עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by binyamins,

יש לי נתב אלחוטי מחובר אליו מחשב שולחני עם WIN XP מחובר אליו אלחוטי נייד עם WIN 7 אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ? אני עושה את זה עם DISK ON KEY וזה לא נוח כי כל הזמן יש לי להעביר קבצים מאחד לשני. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by BoRiS.K,

האינטרנט שלי תמיד מחובר אני לא צריך להפעיל את החייגן אף פעם זה אצלי כבר איזה חצי שנה וכבר החלפתי מחשב וזה עדיין כככה לא שזה מפריע לי אבל מעניין אותי לדעת למה זה??? כי זה בטוח לא בווינדוס כי עשיתי פורמט איזה 10 פעמים (לא ביגלל זה) וזה עדיין ככה!!!!

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by dudi2002,

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד מחובר ישירות לאינטרנט דרך כבל USB ומודם (הדרך השגרתית שכולנו מכירים). המחשב השני מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (מה שנקרא - שיתוף אינטרנט). כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני (המחובר באמצעות הכבל המוצלב) אם המחשב הראשון (המחובר בדרך הנורמלית) לא מחובר לאינטרנט. הבעיה מתחילה מכאן שאת המחשב הראשון הייתי צריך לפרמט לפני כמה שבועות. אבל לא רציתי להישאר כל הזמן הזה ללא אינטרנט ולכן חיברתי את המחשב השני בדיוק כמו שהמחשב הראשון חובר לאינטרנט (כלומר המחשב השני הפך להיות המחשב הראשי המחובר ישירות לאינטרנט דרך המודם). אחרי שסיימתי לפרמט את המחשב הראשון, רציתי כמובן להחזיר אותו להיות המחשב הראשי המחובר לאינטרנט ואילו את השני להחזיר ל…

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  4. Started by club_501,

לפני שבועיים פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7. לפני הפירמוט הגלישה היית נורמלית. (שימוש בווינדוס 7) מאז ההפירמוט יש איטיות בגלישה. יש לי חיבור של 2.5M, הורדות של קבצים מגיעים למקסימום מהירות הורדה 320KB, אבל בגלישה לאתרים יש איטיות שלא היית לפני. איך ניתן לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  5. כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי בבית חוץ מזה אני מחפש גם מידע על VNCINJECTION (אם כתבתי את זה נכון) כדי שיהיה באפשרותי לאבטח את השרת שלי תודה מראש...

6. Started by Iv0ry,

הפלאפון לא קולט אחרי 3 מטרים את הראוטר.. יש איזו אפשרות בראוטר להגדלת הטווח?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by AlphaNoob,

אני מחפש ראוטר חזק שלא יתנתק כי 10 טלפונים מחוברים אליו בוwifi אין לי בעיה של תקציב הכי טוב שיש היום בשוק אשמח לשמוע הצעות.. חשוב שיהיה אלחוטי עם לפחות 4 יצאות LAN.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by moonjib,

אני קונה/שוכר מודם חדש עקב הבעיות המעצבנות שהמודם הנ"ל עושה (רק אתמול הייתה לי בעיה עם הדרייברים, פשוט סיוט). אני יודע שהיו פה המון דיונים, אבל רובם ישנים ולא רלוונטים לזמננו. אני מעוניין שתציעו לי מודם רשת טוב (כולל כרטיס רשת). המחיר לא רלוונטי. בתודה, איתי.

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  9. יש לנו בבית שני מחשבים, אחד פנטיום 3 במהירות 3 ג'יגה-הרץ ומחשב נוסף פנטיום 3 במהירות 500. ושניהם מחוברים ברשת, המחשב הראשון יש לו כרטיס רשת של Asus והשני של realtec. לפני כמה חודשים עשינו אינטרנט מהיר ADSL של נטויז'ן במהירות הכי גבוה, המודם USB מחובר במחשב הראשון והמחשב השני גולש דרך החיבור של הרשת. אני משתמש במחשב הפחות טוב ולא נתקלתי בבעיות בגלישה או בהורדת קבצים מהאינטרנט אבל בהורדה מתוכנות שיתוף זה בקושי מתחבר וכשזה מתחבר ההורדות זזות בקצב הורדה מאוד איטי, וכשאני מעביר את המודם של הADSL למחשב האיטי אז הבעייה נפטרת לגבי ההורדות וזה מתחבר ומוריד מהר. גם כשאני מעתיק קובץ מהדיסק הקשיח של המחשב האיטי למחשב המהיר דרך הרשת זה עובר מהר אבל מהמחשב המהיר לאיטי זה לוקח זמן מאו…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  10. המטרה היא לקבל כמה שיותר מידע על הניתוקים. עדיף כמובן תוכנות חינמיות אם יש. תודה.

11. סליחה מראש אם זה ארוך ומסובך מדי, אני רוצה לפרט כמה שיותר, אבל לא יותר מדי. יש לנו בעבודה אינטרנט שמחובר לסוויץ', באחד מהחיבורים לסוויץ' חיברתי נתב של linksys והפכתי אותו ל-AP (על פי הפעולות של המדריך הנ"ל: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ). הבעיה הנוכחית היא שמדי פעם מסיבה שאני לא מצליח לגלות למה, הרשת במחשבים משתנה מ"רשת 2" ל-"רשת 3". כאשר רשת 2 הינה הרשת שאיתה מצליחים לגלוש וברשת 3- לא. (קובץ מצורף) השאלה היא מה גורם לרשת להתחלף מעצמה, ואיך אפשר לדאוג שתמיד תישאר "רשת 2"? תודה. כמובן שאם צריך מידע נוסף אשמח לענות.. נ.ב. יתרה מזאת, במחשב מסויים מופיעות שתי הרשתות במקביל, אותו מחשב לא עובד.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  12. כשאני רוצה להוריד סרטים או סדרות כמו כוכב נולד אז כאשר אני לוחץ על ההורדה זה לא מוריד לי למחשב אלה מפעיל את זה ישירות במדיה פלייר משמע ההורדות הישירות הופכות לצפיות ישירות האם יש מצב שזה משהו בהגדרות?

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by ccc,

אז הנה הסיפור.. יש לי פה מדפסת ראשית משותפת ברשת.. כל המחשבים יכולים להדפיס ממנה חופשי והכל עובד חלק אבל כשאני מנסה להדפיס דרך הרשת דוח בתוכנה "מיכפל" המדפסת זורקת ERROR מצד שני כשאני עושה את אותו דבר במחשב אליו המדפסת מחוברת זה מדפיס חלק, ככה שזאת לא בעייה עם התוכנה.. אין דבר יותר מוזר מזה... למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by moshemordo,

טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  15. איך אני יודע אם כבר הקו שלי תומך בNGN ?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  16. Started by אבי11,

שלום האם קיימת תוכנה אשר מזהה את הרכיבים (מחשב, נתב, מדפסת וכיוב')ברשת וממפה אותם? אם כן, אשמח לקבל פרטים עליה. תודה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  17. יש לי שאלה היום קראתי בנענע או ב ynet אני כבר לא זוכר כתבה כזאת על פרויקט של תרימת "כוח החישוב המבוזבז שלך למיזם כזה שאולי בעתיד יעזור לדלות עוד מידע על המחשלות השונות מה זה בעצם עושה? והאם זה יצור לי בעיות עם האינטרנט והאם אני יוכל להפסיק את זה בכל רגע זהו נושא חדש אך אני בטוח שיש לכם ניסיון אישי בדברים האלה אנא עזרו לי נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים מותר לכתוב את אותה הודעה פעמיים בשני פורומים שונים?או ש...

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  18. שלום יש ברשותי נתב עם המפרט הרשום למעלה ואני רוצה להשתמש בו כנקודת גישה כדי להגדיל טווח של נתב אחר. אין לי אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ככה שנשאר לי רק האפשרות הזאת. אציין שחיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה ממוקדת לענייני, ובאתרים באנגלית אני לא מצליח להבין. אשמח לתשובה מפורטת בלי רמה גבוהה מדי כדי שאוכל להבין טוב בתודה מראש שמואל

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by denver34,

היי באירגוני יש את המודם הנ"ל ולצערי הוא נפטר.. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אשמח מאוד לבזק אין כבר את הדגם הזה למכירה... אם יש למישהו פרטי מוכן לשלם. נא לשלוח מייל denver34@walla.com תודה על שיתוף הפעולה.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  20. אתמול הודיעה Netgear כי היא רוכשת חלקים משמעותיים של חברת Sierra Wireless המתמחה בתחום הסלולר. קו המוצרים העיקרי של Sierra, המכונה AirCard, משלב בין חיבורי WiFi לאינטרנט סלולרי. http://www.netcheif.com/blog/?p=3234

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by Jcs,

איפה אני יכול למצוא מוצרים בשביל להקים רשת אל-חוטית ??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  22. שלום לכולם היום התקינו לנו אינטרנט בכבלים, לפני זה היינו מחוברים לבזק. הראוטר היה מוגדר על הגדרות ppoe של הADSL... לפי מה שהבנתי אני צריך להשתמש עכשיו בהגדרות של L2TP. יש לי את הפרטי התחברות. אפשר הסבר של איך להגדיר את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by Yosi G,

שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  24. מהירות ממוצעת של 20 MB... ולא זז

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שלא מצאתי את התשובה בהיסטוריה של הפורום. האם כתובת MAC שלי נשלחת החוצה כאשר אני גולש? האם נשלחת כתובת של כרטיס רשת של המחשב או של הראוטר או של מודם(במקרה של חיבור דרך ראוטר)? מה קרוה כאשר מחשב מחובר ישירות למודם? האן יש כלים ב-online שמאפשרים לבדוק מה הכתובת שנשלחת החוצה (בדומה ל-showmyip שמציג את כתובת ה-ip שלי)? תודה, יבגני

• 5 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים