עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by gil2518,

שלום. לאחרונה חלה אצלי בעיה , שהיוטורנט מופעל ומתחיל להוריד כעבור כמה דקות ספורות האינטרנט מתנתק . תמיד הייתי משאיר את היוטורנט פתוח בלילה והכל היה תקין ! איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש חיברתי אותו לאינטרנט אם ראוטר אלחוטי של 3COM והורדות שלי איטיות כמו לא יודע מה ואני משתגע בגלל שעל המחשב הקודם זה הוריד לי על 100KBS+ ועכשיו אפילו לא 10 מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  4. Started by Evy_A,

היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by Big_White,

יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by N.S,

שלום עשיתי דיון כזה ולא ענו לי טוב כל כך תקשיבו יש לי מודם ADSL עם כרטיס רשת אני לא יודע ממש איך קוראים למודם אבל הוא השחור הישן הזה השטוח ...ההכי נפוץ שיצא בקיצור פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו אין לי אינטרנט אז בבקשה אני חייב קישור ישיר להורדת הדריבר...בבקשה עזרו icq-161371997

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by סוזי לוי,

היי ברשותי 4 HOT Box ואני מעוניין לחבר לו ראוטר חיצוני איך אני עושה זאת ואיך מגדירים ובנוסף ל 4 HOT Box מחובר גם Moca תודה לעוזרים.

8. Started by artyom,

הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  9. כרגע אני נמצא במסלול WOW ורוצה לעבור למשהו יותר מהיר יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 אני רוצה להחליף חבילה\מסלול וגם להחליף את המודם זה ישפר את המהירות (גלישה אימיול וכו') ? על איזה אינטרנט ספק אתם ממליצים מחירים שירות וכו' ??

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  10. Started by nice,

בזמן האחרון שמתי לב לפיירוולים מגוונים יותר בנתונים הטכניים של הרבה נתבים. יש כאלה שנקראים ISP ,יש DOS FIREWALL יש פיירוול משולב תוכנה, ומכל הסוגים התבלתי לגמרי. איזה סוגים של פיירוולים בחומרה יש היום בשוק? איזה סוג הכי טוב? איך זה שפיירוול חומרה יודע לסנן מידע שמגיע גם מבפנים מבלי לשאול בעוד שפיירוולי התוכנה צריכים לשאול אותי לגבי כל תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לנתב קווי ג'יגה ביט בתקציב עד 250¤. אם באותו התקציב נכנס משהו אלחוטי מוצלח, סבבה. יורכב על תשתית כבלים. תודה, בז'נגלו.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  12. אהלן יש לי שאלה שמאד מעניינת אותי. האם זה אפשרי שיש כאשר המחשב הנייח שלי מוחבר לרשת בחיבור חוטי ויש לו בנוסף כרטיס רשת אלחוטי שאני אוכל להפוך אותו לראוטר ככה שאני אוכל להתחבר עם הנייד לרשת דרך המחשב הנייח תודה הצלחתי לבד לא רלונטי תודה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  13. כרגע יש לי 2 מחשבים בממ"ד בקומה תחתונה, מחוברים בעזרת ראוטר חוטי לאינטרנט בכבלים (ספק: בזק בינלאומי). קניתי מחשב נוסף, והוא הולך להיות בקומה שנייה. איך שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות לחיבור המחשב בקומה העליונה לאינטרנט: 1. חיבור המחשב העליון לראוטר החוטי, כלומר - העברת הכבלים דרך קדיחות בקיר או דרך תעלות הטלפון. 2. חיבור לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי, מה שמצריך כרטיס רשת אלחוטי, ראוטר אלחוטי וכנראה משדרים/מגברים. 3. חיבור למחשב דרך מודם נוסף פרטי למחשב. הנה השאלות שלי בנוגע לכל אחד מהחיבורים: 1. חיבור לראוטר הקיים בממ"ד - קודם כל, קדיחה בממ"ד לא תהיה קלה אני משער, ואני אצטרך כבל של כ15-25 מטרים, יש בעיות בחיבור עם כבל כ"כ ארוך? לגבי העברת כבל דרך תעלות הטלפון - זה דבר אפשרי לב…

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  14. איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום לכולם , קניתי נתב חדש שישמש בתור מגביר קליטה לנתב שלי בבית , הנתב שמחובר לאינטרנט הוא EDIMAX מדגם BR-6216MG והנתב שאמור להיות המגביר שלו הוא EDIMAX BR-6204WG . בבקשה תנו לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה... אני פשוט לא מצליח , חיפשתי כבר שעות באינטרנט ולא מצאתי משהו שעובד תקדישו איזה 5 דקות לרשום לי את הפעולות שאני צריך לעשות בכל אחד מהנתבים... תודה רבה רבה לכם!

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  16. שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  18. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by liordafdi21,

שלום חברים, ברשותי ראוטר Linksys WRT1900ACS שהתקנתי עליו רום של DD-WRT. משום מה אני חווה איטיות בWIFI אפילו אחרי ששיניתי CHANNELS גם ב2.4 הרץ וגם ב5 הרץ. הרשתות של ה2.4 ו5 הרץ רצות באותו שם. האם יש למישהו המלצות? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by frezi,

שלום שלום, אני מחכה לאינטרנט אלחוטי בטכנולוגיית WIMAX. קראתי כתבות שהחלו ניסויים לפני כשנתיים כבר (!!!). האם למישהו יש מושג מתי זה הופך למציאות, ויהיה אפשר להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד מכל מקום בארץ? כתבות, מידע? תודה, ירון.

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  21. סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  22. מי שיכול לעזור תודה לו . אני בעקרון צריך לדעת איך להפעיל מה צריך לעשות כדי להכנס לכל אתר

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by 3gh,

התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  24. מישהו יודע מה קורה עם האתר של בזק? אני מקבל Service Unavailable ולפעמים שום אתר לא עולה לכמה שניות ארוכות. מישהו הבחין במשהו או יודע במה מדובר?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  25. Started by mikibo,

שלום רב יש לי רשת עם שרת WIN2003 עם חלק מהמשתמשים אני מצליח להכנס וחלק מופחעה ההודעה: "לא ניתן להכנס למערכת כעת,משום שהתחןםSCHOOL אינו זמין" מה עושים? יש פרופיל משתמש נודד והרשאות למשתמש בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים