עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dt54,

שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. Started by Shmoolik,

היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...

3. Started by ras81,

שלום אני מנסה לשתף תיקיות בויסטה, אישרתי שיתוף ומצאתי את הPUBLIC FOLDER, עכשיו איך בדיוק אני נכנס אליה ממחשב אחר שיש עליו ווינדוס XP? ניסיתי לכתוב XXX-PC/public// אבל ללא הצלחה.

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by ASAF2022,

לא ניכנס לאתרים מסוימים טעינת אתר לוקחת הרבה זמן .לדוגמא אתר KAYAK.COM ולעוד כל מיני אתרים אחרים VITACOST.COM איפה הבעיה? המחשב רץ על WIN7

5. Started by MichaelZ,

זה לא פשוט כמו שזה נשמע. לפני שאני 'בוחר' נתב אני צריך להחליט אם אני בכלל רוצה את הדבר הזה. אם אינכם יודעים מהו EYE-FI ולא התנסתם בדבר הזה אתם יכולים להפסיק לקרוא. אני צריך חוות דעת של אנשים שעבדו עם זה או לפחות של כאלה שמבינים בצורה מעמיקה איך הכרטיס עצמו והכל מסביב לו מתפקד. כיוון שאני כותב בפורום הכי טוב בישראל אין לי שום צל של ספק שאני אזכה לקבל תשובות מאנשים מקצועיים. אני מצלם בסטודיו עם מצלמת ניקון D800. הרבה פעמים אני צריך לקבל משוב איכותי בזמן אמת. רבים מצלמים במה שנקרא TETHERED עם לפטופ או אייפד צמוד. זה לא בשבילי, כיוון שלמצלמה כבר מחוברים מספיק כבלים ואני בדיוק מנסה עכשיו להפטר מהם. חוץ מזה הייתי רוצה לחסוך לעצמי את הפעולה הזאת של לחבר את המצלמה למחשב בסוף כל צ…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by StreetRacer,

אהלן חברים רוצים אתגר ? אספר מה יש לי קודם בבית, אחר כך לבעיה. יש לי בבית שתי רשתות עם כתובות שונות. שתי הרשתות נוצרו עקב חיבור שני ראוטרים אחד לשני. הראוטר הראשון מתפקד גם כמודם (לצערי אין לי מודם של בזק כרגע) והראוטר המשני הוא האלחוטי. את הראוטר המשני חיברתי עם כבל רשת בפורט -WAN ולא בפורטים האחרים כי זה יצר לי בעיות. טווח הכתובות של הראוטר העיקרי (זה שמתחבר לאינטרנט) הוא : -255 192.168.16.1 טווח הכתובות של הראוטר המשני הוא : -192.168.2.1 ברשת הראשית ישנו מחשב אחד אשר מחובר 24 שעות ומוריד. ברשת המשנית ישנם 3 מחשבים + מדפסת אלחוטית, וכונן גיבוי שמתחבר לרשת. אני מנסה לגשת מהמחשב שנמצא ברשת הראשית אל המחשבים ברשת המשנית אך לא מצליח. אני כן מצליח לגשת לראוטר שנמצא ברשת ה…

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  7. Started by AmL1,

עד עכשיו הייתי מחובר בתשתית כבלים,עקב מעבר דירה אני צריך להחליף את התשתית כי אין תשתית של כבלים בבית החדש. צריך לעבור לצד השני מה היתרונות/חסרנות של חייגן? מי הספקית המומלצת? אני ממש לא מבין בזה כלום... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  8. אהלן אממם יש לי שני מחשבים בבית וראוטר של DLINK אני רציתי שמחשב אחד (Aהוא לאפטופ) יהיה מחובר אלחוטי עם הראוטר (כאילו יש אפשרות כזאת) אבל לא הצלחתי והתייאשתי אז אני עכשיו מנסה ששניהם יהיו מחוברים דרך הראוטר עצמו אז חיברתי את המחשב שלי לכניסה מספר 2 ואת הלאפטופ לכניסה מספר 4 (כי 1 ו2 דפוקים) ואת האינטרנט לחיבור WAN אבל אין אינטרנט עשיתי שיהיה רשת בין המחשבים וגם המחשב שלי זיהה ברשת את הלאפטופ אבל אין אינטרנט יש אינטרנט GETWAY שמחובר על 10MBPS אבל אני מנסה להיכנס לאתרים וזה אומר לי שאין חיבור לאינטרנט כלומר הדבר היחידי שהראוטר עשה זה שהמחשבים יהיו ברשת אבל אין להם אינטרנט ניסיתי לעשות ריסט לראוטר אבל זה לא עזר אולי זה בגלל שהכבלים מוצלבים\לא מוצלבים?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by anatoli,

שלום, המליצו לי על ראוטר אל-חוטי של DLINK מדגם 624, אני רוכש בחול ככה שהמחיר בהחלט לא יקר. אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי בתקן זהה במהירות של 54Mbps, יש למישהו המלצות לכרטיס לא יקר שיתאים לי? אני ממש לא מבין בכל התחום של הרשתות, כך שלהיכנס לאתר ולבחור לפי מפרט לא מתאים לי. תודה, Anatoli.

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  10. מחוברים אצלי שלושה מחשבים למודם +B-Focus Router 312 עכשיו אי אפשר לקבל קבצים ב ICQ. כשאני מנסה לבטל את הfirewall של המודם אין חיבור לאינטרנט. הבנתי שצריך לפתוח פורטים לפי מה שהבנתי צריך להכנס ל port forwarding ולעשות שם משהו אבל לא הבנתי כלכך. למישהו יש את המודם ויודע? קראתי את המדריך מפה: http://www.inoviatele.com/B-FOCuS/support.asp ולא הבנתי. תודה. עריכה: טוב ניסיתי וניסיתי עד שהצלחתי לבהין טיפה. אם הבנתי נכון אני צריך לכתוב חוק חדש שיאפשר העברת קבצים באיסיקיו אני נמצא בחלק כזה: מה לרשום שם? תודה שוב. עריכה 2: אם אני אכניס ככה את הפרטים: זה יהיה בסדר? ואם אני אפתח את הפורטים האלו רק למחשב אחד אז רק הוא יוכל להעביר קבצים? צריך לעשות עוד משהו חוץ …

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  11. אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  12. כיצד ניתן לשתף באופן אלחוטי חיבור אינטרנט של מחשב המחובר לרשת חוטית? אני רוצה שהמחשב ישמש כ hot spot שניתן יהיה להתחבר דרכו לאינטרנט גם באמצעות סמארטפונים השאלה היא אם יספיק לי לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי שמתחבר דרך USB ואם כן האם אני צריך לבדוק תכונה מסויימת של הכרטיס רשת שיאפשר לי זאת תודה...

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  13. רשת, שני מחשבים, WIN XP PRO, אני לא מצליח להיכנס למחשב השני כי מותקנת בו תוכנת FIREWALL מה אפשר לעשות ? פעם היה אפשר עד שהתקינו בו FIREWALL

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  14. שלום, יש לי מודם (ADSL) שהוא גם ראוטר עם יציאה אחת למחשב. B-Focus router 270pr (מכשיר שבזק הביאו כשהתחברנו לאינטרנט) אני צריך לקנות ראוטר אלחוטי שיוכל לשדר למחשבים ניידים ולמחשב שלי (לפי מה שאני מבין זה אומר להחליף את הראטור שלי ולקנות אחד אלחוטי שהוא גם מודם) התקציב שלי הוא 500 שקל (עדיף פחות אם אפשר) איזה מכשירים מומלצים יש במחיר הזה? תודה!

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  15. האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  16. יש לי שאלה היום קראתי בנענע או ב ynet אני כבר לא זוכר כתבה כזאת על פרויקט של תרימת "כוח החישוב המבוזבז שלך למיזם כזה שאולי בעתיד יעזור לדלות עוד מידע על המחשלות השונות מה זה בעצם עושה? והאם זה יצור לי בעיות עם האינטרנט והאם אני יוכל להפסיק את זה בכל רגע זהו נושא חדש אך אני בטוח שיש לכם ניסיון אישי בדברים האלה אנא עזרו לי נ.ב. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים מותר לכתוב את אותה הודעה פעמיים בשני פורומים שונים?או ש...

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by daniel123,

יש לי מודם ראוטר רציתי לדעת אם אפשר להגדיר אותו שיעבוד פשוט כמודם.

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  18. שלום לכולם... ברגע שאני נכנס ליוטיוב הוא טוען קודם את הסרטון עצמו ואז את הסרטונים בצד בבום כזה. וממש איטי אני מחובר עם כבל למחשב.. גם אצלכם יש את התופעה הזאת?

19. Started by nati086,

שלום לכולם, החל מהבוקר יש לי בעיה עם האינטרנט בתשתית של בזק. המהירות הורדה שלי לא עוברת את ה-6 מגה למרות שאני מחובר למהירות של 10 מגה. בהתחלה הורדת המהירות הייתה הורדה יזומה של בזק אבל אחרי שפניתי לבזק שהמהירות איטית הם החזירו לי את המהירות ל-10 מגה, אחרי העלאה מחדש של המהירות עשיתי בדיקת מהירות באתר של בזק (לפי בקשת הנציגה) והמהירות הייתה 10 מגה לעומת בדיקה שעשיתי בספיד טסט שהראתה 7 מגה. עכשיו חצי שעה אחרי שדיברתי עם בזק יש לי עוד הפעם איטיות בגלישה והרבה ניתוקים אז ביצעתי בדיקת מהירות באתר של בזק שהראתה תוצאה של 10 מגה לעומת התוצאה של ספיד טסט שהראתה 6 מגה אני מרגיש איטיות רבה במהירות אבל זה לא מעניין אותם כי באתר לבדיקת מהירות שלהם התוצאה היא 10 מגה. מה לעשות? ואיך זה…

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by avner_s21,

איך אני יכול לשים סיסמא שכאשר אחד מהמחשבים האחרים בבית רוצה להיכנס הוא מחוייב בסיסמא . תודה

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  21. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  22. צהריים טובים התקנתי וירטואל סטודיו ולאחר מכן אני לא מצליח להיכנס לאף אתר . מחקתי ועדיין לא עובד . בחיבורי רשת מראה שאני מחובר אבל כלום לא עובד לא במוזילה ולא באקספלורר תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by com555,

איך אני מגלה IP ברשת של 20+ מחשבים? ד"א אני לא במחשב הראשי! תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by Mike-,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיות של Lag spikes במגוון של משחקי רשת. בצעתי Trace Route לאחד השרתים הבעיתיים ויש לי מספר שאלות. לפי מה שאני מבין Trace Route זה בעצם שולח פינג לכל שרת שאני מנותב דרכו עד שאני מגיע ליעד, האם אני צודק ? אם כך איך זה יכול להיות שהפינג לאחד הHops יכול להיות גדול מהפינג הסופי ליעד ? הפינג הסופי ליעד לא אמור להיות סכום של כל הפינגים דרך כל הHops ? לפי הגרף הנ"ל רואים שיש איבוד חבילות גדול מאוד מהHops הראשונים שהם בעצם נתבים של הספק (בזק) לא ? או שאולי הם חוסמים פינג לשרתים אלו ? אם כך לא היה אמור להופיע 100% איבוד חבילות ? מה ניתן להסיק מהגרף הנ"ל ? האם יש תקלה בשרתים של בזק ? בתודה מראש, מייק.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by Boomer,

אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?

• 6 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.