רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אז ככה קודם כל, אני מחובר לכבלים עם נטוויז'ן, ויש לי את הראוטר כבר חודשיים בהם הוא עבד בלי בעיות מיוחדות (בעצם, בהתקנה הראשונית הוא לא עבד עד שלא הגדרתי בכרטיס הרשת כתובת IP ו-DNS ספציפית, אבל אחרי זה לא הייתה בעיה). כבר כמה ימים שיש מצבים שבהם אני מנסה להכנס לאתר כלשהו והדפדפן מתעכב זמן ארוך עד שהדף נטען (זה קורה עם אתרים שונים), ובמקביל אני מבחין בירידה במהירות ההורדה בP2P. אחרי שהדלקתי וכיביתי את המודם והראוטר בתקווה שחיבור מחדש יפתור את הבעיה נוצר מצב מוזר שבו הראוטר מתחבר לאינטרנט - אבל אני לא מצליח לגלוש, לא במחשב הנייח שמחובר בכבל ולא במחשב נייד שמתחבר אלחוטית. עברתי עם נציג תמיכה טכנית של נטוויז'ן על כל ההגדרות, זה מופיע להם שהראוטר אכן מחובר, אבל בפועל לא ניתן לג…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חיצוני של Western Digital:My Passport Essential 320GB 2.5 Inch External Portable HDD USB 2. עכשיו אני רוצה לחבר את הדיסק קשיח לראוטר תקן N של בזק- DLINK DSL-2760U. אני רוצה שיהיה לי את הכונן גם במחשב הנייח וגם במחשב הנייד. עכשיו עשיתי המחשב שלי-> מיפוי כונן רשת-> והוספתי את הכונן. אני רואה את הכונן ב 2 המחשבים והכל בסדר אבל מה הבעיה אני לא מצליח להעביר יותר מדי קבצים. אני יכול להעביר 2 קבצים אבל לא יכול להעביר 15 קבצים של 900 מ"ב. הטכנאי של בזק אומר לי שהבעיה בראוטר שהוא לא מאפשר להעביר יותר מג'יגה אבל זה פחות מג'יגה,ניסיתי גם 700MB. הוא גם טוען שיכול הבעיה בדיסק הקשיח. עכשיו כשאני מחבר את הדיסק קשיח בנפרד למחשב בחיבור USB(בלי ראוטר),הכל בסדר וזה מעב…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. היום כמעט בכל בית יש כמה מחשבים וחיבור אינטרנט משותף. אני מחפש תוכנה כמו Vnc או Pcanywhere שבעזרתה אני יכול להיכנס למחשב שיש לו כתובת לא חוקית ולשלוט עליו. (כמובן שיהיה בצורה מאובטחת) יש לי דודים שיש להם הרבה בעיות ויהיה לי יותר קל לפתור אותם בעזרת Vnc מאשר להסביר בטלפון. הבעיה היא שאני לא יכול להתחבר למחשבים בעלי IP לא חוקיים מרחוק. אז אם יש תוכנה כזאת אני ישמח לדעת.. שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני בבזק ADSL עם בזק בינלאומי ויש לי מודם aztec DSL-600E ויש לי התנתקויות כל 20 שניות בערך (האור של הDSL מתחיל להבהב.) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי נתב של בזק שעזרו לי להגדיר אותו כמודם. עכשיו אני מנסה לחבר את הנתב TPLINK עם OPENWRT לאינטרנט. יש לי שם משתמש (כולל סיומת שטרודל...) וסיסמא של הספק והכנסתי אותם לחייגן PPPOE, אבל משום מה זה לא מתחבר. למה זה לא עובד לדעתכם או מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לתשובה בהקדם. תודה עריכה: הסתדרתי בסוף
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד נייח עם ראוטר אלחוטי מחובר אליו, ושני נייד שקולט את הראוטר האלחוטי וגולש בעזרתו. אני רוצה להגביל את מהחשב השני שיהיה לו קצת מאוד רוחב פס. איך אני עושה את זה? אני מעדיף שזה יהיה בלי תוכנות כלשהן ושזה ישלט מהמחשב שלי(הנייח).
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אהלן היום נתקלתי בבעיה מוזרה בנתב מבית בזק. בבית מחוברים 2 מכשירי אנדרואיד (טלוויזיה חכמה וקופסת ANDROID BOX) ובשניהם הבעיה זהה. אין אפשרות "למשוך" שעון מהרשת משמע כל הוצאת הקופסא מהחשמל מאפסת את השעון ומחזירה אותו ל-1970, כמובן ששום שירות לא עובד במצב הזה ורק עדכון ידני פותר את הבעיה. דברים שנוסו: DNS של גוגל DMZ בנתב אפליקציית clocksync שכותבת cannot connect to NTP server. הקופסא חוברה בעבר לנתב אחר בתשתית הוט ועדכנה את השעון ללא שום בעיה. מאיפה נלקח השעון הנ"ל? האם יש דרך להכריח את המכשירים לעדכן שעה ותאריך? פורטים מיוחדים שאולי לא חשבתי עליהם? תודה רבה למשתדלים
-
- 7 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי בעיה: ברשת ביתית שני מחשבים XP עם חיבור ICS שעבד מצויין עד עתה. המחשב האורח הפסיק להתקשר לאינטרנט למרות שמבחינת כבל וכרטיס רשת נראה שהכל תקין. מה עושים ? מהיכן להתחיל את הבדיקה ? האם התקנה מחודשת של הרשת עם האשף תעזור פה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. הורדתי תוכנה בשם easy WIFI radar - שממה שהבנתי אמורה לאתר את הכיוון ממנו מגיע אות הWIFI. בכל מקרה היא ממש לא עוזרת - היא לא החלטית לגבי מיקום האות והיא גם קופאת הרבה. יש תוכנה אחרת שעושה את זה? כי אני מנסה למצוא את המיקום הכי טוב להניח את המחשב (הוא נייח) בביניין ציבורי עם רשת אינטרנט אלחוטית וקצת מסובך להתחיל להזיז את המחשב ממקום למקום כדי למצוא את המיקום הכי טוב. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב הקדמה... אז המחשב החדש צריך להגיע בימים אלו. אני משדרגת את החבילת אינטרנט שלי ל 3 מגה הורדה 150 קי העלאה.(נטויזין והוט) יש לי 2 מחשבים נייחים בשני חדרים סמוכים. ואני רוצה לחבר אותם לרשת דרך ראוטר .כשהקרוב יחובר דרך כבל רשת והשני יחובר אלחוטית. יש לציין ששני המחשבים ישתמשו ברשת רוב הזמן והן לצרכים כבדים כגון תוכנות שיתוף וכו'. חשוב לי שהמחשב החדש שיחובר אלחוטית יהיה חשוף לרוב המהירות בחבילה ולכן איני רוצה שאחד מהמרכיבים לרשת (ראוטר,כרטיס רשת) יעשה בעיות אמינות מחיפוש כאן ראיתי שיש שני דגמים מומלצים ובהפרש של 100 שקלים אחד מהשני: הראשון הוא WRT54G של LINKSYSבמחיר של 350 שקלים. השני הוא 3CRWE554G72 של 3com במחיר של 250 שקל עכשיו לשאלות : איזה ראוטר מבין…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי בעזרת הרינוט המובנה של הויינדוס , יש לי ווינדוס אקספי כמובן , אבל אני לא מצליח להגדיר את זה , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בעזרת שם משתמש ופסוורד ,?
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס, התקנתי פיזית, התקנתי דרייברים. בdevice manager מופיע סימן קריאה ליד שם הכרטיס. מופיעה שגיאה תחת properties : This device cannot start. (Code 10) troubleshooting לא עולה לשגיאה, ונשאר מסך כללי בלי עזרה ספציפית. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
במייל של הספקית 013. או GMAIL? או שיש אימיילים יותר מאובטחים? מוזר לי שהאתר של הספקית EBOX, לא מאובטח/מוצפן אין שם את המפתח הזה למטה. או שזה לא פרמטר לקבוע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר העברת פורטים על כל כך הרבה פורטים http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14187&p_created=1160516226&p_sid=QmnKf5li&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9MSZwX3Byb2RzPTcsMjA4NyZwX2NhdHM9NTY2JnBfcHY9Mi4yMDg3JnBfY3Y9MS41NjYmcF9wYWdlPTEmcF9zZWFyY2hfdGV4dD1wb3J0cw**&p_li=&p_topview=1
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קודם כל.. יש לי נתב של netgear וכרטיס PCI - D-Link Wireless 108Mbps האם אני אוכל להקים רשת אלחוטית בין הנתב לכרטיס הזה אם המרחק הוא בין שני בתים.. מרחק של משהו כמו 15 מטר, דרך 2 קירות בטון סה"כ. בנוסף, אשמח לקבל מאמרים באינטרנט על הנושא. תודה!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה הרבה איזכורים של המונח הזה במיוחד בהקשר של FIREFOX
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לחברים, לא מצליח להתחבר לאינטרנט בכבלים עם הנתב Linksys wrt54g v5. מקבל הודעה שלא ניתן להתחבר לשרת L2TP וכו... הנתב נשאר במצב של Connecting. ראיתי את הבעיה הזו בעבר בפורום והומלץ לעדכן את הנתב, כך עשיתי, מהאתר הנ"ל : http://www-uk.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Download_C2&childpagename=UK%2FLayout&cid=1129319258422&packedargs=sku%3D1136592337172&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=5842214507B03 זו גרסה מספר 1.02.0 עבור גרסת הנתב v5 מהאתר של Linksys ב UK (לא מצאתי את הגרסה שברשותי באתר שלהם באתר USA) הבעיה נשארה בעינה, זקוק לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
למדתי CCNA לפני 4-5 שנים אני רוצה לרענן את הזכרון שלי בחינם ללא קורסים או משהו כזה.. הצעות לרענון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש ראוטר אמין שיחזיק wifi כמו שצריך. הראוטר יושב בתוך ארון אז עדיף משהו שלא מתחמם. צריך לעבור דרך קיר או שניים, 7-8 מטר סה"כ כל כיוון, לא משהו דרמטי. לא מעוניין במשהו משולב וגם לא צריך הרבה פורטים (יש רשת קווית עם סוויצ', האינטרנט עובד מעולה רק הוויפי פח). אין בעיה להזמין מחו"ל אם צריך, כל עוד זה משהו שלא ייתקע במשרד התקשורת מבחינת תדרים וכו'. מה הכיוון?
-
- 15 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אם יש לי בבית שתי חדרים ממש צמודים ויש בשתיהם מחשבים נייחים. ואני רוצה להשים ראווטר אל-חוטי בחדר שהוא לא ממד. יהיו בעיות באינטרנט בממ"ד? והאם הראווטר הזה יעשה את העבודה? Linksys WRT54GL אם לא, אז כדאי לקנות ראווטר חוטי ולעשות חור בקיר של הממד? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ניתן לשלב בין ה- UP הגבוה של הכבלים עם ה- DOWN 5 מגה של ה- ADSL? איך עושים שיתוף אינטרנט כאשר המחשבים המחוברים ברשת יהנו מ- UP של כבלים ו- DOWN של ADSL? איזה ראוטר צריך? מה עוד? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך נתב קווי שיאפשר תנועה מהירה של קבצים כבדים (סרטים) ברשת ביתית. וכמובן, שיאפשר גלישה (ADSL) של כל המחשבים באופן אמין ויעיל. אגב, האם כל הנתבים עובדים במהירות 10/100 בתוך הרשת הביתית? תודה פיני
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש. (ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש. יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי: יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר. דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד. הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי. אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחר…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-