רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהרשת שלי עובדת אני רוצה רק לאבטח אותה כי שמעתי שלמי שיש כרטיס אלחוטי יכול לגלוש על חשבוני... איך אני עושה את זה?מישהו יודע?יש לי ראוטר של edimax ומודם אלקטל שחור עם 5 נורות.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ערב טוב זוחל לי האינטרנט כאילו כל השכונה יושבת לי על הראוטר - יש לי חבילה של 5 MB בבזק בינלאומי עם תשתית של הוט , אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי שך דילינק DIR-300 , יוטיוב בכלל מרגיש כאילו הוא חולה ועושה לי טובה שהוא טוען סרטים דל 240 P , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
חיברתי מחשב חדש עם התקנה נקייה של WIN7 HOME לרשת הביתית בחיבור קווי. הגדרתי את הרשת כHOME NETWORK ובדקתי שהמחשב מקבל כתובת IP משרת הDHCP. המחשב גם מזהה את המחשבים האחרים ברשת ואני מצליח לעשות PING אל הנתב. הבעייה שאין חיבור אינטרנט וגם לא מצליח להיכנס לתיקיות משותפות במחשבים האחרים. יש לי מחשבים נוספים עם WIN7 PRO שעובדים ללא בעיות ברשת שלי. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להקים שרת משלי כדי שאני יוכל לשתף את הקבצים שלי עם חברי וכדומה... הבעייה שאני לא ממש מבין בעניין, אז אם מישהו יכול לתת לי הסבר, כמה עצות, ואולי למצוא לי איזה מדריך טוב שאני יוכל ללמוד ממנו, אז בבקשה אני מחכה לכם. תודה רבה מראש! ממני דודי.
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כמו שאתם מבינים מההודעה אז אני מעוניין להקים רשת בבית וביגלל שיש לנו בבית שני מחשבים אחד נימצא בקומה ראשונה ואחד בקומה שניה ויש ביניהם הרבה קירות שמפריעים לקליטה (בדקתי פשוט קיבלתי מבזק את הראוטר שלהם והוא בסטנדרט 802.11g אז אני לא קולט בקומה שראשונה איפו שנימצא המחשב שלי) אז אני חושב להקים רשת בסטנדרט 802.11n אני יודע שזה יקר אבל אני רוצה ליגלוש בצורה טובה בבית. עכשיו בתור כאלה שמבינים יותר מימני אז רציתי להיתיעץ איתם לגבי מס' שאלות שיש לי: קודם כול המוצרים- חשבתי על המוצרים של d-link כגון: 1. בתור רואוטר אז אני חושב על Xtreme N Gigabit Router DIR-655 http://www.dlink.com/products/?sec=1&pid=530 2. ובתור דונגל אז אני מיתלבט או ללכת על Xtr…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לי בעיה של שליחת\קבלת קבצים באי סי קיו עם ראוטר B-FOCUS 270 ROUTER שמחובר למחשב יחיד... מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח שם פורטים במיוחד בשביל האי סי קיו? (אני רוצה את 10000-10010 אם זה משנה) תודה מראש RJ
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
"אמון הציבור" הוא ארגון ללא מטרות רווח אמון ששם לו למטרה להנחיל בישראל כללים מסחר המבוססים על הגינות ויושרה, שיתרמו לרווחת הצרכנים ובתי העסק. בשיתוף עם The Marker, ניתח הארגון קרוב ל-500 תלונות של לקוחות על שירותי הטלפוניה הקווית המנויים על החברות: "בזק", HOT ו-012. התוצאות אינן מפתיעות -- "בזק" נמצאה כטובה ביותר בטיפול בלקוחותיה, בעוד שה-HOT נמצאה כגרועה ביותר. לדוח המלא קראו כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100216_1149986
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
D-LINK מציגה שני נתבים חדשים (אחד מהם סלולרי) ונקודת גישה. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3562
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה רכשתי את המחשק COD4 וכשאני פותח שרת במשחק האיפי שלו הוא 192.168.1.100:28960 שזה האיי פי של המחשב שלי ברשת... אבל כשאני נותן לחברים שלי את הכתובת הזאת הם לא מצליחים להיכנס אליה וכשאני נותן להם את האייפי של הראוטר עצמו זה גם לא מוצא... אני כן מצליח להיכנס לשרת של עצמי כי אני ברשת איתו אבל איך אני יכול שלשרת תיהיה כתובת אייפי משלו או משהו כדי שכל האינטרנט יוכל למצוא אותו קראתי על כל מיני דבריים שקשורים ל DMZ ו DHCP אבל לא הבנתי בזה אז אני לא יודע מה לעשות... פתחתי את כל הפורטים הקשורים במשחק... וכשאני מחבר את המחשב ישירות לאינטרנט הוא פותח שרת עם כתובת הגיונית... אבל אני צריך שיהיה אינטרנט בכל המחשבים.. אז זה לא פיתרון טוב.. מקווה שתעזרו לי אני כבר נואש.. סוג…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המטרה היא לקבל כמה שיותר מידע על הניתוקים. עדיף כמובן תוכנות חינמיות אם יש. תודה.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב ההעלאה... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חברת TRENDnet, שבדרך כלל מנצלת את תערוכת CES לסדרה רחבה של הכרזות, הסתפקה השנה בהצגתו של מוצר אחד בלבד. http://www.netcheif.com/blog/?p=6113
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי ראוטר Linksys WRT1900ACS שהתקנתי עליו רום של DD-WRT. משום מה אני חווה איטיות בWIFI אפילו אחרי ששיניתי CHANNELS גם ב2.4 הרץ וגם ב5 הרץ. הרשתות של ה2.4 ו5 הרץ רצות באותו שם. האם יש למישהו המלצות? תודה רבה,
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
שלום רב סוף סוף אפשר להתחבר באזור שלנו ל ADSL... אני כבר מזמן מחכה לאפשרות זאת, כיוון שהקמת רשת ביתית בכבלים בעזרת ראוטר הוא פתרון לדעתי לא ממש טוב... אני מודע לסיכון להתחברות לADSL (בעיות REBACK-ים וכל מני בעיות אחרות), אבל מה לעשות...זה מה יש! נמאס לי כבר לחכות ולחכות... ברצוני להקים רשת כזאת: אני אתחבר לADSL בחבילת 750 KB, אקבל מודם SAMSUNG (אני מקווה), ששמעתי שאפשר להפוך אותו לראוטר... השכן שלי הוא לקוח וותיק של נטוויז'ן, לכן הוא זה שיספק את ההתחברות לספק... המרחק בין שתי התחנות הוא מקסימום 40 מ', לכן אין בעייה מבחינה זו... חשוב לציין שקראתי כבר הרבה על הפיכת המודם לראוטר, וכאם אני רק מסכם את כל השאלות שיש לי על מנת לעשות את "הצעד הסופי" ולהזמין את החיבור... 1) האם ז…
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ברשותי נתב LINKSYSWRT54G v5 אשר מחובר באמצעות כבל לכרטיס רשת לאחר מספר שעות של גלישה אני מתמתק ואנני מצליח אפילו לגשת לנתב 192.168.1.1 אלא לאחר RESTART עידכנתי דרווורים לכרטיס רשת וקושחה לנתב כרטיס רשת+REALTEK 8168 תודה
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ניסה פעם להשתמש ברשת המחשבים בביתו לשם יצירת מחשב על קטן ? מצורף קישור להכנת מחשה כזה. http://www.webstreet.com/super_computer.htm מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Edimax דגם BR-6104k ואינטרנט במהירות 750kb. האימיול מוריד לי במהירות בלתי נסבלת, וכתוב שם שאני צריך לפתוח את הפורטים 5662 TCP, ו- 5672 UDP. אני יודע איך להיכנס להגדרות הראוטר, פשוט יש שם כמה אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ואיך לפתוח. אשמח מאוד אם תעזרו לי..
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחבר למחשב מסויים מרחוק, עם VNC. הבעיה - הפורט חסום, מכיוון שקיים שימוש בראוטר ולא בוצעה הפניית פורטים מהפורט הרלוונטי למחשב הספציפי ברשת. בהנחה שמין הסתם יש לי את הסיסמה לראוטר (אפילו/במיוחד לאור העובדה ששיניתי אותה מה-default), ובהנחה נוספת שאני יודע את ה-IP החיצוני של האינטרנט שם - יש לי דרך להתחבר לראוטר מרחוק, על מנת להגדיר לו port forwarding ואז להתחבר עם VNC ? תודה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הראוטר שציינתי וחיברתי אותו אל המחשב , יחד עם המודם (עם כבל רשת ולא אלחוטי) האינטרנט שברשותי עובד על תשתית HTOT וספק 012 ביצעתי את כול ההגדרות הנדרשות ע"מ ליצור חייגן בראוטר (פעם כ PPTP ולאחר מכן גם L2TP) החייגן עושה רושם שהוא עובד מצויין ומצליח ליצור התחברות ותקשורת (מושך כתובת אייפי דינמית מהספקית) אך למרות הכול האינטרנט אינו עובד... הראוטר יושב בכתובת 192.168.0.1 / 255.255.255.0 המחשב הגדרתי (גם בעזרת DHCP וגם באופן סטטי) כ: 192.168.0.2 / 255.255.255.0 , שער ברירת המחדל הינו כתובת הראוטר... וכן ישנו חיבור בין הראוטר למחשב (מצליח להיכנס לפאנל ניהול שלו, ומצליח ליצור פינג) לא משנה מה ניסיתי עדיין לא מצליח לגלוש, ולא מצליח לשלוח פינגים לשום אתר. …
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
יש לי מודם eci 312+ b-focus router 312 כאשר הוא עובד בתור חייגן הכל בסדר, ברגע שאני מגדיר אותו שיעבוד בתור ראוטר, אז אחרי כמה זמן האינטרנט מפסיק לעבוד, זאת אומר נגיד המסנגר והאיסיקיו ממשיכים לעבוד אבל לאתרים אני לא יכול להכנס, עד שאני עושה רסטרט למודם וזה חוזר לעבוד, אני הגדרתי את המודם לראוטר לפי הדיסק של בזק, כאשר התקשרתי אליהם להגיד שיש בעיה הם אמרו שהם לא תומכים בראוטרים. אני חושב הבעיה היא בהגדרות של הראוטר, פשוט צריך להגדיר אותו אחרת, יש למישהו מושג איך להגדיר אותו נכון?
-
- 7 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון הציוד רשת שברשותי: כרטיס רשת אלחוטי המחובר למחשב שנמצא בקומה השנייה- TP LINK TL-WN821N http://www.tp-link.com/products/productDetails.asp?pmodel=TL-WN821N&content=spe ראווטר הנמצא במדרגות בקומה למטה כ5מטר מהחדר -edimax BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 והמחשב פועל על וינדוס 7 הראוטר עם סיסמא WAP הבעיה שלי היא כך: מידי פעם כ5 פעמים ביום האינטרנט במחשב שלי לא פועל כשורה: הוא מראה בצד איפה שרשום האם מחובר לאינטרנט או לא ,סמל של סימן זהירות ושאני נכנס לראות מה זה אומר רשום : אין גישה לאינטרנט (no internet accses) הפיתרון שאני מבצע תמיד זה ניתוק הכ.רשת ואז מחבר שוב אבל נמאס מישהו יודע מה הפיתרון ???
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
חבר'ה בווינדוס ME היתה פקודה שנקראה winipcfg שהיה אפשר לשנות דרכה את ה-IP איך הפקודה הזאת נקראת ב-XP? יש לי גרסת Home והפקודה הזאת נותנת לי שגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
א. זה אפשרי? ב. ראיתי כבל שמתחבר לRS232 ובצד השני יש לו יציאת USB. האם זה יעבוד? וכזה:
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
יש לי נתב , מסוג DLINK 2760U של בזק שקיבלתי מהם. יש ברשותי מדפסת מסוג HP PCS 1315 זאת מדפסת עם סורק אני הגדרתי את המדפסת בנתב, ואני יכול להדפיס מכל מחשב שהגדרתי לו את המדפסת. עכשיו אני רוצה גם לסרוק מהמחשבים [ או ממחשב אחד לפחות..] ואני לא מצליח להגדיר לו את זה. איך אפשר לבצע את זה?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-