עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  2. שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  3. המוטיבציה היא לאפשר שיתוף קבצים ברשת ביתית עם laptop מעבודה שמוגדר תחת domain. איך ניתן לעשות זאת?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי שאלה, לאחרונה רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת לאחוטי - והתחום הזה חדש בשבילי. יש לי שאלה לגבי אבטחה - האם יש איזה שהיא סכנה להתחבר לרשת אלחוטית אקראית שאני מוצא? יש באינטרנט הרבה מאוד מאמרים שמדברים על איך לאבטח רשת אלחוטית כדי שלא יפרצו אליה וכו' - אבל אני שואל לגבי הצד של הלקוח. האם בזמן שאני מחובר לרשת אלחוטית כזו אני בעצם מאפשר לבעל הרשת או משתתפים אחרים בה - איזה שהיא גישה למחשב שלי או משהו כזה? אם כן - מה עלי לעשות כדי להתגונן? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by LIgor86,

שלום, קניתי ראוטר של לינקסיס דגם:befw11s4 כעיקרון הראוטר מראה שהוא מחובר והכל עובד אבל כשאני מנסה להתחבר מהנייד אני לא מצליח אפילו למצוא את הראוטר. בהתחלה ה ip של המחשב שאליו מחובר הראוטר נעלם אבל בסוף הצלחתי לשחזר. אבל עדיין אני לא מצליח להתחבר ברשת אלחוטית. מה לעשות?????? [br]פורסם בתאריך: 21.12.2007 בשעה 17:07:25 בבקשה תעזרו ליזה ממש דחוף לי

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  6. אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  7. אהלן כולם, יש איזה לוח מודעות אינטרנטי בסגנון יד2 שאני מחפש את שם וכתובת המפעיל שלו לצורך שליחת מכתב התראה מעו"ד. הוא לא עונה במיילים ולא מגיב באף מדיה אחרת. אין מספר טלפון. יש דרך אינטרנטית לאתר את שמו\שמם? אולי דרך כתובת IP או משהו כזה? לא מבין בזה, אבל סקרן לדעת. תודה! ושנה טובה

8. Started by Cynicoren,

שלום, אני משמתמש כבר מספר שנים באינטרנט קווי (1.5). לאחרונה חשבנו לשדרג, והספקיות נותנות מודם אלחוטי, אבל הבנתי שהשימוש בזה לא פשוט - צריך לפתוח פורטים לשם שימוש בתוכנות שונות ולאבטח את הרשת. האם זה באמת כרוך בכ"כ הרבה אנרגיה והשקעה ? אני פשוט לא כ"כ מבין בנושא ולא רוצה לבזבז שעות על חיבור תקין לאינטרנט. תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  9. אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים. ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy". היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  10. אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  11. יש לי את הראוטר WRT54GL הוא עובד מצוין בגלישה רגילה באינטרנט. כאשר אני מדליק את המשחק רשת הוא עובד עם לאגים מטורפים. ניסתי לחבר את הראוטר הישן שלי BR6204WG של אדימקס והמשחק עובד מצוין בלי שום הגדרות פורטים מיוחדים. ניסתי בלינקסיס לבטל את הפיירוול ולעדכן קשוחה אך שום דבר לא עזר *ניסתי גם את קשוחת DD-WRT שכביכול אמרו בפורומים שהיא אמורה לעזור גם כן לתוכנות P2P, האמת שהיא רק מעמיסה על האינטרנט. האם משהו מכיר את התופעה? אם למישהו יש את הקשוחה של DD_WRT ועובד אצלו מעולה אז אשמח לקבל מדריך. תודה.

12. Started by oren,

שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  13. בזק בינלאומי הגבילה הרגע המון ירושלמים היום ל750 קיי כי יש להם "בעיה בשרת" הבעיה נמשכת כבר שעתיים וכנראה תמשך עד מחר. תוסיפו את זה לבעיות של דפים שלא נפתחים, מהירויות בושה בחו"ל, ומהירויות הורדה של לפני 10 שנים בתשלום מופקע ויש לכם כאן עסק לא מומלץ. אם תייר היה יודע שזאת חברת התקשורת הגדולה במדינה הוא היה מעדיף לגור באפגניסטן, בתוך מערה ולהסתפק ב2 כוסות מחוברות עם חוט ללמעלה. פשוט נמאס כבר, ממש נמאס.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  14. Started by tal,

יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שלום. בשבוע האחרון נתקעתי וסבלתי מאיטיות האינטרנט זה מתבטא בכמה אתרים ובכמה שליחות תגובות - לדוגמא מחצית מהאתרים עובדים לי ומחצית מהאתרים לא עובדים לי (האתרים שאני גולש בהם) לאחר שעה-שעתיים אני יכול להכנס לכולם אבל יש לי גם בעיה בHWZONE לוקח הרבה זמן עד שזה נכנס לפורום ועד שזה שולח תגובה עריכה וכו' .. סרקתי אד אוואר ספייוורים וירוסים לא עזר..זה קורה לי במחצית היום. יש לי Netvision 1.5 ואני משתמש בפייר פוקס גם,תודה.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  16. אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  17. בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית. הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים.... כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו... תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  18. שלום לכולם,אני מחובר ל-50 מגה בבזק ול-100 מגה בבזק בנלאומי.האם כדאי להוריד את המהירות בבזק בנלאומי גם כן ל-50 מגה (שזה יהיה בעצם אותו מחיר) או להשאיר את זה על 100 מגה?

19. Started by qt1h00,

שלום, חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב, חלונות XP PRO, עם מודם PCI. עכשיו הקשר בין שני המחשבים עובד וקיים.. וניסיתי להגדיר את מה שכתבתם בכל ההסברים בתארדים הקודמים ובמדריך אבל אני עדיין לא מצליח לגשת לאינטרנט ... בחיבור הקודם שעשיתי (עם מחשב אחר) , זה היה ממש שטויות כלומר אמרתי לו לבנות רשת ותוך חצי דקה עבדה לי הרשת אבל כאן יש לי בעיות רציניות... עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP? ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני? ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם? למעשה העניין הוא יותר פשוט.. הבעיה שלי היא כזו, המחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט במחשב הראשון כלומר שאני לוחץ על האקספלורר בשני הוא מתחבר בראשון אבל שום דבר לא עולה.. וסימנתי ב V את …

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by embedded,

קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by ET,

ברק או בזק בינלאומי? הם מציעים את אותה החבילה במבצע של יס (1 מגה) באותו מחיר. איזו ספקית אמינה יותר (נפילות שרתים,שירות לקוחות,פינגים,התנתקויות...)?

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by moonjib,

אני קונה/שוכר מודם חדש עקב הבעיות המעצבנות שהמודם הנ"ל עושה (רק אתמול הייתה לי בעיה עם הדרייברים, פשוט סיוט). אני יודע שהיו פה המון דיונים, אבל רובם ישנים ולא רלוונטים לזמננו. אני מעוניין שתציעו לי מודם רשת טוב (כולל כרטיס רשת). המחיר לא רלוונטי. בתודה, איתי.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  23. הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  24. זקוק להמלצה על סוויצ' שתומך 1000mbps. ישמש כמפצל לכבל רשת שמגיע מראוטר בחדר אחר. http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=10294&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=3&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= איך הסוויצ'ים של אדימקס? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  25. Started by dovik,

בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..

• 0 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.