עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  2. היי. יש לי בעיה קטנה עם deluge. אם אני הורדתי טורנט, מחקתי אותו לאחר כמה זמן (מהתיקיה שאליה הוא ירד, לא דרך הקליינט) אז בפעם הבאה שאפעיל את deluge היא תתחיל להוריד את הטורנט הזה מההתחלה. בקליינטים אחרים, כשזה קורה הקליינט פשוט יכתוב שהוא לא מוצא את הקבצים. האם יש דרך לבטל את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by Kululu,

היי יש לי שאלה בקשר לשחק ב-Lan כאשר החיבור עצמו הוא אלחוטי ולא בכבל. בניסיון שהיה לי לאחרונה, כאשר יצרתי משחק או ניסיתי להצטרף למשחק כאשר אני מחובר ב-wlan לראוטר בבית לא יכולתי לראות את המשחק. ברגע שחיברתי את המחשב בכבל זה עבד פיקס. המשחק הוא dawn of war 2. אבל אני מאמין שזה יקרה בכל משחק. האם צריך להוסיף איזה פרוטוקול בשביל לשחק ב-Lan? כי בעיקרון זה צריך להיות זהה רק שהחיבר הוא לא פיזי. כמו כן יש שיתוף בין המחשבים בכל מה שנוגע לרשת, רק במשחק זה לא מזהה אותו.

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  4. אני יכול רק מתאם USB, בחנות שקרובה לבית ובעלות של עד 130 שקל זה מה שראיתי באינטרנט http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2502&CatCode=60 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11606 אשמח לשמוע המלצות נוספות. נ.ב. אני צריך לקנות מחר

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by MasterOr,

אני רוצה לנתב את רוחב פס האינטרנט בין המחשבים. כרגע 2 מחשבים מחוברים קווית ואחד מידי פעם אלחוטית, אני רוצה להגביל מחשב אחד לרוחב הפס- חשבתי להשתמש בnetlimiter אבל הוא לא כזה טוב מה שגם הוא לא מגביל לי את תוכנת ההורדה של האקספלורר. יש אפשרות להגביל דרך הראוטר את המהירות כי לא מצאתי משהו שם? בנוסף אני לא מצליח לזהות את המחשב השני ברשת, הוא פשוט לא מופיע, ניסיתי לצרף ידנית את הכונן המשותף גם ללא הצלחה. מה כבר יכול להפריע לשיתוף התיקיות? *הראוטר הוא 3crwer100-75 עריכה: שאלה אחרת, אם אפשר להסתמך על הפיירוול של הראוטר או שעדיין כדאי להשתמש בתוכנת פיירוול?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by Gryllidae,

שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  7. אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים. ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy". היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

ולא, זה לא שאני לא מצליח להושיט אליו יד כי אני לא רוצה לקום מהספה. אז ככה - המודם שלי הוא ROTAL 1025W, אשר כיביתי לו את הראוטר שכן אני משתמש בראוטר D-LINK DIR 300. לא מזמן (ענין של כמה ימים כמדומני) עברתי ספקית מבב"ל ל018. המעבר גרר גם שינוי הגדרות ביחסים בין המודם לראוטר. בזמן החיבור לבב"ל, הROTAL היה מוגדר כPPPoE בעוד הראוטר היה מוגדר כ-DHCP. עם החיבור לאקספון שיניתי את ההגדרות לכך שהROTAL יהיה BRIDGE בעוד הראוטר הוא המחייג, בפרוטקול PPPoE. הכל עובד נפלא, יופי טופי. אממה, מאז השינוי הנ"ל - אינני מצליח לגשת להגדרות המודם. בעבר הייתי ניגש להגדרות דרך הכתובת 10.0.0.138 מאז שינוי ההגדרות, כל ניסיון לגשת לכתובת זו עולה בחרס ו"Cannot Find This Page" מקדם את פניי במקום. איך אנ…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by most,

בוקר טוב, יש לי בבית מחשב אחד שמחובר אינטרנט דרך הכבלים ובזק בינ"ל ונמצא בממ"ד. יש גם מחשב נייח שני שלא מחובר לאינטרנט. ובנוסף רכשתי נייד של IBM מדגם T41 (משומש ב 1500 ש"ח - שווה??) ללא מודם אלחוטי (אקבל כזה). ברצוני לחבר את הנייד גם לאינטרנט (אולי גם את הנייח השני בשלב מאוחר יותר) האם אלחוטית עדיפה?? האם דרך רשת החשמל טובה?? (ואז אוכל להתחבר מכל מקום בבית) איזה ציוד אצטרך?? אשמח להצעות לציוד במחיר עממי שיתן יחס עלות מול תועלת גבוהה. בברכת שבת שלום

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  10. יש לי את הראוטר WRT54GL הוא עובד מצוין בגלישה רגילה באינטרנט. כאשר אני מדליק את המשחק רשת הוא עובד עם לאגים מטורפים. ניסתי לחבר את הראוטר הישן שלי BR6204WG של אדימקס והמשחק עובד מצוין בלי שום הגדרות פורטים מיוחדים. ניסתי בלינקסיס לבטל את הפיירוול ולעדכן קשוחה אך שום דבר לא עזר *ניסתי גם את קשוחת DD-WRT שכביכול אמרו בפורומים שהיא אמורה לעזור גם כן לתוכנות P2P, האמת שהיא רק מעמיסה על האינטרנט. האם משהו מכיר את התופעה? אם למישהו יש את הקשוחה של DD_WRT ועובד אצלו מעולה אז אשמח לקבל מדריך. תודה.

11. Started by oz4225,

שלום רב לכולם אני מעוניין לחבר את הנתב שלי DSL 2760U של בזק, מנתב אחר(שמחובר לקו אינטרנט) הנתב 2760U מתחבר כ DSL, חיברתי מהנתב שבוא מחובר לי אינטרנט מ RG לכניסה של DSL, אך אין לי אינטרנט. (קצת קשה להבין מה אני רוצה לעשות-כמובן שאני מתחבר ממקומות רחוקים בינהם בגלל זה כל הסיפור, אני אני רוצה שהנתב של בזק ישמש אך ורק כרואטר ויקבל את הרשת דרך היציאה של ה DSL(טלפון) שלו אשמח לעזרה כיצד לעשות זאת. תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  12. שלום אציל בבית קיים ראוטר וריפיטר הריפיטר משמש כמגדיל טווח לבית ליד שנמצא כ30 מטר מימנו (עובד יופי) ליפני שבוע קניתי ריפיטר נוסף שישמש מגדיל טווח לכיוון השני של הבית שלושתם אותו חברה LEVEL ONE שלושתם תומכים בWDS עכשיו הבעיה מתחילה כאשר אני מחבר גם את הריפיטר השני לראוטר הוא לא מצליח להיתחבר אליו (למרות שהגדרתי בכל אחד את הMAC של השני) אני חושב שהבעיה טמונה בטדר שידור ששלושתם על ערוץ 7 (מתוך 12 כמובן) האם הם מתנגשים בינהם ואם כן איך אוכל להגדיר את כולם יחד? כבר ניסיתי הכל לדעתי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by avi_lilah,

שלום חברים מה אתם חושבים על br-6104kp הוא גם שרת של מדפסת יש כאן אנשים שעבודים איתו ניתן לחבר לשם גם סורק במקום מדפסת ?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  14. אז ככה יש לי רשת אלחוטית שדי התייאשתי ממנה אז אני רוצה לנסות רשת חוטית כדי לא להתנתק כל שניה... יש לי ראוטר של D-LINK נראה לי G604T ויש לי בלוח אם כרטיסי רשת מובנים של Marvell או משו כזה...אז בקיצור אני צריך כבל רשת של איזה 10-8 מטר אז איך אני יודע איזה כבל לקנות?! ??? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by ran07,

יש לי 4 מגה, מהירות ההרודה שלי בימים האחרונים הייתה נורא איטית ז"א אני אמור להוריד 460+ (אמור אפילו 500 אבל לא מגיע ) אז מוריד לי על 90 160KBS עכשיו שניסיתי להוריד בבוקר בדקתי גם במהירות הורדה של בזק (תשתית./ספק ) ויורד לי נורמאלי על 450-469 עכשיו אותה בעייה בייתה לפני כמה חודשים בזק כיול להיות לגבי עומס שיש בערבים ולא בבקרים יש לי עוד שאלה יש לי 4 מגה אז אני אמור להוריד על 500 ומשהו או לפחות 490 בבזק אמרו לי שזה תקין וזה אמור להיות בין 450 ל 500 וזה שטיות כי לפי חישוב פשוט אני אמור להוריד על 500 יש לי בזק ספק ובזק בין לאומי תשתית כמו שהיה לי 2 מגה הורדתי על 256 אז ב 4 אני אמור להוריד אפילו קצת יותר מ..500

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by oren,

שלום רב, אני מחובר דרך נתב Edimax ו- ADSL. גלישה תקינה וכו', רק eMule כרגע מציג בעיה - LowID. בבדיקה פורטים של ה- eMule, נראה כי אין גישה דרך פורטים אלו. ה- Firewall של ה- Windows כבוי. זה ה- IP של המחשב: בוצעה הפנית פורטים: וגם פתחתי אותם ב- Virtual Server: גם את ה- Firewall של הנתב ביטלתי: עדיין יש LowID ב- eMule. מה ניתן לבדוק בנוסף להגדרות אלו? תודה רבה לכם, אורן.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  17. Started by nadavk14,

אהלן יש לי את הראוטר של tplink c7 v4. עדכנתי קושחה של dd-wrt ואחרי העדכון אני לא מצליח להכנס לעמוד של הראוטר. עדכנתי באופן ידני את כתובות ip וזה עדיין לא עוזר. הצעות ?

18. Started by binyamins,

יש לי נתב אלחוטי מחובר אליו מחשב שולחני עם WIN XP מחובר אליו אלחוטי נייד עם WIN 7 אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני ? אני עושה את זה עם DISK ON KEY וזה לא נוח כי כל הזמן יש לי להעביר קבצים מאחד לשני. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  19. שלום, פתחתי לפני כמה חודשים אשכול על בחירה של נתב אלחוטי, והמליצו לי על הלינקסיס: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WRT54GL&cart=1178519346510464〈=heb אבל עכשיו דברים השתנו וEDIMAX הוציאו דגם חדש: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BR-6216MG&cart=1178519346510464〈=heb אני יודע שמבחינת הקליטה שניהם בערך אותו דבר, אבל מבחינת התפעול שלו והQOS מי מהם טוב יותר? וגם בכרטיסי האלחוטיים: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7628IG&cart=1178519346510464〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EW-7128G&cart=1178520435538421〈=heb http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WMP54G&cart=1178519346510464〈=heb או הצעות אחרות בתקציב תתקבלנה בברכה , תודה

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Sushi30,

אני יודע שעדיף להימנע מזה אבל לא הייתה ברירה ונאלצתי להתקין מחשב עם כרטיס אלחוטי בממ"ד של הבית במרחק אווירי של משהו כמו 12 מטר מהראוטר. כמו שחחשתי רמת הקליטה של האנטנה עומד על "נמוך מאוד" וכשיש מזל הוא מגיע ל"נמוך". בשאר הזמן פשוט אין קליטה... רציתי לשאול כיצד לפתור את הבעיה. האם התקנת אנטנה חזקה יותר תשפר את הביצועים? האם יש אפשרות לקנות מאריך לאנטנות כדי שפשוט אוציא אותן מהממ"ד (מדובר במרחק של כ-3 מטר). אשמח לקבל הצעות והמלצות. הראוטר שברשותי: Intellinet Broadband Wireless Router לא מצאתי מספר דגם. זה רואטר שחור עם אנטנה אחת הכרטיס שברשותי: TP-Link WN851N שוב תודה על מה שלא יהיה! ושיהיה שבת שלום!

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by המפרט,

שלום. אני מחובר בעזרת מחשב נייח אחד לאינטרנט דרך HOT ו 012. מחובר דרך מודם terayon tj715x. אני מעוניין ליצור רשת משולבת אלחוטי וחוטית - כלומר שהמחשב הנייח יהיה מחובר אל הנתב חוטית, ושהמחשב הנייד שארכוש בקרוב יתחבר אלחוטית. הנקודה החשובה מבחינתי היא שהנתב ייצר מינימום קרינה, ואם יש בו אופציה של הדלקה וכיבוי של הרשת האלחוטית מבלי לפגוע בחוטית - מה טוב. אני מבין שזה עלול לעלות לי בכך שהנתב לא יוכל להחזיק יותר מידיי מחשבים, אבל בהתחשב בזה שזאת תהיה רשת ביתית, אז נתב שמסוגל להחזיק רק מחשב אחד (אולי 2) ברשת חוטית ועוד 2 אלחוטית יספק אותי. האם יש נתב כזה במחירים עממיים? תודה רבה על העזרה אריאל

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by boapinta,

לאחר שידרוג מווינדוס 2000 והתקנה של מודם כבלים מוטורולה,שרת הDHCP פשוט מאד לא פועל עם הפעלת המחשב ויש להכנס לSERVICES ולבצע START ורק אז המודם תחבר ומקבל כתובת IP. אני לא מוצא אופציה להפעילו באופן אוטומטי בהפעלת המחשב, אני זקוק לעזרה,אם מישהו יודע ויש לו רעיון אני אודה לו מאוד. :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by sh3007,

שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  24. Started by moonjib,

אני קונה/שוכר מודם חדש עקב הבעיות המעצבנות שהמודם הנ"ל עושה (רק אתמול הייתה לי בעיה עם הדרייברים, פשוט סיוט). אני יודע שהיו פה המון דיונים, אבל רובם ישנים ולא רלוונטים לזמננו. אני מעוניין שתציעו לי מודם רשת טוב (כולל כרטיס רשת). המחיר לא רלוונטי. בתודה, איתי.

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  25. שלום יש לי כמה שלאות 1) הייתה לי בעיה של איטיות כאשר אני מעביר קבצים בLAN זה היה משהו כמו 16 מגה לשניה, היום לאחר קניתי סוויץ (SE4008 WRT) המהירות הגיעה ל85.4 מגה לשניה (גודל הקובץ הוא 55 גיגה) שניראה לי שיפור משמעותי אבל השאלה הם יש דרך לגרום לו להיות מהיר יותר נגיד להגיע ל100 ? אם כן במה זה יהיה תלוי ? כי אני מבין שבסופו של דבר זה תלוי במהירות הכתיבה של ההתקן שאליו מועתק הקובץ, אבל אם יש עוד דרכים לשפר את המהירות אשמח לשמוע 2) יש ברשותי נתב WRT1900ACS עם קשוחה של DD, עומס החום על המעבד (CPU Temperature) הגיע ל82C, קניתי מאוורר USB ב45 שקל תליתי מעל המאוורר והורדתי את עומס החום מ82 ל58, האם גם פה יש דרך אחרת ? המאוורר שקט אבל האם יש דרכים נוספות מ…

דיונים חדשים בפורומים