רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משחק בכמה משחקי רשת ובכולם יש לי לאגים, בדקתי את הפינג לאייפי של השרת של המשחק רשת שאני משחק בו וזה היה Average 81ms אבל עדיין היו לאגים ולקח מלא זמן לטעינה של דברים במשחק. עשיתי בדיקה קפדנית לוירוסים,טרויאנים,תולעים וכל המזיקים למיניהם אך עדיין הלאגים נשארו. אני מחובר דרך בזק (או בזק בינלאומי, מישהו יכול להסביר לי איך אני יודע ?) בחבילה של 5 מגה בייט וראוטר Rotal RTA 1025W. דיברתי עם בזק כמה פעמים והם שלחו טכנאי שהחליף לי את הראוטר שלושה פעמים. הבעיה של הלאגים לא נפתרה. שאלתי ישראלים אחרים שמשחקים במשחק רשת הזה והם אמרו לי שאין להם לאגים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהאינטרנט מתנתק כשאני בלילה מכבה את המסך כנראה שהוא מתנתק במשך הלילה, אין לי מושג למה.. אז אני קם למחרת מדליק את המסך ורואה את האיסיקיו מנותק (שהוא מנסה להתחבר הפרח האפור) וגם המסנג'ר מנותק.. יש לי ראוטר של siemens שהוא גם מודם והנורות דלוקות כמו שצריך.. איך אני פותר את הבעיה הזו? זה קרה כבר כמה פעמים.. מערכת הפעלה XP בעברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו אתרים בבקשה... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר בדירה עם שותפים שלאחד מהם יש נתב של edimax לי יש כרטיס רשת אלחוטי שקולט את ה-אות שלו..... אך לעיתים גם לי וגם לו יש בעיה של :בעיית התחברות 769 או משהו כזה. הבעיה ניפתרת רק שמוצאים את הedimax מהחשמל ומחזירים בחזרה. מה יכולה להיות הבעיה, אודה לכם אם תעזרו לי אוריה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי אתמול טכנאי מבזק שבא וסידר את הבעיה אצלי כאשר שידרגתי מ-2.5M ל-4M את האינטרנט ושם הופיע התקלה שהנורה של ה-DSL כל פעם מהבהבת (אין אינטרנט). והוא אמר לי שהבעיה נובעת בגלל שאני רחוק מהמרכזייה, ככל שאני יוריד את מהירות האינטרנט כך תהייה "קליטה" יותר טובה. מדדתי את המרחק ויוצא 1.3 ק"מ מהמרכזייה. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון שזה פוגע בקו? ואם כן, זה אומר שיותר אני לא אשדרג את מהירות האינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה שתשאיר את האינטרנט פעיל כל הזמן!! פשוט שהמחשב נכנס לשינה האינטרנט פוסק, זה קורא לי בזמן שהמיול פתוח אשמח לעזרה שי
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. אני עובד בבית עם ראוטר LevelOne - WBR3408 ואני לא מצליח להתחבר לאף שרת ב eMule. פתחתי את הפורטים הנחוצים לי 4662-TCP ו- 4672-UDP. כשאני מבצע בדיקה האתר מראה לי שהפורטים פתוחים ותקינים ובכל זאת אני לא מצליח להתחבר לאף שרת. מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה.. ויש לי שאלה בנושא ארכיטקטורת האינטרנט. ידוע לי שמשתמשי קצה מתחברים לISP דרך חיבור קווי כלשהו. אבל איך בעצם הISP מקשר בין המשתמשים לרשת האינטרנט הגדולה? בעצם, אם אני חברת ISP, איך אני מתקשר עם האינטרנט? האם יש שרתים גדולים בשביל כל האינטרנט? (כמובן לא שרתים שמכילים את כל האינטרנט....... אלא שרתים שאיכשהו נותנים גישה לWWW) ועוד משהו. אני מתחבר לISP. הISP הרי נותן לי כתובת IP - מאיפה?... איך הוא יודע איזה כתובת לתת לי? האם יש מוסכמות עולמיות לגבי זה? ובקיצור..... מה התהליך של החיבור לאינטרנט מהרגע שמשתמש קצה מתחבר לISP דרך חיבור קווי. תודה :}
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר לבזק+HOT עם ראוטר לינקסיס WRT54G ומודם מוטורולה של הכבלים.. אחרי שפירמטתי את המחשב במקום שיהיה לי רק את ה-Local Area Connection שהיה תמיד והיה החיבור שלי לאינטרנט נוסף לי עוד איקון שנקרא Internet Connection והמחשב מציג אותו כ-GATEWAY אם אני מבטל אותו אז אין אינטרנט, אך הוא מופיע רק כאשר ה-LOCAL CONNECTION פועל. בחיים לא ראיתי דבר כזה אצלי במחשב שלי ולא זכור לי שהתקנתי משהו.. יש לכם מושג מה זה? האם זה מאט את מהירות האינטרנט? (כי אני סובל קשות מפינגים מפחידים) איך אפשר לבטל את זה אם זה פוגע? ושאלה קטנה נוספת בעניין האינטרנט שלי, ראיתי פה דיונים רבים על הפינגים הגרועים בבזק אבל שמתי לב שאצל רובכם זה תוקן.. אצלי המצב רק הולך ומתדרדר היתה תקופה שה…
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1.יש לי מודם וראוטר בשביל רשת של שתי מחשבים ו2.5 מגה אינטרנט אז זה מחלק לי את האינטרנט לשנים כי באתר של speed test זה רושם שיש לי 1.6 ? 2.אם זה לא מחלק אז יש מצב שיש בעיה בהגדרות ? 3.אם זה כן מחלק יש אפשרות לעשות שאצלי יהיה 2 מגה ובמחשב השני 0.5 ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אלחוטי של Siemens SL2-141 וברצוני לדעת אם יש אפשרות לעשות IP שונה לכל מחשב בנפרד(או לכל חיבור לראוטר). אבל אני לא רוצה שיהיה למחשבים IP סטטי. אשמח אם תוכלו לעזור לי, יאיר
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית לפני מס ימים, המחשב מזהה את שאר המחשבים בבית אך לא את הPS3 מה אני צריך לעשות עלמנת שיזהה אותו? :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
1.האם יכול להיות שנגיד בvista מהירות האינטרנט שאתה מקבל שונה מxp (נגיד xp 2mb ו vista 1.5mb ?) 2.האם התוכנות שרשום שממהירות את האינטרנט פועלות באמת ?
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
המרחק בין המחשבים הוא 2 מטר(אולי 3). והשימוש של המחשב המשני יהיה מידי פעם ולא תמידי. חשבתי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי הכי זול שיש (70 שח) ולסגור עניין... מה אתם ממליצים? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים משני מחשבים בבית ואני לא מצליח בויסטה למצוא שיתוף קבצים בין מחשבים מה שהוא עושה לי זה שיתוף קבצים בין משתמשים על אותו מחשב יש לציין שפניתי לעזרה של וינדוס ראו תמונות וכניראה מישהוא שיכור רשם את העזרה... יש לציין יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP ויש בינהם שיתוף והכל מהיר ועובד כמו שצריך רק את הויסטה אני לא מצליח לשתף גם... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בבזק בינלאומי באתר כמה זה מציעים תשתית+ספק מהירות 8/800 במחיר של 199 לחודש למשך שנה. לא התקשרתי לברר אם זה באמת המחיר, פעם שאלתי אותם לגבי מהירות 4MB והמחיר שלהם היה הרבה יותר יקר ממה שכתוב בכמה זה והם אמרו שהאתר לא אמין. כרגע אני בברק במהירות 1.5 משלם 90 שקל כולל תשתית וספק והאינטרנט עובד יותר גרוע מ56K. ומתנתק מדי פעם. פשוט עושק ורמאות ענקית. האם המסלול של בזק משתלם ואני יוכל באמת לנצל את כל המהירות במשחקי רשת, באינטרנט, בשיתוף קבצים וכולי? אתם מכירים מסלול יותר זול ויותר משתלם ביחס עלות מחיר? נ.ב. המחיר של התשתית והספק ב199 זהה לכל החברות לא רק בזק לפי האתר כמה זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק להמלצות על נתב עבור רשת אלחוטית. ברשותי חיבור דרך HOT עם מודם sb5101 של מוטורולה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הטלפון של התמיכה של נתבי לינקסיס בישראל? לעיתים האינטרנט האלחוטי בחדר ממ"ד עובד טוב אבל קורה הרבה שזה מתנתק מהנתב ככה בצורה אקראית. זה יכול לפעמים לעבוד הרבה זמן תקין אבל אז זה גם יכול פתאום להתחיל להתנתק ולהתקשות להתחבר בחזרה. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את הIIS 5.1. הוא עובד בתוך המחשב (Localhost), אבל שאני מנסה להגיע אליו מהאינטרנט לא הולך. פתחתי והעברתי פורטים בראוטר ובפיירוול, בדקתי וכשהIIS רץ אני רואה פורט 80. כמו כן במידה ואני משנה את הIIS לפורט אחר לדוגמא 44444 אז אני רואה אותו פעיל ואת ה80 כבוי, ככה שהפורטים פתוחים והIIS עובד... כשאני מנסה להיכנס דרך הרשת http://20.20.20.20/ אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage (כמובן שבמקום ה20ים אני מכניס את הIP החיצוני שלי). ניסיתי כל מיני הגדרות כל מיני נסיונות שום דבר לא הלך בנתיים.... יש למישהו רעיון לפני שאני משתגע? תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בוקר טוב חבריה, יש מערכת מחשבים המחוברים לשרת,באחד המחשבים אין מקום בכונן הקשיח,אני רוצה לקנות הארד דיסק גדול ולהוסיף אותו לצד הכונן הישן. איך אני משתף אותו ברשת המחשבים? תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
טוב זה קצת מורחב אני יסביר לכם מה הבעייה. לי יש את המחשב הראשי בחדר.. בחדר של אח שלי יש לו גם מחשב ובחדר של אחותי יש לה גם מחשב. יש כבל רשת שמחובר בין שלושתם וכרגע יש לכולם אינטרנט הכל טוב ויפה. הזמנתי מחשב חדש שצריך להגיע יום ראשון-שני עכשיו כמה שאלות: כשאני אקבל תמחשב החדש אני יתקין את ה ווינדוס (XP) האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד כדיי שיהיה להם אינטרנט או שפשוט לחבר תכניסה למחשב וזהו יהיה להם אינרטנט? תודה.. נ.ב : אם יש פה איזה מדריך להתקנת הווינדוס אני מאוד ישמח
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, המצב טיפה מורכב, אך אודה לכם מאוד אם תנסו לעזור. יש לי בבית 4 מחשבים נייחים אשר 2 מתוכם נמצאים בממד+מחשב נייד נוסף, סה"כ 5 מחשבים. בקרוב יתווספו 2 מחשבים נוספים אל הבית (יום הולדת לתאומים), סה"כ 7 מחשבים. הראוטר הישן שלי (2WIRE משולב ומתחבר לנייחים באמצעות USB) תומך רק עד 5 מחשבים במקביל. אני מחפש ראוטר אשר יוכל לתמוך באופן מלא בכל 7 המחשבים, כולל אלה שנמצאים בממד. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נגיד שמורידים קובץ מראפידשר אז שומרים אותו קודם ומיד הוא מתחיל להוריד קרה לי לא פעם שהוא לא מססים להוריד את הכול אבל בכל זאת הוא הוריד ושמר חצי קובץ איך אני עושה שאם אני מוריד שוב אז שיוריד לי מאותה נקודה שהפסיק ויש גם מקרים שההורדה נפסקת כתוצאה מניתוק או בעיית חיבור גם פה איך ממשיכים מאותו מקום? איפה כל המידע נשמר כי הוא ירד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל המלצות על ראווטרים אל חוטיים שמגיעים ל250 מטר. אם אפשר גם טווח מחירים תודה
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מחובר דרך הכבלים ו014 עלידי חייגןL2TP המחשב הנייח מחובר בלי בעיה הנייד לי מזהה את הראוטר ומראה שהוא מחובר עם עוצמת אות טובה מאוד אבל כשאני מנסה לפתוח דף אינטרנט אז הדף לא ניפתח גם המסנגר לא מצליח להיתחבר זה כאילו שהראוטר לא פתוח לWI LI ניסיתי כבר הכל ולא הצחתי גם היתקשרתי לתמיכה ולא עזרו לי אגב הנייד כן מיתחבר במקומות אחרים אם מישהו ניתקל בבעיה או יודע מה הפיתרון אשמח מאוד לקבל עזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-