רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג איך אני עובד עם MULTILINK ב WIN XP אני אנסה להגדיר את זה אולי יותר טוב אני נותן למחשב 2 כתובות IP משני מקורות 1. כרטיס רשת Macronix 2. חיבור USB איך אני משלב את השניים ומגדיל את רוחב הפס ? או שזה אמור להתבצע באופן אוטומטי , בקיצור אין לי מושג מחכה לעזרתכם בתודה מראש
-
שלום ותודה מראש על העזרה. יש לי ווינדוס XP עם כרטיס רשת אלחוטי (בחיבור USB), כאשר התקנתי אותו בפעם הראשונה הוא זיהה את הרשתות והתחבר בלי שום בעיה. אבל בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מזהה לי את הרשתות ואני נאלץ להתקין את הדרייבר מחדש. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חבר'ה בווינדוס ME היתה פקודה שנקראה winipcfg שהיה אפשר לשנות דרכה את ה-IP איך הפקודה הזאת נקראת ב-XP? יש לי גרסת Home והפקודה הזאת נותנת לי שגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, אני רואה את הקבצים בין שני המחשבים אבל פתאום (אחרי שהתקנתי Bearshare) האינטרנט לא עובד במחשב שלא מחובר לרשת, לא שונו הגדרות, בדקתי שמוגדר שיתוף על האינטרנט, אפילו הסרתי את התוכנה שהתקנתי וגם את הפיירוול והאנטי וירוס, התקנתי מחדש את הרשת ואת החייגן בשני המחשבים וכלום! המחשב שמחובר הוא XP PRO עם ADSL מודם USB חיצוני והוא ממשיך לעבוד כרגיל, השני הוא 98SE, יש בו את כל הפרוטוקולים כולל client for microsoft networks, file sharing , tcp/ip, TCP/IP -> DIAL UP NETWORKING , אדאפטר של שם הכרטיס:REALTEK, וגם פרוטוקול שנקרא dial up to realtek..... נעשו ריסטרטים, התקנתי מחדש את הBEARSHARE וגם בדקתי שהפורטים מוגדרים נכון, יש לציין שכשהכל עבד כרגיל לפני שקרתה התקלה במחשב הXP ה…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
The internet works. sharring files between 2 comp's is the problem. When I'm trying 2 share it asks for username and password ? What r they ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מאמין שלא צריכה להיות בעיה אבל אני רוצה לבדוק. זה אפשרי פשוט לשים במחשב אחד שני כרטיסי רשת ובשניים האחרים כרטיס רשת אחד (בכל אחד) ולעשות ככה רשת ביתית?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כרטיס רשת זמין, קצוות הוחלפו בקבל רשת, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
היי, המודם שלי, siemens sl2-144, החתיכת זבל הזה, ואני משתמש בביטוי כזה רק בגלל שהוא באמת כזה, גוסס. וכשאני אני אומר גוסס, אני מתכוון שנזקקתי ל20 רפרשים ועוד 60 שניות עד שהדף הזה עלה, ואני מתפלל שההודעה תשלח. ניסיתי מכמה מחשבים, כמה דפדפנים, בלי פיירוואל ועם פיירוואל. אני אמנם צריך לבטל את הסייפנט, אבל אני לא מאמין שזה עד כדי כך חונק. בכל מקרה, כיוון שיש לי ניסיון רע עם המודמים שבזק נותנים, חוץ מה600E שהיה מצויין אבל... פשוט מת אחרי שנה ומשהו, רציתי לדעת, האם יש מודם שאני יכול לבקש מהם, או אפילו לקנות מחנות פרטית? אני רוצה משהו אמין, שלשם שינוי יחזיק יותר משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, הרכבתי אותו והכל טוב חוץ מדבר אחד- הווינדוס(ווינדוס 7) לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה בלוח אם שלי(אסרוק p55 דלוקס) מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? דרך אגב, אני משתמש בראוטר של בזק(asus am604g)
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי את הנתב הנ"ל ועכשיו רציתי להיכנס אליו ל-setup כדי להגדיר מחדש פורטים עכשיו נכנסתי לכתובת 192.168.1.1 כמו שרשום בחוברת ואז הופיעה לי תיבת ה-username and password עכשיו רשמתי admin ב-password והשארתי את השם משתמש ריק אבל זה לא נכנס!! אני לא זוכר שמעולם שיניתי את השם משתמש והסיסמה ואין מצב שמישהו אחר נגע בזה עכשיו אני צריך להיכנס ל-setup. מה עושים??
-
- 12 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי דרך אגב חוץ ממנו עוד שתי מחשבים חדשים אחד 1400 והשני 1700, ושניהם נמצא ברשת עם ADSL משותף אך תמיד המחשב המשותף תלוי במחשב המשתף, וזה מעצבן! אפשר לעשות עם המחשב איזה שרת או משהו , שמעתי שאפשר לעשות דבר כזה, אם כן תפרטו לי בבקשה איך ומה צריך.
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה המרחק המקסימלי שאפשר למתוח כבל של רשת ללא שימוש במשחזר?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שני מחשבים מחוברים לרשת (אינטרנט) בעזרת ראוטר אלחוטי. מחשב ראשי עם WIN7 מחובר בחיבור קווי ישיר לראוטר. מחשב שני WINXP מחובר אלחוטי. המדפסת מחוברת ומותקנת במחשב הראשי (WIN7), יצרתי שיתוף מדפסת בלבד. במחשב השני (WINXP) ביצעתי חיפוש מדפסת ברשת ומה שנמצא הוא שקיימת רשת ביתית, קרי, המחשב הראשי מזוהה וכאילו אותרה מדפסת אך היא לא מופיעה. השלב האחרון לשיתוף התבקשתי לתת שם למדפסת וכאן נתקעתי. איך אני ממשיך מכאן, והאם זה באמת השלב האחרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של NETGEAR , WPN824 v3. הוא מחובר למחשב הנייח בחיבור חוטי ולנייד בחיבור אלחוטי. כל כמה שעות , בערך 12 הוא מחלטי להינתנק מהאינטרנט ואני צריך לחבר אותו מחדש על ידי כך שאני עושה לו ריסטרט ומגדיר אותו מחדש. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעייה? , הוא עבד אצלי חודש שלם בלי ניתוק אחד.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחובר בתשתית כבלים,עקב מעבר דירה אני צריך להחליף את התשתית כי אין תשתית של כבלים בבית החדש. צריך לעבור לצד השני מה היתרונות/חסרנות של חייגן? מי הספקית המומלצת? אני ממש לא מבין בזה כלום... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום אחרי איפוס הראוטר TP-LINK WR541Gאני נתקל בבעיה מוזרה. המחשב מזהה את הראוטר וכן מחשב נייד אבל הגלקסי שלי לא. זה עבד בעבר והגלאקסי מתחבר במקומות אחרים. בלוג של הראוטר אני רואה : [table] [tr] [td]51[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]52[/td] [td]0084:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]53[/td] [td]0089:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]54[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]55[/td] [td]0108:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]56[/td] [td]0111:DHCPS: 1:0xb407f9859ddb, NAK in request.[/td][/tr] [tr] [td]57[/td] [td]0115:DH…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום , ברשותי מחשב נייח עם כרטיס רשת שעל הלוח אם היום בבוקר פתחתי את המחשב והסטטוס של הכרטיס רשת כל שניה משתנה מ unplugged ל enable ממש מהר . (המחשב מחובר למודם) החלפתי כבל רשת , ניסיתי את המודם את מחשב אחר והכל עובד בסדר . חשבתי בהתחלה בעיות חשמל אבל הכל עובד , כרטיס קול חיצוני עכבר מקלדת וכל הHD . ניסיתי לבודד את הבעיה כל פעם להוציא משהו אבל עדיין אותה בעיה מה יכולה להיות הבעיה? סתם ככה נדפק כרטיס רשת שעל לוח אם ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
סוף סוף היתנתקתי מ aquanet והתחברתי לNetvision שהם לפי דעתי הרבה אבל הרבה יותר טובים מaquanet היתחברתי למבצע של 99 שקל בחודש לחצי מגה בלי התחיבות והשארתי אצלי את המודם של aquanet זה מודם pci תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, המליצו לי על ראוטר אל-חוטי של DLINK מדגם 624, אני רוכש בחול ככה שהמחיר בהחלט לא יקר. אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי בתקן זהה במהירות של 54Mbps, יש למישהו המלצות לכרטיס לא יקר שיתאים לי? אני ממש לא מבין בכל התחום של הרשתות, כך שלהיכנס לאתר ולבחור לפי מפרט לא מתאים לי. תודה, Anatoli.
-
- 11 תגובות
- 937 צפיות
-
-
כבר המון המון זמן שיש לי בעיות חיבור ואיטיות עם האינטרנט, פעם הייתי ב015, עברתי ל014 והמצב הרבה יותר טוב, אבל עדיין מאוד בעייתי. כבר המון זמן שלא ראיתי הורדה שמתקרבת למהירות שאני מנוי אליה (מקסימום זה מוריד על חצי) לדעתי יש בעייה של תשתית עלובה איפה שאני גר וכרגע לעבור תשתית (מהוט לבזק), לא אופצייה, אני כבר ויתרתי ואני פשוט מנסה לחיות עם זה. אבל כבר לא מעט זמן התחילה תופעה בלתי נסבלת שחלק מההורדות מתבצעות בקצב של Bytes (פחות מ1KB לשנייה) למשל מראפידשר ומינינובה, אבל אלו רק דוגמאות ספציפיות, יש עוד הרבה. למה לעזאזל זה קורה? יש משו שאני יכול לעשות בעניין? זה ממש מחרפן אותי.
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר רשת בין שתי מחשבים דרך hub (בנתיים זה 2 מחשבים מאוחר יותר יהיו 3) +שיתןף אינטרנט איך אני עושה את זה? ויש לי משהו מוזר מכייון שאני משתמש בשני כרטיסי רשת במחשב עם האינטרנט (אחד בשביל המודם כבלים ואחד שהולך לhub בקבל ישיר) ומופיע לי גם חייגן וגם שני חיבורי רשת הנה תמונה:נא ליתלם מהחיבורים הלחוצים אלא חיבורי רשת של VMware
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא הכי מרוצה מבימועים הקושחה המקורית של לינקסיס... חשבתי לכניס לו קושחה חליפית, מה מומלץ? אני מחובר דרך הוט לנטוויז'ן
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-