עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by naord,

פתחתי שרת FTP על המחשב שלי באמצעות התוכנה filezilla יש משהו שאני לא מבין.. כשאני פותח יוזר, נותן לו שם, סיסמא ומגדיר איזה תיקיות יהיו משותפות, התוכנה מחייבת אותי לבחור home directory אחת מתוך כל התקיות שבחרתי כאשר אני נכנס מחחשב אחר לשרת, אני מנותב ישר לספריית הבית, ואני לא רואה את שאר הסיפריות שהגדרתי. למה טובה הפונקציה הזו? מה אני צריך לעשות כדי לעבור "מתיקית הבית" לתיקיות אחרות ששתיפתי? דבר אחר, איך אפשר לעשות שאני יראה את כל הספריות ששתפתי במסך הראשי תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחובר בכבלים דרך בזק בינלאומי על חבילה של מגה וחצי (מת"ב). עכשיו הבעיה שלי זה שיש לי פינגים עצומים לחו"ל!!! לפני מספר ימים היה לי משחק עם הקלאן שלי (TO) בחול היה לי פינג שנע בין 700-750, כאשר לשאר חברי לקבוצה, שהיו מישראל, היה פינגים באיזור ה 200-300 כשלי מכל הקלאן יש את המהירות חיבור הגדולה ביותר (כמעט) מלבד זאת, אני שם לב שהפינגים שלי מאוד נמוכים לחו"ל ואני משלם המון כסף בשביל המגה וחצי, ואחרי שקיבלתי כאלו פינגים וחטפתי כאלו עצבים מאוד שוקל את המשך חברותי בבזק בינלאומי. היום התקשרתי לקווי זהב (כי שמעתי שהם מאוד טובים בפינגים לחול ובכלל הם טובים) והם אמרו שאין בעיה. גם דיברתי עם בזק בינלאומי ועם הקשרי לקוחות שלהם, שם התחילו (ככה נראה לי) לז**ן לי תשכל: הם אמרו שאי…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by KEY-Tech,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי שתי רשתות במשרד, אחת המחוברת לאינטרנט ולקבוצת מחשבים והשניה שמחברת כמה מחשבים ללא גישה לאינטרנט. קניתי מחשב חדש וכעת אני רוצה לאפשר למחשב החדש לקבל גישה לשתי הרשתות. אני לא רוצה לגשר בין שתי הרשתות אלא פשוט שהמחשב יוכל לשתף קבצים עם שתי הרשתות. המחשב החדש מכיל 2 כרטיסי רשת (אחד מובנה והשני PCI) רשת אחת המוברת עם HUB והשניה מחוברת בתצורת Token Ring. מערכת ההפעלה על המחשב חדש הינה windows 2000. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן. הכותרת דיי ממצה.. עברתי לחיבור בעזרת חייגן [L2TP] של הכבלים [HOT] ואני לא בטוח איך בדיוק אני מגדיר את זה, קיבלתי מין כתובת DNS בתור הכתובת IP של השרת, ולא כתובת IP במספרים - בכבלים אומרים לי שהכתובת הזו מתחלפת ורק הDNS הוא קבוע....... וממש לא בא לי להתחיל לרדוף אחרי כתובות IP מתחלפות..... תודה לעוזרים - זה חשוב כי בימים הקרובים זה יעבור לי לחיבור על חייגן ואני רוצה להיות מוכן לפני-כן.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, אנחנו משתמשים היום בראוטר של NETGEAR - DGN2200. כאשר יותר מ -15 משתמשים מתחברים באלחוטי, המשתמשים מתחילים להתנתק. אני מחפש פתרון, כאשר הפתרון המועדף עלי הוא ראוטר טוב שתומך בעד 25 משתמשים. כמובן אשמח למשהו לא יקר. תודה, אוהד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש סיכוי שזה יקלוט בכל שלושת הקומות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי בבית רשת המורכבת משני מחשבים. אני משחק משחקי רשת וכל גלישה מהמחשב השני מפריעה ומעלה את הפינג בצורה דרסטית. רציתי לשאול אם יש תוכנה שיכולה להגביל את כמות ההעלאה וההורדה. זאת אומרת מהמחשב שלי שהוא המארח להגביל את המחשב השני לנגיד 5 KB הורדה והעלאה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  8. אהלן חברים! אני מתכנן לפרוס בבית תשתית חוטית של כבלי רשת. אני עושה זאת באופן עצמאי ולכן אני זקוק לדרך בה אוכל לבדוק את תקינות התעבורה של הרשת לאחר העבודה.... למודם מחובר ראוטר ששולח כבל לכיוון אחר בבית דרך סוויצ'. חשבתי לבדוק בדרך הבאה, המס' מציינים שלבים: 1. בדיקת מהירות כשמודם מחובר ישירות למחשב נייד (בכל שלב אשתמש באותו מחשב. בכל בדיקה רק מחשב אחד יהיה מחובר לרשת). 2. חיבור המודם לראוטר ואת המחשב לראוטר ובדיקה נוספת להשוואה. 3. אם שלב 2 יצא תקין: חיבור הסוויצ' לראוטר וחיבור המחשב לסוויצ'. שוב בדיקת מהירות. 4. חזרה על שלבים 2-3 בכל שלוחה. זו תוכנית טובה לבדיקה או שפספסתי משהו? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 8.8k צפיות
  9. יש לי מחשב עם 2 כרטיסים רשת, לכל כרטיס רשת יש מודם וחייגן משלו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות שיהיה לי "2 יציאות" של אינטרנט מהמחשב למשל: יש לי חשבון אחד של 014 וחשבון אחד של 013 אני רוצה ש014 יהיה מחובר לכרטיס רשת אחד - ובמקביל 013 יהיה מחובר לשני כך שבכל פעם שאני ארצה לגלוש אני אגדיר לדפדפן דרך איזה כרטיס רשת לגלוש. אני יודע שבלינוקס יש אפשרות לעשות את זה, האם מישהו יודע יכול לכוון אותי למשהו כזה בוינדוס ? בעיקרון לא משנה לי באיזה שפה יהיה כתוב הקוד, אני מאמין שאם עושים את זה אז זה בטח ב C או C++, בכל מקרה גם אם תכוונו אותי לעשות את זה תחילה בוינדוס בלי קוד זה גם יהיה טוב ... תדוה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ronensh,

כיום אני עובד על 30 מגה קיימת אפשרות מהוט לעבור ל100 מגה, אני עובד אם IP קבוע בגלל חיבור מרוחק למחשב כולם טוענים שלא ניתן יהיה להתחבר ויהיו הרבה ניתוקים? האם נכון הדבר??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ktbnus,

בקשה קצת מוזרה.... יש פה למישהו את המודם של ECI 270, אם כן אז אפשר בבקשה תמונה של הממשק ניהול/קינפוג שלו?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. שלום, לאחרונה שמתי לב שהאינטרנט שלי (1.5 מגה) מקרטע ועובד בצורה איטית יחסית. יש לי אלקטל פרו שמחובר בכל ישר דרך יציאת האפלינק להאב. שמתי לב שבמנורות של ההאב, איפה שמחוברים המחשבים, דלוקים שלושת הנורות, אך בחיבור של האפלינק (מודם להאב) דלוקה רק הנורה התחתונה. אני לא יודע אם כך זה היה ואם כך זה אמור להיות... יש למישהו מושג??? תודה, וכמובן שנה טובה! יונתן

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. היי. יש לי רשת הכוללת שלושה מחשבים המקבלים את יכולת החיבור ממודם הכולל בתוכו ראוטר (או להפך) של Level one מבזק. היה איזה לילה גשום מאד ומלא ברקים לפני כמה ימים ואני לא יודע אם יש קשר אבל החיבור הפך להיות "מוגבל או לא פעיל" לפי וינדוס, אצלי הוא לא פועל. באפשרויות החיבור יש אפשרות לשנות את סוג ה-EAP, אצלי האפשרות היתה "Smart Card or other certificate" והיו גם "Protected EAP" ו- "MD5-challange" כשהעברתי לprotected EAP התוצאה היתה זהה אך כשהעברתי לMD5-challange הצלחתי להתחבר כרגיל. הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין החיבורים, האם אני יכול פשוט להשאר על MD5 הזה ומה גרם לבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שבת שלום לכולם, אני רוצה לרשת את הבית בעוד שני נקודות גישה בנוסף לנתב שקבלתי מהוט העברתי כבלי רשת לקומה השנייה אני משתמש בצורת חיבור l2tp והנתב הראשי הוא של אדימקס יצרתי שני נקודות רשת שמתחברות ישירות לארון שמרכז את המודם של הוט והנתב . הנקודות מחוברות ועובדות בחיבור ישיר הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לחבר את שני הנתבים האחרים ולהגדירם כנקודות גישה אשמח לקבל מספר חידודים בנוגע להגדרת הנתב הראשי ושני הנתבים האחרים שמשמשים כ-Access point והם מוזנים מכבל רשת שמתחבר ישירות לנתב הראשי. כאשר חיברתי מחשב ישירות לנתב צריך לקבע כתובת ידנית במחשב ,בנתב הראשי הגדרתי את חלוקת הכתובות ובשני נקודות הגישה ביטלתי את האפשריות הזאת כאשר אני רוצה להתחבר דרך הפלאפון אני מצליח להתחבר אך לא…

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  16. הנה מדריך למצאתי כיוון שאפחד פה לא עזר לי עם העניין...אז אני משתף את כל מי שרוצה לדעת ויש לו מודם כזה.. תנו!!! http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar

• 2 תגובות
    • 11.3k צפיות
  17. Started by Pickaxe,

נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  18. שלום יש לי אינטרנט של בזק גימר, ואני מקבל פינגים לאירופה 80-110. האם למישהו יש אינטרנט של אורנג או אקספון וכמה פינג הוא מקבל לשרתים אירופאים, למשל 217.163.23.217.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by snir2651,

שלום לכולם, יש לי רשת המורכבת מתצורה של 2 מחשבים המחוברים קווית לראוטר TPLINK 641G. ועוד 2 מחשבים המחוברים אליו בWIRELESS עם כרטיסי רשת תואמים (TL-WN650G TPLINK). המחשב הבעייתי מחובר קווית לראוטר בכבל איכותי ביותר באורך 50 מטר(100Mbit)ומותקנת בו VISTA ULTIMATE 64BIT כולל עדכונים חדשים. שני המחשבים הנותרים מחוברים באופן קווי בכבל שאורכו 100 מטר לראוטר 6504N edimax DHCP OFFעם שני כרטיסי רשת תואמים(EDIMAX EW7728IL) לראוטר העובדים בתקן N(דראפט 2.0). באחד מהם עובדת מערכת הפעלה XP ובשני עובדת VISTA ULTIMATE 64BIT. כל המחשבים בשת מזוהים ובעלי יכולת של שיתוף והעברת קבצים הדדי מלבד מערכות הVISTA. במחשב המחובר בכרטיס רשת של EDIMAX הVISTA בעל יכולת להוריד ולשתף בכל מחשב ברשת אך מהמ…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by @guitarsuite@,

שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by redead,

אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by kthedog,

אוקי יש לי את הראוטר עם המערכת הזאת...ואני רוצה לעשות מיפוי פורטים בשביל להריץ שרתי משחקי רשת וFTP וכו. עכשיו נכנסתי לראוטר הלכתי לvirtual server הגדרתי תא פורטים המתאימים ועדיין לא עובד..אני מניח שעשיתי טעות מסוימת..צריך עזרה מהר כי זה דחוף..מי שממש יכול לעזור לפנות לאיסיקיו.. איסיקו: 663515 תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. שלום לכל המומחים ולמשתמשים אחרים. הנני משתמש בראוטר SIEMES SL2-141 וסובל מבעיות ניתוק רבות ועוצמת קליטה איפשהו בין low ל-very low עקב אילוצים למיניהם מקמתי את הראוטר בממ''ד ואני סבור כי זוהי אחת הסיבות לעוצמת הסיגנל הנמוכה. האם ניתן לעלות את עוצמת השידור בראטר הזה? העם זה ישפיע על עוצמת הקליטה המדווח ב-PC (בהנתן כי רוטר נמצא בממד)? תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by aviboots,

יש לי רשת ביתית עם ראוטר EDIMAX כשאין פעילות אינטרנט (גלישה, הורדות, מוסיקה, דואר) הראוטר מתנתק לאחר כחצי שעה. וצריך לעשות reset כדי להעיר אותו. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום! יש לי שאלה מסובכת למדי (לפחות ממה שאמרו לי) ואני אשמח בבקשה או תוכלו לעזור לי לפתור אותה... אז ככה: יש לי מודם USB ALE 070 כחול של בזק...יש לי נתב של LINKSYS WIFI ויש לי מחשב כף יד ומחשב נייד שניהם בעלי WIFI. המטרה הסופית היא שאני אוכל להתחבר מהמחשב הנייד או הכף יד אל האינטרנט דרך המחשב הראשי.. ידוע לי שאני צריך לרכוש נתב עם מודם מובנה או מודם רשת מתאים, אך לצאת מנקודת מבט שאני רוצה ליצור התקשרות גשר בין הנתב לאינטרנט כך שבפועל המחשב הראשי יהיה הנתב... כלומר, אני רוצה לחבר את המודם ה USB רגיל שיהיה לי אינטרנט במחשב הראשי. אל המחשב השולחני אני מחבר את הנתב דרך כרטיס רשת שיש לי במחשב...עכשיו רק נשאר לי לחבר את הנתב לאינרנט...כלומר אני צריך ליצור התקשרו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.