עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

לפני מספר ימים הכריזה חברת TRENDnet על נתב נסיעות חדש, המתחבר ישירות אל שקע החשמל, המכונה TEW-714TRU. לנתב יש אופן פעולה חדש-ישן שנקרא WISP שיכול להיות מאוד מעניין בהגברת אותו אלחוטיים. http://www.netcheif.com/blog/?p=4056

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  2. תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  3. היי! בזק התקשרו אליי היום והציעו לי לקחת אותו בחינם.. אני לא אשתמש באפשרות האלחוט שבו (ברוב הזמן), אז זה פחות חשוב לי.. העיקר - איך הוא? האמת היא שעד עכשיו יש לי את הראוטר DI-604, גם של די לינק, ואני לא ממש נהנה ממנו.. האם ה2650U עובד חלק? ללא תקיעות? ללא נפילות? ללא בעיות איטיות? אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות.. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  4. שלום לכולם. מפרט : תשתית - HOT, thompson. ספק - בזק בילאומי. טלפון - 015. הכל חוטי. לאחרונה קניתי מחשב חדש התקנתי עליו ויסטה והתחברתי לטלפון של 015. בערך פעמים בערב ( כאשר אני מדליק את המחשב ). אני נתנתק מהאינטרנט, לא ממש מתנתק, אני עדיין יכול לדבר בטלפון, אפילו תוכנת skype עדיין עובדת אבל אני לא יכול לגלוש לאתרים, מסנג'ר מתנתק משחקי רשת וכו. לאחר מספר דקות הכל חוזר. האם משהו נתקל בבעיה דומה ? אולי כרטיס רשת בעייתי ? אולי הקופסה של הטלפון של 015 ? תודה רבה מראש על התגובות.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  5. ברשותי דיסק USB המחובר למזרימדיה. אבל מהירות העברת הקבצים אליו דרך הרשת החוטית איטית. אני מעוניין לחבר ישירות את דיסק ה USB לרשת. האם יש מתאם שיתחבר אליו דיסק ה USB שיהפוך אותו לדיסק רשת חוטי ושהמזרימדיה יוכל לתקשר איתו ולהזרים ממנו מדיה?

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  6. אני רוצה להתחבר למחשב שמריץ WIN7 ב VPN איזה הגדרות אני צריך להגדיר? אני יודע את הדרך בXP שאני מגדיר כמו חייגן כזה לקווים נכנסים אבל לא מצאתי משהו בסגנון ב WIN 7 תודה לעעוזרים

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  7. Started by Arturh87,

יש לי WIN XP ואני רוצה לשנות את מספר הIP שלי מבלי להתנתק מן האינטרנט, אני יכול לעשות את זה? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  8. יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים). אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים. השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??) אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים. לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS רצי…

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  9. אני רוצה לשים אצלי ראוטר ובמרחק של 50 מטר אקסס פאונט אולי אפילו שניים השאלה זה אם אני יכול להחליף להם סיסמא ללא נגישות אליהם,אלא דרך הראוטר עצמו,אשמח לעזרה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לBUNDLE של הוט תשתית + HOTNET כספק (100MB) לצערי הרב, הEdimax הישן שלי תומך בתקן g ולא עוזר לי כרגע. יש לנו בבית 2 מחשבים, הראשון מחובר באופן קווי למודם ולראוטר והשני מתחבר באופן אלחוטי. אני לא מבין גדול ברשתות לכן: 1. רציתי לבקש המלצה לראוטר עד 350 ש"ח שיתמוך במהירות הזו וכמובן בחיבור אלחוטי. + כרטיס רשת אלחוטי למחשב שמחובר באופן אלחוטי. (עד 200 ש"ח) 2. בHotNET אני משלם 20 שקל עבור 100 מגה. בב"ל הציעו לי את אותה החבילה ב30 ש"ח. נכון לעכשיו, החשבון שלי בבב"ל בהקפאה אז אני לא משלם עד סוף החודש ואני צריך להחליט עם איזו ספקית אני נשאר. רציתי לשמוע חוות דעת שלהם על שתי הספקיות. בתודה מראש, רועי

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by abarbotel,

מחשב שלי מחובר דרך כבלים עם ראוטר של אדימקס . אחי מחובר אלחוטית לראוטר ואני מחובר ישירות עם כבל חלק מהאתרים אני לא מצליח לראות או להכנס אליהם בכלל בזמן שאחי כן מצליח למרות ששנינו מחוברים עם אותו אינטרנט איך זה?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by NRT,

שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  13. אמרו לי ש 50000 זה טוב מה אתם אומרים ?

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by emmanuel,

שלום לכולם,במקום עבודתי כיום ישנה אבטחה די מעצבנת של חסימת אתרים אשר אינם לשימיוש שוטף בעבודה,אני ועמיתי לעבודה מצאנו מספר פרוקסים שנוכל דרכם להתחבר לפייסבוק שזוהי בעצם כול המטרה אך לאחרונה אלו גם כן נחסמו.לאחר חיפושים מתישים לא עלה בידינו למצוא אתר אשר יתן לנו מענה הולם.אי לכך אני פונה אליכם בבקשה האם למישהו יש מידע כול שהוא אשר יכול לעזור לי. בסה"כ בקשתנו הפשוטה הייתה לגלוש בפייסבוק בזמן עבודתנו הפנוי,האם זהו פשע.....לעניות דעתי זוהי אחת הזכויות המגיעות לנו לאחר ישיבה ממושכת כול היום מול המסך הקטן. תודה מראש עמיתכם.

15. Started by yuvalma,

אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by EagleXDR,

היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by ruler,

אחרי מה שעברתי אני חושב שכן : היום בצהריים התחלתי לגלוש להנאתי כשלפתע האינטרנט התחיל לזחול באיטיות מזויעה, נגעתי במודם והוא היה ממש רותח אז החלטתי לשים מאוורר קטן (לא של מחשב אלא מאוורר שולחני) מול המודם והשארתי אותו פועל לכמה דקות.אחרי זה שוב ניסיתי לגלוש והאינטרנט התחיל לפעול בצורה נורמלית . אז מה דעתכם ,המודם מושפע מהטמפ' או שלא?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  18. Started by WaRez.,

שלום, חיברתי שני ראוטרים מסוג TP LINK, אחד ראשי ושני כAP. הרשת עובדת טוב מאוד, יש גישה ואינטרנט והקליטה טובה. הבעיה היא שברגע שאני מנסה לתת סיסמא לראוטר הראשי, הAP לא מצליח להתחבר אליו ואין אינטרנט בראוטר השני [AP]. האם אפשרי ליצור אבטחה לשני הראוטרים [עדיפות לWPA2] ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  19. כרגע אני בסמייל ו-HOT ומשלם כ-150 ש"ח ל-3 מגה. מפאת חוסר בתקציב ומריבה עם ההורים, אני מחפש חבילת אינטרנט משתלמת וזולה (בכבלים).

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by dor8194,

היי, אני מעוניין לקנות את אחד מהראוטרים האלה: TP-Link TL-WR941ND TP-Link TL-WR1043ND המפרט של הראוטרים מאוד דומה. השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-100 ש"ח הנוספים ולקנות את ה-1043? האם זה משתלם? לפי מה שראיתי ההבדל היחיד הוא בחיבור הקווי. ב-1043 קיים חיבור Gigabit וב-941 חיבור רגיל של 10/100. תודה, דור.

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי נתב של אדימקס (6104K אני חושב).. האם יש בו הגדרה כלשהי שמאפשרת לי לחסום אפשרות התחברות לאימיול עבור אחד המחשבים ברשת שיש לו כתובת IP קבועה ?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  22. שלום אני מחובר דרך נטויזיון (כבלים) ומידי מספר ימים קורה לי למשך חצי יום או יותר שכל מספר דקות מתנתק לי החיבור ואז אני מתחבר אחרי שתי דוקת ושוב חוזר חלילה.... עכשיו, בפעם שעברה שלחתי מייל לתמיכה שלהם ושאלתי אם הבעיה אצלי או שהתקליט שלהם נכון והיא כלל איזורית, ונחשו מה... פתאום הכל היה בסדר. היום שום קרה לי המקרה, צלצלתי לתמיכה עכשיו והם דיברו איתי ואמרו לי להוריד חייגן, לא הצלחתי להוריד את החייגן מהאתר של הכבלים והם הגדירו לי אותו (ביחד איתי כמובן) ידנית, ואמרו לי שהבעיה היא בפייר וול שלי, שהוא ZONEALARM ושאני אמצע וייר וול אחר. הייתי מבואס קצת כי זאת הערכה השלמה של ZONEALARM שכוללת הכל ולא התחשק לי לזרוק אותה לפח. ובעודי משוטט לי לחפש וייר וול מומלץ אחר (למרות שהרבה ממלצ…

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by Adielion,

המודם הוא מחברת אלקטל SPEED touch Home. ואני רוצה להתקין אותו... אין לי דרייבר מתצאים תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by kalda01,

חיברתי מחשב חדש עם התקנה נקייה של WIN7 HOME לרשת הביתית בחיבור קווי. הגדרתי את הרשת כHOME NETWORK ובדקתי שהמחשב מקבל כתובת IP משרת הDHCP. המחשב גם מזהה את המחשבים האחרים ברשת ואני מצליח לעשות PING אל הנתב. הבעייה שאין חיבור אינטרנט וגם לא מצליח להיכנס לתיקיות משותפות במחשבים האחרים. יש לי מחשבים נוספים עם WIN7 PRO שעובדים ללא בעיות ברשת שלי. מה יכולה להיות הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  25. שלום אנשים עכשיו יש לי 012 אני מאוד מרוצה אבל התחלתי לשלם כבר 89 שקל רק ל 012 וזה ניראה לי מוגזם אין יתחייבות יכול לעבור לאן שאני רוצה איפה האימיול עובד הכי מהר באיזו רשת? תודה לכל העונים סרגיי עם אתם יכולים תגידו גם מחירים איפה כמה עולה עם יש יתחייבות

• 1 תגובה
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים