עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by modgod,

במשך החודשיים האחרונים, הביטורנט הייתה פועלת אצלי במחשב כמעט כל הזמן (חוץ מהזמן שבו ישבתי, על אתרים לגלוש) והשתמשה במהירות ההעלאה המירבית (16KB). היום נכנסתי לשחק במשחק מסויים והפינגים היו על הפנים (מה שבדרך כלל לא קורה, תמיד הפינגים מצויינים במשחק הזה). בדקתי תוכנות ריגול........... ולא מצאתי כלום, המחשב נקי. אני מתחיל לחשוד (אולי טיפה פרנואיה) שהספק אינטרנט שלי הגביל לי את מהירות ההעלאה בגלל שבמשך חודשים השתמשתי במקסימום "שלה" ללא הפסקה, כמעט 24/7. אז עם איזה אתר אני בודק את מהירות ההעלאה? דרך אגב, מהירות ההורדה לא נפגעה בכלל, בדקתי באתר של הספקית והכל בסדר איתה. אני יכול לבד לחפש בגוגל אתרים אבל יש מלא שרחוקים מישראל אז הבדיקה לא תהיה מדוייקת בכלל בגלל זה.

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  2. הסקר מתייחס לכל ציוד הרשת, החל בכרטיסי רשת וכלה בנתבים לי יש בבית נתב וכ. רשת אלחוטיים של Edimax. [move]מה אתכם ?-------מה אתכם ?--------מה אתכם ?[/move]

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by BigPoppa,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם ASAP.. אני מריץ חלונות ויסטה וברצוני לחסום שליחת מיילים (מיילים יוצאים) בWindows Firewall כשקבלת מיילים נשארת אפשרית\זמינה . [חסימת שליחת מיילים בלבד] מישהו יודע איך עושים את זה? thanks in advance

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by DJO,

צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by SeaMonster,

יש לי ראוטר של NETGEAR , WPN824 v3. הוא מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי. כל כמה שעות , בערך 12 הוא מחלטי להינתנק מהאינטרנט ואני צריך לחבר אותו מחדש על ידי כך שאני עושה לו ריסטרט ומגדיר אותו מחדש. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? , הוא עבד אצלי חודש שלם בלי ניתוק אחד.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. איזה ספקיות עובדות עם הוט באינטרנט חוץ מנטוויזן וברק? אני רוצה להתנתק מברק ואני חייב להישאר עם הוט (אמא שלי עובדת שם ואם אני מתנתק לא יהיה לי 2000 דקות ב- 20 שקל ) אז תענו מהר בבקשה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by Mike_IL,

שלום, נמצא בנסיעה בחו"ל. רציתי לקנות עכשיו את הנתב המומלץ בחנות אלקטרוניקה מקומית. 99 יורו. ראיתי שהדגם הוא DE בסוף. איך לדעת שעדיין מדובר בנתב שניתן יהיה לעבוד גם בארץ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  8. הראוטר מחובר לרשת הביתית כשהראוטר שיוצא החוצה, בפועל, הוא הראוטר של HOT. אני מעוניין להגדירו לעבודה כ-FTP עם גישה מהאינטרנט, אבל הוא לא מזהה חיבור לאינטרנט כיוון שהגדרות ה-WAN שלו ריקות. כיצד אוכל להגדירו "לצאת החוצה"?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת בעבודה כשכל אחד מחובר בחיבור אחר לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר הם מחוברים מחשב אחד מתעקש להשתמש ב"שער אינטרנט" של המחשב השני ולא בהתקשרות שלו. אני לא יכול למחוק את שער האינטרנט ("אינך יכול למחוק התקשרות פעילה" אפילו כשאני מנתק את הרשת). אני מעוניין להגדיר 2 מחשבים שיוכלו להעביר קבצים בינהם ולא ישתפו את קישור האינטרנט שלהם. איך אני עושה זאת?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by asmon,

כשאני מתקין VISTA אני מצליח להתחבר לאינטרנט ישירות, כלומר לאחר ההתקנה אני פשוט מקליד 10.0.0.138 וזה מתחבר. כשאני מתקין XP אני רואה את שם הראוטר ב LOCAL AREA CONNECTIONS אבל כשאני מתחבר אז האייקון הזה למטה של החיבור לאינטרנט מופיע עם סימן קריאה צהוב ורשום "NO CONECTIVITY" או משהו כזה. אני יודע שגם בXP זה אמור להתחבר חלק כי זה מה שהיה לי לפני שהחלפתי לVISTA מישהו יודע למה זה לא מתחבר?

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  11. האם אני יכול לקחת שני מודמים של ADSL, לשים בכל מחשב מודם ולגלוש על חשבון אחד? במקום להתחיל להתעסק ולהתקין ראוטר וכרטיסים אלחוטיים.?

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  12. אני גר בבית פרטי אפשר להגיד שהוא רובו מעץ וקירות גבס יש לי שתי קומות בבית...אני מחפש ראוטר זול וטוב עם תווך קליטה טוב שיתפוס גם את הנייד שלי בקומה השניה....יש חיה כזאת במחיר כזה?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  13. Started by smoke_man,

בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by naor-007,

שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  15. Started by dor31,

מישהוא יודע כיצד אני מסדר שאני יוכל להתחבר דרך האינטרנט למחשב אחר ואיך אני מגדיר את הHOST והREMOTE. תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  16. יש לי מחשב עם לוח DFI X48. המחשב מחובר לראוטר והכל עובד טוב כבר שנים. היום פתאום האינטרנט התחיל לעשות לי בעיות,פתאום אני לא מחובר ולא יכול להיכנס לראוטר, התקשרתי לתמיכה וחיברנו ישירות למודם ופתאום זה עובד, חזרתי לראוטר שוב פתאום עובד ואז שוב לא עובד וגם בחייגן פתאום לא עובד, האייקון של הכרטיס רשת מראה איקס אדום כאילו שאין כבל ואחרי שאני יוצר חייגן ולוחץ עליו עלמנת לפתוח אותו הוא רושם לי UNEXPEXTED ERROR. חשדתי שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת ועברתי למחשב השני שגם הוא מחובר לראוטר ושם הכל עובד טוב גם עם חייגן וגם עם הראוטר ואפילו עם אותו הכבל של המחשב הראשון הבעייתי. עכשיו הייתי בטוח שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת של המחשב אז חיברתי לו כרטיס רשת ישן שהיה לי ב-PCI. המחשב מזהה את הכרטי…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by lgmtk,

(חיפשתי ולא מצאתי תשובה לזה, מה גם שנראה כאילו אין אף שמתמש בשירות האינטרנט של אורנג'. אם בכל מקרה הייתה תשובה אי פעם בפורום, מצטער מראש.) שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית של 3 מחשבים, שאחד מהם (עליו אני הולך לדבר) מחובר בLAN. השניים האחרים מחוברים בWAN, והם גם לא רלוונטים. בכל מקרה, לאחרונה עברתי לORANGE בתור ספקית אינטרנט/VOIP (טלפון). שמתי לב שבכל פעם שאני משחק ואם למשל אחותי רואה יוטיוב, אי אפשר לשחק ברשת, יש פינג אסטרונומי. זה קורה גם בכל פעם שמדברים בטלפון (VOIP, אז כמובן), אבל את זה אני לא יכול לחסום, אז הנה השאלה: האם אפשר להגביל IP מסויים בSMARTBOX שיוריד רק על 50KB לשניה למשל, ולא יקח את כל רוחב הפס? חיפשתי ולא מצאתי בסמארטבוקס כלום. יש חיבור 1.5 ד"א, וגישת אד…

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by Arturh87,

יש לי WIN XP ואני רוצה לשנות את מספר הIP שלי מבלי להתנתק מן האינטרנט, אני יכול לעשות את זה? אם כן אז איך?

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית בבית... אחד פועל על XP שהוא דרך קוי.. ושני האלחוטים ב98.. האינטרנט פעל בכל המחשבים עד שהחלטתי לשתף קבצים בניהם אז הקצאתי לכל מחשב IP קבוע ... במדריך שקראתי לעשות את זה היה פירוט רק על ווינדוס XP.. עכשיו בקצאת IP בשני הוונדוסים זה דומה אבל כל הקטע של הDNS בכלל לא.. עכשיו נתקעתי בלי אינטרנט בשני ה98 ולפי דעתי זה בגלל ההגדרות של הDNS.. בבקשה תעזרו לי!!! איך מגדירים בווינדוס 98 DNS... אגב אני באינטרנט זהב! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  20. אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים. אני מחובר לספק "בזק בינלאומי" שלא דורש חייגן. יש לי מודם AMBIT של מת"ב דיגיטל שמחובר דרך חיבור הרשת ל-HUB. ל-HUB יש UPLINK + 5 חיבורי רשת. ל-HUB מחוברים 2 מחשבים עם WIN-XP PRO. אני גולש חופשי בשניהם ללא קשר ביניהם (אחד יכול להיות כבוי והשני גולש). הבעיה שלי היא שלפעמים החיבור ניתק, אי אפשר לגלוש אלא לאחר הוצאת החשמל מהמודם והחזרתו. כשניתק הקשר אני מנסה להריץ IPCONFIG /RENEW ולא מקבל תגובה עד להוצאת החוט חשמל מהמודם והחזרתו. גם RESET למחשב לא עוזר - הנורות במודם נשארות דולקות קבוע ורק לאחר הוצאת והחזרת החשמל למודם הוא עובד ושוב אפשר לגלוש. זה קורה לא בשעות קבועות ולאחר ההוצאה/הכנסה יש שוב כ-8 שעות שעובד תקין עד לפעם הבאה. יש למישהו …

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים). אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים. השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??) אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים. לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS רצי…

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט שלהם איך הוא ואיך המהירויות שלהם ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  23. Started by hararim,

מטעמי הפחתת הקרינה אני לא רוצה שהמודם ישדר קבוע אלא רק כאשר אני צריך להשתמש בנייד. הראוטר הוא מדגם 6540N ורציתי לדעת אם ברגע שאני נכנס להגדרות ועושה DISABLE לשידור האלחוטי הראוטר בפועל מפסיק לשדר או שפשוט לא ניתן לזהות את הרשת?

24. אני רוצה לשים אצלי ראוטר ובמרחק של 50 מטר אקסס פאונט אולי אפילו שניים השאלה זה אם אני יכול להחליף להם סיסמא ללא נגישות אליהם,אלא דרך הראוטר עצמו,אשמח לעזרה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  25. שלום, אני כרגע על חבילת 2.5 מגה של הוט-012 ונגמרה לי ההתחייבות. אני רוצה לשדרג קצת נראה לי. כרגע אני משלם על שניהם יחד 100 ש"ח בחודש. אז מה אתם מספרים, מה החבילה שלכם, כמה אתם משלמים אליה והאם אתם מרוצים אני כותב כי הייתי שמח לדעת מה המבצעים שאנשים פה השיגו. מעדיף תשתית הוט.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים