רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
הי, אני רוצה לקנות את המוצר שמבוסס על Realtek RTL8188CU .... אני רואה שהו תומך בתקן N אבל לא בטוח שתומך ב- B/G ... האם למישהו יש נסיון (הינה הלינק למוצר http://www.dealextreme.com/p/ultra-mini-nano-usb-2-0-802-11n-150mbps-wifi-wlan-wireless-network-adapter-48166) תודה
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שאני משחק ברשת עם אח שלי ב-CS:CZ (יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת ב-LAN) כלומר רק אני והוא משחקים על הרשת שלנו ויש פינגים ענקים של 200-1000. זה אמור להיות ככה או שהראוטר גרוע (אינטרנט 2.5 הורדהה ו-150K העלאה)???
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
דיברתי עכשיו עם ברק והנציג תמיכה טכנית שלהם(שהיה מאוד מנומנם) אמר לי שמבקשים מהכבלים, בחיפוש בפורום אני מגלה שדווקא מהספק - מי צודק ?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם רצוי לתת לריפיטר SSID זהה לזה של הנתב? אם שני ה- SSID של הנתב ושל הריפיטר זהים, למי יתחברו המכשירים הניידים? למי שיש את האות החזק יותר, או מי שענה למכשירים הניידים ראשון?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ווינדוס ויסטה (הווינדוס בסדר גמור, זאת לא הבעיה). באתי להתקין את האינטרנד, התקנתי את הכרטיס רשת ואז נוצרה בעיה עם התקנת המודם. הדרייבר שקיבלתי כלל לא מכיל שום דרייבר אלא רק הסברים. אז חיפשתי באינטרנט אחר דרייבר תואם. מצאתי את הדרייבר המתאים ושם היו שני לינקים.. לXP ולויסטה. הורדתי את זה שמיועד לויסטה, ובהתקנה במחשב החדש בחרתי באפשרות לכוון אותו מאיפה הוא יתקין את הקבצים ובחרתי בתיקיה הזאת. ההתקנה אכן הצליחה אבל ממש לקראת הסוף הוא נתקע ואומר שחסר לו קובץ. ואז המודם מותקן אבל יש עליו סימן קריאה של אותו קובץ (קוד 39) שחסר לו. התקשרתי לתמיכה של הוט והם אומרים לי שבעזרת כבל רשת הבעיה תיפתר (יש לי רשת אני לא יכול להשתמש בכבל רשת כי אליו מחובר המחשב השנ…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לפיירוולים מגוונים יותר בנתונים הטכניים של הרבה נתבים. יש כאלה שנקראים ISP ,יש DOS FIREWALL יש פיירוול משולב תוכנה, ומכל הסוגים התבלתי לגמרי. איזה סוגים של פיירוולים בחומרה יש היום בשוק? איזה סוג הכי טוב? איך זה שפיירוול חומרה יודע לסנן מידע שמגיע גם מבפנים מבלי לשאול בעוד שפיירוולי התוכנה צריכים לשאול אותי לגבי כל תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מתוך סקרנות. עשיתי חיפוש בגוגל, אבל הגעתי לאתרים שמסבירים בצורה מסובכת על שכבות אינטרנט וכו', ואני סך הכל מעוניין בהסבר הקצר.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצני לשתף 2 מחשבים , אינטרנט וקבצים וגם מדפסת חשבתי על 2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב ! היכן ניתן לרכוש כבל רשת לפי אורך איזה כבל צריך ו האם זה שווה ראיתי כבל 30 מטר בKSP ב 110 ש"ח ???? האם לדעתכם שווה להשקיע בראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני עושה רשת חוטית עם ראוטר ובמחשב השני אין כרטיס רשת , איזה כרטיס רשת אני צריך ואיזה ראוטר ?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
איך לסגור ICMP (פינג) נכנס ברואטר Linksys WRT54GL עם DD-WRT ? או שזה כבר חסום ? אם כן איך אני יכול לבדוק אם זה חסום או לא....
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בסקייפ לשיחות אינטרנט ולשיחות באופן כללי. כמו כן אני גם משתמש בUTORRENT לשיתוף קבצים. כול פעם שאני מקבל שיחה נכנסת או לחלופין רוצה להוציא שיחה אני נאלץ לכבות את תוכנת השיתוף קבצים. הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות כולשהיא בעזרת תוכנת צד שלישי או בדרך אחרת לגרום לתוכנת השיתוף להפסיק לנצל את כול הרוחב פס ולפנות לי את הרוחב פס הדרוש לשיחה בסקייפ בלי שאני אצתרך פיזית לכבות את תוכנת השיתוף. *כלומר ברגע שאני מקבל או מוציא שיחה שתוכנת השיתוף תוגבל ברוחב הפס שהיא יכולה לנצל באופו אוטומטי. בתודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום בדקתי אם הפורט של utorent פתוח ולהפתעתי הפורט חסום -אני מחובר ישירות למודם -הפיררואל מאשר את התוכנה (גם במצב "allow all" הפורט עדין חסום) :-\
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. הוא אמור להיות חם? כשאני שם עליו יד הוא ממש רותח. 2. לאחר מספר ימים שהוא עובד המהירות גלישה שלי יורדת (מוריד על 30 KB לשניה) עד שאני מכבה ומדליק. ככה זה אצל כולם (קראתי פה הרבה דיונים על בעיות עם המודם הזה) או שזה רק אצלי ועלי להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אוקיי חברים הארדיסק של השרת שלי גוסס וזה גורם לשרת כל הזמן להתקע וזה עושה לי רק בעיות, אז חיטטתי קצת בארון ומצאתי ראוטר דיי נחמד עם 4 כניסות למחשבים, כניסת WAN וכניסה למדפסת ואפילו כניסת COM, בקיצור, מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: אני רוצה להגדיר את הראוטר שהוא יהיה החייגן שלי לאינטרנט דרך האלקטל HOME שלי, אני יודע בעיקרון מה אני צריך לעשות רק אני לא יודע איך, אני יודע שאני צריך להכנס אל הראוטר דרך הכתובת IP שלו 192.168.123.254 רק אני לא מצליח להכנס אליו, אני זוכר למשל שכשהפכתי את האלקטל שלי לפרו פשוט כתבתי את ה IP שלו בדפדפן שלי וזה נכנס אליו, אבל עכשיו משום מה זה לא עובד לי עם הראוטר, אני יודע שאחרי שאני נכנס אל הראוטר אני צריך להגדיר לו שם חייגן, לתת לו את היוזר ניים …
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אם יש מישהו כאן בעל מודם 56K שתומך בשיחה מזוהה בארץ שלנו, כלומר שהוא ממש ראה שזה עובד, אשמח לקבל את שם המודם ואם אפשר חנות שבו הוא נרכש או יכול להירכש. תודה (אני מכיר את הדיונים הקודמים בנושא. אבל אולי מישהו גילה משהו...)
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, בכל פעם שאני מתחיל להוריד קובץ הוא מתחיל במהירות גבוהה יורד לאט במהירות ואז נעצר במהירות מסוימת ומפסיק להוריד. (ההורדה כאילו נמשכת והמהירות יורדת לאט לאט אבל הנפח לא משתנה והזמן לסיום הורדה עולה). חשבתי בהתחלה שזו בעיה של תוכנה והתקנתי את המחשב מחדש עם דיסק קשיח אחר והבעיה נמשכת. כמ כן הבעיה מופיעה בכל הדפדנים אקספולרר, פירפוקס וכרום. מה עושים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום! יש לי ארבע מחשבים זהים celeron 1.7 128 MB Asus mother board WinXP Home Alcatel home ADSL Modem חדשים ומפורמטים ניסיתי לחבר את ארבעתם לרשת ביתית בעזרת HUB ישן של TP LINK אבל מה שאני לא עושה אין רשת ניסיתי להגדיר דרך הווינדס ניסיתי להגדיר אותם ידנית ה HUB מראה שיש תעבורה של מידע אבל זה כיאלו המחשבים לא רוצים להראות אחד את השני מה אני צריך לעשות????? תודה מראש נ.ב. השתמשתי בשתי המדריכים באתר והם לא עזרו
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מעוניין ב AP תקן n שיש לו אפשרות ל wireless bridging , כלומר שהוא יקבל את האות האלחוטי מהנתב , ויוציא את האות דרך היציאה הקווית . יש לי היום AP בתקן g עם היכולת הזאת edimax 7206apg אשמח על המלצה ל AP . אגב, עם יש AP עם 2 יציאות קוויות , אז זה עדיף מבחינתי . תודה
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
האם ניתן לקנות מודם כבלים/ראוטר עם מודם וכו' לבד ולא לחכור מהכבלים מודם? (כמו בADSL כיום). כמו כן אם אתם כבר עונים, אבל זה פחות חשוב (וגם ענו על זה כבר בעבר מן הסתם) איזה ספקים כדאי היום בכבלים (אני עושה כבלים דרך ערוצי זהב). כיום אני עם ADSL עם NETVISION ולא מרוצה (מהISP. גם לא מהADSL אבל זה כבר משהו אחר ולא קשור)
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של לינקסיס דגם wrt54g2 לאחרונה הממשק הפנימי התחיל לעבוד לאט למרות שהאינטרט עובד תקין לחלוטין ניסיתי לפתור את הבעיה ע"י שידרוג תוכנה אך הדבר גרם לחלק מהאיפורמציה להעלם לדוגמא שמות הכפתורים שונו ובחירת ערוץ באלחוטי הכל ריק אפילו מחשב נייד לא מוצא רשת אלחוטית למרות שהמנורה בראוטר דולקת בדקתי בגוגל לגבי מעבר ל-DD-WRT ומתברר כי לראוטר אין מספיק זיכרון חיפוש גרסת תוכנה ישנה יותר לא נמצאה איך עוד אפשר לפתור את הבעיה שלי: איטיות בממשק ושידרוג תוכנה לגרסה ישנה יותר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
hi guys for some reason, since i installed windows 8 on the computer, i cant go into Facebook. things i already tried: 1. i tried 2 browsers, IE and chrome 2. tried disabling firewall and antivirus 3. tried pinging the site, didn't get response as of now i haven't had any problem with any other sites - only Facebook. any idea?
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
- 1 follower
-
-
מלא אנשים נתקלו בזה וגם אני ולא ידעתי אך לענות על השאלה מצאתי את התשובה באיזה אתר עם אתם רוצים להשתמש בזה אז תכנסו לפה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-