רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי בבית(בשני חלקים ניפרדים בבית) שני מחשבים. מחשב אחד בחדר..מחובר של מודם של 012..ואליו מחובר ראוטר שקניתי(לא התקנתי במחשב שום דבר) כנראה לבד זה זיהיה שזה tp-link או משהו כזה. במחשב זה יש אפשרות גלישה לאינטרנט. במחשב השני הממוקם בחדר אחר חיברתי את הכרטיס רשת שקיבלתי בקופסא של ה-tp-link. התקנתי אותו. וזה מצא לי את ה-tp-link שבחדר האחר..התחברתי אליו. אבל אני לא מצליח להכנס לאינטרנט. אני כבר לא יודע מה לעשות. אודה לך על תשובה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ראוטר תקן N נותן קליטה חזקה יותר מתקן G ?? שניהם חברת EDIMAX
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות 1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני 2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה 3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק) 4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות) זהוא אני חושב... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני יודע ש"מחיר סביר" לא אומר יותר מדי, אבל אני לא יודע מה בערך פרופורציית המחירים לכרטיסי רשת, אז אחרי שתמליצו לי אני יידע כמה בערך אני מוכן להקציב לצורך הענייין. אוקיי, לאחותי יש מחשב פנטיום 2 ואני רוצה לחבר אותה אליי למודם דרך היציאה של הרשת, ואני יחובר דרך הUSB, כלומר שתי מחשבים למודם אחד. בכל אופן, אני רוצה המלצה לכרטיס רשת טוב, שלא יהיה יקר מדי אבל עדיין של חברה נורמלית ואמינה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, עשיתי סריקה לעצמי וגיליתי שיש לי שני טרויאנים במחשב אתם יכולים לעזור לי להסיר אותם? יש לי XP הנה הטרויאנים Trojan found! ProMail Trojan on port 110 Trojan found! Netbios Remote Procedure Call on port 135
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס רשת מסוג N PCI שהוא LOW PROFILE (כלומר שגם הוא וגם התופסן שלו נמוכים) איפה אני יכול להשיג? ודרך אגב שאלה נוספת האם כרטיס רשת PCI יותר טוב מUSB? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
במהלך תמוה, המזכיר את שיטת "האח הגדול", החלה חברת סיסקו לדחוף לבעלי נתבי Linksys שלה מדגמי E2700, E3500 ו-E4500 קושחה חדשה, המפקיעה מהם את יכולת הניהול של הנתב. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2366
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר הנ"ל יש לי את המחשב שאליו מחובר הראוטר בחוט, ולפטופ שמחובר אליו באופן אלחוטי אני רוצה ליצור רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים, כך שמכל מחשב אני אוכל לראות את הדיסק הקשיח של המחשב השני, מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה, או פה או דרך האייסיקיו האייסיקיו שלי : 99624623 תודה מראש, זיו ארזי
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לדעת עם אני יחליף מודם יהיו לי פינגים יותר טובים במשחקים ... פעם אחד לחבר שלי החלפתי מודם והיה שיפור דיי רציני .. אבל אצלו זה היה כבלים ולי יש ADSL המודם שיש לי הוא של alcatel כן כן המודם שכולם מחפשים ומתלהבים ממנו , אני ממש לא מרוצה ממנו ולדעתי בגללו יש לי בעיות גלישה... עם זה יעזור לי עם אני יחליף מודם?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי בעסק שני מחשבים שמיועדים ללקוחות בכדי שיעבירו את הזמן באינטרנט. כרגע אין שום מגבלות על המחשבים, אבל אני חושש שהלקוחות יתחילו להוריד קבצים/סרגלים/תוספים/וירוסים וכו'. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לנעול למשל את כפתור הסטארט ורק לאפשר גלישה באינטרנט? כמובן שגם ארצה לחסום את הפורנו.. האם קיימת תוכנה חינמית שעושה את זה? תודה רבה! תום
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים MAC ADRESS למודם מוטורולה SB4200 ? אני חושב לרכוש מודם כזה דרך EBAY ולפרוץ אותו רק צריך לדעת איך משנים MAC, כדי שהוא יתחבר עם מידע נכון לכבלים ראיתי מודמים פרוצים אצל חברים משהו מטורף UPLOAD של 256 קילו בייט לשניה DL של 10 מגה ביט מטורף !! מישהו מכיר מישהו שעשה כזה דבר ? אם בפורום זה לא חוקי לדבר על כאלה דברים, אני אשמח לתשובות בפרטי. אריק
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי את הנתב asus am 604g. האם זה בסדר לפתוח את כל הפורטים דרך DMZ? או שזה לא מאובטח ככה? עכשיו כל הפורטים שלי פתוחים על ידי ה DMZ. ועוד משהו, רצתי לדעת. למה בנתב יש פורטים?, הרי במדום רגיל ללא חיבור לנתב כלושהו יש לו גם חסימת פורטים? למה צריך את הפורטים האלה סגורים, אם ולמישהו אחר אין נתב ויש לו רק מודם.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר חוטי EDIMAX 6104 המחובר למודם BFOCUS 270 ולראוטר מחוברים שני מחשבים. נכנסתי למסך של הport forwarding בsetup של הראוטר אך שם כשאני רושם את כתובת האייפי שלי אשר לקחתי מהאתר www.myip.co.il ואת הפורטים שברצוני לפתוח מופיעה לי ההודעה הבאה: "Invalid IP address! It should be set within the current subnet". אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני משתמש בכותבת IP שלי ומתחבר בלי שום תוכנה לעצמי אני רואה את ההגדרות הרוטר שלי (הנטב) איך אני עושה שלא יראו ושזה בכלל לא יפעל כי עדיף לי לשמש את פורט 21 לשימוש בFTP רגיל..
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אמממ....לא התעמקתי בה יותר מדי אבל! נראה לי שם שיטות נורא מסובכות, לקנות כל מיני דברים להתחיל לעשות רשת דרך לינוקס צריך התמחות וידע רב במערכות ההפעלה 2000 ואקס פי? משום מה אצלי בבית יש לי רשת, כל החבר'ה מחוברים בהאב (6 מחשבים) כרטיס ADSL אחד על השרת. היה עליו עד לפני כמה זמן WINDOWS 98 והיה לי אינטרנט ברשת בקלות ובפשטות. עכשיו עם XP אפילו יותר קל. עם ההתקנה אמרו לנו להיכנס לאיזה אתר של החברה (נדמה לי WOW) שם יש הסבר פשוט מאוד איך לעשות שהאינטרנט יהיה נגיש דרך הרשת הקיימת. בXP זה אפילו לא היה צריך את זה, אם אני לא טועה הוא עשה את זה לבד...
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי יש מספר מכשירים איזה לבחור? הבנתי שאני אמור לקבל מכשיר בתקן G.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
כשהחיבור הוא כזה (ADSL) : מודם ADSL שמחובר לנתב, ואל הנתב מתחברים 2 מחשבים. אם רוצים לעבור לכבלים, פשוט מחליפים את מודם ה ADSL במודם הכבלים, וזהו ? כלומר, המחשבים נשארים מחוברים לנתב, והנתב למודם הכבלים ? האם לא יכולות להתעורר בעיות בגלישה במחשבים, אם מודם ה ADSL יוחלף במודם הכבלים ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ברשותי רשת ביתית חוטית פשוטה, מורכבת משני מחשבים + ראוטר EDIMAX 6104K . מהירות העברת הנתונים המקס' האפשרית היא 40MBit, ( המקס' האפשרי לפי נתוני הנתב ) . אם אחבר את הנתב ושני המחשבים ל SWITCH , תתאפשר מהירות העברה גבוהה יותר? או במילים אחרות : במידה ואכן הנתב נגביל וכרטיסי הרשת מסוגלים לקצבים גבוהים יותר, Switch יפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה חצי שנה עשיתי טריפל אצל הוט וקיבלתי מהם 12 מגה אבל בבזק אני משלם על 2.5 מגה מה שקורה בפועל שכשאני מוריד מאתרים ישראלים אני מוריד על 12 מגה קבוע ולא 2.5 וגם מאתרים בחול במיוחד בלילות יוצא שאני מוריד על 12 מגה למרות שבבזק בינלאומי אני על2.5 ולא שידרגתי שם ל 12 כמו בהוט , השאלה איך זה יכול להיות שאני מקבל 12 מגה ולא 2.5 האם בזק יכולים לנתק אותי או משהו אם אני לא משדרג אצלם ל 12 מגה?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-