רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שבוע טוב לכולם יש לי בחדר את הTPLINK 1043 ולפטופ שמחובר בWIFI (באותו חדר) שאיתו אני משחק בBF3, בד"כ אין לי לאגים והפינג שלי יציב באיזור ה70-80 לאחרונה הוספתי בסלון את הTPLINK 701ND כדאי להגדיל את הטווח ומאז הפינג שלי מאוד לא יציב (פתאום קופץ ל150-300) והרבה מאוד לאגים. לדעתי המחשב מתחבר משום מה למגדיל טווח ולא ישירות לראוטר. יש דרך לבחור שהמחשב יתחבר ישירות לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום , כבר 3 שנים אני מנסה לפתור את הבעיה בפקודות במשחקים שאני משחק (CS , QUAKE , SERIOUS SAM , UT2004) וכמובן שזה לא עוזר , לא יעזור להתקשר לספקית כי עשיתי את בדיקת ההורדה והעלאה ובהורדה יצא לי 800 KB לשניה! שזה ממש הרבה... יש לי אינטרנט קווי-זהב ולכן האינטרנט שלי מאוד מהיר אך במשחקים זה ממש גרוע! מה אוכל לעשות? האם כרטיס רשת חדש יעזור? יש לי מחשב דיי ישן... אגב במשחקים אני רואה מלא אנשים עם פינג נמוך מאוד כגון : 16 , 20 , 30 ולי יש 80~120... שזה ממש לא טוב! אשמח אם תעזרו לי במהירות האפשרית... תודה רבה! נ.ב ~ אני משתמש ברשת כמו כולם , ואני רוצה לשחק בBattlefield 2 , וזה דורש Admin Rights ואני לא משתמש באינטרנט ביתי כך שאין לי Admin Rights אני גר בקיבוץ ... ולכן א…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי\דונגל יש לי TP link 1043 האם כרטיס רשת זול בנגיד 60 שקל, יוכל להביא אותי ל 100MBIT? או שצריך להשקיע יותר? לדוגמא: http://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16635&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הדבר היחיד שמפריד בין הראוטר למיקום הרצוי זה קיר אחד, כאשר הציוד צמוד לקירות. זאת אומרת סך הכל הוא צריך לעבור פחות מ 50ס"מ
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי קליטת WiFi חלשה בממ"ד (כרגע המחשב השולחני בממ"ד מחובר בחיבור אלחוטי) האם מתאם רשת אינטרנט על גבי רשת החשמל יכול לעזור ? אני עם פרטנר פייבר חצי ג'י'גה האם הדבר הזה יכול לעזור לי ?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב כאמור להכנס למייל ממחשב שהוא לא שלי פרטי, למחוק קוקיז, והיסטוריה ולא לשמור סיסמא. מספיק על מנת להעלים מהמחשב כל זכר לסיסמא שלי?
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. בשבוע האחרון נתקעתי וסבלתי מאיטיות האינטרנט זה מתבטא בכמה אתרים ובכמה שליחות תגובות - לדוגמא מחצית מהאתרים עובדים לי ומחצית מהאתרים לא עובדים לי (האתרים שאני גולש בהם) לאחר שעה-שעתיים אני יכול להכנס לכולם אבל יש לי גם בעיה בHWZONE לוקח הרבה זמן עד שזה נכנס לפורום ועד שזה שולח תגובה עריכה וכו' .. סרקתי אד אוואר ספייוורים וירוסים לא עזר..זה קורה לי במחצית היום. יש לי Netvision 1.5 ואני משתמש בפייר פוקס גם,תודה.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בשבוע שעבר רכשתי את הראוטר הראשון שלי ורציתי לדעת מה הפעולות שצריך לעשות עליו כדי למקסם ביצועים ולקבל חווית משתמש אופטימלית. הבנתי שיש עדכון קושחה שצריך לבצע, או משהו כזה אך אני חסר נסיון בנושא ואין לי כוונה לגרום נזקים.... כמו"כ הבנתי שיש איזו תוכנה ששולטת עליו מהמחשב או משהו כזה ולא מצאתי זכר לדבר כשהתקנתי אותו... תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי יש שני נתבי VDSL שתומכים במהירויות האלו. מה ההבדלים בינהם ? http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
לאחר שידרוג מווינדוס 2000 והתקנה של מודם כבלים מוטורולה,שרת הDHCP פשוט מאד לא פועל עם הפעלת המחשב ויש להכנס לSERVICES ולבצע START ורק אז המודם תחבר ומקבל כתובת IP. אני לא מוצא אופציה להפעילו באופן אוטומטי בהפעלת המחשב, אני זקוק לעזרה,אם מישהו יודע ויש לו רעיון אני אודה לו מאוד. :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שלאות 1) הייתה לי בעיה של איטיות כאשר אני מעביר קבצים בLAN זה היה משהו כמו 16 מגה לשניה, היום לאחר קניתי סוויץ (SE4008 WRT) המהירות הגיעה ל85.4 מגה לשניה (גודל הקובץ הוא 55 גיגה) שניראה לי שיפור משמעותי אבל השאלה הם יש דרך לגרום לו להיות מהיר יותר נגיד להגיע ל100 ? אם כן במה זה יהיה תלוי ? כי אני מבין שבסופו של דבר זה תלוי במהירות הכתיבה של ההתקן שאליו מועתק הקובץ, אבל אם יש עוד דרכים לשפר את המהירות אשמח לשמוע 2) יש ברשותי נתב WRT1900ACS עם קשוחה של DD, עומס החום על המעבד (CPU Temperature) הגיע ל82C, קניתי מאוורר USB ב45 שקל תליתי מעל המאוורר והורדתי את עומס החום מ82 ל58, האם גם פה יש דרך אחרת ? המאוורר שקט אבל האם יש דרכים נוספות מ…
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם שינויים בהגדרות הראוטר שאני מבצע באמצעות חיבור אלחוטי תופסות כמו חיבור חוטי.. בתודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של EDIMAX והקליטה בחדר המרוחק לא מספיק חזקה ואם אני סוגר את הדלק אין קליטה בכלל (קומה אחת ללא ממ"ד) אני רוצה לקנות ראוטר נוסף שישמש בתור AP, שיתחבר אלחוטית לראוטר הקיים ויתן לי אות נורמלי בחדר הבעייתי... ממדריכים שונים שקראתי הבנתי שחובה שיהיה לו WDS? האם הדבר שתיארתי פה הוא בר ביצוע גם אם הראוטר הקיים די ישן? איזה ראוטר מומלץ עבורי?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
מה קורה? נתקלתי בבעיה ממש מוזרה, כשאני מנסה לעשות ריפ לסרטון ביוטיוב או רק להוריד את הקובץ MP3 ממנו דרך תוכנה (Video Downloader / Free Studio וכו') או דרך אתר (KeepVid וכל דומיו) האינטרנט פשוט לא מגיב ואי אפשר להיכנס לשום אתר. הדבר היחידי שאני רואה שכתוב כשאני פותח את הכרום זה: "יוצר חיבור מאובטח..." וזהו הדף נשאר באותו מצב ולא נטען. אני מחובר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בחדר ליד, אני רק אציין שניסיתי כמעט הכל, לנתק את האנטנת WIFI, לגלוש דרך דפדפן אחר, שינוי הגדרות אינטרנט וכלום לא עזר, הדרך היחידה הייתה להפעיל מחדש את המחשב.. אני כותב פה כי חיפשתי בעיה דומה בגוגל ולא מצאתי. יש לי ווינדוס 7 (64Bit), משתמש בדפדפן כרום,אנטנת WIFI מדגם TL-WN422G, ראוטר CISCO - LINKSYS 3200 וא…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר כיום לnetvision הם עושים לי המון בעיות בפינגים של משחקים ברשת (americas army) כבר שלושה חודשים אני בסרט הזה איתם ,ואני מתנתק מהם כנראה מחר ואני מחפש isp חדש עכשיו השאלה היא איזה isp הכי טוב בקטע של משחקיי רשת אני משחק במשחק ספציפי אחד שהוא americas army והאיי פיים של הסרברים שלו מתחילים בדרך כלל ב 213 או ב 69 ועוד אחד או שניים שלא מופיעים הרבה אם יש לכם להמליץ לי על מישהו אני ישמח... תודה מראש..
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היום ביצעתי התקנה של הקושחת צד שלישי DD-WRT Firmware: DD-WRT v24-sp2 (03/19/12) std על הנתב TP-LINK TL-WR1043ND הצלחתי להגדיר כמעט את כל מה שאני צריך למעט הגדרת FTP SERVER שכאן הסתבכתי ולא הבנתי איך מגדירים, אני רוצה להגדיר כמו בגרסה המקורית את שרת ה FTP וגם לספק גישה החוצה מה LAN (כלומר WAN) ואני לא מצליח, נכנסתי תחת services --> NAS ואיפשרתי אותו והגדרתי שם שיתוף, הוא מוביל אותי לאתר אך אני לא מצליח לראות את הקבצים, הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמא ולא משנה מה שהגדרתי לו בדף ההגדרות, הוא לא מקבל כלום, ואני לא מצליח לראות את הקבצים שיש לי בכונן ה USB שמחובר אליו. את הגרסה הזו החלטתי להתקין על מנת לבדוק האם הנתב עובד יותר טוב ויציב מאשר הגרסה המקורית של TP-LINK שעושה בעיו…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתחבר למצלמה שלך בבית, ממקום אחר ולראות מה קורה בחדר שלך ? פעם ידעתי איך עושים את זה, אבל שכחתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הרוואטר האלחוטי של TP-Link Model. TL-WDR4300 מתוך ציפייה שמהירות העברת הקבצים בין המחשבים שלי ברשת הפנימית תהיה לכל הפחות 15 MB/s לצערי אל אף שלכאורה נתוני הרשת שלי אופטימלים, אני לא מצליח לגרד את ה- 5 MB/s... מה אתם חושבים שאני לא עושה כמו שצריך ?? תודה מראש, נ.ב מצורפת תמונה של נתוני הרשת (dongs)
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אוקי, אז דבר ראשון עשיתי חיפוש בפורום, וראיתי המון עם הבעיה, אבל לא מצאתי את הפתרון בשבילי, אולי כי אצלי הרשת מחוברת קצת אחרת. אז ככה יש לי בעיה של Limited or No connectivity. הרשת שלי מחוברת ככה: המודם שלי מחובר למחשב עם כבל USB. עכשיו... יש לי כבל רשת שמחובר ישירות בין הכרטיס רשת שעל הלוח אם שלי אל כרטיס רשת "חיצוני" במחשב השני. עד עכשיו המחשבים היו מזהים את הרשת לבד ולא הייתה שום בעיה. גם אחרי פירמוטים ומה לא. בלי ברידג' בלי ראוטר בלי כלום, פשוט זה יצר לי לבד בשני המחשבים local network connections עם Identify IP automatically. אבל לפני כמה ימים, פתאום בלי שום אזהרה זה החליט להביא לי את ההודעה הזאת. ובאמת אין לי מושג למה... אז מה ניסיתי בשביל לסדר? אז קודם כל החלפתי א…
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום מצאתי בערך 4 מדריכים לנושא זה(באתר), אבל אף אחד מהם לא מתחיל מהתחלה, הם מפוזרים וממש קשה להבין אותם אם מישהו יוכל לסדר לי מדריך פשוט לשיתוף HARD DISK ברשת אשמח מאוד ! בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
למה כל פעם יש ניתוק מהשרתים של אירופה לכמה דקות בשעות הלילה לפחות שידוע לי ואז יש ניתוב שונה, פינגים שונים כשאין ניתוק מהחייגן בכלל. אני מריץ פינגים ל download.com ו google.com ומשחק באותו זמן ב WOW , באותו רגע יש TIME OUT ב google.com ו download.com ממשיך ו WOW מתנתק, ואחרי כמה שניות השתנה הפינג ב google . זה קורה לעיתים קרובות אבל עכשיו זה מעצבן כי מקודם היה 51-53MS ועכשיו זה השתנה ל 78-80, ויש הבדל רציני בין 30MS. מה אפשר לעשות עם הבזק האלו כי ניסיתי להגיד להם על זה, לא יודעים על זה כלום.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
לאחרונה הראוטר שלי EDIMAX BR-6524N החליט שמתחשק לו לקרוס לעיתים תכופות אז מפה לשם שלחתי אותו ל"פיקוק" (היבואן) ושלחו לי ראוטר "מתוקן" אחר ..וגם בו הבעיה המשיכה.. ובקצרה שמתי לב שהבעיה מתרחשת ממש ברגע שאני מוציא את האייפון ממצב שינה . אז לא ידעתי אם לקשר את הבעיה לאייפון או לראוטר , אז הבאתי אייפון טאץ אחר מחבר וגם הוא גורם לראוטר לאותה תופעה (קריסה),כך שהבעיה היא לא במכשיר הספציפי שלי . יש לי פיתרון לבעיה - ברגע שאני מקצה כתובת ידנית לאייפון עם כתובת שהיא מחוץ לטווח הקצאה של שרת הDHCP אז הכל טוב ויפה. אבל ממש מוזרה לי התופעה הזו ותהיתי אם מישהו יכול לשפוך אור על מה יכולה להיות הסיבה? ומה פתאם זה התחיל ביום בהיר ומאז זה ככה - הם עבדו בהרמוניה ביחד כחצי שנה גם בלי הקצאה ידנ…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אלחוטי 3COM(http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase) ושני מחשבים שמחוברים אליו בצורה אלחוטית ואחד קווית עקבתי אחרי ההוראות שסטיקי ולא הצלחתי לשתף קבצים, ה ממש חשוב לי אמשח לתשובה עמית (הנה תמונה שתעזור להבין מה הולך שם...)
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-