רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3736935,00.html מה אתם חושבים? שלחתי אימייל ל012 למה לקוחות שמחוברים דרך הכבלים (HOT) לא מקבלים שום הטבה ועדיין לא חזרו אלי. שיחזרו לי תשובה אני יכתוב פה מה כתבו לי. דניאל.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, זה אחד הנושאים היחידים שלא מצאתי בשום מקום REVIEW כלשהו שנוגע אליו. אני זקוק לכ. רשת אלחוטי PCI למחשב הנייח שלי ואני מחפש המלצה כלשהי לכ. אמין בעל קליטה טובה, רצוי שיתמוך גם בתקן N, עם דרייבר מתאים לWindows 7 64bit. אשמח לשמוע על המלצות כלשהן, הן מניסיון אישי והן מידע כללי. כמו כן, במידה ומישהו חושב שיש עדיפות לכ. USB ולא PCI, אשמח גם לשמוע על כך. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן. הוט מחליפים לי את המודם טלפון שלי והציעו לי לשים במקומו מודם משולב טלפון+אינטרנט. מכיוון שההוט-בוקס גרוע בכל מה שקשור ל-Wifi אני חושב שזה יכולה להיות התשובה לבעיה שלי. לפי דעתי הם יחליפו את המודם לאחד מהדגמים בקישור הזה אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהדגמים. בסה'כ יהיו 2 מחשבים שמחוברים למודם בWifi כשהמרחק של המחשב הרחוק יותר בערך 2.5מ' בקו אווירי כשבאמצע נמצא חדר ממ'ד. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לאבטח את הרשת האלחוטית שלי אני מרכיש שיש אנשים שלוקחים ממני . איך אפשר לאבטח את הרשת האלחוטית ובשיטה שגם ה D-LINK DI-524 וגם LEVEL ONE 0305 USB יתמכו בה .
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי לאינטרנט של 12 מגה.. יש לי ראוטר של 3COM שומך רק תקן B ו G לפי מה שהבנתי G אמור לתמוך לפחות ב8 אפילו 9 מגה.. בפועל בחיבור אלחוטי אני מקבל מקסימום 4 5 במקרה הטוב! בבקשה תגידו מה אפשר לעשות ? עדכנתי גרסת תוכנה לחדישה ביותר לא עוזר כלום...
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת אבל בלי ראוטר ובלי האב... יש לי בעיה עם זה... הבעיה היא שמתי שאני משחק נגיד...קאונטר סטרייק במחשב אחד והמחשב השני נגיד גולש או מוריד מקזה ..אז זה דופק לי את הפינג בקיצור אני רוצה לדעת האם הhub יעזור לפתור את הבעיה ...אם כן אז תעזרו לי לבחור האב מחנות "pchardware". הנה קישור להאב שאני רוצה לקנות...http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1651946529.htm בבקשה עזרו לי .... תודה מראש ???
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם! רציתי לשאול אם זה אפשרי להקים רשת בוירטואל פיסי בית מערכות ההפעלה ולשתף קבצים בינהם ואם כן איך עושית את זה תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
יש לי WI FI של חברת TP-LINK עם האנטנה קטנה כזאת, הוא קולט כמה אנשים התחברתי לאחד מהם הכל טוב ויפה, אבל מתי שאני מוריד משהו אז ההורדה מורידה לי על 200K ואחרי 10 שניות יורד לי למהירות 35K וככה זה כמעט כל 20 שניות (עולה ויורד) לכן אני מחפש תוכנה שתוריד לי במהירות יציבה, אשמח אם תוכלו לעזור לי בזה,
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מנוי VPN ב NORD . מקבל רוחב סביב ה 100Mbps. טוב, לא טוב .... כול הערכה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתקין עמוד נחיתה על הרשת הביתית שיאפשר גלישה אך ורק למי שיסמן וי בצ'קבוקס ספציפי. עשיתי לנתב linksys wrt54g עדכון קושחה עם dd-wrt יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לאיפי שלו לפעמים מתוך הרשת וגם הסיסמה שהגדרתי לא עובדת. יש המלצות לנתב אחר או עדכון תוכנה אחר? מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? בנוסף הייתי רוצה להתחבר לנתב מרחוק דרך remote access או משו, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום , לפני זמן קצר קניתי מחשב נייד , אך עכשיו איני מצליח להתחבר לאינטרנט , מה אני צריך לעשות ? אמרו לי להפעיל משהו בכפתורים , ואז להתחבר לרשת האינטרנט . אבל אני לא יודע על מה ללחוץ בדיוק. דגם: HP Webcom . תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום וברכה. אני זקוק להמלצה על נתב שיוכל להתמודד עם המשימה הבאה: הנתב עומד באמצע שטח, וברדיוס של 400 מ' ממנו (בקשת שרוחבה 180 מעלות) מפוזרים עד עשרה מחשבים ניידים, שצריכים לקבל דרכו גלישה לאינטרנט. אין צורך שהמחשבים יקיימו רשת ביניהם. אין צורך בהגדרות אבטחה. מדובר בכפר נופש, עם בקתות מפוזרות - בתוך הבקתות נמצאים המחשבים. כלומר: אין הפרעות מרשתות אחרות, ואין צפיפות בנייה גבוהה. החיבור לאינטרנט מתבצע דרך מודם שמחובר לנתב הזה. למעשה, כרגע כבר יש לי רשת כזו. הראוטר הוא wrt-54gl עם קושחה של tomato. מחוברת לו (על הגג) אנטנה OMNI עם GAIN של 8dbi. העסק עבד היטב תקופה מסוימת, ואז הראוטר "התעייף", והקליטה נחלשה מאוד. החלפתי אותו בראוטר חדש זהה - והכל חזר לקדמותו, אבל אני חושש ששו…
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת כבר 10 שנים והייתי עם נטוויזן ב 90 אחוז מהזמן. אולי זה רק נראה לי, אבל בזמן האחרון יש בעיות איתם בגלישה לאתרים וכדומה. קשה לי להסביר, לא מדובר בניתוקים או האטה..אבל לפעמים יש תקיעות כאלה והאינטרנט מגמגם.
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אנשים תראו....אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להקים רשת ואני מחפש מדריך מתאים, אבל מרוב מדריכים ושכל אחד רושם משהו אחר השתגעתי . רשמתי פה את מה שהבנתי מרוב המדריכים, ס'תומרת שזה מה שאני צריך לעשות ( תתקנו אותי עם אני טועה )... אגב המחשב המארח - XP, המחשב הלקוח - 2000. הרשת בנויה על 2 כרטיסי רשת וכלב רשת מוצלב ( בשיטת ICS ). אז ככה... אז מה שאני צריך לעשות זה ..... : במחשב הראשי ( בעל ווינדוס XP ) ללכת ל - Start->AllPrograms->Accesories->Communication->Network connections אני נכנס למאפינים של החייגן / ההתקשרות לאינטרנט ושם בתווית ADVANCED תחת כותרת Internet Connection Sharing מסמנים ב - V כל אפשרות קיימת ( מלבד ה - FireWall של ווינדוס ) . אני לוחץ על OK וח…
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
רציתי לשאול בבקשה האם משהו יודע אם הכבל שמתחבר ממודם ADSL רגיל של אלקטל לתוך כרטיס הרשת הינו כבל מוצלב או כבל רשת רגיל? תודה רבה, ליאור
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בכתבה האחרונה שקראתי בנושא מסוף ספטמבר דובר על 3 ערים שיחוברו ראשונות ושההשקה תהיה בעוד כמה שבועות, למישהו יש מושג באיזה ערים מדובר? אתמול בלילה האינטרנט שלי הפסיק לפעול למשך כמה שעות ובשיחה עם הוט נאמר לי שזה בגלל שהם משדרגים את התשתית באזור אז זה הדבר הראשון שעלה לי בראש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-