רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם יש לי חבר, שספק האינטרנט שלו הוא 013, ויש תקלה מוזרה, כגון, פתאום שאי אפשר לגלוש, אף על פי שהמודם עובד, כל הנורות דולקות ויש כתובות IP, DNS וכו'. באחת השיחות עם התמיכה שלהם, שאלו אותו באיזה כתובת הוא גר, והסבירו שפשוט יש להם אותו שם משתמש בכתובת אחרת, והאם צריכים לדעת עניינית בשביל התמיכה, באיזה כתובת הוא גר. שאלתי האם טכנית, זה יכול להיות גורם לתקלות. אציין שהמחשב תקין הוא אחרי פירמוט והתקנה מחדש. ביי לכולם
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
בקיצור כל ערב יש לי לאגים במשחקי רשת אני בספקית 012 ובתשתית של HOT מהירות 2.5 מגה המחשב שלי מחובר על כרטיס רשת USB עד השעה 7+- הכל עובד בסדר ואין לאגים משעה 7 יש לי לאגים ואי אפשר לשחק בסופי שבוע אני חושב הלאגים הם כל היום ~שישי-שבת~ מאיפה באים הלאגים? מהספק ? או התשתית ?
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, חיברתי רשת אלחוטית והאינטנט עובד טוב. פתחתי באתר של אדימקס פורטים לביטורנט והוא עובד חלק. הבעיה שבמחשב השני אני כל הזמן מקבל הודעה של פורטים חסומים בביטורנט למרות שהגדרתי שגם לו יהיה פורט פתוח. ה-IP של המחשב הראשון הוא 192.168.2.101 אז כתבתי למחשב השני 192.168.2.102 והכנסתי כל מיני פורטים בשביל לבדוק ואין שינוי אף פעם אשמח לקבל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
נתב: Linksys WRT54GL V1.1 קושחה: Tomato 1.27 חיבור: L2TP תשתית: HOT ספק: NETVISION 013 IP ספק לחיבור: 212.143.205.253 בקיצור, הנתב נמצא ברשותי כמה שבועות ולאחר העדכון קושחה הכל עבד כרגיל, עכשיו לאחרונה (היום במיוחד) הגעתי למצב שכל כמה שעות הנתב מתנתק מהאינטרנט, בבדיקה בנתב עצמו כתוב שהוא מנסה להתחבר, יש את כל נתוני החיבור של L2TP אבל הוא לא מתחבר אלא נשאר עם הכיתוב "מתחבר" רק אחרי שאני עושה ריסט לנתב הוא מצליח להתחבר ואחרי זמן מסויים שוב נופל החיבור, מה שמוזר פה הוא שלא היה שום שינוי, לפני זה הוא עבד יפה מאוד כשבוע בלי בעיות ונפילות. יש למישהו מושג מה הבעיה? האם צריך להתחיל לנדנד ל013 בשביל לקבל חיבור ללא חייגן ולחסוך כאב ראש? [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 1…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית. ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי. חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה. איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות? תודה, דני.
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התחילו לי אתמול לאגים באינטרנט. קשה לראות את זה בגלישה באתרים, אבל במשחק שאני משחק יש לי ממש לאגים רציניים, וזה התחיל רק אתמול. מישהו גם הרגיש משהו? או שזה רק אצלי? =\
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייד לבין כרטיס רשת הנמצא במחשב נייח (רגיל) ? (שניהם אלחוטיים)
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי בו ווינדוס ויסטה (הווינדוס בסדר גמור, זאת לא הבעיה). באתי להתקין את האינטרנד, התקנתי את הכרטיס רשת ואז נוצרה בעיה עם התקנת המודם. הדרייבר שקיבלתי כלל לא מכיל שום דרייבר אלא רק הסברים. אז חיפשתי באינטרנט אחר דרייבר תואם. מצאתי את הדרייבר המתאים ושם היו שני לינקים.. לXP ולויסטה. הורדתי את זה שמיועד לויסטה, ובהתקנה במחשב החדש בחרתי באפשרות לכוון אותו מאיפה הוא יתקין את הקבצים ובחרתי בתיקיה הזאת. ההתקנה אכן הצליחה אבל ממש לקראת הסוף הוא נתקע ואומר שחסר לו קובץ. ואז המודם מותקן אבל יש עליו סימן קריאה של אותו קובץ (קוד 39) שחסר לו. התקשרתי לתמיכה של הוט והם אומרים לי שבעזרת כבל רשת הבעיה תיפתר (יש לי רשת אני לא יכול להשתמש בכבל רשת כי אליו מחובר המחשב השנ…
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
-
הבעיה היא טרטור חסר תקנה... מה אני יכול לעשות? יש משהו בחוק? חברת כרטיס אשראי אולי? לא מעוניין בשיח איתם יותר אחרי 4 שעות של טרטור והמתנה. טלפון עולה לי גם כסף... למישהו יש ניסיון בנושאים אלו? בתודה, קובי עריכה: אני כבר לא מחויב אליהם (015), נגמרה לי ההתחייבות לפי יותר משנה. סתם בשביל ידע כללי
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הפכתי את המודם לפרו יצלחתי הוא עבד והכול אך יום אחר כך הוא לא עבד והיגיב אז מה הבעיה למה?
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר חוטי EDIMAX 6104 המחובר למודם BFOCUS 270 ולראוטר מחוברים שני מחשבים. נכנסתי למסך של הport forwarding בsetup של הראוטר אך שם כשאני רושם את כתובת האייפי שלי אשר לקחתי מהאתר www.myip.co.il ואת הפורטים שברצוני לפתוח מופיעה לי ההודעה הבאה: "Invalid IP address! It should be set within the current subnet". אודה מאוד לעזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כרגע אני נמצא במסלול WOW ורוצה לעבור למשהו יותר מהיר יש לי מודם B-FOCUS ROUTER 270 אני רוצה להחליף חבילה\מסלול וגם להחליף את המודם זה ישפר את המהירות (גלישה אימיול וכו') ? על איזה אינטרנט ספק אתם ממליצים מחירים שירות וכו' ??
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש חיברתי אותו לאינטרנט אם ראוטר אלחוטי של 3COM והורדות שלי איטיות כמו לא יודע מה ואני משתגע בגלל שעל המחשב הקודם זה הוריד לי על 100KBS+ ועכשיו אפילו לא 10 מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
פינג היא בודקת האם יש קשר בין מחשב למחשב ואני רוצה לדעת איך אני שולח הרבה קופסאות כמו 1000 נגיד עושים ככה שזה יעשה הרבה ping 1.1.1.1 -t ויש עוד איזה שהוא אות שאפשר לבחור כמה קופסאות היא שולחת מה האות בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
דבר ראשון- מה כתוב כאן בלוג? ? Jan 13 20:56:56 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:57:30 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 20:58:39 pppoe[28723]: Bogus PPPoE length field (1502) Jan 13 21:20:13 pppd[28720]: LCP terminated by peer Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Using interface ppp0 Jan 13 21:20:24 pppd[32326]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 13 21:20:24 pppoe[32329]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 13 21:20:24 ppp…
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
התחילה לי בעיה לפני איזה שעתיים יש לי אנטרנט מהיר ADSL 750 ואני מוריד במהירויות מחרידות , מאתרים ישראלים על איזה 5-10 קילובייט לשנייה אתרים בחו'ל יותר לאט. הרצתי ad ware ואנטי וירוס וזה לא עזר. כיביתי את כל התוכנות שמשתמשות באנטנרנט ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. אני אצל אנטרנט זהב ואף פעם לא הורדתי בכאלה מהירויות , התקשרתי לספק והם אמרו לי בתמיכה לכתוב בהפעלה CMD ואחר כך שיפתח לי ריבוע שחור להקליד שם netstat כדי לראות אם יש תוכנות שמשתמשות באנטרנט שפועלות ברקע , אני סגרתי את כולם אבל בריבוע השחור היו המוווון תוכנות של יכולתי לזהות... הנה התמונה שצילמתי [ftp=ftp://http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0 0f3/m/e/i/r/a/v/h/a/u/b/e/n/@/@/@/@/@/@/@/ @/@/@/@/@/@/r/200406191817412351…
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצני לשתף 2 מחשבים , אינטרנט וקבצים וגם מדפסת חשבתי על 2 כרטיסי רשת וכבל מוצלב ! היכן ניתן לרכוש כבל רשת לפי אורך איזה כבל צריך ו האם זה שווה ראיתי כבל 30 מטר בKSP ב 110 ש"ח ???? האם לדעתכם שווה להשקיע בראוטר ?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
הנה לכם תיאור מצב: אני גולש להנאתי בFIREFOX 0.9.2 שלי ומצ'וטט בICQ בזמן שהEMULE והFIREWALL (נורטון 2004) עובדים ברקע. והנה הבעיה: פתאום הICQ מודיע לי שהוא מנותק והFIREFOX לא פותח את הדפים. ברגע הזה אתם (ואני) חושבים שהאינטרנט התנתק וזהוא. אבל ............. לא האיקון של החיבור עדיין מופיע למטה בצד , ו........ המיול עדיין עובד (ההורדות והIRC) השאלה היא מה לכל הרוחות קורה כאן?
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
משהו מוזר מתרחש פה.. כמובן בגלל אדסל יש לי אייפי מהספק וה 10.200.11 אבל פתאום בתוכנה של אפטיפי אני רואה עוד אחד!!! 5.0.2.0 מה לעזאזל קורה פ ה?!?!??! ??? ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אז את השם משתמש הוא נותן אוטומטית, אבל מה הסיסמה? במחשב השני יש WINDOWS 2000. איך אני רואה את הסיסמה שלו?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-