עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Eshed Varshi,

היי אני חדש פה יש לי בבית מודם של בזק שמחובר בחיבור adsl לקיר והקליטה באמצעות wifi בקומה הזאת מצוינת, אך בקומה למטה הקליטה חלשה מאוד (בטלפון) עד לא קיימת (במחשב נייד). עכשיו יש לי בקיר נקודה שבא אפשר להתחבר בחיבור adsl מה שלמיטב הבנתי יהיה הכי מהיר אל במה שקניתי יש רק חיבור לכבל רשת. איך אפשר לפתור את התסבוכת הזאת?

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  2. הי, אני צופה במחשב הביתי שלי דרך מסך LG, כך שסרטוני וידאו על גבי VLC Media Player ניתנים כמובן לשליטה, העברה קדימה אחורה, וכד'. מה האפשרות היעילה לצפות באותו תוכן (קבצי מדיה הניתנים לשליטה) במסך מרוחק מאותו סוג? פתרונות ה-Old School היחידים שאני מכיר הם: 1. לרכוש PC משומש עם HDMI ולשים כבלים בסלון. 2. איכות הסרטונים היא לא יותר מHD, ובאמצעות לפטופ עם כרטיס HD יש לי הרגשה שהאיכות תיפגם. מה גם שרכישת Laptop היא היקרה ביותר. אם יש פתרון יעיל לצפייה במסך מרוחק ולשלוט בהעברת הסרטונים, אשמח לשמוע. תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by nforce,

אם כן איפה ? וכמה עולה ?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי בעיות ברשת האלחוטית מחשב אחד מתוך ה3 שמחוברים אליה(1 קווית ו2 אלוחטית) עושה בעיות. הוא מתנתק כל כמה זמן. זה אומר שהסימן שמראה שהוא מחובר מראה X קטן כזה כאילו הוא לא קולט רשת. ועושה בעיות בICQ. לא עשיתי שום שינויים, רק הצפנתי את הרשת בWPA ולא היו בעיות. היום היו בעיות במחשב הזה אז הורדתי את ההצפנה, ועדיין יש בעיות. יש לציין שאני עושה REPAIR אז הוא מתחבר שוב כאילו לא קרה כלום מה אפשר לעשות? הראוטר של LINKSYS תודה אריאל נ.ב. איך מבטאים LINKSYS? עם K או בלי?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by Rin,

האם זה אפשרי ואיך עושים את זה? אני ידעתי לשתף קבצים ברשת חוטית אבל עכשיו יש לי אלחוטי בבית ואני רוצה לשתף בין מחשב הראשי שיש לו ראוטר לעוד אחד או שניים דרך רשת אלחוטית.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  6. היי שלום בתקופה האחרונה אני מקבל LOW ID ב-eMule ללא סיבה מיוחדת, כדי לקבל HIGH ID אני צריך להתחבר מספר פעמים לשרת וזה די מעיק. דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שמשתמשים בחו"ל אני מוריד במהירויות פשוט מצחיקות, משהו כמו 300b/s רוב הפעמים אני מגיע לראש הטור, ההורדה "מתחילה" על 0B/s וככה נעמדת מספר שניות, לא שולח כלום וההורדה מפסיקה . ניסיתי סרברים אחרים ועדיין אותה בעיה. חשוב מאוד לציין שאני משתמש ב-firewall מסוג נורטון שבו אפשרתי את השימוש ב-emule. (הגדרתי את ה-emule על "Allow" ) אני מעריך שהבעיה היא מהאינטרנט שלי ולכן אני שואל את זה כאן בפורום רשתות ולא בפורום תוכנות. תודה רבה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  7. שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  8. Started by modgod,

במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  9. הסקר מתייחס לכל ציוד הרשת, החל בכרטיסי רשת וכלה בנתבים לי יש בבית נתב וכ. רשת אלחוטיים של Edimax. [move]מה אתכם ?-------מה אתכם ?--------מה אתכם ?[/move]

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by DJO,

צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by asmon,

כשאני מתקין VISTA אני מצליח להתחבר לאינטרנט ישירות, כלומר לאחר ההתקנה אני פשוט מקליד 10.0.0.138 וזה מתחבר. כשאני מתקין XP אני רואה את שם הראוטר ב LOCAL AREA CONNECTIONS אבל כשאני מתחבר אז האייקון הזה למטה של החיבור לאינטרנט מופיע עם סימן קריאה צהוב ורשום "NO CONECTIVITY" או משהו כזה. אני יודע שגם בXP זה אמור להתחבר חלק כי זה מה שהיה לי לפני שהחלפתי לVISTA מישהו יודע למה זה לא מתחבר?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  12. האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד? במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by gambitaw,

הנטסטאט שלי מראה הרבה תנועה על פורט מסויים בין כתובת המחשב לכתובת ה LOCALHOST כל הפניות מתבצעות בפורט 10080 פעם כלוקאל ופעם כרימוט. הלוג פה: http://rafb.net/p/EuaxDO18.html הרצתי hijackthis ולא מצאתי משהו שיכול להריץ ספייוור. הרצתי סריקה ל MyDoom מסימנטק שטוענים שיכול להשתמש בפורט הזה. שום דבר. כמות הפתיחות פורטים גודלת כאשר אני פותח FF. לא ידוע לי איזה ADDON יכול לעשות את זה אבל אין משהו חדש ולא קרה משהו כזה לפני. הדבר היחיד שיכול להיות שהשאיר זכר אבל כרגע לא מוצא משהו לגביו זו תולעת נחמדה שהבאתי איתי מתאילנד בשם auto.it כרגע היא מוסרת ואין זכר. רעיונות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by eliXir,

עברתי אתמול מבזק הגרועים הללו לברק 013, מישהו יכול לעזור ולאמר לי איך אני מחליף את האיי פי של בזק (10.0.0.138) בראוטר לאיי פי של ברק? יש לי מודם של ALCTAEL SPEEDTOUCH 570 , ומה האיי פי של ברק? תודה מראש אנשים!

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by יואב שניר,

צ'וטטתי עם נציג סלקום בנושא סופר פייבר. אמר לי שהבניין שלי לא בטווח התשתית. שאלתי אותו אם להתחבר לפרטנר ... מתוך תקווה שיזיז משהו. האיש אמר שלא בתחום יכולותיו אך שסלקום בטווח חודשים יציעו משהו חדש בנושא, ושאינו יכול לפרט. משהו יודע מהי כוונתו ?

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  16. Started by eladh777,

שלום יש לי את הנתב- rotal rta1025w של בזק. אני כרגע מחובר דרך כבל רשת מהנתב לכרטיס הרשת במחשב שלי, ואני רוצה מסיבות כאלה ואחרות להחליף שבמקום כבל רשת יהיה כבל usb מהנתב לכרטיס הרשת. כאשר חיברתי את ה usb, לא היה אינטרנט והwindwos ביקש דריבר. מאיפה אני יכול להוריד את הדריבר? ועוד שאלה, מה ההבדל בין התחברות לאינטרנט דרך כבל רשת ודרך usb? יש הבדל במהירות או במשהו אחר? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אני ב018, אני מניח שאם הייתי חסום זה לא היה מגיע למהירות שיא, הפיירוול שלי למטה, ואני ממש לא מבין מה קורה, אנא עיזרו לי.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  18. יש לי רשת אלחוטית בבית... אחד פועל על XP שהוא דרך קוי.. ושני האלחוטים ב98.. האינטרנט פעל בכל המחשבים עד שהחלטתי לשתף קבצים בניהם אז הקצאתי לכל מחשב IP קבוע ... במדריך שקראתי לעשות את זה היה פירוט רק על ווינדוס XP.. עכשיו בקצאת IP בשני הוונדוסים זה דומה אבל כל הקטע של הDNS בכלל לא.. עכשיו נתקעתי בלי אינטרנט בשני ה98 ולפי דעתי זה בגלל ההגדרות של הDNS.. בבקשה תעזרו לי!!! איך מגדירים בווינדוס 98 DNS... אגב אני באינטרנט זהב! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by omer672,

האינטרנט במחשב קורס די הרבה, במיוחד כשאני משחק ברשת (League of Legends אם זה משנה). עכשיו אני לא חושב שזו בעיה בספק או בתשתית בגלל שה WIFI עובד.חשבתי על כבל פגום או בעיה בחיבוריות, אבל אין לי איך לבדוק את זה(אין עוד מחשבים ואין עוד כבלים). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? גם יש לי לאגים במחשק למרות שהפינג בסדר ויציב על 80~. תודה לעוזרים.

20. http://img710.imageshack.us/img710/9724/12144189.png

21. אתמול כתבתי הודעה על בעיית מסכים כחולים שהייתה לי והתברר שזה בגלל שיש לי מתאם רשת אלחוטי ב USB. חיברתי את הראוטר של המחשב השני, ב RJ45 ועבד לי בסדר בלי מסכים כחולים.. אז עכשיו החזרתי את הראוטר למחשב השני ואני צריך מודם אלחוטי חדש שלא מחובר דרך USB... המודם שהיה לי עד עכשיו ב USB לא ידוע לי איזה חברה הוא... באה איתו תוכנה ZyDAS Utillity 802b/g משהו כזה... ZD1211 .... והראוטר גם לא מוכר.. ROTAL RTA 1025W. הראוטר והמודם מבזק.. בקיצור אני צריך צריך מתאם רשת או אנטנה או איך שקוראים לזה שלא מחובר דרך USB, אני לא מבין בזה...שמעתי שיש משו חדש 802n שהוא מהיר או משו.. :s05: או שבזק אמורים להחליף לי בחינם?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  22. אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  23. שלום לכולם, בשעה טובה התחברתי לסיב האופטי של בזק והכל סבבה ותקין אבל כמו שכולכם כמובן יודעים, הציוד של בזק הוא לא שיא השלמות, בקיצור... ההתלבטות שלי היא כזאת. יש לי אינטרנט סיבים של 2.5G שכמובן מחובר עם הנתב של הBEFIBER ואת הMESH שלו שמחובר עם כבל רשת דרך הקיר מהסלון לתוך החדר הפנימי ששם יושב הראוטר עצמו ואחד המחשבים בבית. מאחר וכמובן שהראוטר של בזק הוא כמו שציינתי ראוטר שאם אפשר להחליף אותו זה רצוי ואפילו מומלץ, חשבתי לקנות ראוטר פרטי עוד מראש, לפני שבזק הגיעו להשחיל לבית שלי את הסיב האופטי, בכל אופן, הבעיה היא כזאת, בשביל להשתמש בראוטר פרטי משלי אני הבנתי שאני צריך א'- את מתאם ה-SFP (שלמעשה כבר יש לי אחד כזה שנקנה דרך בזק) ואני צריך …

24. סתם מחשבה שמסתובבת לי בראש : מה עם לעשות סקר מטעם האתר כל ... חודשיים , בו יפורסמו מחירי גלישה מטעם החברות הגדולות ל... נגיד 2 מהירויות (5 + 10 מגה) ? אני מעלה את הנושא בגלל חוסר השקיפות המעצבנת של כל ספקיות ה-ISP בארץ בו הם לא רושמים את מחירי גלישה באתרים שלהם ומזמינים אותך להתקשר ... , ואח"כ אתה מקבל הצעות שונות לאותם החבילות ... , בקיצור אתה מתמקח על משהו שאמור להיות אחיד ושקוף לכולם כמו המחיר שמודבק על כל מוצר בסופר . אם זה חובה על מוכרי מוצרים להכריז על מחיר המוצר על המדף , מדוע שזה לא יהיה חובה גם לספקי ה-ISP ? אני חושב שעם פרסום והשווה שוטפת וחוזרת בין המתחרים הראשיים , אולי יהיה אפשרי לעורר מודעות אצל ספקיות ה-ISP שלא כידאי להם לא לפרסם מחירים ולא כידאי להם לת…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  25. יש סיבה לא לקחת את הכי זול שיש ? למשל הגדם הזה : TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter 300Mbps ? דרך אגב על אותו הכיוון , למה בעצם להוציא 350 שקל על ראוטר TPLINK 1043ND , מה יש בו שאין באחרים של אותה החברה גם בתקן N שעולים 200 שקל ?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים