רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אוקי יש לי את הנתב שצויין למעלה... והבעיה שעקבתי אחרי המדריך בפיקוק כיצד לקנפג...אני עוקב אחרי הכל וברגע שאני צריך להכניס כל'מני סטאף לL2TP אני מגלה ש...אין לי ת'אופציית חיבור הזו גם עידכון פירםוואר לא עזר (למעשה הוא לא עשה שום דבר) מה יכולה להיות הבעיה?=\ אולי טעיתי בזיהוי הנתב?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כלומר בכל זמן מסוים לבדוק את מהירות השליחה שלי בKB ולמדוד אותה. ולא דרך שליחה בFTP לחברים או בICQ תודה.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מודם כבלים של דייהו. עם חיבור USB הוא עובד מצויין אך כאשר אני מנסה לחבר לו כבל רשת RJ-45 אני לא מצליח לגלוש. האם צריך לשנות משהו פיזי במודם עצמו (למרות שאני לא רוה שום כפתור) או אולי משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר אבל אם אני מחבר את המודם ישירות למחשב אז יש אינטרנט בלי חייגן. הכנסתי הגדרות אבל הוא לא מתחבר יש למישהו מושג מה עושים מה לבדוק?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש חיברתי אותו לאינטרנט אם ראוטר אלחוטי של 3COM והורדות שלי איטיות כמו לא יודע מה ואני משתגע בגלל שעל המחשב הקודם זה הוריד לי על 100KBS+ ועכשיו אפילו לא 10 מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי, במסגרת שיפור התשתית ל100 מגהביט, אני זקוק לראוטר שיאפשר לי חיבור שינצל את כל רוחב הפס. אני משתמש במקבוק אייר 2012 (תומך בתקן N וללא תמיכה ב40Mhz בחיבור ב2.4Ghz), ולכן זקוק לראוטר דואל-בנד. קראתי את הביקורת על האדימקס החדש בתקן AC שעובד גם בתדר 5 גה״ז, אבל מאחר ואין לי שימוש בתקן AC חשבתי לברר האם יש חלופה טובה יותר. ושאלה לסיום: האם האדימקס תומך בודאות בשימוש בתדר 5 גה״ז כרשת N ולא רק AC? תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בנסיון לעזור לחבר שברשותו 3 סטרימרים מחברות שונות - ביניהם הPOPCORN הXTREMER ועוד אחד שאני לא זוכר את החברה. שלושתם מעודכנים , ושלושתם מזהים את המחשבים שעובדים עם WINXP - אך ברגע שמתקינים באחד המחשבים WIN7 רק הXTREMER מזהה את המחשב והשניים האחרים לא. ביטלתי את ההצפנה ברשת האלחוטית ובחרתי שלא תהיה סיסמא , הפעלתי את היוזר של GUEST אך עדיין ללא הצלחה. רעיונות ? אגב איך אני בוחר לאיזו קבוצה להצטרף ברשת, כשאני עוזב אני יכול ללחוץ רק על "הצטרף" או שזה היה "צור" וזה בוחר לבד הכל !
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל-network connection מופיע לי משהו בכותרת של INTERNET GATEWAY ואיזה שם מוזר שכל הזמן משתנה!! לפעמים זה מובר ולפעמים לא,אפילו שאני מנותר מהאינטרנט זה מופיע! היה לי הרבה בעיות במחשב ופירמטתי בגלל זה,ועדיין זה מופיע לי!!! מה זה אמור להיות????? לפי דעתי מישהו פרץ לי,כי השם של זה זה לפעמים שמות של אנשים בלה בלה... איך להעיף את זה? ומה זה בדיוק??? חוץ מזה מופיעים לי דברים ברקע מוזרים שבחיים לא ראיתי! ALG.EXE wmpiserp משהו כזה ו-cmd שבכלל לא הייתי בדוס ! מה לעשות הצילוווו!??? אני ב-windows XP!
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הפכתי את המודם לפרו יצלחתי הוא עבד והכול אך יום אחר כך הוא לא עבד והיגיב אז מה הבעיה למה?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
חלונות אקס פי 32 ביט המדפסת מחוברת למחשב השני .במחשב זה אני גולש אלחוטית ללא בעיות המדפסת מופיע לי כאשר אני מבקש להדפיס מחלונות 7 .אבל מאומה לא קורה המדפסת ישנה מדגם HP 720C תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חיברתי את הרשת בביתי ומשחקי הרשת והשיתוף עובדים מצוין אבל כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט הוא לא מתחבר וגם לא למחשב השני שנמצא ברשת אייך אני עושה ששני המחשבים יוכלו לגלוש ביחד באינטרנט המודם הוא : alcatel כבל רשת רגיל ואצלי יש 2 כרטיסים אחד לרשת ואחד לאינטרנט win xp מותקנים בשני המחשבים בתודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
היי אני גר בקנדה והזמנתי חיבור דרך ספק שהו לא הכי פופולרי (כי יש בעיה של חסימת פורטים והאימיול לא עובד דרך ספקים מוכרים) בקיצור קיבלתי מודם חיברתי אותו ככה: כבל של טלפון מהקיר למודם הספקת מתח כבל מהמודם לכרטיס רשת במחשב אני צריך לקבל נורית ADSL שתדלק והיא לא נדלקת יצרתי קשר אם הספק אבל אין להם שירותי תמיכה אז אני נעזר בכם ליפני שאני זורק להם את המודם קיבינימט בדקתי את השקע בקיר של הטלפון וראיתי שיש שם 4 חוטים אדום צהוב ירוק ושחור ורק 2 מחוברים, אני יודע שבשביל טלפון זה מספיק אבל מה בשביל ADSL? כל ה4 צריכים להיות מחוברים?ניסיתי אם ובלי ועדיין הנורה לא נדלקת אבל כדי להיות בטוח אני שואל. במחשב יש לי עדיין את החיבור אינטרנט הישן (שעדיין עובד) האם זה מה שמפריע לי ל…
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לעדכן קושחה לראוטר 3CRWER100-75 ומשהו כנראה נדפק במהלך העדכון. עכשיו הראוטר אמנם נדלק אך די מהר נכנס לאיזה מצב סטטי כך שלא ניתן להכנס למסכי הקינפוג שלו וכמובן שהוא לא מתפקד. נראה שהוא מזהה כשמחברים אליו ADSL וכבלי רשת (נוריות נדלקות) אך לא יותר מזה. המדריך של 3COM לא נתן יותר מידי מידע בנושא זה. האם מישהו מכיר דרך לטעון קושחה במצב זה? מי נותן בכלל שירות לנתבים הללו? באתר של 3COM ישראל אין ממש עם מי לדבר למעט מייל או פקס שאי אפשר לדעת אם מישהו יענה עליהם בכלל. אני מעדיף לנסות לפתור את זה לפני פנייה לחנות. תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא במסלול WOW ורוצה לעבור למשהו יותר מהיר יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 אני רוצה להחליף חבילה\מסלול וגם להחליף את המודם זה ישפר את המהירות (גלישה אימיול וכו') ? על איזה אינטרנט ספק אתם ממליצים מחירים שירות וכו' ??
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול זה עושה לי LOW ID (יש לי ראוטר, אבל וFIREWALL מבוטל) איך אני עושה שיהייה לי HIGH ID בבקשה תאזרו לי בבקשה!! תודה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....
-
שלום לחברי הפורום,שדרגתי לאחרטונה ל10 מגה, יש לי תשתית בזק מודם 600E מתאם שיחות של 012 וראוטר אדימקס BIR 424N בדיקת מהירות ספק 012 מחובר מחשב נייח ישירות עם כבל רשת WIFI מכובה ואין שימוש בטלפון. בדיקת מהירות בארץ אכן רמאה לי סביב 10.5 אבל בדיקה לשרתים באירופה זה נע בין 7-9 ושרתים בארצות הברית בין6-8 עכשיו אני מבין שככל שאני עושה בדיקה לשרת רחוק יותר אני עובר מרחק רצני יותר ניחות ועובר עוד שרתים בדרך זה מובן לי האם תוצאות כאלו הן בגבול ההגיוני??? ב012 לדבריהם מתחייביםן לבדיקת מהירות בשרת בארץ,עכשיו השאלה אם זה תקין או שלא לדעתכם?? תודה רבה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
עשיתי את המדריך של netcheif בשביל לסנכרן בין ראוטר edimax br6504n לבין TP-Link TL-WR1043ND. הTP-Link TL-WR1043ND הוא הראוטר שמחובר למודם vdsl של בזק שמקונפג לעבוד רק כמודם. רוב הזמן, האינטרנט עובד כמו שצריך, רק 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לקבל את ה20 מגה של בזק, 2 הראוטרים תומכים בתעבורה של 300Mbs ואם אני מחלק ל2 עדיין צריך לקבל 150 פחות קצת שלוקחת ההצפנה, הייתי בטוח שזה יהיה יותר מ20. 2. דבר שני, כשאני מחובר לראוטר שמשמש כרפיטר, קוראת לי בעיה מוזרה, לפעמים הדפדפן מפסיק לקבל נתונים, כלומר אי אפשר להעלות אתרים, אבל הטורנטים יורדים כמו שצריך והסקייפ עדיין מחובר, ואז כשאני מתנתק ומתחבר לראוטר שוב, זה חוזר לפעול, עד לפעם הבאה שיש ניתוק כזה. מישהו יכול להמליץ על מה לעשות במקרים ה…
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
נגיד שרימת או משהו כזה אתה מקבל באן, לא לכתובת שלך ממש אלה לטווח כתובות לפי מה שהבנתי מחשבר שלי פעם זה לא פשוט לצאת מזה,אתם בטח מבינים יותר ברור שה IP שלי משתנה, אבל משום מה זה עובד לו פעם נחסמתי ולא הצלחתי לחזור.
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
בבית, מותקן ראוטר אלחוטי אשר מחובר ישירות למחשב PC נייח. בערך כל 24 שעות האינטרנט במחשב הנייח נהיה איטי מאוד, עד כדי אי טעינה של דפים פשוטים. לעומת זאת, בלפטופ ובאייפון אין בעיית קצב. בדרך כלל לעשות ריסט למודם פותר את הבעיה, אך כ-24 שעות לאחר מכן שוב יש בעיות בקצבים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-