עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. רוצים להגדיל את נפח האכסון ב-Google Drive? כל מה שעליכם לעשות הוא להריץ בשעות הקרובות את בדיקת האבטחה של חשבון הגוגל שלכם ובסיום התהליך תקבלו עוד 2GB לנפח הקיים. נפח זה אינו מתווסף מיידית אך גוגל מבטיחה שזה קורה תוך ימים בודדים. https://myaccount.google.com/security

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  2. מהבוקר יש לי איטיות מטורפת בגלישה גם בארץ וגם בחו"ל, כמובן שאין מה לדבר על הורדות(3KB מקס'). עוד מישהו חווה את זה או שרק אני?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by dandany,

יש לי מחשב ישן בבית ( P2 128 MB ) ואני מחפש איזו תוכנה חינמית וטובה שתהפוך אותו לראוטר כך ששאר המחשבים יגלשו דרכו . אם ישנה תוכנה כזו שכוללת גם firewall זה יותר טוב ! אשמח לסיוע מהפורום . תודה!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. אם לא, בבקשה תעבירו לפורום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: האם קיימת אפשרות לשלוח פקודת login למחשב אחר ברשת? נגיד יש לי מספר מסוים של מחשבים שאני רוצה לעשות להם login לאותו משתמש, במקום ללכת לעשות אחד אחד, האם אני יכול לשלוח פקודה ברשת (המחשבים מחוברים לאותו הדומיין) שיעשו את זה באופן אוטומטי? הכוונה שלי שהמחשבים לא יעשו כל הזמן התחברות למשתמש מסוים, אלא רק מתי שאני מחליט ברגע מסוים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Deddy,

קניתי היום מזיגזג ראוטר (linksys wrgtl) עכשיו אני רוצה להתקין אותו, הגעתי לשלב הזה של ההגדרה: מה אני צריך לרשום בשלושת השדות למטה? האינטרנט שלי הוא בכבלים אצל נטוויזין והחיבור הוא אכן PPTP... הרעיון הפשוט הוא להתקשר אליהם... הבעיה היא ש"לא תומכים בראוטרים"

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  6. Started by RT-PRO,

שלום לככככלום !! שנים שלא כתבתי פה שמח לחזור ולשאלתי: אני עכשיו מחבר שני מחשבי XP לרשת ויש לי כבל רשת רגיל רציתי לשאול איזה חוטים אני צריך להצליב לרשת תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי! עוד מעט נגמר לי מנוי ה-Rapidshare ואני מחפש לעבור להוריד משרת אחר. רציתי לשאול אם יש משהו ספציפי שאתם ממליצים עליו, שרת מהיר כשמורידים בישראל. רוב הקבצים שאני רוצה מועלים באופן קבוע ל-Hotfile, איך המהירות עבור מנוי פרימיום כאן בארץ? (ספציפית כבלים HOT וספק בב"ל). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Burned,

יש רשת ביתית קווית של 4 מחשבים. ביצעתי בדיקה גם עם התוכנה LAN SPEED TEST. בהעברת קבצים בין המחשב שלי למחשב אחר עם WINDOWS 7 מפורמט אני מקבל מהירות של 50MB (מגה בייט) לשניה, אבל למחשב אחר (גם ווינדוס 7 מפורמט) אני מקבל קצב של 3+- MB לשניה. אותו קצב ני מקבל גם עם ה XTREAMER PRODIGY. ניסיתי לחבר את המחשב השני לנקודת רשת שבה המחשב שקיבלתי איתו מהירות גבוהה, המהירות נשארה איטית. כשאני מחבר את המחשב עם המהירות האיטית חיבור ישיר למחשב שלי אני מקבל מהירות העברה של 10MB לשניה. מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 1 = 50MBPS מחשב שלי>רשת קווית>מחשב 2 = 3MBPS מחשב שלי>רשת קווית>XTREAMER =ת 3MBPS מחשב שלי>ישיר>מחשב 2 = 10MBPS כל המחשבים בבית הם WIN 7

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yakirsh4,

שלום, אני מחובר דרך הוט ובזק בינלאומי במהירות של 30 מגה ורציתי לדעת כמה סטיה מתחת לשלושים זה נקרא נורמאלי? 21-22 זה נורמאלי לשעות 5-6 בערב? אם לא כמה זה כן נקרא נורמאלי לשעות האלא וכמה לשעות הלילה( 12-1 בלילה)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם! בעבר נשלח אליי דף אינטרנט של בזק שמודד את מהירות הקו הוא נותן להוריד 4 קבצים 2 בעלי 8 מגה ו 2 של 50 מגה משום מה אני לא מוצא את הדף בעל הרקע הכחול! אני יודע שקיימים מבחנים נוספים באינטרנט! אך אם משהו מכיר את האתר הספציפי שאני מחפש אשמח לקבל את הלינק!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  11. מחפש המלצה לראוטר עם טווח WiFi גדול ככל הניתן בסכום זה. עד - 400 ש"ח אם יש ממש מומלץ (מחוץ לטווח מחיר זה) אשמח לקישור גם ליקר יותר וגם לזול יותר... תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 12.8k צפיות
  12. באתר של החברה זה עולה קצת יותר מהאתר הבא בישראל: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 מאיזה עוד מקומות אפשר ומומלץ לקנות? האם צריך רשיון תוכנה מיוחד לעסק בתוכנה הספציפית הזאת? אגב, אחת החסרונות של התוכנה הזאת זה סינון שוגה של פרסומות שגורם לעיתים לבעיות גלישה. תודה,

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by benor,

אהלן חברים, יש לי חבר עם בעיה, אולי תוכלו לעזור לו. הוא מכור קשות לאתרי חדשות\אקטואליה\דפי פייסבוק הזויים וזה הורס לו את החיים- והוא רוצה להתנתק מזה, לתמיד. ניסינו את שיטת החסימה דרך hosts אבל הוא פשוט נכנס לקובץ ומוחק את החסימות. כמו נרקומן. אני צריך למצוא דרך שבה אוכל לחסום את האתרים\דפי פייסבוק ואולי אפילו ערוצי יוטיוב כדי שרק לי תהיה גישה אליהם ולו לא תהיה שום דרך להיכנס אליהם. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by bati6,

יש לי בבית אינטרנט טריפל פייברבוקס של הוט 100 מגה, עברתי אליהם אחרי שנסיתי את נטויז'ן ובינלאומי ללא הצלחה. אני משחק בשני משחקים אחד pes והשני ריינבו. בpes רוב הזמן זה בסדר, לפעמים אני נופל על משחקים שיש קצת לאגים, ובריינבו אני מקבל 120 פינג, לפעמים קצת פחות אני מחובר בכבל רשת ישירות עכשיו השאלה היא כזאת, אצל ההורים של אשתי אני משחק שם כל סוף שבוע, האינטרנט בחדר למטה ואני משחק מהחדר למעלה, יש להם נטויז'ן מתחבר דרך הראוטר. איך זה יכול להיות בזמן שאני מקבל שם מהירות הורדה של 5 מגה, כשאני משחק בריינבו הוא נשאר על 120. אולי לפעמים עולה ל130 לא קריטי, ובpes כמעט ואני לא נופל על משחק עם לאגים. אני נופל על משחק עם לאגים יותר בבית שלי מאשר אצל ההורים שלה. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Gold shark,

שלום מה אתם אומרים אל הראוטר הזה והכריטס רשרת הזה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=6868 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7658 עם יש לכם הצאות למשהו אחר אז אנה התחשבו בעובדה שאני משתמש בלינוקס ואני מעוניין ברשת אנחוטית מאוד חזקה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום רב, לאחרונה רכשתי את הראוטר שציינתי וחיברתי אותו אל המחשב , יחד עם המודם (עם כבל רשת ולא אלחוטי) האינטרנט שברשותי עובד על תשתית HTOT וספק 012 ביצעתי את כול ההגדרות הנדרשות ע"מ ליצור חייגן בראוטר (פעם כ PPTP ולאחר מכן גם L2TP) החייגן עושה רושם שהוא עובד מצויין ומצליח ליצור התחברות ותקשורת (מושך כתובת אייפי דינמית מהספקית) אך למרות הכול האינטרנט אינו עובד... הראוטר יושב בכתובת 192.168.0.1 / 255.255.255.0 המחשב הגדרתי (גם בעזרת DHCP וגם באופן סטטי) כ: 192.168.0.2 / 255.255.255.0 , שער ברירת המחדל הינו כתובת הראוטר... וכן ישנו חיבור בין הראוטר למחשב (מצליח להיכנס לפאנל ניהול שלו, ומצליח ליצור פינג) לא משנה מה ניסיתי עדיין לא מצליח לגלוש, ולא מצליח לשלוח פינגים לשום אתר. …

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  17. Started by Radeon38,

שלום ברשותי מודם אלקטל שהתגלה כתקין אחרי ששמרתי אותו כמה שנים בארכיון שלי.הוא הוגדר כנתב בזמנו והיום אני רוצה להחזיר אותו למצב מודם. יש לי כמה ROMים שלו מדגמים חלשים יותר אם צריך אבל אני לא ממש זוכר איך מאפסים אותו כי הגרסה שיש עליו היא ה 510 שהקבילה לטומסון 510 הוא גולש נהדר - אני כרגע כותב ממנו ואני אשמח להעיף את המודם שיש לי ולשים אותו. הגרסת רום שיושבת עליו עכשיו היא כזו GV8BAA3.721 לי יש גרסאות עם סיומות נמוכות יותר במקום ה 721 כמו 253 או 280.בהנחה שאם אני אתקין אותן הן יורידו את ההרחבות של המודם\נתב ויחזירו אותו למצב מודם רגיל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני בנטוויז'ן - הם תומכים שני הסוגים, רק שאני לא יודע איזה מהם עדיף, ומדוע? אשמח אם תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by nikenx,

לא מזמן עברתי ל100MB של הוט, והטורנטים פשוט לא זזים. כאיל והאינטרנט עצמו טס, יוטיוב טוען לי בFHD בשניות, אבל הטורנטים לא יורדים מהר בכלל ליחס המהירות. לפני שעברתי, הייתי בבזק עם 15MB וירד לי על 1.6MB לשנייה בטורנט, ועכשיו זה יורד מקסימלי על 2.3MB לשנייה. מישהו יודע למה זה קורא? אולי זה קשור לפורטים של הראוטר? יש לגם רעיון איך לסדר את זה? כי זה צריך לרדת על 10~12MB..

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

יש לי מחשב נייח אחד ומחשב נייד ASUS 1005PX אני רוצה לעשות רשת בבית בית לא גדול 70מ"ר ורוצה שיהיה קצת אינטרנט מחוץ לבית..... הנייד תומך בWIFI איך לעשות את זה? אני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך הרשת? מה אני צריך לקנות בשביל זה ( אם אפשר המלצות לדגמים מסויימים)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום , יש לי תצורה של HOT FIBERBOX שממנו מוציאים מוקה 2.0 לרשת COAX בבית , ויש לי מוקה אחת שמדברת איתה שHOT נתנו לי ולא מוכנים לתת עוד אחד . בחדר שאני צריך עוד אחת מספיק מוקה 2.0 להוסיף או שאני צריך 2 מוקות שידברו ביניהם למרות שיש לי כבר מוקה שמשדרת מFIBERBOX לרשת COAX בבית ? איזה כדאי לקנות ושתהיה בתדרים של הוט כי אני רוצה דרכה גם לחבר כבל אינטרנט וגם שתתחבר ותספק לממיר של HOT שידורים כמו שקיים במוקות של הוט שיש שני יציאות גם ל-ממיר וגם לאינטרנט . תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  22. Started by GamePad,

אהלן אני רוצה לעבור לראוטר מהיר, בעיקר בשביל סרטים לנייד. ראיתי את שני הדגמים האלה בתקן N, בהבדל של 100 ש"ח במחיר. עברתי על המפרט ולא הבנתי למה, (אולי חוץ מהאנטנה השלישית?). האם מישהו מכיר אותם, האם בכלל כדאי ללכת על הדגמים האלה לצורך המשימה הנ"ל? ואם כן אז מה ההבדל?? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Cyron,

יש לי רשת ביתית של WOW במהירות 1.5 מגה כאשר אני מפעיל את האי-מיול ומוריד דברים הגלישה במחשב השני איטית מאוד, ואחי הקטן לא מצליח לשחק בשרתים של CS בגלל פינג נמוך. השאלה אם יש אפשרות להגביל את האימיול שלא תגזול את כל הפס והוא יוכל לשחק בזמן שאני מוריד באי מיול ? תודה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  24. Started by gal,

יש לי 2 מחשבים בבית שחוברו בכבל מוצלב אחד לשני.המחשב הראשי (עם החיבור לאינטרנט) מותקן ויסטה ובמחשב השני איקס פי.האינטרנט עובד בסדר במחשב איקס פי אבל המחשבים לא רואים אחד את השני.איפשרתי את האופציות בויסטה כולל הפיכת הרשת לPUBLIC וניסיתי למצוא מדריכים אך עדיין הם לא רואים אחד את השני.מישהו יכול לעזור מה יכול להיות? אני כבר מתחיל להתייאש עריכה:הסתדרתי,פשוט שכחתי לסמן איזה משהו בכרטיס הרשת.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד, אין לי מושג בראוטרים, אני צריך חיבור אלחוטי אחד לנייד, וחיבור חוטי לנייח,(בקרוב יהיה עוד נטבוק שאני רוצה להתחבר איתו גם) מחובר דרך כבלים מעלה את המהירות ל3 מגה ,דירה די גדולה (86 מטר) מה אפשר להמליץ לי, מהטובים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.