רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום היום התקינו לי מחשב נייד ויש לי עוד מחשב אז שמו לי רשת אלחוטית מבחינת אינטרנט זה עובד, מבחינת רשת שיתוף קבצים זה לא עובד ,אני לא מבין איך אני רואה תכונן שיש לי במחשב השני פה? 1)איך רואים תקבצים שיש לי במחשב השני פה ? 2)איך שמים סיסמא לכוננים לרשת שנניח השכנים לא יוכלו לראות תקבצים שלי ? יש לי ויסטה והסתכלתי במדריכים שיש בפורום ואני לא ממש מבין זה שונה אין מדריך על הגרסה של ויסטה ..... חשוב לציין שיש לי רשת אלחוטי וכך יכולים לפרוץ המון אנשים בגלל זה הדאגה ... תודה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי אינטרנט בכבלים מחובר ל 012 עם נתב חוטי sweex ro001 הגדרתי אותו ב חיבור l2tp (וגם pptp)נראה עובד אבל כל יומיים אני מקבל מעיין "ניתוק" כלומר הנתב מראה שיש חיבור אני יכול לשלוח פינג ל google אבל אי אפשר לכנס לאינטרנט כלום לא עובד עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל / עושה לו reboot בלוג של הנתב מופיע לי השורות הבאות כאשר יש את הבעיה יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:41 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:46 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:08:55 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 DHCP:renew יום חמישי 25 ינואר 2007 17:09:11 (DHCP:ack(DOL=604800,T1=302400,T2=529200 *צירפתי נתונים על הנתב והמודם (pdf) **היה לי מודם teryaon tj715 והחלפתי אותו כי חשבתי שה…
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לא מזמן סיפרתי לבזק סיפור שאני רוצה יותר מהירות אבל הם יקרים והם נתנו לי 50 מגה במחיר ששילמתי ל20 (במקום להוסיף את הכסף שחסחתי אצל 014) . בנתיים ניסיתי כל מיני דברים בכדי לבדוק את המהירות אבל לא קיבלתי תוצאות עקביות. בspeed test לחו"ל לרוב יש בעיות אולי בגלל הסופ"ש . היו לי מקרים שקיבלתי בדיקות של 10 מגה בחול ואפילו מקרה של 2 מגה בארץ . לא סגור למה זה לא עובד טוב. לרוב ספקיות "מרמות " בכדי לקבל מהירות גבוהה בבדיקות. בsteam גם לא הוריד לי במהירות טובה אבל מצאתי איזה סרטון בyoutube (הסרטון עצמו היה מיותר אבל האינפורמציה טובה) שאמר שבכדי לקבל מהירות טובה צריך להגיד לו שאני על fiber ושאני בשוויץ. עשיתי את השינויים ואז הsteam הוריד ב 5.2MB מקסימום (40mbps ~). בtorrent ב…
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
בוקר אור, ככה המחשב מחובר כרגע, אבל משום מה דברים לא כ"כ עובדים לי. מחשב פי.סי עם וינדוס אקס.פי (סרביס פאק 3) מחובר ב-usb למודם סלולרי. המודם הסלולרי בעיקרון מופיע כמו כרטיס-רשת בלוח-בקרה. בכרטיס רשת הפיזי היחידי שיש למחשב, מחובר כבל רשת ל-ip camera. הכרטיס רשת הוירטואלי שנוצר מהמודם הסלולרי מקבל איי פי אוטומטי מהמודם, המחשב יכול לגשת לאינטרנט והכל סבבה. הכרטיס רשת הפיזי, איכשהו קיבל 192.168.0.1, אין לי מושג ממי, יכול להיות שיש ב-ip cam הזה שירות dhcp או משהו, כי ה-ip cam שמחובר לכרטיס קיבל 192.168.0.190 (בכלל לא ידעתי את זה, הייתי צריך לעשות סקירת טווח בשביל למצוא אותו). עכשיו יש 2 דילמות. א. כשאני מרשת אחרת מנסה לעשות ping למחשב שמחובר למודם הסלולרי (את ה-ip מצאתי עם wh…
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי חבילה של 12MB/1MB, ולאחרונה היא התחילה לעשות בעיות... לפעמים היא יכולה לעבוד כמו שצריך(בסביבות ה11.5mb בשעות העומס), ולפעמים היא רצה במהירות 0.5-2mb. יש לציין שהשינוי הוא פתאומי וחד, וקורה לא דווקא בשעות העומס, אלא גם מאוחר בלילה(1). הדבר הזה קורה במהלך החודש האחרון. יש לציין שאת הבדיקה הזאת עשיתי אחרי שפניתי לשני המוקדים של אורנג(הספקית) והוט(התשתית), ולאחר שיחה עם שני הנציגים(בו-זמנית) ובדיקת כל הרכיבים במחשב(הכוונה לראוטר ולמודם) הובהר לי שהבעיה היא בהוט. המחשב נקי מוירוסים ומתוחזק היטב, ומחשב אחד בלבד משתמש ברשת האינטרנט(המודם חובר ישירות למחשב במהלך הבדיקה) מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html אחרי האיחוד בין ברק לנטויזיון, מעניין לאן פליטי 012 יילכו...
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום חברים, הצטרפתי לפורום אחרי קריאה מרובה באתר ולהערכתי אמצא כאן את התשובה לשאלה הבאה. בשל העובדה כי אין לי נקודת טלוויזיה בחדר המחשב, אני מעוניין לרכוש ראוטר אותו אחבר לחיבור הטלפון בסלון,לממיר של YES ולסטרימר (IXTREAMER). כאמור המטרה היא לצפות בתכנים של ה-VOD וכמובן בתכני HD .. כמובן שאעדיף יכולת צפייה ב-1080P אבל גם 720P זה בסדר. אחרי אינספור שיטוטים ראיתי שני דגמים שלעניות דעתי (הלא מקצועית בעליל) יכולים להתאים: TP-LINK 1043 או DLINK DIR 655. אגב, כיום אני מחובר לשירותי ה-VOD באמצעות PLC וזה פשוט לא עובד (כמובן שאין מה לדבר על הזרמת סרטים ב-HD). תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי (15מגה). תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
דבר ראשון, התכוונתי לכך שהוזזתי אותו לתושבת PCI אחרת ;D אז ככה, אני מדבר כרגע ממחשב אחר, כי במחשב השני אין לי אינטרנט. אני צריך להגדיר אותו בווינדוז. בביוס הגדרתי הכל כמו שצריך. זו תצורת הרשת שלי בבית: שלושה מחשבים, מחוברים ברשת LAN, ע''י נתב LinkSys כחול-שחור. המחשב שרת מחובר למודם Alactel שחור, הדגם הוא Speed Touch Home. בשני המחשבים האחרים, האינטרנט פועל כשורה. המדריך של The Porcher לא עזר לי, מהסיבות הפשוטות שלא הבנתי אותו כל כך. בנוסף לזאת, חצי מהלשוניות המתוארות שם לא מופיעות לי :-\ אנא תעזרו לי, אני לא רוצה לערב טכנאי בכל זה. אלפי תודות לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית (2 נייחים ו-1 נייד) ואינטרנט בכבלים. אני רוצה לחבר את הראוטר בחיבור קווי לאחד המחשבים הנייחים ואת 2 המחשבים האחרים בצורה אלחוטית. הדרישות שלי מהראוטר הן שתהיה קליטה טובה בכל הבית , אמינות החיבור ופס רחב. השימוש העיקרי בבית הוא אינטרנט לצורך גלישה וקצת שיתוף קבצים. אני רוצה שגם אם במחשב אחד ישתמשו באימיול אז במחשבים הנותרים ברשת לא תהיה לכך כמעט השפעה. כמו כן אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי טוב. ראיתי שהמחירים נעים בין 70 ל200 ש"ח. האם אני יכול להסתפק גם בכרטיס זול שמתחבר ב-USB? צירפתי גם קובץ PAINT עם תיאור סכמטי של הבית. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
היי אני מנסה להגדיל את טווח האלחוט בעזרת נתב ישן. בתפריט אפשרות הWDS מופיעה לי רק תחת 5Ghz. הנתב הישן לא תומך ב 5Ghz רק ב 2.4. יש למישהו מושג איך אני מפעיל WDS ב 2.4?? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום על איזה ספק אתם ממליצים שנותן להוריד חופשי. ורצוי ללא התחייבות אני כרגע עם נטויזן במהירות 2.5 במחיר 25 ש"ח ובהתחייבות לשנה (אבל המהירות על הפנים, לא כמו שהיה פעם) תודה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר רשת ביתית השאלה שלי איך אני צריך לחבר כל בכל? הכבל האדום ותכלת נראה לי שזה כבל רשת רגיל (ישר) (נכון?) לגבי הכבל הירוק, איך אני מחבר? צד אחד לשקע כמו שמראים פה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/742-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%A2-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CA והצד השני (הראש) שמתחבר לסוויץ', איך אני מחבר אותו? (כמו כבל רשת רגיל?9 (אני יכול פשוט לקנות כבל ישר ולחתוך ראש אחד ולחבר שלקע כמו שמראים ואת הראש השני לסוויץ'?)
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי לכולם מנסה למצוא איך להגדיר wps או wds מישהו יודע איפה ההגדרה הזו תודה לכלום
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
בארץ (לפני שאני מזמין ב- ebay, אני רוצה לדעת אם אפשר לקנות בארץ...). למישהו יש מושג ?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטית D-LINK DWA125 שאני מחבר אותו למחשב זה מזהה לי אותו עד פה הכל בסדר .. עכשיו שאני בא להתקין את הדרייבר זה אומר שאין שום התקן מחובר וניסיתי בכמה יציאות של USB לחבר אותו..... אין לי את הדיסק המקורי של זה אבל הורדתי מהאתר של היצרן את הדרייבר ניסיתי 2 דריברים שיש שם זה לא עבד... מה יכול להיות הבעיה של זה ?? תודה ..
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי חיבור ר12 מגה דרך תשתית הוט וספק נטוויז'ן. המערכת כוללת: מודם אינטרנט מוטורולה -> מחור למתאם שיחות VOIP של נטוויז'ן -> מחובר לנתק אלחוטי BR-6524N של אדימקס. הנתב עצמו עם קושחה יותר חדשה ממה שיש באתר היצרן להורדהה (1.58), הוא מקונפג עם IP סטאטי אשר מוגדר במתאם שיחות כDMZ בשביל שאני אוכל לנהל את נושא הPort Forwarding דרך הנתב מכיוון שאין לי גישה לממשק ניהול של המתאם שיחות. בנתב כמו כן מוגדרת הצפנה מסוג WPA 1 ולכל מחשב בבית (3 מחשבים כולם מחוברים באלחוט) יש כתובת IP קבועה דרך הגדרה בתוכנת ניהול של הנתב לפי הMAC שלהם בשביל שיהיה לי נוח לקבוע Port Forwarding. הסיפור הוא שאם אני מחובר עם כבל רשת ישירות לנתב אין בעיה הכל עובד. אם אני מחובר באלחוט לעיתים כשכל שלושת המ…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום , לפני זמן קצר קניתי מחשב נייד , אך עכשיו איני מצליח להתחבר לאינטרנט , מה אני צריך לעשות ? אמרו לי להפעיל משהו בכפתורים , ואז להתחבר לרשת האינטרנט . אבל אני לא יודע על מה ללחוץ בדיוק. דגם: HP Webcom . תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
התקנתי.. הכל טוב ויפה. נכנסתי למקום שאני צריך לקנפג אותו ושאני עושה Execute זה עושה לי ככה: ניסיתי להכנס ל Administrator עדיין עשה לי וב Safe Mode אמרו לי גם לנסות אבל זה בכלל לא הצליח להריץ את זה.. מה עושים? =\
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, הסבר קצר על מה שיש לי היום: מודם הוט -> נתב אלחוטי 1043ND -> מתג 1 ג'יגה ברצוני לבודד את הרשת הלחוטית מהקווית, להגביל את המהירות שלה(QOS) ולמנוע מהתקנים אלחוטיים להיות במגע אחד עם השני(AP Isolate) ולאחר מכן להסיר את הסיסמא על הרשת האלחוטית חשבתי לעשות את הפעולות הבאות: להפוך את הHOTBOX לנתב ואז לחבר אותו: 1.מתג של הרשת הקווית 2.הנתב האחוטי TP-LINK השאלות שלי הם כאלה: א. האם אפשר לכבות את הWIFI בHOTBOX ולהפוך אותו לנתב קווי בלבד? ב. בשביל לבודד את הרשתות אחת מן השניה אני צריך להשאיר את הDHCP דלוק בנתב האלחוטי על תחום אחר של כתובות IP נכון? ג. האם להשאיר את הנתב האלחוטי מחובר דרך יציאת הWAN ואת ההגדרה של הDHCP ? פתרונות נוספים יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-