רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
לפי הפירסומים ברשת, הכרטיס הזה אמור לשפר את הפינגים לשרתי המשחקים השונים ובכך כמובן להפחית את הלאגים, את זה הוא אמור לעשות בעזרת מעבד במהירות שעון של 400 MHZ ו-64 MB של זיכרון DDR, עד כאן הכל טוב ויפה - אבל מה שאני לא מבין הוא איך בדיוק הכרטיס אמור לשפר את הפינגים?, שהרי הנתון הזה (פינג) הוא מספר שמייצג את הזמן שלוקח לפיסת מידע לעשות את הדרך הלוך ושוב מהמחשב השולח לשרת כלשהו ובחזרה. הפינג, מעצם טיבעו הוא סביל לחלוטין עבור המחשב השולח ותלוי אך ורק בגורמים מחוץ לו, אז איך בעזרת מעבד וזיכרון הוא מצליח לשלוט בשכבה הפיזית של הרשת, מבחינתי שיהיה לו מעבד קונרו יעודי ו-2 ג'יגה זיכרון על הכרטיס, זה פשוט לא נשמע הגיוני. האם פיספסתי משהוא כאן?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתה לי רשת של שלושה מחשבים, מחוברים בכבלים לHUB. מחשב אחד עבר לסלון, ועקב המיקום די לא פרקטי להעביר כבלים, אז כרגע בתכנון רשת אלחוטית. אבל מה, החלק האלחוטי צריך להיות רק בין המחשב המרוחק לHUB, או אולי רק במחשב המרוחק + להחליף את הHUB באחד חדש (אפשר גם סוויצ' ;D ) שיש בו מקום לחיבור כבלים (ETHERNET) וכמו כן הוא מתאים לרשת אלחוטית - קיימת מוטציה כזו, של HUB/SWITCH גם אלחוטי וגם בעל חיבורי ETHERNET? מחפש מוצר כזה או אם אתם מכירים פיתרון אחר, רצוי של LINKSYS (אולי אנחנו יכולים להשיג משם בהנחה).
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ראוטר - Belkin F5D7230 - 4 בזמן האחרון הוא נכבה כל איזה 15 דק' - כאילו הוא מבצע RESET לעצמו, נכבה ונדלק מיד, אבל אחרי שהוא נדלק הוא לא מתפקד. לא כל הנורות נדלקות חזרה ואני חייב לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה כדי שיחזור לעבוד. לפי מה שבדקתי זה לא קורה בזמנים קבועים או בהפעלת תוכנה מסוימת. בדר"כ באמצע גלישה באינטרנט ואפילו כשאף אחד לא עובד על המחשב ואף תוכנה לא רצה עליו (לפחות לא כזו שאני יודע עליה). אם מישהו נתקל בבעיה דומה או יודע מה ניתן לעשות, אשמח לשמוע. תודה!!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, מדובר בנתב Compex NP27G שחררתי את הפורטים שהגדרתי ל-BitComet לעבוד עמם (UDP\TCP 49152) אבל מהירות ההורדה עדיין מחרידה, משהו כמו 20kbps לשלושה קבצים יחד, שמהירות ההורדה שהתרגלתי אליה מהטראקר היא 50-60-70kbps פר קובץ. אני די בטוח שהבעיה טמונה בהגדרות הפורטים בנתב, לכן העלתי תמונות מה-Port Forwarding [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים, הצטרפתי לפורום אחרי קריאה מרובה באתר ולהערכתי אמצא כאן את התשובה לשאלה הבאה. בשל העובדה כי אין לי נקודת טלוויזיה בחדר המחשב, אני מעוניין לרכוש ראוטר אותו אחבר לחיבור הטלפון בסלון,לממיר של YES ולסטרימר (IXTREAMER). כאמור המטרה היא לצפות בתכנים של ה-VOD וכמובן בתכני HD .. כמובן שאעדיף יכולת צפייה ב-1080P אבל גם 720P זה בסדר. אחרי אינספור שיטוטים ראיתי שני דגמים שלעניות דעתי (הלא מקצועית בעליל) יכולים להתאים: TP-LINK 1043 או DLINK DIR 655. אגב, כיום אני מחובר לשירותי ה-VOD באמצעות PLC וזה פשוט לא עובד (כמובן שאין מה לדבר על הזרמת סרטים ב-HD). תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי (15מגה). תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלו היום אני מחובר כבר ארבע חודשים לאינטרנט המהיר של נטוויזן בחבילה הבסיסית שלך הadsl ש לי מודם usb שישאר אצלי כל עוד אני משתמש בwow של בזק. היום אני משלם 200 שקל מאה לספק ומאה לבזק אבל עוד חודש המחיר אצל נטוויזן יעלה בעוד 60 שקל (ממש לא מתאים לי) אבל אז גם פגה ההיתחיבות שלי לחברת נטוויזן רציתי לשאול מה אתם אומרים האם אני יכול ללחוץ על נטוויזן שישאירו את המחיר בתמורה להיתחייבות לתקופה נוספת (או איום לעזוב אותם) או שעלי פשוט לעבור לחברה אחרת אם אתם אומרים שאני יעבור לחברה אחרת על איזה חברה תמליצו מבחינת המחיר (לחבילה הכי איטית) ושירות אין לי בעיה להיתחחיב לחצי שנה כל עוד המחיר הוא 99 שקל לחודש לספק. מה אתם אומרים. ועוד שאלה בנושא האם כל החברות יתמכו במודם שלי )usb(
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן, קניתי ראוטר חדש ac86u של אסוס הגדרתי והכל הלך חלק אבל האקס בוקס שלי מסרב להתחבר לראוטר גם קווית וגם אלחוטית. לדעתי זה בגלל שההוטבוקס מוגדר עדיין כנתב, איך אני הופך אותו למודם? פשוט לוחץ על מצב גשר בהגדות שלו? זה יספיק? אין צורך בשינויים נוספים? כי שניסיתי את זה הראוטר הפסיק לקבל ממנו אינטרנט עד שהחלפתי את החיבור לחיבור אחר בהוטבוקס... למישהו יש ניסיון בעניין?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום , יש לי שכן עם רשת סגורה. שלא כל כך מבין במחשבים . שאלתי אותו אם אני יכול לגלוש איתו והוא אמר שמבחינתו אין בעיה והוא נתן לי את הסיסמא לרשת מסוג Wep . הבעיה שהרשת לא נקלטת בכל הבית , בגלל זה אני צריך Repeater או Router שתומך בap אלחוטי . רציתי לדעת במידה ואני קונה Ap אלחוטי ומזהה את הרשת שלו ומכניס את הwep שלו הכל עובד בסדר ? או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר שלו , למה לא נעים לי לבקש ממנו וגם אין לי את הסיסמא לראוטר שלו. והאם זה כל כך יעיל וטוב כמו שזה נשמע ? תודה
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מעצבנת: כ70% מהפעמים שאני מפעיל את הדפדפן או לוחץ על לינק כלשהו, אני מיד מקבל דף Cannot find server. אם אני עושה ריפרש, אני מגיע לדף שרציתי. אבל לא רק זה. הנתב מוגדר עם פורטים פתוחים לאימיול, וכ. הרשת שלי מקבל IP סטטי מה DHCP (10.0.0.1). ועדיין, באופן שנראה (בינתיים) אקראי, אני מקבל LOWID באימיול עם שגיאת "Your 6662 port is not reachable". שוב, זה רק לפעמים. לפעמים אני מקבל HIGHID בלי שום בעיה. מישהו יכול אולי להציע פתרון? העניין עם הדפדפן פשוט משגע אותי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי לאינטרנט של 12 מגה.. יש לי ראוטר של 3COM שומך רק תקן B ו G לפי מה שהבנתי G אמור לתמוך לפחות ב8 אפילו 9 מגה.. בפועל בחיבור אלחוטי אני מקבל מקסימום 4 5 במקרה הטוב! בבקשה תגידו מה אפשר לעשות ? עדכנתי גרסת תוכנה לחדישה ביותר לא עוזר כלום...
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לראוטר טוב, עם לפחות 6 כניסות או יותר... לכל מי שמכיר ויכול להמליץ וגם לתת לי קישור לאתר שממנו אפשר לקנות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. השבוע קניתי ראוטר ( D-Link DI604 ) ובניתי רשת ביתית בין שני המחשבים בבית. ולצערי . . . למרות שהרשת הביתית עובדת מצויין אני נבעט (מנותק) מהאינטרנט כל חמש דקות בדיוק! בניסיון לברר מה הבעיה עם 012 התמיכה שלהם טוענת שהם לא תומכים ברשתות שלא נבנו על ידם ( כלומר שלא שלמו להם כסף !! ) ואם אני רוצה תמיכה זה במחיר של 49 ש"ח לתמיכה חד פעמית או 39 ש"ח לחודש לתמיכה שנתית . . ההגדרות של הראוטר מתאימות להגדרות הישנות שהיו לי בחיבור המקורי. חיבור כבלים של 1.5 M דרך 012, חיבור של PPTP, ל DNS 212.199.26.28. כאשר לפי דעתי הניתוק הוא מכוון מצד הספקים ( לא יודע 012 או הוט ) , או על מנת שאני ישלם את התמיכה (או מה שלא יהיה ברשתות) או בגלל איזה שהוא פרוטוקול אבטחה שהראוטר חוסם. *כמובן ש…
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר למעלה משנה יש לי את הבעיה הזאת, היא התחילה מאז שעברתי מ012 לנטוויז'ן. אז ככה, שאני מחובר דרך הראוטר ומדליק את המאמיול, הוא מתחבר, הכל טוב ויפה. לאחר חצי שעה בערך האינטנט מתנתק, ומופיע לי "כאבל רשת מנותק" ואז האינטרנט מתחבר שוב לאחר כמה דקות. אני חייב לציין שאתמול שוב עשיתי ריסטרט לראוטר, פתחתי פורטים גם בהגדרות של הראוטר וגם בווינדוס עצמו. הראוטר הוא DLINK 614. יש למישהו מושג מה לעשות? אני כבר מיואש מזה לגמרי. תודה לכל מי שעוזר ניב
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הראוטר: TP LINK WR841N קיבלתי היום את הראוטר, הכל עובד סבבה אבל כשאני מפעיל UTORRENT האינטרנט נופל, ורק אם אני עושה DISABLE DEVICE ואז ENABLE הרשת חוזרת. במחשב השני האינטרנט לא נופל והראוטר ממשיך לעבוד רגיל - ככה שזה משהו אצלי. עשיתי IP סטאטי וPORT FORWARDING בראוטר אבל זה עדיין קורה ובבדיקה עם תוכנה גם אחרי פתיחת הפורטים כתוב שהפורטים סגורים. אני בWIN 7 אם זה משנה.
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איך אני עושה ריקונקט לאינטרנט עם נתב אינטרנט מסוג Edimax והאם אני צריך לעשות את הריקונקט דווקא מהמחשב המארח או שזה אפשרי מהמחשב האורח... תודה לעוזרים! נ.ב מישו התחיל להסביר לי איך עושים ריקונקט במצב הזה הוא אמר לי בדפדפן אני צריך לרשום את את האייפי של default gateway ואז אנטר אבל משום מה הופיע לי דף לבן AKA שגיאה 404 בלה בלה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי להתקין עמוד נחיתה על הרשת הביתית שיאפשר גלישה אך ורק למי שיסמן וי בצ'קבוקס ספציפי. עשיתי לנתב linksys wrt54g עדכון קושחה עם dd-wrt יש לי בעיה שאני לא מצליח להכנס לאיפי שלו לפעמים מתוך הרשת וגם הסיסמה שהגדרתי לא עובדת. יש המלצות לנתב אחר או עדכון תוכנה אחר? מישהו יכול לחשוב על פתרון לבעיה? בנוסף הייתי רוצה להתחבר לנתב מרחוק דרך remote access או משו, אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב מאוד אני עובר לדירת שותפים של 4 סטודנטים סה"כ. לקחנו אינטרנט של 12M בהוט עם 012 כספק. אנו זקוקים לראוטר עם 2 דרישות מרכזיות: עבודת אינטרנט טובה (גלישה רגילה) בו זמנית של 4-6 מחשבים בצורה אלחוטית וכמובן שתהיה קליטה טובה בכל הבית (אין ממ"ד) התמודדות טובה עם טורנטים מכמה מחשבים (אני ארצה להשתמש בטורנטים וכמובן שלא אוכל למנוע זאת משאר השותפים...) אין צורך בשיתוף קבצים בין מחשבים, לא אמור להיות חיבור קווי כלל ככה שלא משנה כמה יציאות LAN יהיו. אין כוונה לשחק/לקנפג את הראוטר יותר מדי (חוץ מפתיחת פורטים), מחיר עדיף כמובן כמה שיותר נמוך. תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב השני עובד אבא שלי עכשיו, שהוא שולח את המיילים זה לוקח את כל פס הרוחב איך אני מגביל אותו ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מהירות אינטרנט: 100 מגה תשתית: הוט ספק: הוט מודם/ראוטר: הוט בוקס מחובר עם חייגן: ללא חייגן האם צריך חיבור אלחוטי: כן תקציב: לא מוגבל הערות נוספות: הבית הינו 2 קומות (250 מטר), ההוט בוקס נמצא בקומה העליונה, מעוניין בנתב (Access Point) לשם הגדלת טווח קליטה לקומה הראשונה + חיבור הטלוויזיה לרשת האם ההוט בוקס בכללי הינו ראוטר טוב ? או שכדאי לקנות ראוטר אחר ולהשאיר את ההוט בוקס בתור מודם ? אני צריך נתב חזק בעל אמינות גבוה וכמה שפחות ניתוקים, במידה ואתם ממליצים על ראוטר חדש אשמח לקבל הצעות לשילוב בין ראוטר לנתב כמו כן, ראיתי שניתן להעביר רשת דרך חשמל, בבית יש תלת פאזה, האם העברת רשת על גבי חשמל יותר אמינה מאשר נתב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-