עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חושב להשתדרג מה 2.5MB לחבילה של 5MB בבזק(תשתית) אמרו לי שעלות היא 89 ש"ח בהתחייבות לשנה. בבזק בינלאומי - 99.90 ש"ח בהתחייבות לשנה. בחבילת באנדל הציעו לי ב 169 ש"ח - התחייבות לשנה. האם מישהו מכיר מחירים זולים יותר? אני בכלל צריך יותר מ2.5MB? הרוב זה אינטרנט, אימיליים, והורדת קבצים ( ביטורנט)???? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by obNikon,

אהללן, יש לי 4 מחשבים שבאחד מהם יש ראוטר והוא משדר אינטרנט אלחוטי לשאר שלושת המחשבים. במחשב עם הראוטר בניתי מערכת ב PHP שעושה את הדבר הבא: כאשר המשתמש משלים טופס מסוים , המערכת יוצרת קובץ TXT בתיקייה מסוימת ומוסיפה רשומה למסד MYSQL. השאלה שלי היא , כיצד אני מאפשר לאנשים שישתמשו בשאר המחשבים לגשת לאותם קבצים ולהפעיל את אותה מערכת ולצפות באותו מסד. תודה רבה על כל עזרה אפשרית, אופיר.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. שלום, ברשותי מחשב נייח עם מערכת חלונות XP ומחשב נייד עם וויסטה הידועה לשמצה, אני חיברתי רשת ביתית בין מחשב המחשבים, כשאני מנסה לגשת מהאקס פי לוויסטה אין לי בעיה אני משתמש בפקודה- \\laptop\c$ אני מקבל חלון, מכניס את היוזר והסיסמא של המחשב הנייד ומקבל גישה מלא לכונן. אולם אם אני מנסה הפוך מהוויסטה לאקס פי, \\comp\c$ אני מקבל חלון עם יוזר כבר רשום בתוכו, ובלי אפשרות לשנות, כלומר היוזר ניים הרשום בו הוא של הנייד והוא במצב "גרי" כלומר אפור בלי אפשרות לשינוי. רק סיסמא אפשר לשנות אבל זה לא עובד כי כמובן שהיוזר במחשב הנייח שונה מהיוזר בנייד. זאת הבעיה, מה עושים בבקשה? אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים שיושבת על ראוטר. הייתי רוצה להתחבר אליה דרך האינטרנט כשאני נמצא מחוץ לבית, אבל בצורה הכי פשוטה של לפתוח תיקיות משותפות כמו ברשת הביתית. ראיתי שיש אופציה של virtual server בראוטר שמפנה כתובות אינטרנט לרשת המקומית אבל אין לי מושג איך מגדירים את זה. מישהו יכול לעזור ? (כמו שאמרתי עדיף חיבור כמה שיותר ישיר, בלי תוכנות עזר למיניהן...|) תודה רבה, טל. windows xp

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. Started by johnwoo,

שלום לכולם אני משתמש פרטי באינטרנט (לא חברה), ואני מעוניין לשמור על כתובת I.P קבועה. זאת על מנת שאני אוכל לפתוח פורטים מסויימים. ספקית האינטרנט שלי הינה בזק בינלאומי. הנציג שלהם אמר לי שאני יכול לעשות זאת רק בתשלום קבוע של 69 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים: סתם עובדים עליי כדי לחלוב ממני כסף? זה זכותי לדרוש מהטכנאי של הספק לפתוח לי פורטים כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט? יש דרך לפתוח פורטים ללא תלות בספק (אם איזושהי תוכנה, נניח)? המטרה שלי הינה להאיץ את ההורדה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. היי, יש לי רשת ביתית של שני מחשבים (נייח ונייד) ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני? לא יודע אם רלוונטי אבל בכל זאת כמה פרטים: ראוטר: 3COM מודם: THOMSON חיבור: כבלים מערכת הפעלה: VISTA ULTIMATE תודה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by OFIRLEVY66,

האם נטויזיון מגבילה פורטים? וכל מיני דברים שיפריעו לי בהורדות?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by arik100,

איך העולם כולו בעצם מחובר לרשת האינטרנט? האם כולו מרושת בכבלים אופטיים? או שיש איזורים שהם מרושתים וחלק עם לווין? כי בין היבשות לדוגמא מפריד ים... אז מה כאילו יש אינטרנט לוויני??

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by AmL1,

בין מחשב לראוטר צריך מוצלב נכון? ובין ראוטר למודם כבלים גם מוצלב?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם וערב טוב . יש לי ראוטר של PLANET דגם WRT 415. בבית הקודם הוא שימש אותי כראוטר כמובן,והוא מתחבר דרך המודם. בקיצור,אני רוצה לחבר אותו שוב,ולהפתעתי הוא כותב שיש לו בעיה או משהו,זאת אומרת הכל תקין והמנורות דולקות אבל יש לו שגיאה במחשב עצמו שקישוריות מוגבלת או משהו. ושאני עושה REPAIR זה עדיין לא עוזר . (ניסיתי גם לגלוש לא מגיב .) מה לעשות ? צריך להגדיר מחדש ? ואם כן איך כי הכתובת של זה לא עובדת לי הרי קישוריות מוגבלת.. ???

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. השאלה היא כזו- כרגע אני מחובר לספקית כלשהי (014, 1.5 אם זה משנה) ויש לי אפשרות לקבל חיבור לנטוויז'ן בחינם (גם 1.5). האם יש דרך "לשלב" את הרוחב פס ככה שיהיה לי בעצם 3 מגה ע"י התחברות לשתי הספקיות בו זמנית? אם יש אפשרות, אני מניח שאצטרך להגדיל את הרוחב פס בכבלים. אני צודק? תודה, בז'נגלו.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. היי, לאחר שאני עושה את החיבור הפיזי, איך אני מגדיר את ה IP בין שניהם? יש עוד משהו שצריך לעשות מלבד זה? שני המחשבים אמורים להיות מחוברים ביניהם ללא חיבור לאינטרנט. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Buffer,

שלום, התקנתי את ה- firmware של DD-WRT על הראוטר שלי WRT54GL לפני זה היה לי hyperwrt, והגלישה באינטרנט עובדת יותר לאט עכשיו :'( ביטלתי את הפיירוואל בראוטר, אני חושב שזה עזר טיפה אבל עדיין האינטרנט דיי צולע. מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by krembo_Vanil,

ברור לי שזה החיבור הכי פשוט שאמור להיות - וזה בטח קטן עליכם - אבל אני לא מצליח לסדר את זה...... אני רוצה לחבר 2 מחשבים בחיבור חוטי - כשאחד מחובר לאינטרנט (דרך מודם שמתחבר לUSB) ושהשני יגלוש דרכו. בשני המחשבים יש XP באחד HOME בשני PRO יש לי כרטיס רשת בכל אחד מהם, קניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי. עברתי על כמה מדריכים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm והתוצאה שהגעתי אליה היא כזו: החיבור נראה תקין, אני רואה התחברות על 100 מגה אבל בכרטיס אחד 2 הנורות דולקות ובשני נורה אחת דולקת ושניה מהבהבת..... (זה אמור להיות ככה?) לאחר יצירת קבוצת עבודה ונסיונות ליצור רשת ביתית עם הוויזרד של XP אני מצליח לראות במח…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by slimshady21,

שלום. יש לי כמה דברים שאני רוצה לברר לגבי כתובות MAC ו-IP. יש לי תשתית אינטרנט כבלים, ויש לי ראוטר שאליו מחוברים שני מחשבים (שלי ועוד אחד). כשאני נכנס לאתר כלשהוא באינטרנט, האתר יכול לראות את כתובת ה-MAC שלי?? ואם כן אז הכתובת שהוא רואה היא בעצם של הכרטיס רשת שלי, או של הראוטר? לפי ההגיון נראה לי שהוא רואה את שלי, כי הרי על כל פאקט שנשלח כתובת המקור הפיזית היא של הכרטיס רשת לא? זה חשוב לי מאוד לצורך עניין מסויים, תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. יש לי פה שלושה הודעות שגיאה מוזרות לא ניתך להתחבר מהמחשב הזה למסנגר ומאחרים ניתן ונהיה לי את כל זה איך אני פותר את זה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. יש לי ראוטר Edimax BR6204Wg שאליו מחובר מחשב אחד באופן חוטי, ומחשב שולחני שני באופן אלחוטי. אני מנסה להגדיר את המחשב הנייד שיתחבר באופן אלחוטי גם לרשת הזו אולם ללא הצלחה. ההודעה שאני מקבל היא ההודעה בכותרת. המחשב האלחוטי מזהה את הרשת בקליטה מלאה, אבל לא מוכן להתחבר אליה. אין לי הגדרות Security כלל ברשת. אין הגבלה של כמות מחשבים לרשת - כבר התחברתי בעבר עם מחשב נייד אחר (וגם Palm) בנוסף למחשבים המחוברים. כמו-כן ליתר ביטחון ניתקתי את המחשב שמחובר באופן אלחוטי והנייד עדיין לא מוכן להתחבר. הנייד המדובר הוא HP compaq nc6400 וכרטיס הרשת בו הוא Intel® PRO/wireless 3945ABG מישהו יכול לעזור לי כאן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אוקי, אז אני רוצה להמיר את הרשת החוטית שיש לי לרשת אלחוטית, זה כמובן אומר שאני צריך נתב וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריך המלצות על הרכיבים האלה. יש לי גם שאלה- האם הרשת שלי יכולה להיות גם חוטית וגם אלחוטית? כלומר, יש לי לפטופ ועוד מחשב בקומה למטה שצריכים רשת אלחוטית. למחשב בקומה למעלה אין בעיה להעביר חוט וזה יחסוך כרטיס רשת אלחוטי- אפשרי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by Godmoney,

אנחנו גרים בבית פרטי עם מרתף, שתי קומות ועוד עליית גג. במרתף אנחנו מחוברים בחיבור קווי, המודם האלחוטי נמצא בקומה הראשונה (וזה אומר שיש קליטה טובה בקומה הראשונה ולא כ"כ טובה בשניה) ובקומה השלישית אין רשת. איך אפשר להרחיב את טווח הרשת לכל הבית?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by md22,

יש לי חיבור ADSL 1.5 על ויסטה מספר פעמים ביום אני לא מצליח לגלוש לאתרים המסנגר ממשיך לעבוד אם אני מתנתק מהמסנגר אני לא יכול להתחבר שנית. כשאני בודק ב"מרכז הרשת והשיתוף" מה הבעייה אני מקבל הודעה "יש יותר מחיבור רשת פעיל אחד במחשב זה" ואין לי עוד חיבורים אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי לגלוש מחדש מה יכולה להיות הבעייה תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  21. שאלו אותי את זה בטופס המלוי להרשמה בחיל המודיעין ורצית לדעת איך באמת עושים זאת האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל?

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by Bug,

אני מעוניין לקנות כרטיס כזה ללפטופ שלי עם יציאה לאנטנה חיצונית, מה אתם אומרים על זה http://ubnt.com/products_srx.php4? האמת שזה היחיד שמצאתי, לא בטוח אם יש מוצרים אחרים כאלה. אבל באופן כללי, מישהו מכיר אותו\התנסה בו? האם המחיר כדאי? האם הוא טוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  23. Started by sharon500,

צריך המלצה לסוויץ 1GB ל8 מחשבים. שיעבוד עם חוטי CAT5e. הסוויץ יתחבר למודם AZTECH 600EW וישתף את חיבור האינטרנט והקצבים ל7 מחשבים. תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני צריך המלצה למכשור שיהיה יעיל עבורי לעבודה ופשוט לתפעול. ההמלצה תכלול, סוג, דגם ומחיר. ואם יש למישהו המלצה לחנות בבאר-שבע שמתעסקת עם תקשורת, אני אשמח לקבל שמות לפרטי. Network Cable Tester - לבדיקת נקודות תקשורת בקיר ובארון איזה חברה? איזה דגם? כמה עולה? (המכשיר עם 8 נקודות שרצות ואומרות איזה כבל לא תקין) מגלף חוטים מקצועי מחיר? לוחץ לקורונה מחיר? יש המלצה למשהו ספציפי? Dymo מכשיר אלקטרוני להפקת מדבקות מומלץ של Dymo? מחיר? או מכשיר אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Nihility,

קרימפלר נראה לי שקוראים לזה. זה ששמים איתו חיבורים על הכבל. לא מוצא בשום מקום. אם יש מישהו בבאר שבע שיש לו ויכול להשאיל, גם טוב

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים