רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי ראוטר של LINKSYS מדגם : WRT54GL שמחובר למודם של של כבלים והספק שלי הוא 012 (יש לי IP קבוע). יש לי בבית 3 מחשבים , אחד מחובר ישירות לראוטר ועוד 2 עם כ.רשת אלחוטיים שמתחברים לראוטר. קניתי את הראוטר לפני חודשיים ועד לפני מס' ימים הכל עבד חלק ופתאום בכמה ימים האחרונים 2 המחשבים עם הגישה האלחוטית כל הזמן מתנתקים ואני מקבל הודעה שהחיבור לראוטר התנתק ואי אפשר למצוא את הראוטר כשעושים רענון לרשתות האלחוטיות. לפעמים זה פשוט מסתדר לבד לאחר מס דק' ולפעמים צריך לנתק ולחבר את הראוטר. התקשרתי ל 012 + HOT ולאחר בדיקות שהם עשו הם אמרו שהבעיה זה עם הראוטר. בנסוף המחשב שמחובר ישירות לראוטר גולש בלי בעיה ובלי ניתוקים גם כש2 המחשבים האחרים לא יכולים. משהו יודע ממה זה נגרם ומה צרי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יוכל להגיד לי מה אני רושם ב-redius server ip?? תמונה: http://img140.imageshack.us/img140/4376/21982892fx6.jpg תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עכשיו יש לי אנטרנט במהירות 1.5 מגה ורציתי לדעת אם שווה לי לשדרג ל2.5 מגה ב10-15 שקלים בחודש תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גולש בחבילת 2.5 מגה. ספק - בזק בינלאומי תשתית - הוט ללא חייגן / IP קבוע . אני נוהג לשחק בסימולטורים באמצעות שרתים הנמצאים בתוכנת ה HYPER LOBBY שמעולם לא היו לי בעיות בכל שרת שלהם שפזורים ברחבי העולם. לאחרונה החלה לי בעיה של פינגים נוראים ובעיית מהירות בהורדה משרתי NEWSGROUP אשר עד היום נתנה לי הורדה בהתאם למקסימום רוחב הפס שלי (הפינגים מעל 500 וגורמים לי ל KICK). הבעיה החלה לפני שבועיים שלושה ולא נראה כי היא הולכת להשתפר. התקשרתי כמה פעמים גם לספק וגם לתשתית שהריצו איתי את הבדיקות הרגילות, שאני בטוח שחלקכם מכיר (הורדת קבצים מהשרתים שלהם שכנראה בהם הם לא חוסכים באמצעים) ויצאו תקינות. הוט אף "הכניסו" את המודם שלי למעקב אשר היה תקין לגמרי. למרות בקשתי לבצע נ…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע ראוטר חדש של בזק (HPNA3 למי שמכיר....) אני לא בטוח בחברה והדגם שלו....אבל זה הכי טוב שיש לבזק. הראוטר הזה מתנתק מהאינטרנט לפחות פעם ביום מסיבה לא ידועה...ומה שאני עושה זה מכבה ומדליק אותו ואז האינטרנט חוזר....ככה שלא נראה לי שהבעיה בקו בבית או משהו שקשור לבית אלא לראוטר. בגל זה אני שוקל להחליף את הראוטר לראוטר איכותי באמת. אני רוצה ראוטר חדש יחסית (תומך בכל הטכנולוגיות והמהירויות החדשות) ושהוא יהיה אלחוטי וחוטי (שיהיו לו 4 יציאות של כבל רשת מאחור) חשבתי על ראוטר של 3COM...מה אתם אומרים הוא שווה? או שכדאי לקחת Edimax?? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בעקבות מעבר לויסטה נאמר לי בבזק שיש להחליף את המודם החיצוני שהיה לי במודם רשת האם יש לבזק גם מודם רשת שיכול לשמש כנתב? האם שווה בכלל להחליף או לנסות קודם עם הנוכחי? אגב, האם באמת מודמי כאלה לא נתמכים בויסטה? המודם הישן הוא מודם USB
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק. כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דילמה ענקית ואני חייב להחליט בתוך יומיים. אני מחובר עכשיו ב1.5 מגה לברק 013 עם תשתית בזק של ADSL. יש לי מודם ישן של אלקטל שחור מהראשונים לאינטרנט המהיר בארץ ונתב 3COM אלחוטי שמשדר למחשב הנייח שלי דרך כרטיס רשת PCI אלחוטי של EIDMAX. נתחיל בזה שהקליטה מצויינת ומקסימלאית, אבל ההורדות בתוכנות שיתוף קבצים לא עוברות את ה30-50 ורוב הזמן על פחות מ20KB שזה מתקרב למודם 56K וההורדות מאתרים מחול הורדה ישירה מגיע רוב הזמן ל 70% מרוחב הפס שיש לי.. נגמרה לי ההתחייבות בברק החל מה 25 לחודש ואני רוצה לעבור לבזק בין לאומי ותשתית בזק ADSL במהירות של 4/400במחיר של 145 כולל ספק ותשתית בהתחייבות לשנה. עכשיו רציתי לדעת אם אני באמת יוכל להוריד במהירות הזו רוב הזמן בתוכנות שיתוף …
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות שמענינות אותי בממשק של הנתב שלא הגדרתי אותם מישום שאין לי משוג מהם 1. מזה DDNS 2.מזה DHCP Server 3. למה יש לי לבחור ערוצים Channel Number (יש לי 13) אצלי מסומם כרגע 1. 4. IAPP?? 5.השאלה הכי חשובה איך אני מגידר QoS גם אם מישהו יודע חצי מהשאלות שלי שיענה לי כי אני רוצה להגדיר את כל ההגדרות של הנתב שיהיה הכי הפקטיבי בישבילי מכל הבחינות...
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס XP PRO. חיברתי אליו את כבל הרשת בתקווה שהאינטרנט פשוט יעבוד אבל זה לא קרה. אני מחובר דרך HOT למודם של מוטורולה ומשם לנתב של NETGEAR (יש לו יציאה ל-4 מחשבים והוא אלחוטי). כפי שאתם שמים לב האינטרנט עובד, כך שהבעיה היא לדעתי מהחיבורי רשת (שם מוגדר במחשב חיבור 1394). אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחובר עכשיו בברק 1.5 ותשתית בזק ADSL. אני מתנתק איתם מחר כי נגמרה לי ההתחייבות ואני עובר לבזק בין לאומי לחבילה של 4-5 מגה במחיר של 140-150 שקל. הם אמרו לי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי ALCATEL שחור ישן לנתב עם מודם מובנה שלהם כדי שהוא יתמוך במהירויות גבוהות יותר. האם זה נכון שאני צריך להחליף מודם ואם כן לאיזה הייתם ממליצים לי? הם מספקי3 אחד RTA או RTL אחד SIMENCE ועוד אחד שאני לא זוכר. אני משתמש בנתב אלחוטי של 3COM וכרטיס רשת אלחותי PCI של EIDMAX והקליטה מצויינת 5 מתוך 5. האם אתם חושבים שבשיתוף קבצים ומשחקי רשת אני יראה שיפור בחבילה של ה 4-5 בבזק בין לאומי ואני יוכל להוריד על המהירויות המקסימליות כל היום או שהם יעשו לי תעבורה? או שעדיף לשדרג ל2.5 עם תעדוף לשרתים מחו"…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו,יש לי שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר ישירות לראוטר(של 3COM ) והמחשב השני מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי,אותו מחשב שמתחבר אלחוטית מראה שיש קליטה מקסימום ושהוא גם מחובר לאינטרנט אבל שום דבר לא עולה,לא אקספלורר ולא מסנג'ר,אימיול,קיצור כל מה שמצריך חיבור לרשת.גם לאחר שניתיקתי את הראוטר מהחשמל וחיברתי שוב זה עדיין לא עזר למרות שהוא מחובר עדיין כלום לא עולה. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה דיי הרבה בתקופה האחרונה. אשמח לרעיונות/מה אפשר לעשות ??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. 1) כשאני פותח פורטים (port forwarding), האם אני צריך להקצות פורט לכל תוכנה? (נגיד, פורט X לתוכנה 1 ופורט Y לתוכנה 2). 2) מהו הטווח האפשרי של הפורטים? האם יש טווח שונה ל- UDP ו- TCP? 3) נגיד ודרך הראוטר פתחתי פורט מסוים, מיד לאחר מכן התוכנה הראתה שהכל תקין, אבל למחרת התוכנה הראתה שהפורט חסום. ההגדרות, האיי-פי והפורט לא השתנו כלל. האם יכול להיות שהספקית חוסמת אותי? אני ב- 012 אינטרנט זהב. מעבר לחסימה, אלו עוד מניפולציות שליליות הספקית יכולה לעשות? 4) אני מחובר ב- ADSL דרך בזק כמובן. האם גם החברה שאחראית על התשתית מסוגלת לחסום פורטים? האם זה נכון שככל שאתה קרוב יותר למרכזייה אז האינטרנט שלך יהיה טוב ו\או מהיר יותר? 5) מה זה L2TP, האם זה קשור בלעדית לכבלים, ואם אני ב- A…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה.. קיבלתי המלצה מחבר טוב. שאם אני רוצה ראוטר באמת חזק שיעשה את העבודה. זה רק ראטורים של חברת Netgear.. מישהו מכיר ? שמע עליהם.. הוא גם הביא לי דגם ספציפי.. אם אתם רוצים אני אפרסם אותו כאן .. 8) אחלה תודה .
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ש לי אינטרנט מהיר של הכבלים +נטוויז'ן, יש לי מודם של מוטורולה 5101 שמחובר דרך כרטיס רשת. הבעיה היא שכשאתרים שמנסים לקחת ממני מידע (windows update , שליחת מייל) לא מצליחים לבצע את הפעולה. דיברתי אם נטוויז'ן וגם עם הכבלים ועשיתי איתם את הבדיקת העלאה. והתוצאות היו שכשעשיתי את הבדיקה נפתח חלון קטן שאמור להראות לי את % ההתקדמות ולאחר כמה שניות הוא פשוט נעלם מבלי שאני נוגע. וכמובן שלא מתבצעת שום העלאה. הגעתי כבר לשלב שגם בנטוויז'ן וגם בכבלים אמרו לי שזה בעיה במחשב שלי (אני לא כלכך מאמין להם) ולכן קניתי כרטיס רשת חדש ופירמטתי את המחשב ואין שום שינוי עשיתי מספר בדיקות בעצמי ואלה התוצאות שקיבלתי: 1) כשאני לא מחובר לאינטרנט עשיתי ipconfig וקיבלתי כתובת ip תקינה אבל הsubnet mask היה…
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בעיה בבית. יש לי שני מחשבים בבית. על אחד מהם יש את ויסטה, ועל אחד יש xp. שני המחשבים מחוברים ביניהם עם כבל רשת מוצלב.. ויש ביניהם חיבור.. עכשיו מה שקורה זה שאני יכול לילה שלם להיות מחובר. ומוריד דברים.. והכול יעבוד סבבה.. אפילו יומיים רצוף.. בקטע הזה הוא סוס עבודה אין בעיות.. הבעיה היא אחרי שאני ניגש למחשב וסתם אפילו מנסה להיכנס ל ynet.co.il בשלב זה אני רק רואה בחלון של האקספלורר - connecting והוא לא מתחבר... יש מצבים שאני צריך ממש לכבות את הראוטר... ואחרי כמה דקות אני מדליק.. וזה עובד.. זה כאילו הוא עדיין בשוק מ"העבודה הקשה" שהוא עשה ... יש ךמישהו רעיון מה לעשות.. אני החלפתי את הראוטר. לראוטר חדש בבזקסטור.. ואותה בעיה ...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת (פיזית ) כאשר יש כבר רשת אלחוטית על שניהם. אני רוצה להתשמש בשני הכרטיסים רשת OB ולחבר כבל,הזמנתי כבל מוצלב CAT5 כפי שהומלץ לי כאן,הבנתי שאם אני רוצה לתמוך ב 1Gbps אני צריך לבקש תצורת חיבור כזאת (8 גידים). שאלותי: 1.איך אני מוודא שאכן הכרטיסים תומכים ב1Gbps ? 2.האם כל כבל 8 גידים יכול להתאים (יש לי כבל רשת CAT5 מסוכך של בזק)בתנאי שיוחבר בהצלבה הנכונה?האם הכבל המוכר של בזק איכותי? 3.מהן ההרשאות שאני צריך לתת כאשר אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב? 4.מהי המהירות האמתית שאני אמור לצפות אם אחבר את המחשבים בתצורה 1Gbps ? האם זה אומר 128 MB בשניה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עשיתי רשת ביתית בצורה כזו: שמתי שני נתבי linksys אחד בכל קומה ( סה"כ 2) וקישרתי אותם ב WDS כדי לקבל קליטה במחשב הנייד שלי בכל הבית. מה שקורה זה ככה: כשאני בקומה העליונה הנייד מקבל כתובת IP מהנתב מהקומה העליונה וכשאני יורד למטה הוא מקבל כתובת IP מהנתב בקומה התחתונה. שתי הכתובות שונות ביניהן אך קבועות. הדבר הזה עושה לי בעיה בפתיחת פורטים באי מיול כי אז אני צריך לפתוח את אותו הפורט עבור שתי כתובות איי פי. איך אני יכול לגרום לני הנתבים לחלק את אותה כתובת עבור הנייד? תודה! הבעיה נפתרה, ניתן למחוק את הנושא, תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להפעיל על המחשב את התוכנה TCP Optimizer אחרי ביקורות טובות עליה.. אך כמובן שקיבלתי ביקורות רעות בעקבות אנשים שלא יידעו להגדיר במדוייק את התוכנה לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי בהגדרתה המדוייקת של התוכנה (MTU, CONNECTION SPEED וכל מה שצריך בשביל להפעיל את התוכנה באופטימליות רבה) פרטים windows xp professional בעברית + SP2 נתב שהוא גם מודם של SIEMENS SL2-141 אינטרנט 1.5 מגה של בזק בין לאומי לנתב מחוברים שני מחשבים (אני ועוד אחד) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אכתוב בתודה מראש עומרי
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה זה טרמינל ואיך זה עובד... הבנתי שאפשר להעביר ממנו במהירויות גבוהות מאוד...קצת מידע יהיה מועיל...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה עשיתי חיפוש פה באתר ובגוגל ולא מצאתי את המידע שאני צריך אז אני מבקש את עזרתכם אני צריך להקים רשת משרדית לשמונה מחשבים שיהיו תוכנות שישבו על סרבר ולכל שאר המחשבים תיהיה גישה אליהם עשיתי זאת בעבר אבל דרך הXP ולשלשה מחשבים, לכל מחשב ברשת יהיו הרשאות שונות לחלק לא תיהיה גישה לאינטרנט, חלק לא יוכלו להתקין תוכנות וכו עכשיו יש לי כמה שאלות: -האם עדיף להשתמש בWINDOWS SERVER 2K8? -איזה ציוד יהיה הכי עדיף לעבוד איתו (SWITCH, ROUTER,SERVER, PC וכו) המלצות של אנשים מהתחום? תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי נתב אלחוטי של 3COM (הזול שעולה 214 בזאפ) מחשב אחד בחדר שינה רגיל ומחובר אליו באמצעות כבל רשת. מחשב שני בממ"ד שבגלל חוסר יכולת להעביר את כבל הרשת דרך הקיר מתקשר עם הנתב בצורה אלחוטית. בתוך המחשב יש כרטיס רשת של level one. השאלה היא כזאת: לפי תוכנת כרטיס הרשת הsignal עומד סביבות ה42-57 אחוז. ועוצמת החיבור היא על 12-136 מגה (לרוב 18-24). אמנם חיבור האינטרנט לא מגיע ל12 אבל האם בכל זאת בגלל שזה 12 מתוך 54 החיבור יותר איטי? אם כן, אילו פתרונות יש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-