רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עובד בחברה בעלת 4 קומות, אני רוצה שיהייה ראוטר אלחוטי בכל קומה שיתן כיסוי מלא לכל הקומה ללא שימוש ב access points. הדרישה שלי מהראוטר הוא כיסוי נרחב ככל האפשר שבכל הקומה יהייה סיגנל חזק. מה ההמלצות שלכם?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים בבייתי רשת ושמעתי שניתן לעשות זאת על ידי העברת כבלים בשקע הטלפון. העיניין הוא שאחד החדרים הוא ממ"ד ובגלל זה אני לא רוצה רשת אלחוטית או לקדוח חורים. האם באמת ניתן ומומלץ להעביר כבלים של הרשת דרך שקע הטלפון? ואן אפשר אז קצת פיאוט כיצד זה נעשה או חברה שעושה דברים כאלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למי שמעונין בעדכון דרך תפריט הניהול לעשות גיבוי לראוטר לעדכן גירסה הראוטר חוזר להגדרות היצרן - להכנס עם admin admin להחזיר גיבוי לראוטר
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו רשת של 7 מחשבים ללא שרת, מחוברת בהאב. איך אפשר לעשות שתהיה גישה מכל מחשב לאווטלוק שבמחשב הראשי או לסנכרן כל אווטלוק עם האווטלוק במחשב הראשי? תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(IP כמו בחיוג אנלוגי ישן) או שזה IP קבוע כמו במודם כבלים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה בידיוק זה אירגון או תקן ??? ומה ההבדל בין זה ל 802.11G?
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את האינטרנט הסלולרי של סלקום - ממה שהשוויתי הם נראים הכי סבבה ויש להם כרטיס Express Card שתומך במק שלי. בעקרון אני חייל וגולש באינטרנט בעיקר במהלך השבוע בערבים. קראתי פה כבר שהם חוסמים P2P ויש כל מיני בעיות - השאלה שלי היא האם לשימושים רגילים זה מספיק? 1. אתרים פשוטים 2. youtube 3. skype איך זה מתמודד עם התוכנות האלו? מישהו ניסה? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע במהלך פרוייקט של הקמת רשת ביתית ללקוח שלי. מכיוון שאין בבית צנרת שיועדה מראש לרשת ביתית (כמו כמעט כל בית שאני מכיר) אני נאלצתי להשחיל את הכבלים של הרשת בתוך הצנרת של תשתית הטלפון הקיימת. כל ההשחלות עברו בסדר יחסית למעט אחת. ההשחלה הנ"ל שלא עברה בסדר היא מהקומה ה- 2 למרתף (דרך הארון תקשורת \ הסתעפויות הראשי של הבית בקומה הראשונה) לא הצלחתי לעשות את ההשחלה הנ"ל מכיוון שרק צינור אחד של טלפון \ אזעקה יורד מהקומה ה- 2 לארון תקשורת בקומה הראשונה ובצינור הזה כבר מושחלים מספר כבלים ולא ניתן להשחיל כבל נוסף. תוכנית ב' שלי היא לעשות את ההשחלה שנותרה על גבי תשתית הכבלים (טלוויזיה) של הבית ואני לא מאמין שתהיה בעיה לעשות את זה מכיוון שהתשתית הזאת פנויה יחסית אבל רציתי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1) אם ממחשב (עם IP קבוע ) יחפשו אתר X בגוגל במשך אלפי פעמים ביום ויכנסו אליו. האם זה יקדם את האתר X? 2) אם מכתובות IP שונות יחפשו אתר X בגוגל ויכנסו אליו. האם זה יקדם אותו?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי צורב במחשב ישן ואין לי ממש זמן וכוח לפרק אותו ולהרכיב אותו על החדש. מה גם שאני רוצה להשאיר אפשרות לצרוב במחשב הישן. בקיצור, איך אני משתף את הצורב ברשת הביתית כך שכל המחשבים יוכלו "להנות" ממנו (כמו עם המדפסת)? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! כבר הרבה זמן אני מתכנן ליישם את הרעיון הזה ועכשיו, לדעתי, הגיע הזמן המתאים - נפלה לידי גופה של מחשב ישן יחסית: דואל-קור E4600 ולוח אם ג'יגבייט- GA-945GCM-2SL שלאחר השיפצור (הוספת 2 ג'יגה DDR2, ספק כח וHD) אפילו הצליח להדלק כשורה. הרעיון הכללי הוא - לעשות ממנו סוג של שרת שעליו יהיו הקבצים שניתנים לגישה מכל מחשבי הבית הקיימים כרגע, + הורדות מהרשת בשלב מאוחר יותר. המחשב הזה יהיה מחובר לטלויזיית LCD ויריץ לינוקס (שאותו אגב, אני מתקין בפעם הראשונה בשביל ללמוד ולהרחיב קצת אופקים וידע). אז מה יש לנו כרגע? רשת אלחוטית מראוטר של בזק (אני מניח הכי פשוט) מדגם ROTAL RTA-1025W שמשדר WIFI למחשב נייח שבחדר הסמוך, למחשב נייד שמסתובב בדירה ולסמרטפונים מזדמנים. בנוסף ישנו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ראיתי שמישהו כבר שאל זאת בעבר אבל התשובה שניתנה, לעשות Restart בתפריט הראוטר עצמו לא משנה את ה-IP שלי (יש לי 3COM 100-75). אז אני שוב שואל אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת מלבד ניתוק הראוטר מהחשמל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חיבור 10/0.8 ב CCC ובזק....הדאונלואד שלי בסדר גמור אבל האפלואד לא מתפקד. בבדיקת מהירות באתר של CCC אני מגיע ל 0.35 במקסימום ולפעמים גם הרבה פחות. אני מחובר דרך ראוטר אדימקס, אבל בבדיקה עם מחשב אחר (נייד) המהירות שם בסדר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014 חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה. פרטים נוספים: - הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל. - כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה. - אני משתמש במחשב נייד עדכני - הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית. - אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה). (ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי vmware מתקן על מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי. יש לי פינג מהמחשב לvmware, אבל אין לי פינג ה vmware למחשב (אפילו בשתי תחנות שונות). זה רושם destination host is unreachable. בתיקיית ה networks הוא מזהה את המחשב ברשת, אבל לא מצליח להתחבר אליו . . . ה vmware מתקשרים מצויין בינהם. וגם יש פינג לנתב. מה שמוזר, זה שהם כן מצליחים לתקשר עם מחשבים אחרים בבית (לא זה שהם נמצאים עליו). זה לא עניין של חומות אש. וכולם יושבים על אותו מיסוך ובאותה קשת. תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 5 מחשבים ברשת בעיקרון 1 עם ציפסט B760 השני עם ציפסט H110 השלישי עם ציפסט Q67 הרביעי עם ציפסט H61 והחמישי H55 , המחשב B760 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב ה 2 הרשת 1 גיגה עובד המחשב השלישי Q67 ה 1 גיגה רשת עובד המחשב הרביעי והחמישי לא משנה מה אני עושה ה 1 גיגה לא עובד בקושי 500 מגה מקבל גם ב H55 וגם ב H61 עכשיו על הנייר הם תומכים 1 גיגה אבל בפועל זה מגיע ל 500-600 גג !!! רוב הזמן הרבה פחות בין 100-300 מגה , יכול להיות שציפסט ישן מגביל את המהירות של הכרטיס רשת ? כי אפילו החלפתי מעבד למשהו חזק יותר והחלפתי כרטיס רשת כלום לא עזר ויש לי כבל 6A אז הכבל זאת לא הבעיה עזרה בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לכם המלצות כלשהן בשבילי? אני נמצא בבזק ובזק בינלאומי, מהירות גלישה 40מגה התכנון הוא לשים את הריפיטר בקומה השנייה שיחובר בצורה אלחוטית לראוטר וישדר שם גם WiFi חשוב גם שיהיה אפשר לחבר שם כבל LAN אני מעוניין לחבר בצורה קווית את הריפיטר למחשב בקומה השנייה, המרחק בינהם יצריך כבל CAT6 באורך 10מטר
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם הכפתור של ה-ON/OFF עובד? אצלי זה הפסיק לעבוד מאתמול ואני לא יכול לשים אותו על Standby.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראוטיר של 3COM office connect מול כרטיס של EDIMAX Ralink האות מצויין ומעולם לא הצלחתי לעבור את ה16-20Mbit/sec... איך עושים מהר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי את הלוח הנ"ל ,הלוח מגיעה אם WIFI מובנה. הבעיה שלי שאני מצליח להגדיר אותו.הלוח יגיעה אם תוכנה שניקראת ASUS WIFI-AP SOLO. אז מי שמכיר את הגדורות ויכול להסביר לי אני מאוד ישמח.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הייתי מחובר עד היום במהירות 12 מגה ביט לבזק בינלאומי בחייגן, ובאותה מהירות לתשתית הוט. בעקבות המבצעים האחרונים התקשרתי לקבל את המחיר של ה 29.90 ש"ח מבזק בינלאומי (ועוד מתנה של ארוחה זוגית שהציעו לי כדי להישאר). לא עמדתי בפיתוי, וביקשתי שבאותו הסכום שיעבירו אותי לחבילת 100 מגה ביט. עשיתי את זה כדי שבעתיד, אם ארצה לשדרג למהירות גבוהה יותר, שלא אהיה מוגבל על ידי הספק. כרגע אני לא מעוניין לשלם יותר על התשתית עבור ה 100 מגה. בבדיקת המהירות ב speedtest.net אני מקבל עכשיו מהירות הורדה של 10 מגה ביט כאשר מקודם הייתי מקבל 12. בהתחברות ישירה לבדיקת המהירות של הוט כאשר החייגן מנותק, אני מקבל 12. תקלה זמנית לדעתכם או שאני חייב לבקש מהם שיחזירו אותי חזרה ל 12? חבל לי קצת. ברור שהמבצע …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם בבית עם 4 עמדות מחשב ניתן לחסוך את ארבעת המחשבים ובמקום לקנות שרת שמתחבר ל 4 מקלדות, עכברים, מסכים ורמקולים?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת חיצוני שמתחבר בכבל USB , אני רוצה לפזר בבית את הרשתות שהוא קולט במחשב לשאר חלקי הבית , האם יש אפשרות כזאת משהו כמו חיבור הכרטיס למתאם ACSESS POINT או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת אינטרנט אלחוטית, וכאשר אני מעדכן את המערכת ווינדוס שלי פתאום האינטרנט מסרב לעבוד. לאחר שאני מעדכן את הווינדוס שום דבר לא עוזר, גם אם אני עושה שיחזור מערכת. רק אם אני עושה פירמוט חוזר (כבר עשיתי יותר מ-3 פירמוטים החודש בגלל זה) אני משתמש בווינדוס XP SP3.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-