עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Goat17,

שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by miki26,

יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  3. Started by llime,

אני מחובר כבר 4 שנים לסמייל (אינטרנט זהב) דרך בזק, עד לפני 10 ימים במהירות 2.5 מגה. לפני 10 ימים השתדרגתי ל-4 מגה ועברתי לבזק בינלאומי(באנדל עם בזק),שבד"כ מומלצת כאן בפורום.אה-מה, עדיין לא ניתקתי את המנוי שלי בסמייל כך שאני יכול לגלוש בשתי הרשתות במקביל ולהשוות....(המנוי בסמייל הוא ללא הגבלת מהירות כנראה). המסלול בבזב"ל הוא עם התחייבות כך שנשארו לי עוד כשלושה ימים להתנתק (זה עד שבועיים אם אני לא טועה-כך אמרו לי בסמייל). בכל אופן, יש לי בעיות גלישה מוזרות: דרך סמייל אני מקבל מהירויות מאד נמוכות באתר speedtest (חוץ מהשרתים בחיפה ופתח-תיקוה),ודרך בזב"ל ,המהירויות גבוהות בהרבה -בסביבות 1800 Kbit לניו-יורק ,וכ 3500 ללונדון. מצד שני ,באתר התפעולי של בזב"ל ,דווקא דרך סמייל א…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אז ככה בעיקרון יש לי את הנתב שבזק נותנת - Asus והמחשב הראשי מחובר דרכו לרשת בעזרת חוט רגיל דרך - LAN1 יש לי בחדר עוד מחשב שמחובר דרך הנתב ללא בעיות לרשת והוא מחובר אלחוטי השאלה שלי היא מדוע אם אני מחבר את המחשב השני דרך חוט רגיל לנתב כך שיוצא ששניהם מחוברים בחוט אחד ל-LAN2 והשני ל-LAN2 אזי אני יכול לראות את שני המחשבים ברשת וכן לשתף קבצים. אבל אם אני מחבר את המחשב הראשון דרך חוט ל-LAN1 ואת המחשב השני אני מחבר באלחוטי (מקבל IP דרך DHCP אוטו') אז אומנם המחשב השני מקבל אינטרנט ללא בעיות אבל אין שיתוף קבצים בין שני המחשבים ואני לא יכול לראות אותם ברשת וכמובן שנושא הגדרת השמות השונים תחת אותה קבוצת עבודה עובד כיוון שכששניהם עובדים בצורה "חוטית" ישנו שיתוף קבצים ורק כשהמחשב השנ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 3d7,

יש לי ראוטר אלחוטי COMPEX NP28G, והחיבור האלחוטי שלו מוצפן ב-WPA-PSK AES. במחשב הנייד שלי מותקן Windows XP Professional x86 SP2 (עכשיו פירמטתי אותו), כל הדרייברים שלו בסדר, והכרטיס רשת האלחוטי שלו הוא Intel® PRO/Wireless 3945ABG. עד עכשיו, החיבור האלחוטי של המחשב עבד בסדר גמור. אבל, אחרי שהתקנתי עדכונים מ-Windows Update (דרך הכרטיס רשת האלחוטי), הוא אמר לי שהוא לא הצליח להתקין עדכון אחד (אני לא זוכר איזה, ואין לי מושג למה הוא לא הצליח). התבקשתי לאתחל את המחשב, וחשבתי שאחרי אתחול אני אקבל שוב את העדכון הזה. הבעיה היא שאחרי אתחול הוא לא הצליח להתחבר לראוטר האלחוטי שלי. ניסיתי להתחבר באופן ידני והוא לא הצליח. עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי וגם למחשב הנייד וגם הכנסתי את הסיסמה מחד…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום *התחלת פרסומת * יש להוט מבצע אינטרנט+טלפון+כבלים +כל ערוצי הספורט ממש משתלם . *סוף פרסומת * יש בבית שתי מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד יהיה שימוש בטורנט + אמיול על בסיס קבוע ,( כמובן עם הגבלה על UP כדי שהרשת לא תיהיה חנוקה ) האם חבילה של 3M תספיק ? כמה UP מומלץ ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Kof,

אני מניח שזה הפורום המתאים לבעיה שלי. אם לא, אנא הפנו אותי לפורום המתאים. נתקלתי במספר בעיות במשחק רשת מסוים (Dawn of War - Dark Crusade), וגיליתי שאני צריך שיהיו לי מספר פורטים פתוחים בכדי לשחק במשחק כראוי. בפורומים של המשחק כוונתי לאתר הבא - http://66.134.89.225/~sic/nettest.html - ובו אפליקציית ג'אווה הבודקת האם הפורטים הנחוצים למשחק פתוחים אצלי. ניסיתי את האפליקציה, ומסתבר שפורט 6112 לא פתוח אצלי (timeout), ואת שאר הפורטים האפליקציה סרבה לבדוק לאחר שנכשלתי בבדיקת הפורט הראשון. לאחר מכן ניסיתי להכנס לאתר PortForward.com, ושם אני מצאתי את הראוטר שלי (אני מניח שזה הוא), אבל נתקלתי בבעיה. עקבתי אחרי המדריך, והקציתי למחשב שלי כתובת IP סטטית בהצלחה (עברתי את כל השלבים והאינ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by scheinerman,

הוא טוב? יש לי אפשרות לקנות אותו בזול תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by kaki356,

טוב אני עוד מעט קונה עוד מחשב ואני צריך המלצה לראוטר טוב עד 350 שקל.. הוא צריך: לעבוד טוב עם שני מחשבים גולשים להתאים טוב לPS3 וגם שיהיה קל לשנות IP תודה לעזורים

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by itak,

בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : ‏Edimax EW-7206 Access Point 802.11G‎ או ‏Edimax BR-6204WG Router‎

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  11. Started by MrMale,

היי, כבר שאלתי את זה פה לפני כמה שבועות אבל לא ענו לי ממש, מקווה שעכשיו מישהו יצליח לעלות על זה. אז כבר חודש הכרטיס רשת האלחוטי גורם לנו בעיות, כל כמה דקות , בעיקר באמצע משחקי רשת, האות של הכרטיס נחלש לרמות נמוכות ואנו חווים תקיעות ואיטיות עם האינטרנט (שמתבטא בלאגים, התנתקויות במשחקים),המחשב פורמט כמה וכמה פעמים , דבר שלא עזר. אגב, הבעיה מתרחשת במחשב השני שמחובר לרשת, אם לא אמרתי, הרשת בנוייה משני מחשבים בלבד, והמחשב שמחובר דרך כרטיס הרשת סובל מהבעיות הנ"ל. הבעיות לא התקיימו תחילה כשקנינו את הראוטר ואת הכרטיס רשת, במחשב שמחובר רק לראוטר אין שופ בעיות, הדגם של הכרטיס רשת הוא: TP-LINK TL-WN620G

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by CartMan2oo5,

יש לי 2 מחשבים בבית, אחד שלי הראשי שאליו מחובר המודם וכו, והמחשב השני של אחים שלי שאליו מחוברת אינטרנט בעזרת כבל רשת מוצלב מהמחשב שלי. פעם זה עבר מעולה ללא תקלות, עכשיו כל פעם יש בעיה של התנתקות, האינטרנט שלהם מתנתק לפעמים פעם בשעה ולפעמים פעם ביום, כדי לסדר אותו אני נאלץ לעשות "אשף התחברות לאינטרנט", יש הצעות? להפוך את האינטרנט לזמין יותר ללא התנתקויות? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה לארגן לסבא שלי אינטרנט. הוא גר קרוב מאוד ואני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית שלי. הבעיה שיש לי רק נייד ישן מאוד, מספיק בשביל גלישה ברשת אבל ללא רשת אלחוטית וUSB איטי מידי בשביל כרטיס רשת חיצוני. יש לי נתב פנוי, D-link 624 אפשר להפוך אותו לנקודת קצה ? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  14. הבעיה היא כזאת. יש משחק משעשע שאני משחק באינטרנט בשם TOP אני לא מתכוון לפרסם פה את המשחק או משהו. פשוט זה נורא קונקרטי לגבי המשחק הזה. האינטרנט שלי עובד בצורה מצויינת. מוריד על מקס' ומעלה על מקס' בשרתים גם בארץ וגם בחו"ל. משחק משחקים אחרים שלא מאותה קטגורייה ללא שום לאגים או קפיצות פינגים. לבעיה: עד לפני שבועיים המשחק עבד בצורה פנטסטית, הייתי לקוח של נטויז'זיון יש לי כבלים ללא ראוטר. התקשרתי עשו לי בדיקות מהירות, הכל תקין. נאמר לי שיש לנטויז'יון בגלל המיזוג של החברות בעיה עם שרת אחד שיש להם לחו"ל שכנראה זה מה שמשפיע על המשחק. לאחר שבוע התקשרתי שוב הבעיה עדיין לא סודרה ונאמר לי שתטופל תוך מספר ימים, אחרי שבוע נוסף אמרו לי את אותו הדבר. עשיתי בדיקה קטנה לקחתי את הנייד שלי ל…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lesForce,

יש לי מתאם של בזק (DRUC 3U) ובאוטר הראשי הצלחתי לפתוח את הפורטים אבל במתאם שלו לא הצלחתי.. אם למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי זה יעזור

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by levimadman,

שלום לכל מומחי הרשתות/ראוטרים. יש לי את הראוטר הנ"ל כבר מספר חודשים ואני די מרוצה (חוץ מכמה ניתוקים פה ושם). יש לי בעיה עם פתיחת פורטים בראוטר.. פתחתי פורטים רצויים לתוכנת אזראוס ואימיול (לפי מדיכים ונראה כי הוא הצליח), אך הפורטים לא עוברים בדיקת התחברות, כלומר, אזראוס מיידית עם עלייה מקפיץ הודעה שהוא לא מצליח להתחבר או "להאזין" לפורט שכן פתוח אצלי והוא לא עובר בדיקת NAT גם(לפעמים אחרי מספר נסיונות הוא כן עובר), כנל לגבי תוכנת אימיול, שרתים מסוימים מגיעים לtime out אחרי שלא מצליחים להאזין לפורט שפתחתי. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by tzolerguy,

טוב כבר בערך שעה אם לא יותר אני לא מצליח לגלוש לאתרים בחו"ל עוד אנשים חווים את אותה בעיה ואם לא מה אני עושה? יש רעיונות לפני שאני מתייבש על קו עם התמיכה הטלפונית?

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  18. Started by Lmagus,

יש לי עכשיו 1418TX שעד עכשיו עושה לי רק בעיות, אז אני צריך ראוטר טוב ופשוט להגדרה שיחסוך ממני את כאבי הראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. אני מתכנן לעבור להוט בקרוב ואני אצטרך להחליף את הנתב שלי באחד תומך כבלים. איזה יצרן הכי מומלץ?

20. Started by drevil,

באיזו דרך שמעון מישראל יכול להיכנס לאתר http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing?lid=ABCCOMGlobalMenu&lpos=FEP ולשטות בו כך שיחשוב ששמעון מישראל הוא בעצם ג'ייסון מלוס אנג'לס כך שיוכל ללחוץ על Watch now בלי בעיות מיותרות..

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by bigdedi,

שלום יש לי ראוטר של חברת asus קיבלתי אותו מבזק אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לתוכנות emule ו- µTorrent

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by m3tr0x,

שלום פורום רשת! ברצוני לחבר שני מחשבים לרשת ע"י כבל באורך של כ-40 עד 50 מ' ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לנפילת מתח באורכים כאלו ואם כן כיצד ניתן לפתור אותן. כמו כן, יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל למוצלב. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by Gil28,

איך אני מגביל את האימיול? ברגע שהוא מופעל הגלישה איטית לחלוטין ומגבלת ההורדה בתוכנה לא עוזרת

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by star010101,

שלום לכל המומחים , אודה לכם תוכלו להתייחס לבעייתי ברצינות. יש לציין שהבעיות הנ"ל התחילו לאחר המעבר מ-017 נטוויז'ן. התקלות: 1. פורטים בלתי נגישם למרות שנפתחו בפירוול בWINDOWS ובראוטר. בבדיקה הראשונה באתר הבדיקה של אימיול הפורטים היו בסדר, בבדיקה שניה כשלו. 2. פעם או פעמיים הפורטים עברו ב http://www.canyouseeme.org/ , לאחר מכן כשלו ברצף. 3. אי אפשר לשלוח מייל באאוטלוק , אני מקבל הודאה : "מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה" + בקשה לפנות לספק האינטרנט. 4. לא נגעתי בכלום, רק שיניתי שם משתמש וסיסמא בראוטר + הגדרת DNS בWINDOWS. בנטוויזן מעולם לא קרו תקלות שכאלה. היום זה היום הראשון שלי ב-012 ואני די עצבני עצותיכם ועזרתכם תתקבל בברכה לילה טוב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.