רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שנים אני מנסה ולא מצליח.. הוא תמיד חוסם לי דברים וזה ממש מעצבן.. הROUTER שלי הוא FBR-1418TX של LEVEL ONE.. אגב, הDMZ זה הFIREWALL? תמונות של הROUTER.. זה מראה שם את כל האפשרויות כמעט http://img206.imageshack.us/img206/7180/aaa57wk.jpg http://img206.imageshack.us/img206/6559/aaa4bg.jpg
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL , עם DD-WRT 24 SP2 מותקן עליו. אני מחובר כרגע לאינטרנט במהירות 2.5MB ומעוניין לשדרג ל 10MB, שמעתי שהראוטר הזה מוגבל במהירות האינטרנט בגלל מעבד חלש. האם הראוטר יגביל אותי במהירות זו? אם כן, לאיזה תדר אני צריך להגיע במעבד כדי שלא תהיה הגבלה? (כדי לנסות לעשות לו OC לפני שאני משדרג את האינטרנט).
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי 2 נתבי EDIMAX 6204WG ועוד נתב+מודם של בזק 6740U ונתב+מודם של בזק SIEMENS SL2-141 סוויטץ של EDIMAX 1GBIT לא מנוהל. 2 כרטיסי רשת. ווינדוס 7. תשתית- בזק, ספק- שתי ספקיות. אני יודע שיש אפשרות לחבר נתב אחד שיחובר לספק א' בPPPOE, ונתב אחר יחובר בPPTP/L2TP (יוזר של כבלים) אל ספק ב' על הרשת של ספק א'. האם יש אפשרות לעשות שהווינדוס או נתב אחד מכולם ידעו לעשות ניתוב כגון OSPF? ז"א כאשר שאני ניגש לכתובת חיצונית מסויימת הוא ידע להפנות אותי לפי הספק שדרכו תיהיה הדרך המהירה ביותר? או האם זה בכלל אפשרי לעשות את זה ברמת תוכנה מבלי צורך בכל הנתבים, ויספיק נתב אחד שיחובר בPPPOE ובווינדוס יהיה חיבור VPN ועם תוכנה מסויימת לעשות זאת? או האם יש קומבינציה אחרת לגמריי שאיתה ניתן ל…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אחרי כל אתחול שאני עושה למערכת הרשת שאמורה להתחבר אוטומטית מראה לי שאין גישה לאינטרנט (ראוטר ביתי לכרטיס רשת) כל פעם שאני עושה ריסטרט צריך לעשות כפתור ימני - מרכז הרשת והשיתוף - להיכנס לתוך הרשת לעשות הפוך ללא זמין אחרי זה לעשות כפתור ימני על הרשת שעם איקס אדום - פתור בעיות ורק אז זה מתחבר לי..... למה ?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
והוא אמר שהם מודעים לבעיה שזה כבר הרבה זמן ושזה אצלהם בשרתים ושיש להם שרתים חדשים חירטוט משהו ושבוע הבא הם יכנסו לפועל והבעיה תיפתר.. קיצר מישהו מאמין לזה? מישהו בדק ושמע את אותו הדבר? כי חבל לי לעזוב את בזק בינלאומי כי עד לתקופה שהפינגים התחילו לעלות, הכל היה טוב.. הפינגים היו נמוכים מאוד, הורדות על המקסימום, לא היתה חסימת פורטים.. וגם לא נראה לי שיש חברה יותר טובה מהם
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנת ניסיון או שרת שיחליף לי את הIP כל כמה דקות/שניות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך לחבר מודם שנמצא אצלי בחדר למחשב של אחותי בכבל USB. הקטע הוא שהכבל צריך להיות באורך של כ-8 מ'. אף פעם לא ראיתי כבל USB כזה ארוך... אבל אני מניח שאפשר לקנות כבל מאריך USB או משהו בסגנון האם כבל כזה ארוך מהמודם זה רעיון טוב? ניתוקים? בעיות צפויות? תודה אנשים.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר בתשתית כבלים,עקב מעבר דירה אני צריך להחליף את התשתית כי אין תשתית של כבלים בבית החדש. צריך לעבור לצד השני מה היתרונות/חסרנות של חייגן? מי הספקית המומלצת? אני ממש לא מבין בזה כלום... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך המלצה לנתב עם סוויץ כדאי לחבר 3 מחשבים לרשת המודם של הכבלים הוא לא של מוטורלה הוא מודם שחור כזה שעומד על הצד תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. חבר מהעבודה ביקש שאעזור לו ואשאל פה בפורום בקשר להגדרת נקודת גישה. הוא כבר מתחרפן מאז המעבר ל-YES, מה שהצריך גם לעבור לתשתית של בזק. יש ברשותו ראוטר של D-LINKn 6740u h1 ומגבר קליטה Edimax ar-7284wna v2 / יש למישהו פה כח להסביר שלב שלב מה עושים ואיך להגדיר שהמגבר ידע להתחבר לאינטרנט האלחוטי של הבית ולתפקד איתו כמו שצריך? יש לכם איזה מדריך או סרטון ביוטיוב, כל דבר יעזור... תודה רבה רבה לעוזרים... עדכון: מצאתי את שני המדריכים האלה, מה אתם אומרים? http://www.pikok.co.il/cam/2012/Agdarot-ar7284.pdf http://www.pikok.co.il/cam/EW-7206APG.pdf
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
TRENDnet מציגה נתב ומתאם הפועלים בתקן ac, שני מאריכי טווח (extender) ומתאם חשמל (Home Plug). כרגיל, כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=3144
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לשנות את ההתקשרות שלי לאינטרנט בכבלים דרך חייגן vpn ואני לא יודע מה השרת של בזק בינלאומי שאמורים להתחבר אליו, אם מישהו יכול לרשום לי אותו אני יודה לו מאוד. ואם גם תוכלו להדריך אותי בכל עניין יצירת ההתקשרות הזה, אני מאוד יודה לכם ויעריך את זה. תודה רבה לכולם מראש!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים התקנתי בהם את הרשתות בדיוק כמו במדריך שהבאתם, תודה מדריך מצויין.... אבל משום מה יש לי בעיה אני לא מצליח להיתחבר מהמחשב הלקוח לאינטרנט.... אבל אני מצליח לשתף קבצים בין המחשבים בכייף ובלי בעיות יש למישהו פיתרון? תודה בכל מקרה
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי > מחוברים אליו מחשב נייח ראשי + נייח נוסף +דק של מחשב נייד ישן והכל עובד 1. אני מנסה להתחבר אלחוטית עם נייד נוסף עם ויסטה פרימיום > ומצליח להתחבר אלחוטית באופן מצויין > גולש באינטרנט 2. המחשב הנייח הראשי שלי רואה את קבוצת העבודה של הנייד האלחוטי (מוגדרת כרגע כ WorkGroup ) > אבל לא מצליח להיכנס אליה או ליראות בה כלום גם מהמחשב הנייד האלחוטי שלי > אני רואה את הראוטר ואת האינטרנט > אבל לא את המחשב הנייח ( שמוגדר לשתוף מלא!) מה אני מפספס > למה לא מצליח לשתף קבצים ? THX
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני דיברתי עם כול חנויות בזק בסטור מ תל אביב ועד לחיפה בשום חנות לטענתם לא מחזיקים אלקטל 510 אוקיי אז התקשרתי לבזק ומה הם אומרים לי שהם מוכנים למכור לי אלקטל 510 ב 480 שקל עוד משהו?!?! הרי בבזק סטור זה עולה 130 שקל והם רוצים 480?!?!? ביזיון ! מישהו יודע עם יש חברה פרטית שמוכרת תמודם הזה כבר דיברתי עם אלקטל בטלפון הם אמרו לי שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים?!?! למישהו יש רעיון.. בבקשה תעזרו...........
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
עכשיו יותר שווה לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב ואני חוזר ואומר עכשיו הסיבות לכך הם: א. הספק מבואה לך בחינם ולא כפי שרשמו לך. ב. יש לך מיבצע הכרות של 150 שח לחודש במשך חצי שנה אם אתה הולך לחבילה שהיא כימעט הכי מהירה ג. אתה משלם רק על התקנת המודם 99 שח בילבד ואתה יכול לחלק את זה ל3 תשלומים של 33 שח לחודש למה לא כדאי לעשות adsl: א.אתה משלם לבזק על האינטרנט בנסוף לזה אתה משלם גם לספק כ 20 דולר לחודש או חדושיים בקיצור גם חודש וגם חודשיים זה לא שווה ב.המהירות הרבא יותר איטית מי אינטרנט בכבלים ג. אתה משלם על המודם ועל ההתקנה לפי העבדות אני חושב שכדאי יותר לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב מאשר ADSL אז אני ממליץ על האינטרנט בכבלים!!!! החיסרון היחיד של האינטרנט של ערוצי זהב ה…
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מחפש נתב פשוט וזול. אני על 5MB של בזק בינלאומי ADSL. עובד המון עם טורנטים.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
שראוטר שקניתי של TP-LINK משבש לי את הגלישה שיש לי בבית? מתי שאני מחבר את הראוטר למחשב ולמודם (של הוט) תוך כמה שעות אין לי גלישה בכלל... אמרו לי שיש הרבה בעיות עם הטריפל של הוט שאנחנו מחוברים אליו בבית ויכול להיות שבגלל העומס זה נופל... מישהו נתפל בזה פעם?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה "התחדשתי" בהוטבוקס. לצערי, בחלק מהבית הקליטה לא מספקת, וכדי לשפר אותה החלטתי להשתמש בAP שיש לי מדגם TP-Link TL-WA501G. הבעיה היא שכשאני מנסה להגדיר אותו כReapeter אני לא מצליח לשנות את הגדרות האבטחה שלו כדי שיתאימו להוטבוקס (WPA2). למישהו יש מושג איך להגדיר את זה כדי שיעבוד בלי לוותר על האבטחה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP מדגם- ZV5226EA ומחשב רגיל בבית (לוח אם IS7-E אם זה חשוב). - אני רוצה לחבר אותם ברשת- מה אני צריך לקנות? - אני אפילו לא יודע איזה כבלים אני צריך ואיך הם נראים. - ומה העלות המשוערת של כל העסק הזה? תודה! (זה די חשוב כי נגמרו לי הדיסקים )
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חבר'ה בווינדוס ME היתה פקודה שנקראה winipcfg שהיה אפשר לשנות דרכה את ה-IP איך הפקודה הזאת נקראת ב-XP? יש לי גרסת Home והפקודה הזאת נותנת לי שגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, אני רואה את הקבצים בין שני המחשבים אבל פתאום (אחרי שהתקנתי Bearshare) האינטרנט לא עובד במחשב שלא מחובר לרשת, לא שונו הגדרות, בדקתי שמוגדר שיתוף על האינטרנט, אפילו הסרתי את התוכנה שהתקנתי וגם את הפיירוול והאנטי וירוס, התקנתי מחדש את הרשת ואת החייגן בשני המחשבים וכלום! המחשב שמחובר הוא XP PRO עם ADSL מודם USB חיצוני והוא ממשיך לעבוד כרגיל, השני הוא 98SE, יש בו את כל הפרוטוקולים כולל client for microsoft networks, file sharing , tcp/ip, TCP/IP -> DIAL UP NETWORKING , אדאפטר של שם הכרטיס:REALTEK, וגם פרוטוקול שנקרא dial up to realtek..... נעשו ריסטרטים, התקנתי מחדש את הBEARSHARE וגם בדקתי שהפורטים מוגדרים נכון, יש לציין שכשהכל עבד כרגיל לפני שקרתה התקלה במחשב הXP ה…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שלא מצאתי את התשובה בהיסטוריה של הפורום. האם כתובת MAC שלי נשלחת החוצה כאשר אני גולש? האם נשלחת כתובת של כרטיס רשת של המחשב או של הראוטר או של מודם(במקרה של חיבור דרך ראוטר)? מה קרוה כאשר מחשב מחובר ישירות למודם? האן יש כלים ב-online שמאפשרים לבדוק מה הכתובת שנשלחת החוצה (בדומה ל-showmyip שמציג את כתובת ה-ip שלי)? תודה, יבגני
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-