עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Zeev86,

היי. קניתי ראוטר TP LINK לפני כשנה (TP-Link TL-WR641G). לאחר שדרוג ל12 מגה, לפעמים הוא מחבר אותי, ולפעמים לא. בתמיכת בזק בינלאומי הסבירו לי שכנראה הראוטר לא מסוגל לעבוד עם חבילה כזאת. אשמח אם מישהו יענה לי אם זאת בעיה בראוטר או שבתמיכה של הספק פשוט לא רוצים לעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שלום עשיתי וניסיתי הכל.. כתבתי את הIP שכתוב בחוברת, נכנסתי לIPCONFIG ובדקתי את הדיפולט גייטוויי.. מה לעשות? ראוטר אלחוטי משולב במודם.. מהמבצע של בזק סימנס Sl2-141 תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by Zeevikkk,

היי שלום רציתי בבקשה לדעת מה זה בדיוק אומר שיש short והאם זה יכול לקרות בגלל משיכה חזקה והאם זה ניתן לפיתרון או לפרוס כבל חדש ?

4. Started by doker,

שלום יש לי שני מחשבים בבית ורציתי לחבר ביניהם רשת אלחוטית יש לי ADSL רציתי לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות הראוטר יעמוד ליד מחשב אחד האם אני יכול לחבר אותו באופן קווי לראוטר? שאלה אחרונה אם יש לי טלפון אלחוטי בבית שפועל בתדר 2.4 זה יפריע או לא תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by rapiz,

התקנתי את הIIS 5.1. הוא עובד בתוך המחשב (Localhost), אבל שאני מנסה להגיע אליו מהאינטרנט לא הולך. פתחתי והעברתי פורטים בראוטר ובפיירוול, בדקתי וכשהIIS רץ אני רואה פורט 80. כמו כן במידה ואני משנה את הIIS לפורט אחר לדוגמא 44444 אז אני רואה אותו פעיל ואת ה80 כבוי, ככה שהפורטים פתוחים והIIS עובד... כשאני מנסה להיכנס דרך הרשת http://20.20.20.20/ אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage (כמובן שבמקום ה20ים אני מכניס את הIP החיצוני שלי). ניסיתי כל מיני הגדרות כל מיני נסיונות שום דבר לא הלך בנתיים.... יש למישהו רעיון לפני שאני משתגע? תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by RomaDev,

שלום!!! אני יסביר לכם היום איך יוצרים אתר FTP מאובטח עם ססמא משלכם!!! 1) התקינו את internet information service (iis) Manager ואת FTP servise בהוספה והסרה של תוכניות וב- רכיבי Windows ואפשרות internet information service אחר כך כנסו ל- כלי נהול שבלוח בקרה ותפעילו את iis . חשוב לדעת !!!!! ה- IIS נמצא ב- Windows XP Professional ו NT ו Windows 2000 וכול הזמן שאתם מכבים את המחשב ומדליקים אותו ה- IP משתנה אז תצתרכו כל הזמן לשנותו! 2)אתם תראו בצד את הרשימה הזאת תבחרו FTP ותעשו כפתור ימני על ה- FTP ותלחצו Properties . http://planet.nana.co.il/romadev/Pic1%2Ejpg 3) ובכתובת ה- IP תשנו מ- (All Unassigned) ל- האי פי שלכם המופיע ברשימה! http://planet.nana.co.il/romadev/…

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. Started by E-tay,

עשיתי עכשיו רשת בין 2 מחשבים בבית ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד למחשב אחד את הרוחב פס ולהעלות לשני...

8. שלום רב, שאלה לי אל המומחים בפורום לאחר ויכוח שהיה לי בנושא עם חבר. אני מחובר לבזק בינלאומי ועובד כרגע עם חייגן (דרך הוט, חיבור 1.5 ללא ראוטר, ז"א המחשב הנייח מחובר דיירקט למודם). חבר שלי טוען שהחייגן רק מאיט את קצב התעבורה שלי היות והתקשורת שלי עוברת דרך עוד רכיב. האם הוא צודק? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. ד"א אני לא מחובר לאף תכנית גיימרים או משהו דומה. אם מישהו יודע מה טווח ה- IP של התכנית הזאת אני אשמח לדעת והאם היא באמת מועילה לגלישה ולמהירות. תודה ויום מצויין לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מודע לבעיית חוסר מודומים VDSL בארץ ומתוך רצון להימנע מזה המוצע על ידי בזק המשלב נתב ומודם החלטתי לחכות עם הרכישה. כיום אני בחבילת 30 מגה ADSL 014 גולש יציב בלי בעיות על ראוטר של לינקסיס ומודם של בזק http://www.baudtec.com.tw/p_adsl2+%20router_r243r1.htm# למה אני מוגבל ל 15 מגה ולא ל 24 מגה תיאורטיים אשר נתמכים על ידי המודם בתקן ADSL 2? אני מוכן ל"סחוב" על 24 מגה למרות החבילה של 30 מגה שאני משלם העיקר לא לקנות מבזק. אך למה אני לא מקבל את המהירות התיאורטית הנתמכת על ידי התקן? תודה מראש משה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by johni,

מי ששם לב, כשנכנסים לאתר YNET, רואים את המסך הראשי למשך כמה שניות טובות עד שמופיע הסרגל המאפשר הזזה למעלה/מטה של העמוד. זה קורה בכל כניסה לכתבה או כל טעינה מחדש של האתר. הדבר הזה קורה מכיון ש YNET רוצה שישימו לב לפרסומת שלהם. השאלה שלי אם יש כאן מישהו שיודע איך אפשר לסדר את הזה. גם אם אני משתמש בגלגלת של העכבר, ב PGUP/PGDN לא ניתן לרדת למטה בעמוד עד שהסרגל הזזה לא מופיע. וזה לקוח כ 5 שניות כל פעם. ממש מעצבן. תותח מי שיפתור לי את הבעיה הזו אם בכלל אפשר. בנוסף מה שהם עוד עושים, אתה נכנס לכתבה כל שהיא, אתה רואה פרסומת לכמה שניות או שאתה לוחץ על הכפתור דלג ואז מופיע העמוד בו יש את הכתבה. אך מה קורה, עליו יש עמוד שקוף לגמרי שלא ניתן לראות אותו, בפועל מה שקורה אתה מנסה לרדת למט…

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by noam_m,

טוב אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שמישהו פותח נושא שלא קשור ל100מגה, הוט, חייגנים והוטבוקס או כמה אגורות ליום עולה אינטרנט בישראל בימנו : הרשת בבית שלי מורכבת כרגע מהוטבוקס שיושב באמצע הבית בקומה עליונה ומספק אינטרנט חוטי למספר חדרים בבית וגם כן אינטרנט אלחוטי. אחד מהחדרים האלה נמצא בקומת הקרקע, במרחק אשר לא מאפשר קליטת אינטרנט אלחוטי. המחשב שנמצא שם מחובר קווית ואין לו כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה שאני מנסה לפתור כרגע היא שהזמנו מדפסת מסוג HP Officejet 6500A Plus אשר מסוגלת לתפקד כמדפסת רשת עם חיבור אלחוטי והיא צריכה להיות ממוקמת באותו חדר רחוק בקומה הקרקע. ברשותי נתב מסוג WRT54GL‎ אשר לצערי הפסקתי להשתמש בו בעבר בגלל הוטבוקס, חייגנים ושאר ירקות. (אם כבר מדברים על ירקות, מו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by urinka,

היי חברים אני מנסה להקים OpenVpn Server (למטרות למידה) יש להדגיש שלא מדובר ב OpenVpn Access Server (שאותו די קל להתקין) אני מחפש מדריך להתקנה אבל כזה שמסביר למה עושים כל דבר ומה ההשפעה שלו אני גם מעדיף מדריך שמפריד בין הגדרות השרת הכלליות ובין הגדרות המשתמשים בנוסף אני מחפש מדיך לניהול משתמשים ב OpenVpn אני מעדיף ללא GUI (כי לומדים דרך הרגליים או במקרה הזה דרך האצבעות :-) ) עברתי על המדריך הזה https://help.ubuntu.com/community/OpenVPN שנראה הכי המפורט ממה שמצאתי ... אבל נתקלתי בהמון שאלות ולא ממש הצלחתי להתקדם רעיונות ?? תודה URINKA

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. לפני יומיים קיבלתי נתב של EDIMAX התקנתי אותו הכל פעל טוב ויפה כשניסיתי לנתב פורטים כנראה שנגעתי יותר מידי בהגדרות ואני יודע שגם עשיתי DHCP DISABELD ולא זוכר את ה- IP שרשמתי קיצר כשאני רושם את ה- IP של הנתב כלום לא קורה שום תגובה בבקשה אני כבר נואש מה לא עברתי עם האינטרנט הזה נמאס לי מזה כבר בבקשה תעזרו תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חברה אני צריך את זה דחופ מאוד צריך מדריך/עזרה איך להגדיר את המדפסת כמדספת רשת שאני יוכל להדפיס ממחשבים אחרים

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום לכולם לאחר שנתיים של עבודה הראוטר שבק חיים כל דבר שניסיתי לא עזר לכן אני רוצה להתקדם לראוטר חדש. השאלה שלי, כרגע יש לי PS3 שיכול להתחבר בתקן N ומחשב נייד ללא היכולת כזאת PS3 משמש לי כסטרימר ואני מעביר קבצים מהמחשב ל-PS3 בעזרת התוכנה שגם ממירה את הקובץ מ-MKV בראוטר שהיה לי עד עכשיו העסק קרטע עד יאוש האם השקעה בראוטר בתקן N יעזור וישפר משמעותית את הנושא? או שבגלל שהמחשב לא תומך תקן N אז זה לא משנה? (כל החיבורים הם אלחוטיים)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by hello,

טוב...לי ולחברים שלי יש מחשבים מושקעים למדי... לכל אחד יש לפחות 2 כ.רשת. הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לחבר אותם אחד לשני היא כאשר אחד הוא host אז כמובן הוא יכול לגשת אל שתי המחשבים וכל אחד אליו. so far so good הבעיה היא כאשר אנחנו מנסים לשחק ברשת.... רק מחשב אחד יכול להתחבר... השאלה שלי היא אם חיבור של כולם אחד לשני יפתור את זה(3 כבלי רשת) או שחייבים כ.רשת עם שני חיבורים או hub או router.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. בין המפצל מהקיר, למודם-ראוטר, מחובר כבל בצבע אפור (זה נראה כמו כבל טלפון, אבל לא יודע אם זה אכן כבל טלפון). בכל מקרה, מה השם של כבל זה (באנגלית עדיף). הסיבה: בזק בינלאומי חיברו לי את המודם-ראוטר שלהם עם כבל כזה, והוא באורך הגלות (לא הגזמה - ממש ארוך), ואני רוצה לרכוש כזה ב ebay אך אחד ממש קצר. תודה!

• 6 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  19. ברשותי ראוטר של TP-LINK מדגם TP-WR541G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=31 שני המחשבים מחוברים לאינטרנט אפשר לגלוש להוריד וכדומה.. אבל יש בעייה בשני המחשבים, אי אפשר להתחבר למסנג'ר משניהם, ואי אפשר גם להתחבר לווינדוס-אפדייט, למרות שבשני המחשבים מותקן ווינדוס XP חוקי עם SP2. הורדתי עידכון FIRMWARE לראוטר אבל זה לא עזר לפתור את הבעייה. ניסיתי לחפש לפי קוד שגיאה שקיבלתי גם בניסיון ההתחברות למסנג'ר וגם בניסיון ההתחברות לווינדוס אפדייט, וזה משהו שקשור לראוטר ללא שום ספק, ומשהו שקשור בפורטים והרשאות, אבל אין לי מושג איזה פורט צריך לפתוח ואיך עושים זאת. בתמיכה הטכנית של ברק לא יכולים לעזור לי בגלל שאני יכול לגלוש וזה מעבר ליכולתם לעזור לי בבעייה. יש פה מישהו עם…

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  20. Started by דנדן,

לא יודע אם זה המקום המתאים או לא, מקסימום מנהלים תעבירו. לכל משתמשי בזק בינלאומי, ומשתמשי המייל שלהם. אני מציע לכם לבדוק מידי פעם את הWEB MAIL שלכם, כי מתברר שהוא לא מאובטח בעליל, ומתברר שפרצו לי לתוכו אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית שלהם, לא היה להם מה לעשות חוץ מלשנות סיסמא. האזהרה הזאת יותר קריטית מאז שחוק הספאם נכנס. הפורץ הנכנס, שולח מכם ספאם ללא הגבלה למקומות שונים, לאחר מכן משנה את ההגדרות בהגדרות הדואר, כך שאדם שקיבל מייל שנשלח מהWEB MAIL ויעשה REPLAY, יגיע למקום אחר, ואפילו לא תדעו על זה. וכמובן שהוא יכול לקבל כל מייל אחר שלכם, הכוללים אפילו פרטים אישיים וחשובים במידה ויש.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by The-Crush,

יש לי שתי בעיות ברשת שחיברתי אני עשיתי בדיוק כמו שאמרו לעשות IP לכל מחשב בנפרד כמו 192.168.0.1 זה למחשב הראשי ולמחשב השני שיניתי את הסוף ל-2 אבל כשניסיתי לעשות פינג ממחשב הראשי למחשב משני הוא רושם לי :s05: Request Timed Out אגב הרשת שהרכבתי הוא דרך האב שכמו כן גם מחובר לאינטרנט מודם של בזק ולגבי הבעיה השניה הוא שאני מנסה לחבר את שני המחשבים לאינטרנט אבל עם חייגן כשאני מנסה לחייג ממחשב אחד הוא מתחבר אבל כאשר אני משאיר את המחשב הראשי מחובר ומנסה לחבר את השני עם חייגן הוא לא מאפשר לי להתחבר....האם יש אפשרות לעשות משהו בנידן? אודה מאוד למי שיעזור לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by J0n1,

גם לכם? יש לי 1.5 והוא מוריד לי על 20 עד שאני נכנס לאתרים זה נצח, שלא לדבר על לראות סרטונים... מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  23. שלום לכולם בזמן האחרון המודם כבלים שלי עושה לי הרבה בעיות , הוא כל הזמן אחרי X שעות פתאום יוצא מסינכרון או שאני גם בבוקר והוא לא עובד (הנוריות כבויות כולן). (ד"א אני ב012 ער"ז אולי אני לא לבד..) יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שבזמן האחרון חיברתי את הכבל שלו לקיר כשלידו (צמוד אליו) עוברים גם שני כבלים של סאונד? שמעתי על בעיות דומות שהיו לאנשים שאני מכיר בגלל מכשירים חשמליים שהיו ליד אולי גם הכבלים האלו מפריעים

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. 1) נתב של LevelOne בו יש firewall פנימי (וכנראה שצריך הרבה ידע ועבודה כדי לקנפג אותו). 2) ה Firewall הנמצא על לוח האם Asus A8N-E (מובנה בתוך הלוח - NVIDIA ForceWave networking & Firewall). 3) ה Firewall שמגיע עם Windows XP SP2. המחשב מחובר דרך הנתב שצוין בסעיף 1 ומשמש לגלישה רגילה באינטרנט + Emule מדי פעם. יתכן ובעתיד גם למשחקי רשת (בין 2 מחשבים המחוברים לאותו נתב ואף ברשת האינטרנט עצמה). על המחשב מותקן אנטיוירוס של קספרסקי ואני לא מעוניין לחפש ולהתקין firewall אחר אלה משהו פשוט שיעשה את העבודה. תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by deking,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.