רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שאני מגדיר סיסמא בראוטר הוא לא מזוהה ע"י המחשב הנייד ובלי סיסמא הוא מזוהה.למה זה
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום את הנתב הנ"ל ורציתי לשאול אם אני עדיין צריך תוכנת פיירוול במחשב אליו הוא מחובר (כרגע מותקן עליו ZONEALARM) או שאפשר להסיר אותה... כמו כן אם צריך לשנות משהו בהגדרות של הנתב כדי לקבל אבטחה טובה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
האם רק הוט קובעת את המהירות ולא הספק?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום רב יש לי רשת עם שרת WIN2003 עם חלק מהמשתמשים אני מצליח להכנס וחלק מופחעה ההודעה: "לא ניתן להכנס למערכת כעת,משום שהתחןםSCHOOL אינו זמין" מה עושים? יש פרופיל משתמש נודד והרשאות למשתמש בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
DWA-547 לעומת DWA-556 הראשון יושב על PCI, ורשום שהוא בתקן n draft. השני יושב על PCIe והוא בתקן n הרשמי. לפי מה שהבנתי, אין הבדל גדול, רק שלרשמי יש יותר תמיכה, כי הוא תקן רשמי אצל IEEE. ההפרש ביניהם הוא פי 2 במחיר. אני מניח שה PCI לא מגביל את המהירות, כי הוא עובד במהירות גבוהה מזו של הרשת בתקן n, והראוטר שלי הוא D-link 655, שגם הוא פועל בתקן n draft. יש משהו שאני מפספס? למה לשלם כפול על אותו דבר? (פלוס מינוס)
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3269856,00.html אחרי האיחוד בין ברק לנטויזיון, מעניין לאן פליטי 012 יילכו...
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
היי, אני מניח שזו בעיה מוכרת, ואפילו התמודדתי איתה בהצלחה בעבר. יש לי 2 מחשבים בבית, ואני מחבר בניהם בכבל רשת ישירות ללא תיווך. לאחרונה החלפתי את אחד המחשבים וחיברתי אותו עם אותו כבל רשת למחשב B. מהירות ה"הורדה" ממחשב B ל A החדש מגוחכות (כמה מאות קילובייט לשנייה). לעומת זאת, מהירות השליחה ממחשב A למחשב B היא קרובה מאוד למקסימום של הקו - 60 מגה לשניה. כמו שאמרתי, הייתה לי את הבעיה הזאת גם בעבר והצלחתי להתמודד איתה *כנראה* ע"י שינוי ערכים בהגדרות של הדרייבר. אולם, אני לא מצליח לעשות זאת הפעם, וכל הנושאים שעולים בחיפוש בגוגל מדברים בעיקר על החלפת כבל או שדרוג דרייבר. ניסיתי לכבות את כל האפשרויות של "offload" ן"checksum", ואף שיחקתי ב jumbo frames (למרות שכרטיס הרשת במחשב …
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני משתמש במודם אלקאטל 510 בתור ראוטר לגלישה על הקו ADSL 1.5 שלי , יש אפשרות לחבר את האחים שלי גם לאינטרט יש להם מחשב בקומה העליונה כך שאני לא יכול ליצור חיבור רשת (אלא אם היא אלחוטית או חשמלית ואני מעדיף בצורה כללית לא לשתף), יש לי מודם ALE 130 איך אפשר לחבר אותם לאינטרנט או שאני אצטרך לבצע שיתוף רשת כלשהוא בלית ברירה על אותו קו ADSL כמובן עם אותה סיסמא ויוזר...
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לצערי אין ברשותי ציוד מיוחד, מדובר במחבר RJ45 כמובן, מוצלב.
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בדרך לתחרות אמיתית לדואופול בזק-הוט? פרטנר חיברה בניין ראשון ברמת גן לאינטרנט בסיבים אופטיים ובמהירות של 1 גיגה-ביט לשנייה; התכנון: חיבור של מאות אלפי משפחות בשנה http://www.geektime.co.il/partner-started-deploying-fiber-infrastructure/
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה(כי בראוטר שלי אי אפשר) שתיתן לי לשלוט על ההגבלות של שליחה/קבלה של כל מחשב ברשת... קיים כזה דבר?
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
פתחתי שרת FTP באמצעות התוכנה BulletProof FTP Server. לאחר סידור ההגדרות ניסיתי להתחבר לשרת FTP שפתחתי (לשם בדיקה) באמצעות הכתובת הפנימית שלי ברשת. הכל עובד מעולה, אך אני לא מצליח להתחבר באמצעות כתובת הDNS שלי שמוגדרת כהלכה. יש לציין שבנסיון ההתחברות תוכנת הBulletProof FTP מודיע על נסיון התחברות כלשהי שבשלב מסוים נתקע. מדוע זה קורה? האם משום שאני מנסה להתחבר בעצם לעצמי (כתובת הDNS והשרת FTP על אותה כתובת IP) ?? *עריכה: אגב, זאת לא בעיה של פורטים או פיירוול. פתחתי את הפורטים הרלוונטים.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני צריך כרגע כרטיס וראוטר...(הראוטר מתחבר לאחד המחשבים ולכן הוא לא צריך כרטיס....נכון?) המחשב השני נמצא חדר על יד כשכל ההפרדה זה קיר גבס בעובי של כ-30 ס"מ אפילו פחות אבל עוד כחודשיים יצורף מחשב למטה במורד מהדרגות במרחק של כ-25 מטר מהמחשב עם הראוטר. אז אני צריך ראוטר של חברה טובה עם אחריות שתהיה קליטה טובה ולא במחיר גבוה מדי רצוי מזיגאז או נועה מחשבים או וואלה שופס תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן שדרגתי לאינטרנט של 12 מגה.. יש לי ראוטר של 3COM שומך רק תקן B ו G לפי מה שהבנתי G אמור לתמוך לפחות ב8 אפילו 9 מגה.. בפועל בחיבור אלחוטי אני מקבל מקסימום 4 5 במקרה הטוב! בבקשה תגידו מה אפשר לעשות ? עדכנתי גרסת תוכנה לחדישה ביותר לא עוזר כלום...
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לאפשר גישה לאינטרנט לשני המחשבים שלי בבית. הבעיה היא שמחשב אחד נמצא בבית בקומה למטה ומחשב שני נמצא בקומה למעלה של הבית. מה ניתן לעשות - חוץ מלפזר כבלים בכל הבית? האם רשת אלחוטית תפתור לי את הבעיה? האם יש צורך בחיבור כבל מהמחשב הראשי ל ACCESS POINT או שניתן לחבר לו כרטיס לרשת אלחוטי על מנת לתקשר איתו וכך פתרתי את הבעיה. הACEESS POINT יוצב באמצע הבית ולכל מחשב יהיה כרטיס רשת אלחוטי ואז אני יוכל לשתף את הגישה לאינטרנט + ליצור רשת בבית! נכון???
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
hi guys for some reason, since i installed windows 8 on the computer, i cant go into Facebook. things i already tried: 1. i tried 2 browsers, IE and chrome 2. tried disabling firewall and antivirus 3. tried pinging the site, didn't get response as of now i haven't had any problem with any other sites - only Facebook. any idea?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
- 1 follower
-
-
קבלו במתנה עוד 20 % מהירות בגלישה באינרנט בעלי XP הידעתם שמיקרוספוט משתלטת לכם על 20% מהגלישה באינטרנט!!!! אז בואו נבטל את זה: 1. נלך ל"התחל" ואז "הפעלה". 2. נקליד " gpedit.msc" ואז אישור. 3. נקיש על "תצורת מחשב". 4. ואז נקיש על "תבניות מנהליות". 5. ואז נקיש על "רשת". 6. ואז על "מתזמן המנות של איכות השירות (QOS)". 7. ואז על "הגבלת רוחב הפס הניתן להזמנה מראש". 8. ואז נהפוך את זה ל"זמין" ושמגבלת רוחב הפס תהיה "0". 9. נאשר ונסגור הכל. 10. ואז נלך ל"לוח הבקרה". 11. ושמה נלחץ על "חיבורי רשת". 12. ואז לחיצה עם הלחצן הימני על החיבור שלכם. 13. ואז נלך לטאב "רשתות" ושמה נבדוק שזה: " QoS Packet Scheduler" מסומן בV. ואז נעשה ריסט למחשב והרווחנו 20% ששיכים לנו
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום על איזה ספק אתם ממליצים שנותן להוריד חופשי. ורצוי ללא התחייבות אני כרגע עם נטויזן במהירות 2.5 במחיר 25 ש"ח ובהתחייבות לשנה (אבל המהירות על הפנים, לא כמו שהיה פעם) תודה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
במהלך תמוה, המזכיר את שיטת "האח הגדול", החלה חברת סיסקו לדחוף לבעלי נתבי Linksys שלה מדגמי E2700, E3500 ו-E4500 קושחה חדשה, המפקיעה מהם את יכולת הניהול של הנתב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2366
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
יש לנו שני מחשבים בחדר, אחד של אחותי, ואחד שלי, אחותי כל הזמן חופרת שהיא גם רוצה אינטרנט (רק לי יש), אז אבא שלי התחיל ללחוץ עלי בכיוון הזה. השימושים הם: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים ואולי משחקי רשת מרובי משתתפים. ברצוני לחבר את המחשב השני בצורה אלחוטית. שני מחשבים נמצאים האותו חדר והמרחק ביניהם הוא בערך 2.5 מטר, אבל להעביר כבל זה בעייתי + אלחוטי זה יותר אסטתי. אז בבקשה ממכם המלצה על ראוטר טוב (אני בדרך כלל מעדיף לקנות כמה שיותר טוב, גם אם זה שימוש מינימלי) של חברה אמינה שיתן לי ראש שקט, עד 300 ש"ח! תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים ברשת (אחד אקס פי ואחד 98) ואני לא מצליח לשתף קבצים, ב"מקומי הרשת שלי" זה מראה לי את המחשב שלי ב98 זה מראה רק "הרשת כולה" ואין אפשרות להיכנס לזה. איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה! *יש לי עוד בעיה משהתקנתי את הרשת אני לא מצליח לקבל קבצים באי סי קיו , אפשר לתקן את זה??
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://www.geekarmy.com/science/1572/Make-A-Wi-Fi-Extender/ כך תגבירו את האות בראוטר בעשרות אחוזים בחינם.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-