עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sharon515,

שלום השאלה שלי היא אני מחובר לתשתית כבלים + חייגן l2tp הגדרתי הכל בראוטר כולל אבטחה בקיצור הכל. הבעיה היא שיש אתרים שבקושי עולי כמו gmail אפילו ההמשק של אדימקס בקושי עולה אני רוצה לציין שלפני הראוטר לא הייתה לי שום בעיה (דרך חייגן) תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה לגשת למחשב שלי בבית מהמשרד דרך ה-Remote Desktop. המחשב בבית מחובר לרשת בעלת שני מחשבים עם ראוטר אלחוטי Level One WBR-3408. את כתובת ה-IP בבית יש לי אבל אני לא יודע איך אני אוכל לגשת למחשב אחד מהשניים כי הרי כתובת ה-IP היא לשני המחשבים. במחשב שאני רוצה לעבוד איתו הגדרות ה-Remote Desktop בסדר וה-IP הפנימי שלו הוא 192.168.0.2. האם אני צריך לפתוח פורטים בראוטר והאם יש עוד דברים שצריך להגדיר! מקווה שמישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת. תודה לכם מראש!!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Black Knight,

אני נמצא עכשיו במשרד בעבודה. מסתבר שזה לא נכנס לי לתוכנות כמו ICQ או מסנג'ר אז רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה... תיארתי לעצמי שזה בגלל הרשת של המחשבים בכל המשרד. האם יש דרך לעקוף את זה? הICQ עושה Connecting ואז אופס ויש בעיה... והוא מפנה אותי לחיבורים.. בבקשה עזרה. וכמה שיותר מהר... תודה מראש!!!

4. Started by udibarzi,

אהלן, עשיתי קצת חיפוש בפורום כדי להבין איך אפשר "לחבר בין 2 מחשבים", תכלס מה שאני רוצה זה להעביר קבצים ממחשב אחד למחשב שני, מחשב אחד מחובר לאינטרנט אלחוטי דרך הראוטר והשני ע"י כבל, מה אני אמור לעשות? מה שכן מצאתי היה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=29725.10 אבל אני לא הבנתי לאן צריך לגשת בשביל לשנות את ההגדרות.

• 0 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by Buffer,

היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. היי לכולם אני מתכוון להתחבר לאינטרנט של בזק בינ"ל<ספק+תשתית> הייתי היום בבזק סטור ויש להם 2 מודמים אלחוטיים: 1-tnn Simens Sl2 -141 2- Rotal Rta 1025 השאלות שלי הם: 1-איזה מודם הכי מומלץ מביניהם? 2-אני מחובר למחשב אחד בבית וגם בעתיד אני אשאר עם מחשב אחד.<בטוח במאה אחוז>.השאלה שלי היא האם מודם אלחוטי לא מיותר בשבילי?כלומר האם הוא לא יזיק לגלישה? האם מומלץ שאני אקח מודם חוטי רגיל? 3-בהנחה שמודם חוטי<אני מתכוון להתחבר דרך כרטיס רשת ולא דרך USB> יותר מומלץ,על איזה מודם חוטי מומלץ ללכת?בבזק הציעו לי את המודם הזה: AZTEC 600EV בתודה מראש שי נ.ב- אם ישנם המלצות נוספות אשמח לשמוע.דרך אגב אני מתכוון להתחבר למהירות 2.5 .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by o.s,

שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש

9. אחותי קנתה מחשב לחדר שלה, והיא קנתה ראוטר אלחוטי כי אני בחדר ממ"ד. שאלתי היא האם הראוטר מסוכן מכל סיבה שהיא כי הוא ניראה מאייםם קצת גדול ועים הרבה אנטנות! רציתי לקבל תשובה האם יש בזה סיכון מבחינה של קרינה וכאלה תודב מראש!!!

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  10. המהירות המקסימלית שהאזוראס מוריד לי היא 190 כמו שהיה לי מקדום באינטרנט 1.5 בדקתי.. והספק אכן מספק 2.5. ניראה לי שיש לי איזשהו תוכנות על המחשב או משו.. שמגבילים את המהירות.. ^^ מה אני אמור להבין מזה?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by gal663,

אהלן חברים!! אני מעוניין לעבור לתקן N יש איזה המלצה לראוטר?? משהו שצריך לדעת לפני שאני עובר??! תודה חברים!

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by alex15,

עשיתי ככה נכנסתי ללממשק המנהל בראוטר שמתי על ADVANCED ושמתי ENEBLE וכתבתי SBABDC ובPROTOCOL TYPE עשיתי BOTH והראשון שמתי את הפורט TCP ןהשני שמתי מספר הפורט של tcp ועוד פעעם עשיתי זה אבל בפעם הזאתי עשיתי שמתי בשתיהן את הםורט של UDP ושמתי ALWAYS עשיתי בסבהבה TEST PORTS ואפ אחד ממהם לא עובד

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. בגלל שה-IP מוקצה באופן דינמי אצלנו בישראל אני מתקשה לעקוב אחריו כל הזמן ולזכור את ה-IP כדי שאוכל להתחבר למחשב שלי בבית דרך ה-REMOTE DESKTOP מהמשרד. איך אני יכול לדעת את כתובת ה-IP של המחשב שלי בבית כשאני במשרד??? תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Mike-,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנות\שרתי פרוקסי אנונימיים. אני רוצה שתהיה לי אפשר להיות אנונימי מכל תוכנה שאני משתמש, או לפחות באלו שתומכות בפרוקסי. מישהו מכיר אולי אתר שעוסק בנושא ? או מכיר תוכנות\שרתים כאלו ? בתודה מראש, מייק.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by DeadHunt,

שלום, יש לי בעיה ברשת הבייתית: יש לי 2 מחשבים (אחד ליד השני) יש לי מודם עם יציאת USB ויציאת ETHERNET טוב אז זאת הבעיה: אני רוצה לעשות רשת בייתית בין 2 המחשבים. אני לא רוצה לקנות ראוטר. אז בקיצור ניסיתי את השיטה הבאה: חיברתי את המחשב הראשי עם יצאית ה USB (מהמודם למחשב) ואז למחשב השני חיברתי את יציאת ה ETHERNET למחשב השני (מהמודם למחשב) ועדיין לא היה לי אינטרנט. מה לא בסדר? בקיצור אני רוצה לעשות רשת בלי ראוטר. תודה לעזורים אגב תודה CYZAR SALAD

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  16. Started by MatanMaor,

שלום היום קניתי wireless G usb adapter של חברת intellinet חיברתי אותו למחשב התקנתי את הדיסק ואני תקוע, אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אשמח לכל עזרה שאני אוכל לקבל, תודה. אני קניתי אותו כדי שאני אוכל לשחק בנינטנדו דיאס שלי במשחקים שתומכים wifi האם זה אפשרי עם המכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by exercise,

האם יש תוכנה חינמית לחלונות שיכולה להחליף (זמנית ?) את הכתובת MAC של כרטיס רשת ?

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  18. תיאור הבעיה: אני גולש באינטרנט כרגיל לפני כמה ימים, ונכנס לפורום מסוים (ישראלבאדי (מקווה שמותר להגיד)) שאני חבר בו ואני נכנס אליו כמעט כל יום. האתר לא עלה והם אמרו כמה ימים לפני שהם עושים בו שינויים אז חשבתי שהאתר יעלה עוד מעט... ככה זה נמשך כבר יותר משבוע וקראתי במקום אחר שלאנשים אחרים הפורום כן עולה, אז ניסיתי לגלוש אליו דרך אתר שהוא פרוקסי (youhide) והפלא ופלא הפורום עולה (רק דרך הפרוקסי)! ומסתבר שהוא אף פעם לא ירד! רק למספר שעות לפני שבועיים שהם עשו בו שינויים ומאז גם נכנסתי אליו כמה פעמים אז לא נראה לי שזה קשור. כל שאר האתרים באינטרנט עולים כרגיל חוץ מעוד אתר (iatraf) שנראה לי שהם על אותו שרת... *אני גולש דרך ראוטר וגם במחשב השני על אותו מודם אני לא מצליח להכנס לאתר!…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. Started by SyLeR,

שלום. יש לי תשתית של HOT, וביקשתי מהספק שלי לשנות לי את ההיתחברות לאינטרנט ללא חייגן. הודיעו לי כי הפעולה תיתבצע בין יומיים לשלושה. השאלה שלי היא.. האם אני צריך לשנות משהוא בהגדרות חיבור שלי, או שפשוט להשאיר את המצב שיש לי כרגע? אני מיתכוון שכרגע יש לי חייגן שמוגדר כחיבור ברירת מחדל. פשוט לא לעשות כלום, או שאני צריך להסיר את ההתקנה של החייגן? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. Started by dror_gh,

שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה

21. Started by ofeky1,

אני רוצה לקנות את המודם ראוטר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_739&products_id=10738 מה אתם אומרים עליו? והאם המחיר שלו שווה? אתר החברה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=128&pl1_id=3&pl2_id=19 עריכה: צזרה בבחירת נתב! עמוד 2!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בימים האחרונים אני מקבל lowid באימיול. לא הצלחתי לפתור את זה הקדמיליה לא מצליחה להתחבר היא מתחברת אבל מאחורי חומת אש. אני רוצה לציין שאף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת.

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. שלום אני רוצה להחליף את הראוטר הישן שלי לראוטר N שתומך ב MOIMO. האם כדי לנצל את היכולות החדשות שלו אני צריך להחליף גם את כרטיס הרשת האלחוטי במחשב, או שהכרטיס הישן (G) ידע לעבוד בסטנדרט החדש ? תודה

24. שלום לכולם, מזמן לא כתבתי בפורום פה עקב מחסור בזמן (עבודה + לימודים) בכל אופן בניתי בבית רשת פנימית מודם של בזק RTA 1320 (גם אני לא אוהב אותו אבל זה מה יש...) ראוטר אדימקס + SWITCH אדימקס... הבעיה הקיימת ברשת באחד המחשבים זה המרחק מהנתב הוא מרוחק כ 30 מטר מהנתב ולכן זה לא היה עובד אז הוספתי את הסוויץ' ועכשיו זה עובד אבל על 10 מגה בלבד, ב 100 לא עובד. הייתי רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי לגרום לזה לעבוד אם יש צורך בהחלפת הנתב או הסוויץ' אני אעשה זאת, הכבלים אדומים ומיועדים למרחקים רבים אבל הציוד בינוני ומטה כפי שכתבתי......לפי דעתי הציוד זו הבעיה. אשמח לקבל עזרה ולמצוא פתרון לבעיה. לגבי השרת הביתי יש בידי מחשב P3 800 אני רוצה לחבר לו 2 - 3 HD שקיימים בבית, כרטיס רשת וכרטיס מס…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Psy,

איזה מהאפשרויות הבאות אני צריך לסמן בשביל ראוטר ROTAL - RTA 1025W ? או להשאיר את זה על disable ... ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים