עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oDot,

חבר מתחבר לאינטרנט של בזק, ואפשר או את ה2650 שהם נותנים, עם התחייבות לשלוש שנים ובסופו של דבר זה עולה 450 שקל, או שפשוט יקנה מפנדה את הD-Link DSL-2640U ב330 בלי התחייבות מעבר להתחייבות לשנה של החבילה... הוא אומר אבל שהוא דואג לגבי הבדלי הקליטה.. "השמועות" אומרות שטווח הקליטה של המודםראוטר שמציעה בזק מצויין, האם ה2640 טוב פחות או לא? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by omerha,

היי, אני צריך נתב אמין שיתאים לADSL וכבלים (PPPOE ו PPTP או L2TP) חשוב-טווח ועמידה בעומס של שיתוף קבצים. אני יודע שיש LINKSYS WRT54L חוץ ממנו יש עוד משהו או משהו עדיף. זה לאחי, הוא לא ממש מבין אז אני לא חושב שתתוקן קושחה בגלל זה אני שואל על נתבים אחרים

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by allon,

שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by felb,

שלום אני משתמש בראוטר אלחוטי TP-Link TLWR841N. בחיבור קווי של המחשב לראוטר, אני מגיע למהירות של כ - 15mb שזהו המהירות שאמורה להיות ע" חבילת הגלישה. בחיבור אלחוטי, כאשר אני נמצא עם המחשב ליד הראוטר (ללא שום דבר שמפריד בין הראוטר למחשב), המהירות יורדת לכ - 5mb. מה יכולה להיות הסיבה?

6. Started by wrecker,

התחלתי להתעסק קצת עם תוכנות P2P כחלק מבדיקה של ספק האנטרנט שלי.. שמתי לב שאחת התוכנות מציגה תמיד שהיא מאחורי פיירוול, אחרי התעסקות מרובה ונסיון של פיתחת פורטים וכיבוי מוחלט של פיירוול במערכת הפעלה (WIN7) שום דבר לא השתנה.. עלה לי רעיון לחבר ישירות מהמודם למחשב ופתאום הכל מסתדר ואין שום חסימה. בדקתי שוב בנתב והפיירוול מכובה, מה יכולה להיות הסיבה לחסימה? ואם אפשר להתייחס לנושא בלי להספים אם להורדות חוקיות או לא, התוכנות משמשות לי אנדיקציה. הנתב מדגם TP-LINK TL-WR541G דבר שני, רציתי לדעת אם יש עדיפות להפעיל פיירוול בנתב במקום במערכת הפעלה? האם ההגנה יכולה להיות טובה? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  7. עד כמה שהבנתי יש מספר מכשירים איזה לבחור? הבנתי שאני אמור לקבל מכשיר בתקן G.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  8. Started by gogoman7,

שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by אבי11,

היי אשמח אם תוכלו לעזור. יש לי רשת קווית פשוטה עם ראוטר אדימקס 6104. מה שקורה זה שהראוטר נהיה איטי להחריד. מהירות הורדה של קבצים היא מקסימום 25KB לשניה, בדרך כלל הרבה פחות. עשיתי אתמול בדיקה עם התמיכה של ספק השרות. הוא הנחה אותי לחבר את המודם ישירות למחשב (לא דרך הראוטר) ואכן המהירות עלתה פלאים ל194KB לשניה. אני מניח שהבעיה בראוטר. האם ישנה דרך (מלבד לעשות RESET שזה לא ממש עוזר) לאבחן במדויק או לתקן את הראוטר (אני לא מתכוון לתיקון פיזי, אלא על ידי תוכנה).

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  10. Started by Googleness,

הסיפור בקצרה, קניתי נייד + מודם סלולרי וחבילה גלישה "ללא הגבלה" מסלקום. מסתבר שבאזור שלי 41 ג'יגה בחודש הורדה (הרבה STREAM) נחשב מעל הממוצע ולכן המערכת שלהם באופן אוטומטי עשתה לי הצרה לחבילת הגלישה מ2.8 ל0.2 שזה מצחיק ומבדר לחלוטין. בכל מקרה בשביל להימנע מההצרה המעצבנת הזאת מצד אחד וכדי להשתמש בצורה חופשית בחיבור הסלולרי מצד שני, האם יש כלי כלשהו שבעזרתו אני אוכל: 1. לבדוק בכמה Upload\Download השתמשתי בזמן נתון? 2. הגבלה של שירותים מסויימים מגישה חופשית לרשת או חסימה של שירותים מסויימים, עדיפות אולי לפי פרופיל שככה אני יכול לבחור אם אני מחובר לפרופיל "סלולרי" או "קו ביתי" ככה שאני אדע מה הגבלתי ומה לא? תודה מראש לעוזרים. לירון

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  11. לא מצליח לעשות.. תודה.

12. הספק 012 2 וחצי מגה,עם קו טלפון של 012 שמחובר על ראווטר סימנס SL2 141 אלחוטי,התקשרתי אליהם אחרי שנודע לי שהם משנים את הIP של הראווטר אחרי שהם מתקינים לי את הקו טלפון. התקשרתי לתמיכה הטכנית שלהם לקבל את הIP והם אמרו לי שזה לא אפשרי,ואני יכול לתת להם מספרי פורטים ואז הם יפתחו לי,שאלתי למה ואז סיפרו לי סיפור שלא פותחים פורטים אצלי בראווטר אלא ב"קופסא" שלהם,כך נאמר לי. עכשיו הם לא מוכנים לתת לי את הIP,מה אני עושה כדי להיכנס לראווטר ולפתוח איזה פורט שבא לי ולא להתקשר אליהם כמו טמבל כל פעם שאני פותח פורט?

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  13. אהלן. הוט מחליפים לי את המודם טלפון שלי והציעו לי לשים במקומו מודם משולב טלפון+אינטרנט. מכיוון שההוט-בוקס גרוע בכל מה שקשור ל-Wifi אני חושב שזה יכולה להיות התשובה לבעיה שלי. לפי דעתי הם יחליפו את המודם לאחד מהדגמים בקישור הזה אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהדגמים. בסה'כ יהיו 2 מחשבים שמחוברים למודם בWifi כשהמרחק של המחשב הרחוק יותר בערך 2.5מ' בקו אווירי כשבאמצע נמצא חדר ממ'ד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by intrazon,

הי, מהברורים שערכתי כולם ממליצים על הALCATEL. האם הוא באמת יותר טוב השוואתית מהאחרים והאם יש מודמים אחרים מומלצים במיוחד? אבקש תשובות רק מאנשים שיש להם נסיון אישי עם המודמים עליהם הם מדברים. ביי ותודה, אייל

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  15. Started by TheReaper,

אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by v_man,

שלום. יש לי בעיה ביוזרים זאת אומרת יש לי מחשב ויש לי עליו 3 יוזרים שונים שלי של אבא ואח עכשיו מתי שאני עובר יוזר אז האינטרנט מתנתק ממנו אני יסביר יותר טוב =] יש לי עוד מחשב בבית של אח שלי הוא יכל ליפתוח 3 יוזרים ושהוא מחליףך יוזרים האינטרנט ממשיך לעבוד ולא מתנתק משום יוזר אצלי זה ההפך יש לי 3 יוזרים על המחשב נגיד יוזר ראשון ניקרא לו "1" ויוזר שני ניקרא לו "2" לשלישי ניקרא "3" עכשיו אני ניכנס ל "1" מתחבר לאינטרנט הכל טוב ויפה בוא נגיד מוריד משהו מחליף ליוזר "2" משחק עושה כל מיני דברים ואז עובר שוב ליוזר "1" כדי לראות אם ירד מה שהורדתי וההורדה מתנתקת כי אין אינטרנט =\ למה זה קורה? אולי יש איזה אפשרות שתגדיר לא לנתק שמחליפים? תודה לעוזרים =]..

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by Leon Spec,

היי חברים, מקווה שכולם בריאים שומרים על עצמם! אשמח לקבל עזרה בהעברת הראוטר שלי למצב מודם וחיבור של הראוטר שלי אליו (Linksys WRT1900) לצערי אני עושה את כל הפעולות הרגילות 192.168.1.1 ל PPPoE WAN - סימנתי ומחקתי - ניגשתי ל OTHER WAN והוספת חדש 2 אופציות מוסיף את שתיהם ואת שתיהם במצב של מודם - Next - בחירת BRIDGING - שמרתי - הלכתי ל WIRELESS וכיביתי WIRELESS - Reboot לראוטר דרך התפריט וזהו, אז עברתי לראוטר שלי. הבעיה מתחילה שכאשר הנורה של האינטרנט נכבת היא יותר לא חוזרת ואין אינטרנט גם לאחר חיבור הראוטר למודם והגדרת כל הנתונים. אשמח אם מישהו יעזור כי לא כיף לשבת בבית בתקופה הזאת בלי אינטרנט טוב

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  18. שלום, אני צריך ראוטר שמיועד לשימושים בסיסיים, אבל כולל הורדות טורנטים וכו' באופן שוטף. חיבור 2.5 מגה לבזק (נטוויז'ן). צריך להתמודד (ביציבות!) עם 3 חיבורים אלחוטיים (3 לפטופים) באופן קבוע, ואולי יותר אם יבואו אורחים. כנראה לא יהיה מחשב נייח שמחובר אליו. יש לי אפשרות להשתמש ב Edimax BG 6204 WG שכבר נמצא ברשותי - האם הוא יעמוד במשימה? אם לא, אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  19. Started by yosizach,

העם התוכנה SpeedGuide Programs TCP Optimizer באמת עוזרת או שעדיף להתחרק ולשאיר את הגדרות של ה windwos חבר שלי אומר מי שהוא הפעיל אותה .. המיול האט לו בצורה רצחנית וגלישה יותר מהירה אבל ההורדות נדפקו לא יודע ... מה זה עושה בכלל והעם אפשר לחזור בטוח להגדרות שהיו לי אחרי שאני מנסה

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by spedi,

שלום רב אני רוצה לצור מחשב אחד שהוא שרת ולצור משתמשים ושכל אחד אתחבר לחשבון שלו כמו טרמנל כיצד אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  21. יש לי adsl עם מודם alcatel ואני רוצה לחבר אותו לhub כדי שכל המחשבים יוכלו להיות מחוברים איך אני עושה את זה ? איזה הגדרות אני צריך? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  22. האם רצוי לתת לריפיטר SSID זהה לזה של הנתב? אם שני ה- SSID של הנתב ושל הריפיטר זהים, למי יתחברו המכשירים הניידים? למי שיש את האות החזק יותר, או מי שענה למכשירים הניידים ראשון?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by ice35,

היום בשעה שמונה גלשתי באינטרנט ופתאום האינטרנט החליט שהוא לא עובד...חשבתי שיש תקלה זמנית או משהו אבל עברו כמה שעות ולא חזר לעבוד, חיברתי את המודם ישירות למחשב ולא דרך הראוטר והאינטרנט אכן עבד. הבעיה היא בראוטר מכיוון ששני המחשבים לא עובדים כשהראוטר מחובר. הראוטר שלי הוא ‏Edimax BR-6104K תודה מראש.

24. שלום אנשים! חיבור ADSL WIN XP חייגן WOW לא מותקן אלא זה של WIN בכל הפעלה של המחשב מחדש החייגן לא זוכר את שם המשתמש והססמא ועליי להכניס את זה שוב. זה מתחיל להפריע לי ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, אשמח לשמוע רעיונות. עד לא מזמן זה עבד והחייגן שמר את הפרטים ...

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by Kzer-Za,

הי, לבן משפחה שלי יש מודמראוטר של בזק עם כיסוי אלחוטי די עלוב. (לא יודע את הדגם) אני אישית עובד עם תשתית הוט אז אין לי נסיון עם תשתיות בזק. האם כדאי לקנות מכשיר משולב מודם+ראוטר או שעדיף לקנות ראוטר נפרד ולבקש מבזק שיספקו מודם? (אם הם בכלל עושים את זה). במידה ומכשיר משולב הוא העדיף האם יש המלצות לאחד עם כיסוי אלחוטי טוב?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים