רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7 ויש לי בעיה לראות ויאו בשידור חי באינטרנט. אני לא מצליח לראות בצורה רציפה חדשות של ערוץ 10 וערוץ 2 זה כל שנייה עושה buffering שאר האינטרנט עובד די טוב. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא ממש עזר. אני מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. המשחב השני שלי עובד חלק ולא עושה בעיות עם הוידאו. אם למישהו יש רעיון לפיתרון אני אשמח תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היום קרה לי משהו מוזר , לפחות 12 פעם התנתק לי האינטרנט ולפעמים גם שהמודם ניסה לאתחל את עצמו , אז נתקע לי המחשב. התקשרתי ל012 והפנו אותי למת"ב , שם מישהיא אמרה לי שהיא לא מוצאת שום דבר לא בסדר , אבל היא שמה את המודם שלי במעקב 24 שעות. ואני במת"ב. לעוד מישהו זה קרה היום ? -- נ.ב. זה קרה רק היום נתוך 3 חודשים או 4 שאני מחובר אליהם...
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי בעיה בלשתף שני מחשבים ברשת (לצורך הדפסה מהמחשב השני). מחשב אחד קיימת עליו מערכת הפעלה XP PRO ואליו מחוברת המדפסת בצורה מקומית. מחשב שני (שלי), עליו קיימת מערכת הפעלה WINDOWS 7 ואני לא מצליח להתחבר ממנו אל המחשב השני כדי לבצע שייוך של המדפסת. זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: http://img405.imageshack.us/img405/5531/erroro.png מה שמעניין הוא כזה, יש לי עוד כמה מחשבים ברשת ואליהם מחוברות מדפסות אחרות שאליהן אני מצליח להתחבר ולהדפיס. לדעתי זה עניין של הרשאות אבל אני לא מצליח לפתור את זה. מה אני עושה? תודה רבה חברים!
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בRSM כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP-LINK WN353GD בהמלצתו של המוכר... אני רכשתי אותו ב100 ש"ח בעוד מוכרים אותו בחנויות המתחרות ב60 ש"ח!!! http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=99360-353-00 הגזמה פרעית... מילא המחיר אבל גם הקליטה שלו על הפנים. הלאפטופ הישן שלי מלפני 5 שנים (כן כן...) קולט יותר טוב חתול בשק או מה? 1- בכל מקרה, אני מתכוון לתקן את המעוות. יש כרטיס רשת אלחוטי לנייח מומלץ כלשהו?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי 2 קומות בבית ואני צריך לקלוט בכל והבית אינטרנט וכרגע אני מתכנן על EDIMAX BR-6524 מה אתם אומרים על זה? ועוד שאלה. על אותו קו מחובר לדירה בחצר של אח שלי והדירה במרחק של כ50 מטר ואין סיכוי שאני יקלוט לשם אינטרנט ויש שם את אותו קו טלפון, השאלה אם אפשר באופן כלשהו לחבר שתי ראוטרים על אותו קו אפילו אם לא על אותה יציאה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי סוייצ' של סיסקו מדגם 3750G רציתי לדעת האם יש דרך לקבל את הכתובות ה IP של המחשבים שמחוברים אליו באופן ישיר תודה
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים, אני גר בדירה ישנה בת 40 +/-, ואני רוצה להגביר את הקליטה האלחוטית באחד החדרים( למטרות עבודה, אני מתחבר ב-vpn לשרתים של העבודה). אני יודע שיש מספר אפשרויות: -repeater - העברה על גבי רשת חשמל. הבנתי שאם הבנייה ישנה, העברה של רשת האינטרנט על גבי רשת החשמל בעייתית. אפשר הסבר למה? ואולי פיתרון אחר? (כבל ישיר לא בא בחשבון עקב וטו של האישה :] ). וראיתי את המוצר הבא: tp-link TL-PA211, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצר ואיך הוא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
היי, בבית יש לי נתב משולב עם מודם של חברת d-link דגם 6740u שקיבלתי מבזק, קראתי המון שנתבים משולבים אינם אמינים כל כך, האם נכון הדבר? אני חווה המון ניתוקים בתקופה האחרונה והאם הפרדה של הנתב והמודם ישפרו את הנושא? אם כן, אני מחפש המלצה למודם תומך VDSL. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, נמצא בנסיעה בחו"ל. רציתי לקנות עכשיו את הנתב המומלץ בחנות אלקטרוניקה מקומית. 99 יורו. ראיתי שהדגם הוא DE בסוף. איך לדעת שעדיין מדובר בנתב שניתן יהיה לעבוד גם בארץ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני מקבל דיווחים מהפיירוול שלי על התקפות MICROSOFT_DS ממלא איפים שונים מרחבי העולם! מה זה? וירוס שנועד לסרוק פורטים של ישראל בימים אלו? שמעתי שהיום ואתמול היו ניתוקים בכל הארץ - יש קשר? מה קורה פה??
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול קניתי נתב של tp-link 1043nd ואחרי החלפת המודם של בזק האינטרנט בכלל לא מחובר מה הפתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שמוציאים את את החשמל מהמודם רק אז האיפי משתנה?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום , שאלתי היא בדבר כרטיס רשת אלחוטי של אינטל למחשב שולחני. האם ניתן לרכוש כרטיס אינטל 4965 או 3945 שמתחבר למחשב שולחני רגיל ? ואם יש כרטיסים כאלה למחשב שולחני (לא לפטופ): האם הם מתאימים לסלוט pci רגיל ? או שמדובר בסלוט PCI מוקטן, שייתכן שאינו קיים במחשב השולחני עליו אני רוצה להתקין ? אם התשובה היא חיובית, אודה אם תאמרו לי היכו ניתן לרכוש כרטיס כזה (אם ידוע לכם). בברכה, רפי גורדון
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
דיברתי עם הנציג הוא אמר לי שזה 1.5 ורציתי לוודאות שזה ככה, הוא אמר אכן שכן.
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
סימנס של בזק SL2-141
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט בחיבור ADSL עם מודם אלקטל וראוטר Netgear WGR614. היום עברתי לכבלים. קיבלתי מודם Thomson 425. הספקית היא בזק בינלאומי. בכל מקרה- נכון לכרגע אני מחובר לאינטרנט דרך המודם עם חייגן VPN PPTP. ניסיתי להגדיר את הנתב כך שהאינטרנט יעבוד דרכו ולא הצלחתי. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה? נסיתי כל מה שאני יודע. העלתי תמונות של תפריטי הנתב: http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pppoec.JPG http://www.planetnana.co.il/ido_gal/pptp1c.JPG ] של מצב החייגן: http:// ושל סטטוס ה IP: אודה מאוד לתשובה.............................. HELP ME.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מעוניין להקים שרת משחקים דרך האינטרנט - איך עושים זאת
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן! בשבוע האחרון יש לי מלא בעיות עם הוט! האינטרנט כל הזמן מתנתק וצריך לכבות את המודם לחכות כמה דק' ולהחזיר וזה מעצבן! מהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית! דברים שהיתי מוריד במהירות 300KB ירדו עכשיו ל-15KBS בלחץ! בנוסף ה-PSN לא מתחבר לי בכלל ובכללי על הפנים. משהו עוד נתקל בזה? כי אני זוכר שראיתי לא מזמן כתבה פה בHWZONE שהוט עושים את זה בכוונה כדי למנוע גלישה פיראטית אבל למה אני צריך לסבול? אני לא פיראט ומשלמים הכל ובזמן... מה עושים? דרך אגב במוקד של הוט לא נותנים פתרון טוב יותר מלנתק ולחבר שוב (אלא מה?)
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי נתב של LINKSYS מסוג WRT54GC אני מחבר אותו ביחד עם מודם של תומסון (בתשתית של הכבלים). אני עובד על פרוטוקול PPTP ויש לי כתובת IP סטטית בכבלים. השגתי מחברת 012 את ה-DEAFULT GATEWAY ואת כתובת ה-SUBNET MASK (שדרך אגב אין לי מושג מה זה ה-SUBNET??) אני מצליח להתחבר והרשת הביתית עובדת נפלא, אבל כל איזה 2 דקות לערך הקישור לאינטרנט אובד ופתאום חוזר. אני רואה את זה ע"י תוכנת השיתוף קבצים שקצב העלאה וההורדה 0 ופתאום זה חוזר, כאילו שהנתב "חושב". ברשת המקומית אין לי בעיה כזאת בין המחשבים. לאחר איזה יום של עבודה הנתב מאבד את החיבור לאינטרנט ולא הרשת המקומית ושאני נכנס לממשק של הנתב אני לא מצליח להפעיל את החייגן שלו זה נותן שגיאה: PPTP SERVER NOT FOUND AT SPECIFIED IP ADDRESS רצי…
-
- 14 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אתמול כתבתי הודעה על בעיית מסכים כחולים שהייתה לי והתברר שזה בגלל שיש לי מתאם רשת אלחוטי ב USB. חיברתי את הראוטר של המחשב השני, ב RJ45 ועבד לי בסדר בלי מסכים כחולים.. אז עכשיו החזרתי את הראוטר למחשב השני ואני צריך מודם אלחוטי חדש שלא מחובר דרך USB... המודם שהיה לי עד עכשיו ב USB לא ידוע לי איזה חברה הוא... באה איתו תוכנה ZyDAS Utillity 802b/g משהו כזה... ZD1211 .... והראוטר גם לא מוכר.. ROTAL RTA 1025W. הראוטר והמודם מבזק.. בקיצור אני צריך צריך מתאם רשת או אנטנה או איך שקוראים לזה שלא מחובר דרך USB, אני לא מבין בזה...שמעתי שיש משו חדש 802n שהוא מהיר או משו.. :s05: או שבזק אמורים להחליף לי בחינם?
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם כבלים (מת"ב) של AMBIT שמחוברים אליו שני מחשבים - אחד ב-USB והשני דרך כרטיס רשת , דרך נטוויז'ן עם חייגן. עד לפני כמה ימים כל אחד מהמחשבים יכול היה להתחבר בנפרד לאינטרנט , אבל כרגע ברגע שמחשב אחד מחובר , השני לא יכול להתחבר . האם תוכלו לייעץ לי איזה ציוד אני צריך לקנות (HUB\ROUTER ) בכדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש בו זמנית דרך מודם כבלים ללא תלות אחד בשני? תזכרו שיש לנטוויז'ן חייגן לאינטרנט תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
בהתפעה צצו לי בעיות חיבור לראוטר אלחוטי הנייד רושם שהוא מחובר עם limited acces מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-