רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך הדרכה איך לחבר את הנתב לבזק 014 ברשת ADSL כיוון שהם לא ממש תומכים חיברתי ושיניתי את ההגדרות לפי החוברת בכרטיס הרשת לא ברור לי בהגדרות של הנתב מה אני צריך למלא ??? הנתב הו של 3COM דגם 3crwer100-75 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=548222&LEVEL=SK&PR=QG4&SID=W51L0CH7M07N8JJUF4NJKFKM7FTG2D4D
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, ראיתי תראדים רבים בהם אנשים לא מצליחים לגשת למחשב כלשהו בקבוצת העבודה שלהם כתוצאה מהרשאות. ובכן, היום פירמטתי את המחשב השני ונתקלתי באותה בעיה. עמלתי קשות ומצאתי את הפתרון- תיגשו לכלי ניהול->מדיניות אבטחה מקומית->פריטי מדיניות מקומיים->הקצאת הרשאות למשתמשים->תורידו את המשתמש Guest מ"מנע גישה למחשב זה מהרשת". אם יש הודעה דומה עבור תיקייה מסויימת שניסיתם לשתף, עליכם לתת לה גישה לEveryone בהגדרות אבטחה של התיקייה. שרפתי כמה שעות עד שעליתי על זה. אני מקווה שזה יעזור לאנשים ויחסוך קצת זמן. עריכה: הפתרון צריך לעבור רק אם אתם מצליחים לעשות ביניהם פינג, והמחשב מודיע שאין לכם הרשאות.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום... הסיפור הוא כזה: יש לי אתר וחיפשתי להעלות אותו לרשת בעלות הנמוכה ביותר. עשיתי את הדברים להלן: 1. הזמנתי דומיין co.il ב-InterNIC. 2. איכסנתי את האתר אני מאכסן ב-p3web.biz שנותן אכסון חינם ללא פרסומות. 3. דרך zoneedit.com יצרתי הפנייה עם cloak לאתר שלי (something.p3web.biz). 4. הגדרתי בלוח בקרה של הדומיין (domain.internic.co.il) את השרתים של ZoneEdit כשרתי ה-DNS שלי. מה שקורה זה ש-ZoneEdit יוצר עומד פריימים שהפריים שגודלו 100% מציג את האתר שלי וכך למשתמש תמיד נראה שהוא נמצא ב-www.something.co.il, לא משנה לאיזה דף גלש. אם אני מוריד את ה-cloak אני פשוט מקבל הפניה רגילה ל-something.p3web.biz ולגולש תוצג הכתובת האמיתי שבה הו…
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
בחבילה של 1.5/256 ב94 שקל לחודש כולל. לאחרונה אני מרגיש ירידה חדה בביצועי ההורדות,ואני לא מוכן לסבול את זה.בדקתי אם הכל תקין,הכל נראה לי בסדר. שמעתי גם על חברות מסויימות שחוסמות פורטים ללקוחות עקב עומס שנוצר אצלהן,יש אמת לדבר? אם כן,לאיזו חברה אתם ממליצים להתחבר? האם המחיר שאני משלם כרגע יקר/זול יחסית? תודה.
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עברתי לאינטרנט בכבלים של נטוויז'ן. הם נתנו לי את כל ההגדרות שאני צריך כדי להתחבר בעזרת חייגן ממחשב בודד. אני רוצה להשתמש בראוטר של edimax 6104K כדי לשתף את חיבור האינטרנט לכל המחשבים ברשת. איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה מחשבים ואני רוצה לעשות בין 2-3 מהם רשת. אני לא רוצה להתחיל להעביר כבלים בבית (המחשבים לא באותו החדר) ושמעתי שיש גם רשת אלחוטית. יש לי מודם ADSL פנימי (PCI - לא כרטיס רשת ולא USB) באחד המחשבים ואני רוצה שבכל המחשבים יהיה ADSL, אבל אני רוצה להשאיר אותו בתוך המארז. אז מה אני צריך בשביל לעשות רשת אלחוטית ? (ואם היא בדיוק כמו רשת LAN- כאילו שאני יכול לשחק מול מישהו שבמחשב השני- זה חשוב) אני צריך רכזת? אני יכול לעשות שבכל המחשבים יהיה הADSL מבלי להוציא את המודם? ובכלל תסבירו לי קצת על זה כי אני לא מבין ברשתות ובמיוחד לא באלחוטיות תודה תודה תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם מגדיל טווח אינטרנט אלחוטי מסוג NETIS ? איפה תריך למקם אותו ? האם הוא באמת עושה את העבודה ומגדיל טווח ? מה היתרונות והחסרונות שלו ?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי חברים! אני רוצה שתעזרו לי עם שאלה שעלתה לי לראש. אם אני מחבר את המחשב שלי ל-2 רשתות אינטרנט שונות בו-זמנית (למשל, אחד דרך מתאם רשת אלחוטי ואחד דרך מתאם הרשת החוטי ) מהירות האינטרנט שלי תגדל?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה רכשתי ראטור של LEVEL 1 מדגם WBR 6020 והוא מחובר אל מודם כבלים מחברת MOTOROLA מדגם SURFBOARD עכשיו הלפטופ מתחבר, והמחשב הנייד לא מתחבר וכנ"ל האיפון.. בבקשה עזרה אם אפשר !!
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית. הגדרתי תיקיה משותפת באחד המחשבים (לא תיקיית "My Shared Folder"), וכדי לאפשר את השיתוף הפעלתי את הישום Network Setup Wizard בכל המחשבים האחרים (שנמצא ב- My Network Places). עד כאן הכל בסדר והשיתוף פעל. ללא קשר, לאחרונה נהגתי להשתמש בישום Remote Desktop בכדי לשלוט במחשבים האחרים מהמחשב שלי, ומאחר שמצאתי תוכנה אחרת ידידותית יותר מזו, החלטתי למחוק את הישום. לשם כך נכנסתי ל- Control Panel, משם ל- Add or Remove Programs, משם ל- Add/Remove Windows Components, משם ל- Internet Information Services והסרתי את הישום World Wide Web Service. מאז שמחקתי את הישום אני לא יכול יותר לראות את התיקיה המשותפת, שהגדרתי ב- My Network Places (רק המחשב שלי לא יכול)…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום! אז ככה, אחרי שהתנתקתי מ012 בגלל ה TRAFFIC SHAPING שלהם כל היום וחצי מהלילה בדקתי את כל האפשריות שלי.. על 012 ו- 017 סמתי פס מזה כגול לכן נשארה לי 014 או(!) חברה קטנטנה בשם אינטר שבסיסה באילת(!) פרטים: http://www.interal.co.il/MainM/fastInternet.asp 014 הציעו לי 45 ל 2.5 וקרוב ל- 70 בחבילת הגימר עכשין 014 ידועה בבעיות עם הפינגים בשעות הערב בגלל העומס הרב על השרתים לכן רציתי לדעת מה חברה זו יכולה לספק? פינגים טובים? מהירות מקסימלית? יש מנויים של חברה זו? מישהו מכיר אותה? אשמח אם מישהו יעזור. אני חושב להתחבר לחודש אבל רציתי לבדוק פה בהתחלה. ותודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. תהיתי אם יש דרך בה אוכל "לשלוט" (או לפחות לפקח) על המתרחש במחשב השני, המחובר דרך ראוטר חוטי של Edimax (מסדרת BR) למחשב שלי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום חברים. הסיפור בקצרה: אני מקים אצלי בבית רשת מחשבים בין המחשבים שבחדרים בבית יש לנו קוטג' 3 קומות והקומה ה3 היא חדשה בשבילי (עלית גג כזאת) העברתי כבר כבלי רשת מהלוח חשמל (שהוא בקומה הראשונה) לקומה השלישית כך שנותר רק להשחיל כבלים לחדרים שבקומה השניה (2 חדרים) כדי שהמודם והראוטר ישבו בלוח למטה (נקודת בקרה כזאת) ובחדרים אני אצטרך רק לחבר את הכבלים למחשבים דרך הקיר ישרות מהראוטר. עכשיו, אני צריך ראוטר טוב שלא יגביל אותי עם משחקי רשת וקבלת קבצים וכל זה... משהו במחיר סביר (תגידו לי אתם מה הוא) ואיכותי שיסדר לי את המעגל בלי בעיות ותקלות וחשוב לי מאד שהוא לא יגביל אותי (חבר שלי לא יכול לעשות הרבה דברים בגלל הראוטר ואני לא רוצה ככה)... תודה רבה רבה רבה למגיבים ולעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בכתבה האחרונה שקראתי בנושא מסוף ספטמבר דובר על 3 ערים שיחוברו ראשונות ושההשקה תהיה בעוד כמה שבועות, למישהו יש מושג באיזה ערים מדובר? אתמול בלילה האינטרנט שלי הפסיק לפעול למשך כמה שעות ובשיחה עם הוט נאמר לי שזה בגלל שהם משדרגים את התשתית באזור אז זה הדבר הראשון שעלה לי בראש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
ככה אחותי קנתה מחשב חדש ו היא רוצה לעשות רשת בינו לבין המחשב הזה עכשיו יש לי ראוטר edimax BR-6104K ומודם eci Bfocus 270~~ לשני המחשבים יש כרטיס רשת ובשניהם יש ווינדוס XP PRO עם SP2 ויש לי המון כבלי רשת ישרים\מוצלבים עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה רשת בין המחשבים ככה שיש גם שיתוף קבצים וגם אינטרנט משותף אם תכתבו פה זה יהיה נהדר ואם תביאו לינק למדריך זה יהיה גם טוב (אבל לא את הלינקים שנמצאים בדביק כי משם לא יצא לי כלום
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום היום התקינו לי מחשב נייד ויש לי עוד מחשב אז שמו לי רשת אלחוטית מבחינת אינטרנט זה עובד, מבחינת רשת שיתוף קבצים זה לא עובד ,אני לא מבין איך אני רואה תכונן שיש לי במחשב השני פה? 1)איך רואים תקבצים שיש לי במחשב השני פה ? 2)איך שמים סיסמא לכוננים לרשת שנניח השכנים לא יוכלו לראות תקבצים שלי ? יש לי ויסטה והסתכלתי במדריכים שיש בפורום ואני לא ממש מבין זה שונה אין מדריך על הגרסה של ויסטה ..... חשוב לציין שיש לי רשת אלחוטי וכך יכולים לפרוץ המון אנשים בגלל זה הדאגה ... תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה עכשיו , ויש חנות שצריכה טכנאי עם שליחה בחומרה ורשתות... אני שולט טוב בחומרה וכל , אבל יש לי בעיה עם רשתות , זה קשה ? כאילו העיסוק הזה של הרשתות הוא מסובך? יש מישהו שיכול להסביר לי בקצרה על זה? או להביא לי איזה אתר שיתן לי פרטים על רשתות , ומישהו יודע מה אומר התפקיד הזה בחנויות מחשבים שאני צריך להבין ברשתות? חייב הסבר על רשתות , אוף הזה שדיברתי איתו בטלפון שאל אותי על רשתות ולא ידעתי מה להגיד הוא שאל אותי עם איזה רשתות עבדת ולא ידעתי מה להגיד . יש לכם אולי משהו שיעזור לי? שאני ידע משהו על רשתות, כמה שיותר דחוף אני רוצה להכין קורות חיים.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
עד היום שיתפתי אינטרנט ל3 מחשבים דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ'. והיום התקינו למחשב אחד אינטרנט נפרד. אז נשאר רק המחשב שלי ועוד אחד השאלה שלי אם כדאי לי לשתף לו דרך ICS או להשאיר במצב הקיים של הראוטר, המחשב השני כל השימוש שלו זה אקספלורר, אייסיקיו מסנג'ר, אני רוצה לתת לו רוחב מינימלי גם הגבלתי אותו בnetlimiter. אבל אני מרגיש שאני עדיין מאבד הרוחב של האינטרנט כשאני משתמש ככה בראוטר, האינטרנט יותר כבד.
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בדוגמא שצרפתי: בהנחה שלמחשב ג' ולמחשב ד' יש כ.רשת 10/100/1000 האם הם יוכלו ליישם ביניהם (וביניהם בלבד) רשת במהירות 1000MBITS? - ברור לי שהתקשורת בינהם לבין המחשבים שמחוברים ישירות לראוטר תתבצע ב-100MBITS בלבד. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. אני כבר כמה ימים מחפש בכמה אתרים כדי לקבל הוראות הפעלה של המכשיר או יותר נכון הגדרות המכשיר. אנא בבקשה אם יש למשהוא מוסג או אתר שנותן הדרכה. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-