עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Haflo,

היי! יש למישהו כא לינקים למדריכים או הסברים בנוגע לקישור WinXP Pro and Win98SE בקבוצת עבודה ושיתוף אינטרנט? אני מעוניין לחבר WinXP and Win98 יחד ללא שימוש ב Home Network Setup Wizard של WinXP.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by zabi_g,

שלום, אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? תודה,

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  3. Started by tiptipon,

יש לי נתב LINKSYS WRT300N והבנתי שאפשר להחליף את מערכת הפעלה לTOMATO מה זה בדיוק ובמה זה יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  4. רשות התקשורת האמריקאית מגלה "קצת" יותר רצינות ממשרד התקשורת הישראלי ומאלצת את TP-LINK לשנות את מדיניותה לגבי קושחות צד שלישי. http://www.netcheif.com/blog/?p=6339

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by ASDA2SD,

אני מחובר ל012 + כבלים אני משחק במשחק ET ויש לי הרבה בעיות בכול השרתים הישראלים הרבה פעמים הפינג קופץ ל999 ואחרי 10 שניות חוזר אני היחיד בשרת שזה קורה לו הבעיה אזות היתחילה לפני איזה שבוע... אני מבין במחשבים והכול אני סוגר את כול התוכנות מי MSCONFIG עשיתי פדיקה ווירוסים עם התוכנה קספרסקי הכי חדשה השתמשתי עם התוכנה Ad-Aware SE Professional הכי חדש ועם התוכנה ועם עוד תוכנה לנקוי REG אני מחובר ל012 איזה חצי שנה 8 חודשים לא יודע אפשר להתנתק מי הם בגלל הבעיה אזות??בלי לשלם קנאס הוא משהו? אני מתקשר אליהם הם אומרים לי זה לא בעיה שלנו ..... וגם הכבלים אותו דבר פעם הייתה לי אותה בעיה בערך! עשיתי למחשב פורמט פעמים! זה לא עזר:< שהייתי מוריד איזה קובץ הוא משהו אז זה הייה מוריד לי…

• 14 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by tal1971,

שלום לכולם יש לי שרת dhcp עובד תחת win2k, אבל יש בעיה! יש לי יותר מ-254 מחשבים באירגון איך אני מגדיר שני סיגמנטים לאותו שרת? חוץ מזה יש בעיה בחידוש הכתובות יש למישהו רעיון איך מגדירים שכל 8 ימים יחדש כתובות באופן אוטומטי. בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  7. רציתי לדעת הרשת האלחוטית שלי לא מאובטחת ואכן אני רוצה לאבטח אותה בדרך הקלה והמהירה ביותר אבל שהאבטחה תיהיה אבטחה אכן קשה מאודד לפריצה......ורציתיי לדעת איך אני מאבטח??? תודה לכולם מראש על העצות ועל העזרה!

• 9 תגובות
    • 978 צפיות
  8. יש לי שני מחשבים התקנתי בהם את הרשתות בדיוק כמו במדריך שהבאתם, תודה מדריך מצויין.... אבל משום מה יש לי בעיה אני לא מצליח להיתחבר מהמחשב הלקוח לאינטרנט.... אבל אני מצליח לשתף קבצים בין המחשבים בכייף ובלי בעיות יש למישהו פיתרון? תודה בכל מקרה

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  9. לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  10. Started by Yakirlv29,

יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  11. שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  12. Started by Shlompy,

שלום, יש לי שאלה. אם אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים בעזרת שני מתאמי רשת אלחוטיים ב USB, זה אפשרי? או שאני חייב ראוטר? הדגש הוא על שיתוף קבצים בלבד, ולא אינטרנט. תודה.

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  13. שלום לכולם, עברתי מ-DSL לכבלים היום ויש לי בעיה מוזרה עם הראוטר. (LEVEL ONE WBR-3406TX) אני מחובר על 5 מגה - כאשר אני מתחבר ישירות עם מחשב דרך מודם הכבלים אני מקבל את מלוא הקצב מהתשתית. ברגע שאני מחבר את הראוטר למודם הכבלים ומתחבר דרכו - הקצבים לא עוברים את 80KB בהורדה במקום 650KB. עשיתי עדכון FIRMWARE לראוטר אך אין שינוי. מישהו מכיר את הבעיה ו/או פתרון אפשרי בשבילה?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by yosda-boy,

שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. היי.. הגיע מחשב חדש, המחשב הישן יעבור לחדר אחר, יש אינטרנט ב ADSL של בזק בינלאומי 1.5M . איך אני יכול לחבר שני מחשבים בשני חדרים שונים לאותו חיבור אינטרנט ? מה הן האופציות שלי ? (אלחוטי, ראוטר (שאין לי מושג מה זה).. להעביר כבלים?) או בקיצור... מה האפשרויות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  16. Started by israelnba,

יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by darkman,

קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה להשתמש במצלמת אבטחה (נניח אחת שפועלת על WIFI) והיא תחובר לראוטר שיעשה UPLOAD של הסרטונים ל DROPBOX למשל. הבנתי שלכך אני צריך מחשב ואז העסק יעבוד יופי. אבל, אני לא רוצה לערב מחשב בתהליך אלא רק מצלמה וראוטר. ולכן חשבתי אולי על שימוש בראוטר עם תמיכה ב DDWRT עם פונקציה שעושה UPLOAD ל DROPBOX. אם מישהו מכיר משהו שיכול לעבור בצורה זו או אחרת אשמח לשמוע. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  19. Started by reflex,

כאשר אני עושה פינג בCMD לשרת משחק אירופאי אני מקבל בין 80-100 MS. כאשר אני מפעיל משחק (אמריקסארמי) הפינג הכי נמוך הוא 350 . למה? מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by lyzer,

רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  21. שלום לכולם! לאחרונה קניתי מחשב חדש, והמחשב הישן עבר לאחותי.. בגלל שיש עכשיו 2 מחשבים קניתי ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי, הלכתי לפי מדריך והכל הלך טוב ויפה! עכשיו לשאלה - כרגע במחשב הישן יש WINDOWS XP ובחדש WINDOWS 7, האם יש דרך להעביר קבצים על ידי הרשת ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה דפים מהמחשב השני למרות שמותקן על כל אחד מערכת הפעלה אחרת? אם כן אשמח לאיזה תדרוך קצר כי אף פעם לא התעסקתי בנושא

22. המודם הזה יתאים לסיב של סלקום? https://www.aliexpress.com/item/4000747557354.html

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by niv251,

לא מזמן שדרגתי לבזק 2.5MB עכשיו הם הציעו לי אינטרנט אלחוטי חינם.. עכשיו שמעתי שאפשר לפרוץ לזה בקלות גם אם יש סיסמא.. וגם שיש בעיות רשת שיש הרבה בעיות.. אז מה אתם אומרים כדאי או לא?

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת האינטרנט בשניהם עובד אך אני לא יכול להעביר קבצים יש לי במחשב א שארד הארד ובמחשב השני שארד פולדר בשני המחשבים יש וינ אקםפי והרשת מוגדרת לפני המדריכים באתר אז למה אני לא יכול להעביר קבציםםםםםםםםם????? ובבקשה אל תגידו שאני אבדוק אם הם על אותה וורקגרופ כי הם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  25. Started by J.allmighty,

Transferred 1,137 files totaling 12.02 GB in 23 minutes 42 seconds (9.20 MB/s) כרטיסי רשת על 1000/100 ו switch 10/100 רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים