עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כאשר מרכיבים את הכרטיס רשת האם צריך לחבר אליו גם קבל של הספק או משהו? כי יש לו יציאה שנראת כאילו צריך לחבר אליה כבל מהספק

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  2. אז הבעיה היא כזאת היום פירמטתי את המחשב, ניסיתי לעשות תיקיות שיתוף בין המחשבים שלי. עכשיו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב שפירמטתי, המחשב השני יכול לפתוח את זה, אבל אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני אני לא יכול לפתוח.. כאילו אם אני עושה תיקיית שיתוף מהמחשב השני, אני רואה את ה"תיקיית שיתוף" אבל אי אפשר לפתוח אותה..

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by AxeOr,

רציתי לדעת איך אפשר להגדיר שרק המחשב שמחובר פיזית לראוטר יוכל לשלוט בו? לדוגמא כשאני מחובר מהמחשב הנייד שלי בבית, אני נכנס ל 10.0.0.138 פשוט רושם ADMIN ADMIN ואני מקבל שליטה ברשת, כשניסיתי את זה אצל חבר ברשת שלו היה רשום לי שמחשב X הוא השולט ברשת הזו.

4. היי חברה... אני כבר מזמן חושב לבנות רשת לשיתןף אינרטנט בכבלים, וגם ליהנות מהיתרונות הטמונות ברשת..... מבנה הרשת: נתב + 4 תחנות עבודה... המרחקים מתוארים בקובץ המצורף.... בפי שמתואר, השימוש הכבד יעשה בתחנה שלי (3) אשר מרוחקת הכי רחוק... שאר התחנות יעשה בהן שימוש לא כבד בכלל (גלישה וכו'...) צריך לזכור שהמודם והנתב לא מחוברים במחשב שלי!!! אלא במחשב אחר!! שמעתי המון ספקולציות לאחרונה בפורום בקשר להקמת רשתות בכבלים... שמתי לב שכולם מתלוננים שאינם מצליחים להקים רשת בגלל השיטה המוזרה של הספקיות לחבר את הלקוחות.. ספק התשתית שלי הוא מת"ב, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, בחיבור 750 KB (אשר ישודרג ל 1.5 MB אם כל העסק הזה יצליח)... אני מתחבר ללא חייגן, ואת האמת, איני זוכר איך קוראים לשי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sinister18,

שלום. רכשתי ראוטר של ‏Edimax nMax BR-6424n 802.11n Wireless Router לינק לתיאור: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 עכשיו העניין הוא כזה. האינטרנט בדידרה שאני צריך להתקים אותו הוא אינטרנט של כבלים והרשת תכלול שני מחשבים ניידים.מחשב נייד אחד חדש לגמרי והוא תומך בכל היכולות האלחוטיות שיש. המחשב השני אני לא יודע באיזה יכולות אלחוטיות הוא תומך. השאלה שלי היא כזאת. האם ניתן לחבר פיזית את המודם לראוטר ואת המחשב ללא היכולות האלחוטיות לראוטר ולהגדיר את הרשת על המחשב הנ"ל ואז לתת למחשב עם היכולות האלחוטיות לזהות את הרשת ולהתחבר אליה אלחוטית, או שבמידה ושני המחשבים תומים באלחוט, ניתן לחבר רק את המודם לראוטר ואז שני המחשב…

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by shibby15,

אני מחפש משהו שיצטרך כמה שפחות "תחזוקה" ויהיה סה"כ "כלי" לחיבור שני מחשבים שונים לאינטרנט בלי להתעסק יותר מידי. אני מחפש משהו זול כמה שיותר וכבר הספקתי לראות את אלו: http://netvox.shopy.co.il/products/76649 http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=3038 http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imDLK-CM-DI604h&Cat2Cat1ID=222&Cat2ID=707&aff=Zap〈=he http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2064 אני מניח שהאחרות הכי טוב, אבל אפשר להסתפק גם באחרים? תודה מראש רום

7. Started by b127,

שלום לחברים היקרים. אני מנהל רשת עם כמה סניפים. ואני רוצה לשתף מדפסת אחת שיוכלו להדפיס אליה מכל הסניפים. יש לי שרת מרכזי SREVER 2003 מה עוד אני צריך לעשות? ניסיתי להפנות מבחוץ את פורט 9100, לא עוזר.

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by thebenjamin,

אני מוריד מהמחשב שלי למחשב אחר שנמצא ברשת שלי.. הבעיה היא שכמעט בכל דבר שאני מוריד עם rar ושאני מחלץ זה עושה לי שגיאה: "ספירת סכום הנתונים ב-xxxxx נכשלה. הכרך מקולקל" וזה קורה ככה בכמה חלקים לפעמים הרבה ואז אני צריך להוריד את אותם חלקים מחדש... (אני משתמש בuTorrent) מה הקטע של זה?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  9. https://picasaweb.google.com/lh/photo/i2_y7_GLJi5Um55Aun_YE5f0VmWKZqMthOK5iQkN7s8?feat=directlink זאת התוצעה שלי לאחר עבודה על התשתית בבית, חשבתי לבקש חידוש אינסטלציה, השאלה אם זה יתן איזה שיפור ? אני הייתי על RATE ADAPTIVE לפני זה, ביטלתי והסנכרון כמו שטבלה. מקודם היה פחות , אני מעדיף מהירות יציבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by DarkMoh,

כרגע עברתי לחיבור עם חייגן לאחר שאתמול בבזק בינלאומי אמרו שיעזרו לי להגדיר אותו ברגע שאני אעבור לחבילת הגיימרים. היום אני מתקשר ומישהו אומר לי שהם לא יכולים לעזור לי ושאני צריך לעשות זאת לבד. אין לי מושג איך לעשות את זה לבד ואשמח אם תוכלו להדריך אותי. אני לא מוצא שום דגם ספציפי או איזכור לשם המודל חוץ מהמילים "Ethernet Switch" כתובות בגודל בכחול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by QuietRiot,

שלום לכולם, אני משתמש בפייר אימיול של NFO, אך מהירות ההורדה שלי לא עוברת את ה 30... הוא על UPLOAD 10 ו . DOWNLOAD 100 יש לי HIGH ID ואני מחובר לדונקי סרבר 2, ולרשת ה KaD... למישהו יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by theduck,

מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by aviv_g9,

שלום לכל חברי הפורום! יש לי דירה בת 6 חדרים וברצוני לרשת את כולה ברשת חוטית שאלתי היא באיזה כבלים ממולמץ להשתמש? ואיך אני עושה את זה מבחינה פיזית? הבנתי שיש גידים לכל שקע רשת וגם בכבלים עצמם אבל לא הבנתי את הסידור של הגידים? אם אפשר קצת חומר על כל העניין וגם תמונות אני מאוד אשמח לכל עזרה שתגיע מאמרים תמונות מדרכים כל חומר שיש :-* בתודה מראש אביב

14. Started by zaroor,

שלום לכם יש לי 2 נתבים של 3com 100-75 דגם בשנהם יש אפשרות של חיבור נתב לנתב אלחוטי WDS הפעולה שאני רוצה לעשות בגלל שנתב אחד בקומה העליונה משדר אלחוטי חלש לקומה התחתונה (קרקע) יש לי נתב נוסף אותו דגם אני רוצה לשים אותו בקומה התחתונה שיקלוט את העליון וישדר למטה חזק יותר למחשב בנייד אז ניסיתי הגדרות וקורה מצב שהוא מודיע שיש התנגשות עם כתובת ה IP העליון ןהתחתון אושאם אני משנה עוד הגדרות ואז אני בודק אם ניתקתי אותו ואני רוצה לחדש כתובת IP אין לי אפשרות ,,בקיצור האם מישהו מכיר הסבר מדוייק של ההגדרות בשנהם לחיבור אני מודה לו ,,,מישהו אמר לי לשנות את ה IP של התחתון אני לא מצליח להכנס אליו בחזרה עד שלא מאפס אותו ? כמו כן ביטלתי את ה DHCP בתחתון

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  15. אני כרגע עם נטויזן, משחק TC ELITE ברשת, ויש לי תמיד פינגים מעל 100, לאחרים(אירופאים) יש בד"כ 50\70\40 וגם לחבר אחד שלי שמשחק יש לפעמים 80\70. חבר אחר אומר לי שלבזק בינלאומי ש עדיפות מהבחינה הזאת של PING-ים ופחות LAG-ים במשחקים... מישהו מכיר\יודע\ממליץ\מאשר\מכחיש? תודה מראש... [מחובר במהירות 1.5MB, בהורדה בד"כ אין בעיה...]

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by hararim,

מהי הדרך המומלצת להעברת קבצים בין המחשבים? וכמובן אם תוכלו להסביר לי כיצד מבצעים את העיניין או להפנות אותי למדריך

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by questionman,

יש לי כרגע הוטבוקס (כמודם) ונטבוקס (כראוטר) והקליטה נוראית. מהירות הגלישה היא 100 מגה. אני רוצה לחבר ראוטר שיספיק לפחות ל10-15 מטרים (לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל יש בדרך 3-4 קירות). האם הראוטר הזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264.&list=1&sort=2&glist=1&uin=13096&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אם אין משהו טוב במחיר הזה, יש טובים בסביבות ה200-300 שקלים?

18. Started by alex15,

אני צריך אקסס פוינט N 300 Mbps 1.תקציב: 300 ש"ח 2.דגם הראוטר הספציפי: Edimax-br-6524N 3.מה המחרחק מהראוטר: כ 25-35 מטר עם שני קירות . 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא הראוטר שיש לי כרגע של חברת Edimax br-6524N שלא יהיו בו ניתוקים

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by stingeR-,

אני מחובר לבזק בינלאומי כבר שנתיים ועכשיו ברגעים אלו פתאום אי אפשר להתחבר לאתרים מחוץ לישראל וגם לא לתת פינגים לסרברים. האם לעוד מישהו קרתה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  20. היי, יש לי רשת אלחוטית. ראוטר Edimax BR-62CRWg שאליו מחוברים 4 מחשבים. כולם Windows 7. עכשיו לפתע אחד המחשבים הפסיק את החיבור לאינטרנט.לא ידוע לי אם הותקן עדכון או משהו כזה. הוא פשוט מראה X אדום בסימן של הרשת ליד השעה. ניסיתי להיכנס לכתובת של הראוטר וגם לא עובד (192.168.2.1). ניסיתי כל מיני פונקציות של ipconfig כמו renew, release, flushdns ולא עובד. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש ביותר ללוח האם - Gigabyte G41M-ES2L ועדיין לא קרה כלום. גם ניסתי לבטל את ה-Firewall של קספרסקי, ואפילו סגרתי אותו, ושום דבר לא השתנה. תודה רבה לעוזרים.

21. לנקודה במטבח חיברנו כבל שעובר עד לחדר שלי בשביל שיהיה לי קו טלפון וחיבור לadsl בחדר..הבעייה היא שהזרם הוא לא זרם חלופין אלה זרם ישר ושתי הכבלים מחוברים אחד עם השני כחול עם כחול ולבן עם לבן וכאשר מרימים את הטלפון במטבח והטלפון בחדר שלי בו זמנית הצג של הטלפון בחדר שלי נעשה חלש הרבה יותר וגם המנורות של הטלפון נעשות מאוד חלשות מה שאומר שבעצם אין מספיק זרם לטלפון בחדר שלי והטלפון במטבח לוקח זרם השאלה שלי היא האם כאשר ידברו במטבח בטלפון ובאותו זמן אני יוריד משהו מהאינטרנט המידע יפגם? המהירות תרד? כי הרי הטלפון במטבח לוקח זרם וכך הזרם המגיע לחדר שלי חלש יותר ואם למשל מדברים בטלפון במטבח ובטלפון בחדר בו זמנית וגם באותו הזמן מורידים משהו זה יהיה בסדר או שכדאי לעשות נקודה חדשה בפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אהלן אני מחובר לNGN במהירות 30MBIT, מחובר דרך נתב DLINK 6740U ופריוט בוקס של בזק. העברתי לסלון אינטרנט בHPNA דרך הקופסאות הקטנות של YES שמעבירות על הדרך אינטרנט לVOD. חיברתי מהHPNA בסלון את ה Netgear WGR614 v7 שישמש בAccess Point וישדר אות אלחוטי. העניין הוא שלא משנה איזו הצפנה אני שם (וניסיתי את כולן, החל מWEP ועד WPA2), כל עוד אני מחובר אליו עם הפלאפון \ מחשב נייד, הוא יעבוד... אבל לאחר כמה שעות של אי שימוש, לא ניתן להתחבר... זה אומר שהוא מופיע ברשימה של הרשתות, אבל פשוט לא מצליח להתחבר, עד שאני מוציא ומחזיר לחשמל. האם זה בגלל שה-30 מגה "כבד" עליו? או שמה מדובר בנתב תקול? אשמח לעזרתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם, הגיע הזמן לחדש את חיבור האינטרנט שלי וחשבתי לבדוק כמה משלמים בימינו... כל אחד שיכתוב דרך מי הוא מחובר (בזק / כבלים) ומי הספק שלו וכמה הוא משלם לשתי החברות. כמובן שחשוב גם לציין את מהירות החיבור. אני בטוח שזה יעזור לרבים שתוהים אם הם משלמים יותר מידי... חשוב בבקשה לא לעבור על חוק מס' 6 של הפורום כדי שהת'רד לא ינעל: [tt]6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.[/tt]

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. יש לי מחשב ביתי עם Dlink-655 A04 1.34 מחובר עם חייגן L2TP להוט 16מגה + בזק גיימר , שמחובר למודם הוט Motorola SB5101. יש לי מחשב נייד Asus G73JH-A1 שפירמטתי + עידכונים + כל הכיוונים שאני בד"כ עושה והכל פיקס מבחינת משחקים והורדות מהאינטרנט ופינגים. כשהמחשב נייד מחובר דרך כבל 1GBPS, הכל מהיר דרך הרשת + הורדות, העברה בין המחשבים היא 100-90MB. כשהמחשב נייד מחובר דרך האלחוטי במהירות 150MBPS, מהירות הורדה + פינגים יציבים 1.60-1.95 אבל המהירות המקסימלית היא רק 10-12MB העברה בין המחשבים. (הכרטיס במחשב הנייד הוא Atheros AR9285 Wireless). אם אני אקנה כרטיס אלחוטי יותר טוב זה יעזור? של אינטל לדוגמא. הראוטר מכוון בגישה אלחוטית ככה : Mixed 802.11n and 802.11g כי אני צריך לחיבור מחשב ני…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Cheif,

במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזה חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, על שורה של מוצרים חדשים. בין המוצרים הללו ניתן למצוא שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם מובנה, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. את כל הפרטים לגבי מוצרים אלה ניתן למצוא בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=6071

• 0 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.