עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הכוונה שלי אם הכבל הזה יכול לשמש כ pclink בין מחשבים לעביר קבצים אני מדבר על הכבל שהסורק מחובר למחשב יש לו הרי זכר בשני הצדדים.. השאלה אבל איזה קצרים יש בתוכנו תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  2. שלום לכולם. הראוטר האלחוטי שלי 3COM שבק. מחפש להחליפו לראוטר אלחוטי N איכותי ואמין עם פורטים של ג'יגה. שיחזיק מספיק connections ולא יחנק עם קו של 12 מגה בכבלים. מחוברים אליו 2 מחשבים בכבל ועוד כ-6 התקנים באלחוט. רוצה יכולת להזרים סרטי HD ברשת ( אפשרי ?? ) חייב לקנות היום. תודה מראש מנו

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  3. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי בעיה בלשתף שני מחשבים ברשת (לצורך הדפסה מהמחשב השני). מחשב אחד קיימת עליו מערכת הפעלה XP PRO ואליו מחוברת המדפסת בצורה מקומית. מחשב שני (שלי), עליו קיימת מערכת הפעלה WINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר ממנו אל המחשב השני כדי לבצע שייוך של המדפסת. זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: http://img405.imageshack.us/img405/5531/erroro.png מה שמעניין הוא כזה, יש לי עוד כמה מחשבים ברשת ואליהם מחוברות מדפסות אחרות שאליהן אני מצליח להתחבר ולהדפיס. לדעתי זה עניין של הרשאות אבל אני לא מצליח לפתור את זה. מה אני עושה? תודה רבה חברים!

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  4. שלום לכולם ... אז ככה. איזה גירסא של TOMATO להוריד מהאתר ? http://www.polarcloud.com/firmware ולמה יש שם TAB של FIREFOX שיש שם גם גירסאות? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by Adam Russak,

היי חברים, אני מנסה להעביר CSV של לקוח מGmail ל-Outlook 365. אנשי הקשר שלא מעורבבים עברית ואנגלית (הרוב הגדול באנגלית) המערכות גם בGmail וגם בOutlook365 באנגלית... עד עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר, הקטע הוא שזה מעלה לו בין 180 ל250 אנשים...(אבל לא לפי הסדר, מדלג על חלק וחלק לא..) מה שעשיתי עד עכשיו: -הורדתי CSV של Microsoft והעברתי את הפרטים לפי העמודות\ - להוריד מGmail ולעלות - להעלות את הCSV לOUTLOOK 2016 (בהצלחה) להמיר לCSV של OUtLOOK ולהעלות לOutlook 365 (לא הצליח) אנא עזרו לי!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום! אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות: 1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי? 2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם? תודה מראש לעונים וחג שמח !

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by CrashZone,

אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  8. אני מחפש פיתרון לבעיה... האם יש דרך נוחה לנגן מוזיקה מהמחשב שלי דרך הרמקולים של מחשב אחר ברשת? פשוט כל המוזיקה נמצאת על מחשב אחד, והמחשב בחדר השני מחובר למערכת ויש לו מקלדת קטנה ולא נוחה (Dinovo Mini), ככה אם אני מכין נניח play-list על המחשב עם המוזיקה הייתי רוצה להיות מסוגל לנגן דרך המחשב השני. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by dudub,

אפשר לקחת את המודם שיש לי (מסוג מוטורולה SB4200) בעל USB וRJ45 ופשוט לחבר מחשב לכל יציאה במקום לעבוד דרך ראוטר שיחובר לRJ45? ואם המודם לא יכול לשמש כסוויצ אז מה עם האפשרות של לחבר סויצ ליציאת רשת של המודם ולא ראוטר? בכל אופן כנראה יש משהו בסיסי שאני לא מבין תודה ביי

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by yossi_s1,

כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.

11. Started by Cheif,

TRENDnet מציגה נתב ומתאם הפועלים בתקן ac, שני מאריכי טווח (extender) ומתאם חשמל (Home Plug). כרגיל, כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=3144

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by darkman,

הוצאתי תכבל של הרשת מהכרטיס רשת כדי לחבר למחשב ניד שלי אחרי זה חיברתי בחזרה למחשב הרגיל שלי ואז שניסיתי להתחבר אז זה אומר לי שהוא לא מוצא תרשת אז התקנתי תכרטיס מחדש הכל עבד אבל כאשר אני בא להתחבר לאינטרנט זה יענו עושה לי שהכבל שמחובר מהכרטיס רשת למודם של ה אי די אס אל יענו לא קיים בדקתי תחיבורים ולא מצאתי שום דבר רופף עכשיו אני מתחבר אם המחשב ניד שלי באותו מודם ואותו כבל והכל עובד יכול להיות שהבעיה שלי הוא בכרטיס רשת של המחשב אשמח אם תעזרו לי 10X

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  13. Started by jacob300,

שלום מבקש המלצה לנתב שיכול לתת מענה ל wi-fi מחשב נייד דרך דלת חדר ממ"ד, ממרחק 7 מטרים מהמחשב הנייח - שאליו יהיה מחובר הנתב. מחובר דרך קו בזק - מהירות הורדה 40 מגה, Windows 10 Home

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by Spider1,

שלום רב אני צריך המלצה לראוטר משולב מודם לתשתית 100MBit של בזק הוא הולך לעבוד 24 שעות רצוף גם בגלישה וגם בתעבורה של עד 1 גיה ברשת ביתית אני צריך המלצה לציוד איכותי ויציב מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Cheif,

במסגרת CES 2018 הציגה חברת Linksys שני מוצרים חדשים - סדרה חדשה של נתבי MESH במשפחת ה-Velop שלה וכן נתב יעודי המכוון לקהילת שחקני המחשבים. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=7041

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  16. איך אני יודע אם כבר הקו שלי תומך בNGN ?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. לפני מספר חודשים, אחת משתי כניסות ה LAN של המחשב שלי הפסיקה לתפקד (כשאני אומר הפסיקה לתפקד, אני מתכוון שאפילו הנורות לא נדלקות). חיברתי את כבל הרשת לכניסת ה LAN השנייה, והכל עובד בסדר עד עכשיו. היום התקנתי מחשב נוסף בחדר שלי, ופתאום כניסת ה LAN שלו הפסיקה לתפקד. אין לו עוד כניסת LAN, כך שזה ממש מבאס. המשותף לשני המקרים, הוא ששניהם קרו עם אותו הראוטר - OfficeConnectWireless של 3Com. האם אתם חושבים שיש סיכוי שהראוטר שלי הוא שורף כניסות LAN סדרתי ?, הייתם מחליפים אותו בעקבות מה שסיפרתי לכם ?, פשוט מעולם לא נתקלתי בכניסת LAN שהפסיקה לתפקד, כך שאני לא מרגיש בנוח לחשוב שזה סתם צירוף מקרים...

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  18. ניסיתי דרך IPCONFIG זה לא עובד (נותן 10.0.0.1) ודרך whatismyip.com זה נותן לי כתובת אבל לא נראה לי הגיוני כי כל הזמן זו אותה כתובת, אחרי כיבוי של המחשב לא משנה מה. יש איזה תוכנה או משו? האם מה שכתוב באתר ליד ההודעות שלי זה הIP שלי? תודה

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by rantza,

אני רוצה להגדיר שיתוף תקיות במחשבים שמחוברים דרך נתב RTA 1025W אליו עם כבלי רשת וכך הם מקבלים את האינטרנט הגדרתי את הכל כשיתוף אך לא עובד אפשר לקבל הדרה פשוטה?

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  20. טוב אז היום התנתקתי מאינטרנט בזק בין לאומי ואני מבואס... 1) תיבת האימייל שלהם ממש מגעילה ולא מקצועית כמו של בזק 2) אני לא יודע אבל אני חושב שהאינטרנט שלהם איטי [לקחתי חבילה של 1.5 מגה] 3) יש אתר אחד בחוץ לארץ שבודק את המחשב שקוראים לו PCTOP או משהו כזה אז יש בעיה שם שלפעמים הוא מאבד את הקשר עם המחשב שלי בגלל שאני בברק 4) הבני שרמ***ת האלה הביאו לנו חבילה של 1.5 מגה ב 69 שקל במקום להביא לנו חבילה משולבת של 140 שקל שכוללת את התשלום החודשי לבזק. יש עצות או משהו?

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  21. יש לי 2 ראוטרים : EdiMax BR-6424Nוהשני זה D-Link DIR-615 (הגרסה הרוסית או משהו כזה, REV K) עם שניהם (כמובן כ"א בנפרד), כל כמה דק' (לפעמים קצת לפעמים הרבה), פתאום הרשת נופלת, גם האינטרנט וגם הרשת האלחוטיתואז הראוטר כאילו עושה ריסט...עולה הרשת ומתחברים ולוקח איזה דקה שתיים עד שהאינטרנט חוזר (כנראה מקבל מהמודם) בכל מקרה ,מה יכול לגרום לזה ?הרי אין סיכוי שהראוטרים לא תקינים שניהם ! (ה DLINK די חדש). חשבתי על לדבר עם בזק אבל אם זו הייתה בעיה עם בזק הרי שהרשת לא אמורה ליפול אלא רק האינטרנט לא ?. ניסיתי להפעיל לוג ב DLINK ומה שאני מקבל שם זה הרבה שגיאות כאלה בזמן עלייה: miniupnpd[249]: Can't find in which sub network the client is ניסיתי לחפש על השגיאה באינטרנט אך הכל ברוסית ולא…

22. אני מחובר דרך Switch לאינטרנט במחשב שמחובר למודם הפיירוול מנותק ומה Lan 2 גם מנותק הפיירוול דרך ה Switch או משהו?

23. Started by rOOmUSh,

שלום! בימים האלה אני אחראי לחבר את המשרד שלי לאינטרנט עסקי. זאת הפעם הראשונה שאני מטפל בנושא מהסוג הזה. התקבלו הצעות מחיר, והמלצות ציוד. כמה שאלות. קודם כל אני אשמח לשמוע חוויות מאנשים שטיפלו בדברים האלה. הבדלי תשתיות: פרטנר בשיטת מיקרוגל (MICROWAVE) סלקום בזק מה יותר טוב? הבדלי מחיר משמעותיים בין פרטנר לסלקום ובזק. פרטנט יותר זול, השאלה אם אני אפול עם מיקרוגל. ציוד קצה. כולם מציעים נתב של סיסקו ההבדל נע בין דגמים של 1914 ל2912 הבדל מחיר פי שתיים ל2912 בסביבות 10000 שח. על הדרך הקו יחזיק גם תקשורת VOIP, זה עד כמה שאני מבין לא בעיה כי אני אעשה VLAN אצלי ברשת אז לא יהיה ערבוב של טלפוניה ורשת מחשבים. האם יש עוד דברים שלא עלו בדעתי אבל חשוב לחשוב עליהם? איפה אני יכול ליפול?…

24. התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  25. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.