רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי את המודם שלי (ALCATEL ST HOME) לגרסת ה PRO לפי המדריכים שקראתי והפכתי אותו לראוטר. הכל עובד חלק ומצוין ואני באמת מחובר לאינטרנט מיד כשהווינדוז עולה אבל אם אני מדליק את האימיול ומשאיר אותו לעבוד, קורה דבר מוזר מאוד : לאחר חצי שעה, שעה, נראה שהחיבור קופא (לא מתנתק), האימיול לא מוריד כלום וגם אם אני סוגר אותו ומנסה לגלוש רגיל אני לא נכנס לשום אתר, כאילו התנתקתי אבל לא בדיוק (משהו כזה). הבעיה הזו לא נפתרה גם שניסיתי לעדכן לגרסת 510, אותו הדבר קרה וחזרתי לגרסת ה PRO. אציין רק שביטלתי את הפיירוול הפנימי של המודם ע"י הפקודה שרשומה במדריך, ובאמת בכניסה לאימיול אין לי LOW ID או משהו, כל הפורטים פתוחים. יש לי פיירוול של ווינדוז מופעל אז אין צורך בפנימי של המודם. מישהו נתקל ב…
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש ברשת אלחוטית של ראוטר ו AP לשלושה מחשבים (אחד מהם בממ"ד). החיבור בין מחשבים איטי ולא מאפשר העברת קבצים ביניהם, או הזרמת מדיה (Streaming). רציתי לדעת מה אני צריך (ציוד בעיקר) בשביל להקים רשת ביתית קווית. כמה הדבר מסובך? האם יקר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
עברתי אתמול מבזק הגרועים הללו לברק 013, מישהו יכול לעזור ולאמר לי איך אני מחליף את האיי פי של בזק (10.0.0.138) בראוטר לאיי פי של ברק? יש לי מודם של ALCTAEL SPEEDTOUCH 570 , ומה האיי פי של ברק? תודה מראש אנשים!
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשנות את ההתקשרות שלי לאינטרנט בכבלים דרך חייגן vpn ואני לא יודע מה השרת של בזק בינלאומי שאמורים להתחבר אליו, אם מישהו יכול לרשום לי אותו אני יודה לו מאוד. ואם גם תוכלו להדריך אותי בכל עניין יצירת ההתקשרות הזה, אני מאוד יודה לכם ויעריך את זה. תודה רבה לכולם מראש!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כי בזמן האחרון יש האטה משמעותית בקצב ההעלאה... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
טוב, אז קודם כל יש לי בזק בינלאומי 5 מגה ביט adsl ללא חייגן. היו לי בעיות בקו (קו לא תקין) והיום היה טכנאי שבדק את הכבילה ביני לבין המרכזייה של בזק. אני רוצה לדעת האם הנתונים בDSL Line Status לאחר הבדיקה של הטכנאי הם טובים. הנה הם: http://img524.imageshack.us/img524/9996/dsllinestatusvu3.jpg
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
הי תודה מראש לעונים המקרה כזה בדירה הישנה שלי היה לי 5M בתשתית הוט וספק אינטרנט עם מודם טומסון שמחובר ישיר למחשב אני משחק במשחק רשת שנקרא BF2 בטלפילד 2 הגירסה UNLIMTTED , לא היו לי שום בעיות מאז שעברתי דירה לעיר אחרת החלו בעיות קשות במשחק יש לציין שהחבילה נשארה אותה חבילה של 5M בכבלים ואותו ספק אינטרנט שאר הדברים עובדים תקין כמו גלישה בדיקת מהירות וכד' 2 הדברים שהשתנו זה מיקום גאוגרפי + מודם תשתית ,בדירה החדשה שמו לי מודם של אריס . התקשרתי גם לספק האינטרנט וגם לתשתית ושניהם אמרו שהכל תקין מבחינתם רק אצלי המשחק עם מלא לגים וקיקט אאוט ....... מה עושים מאיפה התקלה ומי אשם ?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד שמחובר לרשת אלחוטית עם ראוטר בבית למחשב נייח כאשר מבקשת לצאת עם המחשב ולבדוק זמינות רשתות אלחוטיות ציבוריות - לוחצת על חיבור ה WIRELESS "הצג רשתותזמינות" זה פותח ריבוע ובו רשום של WINDOWS אין אפשרות לקבוע את תצורתו של חיבור אלחוטי זה אנא עיזרו לי - כיצד אני בודקת ומחפשת ררשתות אלחוטיות במקומות שונים אליהן אני יכולה הלתחבר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים התקנתי בהם את הרשתות בדיוק כמו במדריך שהבאתם, תודה מדריך מצויין.... אבל משום מה יש לי בעיה אני לא מצליח להיתחבר מהמחשב הלקוח לאינטרנט.... אבל אני מצליח לשתף קבצים בין המחשבים בכייף ובלי בעיות יש למישהו פיתרון? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי! בזק התקשרו אליי היום והציעו לי לקחת אותו בחינם.. אני לא אשתמש באפשרות האלחוט שבו (ברוב הזמן), אז זה פחות חשוב לי.. העיקר - איך הוא? האמת היא שעד עכשיו יש לי את הראוטר DI-604, גם של די לינק, ואני לא ממש נהנה ממנו.. האם ה2650U עובד חלק? ללא תקיעות? ללא נפילות? ללא בעיות איטיות? אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות.. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. מפרט : תשתית - HOT, thompson. ספק - בזק בילאומי. טלפון - 015. הכל חוטי. לאחרונה קניתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה והתחברתי לטלפון של 015. בערך פעמים בערב ( כאשר אני מדליק את המחשב ). אני נתנתק מהאינטרנט, לא ממש מתנתק, אני עדיין יכול לדבר בטלפון, אפילו תוכנת skype עדיין עובדת אבל אני לא יכול לגלוש לאתרים, מסנג'ר מתנתק משחקי רשת וכו. לאחר מספר דקות הכל חוזר. האם משהו נתקל בבעיה דומה ? אולי כרטיס רשת בעייתי ? אולי הקופסה של הטלפון של 015 ? תודה רבה מראש על התגובות.
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ברשותי דיסק USB המחובר למזרימדיה. אבל מהירות העברת הקבצים אליו דרך הרשת החוטית איטית. אני מעוניין לחבר ישירות את דיסק ה USB לרשת. האם יש מתאם שיתחבר אליו דיסק ה USB שיהפוך אותו לדיסק רשת חוטי ושהמזרימדיה יוכל לתקשר איתו ולהזרים ממנו מדיה?
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את המושג Overhead בתקשורת ?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
היי מנסה להיכנס לגימל ומקבל הודעת שגיאה 403 “מצטערים אין לך גישה לדף הזה “ זו ההודעה שאני מקבל לטלפון בפלאפון אני מצליח להיכנס לגימל ,במחשב לא יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, יש לי את המודם הזה, הוא משומש כנתב אני יודע שדרכו אני יכול לאפס את הIP שהוא נותן עשיתי RESTART ופעם זה הולך ופעם לא הקטע הוא שאני מוריד מrapidshare ואז אחרי כל הורדה צריך לחכות שעה ומשהו אני משנה IP ואין בעיה, בגטע שזה לפעמים לא משתנה מה גורם לזה ואיך עושים את זה נכון תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה ברשת הביתית ששמתי לב אליה. המחשב שלי מחובר עם כבל רשת CAT6 ישירות לראוטר שלי (אציין את כל הנתונים בהמשך) ואני מקבל 100 מגהביט בלבד. הראוטר ASUS RT-AC68R הוא הראשי שאליו מחובר המחשב שלי והוא זה שמחייג לאינטרנט: http://www.amazon.com/RT-AC68R-Wireless-AC1900-Dual-Band-Gigabit-Router/dp/B00I7EM752/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1454436867&sr=8-1&keywords=ASUS+68R המחשב שלי מחובר בכבל CAT6 והחלפתי כמה כבלים, CAT6 אחרים, CAT5E וגם CAT7. הנאס שלי מחובר ישירות לאותו ראוטר גם כן עם כבל CAT7. בהגדרות נאס כתוב לי שיש חיבור 1ג'יגהביט. מה שעשיתי קודם כל זה להחליף בין הכבלים, הנאס מחובר עם הכבל של המחשב והמחשב מ…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לא מצליחה לפתוח דפים באינטרנט, ניסיתי שני דפדפנים ובשניהם לא עובד כרגע אני בSAFE MODE ופה הבעיה לא קיימת... זה הודעות שגיאה מהרישומי מערכת תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך ברק במסלול 1.5... פעם כבר היה לי סיפור איתם עם הFTP בתקופה שלכל מי שהיה ברק הוריד לו לאט מאוד מFTP חוץ משעות הבוקר. ואז הם סידרו את זה לקצת זמן והוריד לי על 190 קבוע, והפסקתי להוריד דברים מFTP, עכשיו אני מנסה להוריד דברים והמהירות היא איטית מאוד בין 0.0 Kb/s לבין 10 Kb/s. ניסיתי להוריד משרתים שיש בת'ראד מהעמוד הקודם על אותה שאלה פחות או יותר, והוריד לי על 190. מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שאצל בזק אין בעיה עם הFTP הזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-