רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ש לי אינטרנט מהיר של הכבלים +נטוויז'ן, יש לי מודם של מוטורולה 5101 שמחובר דרך כרטיס רשת. הבעיה היא שכשאתרים שמנסים לקחת ממני מידע (windows update , שליחת מייל) לא מצליחים לבצע את הפעולה. דיברתי אם נטוויז'ן וגם עם הכבלים ועשיתי איתם את הבדיקת העלאה. והתוצאות היו שכשעשיתי את הבדיקה נפתח חלון קטן שאמור להראות לי את % ההתקדמות ולאחר כמה שניות הוא פשוט נעלם מבלי שאני נוגע. וכמובן שלא מתבצעת שום העלאה. הגעתי כבר לשלב שגם בנטוויז'ן וגם בכבלים אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי (אני לא כלכך מאמין להם) ולכן קניתי כרטיס רשת חדש ופירמטתי את המחשב ואין שום שינוי עשיתי מספר בדיקות בעצמי ואלה התוצאות שקיבלתי: 1) כשאני לא מחובר לאינטרנט עשיתי ipconfig וקיבלתי כתובת ip תקינה אבל הsubnet mask היה…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
עשיתי רשת ביתית בצורה כזו: שמתי שני נתבי linksys אחד בכל קומה ( סה"כ 2) וקישרתי אותם ב WDS כדי לקבל קליטה במחשב הנייד שלי בכל הבית. מה שקורה זה ככה: כשאני בקומה העליונה הנייד מקבל כתובת IP מהנתב מהקומה העליונה וכשאני יורד למטה הוא מקבל כתובת IP מהנתב בקומה התחתונה. שתי הכתובות שונות ביניהן אך קבועות. הדבר הזה עושה לי בעיה בפתיחת פורטים באי מיול כי אז אני צריך לפתוח את אותו הפורט עבור שתי כתובות איי פי. איך אני יכול לגרום לני הנתבים לחלק את אותה כתובת עבור הנייד? תודה! הבעיה נפתרה, ניתן למחוק את הנושא, תודה.
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב בממ"ד ביחד עם מודם כבלים ומחשב שנמצא בסלון (מרחק של 10 מטר בערך), ואני מנסה לעשות ביניהם רשת. ניסיתי לבנות רשת אלחוטית בבית אבל בגלל שהמודם כבלים נמצא בממ"ד (אין לי אפשרות להזיז אותו משם) אז הקליטה בקושי יוצאת מהממ"ד ולא הצלחתי ליצור את הרשת האלחוטית. קראתי עכשיו את המאמר באתר על רשת על גבי החשמל והשאלה שלי הם באמת ניתן לעשות זאת בקלות וביעילות בבית? לא קריטי לי אם תעבורת הקבצים תהיה נמוכה (תמיד אפשר להעביר קבצים בלילה) אבל כן חשוב לי שיהיה אפשרי לגלוש באינטרנט מכל מחשב ושכל המחשבים יהיו באותה הרשת. כמו כן, שמתי לב שהמאמר הוא משנת 2004, האם ייתכן שהיום בשנת 2008 יש כבר פתרונות יותר טובים ומהירים מהמכשיר שמוצע במאמר? אני מאוד אשמח לקבל מידע כי כרגע אני אובד עיצו…
-
- 46 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתחברות לאינטרנט דרך מחשב נייד (ווינדוס ויסטה). יש לי אינטרנט משותף בבית (מחשב אחד שרת ומחשב אחד לקוח), חבילת ההתקשרות היא ADSL. אמרו לי שאני יכול להתחבר דרך המשתמש והסיסמא שאני משתמש בה בבית, אבל אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? או להביא לי מדריך? תודה גדולה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה עשיתי חיפוש פה באתר ובגוגל ולא מצאתי את המידע שאני צריך אז אני מבקש את עזרתכם אני צריך להקים רשת משרדית לשמונה מחשבים שיהיו תוכנות שישבו על סרבר ולכל שאר המחשבים תיהיה גישה אליהם עשיתי זאת בעבר אבל דרך הXP ולשלשה מחשבים, לכל מחשב ברשת יהיו הרשאות שונות לחלק לא תיהיה גישה לאינטרנט, חלק לא יוכלו להתקין תוכנות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: -האם עדיף להשתמש בWINDOWS SERVER 2K8? -איזה ציוד יהיה הכי עדיף לעבוד איתו (SWITCH, ROUTER,SERVER, PC וכו) המלצות של אנשים מהתחום? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום... אני מנסה להקים רשת ביתית - ללא הצלחה יתרה. תשתית: מודם SB5101 של HOT נתב: linksys WRT54GL חיבורים: אינטרנט --> מודם --> נתב --> (מחשב נייח , מחשב נייד) חייגן : 014 על הנייח (PPTP) הנייח מחובר חוטית , והגלישה דרכו היא ללא בעיות. הנייד - מחובר אלחוטית - ואין גלישה. הבעייה היא שאין לי פינג מהנייד לאינטרנט. האות האלחוטי הוא מצוין ; כמו-כן יש פינגים מהנייד לנתב (192.168.1.1) לגם לנייח (192.168.1.100) . אין פינג (לדוגמא) מהנייד לשרת DNS של 014 (יש פינג לאותו שרת מהנייח). אשמח לעצה טובה.. ** שיניתי כתובות MAC ושאר ירקות מזהים - עמכם הסליחה. מחשב נייח (עם חייגן של 014) C:\>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : Pr…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של שלושה מחשבים בבית ואני משתמש בנתב קווי של D-Link DI604 ברצוני להקצות לכל מחשב רוחב פס, משום שכשאחד המחשבים מריץ תוכנת שיתוף קבצים- אי אפשר לגלוש בצורה סבירה באינטנט בשני המחשבים האחרים. כיצד אני עושה את זה? האם יש תוכנה כמו NET_LIMITER שמנהלת רוחב פס של רשת? תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית במחשב זה מראה שזה מחובר אבל הדפדפן לא מצליח להכנס לאתרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט וכאשר אני מוריד בה אז אני לא מצליח לגלוש בכלל. האפלוד שלי הוא מקסימום 30KB ואני מגביל בעזרת NL ל 10KB כך שלא פה טמונה הבעיה. כמו כן הגדרתי בעזרת PATCH שהCONNECTION LIMIT יהיה על 200 במקום 10. הבעיה החלה רק לאחרונה, תמיד היוטורנט והגלישה באינטרנט לא היו מתנגשים זה בזה. אפילו כשיוטורנט הורידה על 250. הערה: לא מדובר בבעיית דפדפן כי זה קורה גם בפיירפוקס וגם במקסטון וכאשר אני יוצא מיוטורנט, דקה אחרי הגלישה מסתדרת ועובדת חלק. אשמח להצעות לפתרון הבעיה! שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מ 1 עד 16 או משהו כזה. איזה תדר כדאי?? 2.41 או 2.48? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר מבזק והאינטרנט שלי זמין מרגע שאני מפעיל את וינדוס איך זה קורה? ומדוע אין לי חייגן שאיתו אני צריך לחייג לאינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר כמעט חצי שנה ובשבוע האחרון זה הלך והתגבר וזה משגע אותי, מה שקורה זה שפתאום מפסיק לי האינטרנט, למרות שאני מחובר ובכדיי לפתור את זה אני חייב לבצע restart למחשב, למרות שאני עדיין מחובר אין לי גלישה, יש לי מערכת ויסטא ואיני מצליח לעלות על הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עשיתי רשת ביתית בבית(רשת קוויות) בין שני מחשבים... מחשב אחד מחובר לראוטר(EDIMAX BR6104K)שמחובר למודם ADSL... והוא מחובר על ידי כבל RJ45 כזה : http://webtechnix.com.au/support/rj45-plug-pins.jpg ואני ניסיתי לחבר את המחשב השני לראוטר כדי שגם במחשב השני יהיה אינטרנט... ואני כבלתי אותו ככה http://www.willharper.com/documents/RJ45.gif ואחר זה סגרתי עם כזה דבר כזה.: http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50316123/RJ45_RJ11_Network__Tools.jpg וכשחיברתי אותו לראוטר ולמחשב השני לא עבד ואפילו הנורית לא דלקה... אולי אני לא חיברתי נכון?? באתר הזה קראתי על כבל מקוטב או מוצלב... http://www.netcheif.com/Articles/Cabeling/cabeling.htm
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הספק שלי זה זהב 015 אני גיימר ואני רוצה לדעת איזה ספק עדיף? אני יכול לשחק בשרתים מחו'ל אבל יש לאגים בהרבה ויש מספר מוגבל ודי קטן של שרתים שאני יכול לשחק בהם. יש לי מהירות של 2.5 מ'ב אני רוצה לדעת אם עדיף לעבור לבזק בינלאומי 014 ולקחת תמסלול של הגיימרים גם מהירות של 2.5 מ'ב. די חשוב גם המחיר כל עוד ההבדל לא כלכך גבוה.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב המספק מקום, והרבה, לגיבוי מידע אישי באינטרנט כמו תמונות או תוכנות שיהיו זמינות אלי כשאני אצטרך אותן, השתמשתי באתר הזה:mediamax.com הבנתי איך להשתמש בו למרות שהיו יכולים לפשט את הממשק שלו קצת יותר, ומה שמטריד אותי יותר זה שהוא לא מנצל עד המקסימום את מהירות ההעלאה שלי/הורדה, וזה לוקח לו הרבה זמן להעלות/להוריד מידע, בכל אופן, אני מחפש משהו אחר כרגע, ואני מחפש המלצות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני יודע שגם בבזק יש לאגים אבל אני חושב שדרך הכבליםhot) יש יותר לאגים גם היה לי מלא ניתוקים מהאינטרנט והחליפו לנו מודם ועכשיו התחילו עוד טיפה לאגים גם לכם קורים די הרבה לאגים דרך כבלים?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-