רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי רשת בין 2 מחשבים בבית.. על הראשי יש אקס פי ובשני יש 98 החיבור הוא איידיאס אל 500 ק"ב.. והמודם נמצא באקס פי. בשניהם יש כרטיס רשת והם מן הסתם מחוברים בכבל.. עכשיו הבעיה היא - שאני שם לב שכשהכבל מחובר והרשת פועלת, המחשב שלי נהיה ממש איטי בייחוד האינטרנט וכל מה שקשור בפתיחת חלונות אקספלורר ואני דיי בטוח שגם מהירות ההורדה עצמה.. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות כדי לשנות את המצב? אולי יש תוכנה או משהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רשת ביתית של 2 מחשבים עם כבל מוצלב (נראה לי): יש מודם שמחובר למחשב מס' 1 לכרטיס רשת PCI או משהו בחיבור USB ומחשב מס' 1 מחובר בכרטיס רשת למחשב מס' 2 בכבל מוצלב. היה אינטרנט בסדר לפני שפירמטו לו את מחשב מס' 2 בגלל וירוס ועכשיו אין אינטרנט במחשב מס' 2. מישהו יודע אולי מה הבעיה או יכול להביא מדריך טוב להקים רשת כזאת או שאיך שהיא בנויה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר, אני רוצה להגדיר את הDNS של הספקית שלי (בזק בינלאוי) איכשהו באספלורר ופעם ידעתי לעשו את זה ועכשיו אני לא יודע איך אני חושב שצריך לעשות את זה בתפריט של הראוטר ואני לא יודע איך. בבקשה תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
קראתי תגובות על כרטיסי רשת עם USB כמו Edimax, ואנשים כתבו שהכרטיס טוב לחיבור של מחשב למחשב שני, או חיבור של מחשב לאינטרנט של השני. האם זה אפשרי לחבר בעזרת שני כרטיסים כאלה שני מחשבים, ושאחד יקבל אינטרנט מהשני, ללא נתב ? כלומר, מחשב אחד, הראשי נשאר מחובר פיזית למודם ומקלב אינטרנט קווי במהירות האופטימלית, והשני מחובר אלחוטית למחשב הראשון ומקבל אינטרנט, אולי קצת יותר לאט.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אני לא מבין למה שאני כותב את הip שלי בnetwork connection ומאשר זה ההודעה שאני מקבל http://img499.imageshack.us/img499/8136/problem5tv.jpg אני מחובר ברשת אבל במחשב השני יש כתובת ip שונה מהמחשב שלי תודה
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מדוע ? ניסיתי bitorrent/utorrent/bitcomet/bit lord
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עזרה בהגדרות חיבור אינטרנט בראוטר Linksys EtherFast BEFSR41 החיבור דרך כבלים ל012 תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ABIT (כן כן, זכיתי בהגרלה). איך אני עושה הארכה לאנטנה. הכבל המובנה רק 1מטר וזה כלום. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי 10 מגה. חוץ מההורדות שירוד מהר יותר מאשר 2.5 מגה . ואגב רוב היום אני מקבל הורדה של חצי ממה שצריך ואף פחות,ראיתי שהתופעה הזאת היא גם נחלה של רבים שלרבים . מה נעשה כשאינטרנט בארץ על הפנים. יש תמונה של בדיקת מהירות שעשיתי היום בשעה 1:26 בלילה . בכל אופן. בקשר לגלישה בדפדפן אני לא מרגיש שום הבדל בין 10 מגה ל2.5 . והאם בכלל זה NGN ? אם כן. אז זה לא נותן כלום. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המשחק המדובר הוא איזשהו סימס בפייסבוק שאחותי משחקת בו. (נהיה מכה הפייסבוק הזה) באופן קבוע המשחק נותן שגיאת חיבור לשרת. יש לציין כי הדבר מתרחש בימים האחרונים וקורה רק בחיבור הרשת שלי (ברשת של השכן זה עובד). יש לי ראוטר של edimax בתקן N אליו מתחברים כל המחשבים.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר / ap. הסיפור הוא כזה, אני נמצא בממד שאין בו קליטת ואיפי מהראוטר של הוט שנמצא בסלון. הצלחתי להעביר כבל דרך הקירות וכרגע יש חיבור בממד לכבל רשת. אני רוצה לחבר שם ראוטר או נקודת גישה שייתן לי ואיפי בתוך הממד וגם יוכל לשמש מכשירים אחרים בחיבור קווי. צריך משהו אמין שיעשה את העבודה אבל לא יותר מדי יקר, בסוף זה רק ואיפי לחדר הזה ספציפי. גם הזמנה מחול באה בחשבון אם זה מוזיל לי את התענוג. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, יש לי B-Focus ווהוא עושה בעיות עם emule. מכל מה שקראתי עושה רושם אין אפשרות לתקן את המצב. אלקטל, ממה שרשום בפורום, אינו עושה בעיות בנושא. האם אפשר פשוט להחליף את המודם לאלקטל בבזק סטור, ובכך לפתור את בעיית ה-LowId?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לא מצליח להגיע למסך ההגדרות של הראוטר אני לוחץ 10.0.0.138 המחשב חושב וחושב ופשוט לא מגיע למסך.. עשיתי ריסט לראוטר ועדיין לא עובד, צריך עזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי קו טלפון אחד בבית + 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר בעזרת כבל והמחשב השני מחובר בעזרת התקן אלחוטי (DOK). האם יש לי אפשרות לוותר על ההתקן האלחוטי ובמקום זאת לחבר את המחשב השני בעזרת כבל לראוטר אחר ? (שיעבוד על אותה הרשת כמובן). שורה תחתונה: אפשר לעבוד עם 2 ראוטרים על קו אחד ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מודם ראוטר שקיבלתי מבזק בינלאומי מסוג: Netgear ADSL2 + Modem Router DGN1000 הוא נמצא בקומה השנייה והקליטה בקומה הראשונה חלשה מאד. רציתי לדעת מה האפשרויות העומדות בפני כדי לקבל קליטה בקומה הראשונה. האם אפשר לחבר מודם ראוטר נוסף (יש לי שני קווי טלפון בבית) ולהשתמש באותו שם משתמש וסיסמא לשניהם? (האם בזק בינלאומי מאפשרים את זה בתשלום נוסף?) אם לא, האם אני יכול להשתמש בראוטר שברשותי ולהוסיף לו עוד ראוטר כ-AP למרות שהוא לא תומך ב-WDS? קראתי את הפוסט בלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך לא מפורט שם לגבי מקרה כזה פרט להסבר כללי מאד: "במקרה והנתב הקיים אינו תומך ב-WDS, אופן ההגדרה של הנתב החדש כ-repeater תלויה בדגם הנתב עצמו. באופן עקרו…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני עכשיו בלטפון עם חברי לאתר מישה, והוא כבר מספר שעות לא יכול להתחבר לאינטרנט. עושה רושם כי השרת שלהם נפל(חיבור כבלים), ומשום שאין להם תמיכה טכנית בשבת, אי אפשר לבדוק איתם. מישהו יודע על זה משהו? בתודה, גוסט. נ.ב, שוב אני מציין שזה השרת של ערוצי זהב.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
חברת TRENDnet הכריזה בשבוע שעבר על קושחת DD_WRT לשלושה נתבים מתוצרתה התומכים בתקן 802.11ac. שלושת הדגמים הם TEW-818DRU (התומך ב-AC1900), TEW-812DR (התומך ב-AC1750) ו-TEW-811DRU (התומך ב-AC1200). את קושחת ה-DD_WRT עבור נתבים אלה ניתן להוריד ישירות מהאתר של TRENDnet. כדאי רק לשים לב, שבדומה לנתבים אחרים, TRENDnet מציינת שהתקנת הקושחה מבטלת את האחריות על הנתבים. http://www.trendnet.com/press/releases/view.asp?id=2745
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחברתי לבזק בן לאומי ADSL 2.5MB ובדואר הם רשמו לי שאני מנוי ל SAFE NET עכשיו לא רשמו שזה בחינם ומצד שני לא רשמו שזה עולה כסף, יש לזה שם מתשמש נוסף השאלה שלי אם למישהו יש את זה או שמישהו משתמש בזה האם זה בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קווי+אל-חוטי ל-3 מחשבים שוחניים + 3 ניידים עם חומת אש, WPA2 ואפשרות לרשת בין המחשבים. כמה יעלה לי לשים ראווטר עם תמיכה בגיגהביט?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אינטרנט סיבים של פרנטר 1000. רכשתי את מגדיל הטווח של d-link דגם 1620. https://www.dlink.com/en/products/dap-1620-ac1300-wi-fi-range-extender חיברתי את מגדיל הטווח באופן קווי וביצעתי הגדרות דרך d-link הרשת האלחוטית אצלי מתקבלת עכשיו בסביבת הראוטר של פרטנר ומגיעה למהירויות של 500-600 אבל הרשת של מגדיל הטווח לא עוברת את ה 100. מגיעה ל 80-90. לפי מה שאני יודע מגדיל הטווח תמוך במהירויות של 1000. מה אני מפספס? נעזרתי בסרטונים ביוטויוב כדי להגדיר.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי פתחתי את הפורטים 4661-4711 בפיירוול של הנתב, ורציתי לפתוח גם את הפורטים של הפיירוול בSP2 כי יש לי lowID קבוע, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי, מישהו יודע איך פותחים את הפורטים בSP2? עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ביטלתי את הפיירוול של SP2 ועדיין יש lowID, אז חשבתי שאולי לא פתחתי טוב את הפורטים, אז איך בדיוק אני עושה זאת? (תמונה בסוף) תודה מראש Install מה בדיוק אני ממלא בתמונה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה שלי היא ככה.. יש ברשותי ראוטר+מודם מובנה מסוג d-link rta300w עם 4 פורטים לאחר החיבור בין שני המחשבים שיש ברשותי(אחד שלי ואחד של אחי) הכל עבד טוב וגם עכשיו הכל עובד טוב...אחי גולש..רואה את הקבצים שלי ואני את שלו..בקיצור הכל סבבה.. רק! שניסיתי להפעיל תוכנות מסוג שליטה כמו netop והתוכנה Anyplace Control ואני פשוט לא מצליח לשלוט על המחשב שלו.. אינ לא יודע אבל אני חושב שאני תריך להקצות לו כתובת ip מיוחדת או משהו כזה ולכן פניתי לפה לעזרה.. כמו כן ניסיתי להשתמש בתוכנה המובנת ב windows כדי לנסות להתחבר אליו וגם כן לא הצלחתי.. וגם..נכנסתי אצלי למחשב cmd->run->ping ....x כתבתי תאיפי שלו שזה 192.168.1.2 וזה רשם לי reply from ואתם יודעים את הממשך.. השאלה שלי היא למ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-