחירים ועלויות גם יעזרו מאוד תודה מראש שחר.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  4. מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by 1tanai,

האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  6. שלום לכם , יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם ADSL, האב וראווטר. בכל המחשבים יש לי גישה לאינטרנט ויש לי גישה למחשבים אחרים ברשת. הבעייה שלי היא שאני לא יכול לעסות כל מיני דברים שהייתי יכול לפני הרשת, כמו קבלת קבצים מהאייסיקיו, הורדת קבצים מ-mIRC, בעיות למיניהם בשרתי FTP, ועוד כל מיני. אז רציתי לשאול אם הבעיות האלה ניתנות לתיקון. (כבר ניסיתי לפרמט, להגדיר מחדש, לשחק עם הפיירוול של הווינדואז אבל כלום לא עזר.) אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by i-kramba,

remote desktop רק באמצעות כתובת איי פי ?? הוא פונה לשרתי השורש?? למי הוא פונה ? תודה מראש :s05:

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  8. האם רצוי לתת לריפיטר SSID זהה לזה של הנתב? אם שני ה- SSID של הנתב ושל הריפיטר זהים, למי יתחברו המכשירים הניידים? למי שיש את האות החזק יותר, או מי שענה למכשירים הניידים ראשון?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  9. בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by pinibz,

שלום, ניסיתי לעדכן קושחה לראוטר 3CRWER100-75 ומשהו כנראה נדפק במהלך העדכון. עכשיו הראוטר אמנם נדלק אך די מהר נכנס לאיזה מצב סטטי כך שלא ניתן להכנס למסכי הקינפוג שלו וכמובן שהוא לא מתפקד. נראה שהוא מזהה כשמחברים אליו ADSL וכבלי רשת (נוריות נדלקות) אך לא יותר מזה. המדריך של 3COM לא נתן יותר מידי מידע בנושא זה. האם מישהו מכיר דרך לטעון קושחה במצב זה? מי נותן בכלל שירות לנתבים הללו? באתר של 3COM ישראל אין ממש עם מי לדבר למעט מייל או פקס שאי אפשר לדעת אם מישהו יענה עליהם בכלל. אני מעדיף לנסות לפתור את זה לפני פנייה לחנות. תודה

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  11. שלום רב, האם RDP .יותר מהיר מ-TEAM VIEWER או ANY DESK? האם השימוש ב-VPN יותר מהיר מהתוכנות הנ"ל? תודה.

12. השאלה בכותרת!! האם אפשר פשוט שכל הפורטים יהיו פתוחים אוטומטית?? התאיישתי כבר בלפתוח פורטים!!

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by ran1809,

אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו הגרסא האחרונה של מסנג'ר אני וחברה שלי עושים שיחת ווידאו והווידאו זז ממש לאט עד כדי מצב שאם עושים תנועה אולי אחרי 20-30 שניות רואים אותה בווידאו..! יש לציין שכאשר שני הניידים היו על אותה רשת כלומר היינו אצלה או אצלי זה עבד מהר וראו טוב התנועות היו די אונליין די מציאותיות..! מדוע כאשר אנחנו מרוחקים קצב העברת הנתונים כה איטי עד כדי כך שממש אי אפשר לנהל שיחת ווידאו..!? אשמח לעזרה אני ממש צריך את זה.!! תודה רן

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  14. עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND. הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם. רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20. 2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה. מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים ה…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. אוקי קניתי ראוטר פשוט חשבתי שיהיה מספיק טוב בשביל גלישה בסיסית אז כך כשאני מתחבר דרך הראוטר באתרי בדיקת מהירות הוא מראה שהכל בסדר והמהירות 12MB גם ביוטיוב מעלה HD אבל במאקו הוא בקושי מטעין את הסרטים והם קפואים כאלו , ניסיתי ווירלס ו כבל ישיר מהראוטר . כשאני מנסה ישירות מהמודם למחשב הכל זורם טוב ויפה . לא מבין איך אפשר לסדר את הבעיה , משהו בהגדרות אולי ? מקווה שלא צריך להחליף ראוטר. יש הוט ובזק בינלאומי .

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  16. איני חבר קבוע בפורומים כך שיכול להיות שאני לא מחדש כלום אבל מי שהייתה לו בעייה בהפעלת המצלמה והקול בתוכנת מסנג'ר בשימוש במודם אלקטל המשודרג ל פרו שבו הפיירואל מופעל. ובכן בא לציון גואל. גירסה 6 של המסנג'ר פותרת את הבעיה. שדרגו לגירסה 6 והוידאו והאודיו חוזר לחיות. תהנו !!!

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by edi,

שרת XP PRO קליינט WIN98 מהדורה 1, האם אפשר לצ'וטט בין המחשבים אם בכתיבה ואם בצורת שיחה קולית?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  18. Started by 3gh,

התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  19. כרגע אני אצל קווי זהב ,והשירות מעולה (למרות מה שכולם אומרים) אחלה אינטרנט,מהיר טוב יציב,ובלי ניתוקים. אני רוצה לעבור כי עוד מעט ניגמרת לי החצי שנה ואז המחיר יעלה ל140 או יותר(פיייי!!! טירוף!) אז אני רוצה לעבור ל 013...אני רוצה להישאר בחבילה של 0.5 מגה ADSL כמה זה עולה אצלהם??? והאם הם מספקים מודם???

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  20. אני צריך שהאינטרנט של המחשב שלי יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה, הכוונה שלא יהיה צורך ללחוץ על התחברות כדי להיכנס לאינטרנט. (עבודה מרוחקת על מחשב) יש לי מודם רגיל של בזק חיבור פס רחב, שכדי להתחבר את אני צריך ללחוץ על החיבור פס רחב ואז זה מחבר אותי. איך אני עושה שזה יתחבר אוטומטית כאשר המחשב עולה?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  21. עשיתי חיפוש לפני ולא הצחלתי למצוא תשובה, השאלה שלי היא האם יש דרך להגביל את הרוחב פס של אחד המחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by Load,

כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  23. Started by maverick,

יש לי בעיה עם מודם כבלים של דייהו. עם חיבור USB הוא עובד מצויין אך כאשר אני מנסה לחבר לו כבל רשת RJ-45 אני לא מצליח לגלוש. האם צריך לשנות משהו פיזי במודם עצמו (למרות שאני לא רוה שום כפתור) או אולי משהו בהגדרות?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by גבי ק,

היי, אני רוצה לקנות מאתר קווים, וראיתי את המוצר הזה: http://www.daganm.co.il/rec/494-%D7%9E%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A4%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%92%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%91- אני רואה שהוא בא עם חיבור RJ11, ואני צריך למצוא לאן נקודה בקיר מחוברת בPATCH PANEL, כלומר RJ45. האם אני יכול להשתמש בזה? אם כן איך? מהם אותם כבלים שחור ואדום עם התנינים שיש לו? תודה !

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by xroil,

יש לי ראוטר TPLINK 1043ND שקניתי לא מזמן ובמחשב אחד ברשת האינטרנט איטי מאוד (ובמחשב המחובר בכבל האינטרנט בסדר גמור). במחשב הזה יש כרטיס רשת של Edimax וגם התכנה של הכרטיס רשת שבאמצעותה המחשב מתחבר לרשת היא של Edimax. (לפני הTPLINK היה לי Edimax 6204Wg, והיה בסדר עד שהתקלקל) עריכה: הכרטיס רשת במחשב הוא תקן G. אני צריך להחליף לתקן N? האם הכרטיס הזה: ‏TP-Link TL-WN821N nMax 802.11n Wireless N USB Adapter 300Mbps‎ הוא טוב? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.