רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי נתב מהסוג למעלה, כל פעם אחרי איזה פרק זמן לא קבוע משהו כמו 3, 5, חצי יום, הואמתנתק מהרשת ורק כשאני נכנס להגדרות שלו ועושה לו REBOOT רק אז הוא חוזר לעבוד וחוזר חלילה... יש לכם רעיון????
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לכבלים מבצע תשתית 1.5, ספק (013, netvision, 012 או זהב), ציוד לרשת אלחוטית (לא ברור מה זה כולל אבל לבטח מודם-נתב) במחיר של 99 ש"ח (או 89 עבור 0.75 במקום 1.5). השאלות שלי: 1. מישהו פה עשה את המבצע הזה ויודע פרטים? 2. אמרו לי שהציוד האלחוטי מהספק. יש איזה ספק שאתם ממליצים על הציוד שלו (לצערי אין רשימה מסודרת של מי נותן מה)? 3. המחיר לדעתכם שווה? 4. אף פעם לא הייתי מחובר לכבלים. יש משהו שאתם ממליצים לדרוש בזמן ההתחברות (הבנתי שיש סיפור עם חייגן)? עד היום היה לי נתב-מודם של 2WIRE והייתי מחובר דרך ADSL אבל אני אוצה לעבור לכבלים כי אני רחוק מהמרכזיה של בזק ולכן יש ניתוקים תכופים (הם בעצמם המליצו לי לעבור!). אגב המודם-ראוטר הוא בבעלותי (קניתי מבזק). יש לכם מושג כמה הוא שווה י…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות רשת לפי המדריך שפורסם כאן לשיתוף רשת ICS. עכשיו אני לא בטוח במשהו, במחשב שאני מתכנן שיהיה "השרת" יש לי כרטיס רשת און-בורד (לוח אם gigabyte k8nf-9), אז אני לא בטוח אם אני צריך להוסיף למחשב עוד כרטיס רשת (המודם הוא טריון TJ715 בכבלים). עוד משהו, יש לי נתב ראשי כזה שקיבלתי מהוט, טריון ta 102 וראיתי שיש שם כניסת רשת. אפשר לחבר רשת ככה?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש בפיירוואל שלו , ולכן אני צריך שהוא יהיה ראטור (נכון ?) אין לי רשת , המטרה היא רק להשתמש בפיירוואל המובנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה כל פעם שאני לוחץ על כפתורים באינטרנט יש אפקט קול של "קליק" מעצבן ביותר שלא היה לי עד עכשיו... אני לא יודע מה גרם לזה ואני מת להשתיק את זה... למישהו יש רעיון??? דרך אגב, ערכת הצלילים שלי היא "no sounds" ככה שזאת לא הבעיה!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום! האם ישנם הבדלים בין Edimax ES3105P 5-port 10/100 Switch לבין Edimax ES3108P 8-port 10/100 Switch, חוץ מכמות הפורטים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כשהמחשב מחובר דרך הראוטר ואני מפעיל את תוכנת האימיול מתקבלת הודעה של low id כאשר אני מחבר adsl מודם אחר ללא ראוטר מתקבלת הודעה של hi id . פתחתי את כל הפורטים הנחוצים בראוטר ועדיין אותה בעיה. האם מישהוא יכול לעזור. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי, הבעייה (או לא..תיכף תבינו) שיש לי, היא בעצם מאז שלראשונה הייתה רשת בבית, תחילה אלחוטית, ולאחר מכן החלפתי לקווית וגם כמה ראוטרים טובים בדרך. - 2 מחשבים מחוברים יחדיו לרשת. - המרחק הוא לא יותר מ4 מטר. אני משחק משחקי רשת, והשאלה שלי בגדול היא, האם אמור להיות פינג 2000 במחשב שמשחק משחק רשת כלשהו בזמן שהמחשב השני מתחבר לאיסיקיו או מדפדף לו באתרי האינטרנט?! אם כן סבבה, הנושא יכול להינעל אבל אם לא.... ישנה אי-יציבות ברשת, לא רק הראוטר העכשווי (D-Link DI-604), אלא גם לאורך כל הראוטרים שהיו מקודם. או שאני פשוט לא יודע להגדיר ( ). המחשבים נקיים מרוגלות\וירוסים, אחד מן המחשבים חדש לגמרי והשני דיי יישן אך עבר פירמוט לא מזמן והדבר לא עזר. אז בגדול, אי-א…
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן אני זוכר שפורסם פה סוג כלשהו של קובץ אשר אמור להעלות את מגבלת החיבורים לשנייה בווינדוס, מה שאמור לתרום למהירות ההורדה באימיול וכו' ניסיתי בחיפוש אך ללא הצלחה, ואשמח מאוד אם מישהו יעזור לי למצוא את הקובץ, ויתן לי סוג כלשהו של המלצה באיזה ערכים להזינו. תודה רבה לכולם, אבי.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
***העפתי את הנורטון התקנתי קספרסקי ויש לי SP2 אני חושב שזה הSP2 איך אני פותח דרכו את הפורטים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר לזיהוי מי השרת לפי IP עד עכשיו השתמשתי בלינק למטה http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois לא עולה לי יותר רוצה רק משהו שעובד אונליין ללא התקנת תוכנה או ציפור אחרת
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במשרד של כ-10 מחשבים מבוססי Win כאשר אני רוצה שכולם יהיו מחוברים לשרת אחד. אותו שרת ידאג לתעבורת הנכנסת והיוצאת, ישמש כ file server ואם אפשר (בזול) שישמש כשרת דואר. חשוב שהשרת יהיה מאובטח כמובן. בעניין החומרה אני לא צריך המלצות אלא רק בעניין התכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
זאת השנה הרביעית שאני עם נטויז'ן אני איתם הרבה זמן , ועד לפני חודשיים הייתי מרוצה מהם מאוד , לא הרבה התנתקויות , האינרטנט לא קופא ולא עושה שום בעיות , אחלה מהירות גלישה והורדה , וגם כן יש לי פינגים לא רעים לארץ במשחקי רשת , אבל יש לי פינגים על הפנים בחולללל , וגם בארץ יש לי למשחק רשת הרבה לאגים ובעיות , נגמר לי ההתחייבות ואני רוצה להחליף ספק איטרנט ליראות אם הבעיות של הלאגים תפסיק.. איזה ספק אתם ממליצים שהשימוש העיקרי הוא משחקי רשת , כמו cs פאר קראי ברשת וכו .. שמעתי שבזק בינלאומי הוא ספק הכי טוב למשחקי רשת והכי יציב, בלי בעיות ואחלהה פינגים בארץ ובחול זה נכון???בכללי איזה ספק אתם ממליצים????שהשימוש העיקרי שוב אני מדגיש משחקי רשת , והורדות.. שווה להעלות את המהירות של האי…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
עשיתי REBBOT לראוטר והגדרתי הכל מחדש, (בגלל שלא זכרתי את הסיסמה, עזבו סיפור ארוך).... עכשיו קורה לי לעיתים תקופות שהאינטרנט נופל ואני צריך לעשות ריסטרט לראוטר (בתוך ההגדרות שלו, לא פיזי, וזה לא מאפס את ההגדרות), כדי שהאינטרנט יחזור לתפקד.... אני זוכר שמי שהגדיר לי את הרשת קודם, אמר שהוא עושה שהראוטר ינסה להתחבר כל פעם שהאינטרנט נופל, בעצם אותו פעולה שאני עושה רק אוטומטי.... מישהו יודע איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן, נמאס מהכבלים. 3com wl-527 איך הראוטר האלחוטי הזה? שווה משו? איך החברה בכלליות? אם לא טוב, אז מה כן טוב, ולא יקר יחסית? ובקשר לרשת אלחוטית, כמה שאלות: 1. יש הבדלים במהירות של האינטרנט? העובדה שזה אלחוטי לא פוגעת? 2. מה החסרונות שאתם יכולים לחשוב עליהם ברשת אלחוטית? תודה רבה למי שיעזור!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם ALE-150 של רוטל שקיבלתי מבזק הבנתי שהוא לא טוב רציתי לדעת במה? למה אני שואל, כי יש לי בעיות איתו אני חושב שהדרייברים של המודם שלא חתומים דגיטלית על ידי מייקרוסופט גורמים למסכים כחולים, ריסטרטים וקריסת תוכנות שלחתי את המחשב לבדיקה ושם אמרו לי שכל החומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר גמור ושעלי לפרמט את כל המחיצות בגלל שיש לי בעיה במערכת ההפעלה הבעיה נמשכת לי יש את הגרסה 1.3.0.1 אם אתם חושבים שהבעיה לא קשורה למודם תפנו אותי בבקשה לפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעם אם ניתן יהיה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים ללא שימוש בראוטר באמצעות שני כרטיסי רשת USB של EDIMAX בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-