עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע יש לי ECI B-FOCuS 270pr ואני רוצה להחליף אותו מכיוון שיש לי מספר בעיות שלא נפתרו וזה המפלט האחרון. חשבתי על ECI B-FOCuS 312+ אבל תכלס מה ההבדל בין שני הדגמים האלו? כי לפי מה שהבנתי הוא יותר טוב מה- 270 ובכלל, מצויין. הבנתי שגם המודמים של אלקטל טובים מאוד 510/speed touch, מה אתם אומרים עליהם?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by DrowNz,

Hello guys, In the next few days I should receive my new pc and we goin` to connect to cable. Now my question is which devices I need to share 2 connections in one modem so I and my father could surf in the same time through the same modem. Also please try to explain me about the devices and the approximately cost Thanks a lot mates

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  3. שלום - רציתי לדעת מה אני צריך בשביל להקים רשת ביתית ? - ומה ההבדל בין חוטית ואלחוטית מבחינת מכשירים ? - מתי אני צריך switch או hub ? - יש לי מודם רגיל usb adsl modem ale 130, אפשר להחליף אותו בבזק סטור במכשירים הנחוצים להקמת רשת ביתית והאם החלפה בחינם או לא ? תודה

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  4. אהלן, על מנת להגדיל את הכיסוי WIFI בבית הוספתי עוד ראוטר (TP LINK WR841N) לראוטר הקיים (אותו דגם בדיוק). להבנתי הלא רבה, הגדרתי את הראוטר החדש כברידג' עם הנתונים של הראוטר הנוכחי (העתקת כתובת MAC וכו' דרך ממשק הראוטרים), לאחר ההגדרה, הפרדתי ביניהם ומיקמתי את החדש בנקודה אחרת בבית. הכל טוב / עובד ויפה אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להכנס לראוטר החדש. אני כן מצליח להכנס לישן דרך כתובת ה IP שלו אבל כתובת ה IP של החדש לא מגיבה בשום צורה. אני לא יכול לשנות בו (בחדש) הגדרות אבטחה וכו'. רציתי לדעת כיצד אני יכול כן לזהות אותו / להכנס אליו כשהוא מוגדר כברידג'. תודה רבה לעוזרים. אלעד.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  5. יש לי 2 מחשבים ברשת בבית עשיתי שיתוף מדפסות.איך אני מדפיס ממחשב למחשב השני שיש בו את המדפסת?

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה

7. Started by nati086,

שלום לכולם, החל מהבוקר יש לי בעיה עם האינטרנט בתשתית של בזק. המהירות הורדה שלי לא עוברת את ה-6 מגה למרות שאני מחובר למהירות של 10 מגה. בהתחלה הורדת המהירות הייתה הורדה יזומה של בזק אבל אחרי שפניתי לבזק שהמהירות איטית הם החזירו לי את המהירות ל-10 מגה, אחרי העלאה מחדש של המהירות עשיתי בדיקת מהירות באתר של בזק (לפי בקשת הנציגה) והמהירות הייתה 10 מגה לעומת בדיקה שעשיתי בספיד טסט שהראתה 7 מגה. עכשיו חצי שעה אחרי שדיברתי עם בזק יש לי עוד הפעם איטיות בגלישה והרבה ניתוקים אז ביצעתי בדיקת מהירות באתר של בזק שהראתה תוצאה של 10 מגה לעומת התוצאה של ספיד טסט שהראתה 6 מגה אני מרגיש איטיות רבה במהירות אבל זה לא מעניין אותם כי באתר לבדיקת מהירות שלהם התוצאה היא 10 מגה. מה לעשות? ואיך זה…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by avner_s21,

איך אני יכול לשים סיסמא שכאשר אחד מהמחשבים האחרים בבית רוצה להיכנס הוא מחוייב בסיסמא . תודה

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by moonjib,

אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. יש כתובת שנראת כמו כתובת IP שרואים בה את UPSTREM ואת DOWNSTREAM וגם אפשר לאתחל את המודם בלי להוצי את התקע מהחשמל! אז אני איבדתי את הכתובת ואני לא מוצא אותה דגם המודם הוא sb4200

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  11. הראשון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7645 השני: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5327 ברמת העיקרון אני מעוניין לרכוש ראוטר נוסף כדי לשפר את טווח הקליטה של ה-TP-Link TL-WR1043ND חשובה לי רק המהירות האלחוטית של הנתב שיהיה מחובר בכבל רשת לנתב המרכזי. מי מהם כדאי לי לרכוש?

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  12. שלום יש לי רשת של כמה מחשבים עם XP ואני רוצה לדעת אם אני יכול להגביל משתמשים לאייפי פנימי מסויים שלא יוכלו להתחבר מכל מחשב והאם אפשר להגביל להם את המהירות הורדה/העלה ברשת לא מצאתי דבר כזה ללא תוכנות חיצוניות כמו נטלימיטר למשל ולכן אני שואל אולי מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by Shmoolik,

היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...

14. Started by ras81,

שלום אני מנסה לשתף תיקיות בויסטה, אישרתי שיתוף ומצאתי את הPUBLIC FOLDER, עכשיו איך בדיוק אני נכנס אליה ממחשב אחר שיש עליו ווינדוס XP? ניסיתי לכתוב XXX-PC/public// אבל ללא הצלחה.

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  15. היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  16. שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by StreetRacer,

אהלן חברים רוצים אתגר ? אספר מה יש לי קודם בבית, אחר כך לבעיה. יש לי בבית שתי רשתות עם כתובות שונות. שתי הרשתות נוצרו עקב חיבור שני ראוטרים אחד לשני. הראוטר הראשון מתפקד גם כמודם (לצערי אין לי מודם של בזק כרגע) והראוטר המשני הוא האלחוטי. את הראוטר המשני חיברתי עם כבל רשת בפורט -WAN ולא בפורטים האחרים כי זה יצר לי בעיות. טווח הכתובות של הראוטר העיקרי (זה שמתחבר לאינטרנט) הוא : -255 192.168.16.1 טווח הכתובות של הראוטר המשני הוא : -192.168.2.1 ברשת הראשית ישנו מחשב אחד אשר מחובר 24 שעות ומוריד. ברשת המשנית ישנם 3 מחשבים + מדפסת אלחוטית, וכונן גיבוי שמתחבר לרשת. אני מנסה לגשת מהמחשב שנמצא ברשת הראשית אל המחשבים ברשת המשנית אך לא מצליח. אני כן מצליח לגשת לראוטר שנמצא ברשת ה…

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by House M.D.,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL , עם DD-WRT 24 SP2 מותקן עליו. אני מחובר כרגע לאינטרנט במהירות 2.5MB ומעוניין לשדרג ל 10MB, שמעתי שהראוטר הזה מוגבל במהירות האינטרנט בגלל מעבד חלש. האם הראוטר יגביל אותי במהירות זו? אם כן, לאיזה תדר אני צריך להגיע במעבד כדי שלא תהיה הגבלה? (כדי לנסות לעשות לו OC לפני שאני משדרג את האינטרנט).

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  19. ישנם אתרים שחוסמים IP ממדינות מסויימות. לפעמים ממש סתם. (עושים הכללות על כל המשתמשים ממדינה מסויימת) רציתי לשאול, האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעקוף את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by BrAvE_HeArT,

חברה שלום, אני צריך נתב לרשת ביתית שיחוברו אליה 2 מחשבים נייחים(חיבור קווי), מחשב נייד (חיבור אלחוטי) ומזרים מדיה Xtreamer שהולך להיות מחובר רוב הזמן בחיבור קווי אבל מדי פעם כשאני ארצה להעביר אותו לחדר שינה הוא ישתמש בחיבור אלחוטי בתקן N. חייב להיות בנתב: תמיכה בתקן N יציאת USB לחיבור מדפסת למטרת שיתוף ברשת. רצוי שיהה בנתב: תמיכה ב-1000MB יצאת USB נוספת לכונן קשיח למטרת שיתוף ברשת האינטרנט יהיה של HOT ו-014 עד 5 מגה. אני מוכן להתחייב לחברה מסוימת בעד נתב מתאים אם יש דבר כזה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  21. מחוברים אצלי שלושה מחשבים למודם +B-Focus Router 312 עכשיו אי אפשר לקבל קבצים ב ICQ. כשאני מנסה לבטל את הfirewall של המודם אין חיבור לאינטרנט. הבנתי שצריך לפתוח פורטים לפי מה שהבנתי צריך להכנס ל port forwarding ולעשות שם משהו אבל לא הבנתי כלכך. למישהו יש את המודם ויודע? קראתי את המדריך מפה: http://www.inoviatele.com/B-FOCuS/support.asp ולא הבנתי. תודה. עריכה: טוב ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי לבהין טיפה. אם הבנתי נכון אני צריך לכתוב חוק חדש שיאפשר העברת קבצים באיסיקיו אני נמצא בחלק כזה: מה לרשום שם? תודה שוב. עריכה 2: אם אני אכניס ככה את הפרטים: זה יהיה בסדר? ואם אני אפתח את הפורטים האלו רק למחשב אחד אז רק הוא יוכל להעביר קבצים? צריך לעשות עוד משהו חוץ …

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  22. אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by ExploiT,

שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by Cheif,

TRENDnet מציגה נתב ומתאם הפועלים בתקן ac, שני מאריכי טווח (extender) ומתאם חשמל (Home Plug). כרגיל, כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=3144

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by ccc,

אז הנה הסיפור.. יש לי פה מדפסת ראשית משותפת ברשת.. כל המחשבים יכולים להדפיס ממנה חופשי והכל עובד חלק אבל כשאני מנסה להדפיס דרך הרשת דוח בתוכנה "מיכפל" המדפסת זורקת ERROR מצד שני כשאני עושה את אותו דבר במחשב אליו המדפסת מחוברת זה מדפיס חלק, ככה שזאת לא בעייה עם התוכנה.. אין דבר יותר מוזר מזה... למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.