עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chaikr,

שלום לכולם, בקרוב מאוד אני עובר לדירת שותפים של 4 סטודנטים סה"כ. לקחנו אינטרנט של 12M בהוט עם 012 כספק. אנו זקוקים לראוטר עם 2 דרישות מרכזיות: עבודת אינטרנט טובה (גלישה רגילה) בו זמנית של 4-6 מחשבים בצורה אלחוטית וכמובן שתהיה קליטה טובה בכל הבית (אין ממ"ד) התמודדות טובה עם טורנטים מכמה מחשבים (אני ארצה להשתמש בטורנטים וכמובן שלא אוכל למנוע זאת משאר השותפים...) אין צורך בשיתוף קבצים בין מחשבים, לא אמור להיות חיבור קווי כלל ככה שלא משנה כמה יציאות LAN יהיו. אין כוונה לשחק/לקנפג את הראוטר יותר מדי (חוץ מפתיחת פורטים), מחיר עדיף כמובן כמה שיותר נמוך. תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by alergic,

יש לי חיבור ADSL של בזק ובזק בינלאומי עם חייגן המודם מתחבר דרך הרשת ולא USB המודם שלי הוא RTA1320 עכשיו אני משחק CS ופותח סרבר מה שקורה שהוא מביא לי את האיפי של ה LAN ולא של ADSL (10.0.0.1( מה שאני רוצה זה לעשות אייפי סטטי כדי שלא ישתנה כל פעם שאני מתחבר ל ADSL והשאלה איך עושים זאת אם אפשר בכלל.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by Green,

שלום יש לי בעייה כבר כמה חודשים האימיול שלי פשוט כל הזמן מוריד בסביבות ה30 אני מוריד הרבה קבצים ביחד ואני משתף ניסיתי כמה סוגים של אימיול (ליון,להלה,אורז,והמקורי) עכשיו אני משתמש בזה של להלה היתי בנטויזין ועברתי לבזק בינלומי וכלום לא ישתנה אני משתמש בראוטר אלחוטי של D-LINK יש לי HIGH-ID ואני מוריד קבצים נפוצים עם הרבה מקורות ומתחבר לריזורבק 2 מישהו יודע מה הבעיה או נפגש עם הבעיה הזו בעבר? אהה ואני על ADSL 1.5

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  4. יש לי בעיה שאני משתמש בכותבת IP שלי ומתחבר בלי שום תוכנה לעצמי אני רואה את ההגדרות הרוטר שלי (הנטב) איך אני עושה שלא יראו ושזה בכלל לא יפעל כי עדיף לי לשמש את פורט 21 לשימוש בFTP רגיל..

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  5. אהלן יש לי שאלה שמאד מעניינת אותי. האם זה אפשרי שיש כאשר המחשב הנייח שלי מוחבר לרשת בחיבור חוטי ויש לו בנוסף כרטיס רשת אלחוטי שאני אוכל להפוך אותו לראוטר ככה שאני אוכל להתחבר עם הנייד לרשת דרך המחשב הנייח תודה הצלחתי לבד לא רלונטי תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  6. Started by doker,

יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים ראוטר 1025W משום מה בזמן האחרון יש לי בעיה מציקה שאם אני מוריד בביטורנט אז בזמן ההורדה הגלישה באינטרנט נוראית . אני מרגיש כאילו אני עם אינטרנט 56K אבל המהירות הורדה בביטורנט היא 1.6 מגה. ברגע שאני מפסיק את ההורדה הגלישה מהירה. אני נמצא תחת בזק בין לאומי תשתית בזק 15 מגה. מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  7. כרגע יש לי 2 מחשבים בממ"ד בקומה תחתונה, מחוברים בעזרת ראוטר חוטי לאינטרנט בכבלים (ספק: בזק בינלאומי). קניתי מחשב נוסף, והוא הולך להיות בקומה שנייה. איך שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות לחיבור המחשב בקומה העליונה לאינטרנט: 1. חיבור המחשב העליון לראוטר החוטי, כלומר - העברת הכבלים דרך קדיחות בקיר או דרך תעלות הטלפון. 2. חיבור לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי, מה שמצריך כרטיס רשת אלחוטי, ראוטר אלחוטי וכנראה משדרים/מגברים. 3. חיבור למחשב דרך מודם נוסף פרטי למחשב. הנה השאלות שלי בנוגע לכל אחד מהחיבורים: 1. חיבור לראוטר הקיים בממ"ד - קודם כל, קדיחה בממ"ד לא תהיה קלה אני משער, ואני אצטרך כבל של כ15-25 מטרים, יש בעיות בחיבור עם כבל כ"כ ארוך? לגבי העברת כבל דרך תעלות הטלפון - זה דבר אפשרי לב…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by oren99,

יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by ex_,

בעקבות כמה ת'רדים שעלו בפורומים בזמן האחרון עלה לי רעיון להתפנק בכמה מאות ג'גה לאיכסון בשרותי חינם שמסתובבים ברשת כלומר כונן או כוננים וירטואלים לשמירת קבצים-העלאה או הורדה ישירות מהמחשב בעזרת תוכנה יעודית או משהו כזה יש הרבה "מקום" שם אז למה לא להשתמש בו בחוכמה? מה אתם אומרים על סטיקי או מדריך- משהו מרוכז ופשוט לתפעול?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by Zadu,

שלום , אני רוצה לדעת למה Traffic Statistics יש הרבה erros ומה אומרים הerros האלה? http://img89.imageshack.us/img89/9167/sasssdfgeuf5.jpg ואיזה channel כדי לבחור בראוטר ?, אני שמתי על Select best quality channel automaticly האם זה טוב בכלל?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Klayhamn,

אהלן למישהו יש מושג האם וכיצד ניתן "לתקן" את ההגבלה נפלאה שסיפקה לנו מייקרוסופט, שצמצמה את מספר החיבורים ה-"חצי פתוחים" שיכולים להתקיים בו זמנית ל-10 (במקום 65,000) - ב- WINDOWS XP 64BIT SP2? (ה-PATCH של ה- XP 32BIT לא עובד לגרסת ה-64 ביט)

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by AdiD,

יש לי ראוטר edimax br-6204wg, עד אתמול הכל היה בסדר, ואז הייתה תוכנה אחת שהתקנתי שהיא שינתה משהו ואז לא הצלחתי להתחבר יותר, ועכשיו אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט בעזרת הראוטר, אלא רק בעזרת החייגן של המודם, כאשני מחבר את הראוטר הנורות של הLAN לא דולקות וגם כשאני מנסה להתחבר לכתובת של הראוטר לא מוצג לי כלום..

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  14. עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  15. שלום אני מחובר לחבילה 2.5/150 ובזמן האחרון יש לי ניתוקים רק שאני משתמש באימיול לא בטוח אולי זה מניצול של 100 העלאה..בינתיים שמתי הגבלה 16KB מתוך 19 ללילה ו-10-13 בזמן שימוש במחשב אבל בכל מקרה על כמה מומלץ לשים את החיבורים ב-Max sources per file וב-Connection Limit ? ואגב יכול להיות שהמודם "אשם"? כי לפעמים עם התנתקות מיד הלינק מתכבה (ALE 070) ואז לוקח לו כמה דקות לחזור.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by dani,

קונים לאח שלי מחשב חדש וזה אומר שיהיו לי 3 מחשבים בבית וזה אומר שאני צריך Switch אני צריך המלצה לאיזה Switch לקנות עד איזה 200 שקל ככה 200 וקצת (כי אני רואה שהם לא עולים כל כך הרבה)

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by SharonSx,

שלום חברס' אז ככה הייתי רשום באתר Torrentleech וכמו כל הישראלים זייפתי את הרטיו שלי... :lol: עכשיו העיפו אותי מהאתר ואני לא יכול להיכנס יותר, חבר שלי אמר לי שזה לפי ה IP, זה נכון? האם אני לא יכול להיכנס לאתר בגלל שהם חסמו את ה IP שלי?? ואם כן, איך אני משנה את ה IP?? תודה,

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  18. אהלן. הוט מחליפים לי את המודם טלפון שלי והציעו לי לשים במקומו מודם משולב טלפון+אינטרנט. מכיוון שההוט-בוקס גרוע בכל מה שקשור ל-Wifi אני חושב שזה יכולה להיות התשובה לבעיה שלי. לפי דעתי הם יחליפו את המודם לאחד מהדגמים בקישור הזה אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהדגמים. בסה'כ יהיו 2 מחשבים שמחוברים למודם בWifi כשהמרחק של המחשב הרחוק יותר בערך 2.5מ' בקו אווירי כשבאמצע נמצא חדר ממ'ד. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  19. ???יש לי רשת בין 2 מחשבים בלי ראוטר ואם אני לא טועה יש לי קבל מוצלב ואני משחק הרבה ברשת ואם אני רוצה לארח משחק או שאני רוצה לפתוח שרת על המחשב בשביל חבר אני לא מצליח כי האיי פי היחיד שאני מקבל זה האיי פי בתוך הרשת כי אני מתחבר דרך אבא שלי שהוא ההוסט מה לעשות כדי שאני אוכל לארח משחקים או שרתים ???

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by tzolerguy,

יש לי רשת של 3 שמתחברים דרך HUB ואל האב מחובר מודם ADSL עכשיו כל המחשבים עובדים והאינטרנט משותף בנוסף יש לי על אחד המחשבים 2 כרטיסי רשת שאחד מחובר לHUB ואל השני אני רוצה לחבר מחשב נייד בעזרת כבל מוצלב וכך למעשה שיהיה על מחשב אחד שתי רשתות ושיהיה אינטרנט גם על המחשב הנייד האם צריך משהו מיוחד?? ואיך עושים זאת??

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by ag43,

מה מהירות העברת הנתונים האפקטיבית ברשת 1GPS (בהנחה ששאר הרכיבים לא מעכבים את העברת המידע)? מישהו טען לי בת'רד אחר שמהירות 20 MB/S זוהי מהירות עבודה טובה מאוד גם לרשת כזו בעוד שאצלי אם מחשב די ישן שמחובר אלי ברשת אני מקבל קצבי העברה של כ50 MB/S. למען הבהרת הספק - מדובר כאן על MEGABYTE כמובן.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  22. שלום. השבוע קניתי ראוטר ( D-Link DI604 ) ובניתי רשת ביתית בין שני המחשבים בבית. ולצערי . . . למרות שהרשת הביתית עובדת מצויין אני נבעט (מנותק) מהאינטרנט כל חמש דקות בדיוק! בניסיון לברר מה הבעיה עם 012 התמיכה שלהם טוענת שהם לא תומכים ברשתות שלא נבנו על ידם ( כלומר שלא שלמו להם כסף !! ) ואם אני רוצה תמיכה זה במחיר של 49 ש"ח לתמיכה חד פעמית או 39 ש"ח לחודש לתמיכה שנתית . . ההגדרות של הראוטר מתאימות להגדרות הישנות שהיו לי בחיבור המקורי. חיבור כבלים של 1.5 M דרך 012, חיבור של PPTP, ל DNS 212.199.26.28. כאשר לפי דעתי הניתוק הוא מכוון מצד הספקים ( לא יודע 012 או הוט ) , או על מנת שאני ישלם את התמיכה (או מה שלא יהיה ברשתות) או בגלל איזה שהוא פרוטוקול אבטחה שהראוטר חוסם. *כמובן ש…

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by iakovl,

נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…

24. Started by Big_White,

יש לי מחשב שמשמש אותי בתור שרת אכסון והורדות ביתי הייתי רוצה לדעת איך אפשר לגשת אליו ולשלוט בו דרך המחשב הראשי שלי? TEAM VIEWER משום מה מסרב להיתחבר ומוציא שגיעות בסגנון NOT CONNECTED TO THE ROUTER או UNKNOWN REASON. למרת שהכל מחובר וכדומה... יש תוכנות פשוטות( או תכונה עם מדריך מפורט בעברית להגדרות נכונות) ואמינות?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by יואב שניר,

מנוי VPN ב NORD . מקבל רוחב סביב ה 100Mbps. טוב, לא טוב .... כול הערכה תתקבל בברכה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.