עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי מדובר על שטח של כ-200 מ"ר בו קיימים 2 מבנים במרחק של כ-20 מטר זה מזה. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי שתהיה ממנו קליטה מירבית ממבנה אחד לשני. אחד המבנים עשוי בטון אם זה משנה... בנוסף, מדובר על תשתית של בזק... רצוי מכשיר של חבר וגלוש ולא להתעסק איתו יותר מדי... תודה,

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by Dardevil,

OK ככה, יש לי מודם אלקטל, אני רוצה לקנות סוויטצ' או האב, את המודם אני יודע להפוך למצב pro שהוא יהיה נתב.... עכשיו לגבי הגדרות ההאב אין לי מושג כי בחיים שלי לא התעסקתי את זה... אם יש לכם מדריך, לחיבור האב או סוויטצ' אתם מוזמנים להביא לי לינק, חשוב בכל מחשב יהיה כמובן כרטיס רשת אחד. ואם אין לכם מדריך אתם יכולים לפרט לי פה... תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  3. הקמתי לפני כשנה רשת בבית אשר מחוברת דרך האב(3 מחשבים+ מודם אלקטל) שניים מהמחשבים ממוקמים רחוק יחסית מההאב ולכן המהירות בהם נמוכה מזה שקרוב האם יש אפשרות להכניס משהו שיעזור(כמו מגבר מסוים כמו ברשתות הכבלים)?????????????.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  4. יש לי רשת ביתית,מודם USB והמחשבים מחוברים דרך כבל מוצלב. בשתי המחשבים מותקן WINDOWS XP PRO כיצד אפשר להגביל מהירות הורדה של המחשב שני ברשת? כלומר להגביל את משפק הKBPS של ההעלאה וההורדה שלו, תודה. (כדרך אגב,אי אני יכול לקבל על המחשב שני שליטה אבסולוטית וגישה לכל התיקיות והאפליקציות?)

5. אני משחק בשרת של המשחק CALL OF DUTY במשך שנה ויותר, השם שלו זה D1 למי שמכיר. תמיד הייתי מקבל פינגים גבוהים, שנעו 200-300, אבל כל פעם הייתי מתחבר ומתנתק מהאינטרנט כמה פעמים עד שהפינג היה מסתדר ונהיה 90-100! אבל בשבועות האחרונים הפינג נשאר קבוע 200-300, ולא משנה כמה אני מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש! בדקתי רוגלות, ווירוסים ואפילו התקנתי מחדש XP אבל זה לא עוזר. צירפתי שתי תמונות שדרכם עשיתי איתור לשרת ב-CMD או מה שזה לא יהיה. תראו את התוצאות בעצכם. מה אני יכול לעשות? ספק אינטרנט זהב תשתית כבלים 1.5MB/16KB [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by zohare62,

ברשותי 2 מחשבים שניהם חלונות xp pro האם אפשר לחבר אותם לחיבור מהחיבור של האלקאטק וששניהם יוכלו לגלוש באינטרנט ללא צורך להשאיר אחד דולק ז"א קופסאת פיצול לשני המחשבים ללא צורך בהגדרות מיוחדות.שיהיה משהוא הכי פשוט להרכבה כולל דגם של המוצר. תודה על כל תשובה שאקבל.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by yarl,

אני צריך עזרה בחיבור רשת בין 3 מחשבים כולם XP

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by Oranili,

שלום לכולם בתמונה אתם רואים האלחוטי זה UZIMXP זה אבא שלי משתמש באלחוטי למה הוא לוקח -79 DBM? וQUAILTY 20 זה בסדר?..... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by mikko,

טוב אז בשעה טובה קניתי את הנתב ואני רוצה לשדרג ל firmware צד ג כדי להוציא ממנו את המקסימום בינתיים שידרגתי לגרסה רישמית של 4.30.11 עכשיו אני מלתבט בין Tomato ל TT-WRT שיצא לו גרסה חדשה היום 24v .dd-wrt.com מה אתם הכי ממלצים ולמי אין בעיות כי בגרסה הרישמית אני לא מצליח להפעיל UPNP תודה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום , אני רוצה לדעת למה Traffic Statistics יש הרבה erros ומה אומרים הerros האלה? http://img89.imageshack.us/img89/9167/sasssdfgeuf5.jpg ואיזה channel כדי לבחור בראוטר ?, אני שמתי על Select best quality channel automaticly האם זה טוב בכלל?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by nivrob123,

אני רוצה לדעת אם זה נורמלי

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by gabrielf,

יש לי חבילה של 16 מגה. הבנתי שהמודם המומלץ הוא מוטורולה שחור SB5101 , באתר של הוט מופיע מודם SB5100 שחור, מה ההבדל? מה לגבי סיסקו? האם עצם זה שהוא ניתן ללקוחת של 100 מגה - דוקסיס 3,האם הוא יעבוד גם במהירות של 16 מגה?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by Eled,

אני שמתי לפני כמה ימים את הנתב האלחוטי של linksys מתחת למיטה כי לא היה לי מקום אחר למקם אותו כרגע. האם זה ממש לא רעיון טוב?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  14. יש לי שני מחשבים ברשת בשניהם יש XP שניהם NTFS בשני הHD עשיתי תקיות שיתוף ברשת אבל עדיין אני לא רואה אף תקייה שני המחשבים מתחברים לאינטרנט דרך "רואטר" של 2wire

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  15. שלום, אחרי חיפוש בלי תוצאה, אני מקווה לקבל פה קצת עזרה . אני מחפש אמולטורים (פלאש \ סקרין שוטים \ HTML) של ראוטרים נפוצים, בעיקר של החברות LevelOne, D-Link, Edimax. אשמח אם תעזרו לי. תודה והמשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by joniii,

האינטרנט שלי מתנתק כל חצי שעה ולמרות שהזמנתי טכנאי והוא החליף כמה דברים זה לא עזר וגם ניסיתי לשנות הגדרות מזה יכול להיות??

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by יואב שניר,

מנוי VPN ב NORD . מקבל רוחב סביב ה 100Mbps. טוב, לא טוב .... כול הערכה תתקבל בברכה.

18. יש לי קליטת WiFi חלשה בממ"ד (כרגע המחשב השולחני בממ"ד מחובר בחיבור אלחוטי) האם מתאם רשת אינטרנט על גבי רשת החשמל יכול לעזור ? אני עם פרטנר פייבר חצי ג'י'גה האם הדבר הזה יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  19. שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  20. אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by atila3,

שלום רב לכולם! אני מדריך נוער וברצוני לפתוח חדר מחשבים עבור הנוער. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות כזאת לקנות מחשב אחד חזק ושכולם יתבססו עליו ויוכלו לשחק משחקים כגון ניד פור ספיד וכו' אודה לכם אם תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by Cheif,

בימים האחרונים מסתובבת באינטרנט ידיעה על וירוס שמתפשט ברשת האינטרנט ונדבק לנתבים. מדובר ב-botnet שנקרא על שמו של שחקן הקולנוע צא'ק נוריס -- "Chuck Norris botnet". הוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM של הנתב על ידי ניחוש הסיסמא של הנתב ומפעיל מתקפת Denial of Service (או DOS) על הנתב עצמו. בנוסף על כך, העותק שנטען ממשיך לחפש נתבים אחרים שניתן להדבק אליהם. כיוון שהוירוס הזה נטען לזכרון ה-RAM ניתן להפטר ממנו בקלות על ידי כיבוי הנתב. על מנת להמנע מהדבקות מומלץ להגדיר סיסמת כניסה (סיסמת ADMIN) קשה לניחוש (פרטים נוספים יש כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/WiFiSecurity/WiFiSecurity.htm). אני לא הצלחתי לאתר בעלי נתבים שנדבקו בוירוס הזה בפועל ולכן קשה לי לאמת את נכונות הידיעה הזו או…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by vic1234,

הבאתי היום את ה DWA-140 חיברתי למחשב אבל משום מה זה מראה שהראוטר תומך רק בתקן G למרות שבהגדרות הראוטר מסומן גם G וגם N מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by thebenjamin,

יש לי 2 מודמים-ראוטרים של בזק: Siemens SL2-141 ו Aztech 600EW אני כרגע משתמש בסימנס ורוצה להגדיר את האזטק כרפיטר (אלחוטי) אפשרי? או שיש אפשרות לחבר קווית את האזטק למחשב שמתחבר אלחוטית לסימנס ובכך להרחיב את הטווח שידור של הרשת?

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  25. טוב ,אז ככה : יש לי קרובת משפחה מבוגרת מאוד שמתגוררת בחו"ל . היא לא שולטת באנגלית וממש לא מבינה במחשבים או באינטרנט , אין לה e-mail וגם לא מעונינת בשום דבר שמצריך רישום ,שמות משתמשים וקודים. אני מעוניין לשלוח לה קובץ גדול (שהוא בעצם אוסף תמונות משפחתיות) בפורמט zip שניפתח מעצמו בדבל קליק . לכן אני מחפש אתר שאליו אני אוכל להעלות את הקובץ ולהגיד לה בטלפון את כתובת הלינק , כך שכל מה שהיא תצטרך לעשות זה להקליד את כתובת הלינק על מנת שתהליך ההורדה יתחיל אצלה באופן אוטומטי מבלי להיכנס לתפריטים וסיבוכים. רצוי אתר חינמי שמדיניותו היא לשמור את הקובץ זמין להורדה ,זמן רב יותר ,ככול האפשר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.