רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
במדריך שלו כתוב שצריך להיות עוצמת אות כניסה בין 5 ל 15 ואצלי זה Received Signal Strength: 2.9 dBmV מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי בPS3, רכשתי עבורה ראוטר אלחוטי כדי שאוכל להתחבר בה לרשת, הראוטר הוא ראוטר של D-LINK, דגם DIR 300. התשתית שלי היא HOT והספקית היא נטויזן, הגדרתי בראוטר חייגן L2TP, הכל עובד ומתחבר, הPS3 מתחברת לרשת גם היא בלי בעיות, הבעיה היחידה היא שמאז השינוי אני פשוט לא מצליח לעבור את ה100KB במחשב משום מקור הורדה (יש לי חיבור 5BM), מה יכולה להיות הבעיה? :-\
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
במהלך תמוה, המזכיר את שיטת "האח הגדול", החלה חברת סיסקו לדחוף לבעלי נתבי Linksys שלה מדגמי E2700, E3500 ו-E4500 קושחה חדשה, המפקיעה מהם את יכולת הניהול של הנתב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2366
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני משתמש ב -pc anywhere כדי להתחבר למחשב שלי כשאני מחוץ לבית. העניין הוא שאני צריך לדעת את הכתובת IP של המחשב ולכן, או שאני רושם אותה או שאני נאלץ להתקשר לספק האינטרנט שלי כדי לברר. האם קיימת תוכנה שיכולה, למשל, לשלוח אלי לאימייל מסויים את כתובת ה - ip כאשר המחשב נכנס לאינטרנט? או, האם ישנה אופציה בויינדוס שיכולה לפתור לי את הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אבא שלי קנה ראוטר של 3COM וכרטיס Wi-Fi על מנת לגלוש באינטרנט אל-חוטי והוא מעוניין להגדיר את הראוטר כך שהוא יהיה מוגן שלא יכנסו לו למחשב ושרק הוא יכול לגלוש דרך האל-חוטי, מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לצור מחשב אחד שהוא שרת ולצור משתמשים ושכל אחד אתחבר לחשבון שלו כמו טרמנל כיצד אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, חיברתי את ה-Hotbox לכניסת WAN של ראוטר Tplink והפעלתי את ה-Hotbox כbridge. הראוטר מפיץ וויפיי כמו שצריך. הבעיה:mini fiber הפסיק להפיץ אינטרנט. האם מישהו ניסה לעבוד בתצורה הזו של hotbox+ mini fiber+tplink router? תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קיבלתי מחשב חדש מהדוד המת שלי, פנטיום 166 עם 96 ראם, מריץ ווינדווס 2000sp1 (אל תשאלו אותי איך הוא הצליח להריץ את זה על גרוטאה שכזו - אבל זה עובד _מעולה_). קיצר, אני מנסה לחבר את המחשב לרשת הביתית - העברתי כבלים, חברתי וכו'. יש על המחשב שני כרטיסי רשת, אך רק אחד מהם נדלק כאשר אני מחשב אליו כבל. - ואותו כרטיס רשת נראה כתמיד מחובר - לא משנה אם יש כבל בפנים או לא - ווינודווס תמיד מראה אותו כמחובר. דוד שלי מחק די הרבה תוכנות לאדמיניסטרציה שבאות עם w2k, אך עדיין הצלחתי להשיג אדמיניסטרייטור. ניסיתי לשים נטוורק סטאפ דיסק בw2k אבל התוכנה לא פעלה כי זה כנראה עובד רק ב-98/se/xp. מה לעשות? נ.ב. לא, אני לא אפרמט, מכיוון שאני בחיים לא יוכל להחזיר את w2k למחשב, ובמ…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היי, אני צריך נתב אמין שיתאים לADSL וכבלים (PPPOE ו PPTP או L2TP) חשוב-טווח ועמידה בעומס של שיתוף קבצים. אני יודע שיש LINKSYS WRT54L חוץ ממנו יש עוד משהו או משהו עדיף. זה לאחי, הוא לא ממש מבין אז אני לא חושב שתתוקן קושחה בגלל זה אני שואל על נתבים אחרים
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי צריכה המלצה על ראוטר על מנת ליצור רשת אלחוטית בדירה לא גדולה. יש לה אינטרנט במהירות 2.5 מגהבייט בחיבור כבלים, לרשת האלחוטית יתחברו מקסימום 2 מחשבים (ניידים) בו זמנית. אני רוצה להמליץ לה לקנות ראוטר פשוט אך אמין, ללא ניתוקים, ובעלות כמה שיותר נמוכה לאור הצרכים הבסיסיים . לאחר חיפוש ברשת מצאתי מוצר שאבקש לדעת אם הוא עונה על הדרישות ומומלץ . במידה ולא המלצות על נתבים אחרים יתקבלו בשמחה. תודה רבה מראש ;D Tenda W311R : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22966108&af=2055&bid=true
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אם אני מחבר את המודם שלי לכרטיס הרשת המובנה בלוח לבין הUSB???????יענו יהיו הבדלים משמעותיים במהירות .....או הבדל כלשהו?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי היום מחובר בהוט בחיבור ישיר. אני רוצה להעביר אותו לחדר אחר. וגם שתהיה לי אפשרות לגלוש עם הטלפון שלי. (חושבת גם לקנות מחשב נייד בקרוב). ברצוני לרכוש ראוטר שיתאים גם להוט וגם לבזק (במידה ואעבור). כרגע גולשת במהירות 12 מגה. מתחברת עם חייגן. האם ה- tp-link TL-WR841N יהיה טוב עבורי? או שעדיף TP-LINK TL WR1043ND? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקשרתי היום לבזק לעדכן את חבילת האינטרנט שלי (כרגע 1.5 מגה),והנציגה אמרה לי שכל החבילות היום מותנות בהתחייבות לשנה!!! WTF?? למה? באף חברה סלולרית או יס או הוט לא מבקשים התחייבות לשנה! מישהו אמר פה מונפול??? בכל אופן אני מחפש אלטרנטיבות.(או שפיות) יש לכם עצות? לי לפחות לא נראה הגיוני להתחייב לשנה לבזק !
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום למבינים,אז אני עובר דירה בקרוב ותוהה איזה אינטרנט לעשות שם , מסתבר שאנלימטד לא נפרש שם ככה שזה יצא .מתלבט בין החבילה של סלקום או אורנג' כדי לכלול גם טלויזיה אבל זה כבר לדיון אחר.השאלה היא כזו , אני טס בקרוב לארהב ואני רוצה להחדש בראוטר/מודם/ראוטר+מודם , הקטע הוא שאני פחות בעסק הזה ואשמח לעזרה מהמבינים.אשמח לדעת מה מומלץ לקנות , האם מכשיר יעודי או משהו שמשלב ?אני מניח שניתן להשכיר מהחברות גם מודם רטואר שלהם ולהפוך אותו למשהו יעודי אחר בנוסף למה שאקנה , אבל אתן לכם להמליץ מה הכי כדאי לעשותרב תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם מהפורום של מיקרוסופט הציעו לי לפרסם גם כאן, אולי מישהו יוכל לעזור לפני כשנה וחצי היתה לי תקלה בחיבור לאינטרנט- אם הייתי מנתק או מכבה את המחשב, החייגן של WINDOWS לא היה מגיב כשהייתי מנסה להתחבר מחדש. לאחר שלל עצות כאן בפורום, הומלץ לי להגדיר את החיוג דרך המודם0 אצטק 6010, מה שפתר את הבעיה. לפני כמה חודשים המודם החל להתנתק מעצמו, עד שלבסוף החלפתי אותו בבזק במודם ROTAL 1320A. בהתקנה ניסיתי להגדיר שוב חיוג דרך המודם, אבל למרות שבמסך ההגדרות של המודם הסטטוס היה מחובר, הWINDOWS לא זיהה את החיבור וכתב שאין גישה לאינטרנט. (יצויין שאת החיבור למודם עצמו המחשב זיהה מיד), מה שאומר ששוב אני צריך להגדיר חיבור לאינטרנט בכל פעם. האם יש למישהו רעיון איך לגרום לWINDOWS לזההות את…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
במהלך CES 2011 הכריזה חברת Netgear על לא פחות מ-15 מוצרים שונים. בפוסט הבא תוכלו לקרוא על כולם. http://www.netcheif.com/blog/?p=1048
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית והייתי רוצה לששלוט עם המחשב הנייד במחשב הנייח. להגיע למצב שאני יכול להוזיז את העכבר ולראות את השולחן עבודה, פשוט הכל. אפשר קישור לתוכנה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, טוב קניתי מחשב אז מה שיש לי עכשיו יעבור למעלה.. מה אני צריך לרשת אלחוטית מבוססת ADSL עם מודם ALCATAL שחור ? איך אני מגדיר את כל הסיפור ? תודה על כל עזרה ומצטער אם אני שואל שאלה שנשאלה כבר.. תום.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 3 יחידות של המוצר הנ''ל, מחוברות בקונפיגורציית Access Point באופן הבא: >> מודם/ראוטר HotBOX >> סוויצ' TP Link desk >> 2 יחידות Deco P7 >> סוויצ' TP Link desk >> יחידת Deco P7 כלומר, ישנם שני סוויצ'ים המחוברים ישירות למודם/ראוטר, לאחד מהם מחוברים 2 יחידות של ה-P7 ולשני, יחידה אחת. היחידות נשמות כנקודת גישה ולא כראוטר, את תפקיד שרת ה-DHCP, מודם וראוטר ממלא ההוט-בוקס. ישנו שידור wifi של ההוט-בוקס(2.4Ghz & 5Ghz), וישנו אחד אחר של ה-P7 (5Ghz). הבעיה היא כזו: כאשר אני מתחבר לרשת של ה-P7, לאחר זמן מה, הטלפון מאבד חיבור, ומתקשה לחזור. כלומר, נתקע בשלב קבלת ה-IP (Obtaini…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אתמול אחה"צ, כששמעתי על החבילה החדשה של בזק, החלטתי "להשתדרג" (בתוספת של 9 שקלים למחיר שאותו שילמתי, עבור חבילת 2/96) לחבילת 2/150, עקב הצורך הרב לתוספת ברוחב הפס העולה. מחיר החבילה הוא 79.90 ש"ח, בהתחייבות לשנה. ככל הנראה והמודם כבר הסתנכרן עם הנתונים העדכניים, אך רוחב הפס היורד נשאר כפי שהיה בחבילה הישנה, כלומר 2 מביט. להלן נתוני הסנכרון של המודם (Alcatel SpeedTouch Home), אל מול מרכזת בזק ---> Operational data report : near end (Downstream) ----------------------------------------------- Attainable line rate : 10060 kbit/sec Attainable Atm rate : 9600 kbit/sec Used line rate : 2924 kbit/sec Fast used Atm rate : 2496 kbit/sec Interleaved used Atm rate : 0 kbits/sec…
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני חווה הרבה ניתוקים ופינג גבוה בזמן משחק ובזמן גלישה רגילה עם 012 איני מעוניין בנטוויז'ן. אני משחק בעיקר TF2 .. תודה עריכה: ראיתי שמשהו בפורופ ממליץ על החברה הזו- אקספון 018 האם כדאי לעבור אליה?[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 23:14:48 הקפצה כלאחר 24 שעות
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הי, מהברורים שערכתי כולם ממליצים על הALCATEL. האם הוא באמת יותר טוב השוואתית מהאחרים והאם יש מודמים אחרים מומלצים במיוחד? אבקש תשובות רק מאנשים שיש להם נסיון אישי עם המודמים עליהם הם מדברים. ביי ותודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום , יש לי שכן עם רשת סגורה. שלא כל כך מבין במחשבים . שאלתי אותו אם אני יכול לגלוש איתו והוא אמר שמבחינתו אין בעיה והוא נתן לי את הסיסמא לרשת מסוג Wep . הבעיה שהרשת לא נקלטת בכל הבית , בגלל זה אני צריך Repeater או Router שתומך בap אלחוטי . רציתי לדעת במידה ואני קונה Ap אלחוטי ומזהה את הרשת שלו ומכניס את הwep שלו הכל עובד בסדר ? או שצריך גם להגדיר משהו בראוטר שלו , למה לא נעים לי לבקש ממנו וגם אין לי את הסיסמא לראוטר שלו. והאם זה כל כך יעיל וטוב כמו שזה נשמע ? תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-