עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by smulikon,

היי הקמתי אתר אינטרנט ב WIX. עכשיו יש לי שאלה: יש שם אפשרות לשים תמונה ושלחיצה על התמונה תוביל אל קישור כלשהו : לינק לדף אינטרנט למשל . אני מעוניין לשים תמונה של תיבת אימייל ושלחיצה על התיבה תיפתח חלון לשליחת אימייל. איזה קישור אני יכול לשים שם? יש אתרים למשל שכשלוחצים על הכפתור של האימייל נפתח אוטומטית האאוטלוק .

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  2. יש לי 2 מחשבים אחד מחובר לראוטר (tp-link wr340g)דרך כבל רשת והשני דרך כרטיס רשת אלחוטי (tp-link wn353g) כשאני אני מתחבר למחשב השני (זה עם הכרטיס רשת האלחוטי) באמצעות RDP גם אם זה מהמחשב הראשון וגם אם זה ממחשב שמחוץ לרשת, אז המחשב השני מתנתק לכמה שניות , המסך ב- RDP קופא לכמה שניות ואז חוזר לעצמו זה קורה אך ורק בעת חיבור למחשב באמצעות RDP דבר נוסף באותו מחשב מוזנת כתובת IP סטטית המחשב מריץ WIN-XP מה הסיבה לכך? ומה הפיתרון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  3. הוכרז הנתב הראשון התומך ב-450Mbps. כל המידע כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=701

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  4. מחפש המלצות למאיץ טווח, מחיר סביר, עדיף מחול

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  5. Started by אוריפ,

היי! הגיע אלי היום טכנאי להתקנה של אינטרנט אלחוטי. הייתה בעיה שהמודם של אלקטל השחור (HOME TOUCH) כל הזמן יצא מסנכרון. הוא תמיד עשה את זה ובזק היו אמורים להחליף לי את המודם ולפתו ראת הבעהי אבל זה לא פתר שום דבר! יש למישהו רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו לפני שאני הולך לצרוח על בזק?

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  6. אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לי שהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקל עוד משהו?!?! הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקל והם רוצים 480?!?!? ביזיון ! מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזה כבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?! למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים ומודם אחד לכבלים ואני רוצה שיהיה אפשר לגלוש בשני המחשבים בו זמנית. עכשיו הבעייה היא שהמחשבים נמצאים בקומות שונות ואין קשר אווירי ביניהם (אולי זה מונע רשת אלחוטית). רציתי לדעת איך ניתן לשתף את האינטרנט מבלי להעביר כבל שיחצוץ את כל הבית... תודה מראש, דרור

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  8. Started by PhoenixBoy,

לכל מי שלא יודע אפשר להרשם לדומיין info בחינם עד סוף החודש באתר הזה: https://www.domaindiscount24.net/?page=info_promo הבעיה היא רק שלא הבנתי איך נרשמים אבל יש כבר הרבה שנרשמו. מי שיוכל לעזור לי אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  9. שלום בחודשים האחרונים אני נתקל שוב ושוב בלקוחות שלי שלא מקבלים אימיילים כבדים (5 מגה וכדו') שאני שולח להם. יצויין כי האי מייל לא חוזר אלי ואף לא הודעה שהאי מייללא נשלח היטב. הלקוחות הם אנשים שתמיד קיבלו ממני אי מייל ואין שום בעייה בשליחה (טעות בכתובת וכדו'). גם אני לא מקבל לעיתים אי מיילים שאחרים שולחים לי. למשל היום, שלחו לי מבזקאינט אי מייל והוא לא הגיע לאאוטלוק אקספרס 6 שלי. לוואלה הוא כן הגיע! האם זה מוכיח כי יש בעיות עם השרתים של נטויז'ן. אני חושד בכך הרבה זמן. דיבוריי עם נטויזן לפתרון הבעיה לא עוזרים.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  10. Started by amirn,

יש לי שני מחשבים, אחד מחובר לאינטרנט בכבלים (המודם מחובר לכרטיס רשת ON BOARD) והשני כרגע ללא שום חיבור רשת (יש לו כרטיס רשת OB). המרחק בין המחשבים כ-15 מטר. מה אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את שני ההמחשבים ברשת אלחוטית שכוללת שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט? (אני מעדיף חיבור USB חיצוני ולא PCI אם ניתן) המלצות למוצרים הנ"ל במחיר סביר (כמה אמור לעלות התענוג הזה....? ) תודה

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by Haflo,

יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  12. בדוגמא שצרפתי: בהנחה שלמחשב ג' ולמחשב ד' יש כ.רשת 10/100/1000 האם הם יוכלו ליישם ביניהם (וביניהם בלבד) רשת במהירות 1000MBITS? - ברור לי שהתקשורת בינהם לבין המחשבים שמחוברים ישירות לראוטר תתבצע ב-100MBITS בלבד. תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by kaki356,

טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים

• 14 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by kobi10,

אני מעוניין להתקין רשת אלחוטית ואני זקוק לראוטר מסוג אדימקס. איזה דגם מומלץ מהסדרה של BR?

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  15. נניח שאני בתשתית ADSL. אז מה שקורה זה שאני מתחבר לשרת של הספק עם היוזר והסיסמא ואז דרך השרת שלו אני גולש? ואם זה אכן כך, מה מונע ממני להתחבר לספק בחו"ל? סליחה על הבורות.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by skrew,

ברשותי רשת ביתית חוטית פשוטה, מורכבת משני מחשבים + ראוטר EDIMAX 6104K . מהירות העברת הנתונים המקס' האפשרית היא 40MBit, ( המקס' האפשרי לפי נתוני הנתב ) . אם אחבר את הנתב ושני המחשבים ל SWITCH , תתאפשר מהירות העברה גבוהה יותר? או במילים אחרות : במידה ואכן הנתב נגביל וכרטיסי הרשת מסוגלים לקצבים גבוהים יותר, Switch יפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by Pav3l,

אבא שלי קנה ראוטר של 3COM וכרטיס Wi-Fi על מנת לגלוש באינטרנט אל-חוטי והוא מעוניין להגדיר את הראוטר כך שהוא יהיה מוגן שלא יכנסו לו למחשב ושרק הוא יכול לגלוש דרך האל-חוטי, מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  18. שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  19. סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  20. Started by bvbeaver,

אהלן, לא בטוח שזה הפורום הרלוונטי, אז אם זה לא, אשמח שתעבירו את הנושא הזה לפורום שכן רלוונטי. אז ככה, מאתמול יש לי בעיה מוזרה ברשת - האינטרנט נהיה איטי בצורה מזעזעת, לאחר ניתוק וחיבור של הראוטר (או כיבוי והדלקה) הוא חוזר למהירות רגילה (50-80 מגה בערך) שמחזיקה ככה כמה דקות ואז הוא חוזר למהירות מזעזעת. אני משתמש במודם/ראוטר TP-link w9970 שמשורשר לראוטר של Xiaomi mi wifi 3. הבעיה מתרחשת גם ללא הראוטר של שיומי ככה שהבעיה לא בו. זה קורה גם בחיבור קווי של המחשב לראוטר TP-link. אני בתשתית+ספק של אקספון ועד כה לא היו לי בעיות איתם (שנה וחצי כבר עם האינטרנט שלהם ללא בעיות) דיברתי עם התמיכה, אמרו לי שכנראה זה בעי…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  21. Started by benze,

היי, אנחנו 3 חברות שמנהלות אתר+כתובות מייל רבות של כל העובדים. רציתי לדעת, האם עדיף לנו לרכוש שרת פרטי עצמאי, שעליו נוכל להשים את ה'סל' שלנו, מאשר לשלם לחברות חיצוניות מדי חודש בחודשו? אם זה טוב, משתלם ועדיף, אשמח לקבל חוות דעת על שרתים ועל אופן הטיפול בהם. תודה.

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by liram21,

שלום חברים, כבר תקופה שלא ביקרתי פה , בבית שלי יש ראוטר בזק תקן AC ורפיטר בקומה העליונה גם הוא של בזק (תקן N), יש המון לאגים ברשת הרבה "הפרעות". יש תחושה תמיד של פעם יש פעם אין, אקח לדוגמה את הטלוויזיה בבית (יס) כשממיר אחד משתמש בVOD, השאר מתפללים להצליח להשתמש גם. בחלק מהחדרים יש HPNA (ממיר מהחיבור קואקס של יס לאינטרנט). רציתי לשאול כמה שאלות: 1. האם הוספה או החלפה של ראוטר יכולה לעזור ? 2. האם חוסר התאימות של הרפיטר והראוטר מבחינת התקנים, יכל לבצע הפרעות שכאלו ? 3.יש איזה המלצות כלשהן שאוכל לבדוק מאין הבעיה של הפרעות בגלישה ?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  23. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חבר מהעבודה ביקש שאעזור לו ואשאל פה בפורום בקשר להגדרת נקודת גישה. הוא כבר מתחרפן מאז המעבר ל-YES, מה שהצריך גם לעבור לתשתית של בזק. יש ברשותו ראוטר של D-LINKn 6740u h1 ומגבר קליטה Edimax ar-7284wna v2 / יש למישהו פה כח להסביר שלב שלב מה עושים ואיך להגדיר שהמגבר ידע להתחבר לאינטרנט האלחוטי של הבית ולתפקד איתו כמו שצריך? יש לכם איזה מדריך או סרטון ביוטיוב, כל דבר יעזור... תודה רבה רבה לעוזרים... עדכון: מצאתי את שני המדריכים האלה, מה אתם אומרים? http://www.pikok.co.il/cam/2012/Agdarot-ar7284.pdf http://www.pikok.co.il/cam/EW-7206APG.pdf

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by xori,

שלום, יש לי בית בן 3 קומות, וכבר הרבה זמן אני מחפש פתרון לקליטה האלחוטית בבית.. המחשב הנייח נמצא בקומה האמצעית, מחובר למודם ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 הקליטה האלחוטית שלו לא מגיעה טוב לכל הקומות ואני רוצה לשפר אותה. ניסיתי לחבר AP של TP LINK וזה בהחלט השתפר הבעיה שיש לי כבל שעובר על חצי בית וזה מעצבן בעין. אז אני מעוניין להחליף/להוסיף ראוטר או משהו אחר שיאפשר לי כיסוי טוב יותר של הרשת האלחוטית.. אשמח לכל עזרה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  25. Started by X7-007,

למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים