רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל כמה שיותר אפשרוית והסברים , כולל קישורים לתוכנות מתאימות. תודה
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, הסבר קצר על מה שיש לי היום: מודם הוט -> נתב אלחוטי 1043ND -> מתג 1 ג'יגה ברצוני לבודד את הרשת הלחוטית מהקווית, להגביל את המהירות שלה(QOS) ולמנוע מהתקנים אלחוטיים להיות במגע אחד עם השני(AP Isolate) ולאחר מכן להסיר את הסיסמא על הרשת האלחוטית חשבתי לעשות את הפעולות הבאות: להפוך את הHOTBOX לנתב ואז לחבר אותו: 1.מתג של הרשת הקווית 2.הנתב האחוטי TP-LINK השאלות שלי הם כאלה: א. האם אפשר לכבות את הWIFI בHOTBOX ולהפוך אותו לנתב קווי בלבד? ב. בשביל לבודד את הרשתות אחת מן השניה אני צריך להשאיר את הDHCP דלוק בנתב האלחוטי על תחום אחר של כתובות IP נכון? ג. האם להשאיר את הנתב האלחוטי מחובר דרך יציאת הWAN ואת ההגדרה של הDHCP ? פתרונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לייבא לארץ מאיביי ראוטר Belkin n+. דיברתי עם משרד התקשורת ואמרו לי שחסר במפרט של הראוטר את עוצמות האנטנה של המכשיר, ושבלי זה אי אפשר לאשר לי. שלחתי מייל לBelkin, אך בינתיים אין מענה. זהו הפורום היחידי שאני מכיר שיכול להציל אותי. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מידע על העוצמות של האנטנות ?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום חברים. הסיפור בקצרה: אני מקים אצלי בבית רשת מחשבים בין המחשבים שבחדרים בבית יש לנו קוטג' 3 קומות והקומה ה3 היא חדשה בשבילי (עלית גג כזאת) העברתי כבר כבלי רשת מהלוח חשמל (שהוא בקומה הראשונה) לקומה השלישית כך שנותר רק להשחיל כבלים לחדרים שבקומה השניה (2 חדרים) כדי שהמודם והראוטר ישבו בלוח למטה (נקודת בקרה כזאת) ובחדרים אני אצטרך רק לחבר את הכבלים למחשבים דרך הקיר ישרות מהראוטר. עכשיו, אני צריך ראוטר טוב שלא יגביל אותי עם משחקי רשת וקבלת קבצים וכל זה... משהו במחיר סביר (תגידו לי אתם מה הוא) ואיכותי שיסדר לי את המעגל בלי בעיות ותקלות וחשוב לי מאד שהוא לא יגביל אותי (חבר שלי לא יכול לעשות הרבה דברים בגלל הראוטר ואני לא רוצה ככה)... תודה רבה רבה רבה למגיבים ולעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון, לא אין לי את חבילת הגיימרים. קצת על הרשת: יש לי 5 MB אינטרנט, נטוויז'יון תשתית הוט. יש לנו ראוטר... 3 מחשבים מחוברים. גם כשהמחשבים האחרים בכלל כבויים הPING שלי במשחקים מאוד גבוה... מה עליי לעשות? -פתחתי פורטים -אין לי FIREWALL מה עליי לעשות בכדי לשפר את המצב? תודה!
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי יש מספר מכשירים איזה לבחור? הבנתי שאני אמור לקבל מכשיר בתקן G.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
בכתבה האחרונה שקראתי בנושא מסוף ספטמבר דובר על 3 ערים שיחוברו ראשונות ושההשקה תהיה בעוד כמה שבועות, למישהו יש מושג באיזה ערים מדובר? אתמול בלילה האינטרנט שלי הפסיק לפעול למשך כמה שעות ובשיחה עם הוט נאמר לי שזה בגלל שהם משדרגים את התשתית באזור אז זה הדבר הראשון שעלה לי בראש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
יש לי ראוטר BR6216 Edimax, והוא כל הזמן מתנתק לי מהאינטרנט, ומתחבר מחדש. ממה שראיתי את עכשיו זה קורה רק שהתוכנה של הטורנטים אצלי פועלת. יצויין שבראוטר הקודם שלי(RTA1025W לא היתה בעיה כזו. הנה מה שכתוב לי בsystem log: Dec 7 22:59:40 (none) daemon.info pppd[659]: No response to 3 echo-requests Dec 7 22:59:40 (none) daemon.notice pppd[659]: Serial link appears to be disconnected. Dec 7 22:59:40 (none) user.debug syslog: Shutting down on signal 15... Dec 7 22:59:41 (none) daemon.info pppd[659]: Terminating on signal 15. Dec 7 22:59:41 (none) daemon.warn pppd[659]: Couldn't increase MTU to 1500 Dec 7 22:59:41 (none) daemon.err pppd[659]: Couldn't increase MRU to 1500 Dec 7 22…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי רק שאלה אחת: איך אני מוריד בתוכנות bittorrent,utorrent ? יש להם אתר ? או שאתה מחפש דרך התוכנה ? ואני אשמח אם תסבירו לי איך אני מוריד ומאיפה ואיך מעלים ואיך הכול עובד.. תודה רבה מראש ומקווה שלא עברתי על שום חוק של הפורום..
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני מחפש עבודה עכשיו , ויש חנות שצריכה טכנאי עם שליחה בחומרה ורשתות... אני שולט טוב בחומרה וכל , אבל יש לי בעיה עם רשתות , זה קשה ? כאילו העיסוק הזה של הרשתות הוא מסובך? יש מישהו שיכול להסביר לי בקצרה על זה? או להביא לי איזה אתר שיתן לי פרטים על רשתות , ומישהו יודע מה אומר התפקיד הזה בחנויות מחשבים שאני צריך להבין ברשתות? חייב הסבר על רשתות , אוף הזה שדיברתי איתו בטלפון שאל אותי על רשתות ולא ידעתי מה להגיד הוא שאל אותי עם איזה רשתות עבדת ולא ידעתי מה להגיד . יש לכם אולי משהו שיעזור לי? שאני ידע משהו על רשתות, כמה שיותר דחוף אני רוצה להכין קורות חיים.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
סתכלו יש לי שלוש מחשבים 1. P4 1.8a 2.AMD 1000 3. P2 350 אני רוצה לעשות רשת בין כולם מה הכי עדיף לעשות יש לי כרטיס רשת בכל אחד ה AMD 1000 בינתיים יש לי 2 כי הכבלים גם שם , אז מה הכי טוב לעשות מי יהיה הראשי או מה יותר עדיף לקנות Switch,Hub,Router או שעדיף לעשות את המדריך שיש פה באתר של הלינוקס ראוטר . בקיצור מה אתם הייתם עושים עם היה לכם 3 מחשבים כאלה ??
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אתמול התחברתי בשעה טובה ומוצלחת לכבלים. לפני זה כאשר הייתי עם ה-56K הייתה לי רשת ביתית, כאשר המחשב שלי זה השרת שמחובר לאינטרנט ומחובר להאב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי), שאר המחשבים מחוברים כמובן ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי). המודם כבלים מחובר דרך הכרטיס רשת, כיצד אני מחבר שוב את הרשת שתשתף את האינטרנט בין כל המחשבים?? יש לי עוד כרטיס רשת, אך כשאני מנסה להגדיר אותו לעבודה ברשת הביתית, האינטרנט כבלים לא מתחבר לי. אודה למי שיעזור לי לפתור את הבעיה. עוד שאלה: האם אני יכול לחבר את המודם כבלים ישירות ל-האב/סוויצ'/ראוטר(אין לי מושג מה זה מה שיש לי) ול-האב/סוויצ'/ראוטר יתחברו שאר המחשבים???
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לדעת למה Traffic Statistics יש הרבה erros ומה אומרים הerros האלה? http://img89.imageshack.us/img89/9167/sasssdfgeuf5.jpg ואיזה channel כדי לבחור בראוטר ?, אני שמתי על Select best quality channel automaticly האם זה טוב בכלל?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי מודם רשת Aztech DSL600E והתקנתי והגדרתי חייגן והכל. הנורות דלקו כמו שצריך, אבל ברגע שחייגתי, ולאחר שלב אימות הססמא, כאשר נראה כאילו החיבור הצליח, המחשב פשוט איתחל את עצמו ממש באותה שנייה שהחיבור הצליח. התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי (הספק שלי) ותארתי את הבעייה. בסופו של דבר הם אמרו לי שהם לא יודעים מה עושים ואולי מדובר בבעיית חומרה. כשניסיתי את המודם בשני מחשבים אחרים הבעייה הזו לא קרתה. מה שהיה עד עכשיו זה: היה לי מודם USB שהיה מחובר למחשב מסויים, ושאר המחשבים (כולל שלי) היו מחוברים לhub והכל היה בסדר. לכולנו היה אינטרנט וכו'... השאלה שלי היא אם הבעייה היא בכרטיס רשת, איך זה שכשהייתי מחוברת ברשת הכל היה בסדר? אגב, כשניסיתי לחבר את המודם USB למחשב שלי, הנ…
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הכרטיס רשת כאשר אני מעתיק קבצים למחשבים אחרים. המהירות פתאום יורדת מתחת למגה (במקום 10-11 מגה) אני חושש שמדובר בכרטיס רשת דפוק. איך אני יכול לבדוק את התקינות שלו?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
חוץ מהאיטיות הבלתי נסבלת הגלישה ובהורדה, יש לי גם בעיה שחיבור נתקע כל הזמן. מישהו נתקל באותה בעיה בחיבור הADSL של זהב. אני כרגע כבר קרוב ל50 דקות על הקו מחכה בתמיכה, ועדיין לא ענו לי. מישהו הצליח לתפוס את התמיכה?
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-
-
DWA-547 לעומת DWA-556 הראשון יושב על PCI, ורשום שהוא בתקן n draft. השני יושב על PCIe והוא בתקן n הרשמי. לפי מה שהבנתי, אין הבדל גדול, רק שלרשמי יש יותר תמיכה, כי הוא תקן רשמי אצל IEEE. ההפרש ביניהם הוא פי 2 במחיר. אני מניח שה PCI לא מגביל את המהירות, כי הוא עובד במהירות גבוהה מזו של הרשת בתקן n, והראוטר שלי הוא D-link 655, שגם הוא פועל בתקן n draft. יש משהו שאני מפספס? למה לשלם כפול על אותו דבר? (פלוס מינוס)
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, האינטרנט שלי עושה בעיות מוזרות ומסרב לפתוח דפים מסויימים, לדוג': www.maxthon.com www.sony.com www.misticriver.net מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה? תודה רבה, רועי
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להעיר את המחשב דרך הרשת הפנימית בעזרת WOL, אני מצליח. אולם כאשר אני שולח את ההודעה ממחשב שמחוץ לרשת(דרך האינטרנט), המחשב לא נדלק. אני משתמש בראוטר 3COM 3CRWE754G72, ניסיתי לפתוח את הפורט הרלוונטי אולם זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבחור בתפריטים שם כדי שהוא יתעורר?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום.. יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים. מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה. במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט. במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link. התקנתי אותו. וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו. אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט. אני כבר לא יודע מה לעשות. אודה לך על תשובה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לנתב הזה?(אפילו באנגלית) כל מה שאני יודע זה שכתובתו 10.0.0.2 וידוע לי גם ה LOGIN שלו אבל התפריט שלו קצת מורכב מאשר נתבים אחרים
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
היי, הגדרתי חיבור vpn בעזרת המדריך הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186365.msg1615944#msg1615944 החיבור עובד, איך אפשר לשתף קבצים/מדפסת/כוננים או לעשות מיפוי? קראתי כמה מדריכים ועשיתי כמה ניסיונות אבל לא צלח... תודה,
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך אינטרנט זהב ומת"ב. אני משתמש בראוטר מסוג EDIMAX ROUTER 4 PORT BR 6104 ובמודם של חברת AMBIT (חיקוי של מוטורולה). אני רוצה לעשות שלא יהיה צורך בחייגן, כי כאשר מנסים להתחבר ב2 מחשבים מאותו יוזר הוא לא נותן כי יש מגבלה של יוזר אחד בפעם אחת... מה לעשות? דרך אגב, לי יש ווינדוס XP ובמחשב השני ווינדוס 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ראוטר שמיועד לשימושים בסיסיים, אבל כולל הורדות טורנטים וכו' באופן שוטף. חיבור 2.5 מגה לבזק (נטוויז'ן). צריך להתמודד (ביציבות!) עם 3 חיבורים אלחוטיים (3 לפטופים) באופן קבוע, ואולי יותר אם יבואו אורחים. כנראה לא יהיה מחשב נייח שמחובר אליו. יש לי אפשרות להשתמש ב Edimax BG 6204 WG שכבר נמצא ברשותי - האם הוא יעמוד במשימה? אם לא, אז מה מומלץ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-