רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן חיצוני של WD המחובר לראוטר בLAN לכונן מערכת הפעלה פנימית המקבלת כתובת IP סטטית + DG ברשותי כתובת סטטית שרשומה בתוך הראוטר 3COM ניתן לגשת לכונן בתוך הרשת הפנימית ללא בעיה (העברת קבצים ושיתוף) הבעיה: אין אפשרות גישה מרחוק (מחוץ לרשת הפנימי) אשמח לסיוע בנושא תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להשתלט על מחשב אחר ברשת האינטרנט (לא פנימית), בהסכמת הצד השני. למשל לצרכי תיקון בעיות וכו... עדיף תוכנה חינמית, אך אם אין מישהי מומלצת ניתן גם כזאת שצריך לקנות.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי בעיה כנראה בהגדרות של הכרטיס רשת (האינטרנט מתנתק כמה פעמים ביום).. יש לנו רשת קווית בבית, 2 מחשבים.. וזה קורה רק במחשב אחד. בהוט ובנטויז'ן אמרו לי לנסות להחליף כבל רשת (החלפתי.. לא עזר), ואם זה לא עוזר- אז הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת.השאלה שלי- הם צודקים? ואם הבעיה בהגדרות של הכרטיס רשת, אני חייב להזמין טכנאי? ** הערה: לפעמים האינטרנט מתנתק לגמרי, ואז מופיע לי סימן קריאה צהוב למטה.. אני נכנס ללוח בקרה>מרכז הרשת והשיתוף>שנה הגדרות מתאם>ההפוך ללא זמין>הפוך לזמין ואז האינטרנט חוזר לעבוד. ובשבוע האחרון בעיקר, מה שקורה יותר- האינטרנט פשוט באמצע הגלישה "קופא" ל10-20 שניות.. ואז ממשיך לעבוד רגיל בלי שעשיתי כלום.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי לחכות. אני רוצה אינטרנט מהר ועכשיו, אני יודע שהיו על זה מגוון דיונים אבל אשמח לראות את דעתכם מתפלגת בסקר. אשמח אם תוסיפו את החבילה שלדעתכם הכי טובה ואת הספק. תודה =]!
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את כל הדרייברים וכל הדברים הנחוצים. האינטרנט עבד הכל טוב ויפה הלכתי לישון ובבוקר שלמחרת האינטרנט הפסיק לעבוד. הראוטר עובד בסדר, אבל ה"חיבור" של הכרטיס רשת נעלם, ואפילו אין אור ירוק בחיבור של הכרטיס רשת. זה קרה אחרי שהתקנתי עידכונים של ווינדוס. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אחרי הסרה, פשוט הכל. גם איפסתי את הראוטר. מה עושים ? תודה. כרטיס הרשת מובנה על לוח אם - GigaByte P35-DS3L והוא כרטיס של RealTek
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב, לא יודע אם זה המקום הנכון.....מקסימום תעבירו. חיברתי התקן איחסון לראוטר ועכשיו אני משתמש בו בדרך FTP. איך אני מעלה תיקיה דרך הFTP MSDOS? אני ניסיתי עם הפקודה put ואני לא מצליח,אני מצליח רק עם קבצים אחדים. כנ"ל גם להורדת תיקיה מהשרת. אפשר בבקשה דוגמאות לפקודות. אם יש לי תיקיה בשם popo אז מה הפקודה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה). למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם. במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז. השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה? אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות ב…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להשתמש במצלמת אבטחה (נניח אחת שפועלת על WIFI) והיא תחובר לראוטר שיעשה UPLOAD של הסרטונים ל DROPBOX למשל. הבנתי שלכך אני צריך מחשב ואז העסק יעבוד יופי. אבל, אני לא רוצה לערב מחשב בתהליך אלא רק מצלמה וראוטר. ולכן חשבתי אולי על שימוש בראוטר עם תמיכה ב DDWRT עם פונקציה שעושה UPLOAD ל DROPBOX. אם מישהו מכיר משהו שיכול לעבור בצורה זו או אחרת אשמח לשמוע. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות ROUTER חיצוני דוגמת זה http://www.smc-europe.com/english/products/broad/7004ABR.html כדי לחלק אינטרנט אני לא יכול (ורוצה )לשתף עי מחשב שישמש כרוטר כי כולם בשימוש פעיל ולקנות מחשב ישן בשביל לינוקס בוקס רעיון נחמד מאוד , לא כלכלי רציתי לדעת על הענין קצת יותר אמינות ,פשטות אין לי כח להתעסק איתו בלי סוף ואם הוא יוצר רשת פנימית בין במחשבים המחוברים. אם לא אז למה לא ומה כן בהתחשב בזה שאין לי מחשב מיותר
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לאינטרנט עם תשתית של הוט ובזק בינלאומי כספק. כשאני מתחבר עם המודם בלבד הכל טוב ויפה אבל כשאני מחבר את הראוטר קצב ההורדה יורד , שיחות בסקייפ בלתי אפשריות , כשאני מוריד קובץ כלשהו ההורדה מפסיקה לכמה שניות ואז חוזרת לסירוגין עד שההורדה מסתיימת. משהו מכיר את הבעיה? תודה חברים
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
צריך נתב שיהיה מסוגל לעבוד 24 שעות ללא הפסקה וללא בעיות (ואם יש אפשרות של ניתוק וחיבור אוטומטי לשינוי IP פעם ביום זה יהיה נחמד) הדברים היחידים שצריכים להתחבר אליו יהיו לא יותר מ5-7 מטר ממנו יהיה נחמד אם יהיה אפשר לחבר אליו HD מהירות אינטרנט 100Mb של בזק אני רוצה משהו שהוא עמיד, עם יכולת עבודה של שרת (24\7 למשך שנה או יותר) עם תמיכה בהעברת נתונים מהירה (אם אפשר עד FULL HD) מה שכן, הכל יהיה מחובר אליו עם כבל (חוץ מהפלאפון) אז אין צורך בwifi מטורף רק שיתוף קבצים מהיר וחיבור כמה שיותר יציב תודה מראש fp581
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כיום אנחנו בבית עם רשת ביתית של 4 מחשבים וכולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר קווי. הראוטר בעל 4 יציאות בסה''כ ולכן אין עוד שום יציאה פנויה. מחר (בעצם כבר היום), אנחנו מקבלים מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.. ברור שאי אפשר להשתמש בראוטר הקיים וגם רשת אלחוטית לא באה בחשבון בשלב זה. אני ממש ממש צריך עזרה.. אם אפשר המלצה על ראוטר בעל יותר מ 4 יציאות או איזה רעיון של חיבור המחשבים.. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כיום הנייד שלי מחובר עם כרטיס רשת וכבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הנייח וממנו הוא מקבל את הגישה לאינטרנט (שיתוף רגיל). רציתי לדעת אם אפשר/מישהו ניסה להחליף את כרטיסי הרשת האלו באלחוטיים ולגלוש ולשתף ללא נתב אלחוטי? כלומר: ששני כרטיסי הרשת האלחוטיים ידברו ביניהם והמחשב הנייח יתן לנייד גישה לאינטרנט. תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
היי שלום יש ברשותי את הראוטר הנ"ל אני לא כ"כ מצאתי בו את האפשרות להגדיל את הטווח שלו. יש לי מבנה מחוץ לבית שאני הופך למעבדה קטנה והייתי רוצה לשים שם את הראוטר הקודם שלי - wrt54gs - שבו שמתי גרסא אחרת של הפירמוור - והאופציה לקישור "'WDS" מופיעה שם באופן בולט (אחרי העדכון גרסא כמובן רציתי לדעת אם יש איזו גרסא משופרת שתפתח לי את האפשרות הזאת בראוטר החדש או האם יש אופציה אחרת כלשהיא ... תודה מראש טל .
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
חברת סיסקו (חברת האם של LINKSYS) הכריזה היום על גרסת NETWORK MAGIC 5.0. כזכור לכם, CISCO רכשה בחודש יולי השנה את חברת PURE NETWORKS שפיתחה ושיווקה את תוכנת NETWORK MAGIC המאפשרת, בקלות ובמהירות, להקים ולתמוך ברשתות ביתיות. בזמנו, בעת הרכישה, הסברה היתה שרכישת NETWORK MAGIC מטרתה לחזק את חברת LINKSYS ולהוסיף לה ערך מוסף. אולם, ההכרזה היום על גרסא 5.0 החדשה היא של חברת סיקו עצמה וגם האתר המחודש של NETWORK MAGIC נושא את המותג סיסקו ולא את המותג LINKSYS. התחושה שיש לחברת סיסקו כוונה למחוק את המותג של LINKSYS, באה לידי ביטוי גם בלוגו המחודש של LINKSYS הנושא את כותרת המשנה "A DIVISION OF CISCO". האתר של NETWORK MAGIC -- כאן -- http://www.purenetworks.com/index.php ההודעה לעיתונ…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי מספר משתמשים של גוגל באתרים שונים ואני מעוניין שבכל אתר שלהם יהיה מחובר משתמש אחר, הבעיה היא שברגע שבאחד האתרים אני נכנס עם משתמש מסוים זה באופן אוטומטי מחבר אותי עם אותו משתמש אל שאר האתרים. בעבר זה לא היה ככה והייתי יכול להיות מחובר לgmail עם משתמש X ולYouTube עם משתמש Y אבל משום מה בזמן האחרון זה השתבש... למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המסנג'ר זה התחיל ברגע שעברתי לראוטר אלחוטי כי נשרף לי הראוטר החוטי הבעיה היא שהמסנג'ר מתנתק כל כמה זמן מתי שבא לו ולפעמים אנשים שולחים אליי הודעות ואני לא מקבל אותם או שאני שולח והם לא מקבלים הבעיה היא לא רק במחשב שלי אלא גם בשאר המחשבים שברשת יש לי ראוטר של WRT54GS LinkSys מה הבעיה? איך אפשר לסדר את זה? כי זה ממממש מעצבןןןןןןןןןןןן נ.ב: אם זה לא קשור לפורום הזה אני מצטער תעבירו למקום המתאים
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי עותק מקורי של המשחק pes2011 . כאשר אני מנסה להתחבר לאחד ממצבי האונליין אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרתים. באתר של קונאמי ממליצים לכבות כל סוג של פיירוול אם זה של ווינדוס הוא תכנה אחרת, כיביתי את הכל ועדיין שגיאה. בנוסף יש את זה : Please also ensure that DMZ is activated. PC: TCP: 80, 44, 4000-4200, 6112 UDP: Auto mode: 5730-5739, 6112 Manual mode: It is possible to set any UDP port number from the "settings.exe" in the Konami Start menu folder שיחקתי עם ההגדרות של המשחק ושוב שגיאה. אני אשמח למידע עבור DMZ וTCP. אני ממש לא בקיא בנושאים האלה שכחתי לציין שאין לי ראוטר ואני משתמש בחיבור כבלים והספק "אורנג" (אם זה רלוונטי). תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-