רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברי הזון, מירב שימושיי באינטרנט(חבילה של 2.5 הורדה, 275 העלאה(או משהו כזה) הם לשיתוף קבצים, ולכן הutorrent פתוח כמעט תמיד. כמובן שכאשר אני רוצה להוריד קובץ דרך http, או לראות וידיאו באינטרנט, אני סוגר את הutorrent. לאחרונה(כמה ימים) שמתי לב כי סרטוני וידיאו באינטרנט פשוט מסרבים להיטען כראוי, כאשר הם עושים buffering כל שנייה, והם נטענים לחלוטין(לחיצה על Pause) רק לאחר זמן רב מאוד. הרצתי עכשיו את הSpeedtest.net, שתמיד ניפק לי תוצאות רצויות(2500 הורדה, 270 העלאה) ומול עיניי אני רואה את ה"זוועה" הבאה: אנא עיזרו לי. ספקית: בזק בינלאומי תשתית: בזק(ADSL) חבילה: 2.5 מגה הורדה מערכת הפעלה: Windows XP SP 2 תודה מראש לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית ציבורית במחשב זה מראה שזה מחובר אבל הדפדפן לא מצליח להכנס לאתרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי ADSL 1.5 בבזב"ל. יש לי בעיות גלישה - בעיקר איטיות. כבר כמה זמן שמנסים לפתור איתי את הבעיה - וזה לא עובד. רציתי המלצה לחברה אחרת. מצד אחד אני קורא שבבזב"ל לא חוסמים פורטים, והכל בסדר (גם כאן בפורום) אבל אצלי המצב ממש לא כך. הבנתי ש012\015 הם הכי פחות טובים נכון לעכשיו, ו013 נטויז'ן נחשבים לסבבה. חוות דעת במעריב שעשתה סקר - אומרים שם שנטוויז'ן הכי טובים במהירות ובשירות, ומצד שני מבאס אותי ששיחה לתמיכה צריכה לעלות כסף. מצד שני אני קורא שהם חוסמים פורטים. אני כבר לא יודע במי לבחור. שקלתי להשאר עם בזב"ל אבל זה האיטיות הזו מטריפה. שקלתי גם ללכת לחברות הקטנות (Interal לדוגמא, כך קראתי במעריב NRG), אבל אני קצת חושש שיום אחד הם יכולים לסגור וזהו. וזה…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתחברות לאינטרנט דרך מחשב נייד (ווינדוס ויסטה). יש לי אינטרנט משותף בבית (מחשב אחד שרת ומחשב אחד לקוח), חבילת ההתקשרות היא ADSL. אמרו לי שאני יכול להתחבר דרך המשתמש והסיסמא שאני משתמש בה בבית, אבל אני לא מצליח להתחבר. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? או להביא לי מדריך? תודה גדולה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי מדריך באתר PORT FORWARD על איך לפתוח פורטים ל utorrent, הגעתי לשלב הזה: ואין לי מושג מה להכניס בפרטים שם, נגיד ב Name או ב Prv ip, אם אתם יכולים תגידו לי מה לכתוב בכל אחד מהם, יש לי ראוטר D-LINK DI-524, יש מחשב נייד שמתחבר לרשת אצלי, בקיצור השאלה בגדול זה איך מהשלב שהגעתי אליו לפתוח פורטים ל utorrent ושלא יקרה מצב שהמחשב השני לא יוכל להתחבר אלי ולא יהיה לו אנטרנט, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר טוען שכן - האם הוא דובר אמת ?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה עדיף ולמה... ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=472971 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4668&catcode=&AdCat=&parentid= אם יש המלצה לראוטר אחר - בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מ 1 עד 16 או משהו כזה. איזה תדר כדאי?? 2.41 או 2.48? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני עשיתי רשת ביתית בבית(רשת קוויות) בין שני מחשבים... מחשב אחד מחובר לראוטר(EDIMAX BR6104K)שמחובר למודם ADSL... והוא מחובר על ידי כבל RJ45 כזה : http://webtechnix.com.au/support/rj45-plug-pins.jpg ואני ניסיתי לחבר את המחשב השני לראוטר כדי שגם במחשב השני יהיה אינטרנט... ואני כבלתי אותו ככה http://www.willharper.com/documents/RJ45.gif ואחר זה סגרתי עם כזה דבר כזה.: http://www.germes-online.com/direct/dbimage/50316123/RJ45_RJ11_Network__Tools.jpg וכשחיברתי אותו לראוטר ולמחשב השני לא עבד ואפילו הנורית לא דלקה... אולי אני לא חיברתי נכון?? באתר הזה קראתי על כבל מקוטב או מוצלב... http://www.netcheif.com/Articles/Cabeling/cabeling.htm
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
הספק שלי זה זהב 015 אני גיימר ואני רוצה לדעת איזה ספק עדיף? אני יכול לשחק בשרתים מחו'ל אבל יש לאגים בהרבה ויש מספר מוגבל ודי קטן של שרתים שאני יכול לשחק בהם. יש לי מהירות של 2.5 מ'ב אני רוצה לדעת אם עדיף לעבור לבזק בינלאומי 014 ולקחת תמסלול של הגיימרים גם מהירות של 2.5 מ'ב. די חשוב גם המחיר כל עוד ההבדל לא כלכך גבוה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט וכאשר אני מוריד בה אז אני לא מצליח לגלוש בכלל. האפלוד שלי הוא מקסימום 30KB ואני מגביל בעזרת NL ל 10KB כך שלא פה טמונה הבעיה. כמו כן הגדרתי בעזרת PATCH שהCONNECTION LIMIT יהיה על 200 במקום 10. הבעיה החלה רק לאחרונה, תמיד היוטורנט והגלישה באינטרנט לא היו מתנגשים זה בזה. אפילו כשיוטורנט הורידה על 250. הערה: לא מדובר בבעיית דפדפן כי זה קורה גם בפיירפוקס וגם במקסטון וכאשר אני יוצא מיוטורנט, דקה אחרי הגלישה מסתדרת ועובדת חלק. אשמח להצעות לפתרון הבעיה! שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום... אני מנסה להקים רשת ביתית - ללא הצלחה יתרה. תשתית: מודם SB5101 של HOT נתב: linksys WRT54GL חיבורים: אינטרנט --> מודם --> נתב --> (מחשב נייח , מחשב נייד) חייגן : 014 על הנייח (PPTP) הנייח מחובר חוטית , והגלישה דרכו היא ללא בעיות. הנייד - מחובר אלחוטית - ואין גלישה. הבעייה היא שאין לי פינג מהנייד לאינטרנט. האות האלחוטי הוא מצוין ; כמו-כן יש פינגים מהנייד לנתב (192.168.1.1) לגם לנייח (192.168.1.100) . אין פינג (לדוגמא) מהנייד לשרת DNS של 014 (יש פינג לאותו שרת מהנייח). אשמח לעצה טובה.. ** שיניתי כתובות MAC ושאר ירקות מזהים - עמכם הסליחה. מחשב נייח (עם חייגן של 014) C:\>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : Pr…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב המספק מקום, והרבה, לגיבוי מידע אישי באינטרנט כמו תמונות או תוכנות שיהיו זמינות אלי כשאני אצטרך אותן, השתמשתי באתר הזה:mediamax.com הבנתי איך להשתמש בו למרות שהיו יכולים לפשט את הממשק שלו קצת יותר, ומה שמטריד אותי יותר זה שהוא לא מנצל עד המקסימום את מהירות ההעלאה שלי/הורדה, וזה לוקח לו הרבה זמן להעלות/להוריד מידע, בכל אופן, אני מחפש משהו אחר כרגע, ואני מחפש המלצות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני יודע שגם בבזק יש לאגים אבל אני חושב שדרך הכבליםhot) יש יותר לאגים גם היה לי מלא ניתוקים מהאינטרנט והחליפו לנו מודם ועכשיו התחילו עוד טיפה לאגים גם לכם קורים די הרבה לאגים דרך כבלים?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי נתב ישן שנתנו לי בזמנו בבזק בן לאומי SIEMENS SL2-141 ויש לי שתי בעיות : 1-אני לא זוכר איך להכנס לנתב 2-גם אם אני אכנס לשם יש שם בוודאות סיסמה שאני לא זוכר אותה חברים צריך דחוף את עזרתכם.......
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מסוג trendnet tew-431brp ויש לי בעיה כאשר אני מחובר לאינרנט דרכו הוא לעיתים לא מציג תמונות, לדוגמא עכשיו הוא לא מראה לי את כל תמונות הסמיילים. כמו כן ישנה בעיה בפתיחת אתרים מרובים, ואני נזקק להרבה ריפרשים. האם זאת בעיה בהגדרות?כשאני מחובר ישירות למודם אין בעיה. הבעיה קיימת גם כאשר המחשב השני לא גולש ובכל מקרה יש לי חבילת גלישה מכובדת.
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קצת רקע - למי שלא מכיר, לטענת Compex (או ליתר דיוק, היבואנים שלהם בארץ - ווסטיקום), החומרה שלהם שמשתמשת בצ'יפסט של Atheros מספקת עוצמת שידור ויכולת קליטה שמספקת עבודה טובה מאוד גם במכשולים של קירות בטון וממ"דים. ובכן, אני לא מתמצא יותר מדי ברשתות אלחוטיות, ולא היתה לי חומרת רשת אלחוטית לפני כן כדי להשוות, אבל אני מאוד מרוצה מהתוצאה. ברשותי נתב Compex NP18A ("ממשיכו הרוחני" של ה NP28G, שכמו ה NP27G הפסיק להיות מיובא לארץ) שמותקן בתוך ממ"ד ועוצמת השידור שלו היא 20dBm, ו 3 כרטיסי רשת אלחוטיים Compex WLP54G שמחברים 3 מחשבים באותה הקומה. בנוסף, יש מחשב נייד בקומה למטה שמחובר עם כרטיס אלחוטי מובנה מעאפן ביותר. המרחק בקו אוירי של כל מחשב מהנתב הוא: 5-6 מטרים לכל מחשב באותה ה…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
חיפשתי איזה פורטים לפתוח ופתאום אני נתקל בהודעה הבאה: הקישור המקורי - עד הסוף, למטה כנראה שהעידכונים של steam משתמשים בתעבורת P2P והיא נחסמת... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על ראוטר אלחוטי (G מספיק) שחיבורי ה-LAN שלו תומכים ב-10/100/1000 (ג'גהביט) ? בפרט, מחפש המלצה על דגם שנמכר בארץ וזמין... תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת של שלושה מחשבים בבית ואני משתמש בנתב קווי של D-Link DI604 ברצוני להקצות לכל מחשב רוחב פס, משום שכשאחד המחשבים מריץ תוכנת שיתוף קבצים- אי אפשר לגלוש בצורה סבירה באינטנט בשני המחשבים האחרים. כיצד אני עושה את זה? האם יש תוכנה כמו NET_LIMITER שמנהלת רוחב פס של רשת? תודה מראש לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
במידה והרשת שלי מחולקת ל VLANS והגדרתי בשרת ה DHCP כתובות די אן אס של ספקית האינטרנט עבור VLAN שלם.. ואני רוצה לחסום גישה לאינטרנט ממחשב ספציפי דרך המחשב עצמו לא בצורה רשתית חסימה לאינטרנט כל זה בלי לשנות את הקבל כתובות האוטומטית מהשרת? יש דרך חומרתית או משהו במאפייני אינטרנט ידוע למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-