עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי יש לי מבחן על אבטחת מידע (כ-10 שאלות) אני חייב שרק אלה שממש טובים יענו. המבחן הוא אמריקאי. 1)מה מבין המשפטים הבאים הוא ההבדל בין static NAT לPAT NAT? א) בPAT NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בstatic NAT לא ב)בstatic NAT יש חסכון בכתובות IP ואילו בPAT NAT לא ג)בstatic NAT ישנה עלייה ברמת האבטחה ואילו בPAT NAT לא ד)בstatic NAT על כל כתובת לא חוקית ישנה כתובת חוקית ואילו בPAT NAT לא ***בחרתי ב-ד'. 2)מהו Sniffer? א)רכיב המקליט דלף אלקטרומגנטי ב)תוכנית שרצה במחשב ועוקבת אחרי PORTים מסויימים ג)רכיב שבעזרתו ניתן להקליט את מקשי המקלדת ד)וירוס שנכנס למחשב שלי ושולח לבעליו את כל המידע על המחשב ***בחרתי ב-א'. 3)Tunnel Mode בפרוטוקול IPSEC: א)אינו מצפין את המידע, ר…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  2. Started by Gryllidae,

שלום אני חדש כאן. קודם כל אתחיל בזה שלא הייתי בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל זה הכי קרוב למה שחיפשתי אז אם זה לא מתאים מנהלים תעבירו בבקשה למקום הנכון. ולעינין, אני משחק AA לכל מי שמכיר ומחובר לבזק בינלאומי בכבלים חבילה של 1.5Mb\512kb ויש לי גם גישה לחשבון זהה בזהב. שאני עושה בדיקת פינג בבזק לשרתים במשחק אני מקבל תוצאות מעולות של 80-90ms אבל מה שמוזר זה שאני נכנס למשחק הכל מתהפך, פתאום אני מרגיש לאג של לפחות 3 שניות (אני לא מקצין), ניסתי גם לעשות בדיקות פינג עם כמות מידע של 12 קילו ביט לשניה(שזה הרבה מעבר למה שמעביר משחק רשת) ועדיין התוצאות יחסית נורמליות על 170-180ms. בזהב לעומת זאת בדיקת פינג מראה 115-125ms שגם זה לא בדיוק רע אבל שוב במשחק תאכלס זה נותן 160ms +-. זה רמה …

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by eranle,

שלום אני מחובר לאינטרנט כל הזמן , ללא חייגן עם הוט ובזק בינלאומי. יש לי נתב של לינקסיס דגם ה GL שמחובר למחשב נייח ולמודם של הכבלים. ה IP החיצוני , זה שהראוטר מקבל מהספק , לא משתנה אף פעם למרות שבכבלים אמרו לי שהIP שלי הוא דינמי (אולי התכוונו לפנימי...) בכל זאת כאשר אני מנתק את הראוטר ומחבר אותו שוב , הIP נשאר כפי שהיה מקודם. האם זה משתנה רק אם משאירים את הראוטר מנותק לזמן מה ואז מחברים בחזרה ? האם צריך לבצע הגדרות כלשהם בוינדוס או בתוכנה של הראוטר כדי שיהיה דינמי? בתוכנה של הראוטר מוגדר סוג חיבור אינטרנט כ DHCP ואופציה של DHCP Server היא ב enable. בקיצור אני מעוניין שה IP החיצוני יהיה דינמי. אני צריך להתקשר להוט שוב? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  4. בזמן האחרון, לאחר שפעל באופן מושלם כמה חודשים התחילו הבעיות. גלישה איטית לפעמים והורדה איטית, אך אלה זניחים לעומת תקופות בהן הראוטר פשוט לא משך כתובת mpls, היום למשל סופסופ הצלחתי להפעילו, אך האינטרנט בא והולך ובא והולך. מה אתם אומרים , לממש אחריות? תודה.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by MODI,

אני מחובר לבזק בין לאומי והוט ואני מחובר ישירות למודם ללא חיגן

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי בעייה כשאני מנסה להיתחבר לשרתי משחק כמו LINEAGE2 נייטאונליין SILKROAD וכו"אז הם לא משתחברים לי והבעייה הזאת נוצרה כאשר התקנתי ראוטר בבית ,ואני אשמח עם תוכלו להסביר לי איך אוכל להפעיל את המשחקים האלה בבפתיחת פורטים או לא יודע מה ...... תודה רבה :s05: :s05:

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by rav,

אני מחפש ראוטר שאני אוכל לקנות בארץ או בארצות הברית. *אני צריך ראוטר עם מודם פנימי שתומך גם ב-ADSL וגם בכבלים *אני צריך ראוטר שתומך בלינוקס - חובה - ורצוי גם מק * אני צריך ראוטר עם פיירוול * ואני צריך שהוא יהיה אלחוטי מישהו מכיר משהו מתאים?

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  8. 1.5 - בזק + בזק בינלאומי התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by PayneBack3251,

1. האם יש אפשרות לדעת מהו ה - Server IP שיש לי כרגע ? הבעיה שאני דרך רשת ביתית ואי אפשר לראות זאת בפרטי ההתחברות. (אין חייגן) 2. האם Server IP נקרא גם External IP ? אם כן, האם זה הגיוני שזה אותה כתובת כמו של ה - IP הרגיל שלי ? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות 1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני 2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה 3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק) 4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות) זהוא אני חושב... תודה רבה

11. יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Wizard Of Oz,

האם אפשר לעשות רשת ביתית אלחוטית בשימוש עם בלוטות' במקום WI FI אני משתמש במחשב כף יד של איי פאק ויש לי USB DONGLE של בלוטות'.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  13. Started by shauli,

שלום לכולם. יש לי רשת ביתית עם שני מחשבים. אני מחפש תוכנה שאוכל להחליט כמה אחוזים מרוחב הפס אני אקבל, וכמה המחשב השני. הביאו לי את התוכנה Netlimiter, אבל בעזרתה ניתן רק לקבוע כמה אחוזים במחשב שלך כל תוכנה תקבל, אני צריך שאני אוכל נגיד להחליט שאני אקבל חצי מרוחב הפס והמחשב השני חצי. בתודה, שאולי

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  14. יש לי את הרשת הבאה: מודם אלקטל משודרג לPRO סוויצ' (של CNET אם זה משמעותי) 3 מחשבים - 2 עם ווינדוז XP PRO ואחד לאפטופ עם ווינדוז 95 עד לפני כמה ימים הרשת עבדה בסדר גמור - כל המחשבים יכלו לגשת לאינטרנט והיה פינג בין כל אחד מהם. לפני יומיים בערך האינטרנט באחד המחשבים עם הXP הפסיק לעבוד. הוא לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים ושניהם לא מקבלים פינג ממנו. בנוסף המחשב הזה שאני כותב ממנו הרגע - שלי, לא מקבל פינג מהמחשב שהאינטרנט הפסיק לעבוד בו וכן מקבל מהלאפטופ. הלאפטופ לא מקבל פינג מ2 המחשבים האחרים, המחשב שלי יכול לגשת לאינטרנט בצורה רגילה וכך גם הלאפטופ. אם יש קשר (ואני חושב שאולי יש) נכנסתי ל Telnet שלשום וכתבתי שם את הפקודה nat defserver addr=10.0.0.1 כלומר למחשב שלי. הג…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by moshemordo,

טוב אז ככה מישהו יודע מהו הפורט לוידאו ושיחה קולית למסנג'ר? ויש לי בעיה כאשר אני פותח שרת של בולטפרופ' כל פורט שאני מגדיר שהוא יהיה הוא אומר לי שהוא תפוס והוא בשימוש...אבל זה רק כאשר המודם במצב expert כאשר הוא במצב הום זה עובד.... ואל תגידו לי לפתוח את הפורט כי הוא פתוח וזה פורט 21 שזה בטוח שפתוח..... מישהו יכול לעזור? נ.ב למישהו יש אתר עם רשימה של פואטים של כל דבר?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב אבל אותה בעיה חזרה, אבל הפעם FLASHGET פעל EMULE פעל וKAZAA לא פעל בנוסף גיליתי שכל שאר התוכנ…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by bommer,

אחרי שהרשת שלי עובדת אני רוצה רק לאבטח אותה כי שמעתי שלמי שיש כרטיס אלחוטי יכול לגלוש על חשבוני... איך אני עושה את זה?מישהו יודע?יש לי ראוטר של edimax ומודם אלקטל שחור עם 5 נורות.

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. אני פשוט לא מבין למה לכל ספקית אינטרנט יש את אותם המבצעים, אותם הדילים, אותה טריק של חצי השנה, אותה מהירות של 512\750\1.5\2.0\2.5 ואותו קצת ההלעה מזדיין... למה ? מישהו מוכן לפרט לי ? אני לא מבין למה למשל אף ספקית לא מציע 5MBIT ? או 0.5MBIT UPLOAD ? האם יש איזו בעיה בתשתית, יש בעיה בטכנולוגית הADSL ? והכי הורס אותי שבכבלים שזו טכנולוגיה אחרת יש בדיוק את אותם תנאים כמו בADSL... אני אשמח להבין את השוק הזה קצת יותר...

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by ydyehuda,

שלום יש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקים אני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH 1) האם זה נכון ? 2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה? 3) איך אני שולט על המודם של הכבלים? 4) מה עוד נחוץ לי לדעת? בתודה, יהודה

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה לנתב שיכול לתת מענה ל wi-fi מחשב נייד דרך דלת חדר ממ"ד, ממרחק 7 מטרים מהמחשב הנייח - שאליו יהיה מחובר הנתב. מחובר דרך קו בזק - מהירות הורדה 40 מגה, Windows 10 Home

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  21. לחבר יש בעיה מוזרה למדי במחשב. מחשב חדש, חלונות 7, כל הדרייברים מעודכנים, פורטים נפתחו. בכל מקרה, עדיין ניתוקים בתוכנות מסרים מיידים כמו מסנג'ר, גוגל טוק. הראוטר הוא DLINK 2650U מחובר לבזק ובזק בינלאומי. למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by House M.D.,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL , עם DD-WRT 24 SP2 מותקן עליו. אני מחובר כרגע לאינטרנט במהירות 2.5MB ומעוניין לשדרג ל 10MB, שמעתי שהראוטר הזה מוגבל במהירות האינטרנט בגלל מעבד חלש. האם הראוטר יגביל אותי במהירות זו? אם כן, לאיזה תדר אני צריך להגיע במעבד כדי שלא תהיה הגבלה? (כדי לנסות לעשות לו OC לפני שאני משדרג את האינטרנט).

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by Cheif,

באיחור קל מתחילה חברת Linksys לשווק מוצרים התומכים בתקן 802.11ac. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2501

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  24. חג שמח! אני חייב שתסבירו לי משהו שאני ממש לא מצליח להבין, קצת רקע: לי יש מחשב טוב יחסית (בן 3-4) 4GB RAM מעבד Quad Q8200 2.33GHz גולש ברשת הביתית שלי במהירות 15מגה של בזק ובזק בינלאומי (הראוטר אצלי בחדר, מחובר בכבל רשת). לאחי הקטן יש מחשב ישן ועגלה יחסית לשלי (בן 7-8) 2GB RAM מעבד Pentium 4 3GHZ גולש באותה הרשת שאני גולש נמצא כ6-7 מטר מהראוטר ומחובר ברשת אלחוטית. אנחנו משחקים באותו משחק (CS 1.6) באותו השרת ואחי הקטן עומד על כ10+- פינג ואני על 20+- איך אפשר להסביר דבר כזה?! תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by sh3007,

שלום לכולם אני מבולבלת האם לבחור בתשתית בזק 15 מגה או הוט 100 מגה?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים