רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
שלום. בשבוע האחרון נתקעתי וסבלתי מאיטיות האינטרנט זה מתבטא בכמה אתרים ובכמה שליחות תגובות - לדוגמא מחצית מהאתרים עובדים לי ומחצית מהאתרים לא עובדים לי (האתרים שאני גולש בהם) לאחר שעה-שעתיים אני יכול להכנס לכולם אבל יש לי גם בעיה בHWZONE לוקח הרבה זמן עד שזה נכנס לפורום ועד שזה שולח תגובה עריכה וכו' .. סרקתי אד אוואר ספייוורים וירוסים לא עזר..זה קורה לי במחצית היום. יש לי Netvision 1.5 ואני משתמש בפייר פוקס גם,תודה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי 2 מחשבים בבית - שלי ושל אח שלי. בהתחלה שמתי את שניהם אחד ליד השני, חיברתי את המודם ב-USB למחשב שלי, מהמחשב שלי כבל רשת מוצלב למחשב של אח שלי, והצלחתי להקים בין 2 המחשבים רשת ICS, שיתפתי ביניהם קבצים וחיבור אינטרנט בלי בעיה. אחרי שהצלחתי להקים את הרשת העברתי את המחשב של אח שלי לחדר שלו שנמצא ליד החדר שלי. יש לנו בבית כבלי רשת שיוצאים מהמרכזיה לכל אחד מהחדרים. בהתחלה בדקתי אם כל אחד מכבלי הרשת כשלעצמו תקין. לקחתי את המודם למרכזיה, וחיברתי אותו לכבל שהולך לחדר של אח שלי, ובחדר של אח שלי חיברתי למחשב. לא הצלחתי לחייג לאינטרנט (Limited Connectiviyt). אז הוספתי מתאם נקבה-נקבה וכבל מוצלב, ואז חיברתי לחדר של אח שלי, והצלחתי לחייג לאינטרנט כמו שצריך. אז חיברתי את המו…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הם ישנו הבדל משמעותי (או לפחות כלשהו) בין שני נתבים של EDIMAX 6504N לבין 6524N??? ניסיתי לקרוא בתכונות והגדרת ולא מצאתי שום דבר. עובדה ששניהם קיימים בשוק. יכול להיות שהבדל הוא רק במיקום האנטנות? הוספת מרווח בין כניסת WAN לאנטנה C? או שישנם הבדלים אחרים ???
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני קונה/שוכר מודם חדש עקב הבעיות המעצבנות שהמודם הנ"ל עושה (רק אתמול הייתה לי בעיה עם הדרייברים, פשוט סיוט). אני יודע שהיו פה המון דיונים, אבל רובם ישנים ולא רלוונטים לזמננו. אני מעוניין שתציעו לי מודם רשת טוב (כולל כרטיס רשת). המחיר לא רלוונטי. בתודה, איתי.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לנו בבית שני מחשבים, אחד פנטיום 3 במהירות 3 ג'יגה-הרץ ומחשב נוסף פנטיום 3 במהירות 500. ושניהם מחוברים ברשת, המחשב הראשון יש לו כרטיס רשת של Asus והשני של realtec. לפני כמה חודשים עשינו אינטרנט מהיר ADSL של נטויז'ן במהירות הכי גבוה, המודם USB מחובר במחשב הראשון והמחשב השני גולש דרך החיבור של הרשת. אני משתמש במחשב הפחות טוב ולא נתקלתי בבעיות בגלישה או בהורדת קבצים מהאינטרנט אבל בהורדה מתוכנות שיתוף זה בקושי מתחבר וכשזה מתחבר ההורדות זזות בקצב הורדה מאוד איטי, וכשאני מעביר את המודם של הADSL למחשב האיטי אז הבעייה נפטרת לגבי ההורדות וזה מתחבר ומוריד מהר. גם כשאני מעתיק קובץ מהדיסק הקשיח של המחשב האיטי למחשב המהיר דרך הרשת זה עובר מהר אבל מהמחשב המהיר לאיטי זה לוקח זמן מאו…
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היות והראוטר כבר לא משווק בארץ, אני מחפש אלטרנטיבה שתהיה מספיק טובה. הW9970 לא עוזר לי היות ואני צריך חיבור של 1GB\S לרשת הביתית. (הגיע הזמן לחסוך בחשמל ובמקום ולהשתמש במוצר אחד שיהיה גם מודם וגם ראוטר). אילו מוצרים אחרים ניתן להשיג בארץ? (היות והזמנה מאמזון יכול להיות בעיה בעקבות אישורי משרד התקשורת) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
הסקר מתייחס לכל ציוד הרשת, החל בכרטיסי רשת וכלה בנתבים לי יש בבית נתב וכ. רשת אלחוטיים של Edimax. [move]מה אתכם ?-------מה אתכם ?--------מה אתכם ?[/move]
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכם. עד כו היה לי מודם טריון שהוחלף עקב בעיות עבודה עם הנתב שלי. הוא הוחלף במודם מוטורולה SB4200 שאני מרוצה ממנו מעל הראש והוא עובד פשוט מצויין עם הרואטר וללא בעיות בכלל. חוץ ממשהו מציק שהתחיל עם החלפת המודם, משום מה אני מתנתק מהאינטרנט דרך הראוטר או חייגן בחיבור ישיר ו IP שלי נשאר קבוע. זה התחיל רק מאז החלפת המודם ל SB4200. למה זה קורה ? למה החייגן לא משפיע יותר על ניתוק מאינטרנט ושינוי האייפי ? אגב אין לי התקשרות MPLS או איך שזה נקרא יש לי התקשרות עם חייגן ולא חייגן קבוע. האם יש דרך לפתור את הבעיה אולי המודם מוגדר בצורה מסויימת שגורמת לזה שיהיה מעיין חיבור קבוע ? הדרך היחידה שהצלחתי לשנות את האייפי זה רק בניתוק המודם מהחשמל אבל זה לא פתרון פרקטי כל כך לדעתי. בבקשה …
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1.מה עוצמת השידור של האנטנות בנתב TL-2DWR1043ND?? 2.האם הקליטה תשתפר בהרבה אם אני יחליף לאנטנה הזאת?? http://www.skypc.co.il/pl_product~99360-241-12~139~0.htm
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ויש בניהם רשת. איך אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים???
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היום ביצעתי התקנה של הקושחת צד שלישי DD-WRT Firmware: DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) std על הנתב TP-LINK TL-WR1043ND הצלחתי להגדיר כמעט את כל מה שאני צריך למעט הגדרת FTP SERVER שכאן הסתבכתי ולא הבנתי איך מגדירים, אני רוצה להגדיר כמו בגרסה המקורית את שרת ה FTP וגם לספק גישה החוצה מה LAN (כלומר WAN) ואני לא מצליח, נכנסתי תחת services --> NAS ואיפשרתי אותו והגדרתי שם שיתוף, הוא מוביל אותי לאתר אך אני לא מצליח לראות את הקבצים, הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא ולא משנה מה שהגדרתי לו בדף ההגדרות, הוא לא מקבל כלום, ואני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי בכונן ה USB שמחובר אליו. את הגרסה הזו החלטתי להתקין על מנת לבדוק האם הנתב עובד יותר טוב ויציב מאשר הגרסה המקורית של TP-LINK שעושה בעיו…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התחברתי לתשתית של בזק ואני קונה ראוטר עצמאית (TP-Link AC1750 Archer C7) כתוב שאין מודם בראוטר, האם זה יעבוד לי? הבנתי שאם יש לו חיבור סנכרון זה צריך לעבוד האם זה נכון והאם יש לו את זה? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915173 הבנתי שאם אני קונה ראוטר עם מודם אח״כ אני לא אוכל להשתמש בו אם אעבור לתשתית אחרת, האם גם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
רכשתי השבוע נתב אלחטי לינקסיס WRT54GS גרסא 1.1. עבדתי לפי ההוראות והתקנתי את הנתב לפי ההוראות שבדיסק המצורף. כאשר הנתב עובד ללא אבטחה הרשת מתנהלת מצויין למרות ההבטחה שבדגם חדש זה (GS) המהירות גבוהה ב30% לא נראה כך. אומנם הנתב עובד מצויין, אך אין שיפור משמעותי בקליטה ומהירות הגלישה מהלינקסיס הקודם שעבד בטכנולוגיית b. כאשר אני מתחבר לנתב באמצעות כבל רשת ומנסה לשנות את הגדרת האבטחה, הולך ל Wireless security ומנסה לעשות Security mode הולך ל WPA Pre shared key מכניס סיסמה בת 8 ספרות ואותיות ומאשר, יש לי ניתוקים בכל שלשת המחשבים שמחוברים לרשת באלחוט (שני ניידים סנטרינו ומחשב נייח עם כרטיס רשת לינקסיס). כל 3-4 דקות פשוט יש ניתוק לזמן קצר בין 5-30 שניות. בעקבות הבעיה הזאת הסרתי …
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אני זקוק לספק אינטרנט חדש לי ולאימי. יצרתי קשר עם בזק בנלאומי וזו ההצעה שקיבלתי: 1. לאימי - תשתית בזק + ספק בזק בנלאומי 5 מגה - 75 ש"ח לחודש ועלות התקנה של 68 ש"ח. 2. לי - ספק בזק בנלאומי 30 מגה - 35 ש"ח (יש לי כבר תשתית של הוט ואני מרוצה ממנה). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב בן 4 שנים מחשב יחיד בלי ראוטר. אינטרנט : בזק + בזק בינלאומי בחודש האחרון יש תופעה מוזרה: אחרי יום וחצי בערך כשהמחשב והאינטרנט עובדים אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד כלום בביטורנט. החייגן עובד ובכל זאת אין תזוזה. גם כשאני סוגר את החייגן ומפעיל את החייגן מחדש - אין גלישה. התקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס רשת - לא עזר. כדי לגלוש שוב אני חייב לעשות ריסטרט למחשב. כאילו כל יום וחצי אני חייב לעשות ריסטרט כדי שיעבוד האינטרנט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... בנוסף, בעדיפות יותר נמוכה אני מעוניין לקנות ACCESS POINT תקן N אם יש המלצות לזה...
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה לפני מספר ימים. אני גולש עם תשתית של בזק במהירות 2.5 ועם בזק בינלאומי. יש לי מודם רשת מסוג DSL 600E. לפני מספר ימים האינטרנט התנתק מעצמו כמה פעמים. למחרת, זה קרה שוב אבל לא הצלחתי להתחבר אחרי זה. רק אחרי אתחול של המחשב וניתוק המודם מהחשמל, הצלחתי להתחבר שנית. כאשר לא הצלחתי להתחבר, הופיע לי אייקון קטן של שני מחשבים ועליהם משולש צהוב עם סימן קריאה והיה כתוב: local area connection, limited or no connectivity כאמור, אחרי ניתוק המודם מהחשמל, זה חזר לעבוד ונעלם האייקון. האינטרנט עבד יפה כמה ימים, ומאתמול, שוב מופיע האייקון הזה, אולם האינטרנט עובד בסדר במקביל להופעת האייקון. פרט נוסף שאולי קשור ואולי לא, הדבר המשמעותי היחידי שעשיתי פחות או יותר ממש לפני…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-