רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אניטרנט אלחוטי במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי בבית באותו הזמן
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אמור להגיע אלי הנייד שהזמנתי דרך האינטרנט ואני רוצה לעשות שתהיה לי רשת עם הנייח שמחובר לאינטרנט אמרו לי שאפשר לעשות זאת בעזרת כבל רשת מוצלב אבל כשאמרתי שהמרחק הוא בערך 20 מטר אז אמרו לי שזה יכול להוות בעיה. אז אני צריך את העזרה שלכם, מה לעשות? מה שנאמר נכון? או שיש עוד אפשרויות? יש לציין שהנייד בעל כרטיס 802.11B תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני כבר כמה ימים מחפש בכמה אתרים כדי לקבל הוראות הפעלה של המכשיר או יותר נכון הגדרות המכשיר. אנא בבקשה אם יש למשהוא מוסג או אתר שנותן הדרכה. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר WRT54GL הוא עובד מצוין בגלישה רגילה באינטרנט. כאשר אני מדליק את המשחק רשת הוא עובד עם לאגים מטורפים. ניסתי לחבר את הראוטר הישן שלי BR6204WG של אדימקס והמשחק עובד מצוין בלי שום הגדרות פורטים מיוחדים. ניסתי בלינקסיס לבטל את הפיירוול ולעדכן קשוחה אך שום דבר לא עזר *ניסתי גם את קשוחת DD-WRT שכביכול אמרו בפורומים שהיא אמורה לעזור גם כן לתוכנות P2P, האמת שהיא רק מעמיסה על האינטרנט. האם משהו מכיר את התופעה? אם למישהו יש את הקשוחה של DD_WRT ועובד אצלו מעולה אז אשמח לקבל מדריך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי\דונגל יש לי TP link 1043 האם כרטיס רשת זול בנגיד 60 שקל, יוכל להביא אותי ל 100MBIT? או שצריך להשקיע יותר? לדוגמא: http://ksp.co.il/?select=.263..487..499.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16635&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הדבר היחיד שמפריד בין הראוטר למיקום הרצוי זה קיר אחד, כאשר הציוד צמוד לקירות. זאת אומרת סך הכל הוא צריך לעבור פחות מ 50ס"מ
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי לחכות. אני רוצה אינטרנט מהר ועכשיו, אני יודע שהיו על זה מגוון דיונים אבל אשמח לראות את דעתכם מתפלגת בסקר. אשמח אם תוסיפו את החבילה שלדעתכם הכי טובה ואת הספק. תודה =]!
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לADSL בשני מחשבים במהירות 1.5 MB (שיתוף התקשרויות באמצעות HUB) באמצעות מודם אלקטל (משודרג) ולשאלתי , איך אני יכול להעביר קבצים בין שני המחשבים ??? *אני לא רואה את המחשב השני ב- WIN *המחשבים מחוברים כ- SUB NET ז"א לכל אחד מהמחשבים כתובת IP שונה ברשת הפנימית.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הנ"ל עם הקושחה המקורית, ורציתי לדעת אם יש איזה דרך לשלוח לו פקודת RESET דרך הרשת במקום לנתק אותו פיזית מהחשמל כשצריך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, חיברתי 2 מחשבים עם כבל מוצלב, חלונות XP PRO, עם מודם PCI. עכשיו הקשר בין שני המחשבים עובד וקיים.. וניסיתי להגדיר את מה שכתבתם בכל ההסברים בתארדים הקודמים ובמדריך אבל אני עדיין לא מצליח לגשת לאינטרנט ... בחיבור הקודם שעשיתי (עם מחשב אחר) , זה היה ממש שטויות כלומר אמרתי לו לבנות רשת ותוך חצי דקה עבדה לי הרשת אבל כאן יש לי בעיות רציניות... עכשיו לשאלות בתכלס ה GATEWAY מוגדר במחשב הראשון או השני ועם איזה IP? ה IP של הספק מוגדר במחשב הראשון או השני? ה IP של המחשבים והMASK משנה מה כותבים בהם? למעשה העניין הוא יותר פשוט.. הבעיה שלי היא כזו, המחשב השני יכול להתחבר לאינטרנט במחשב הראשון כלומר שאני לוחץ על האקספלורר בשני הוא מתחבר בראשון אבל שום דבר לא עולה.. וסימנתי ב V את …
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
דרגו לפי נסיונכם האישי לפי הקריטריונים הבאים. איזה מבין ספקיות האינטרנט הכי יציבה, בעלת מתן השרות הטובה ביותר, בעלת המהירות וההגנות הטובות ביותר
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום. אני מתחבר לאינטרנט עם חייגן של ברק שהורדתי מהאינטרנט. אני רוצה לחבר עוד מחשב ברשת, אבל נאמר לי שכבר לא אוכל להשתמש בחייגן הזה אלא אצטרך חייגן "רגיל"-שעליו אצטרך לקבוע את ההגדרות לרשת. האם זה נכון ?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הם ישנו הבדל משמעותי (או לפחות כלשהו) בין שני נתבים של EDIMAX 6504N לבין 6524N??? ניסיתי לקרוא בתכונות והגדרת ולא מצאתי שום דבר. עובדה ששניהם קיימים בשוק. יכול להיות שהבדל הוא רק במיקום האנטנות? הוספת מרווח בין כניסת WAN לאנטנה C? או שישנם הבדלים אחרים ???
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
עד היום הייתי עם מודם USB והכל היה בסדר, היום קניתי ראוטר וסויץ' של אסטק 600E עם נתב של CNET והשליחת קבצים איטית ולא יציבה, כאילו זה קופץ מ13 ל8 ובסוף זה נשאר איטי על 5, לפני המעבר שלחתי במהירות קבועה של 12, מה עושים? ניסיתי ממש הכל, עשיתי חיפושים ניסיתי לפתוח פורטים וכלום לא עוזר, בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קצת רקע לבעיה: לאחרונה אני חווה מהירות איטית מאוד 300KBS~ בהעברת קבצים מהמחשב לסטרימר. הסטרימר והמחשב מחוברים ברשת בחיבור קווי דרך ראוטר SIEMENS SL2-141 שהוא ראוטר 10/100. הסטרימר הוא IOBOX המריץ שרת SAMBA. הרשת הביתית מכילה 2 מחשבים וסטרימר. ביצעתי ניטור לתעבורה שרצה על הרשת בעזרת WIRESHARK וגיליתי שיש הרבה מאוד פקטות של: tcp fast retransmission tcp retransmission גם בגלישה באינטרנט וגם בצורה חריפה מאוד בהעברת קבצים מהמסטרימר למחשב ולהפך. חפרתי באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון לבעיה, האם שינוי הגדרות ה TCP יעזרו לפתור את הבעיה? למישהו יש ניסיון בפתרון בעיה כזו? האם זה סימן שהראוטר סיים את חייו וכדאי למצוא ראוטר חלופי. תודה
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי חיבור רגיל לאינטרנט. וחיבור נוסף של ipvpn חברתי את המודם של ipvpn לראוטר של החיבור הרגיל איך מגדירים שהכתובת שמיועדת לIpvpn תצא דרך החיבור ההוא. ושאר הגלישה לאינטרנט תצא דרך החיבור הרגיל. ניסיתי דרך פקודת route אבל זה לא עובד, האם יש אפשרות לאפס את ההגדרות של route ולהתחיל מחדש. והאם ישנה דרך נוספת, כמו להגדיר בראוטר. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יש לי את הנתב asus am 604g. האם זה בסדר לפתוח את כל הפורטים דרך DMZ? או שזה לא מאובטח ככה? עכשיו כל הפורטים שלי פתוחים על ידי ה DMZ. ועוד משהו, רצתי לדעת. למה בנתב יש פורטים?, הרי במדום רגיל ללא חיבור לנתב כלושהו יש לו גם חסימת פורטים? למה צריך את הפורטים האלה סגורים, אם ולמישהו אחר אין נתב ויש לו רק מודם.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי אם יש לי תשתית אחת בבית ותשתית אחת במשרד האם אני יכול להשתמש באותו ספק בשתי התשתיות ?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש כאן ושאלה בפי. מקווה שזה רלוונטי ולא נוגד חוקי פורום למיניהם. אני מנסה כבר כמה זמן להוריד סרטונים מיוטיוב באופן שבו אוכל לערוך אותם [כלומר- פורמט AVI בעיקר] אבל אני נתקל כל הזמן בקשיים. אתם מכירים אולי דרך טובה ויעילה להוריד סרטונים משם? אני פשוט כבר עובד עצות ונתקע כל הזמן. תודה מראש. אגב, אני מקווה שתענו לי על השאלה במהירות האפשרית, פשוט זה דיי דחוף.
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אנשים המחשב בן 4 שנים מחשב יחיד בלי ראוטר. אינטרנט : בזק + בזק בינלאומי בחודש האחרון יש תופעה מוזרה: אחרי יום וחצי בערך כשהמחשב והאינטרנט עובדים אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד כלום בביטורנט. החייגן עובד ובכל זאת אין תזוזה. גם כשאני סוגר את החייגן ומפעיל את החייגן מחדש - אין גלישה. התקנתי דרייברים מחדש של הכרטיס רשת - לא עזר. כדי לגלוש שוב אני חייב לעשות ריסטרט למחשב. כאילו כל יום וחצי אני חייב לעשות ריסטרט כדי שיעבוד האינטרנט. מה אפשר לעשות? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-