עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Oranili,

האם שאני משתף תיקיות זה מעמיס על הרשת ועל האינטרנט ? .... ועוד משהו מה זה QOS PACKET?.. האם אפשר להסיר אותו?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by vip133,

התקנתי את התוכנה speedfan הכי חדשה ויש שם קטגוריה של Internet temp והחום של הפרמטר הזה הוא 86 ככה וזה מסמן שזה חםםם. רציתי דבר ראשון בבקשה לדעת מזה? והאם זה יכולה להיות הסיבה שבגללה יש לי לאגים והפרעות במשחקי רשת? תודה לעוזרים

4. שלום יש לי ראוטר של קומפקס NP28G הראווטר לא תומך בהעברה מעל 400KB ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי שידע לעשות את העבודה תודה מראש

5. Started by אריק,

היי לכולם. הייתי שמח אם מישהו יכול להסביר לי את המושג Cached Credentials בעיברית קלה. אני מתקשה להבין את המושג כשאני קורא הסבר עליו באנגלית. האנגלית שלי דוקא ברמה טובה אבל זה כתוב בצורה מיקרוסופטית ולכן זה קצת קשה לי><

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי ראוטר (שהוא גם מודם) rotal rta 1025W שתומך גם בתקשורת חוטית וגם בתקשורת על-חוטית. וקניתי לאחרונה (אתמול) מתאם מסוג: Level One WNC-0305USB 54Mbps USB 2.0. כשאני באותה קומה עם הראוטר התקשורת מצוינת (84%) אבל כשאני עולה קומה אחת מעל לוקח למחשב 5 דקות עד שהוא מתחבר ועוצמת האות יורדת ל-40%, בטח יש משהו שניתן לעשות בנידון.. יש כזה דבר מתאם יותר חזק? מה אתם אומרים על הדגם הזה: Edimax EW-7318USg 54Mbps USB יעזור? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים. תודה!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by chenrp,

איך הוא עובד? IP לפי יום או מה? האם זה עבור עמוד ראשי של האתר שלי או עבור כתובת כללית או עבור על הלינקים שיש לי באתר? הוא סורק לי את כל האתר או חלק? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שמתי לב שלאחר זמן מסויים של שימוש בתוכנה uTorrent על הגדרות ברירת מחדל לחיבור של 1.5mb/128kb הראוטר נתקע ואני חייב לבצע reset דרך הממשק שלו, או אם גם זה תקוע אז ידנית. זה קורה בתקופה האחרונה הרבה יותר מאשר בעבר. למישהו יש עצה מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  9. Started by refaels2006,

מה ההבדל בין קבוצת עבודה לקבוצת מחשבים ,ומה זה DOMIAN ?..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by KoM,

ברצוני לבדוק מעבר לרשת אופטית, לכ-8-10 מחשבים, אשמח לדעת קצת נתונים על מהירות העברת מידע, ציוד שצריך לרכוש, ועלויות כלליות (הערכות מחיר גסות). אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. למה בעצם? הרי זה פותר הרבה מאוד בעיות ובמיוחד בעיית הNAT מה גם שזה נותן אפשרות להרבה מאוד מכשירים אחרים את האופציה להתחבר לאינטרנט

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי רשת בין 2 מחשבים עם ראוטר. שניהם מחוברים אליו על כבל כי הם באותו החדר. בשניהם VISTA. אני מצליח להיכנס למחשב A ממחשב B לכל הכוננים מלבד כונן C למרות שגם הוא משותף בדיוק באותו האופן. בשני המחשבים אני האדמיניסטרטור. זו ההודעה שאני מקבל :

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  13. שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  14. Started by Pingi,

שלום לכולם, האם יש אפשרות להפוך את המודם ל-BRIDGE כלומר שיבצע את פעולת החיוג בעצמו ויקצה למחשב שלי ישר כתובת IP אמיתית (כלומר של ה-ISP שלי)? הכוונה היא לא לשימוש כראוטר אלא כחייגן אוטומאטי על מנת לחסוך את פעולת החיוג. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by langa,

שלום לכולם. אני יודע שהנושא דובר רבות אך הבעיה חמורה. אני הייתי מחובר ל014 והכול היה בסדר יחסית. הייתי מתחבר לאימיול והוא היה מתחבר על ירוק. המהירות הייתה סבירה. עכשיו עברתי ל012 בעל כורחי (עיסקת חבילה), והאימיול לא מתחבר. רק אחרי איזה חצי שעה הוא מתחבר לשרת הכי דפוק שאין בו אנשים בכלל וגם הוא ב low id. יש לציין שאם אני נכנס עם הסיסמה ומשתמש של 014 הכול בסדר. יכול להיות ש012 עברו כל גבול והם ממש חוסמים אותי לאמיול?? חוץ מאמיול הגלישה בסדר.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by spot,

אני משתמש באימיול וכאשר הFirewall פועל אני מקבל Low-Id וכאשר הוא מכובה High-Id. יש אפשרות לפתוח פורטים בנתב שיאפשרו לFirewall לפעול וגם לקבל High-Id באימיול?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  17. באיזה דרך הכי פשוטה אני יכול לראות אם שכנים גולשים דרכי? אני לא רוצה לעשות סיסמה לא משנה למה אם אני יראה שגולשים דרכי אני יעשה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. לא ידעתי איפה ממש לשים את השאלה הזאתי. בידיוק עם כל המחשב החדש קיבלתי המערכת המפלצתית הזאתי,על הסאב היה כתוב להרחיק מכל המכשירים החשמליים 60 ס"מ. השאלה היא עם המגנט הגדול הזה שבפנים באמת משבש קליטה ואם כן איך למקם אותו כדי שלא יפריע למקלט? (המקלט חזק,Wireless -N). עריכה :זה בטוח הרמקולים,אני מדליק אין אינטרנט אני מכבה יש,פשוט ככה. מה עושים כדי שהרשת תקלוט כמו שצריך? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב: hp pavilion ze4907ea. ראיתי שטווח המחירים של הכרטיסים האלו הוא גדול מאוד- 80-800 ש"ח, ואין לי מושג להחליט איזה כרטיס לקנות. אם אפשר המלצה לכרטיס בטווח המחירים הנ"ל, רצוי אפילו קרוב יותר ל-100 ש"ח. תודה!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by Beginner,

לאחרונה יש לי בעיה בפינג ! זה מאוד גבוה, וזה לא היה כך מקודם ! זה היה בסביבות 10-20 ! יש למישהו פיטרון ? עריכה : שכחתי לציין שיש לי מהירות אינטרנט 5 MB והעלאה 0.5 MB תודה !

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by d_v,

שלום רב יש ברשותי נתב של בזק בינלאומי, ואני מחובר דרך כבלים ועושה רושם שהנתב הוא רק דרך ADSL. ישנו חיבור USB- האם הוא יכול לשמש תחליף לחיבור למודם? בתמונה המצורת- אפשר לראות את החיבורים האפשריים. אנא הסבירו לי אם אני יכול, ואיך אני יכול , לחבר את הנתב לאינטרנט בכבלים. תודה רבה [attachment deleted by admin]

22. אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את ה‏Edimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by dol222,

שלום יש לי מחשב שלושה מחשבים בבית...אחד עם VISTA ושניים עם XP. אני לא מצליח לעשות תקיית שיתוף בינייהם. מה שהצלחתי לעשות זה לראות מהמחשב עם ה-VISTA את שני המחשבים עם ה-XP אבל אני לא רואה את ה-VISTA מה-XP. מה עושים?!

24. Started by DR.HOFMAN,

מישהו יודע מה זה webos?? חיפשתי ובדקתי ולא מצאתי הסבר פשוט מישהו יודע להסביר לי מה זה?

25. Started by oba3k,

רכשתי דומיין דרך חברה ישראלית. אני רוצה להפנות אותו לBLOGSPOT או שירות בלוגים אחר. האם זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.