רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר \ משתמש בראוטר הזה ? http://www.tplink.com/products/product_des.asp?id=31 האם היכולת שידור שלו שכתובה (2X, 3X) היא באמת מוכחת או שזה עוד גימיק חרטא ?
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
המחשב שלי עובר בין שתי רשתות שונות בתדירות גבוהה. איך אני יכול לבחור לאיזה רשת המחשב שלי ייכנס ע"י טבלה פשוטה (או משהו אחר) ומבלי להגדיר מחדש את הגדרות הרשת שאני עובר אליה (דוגמת הגדרת כתובת ip ושם הרשת)? שמעתי שיש תוכנות למטרה הזאת,אבל הם עולות כסף... המחשב: p3-800mhz windows 98 נ.ב יש לי רק כרטיס רשת 1 שמותקן על אותו מחשב.
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי מחשב נייח חדש. בסופו של דבר החלטתי למקם אותו בבית לא בחדר בו נמצא הנתב. כלומר - אני נאלץ לחבר אותו לרשת באמצעות קישור אלחוטי. לצורך כך לקחתי את האנטנת USB edimax ששימשה אותי לסטרימר בבית וחיברתי אותה למחשב. ההסדר הזה עובד בסדר, אבל נוצר מצב שלפעמים אם אני משאיר את המחשב עובד כל הלילה בהורדות, בבוקר אני רואה שאין רשת וההתקן לא עובד ואני נאלץ לעשות לו הפעלה מחדש. (אין לי מושג אם זה בעיה בהתקן עצמו או בגורם אחר). אז השאלה שלי היא כזאת - האם כדאי לי פשוט לרכוש כרטיס פנימי? אם כן איזה מומלץ? (התקשורת בבית היא 2.5). ראיתי שההמלצות פה למחשבים נייחים הם כרטיסי PCI כמעט באופן גורף, אז אשמח לדעת מדוע ומה היתרון הכל כך ברור שלהם לעומת חיבורי ה - USB החיצו…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני כנראה אקנה אותו.. עכשיו אני רוצה לדעת איך הוא.. אם למישהו יש אותו שיתן עליו בבקשה ביקורת קצרה אני גם רוצה לדעת איך המהירות שלו ואם אין לו תקיעות.. כי אני משחק מחשקי-רשת ;[
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10 מה אתם אומרים עליו? בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון .. יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<? זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ השאלה היא האם זה אפשרי? תודה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בשבוע שעבר הכריזה ASUS על מתאם אלחוטי מסוגנן. הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=2150
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?
-
- 13 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לפני מספר ימים הקמתי רשת בייתית, אחרי שקניתי מחשב חדש והכל עבד טוב נכנסתי למיקומי הרשת שלי והגדרתי רשת בייתית, הכל עבד טוב, יש לציין שלפני כן היה לי מודם במחשב אחד שיכל לשמש גם כראוטר, הפכתי אותו לראוטר והיה שיתוף קבצים בין המחשבים וגם אינטרנט. לאחר מכן פירמטתי את המחשב הישן שלי שהיה מותקן בו המודם פעם ואחרי הפירמוט ניסיתי להגדיר את הרשת הבייתית לפי האשף של ווינדוס וזה לא עבד, אומנם האינטרנט עבד והוא פועל לי בשני המחשבים אבל שיתוף הקבצים והמדפסות לא עובד.. אני לא מצליח לסדר את הבעיה התקנתי את המודם בשני המחשבים הפכתי אותו לראוטר בערך איזה 20 פעמים וגם ניסיתי להגדיר את הרשת איזה 20 פעמים כבר.. ניסיתי הכל.. הוספתי מיקומים ברשת ותיקיות משותפות אבל אני רואה אותם רק באותו מחש…
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם ניתן לעשות חבילות אינטרנט בשתי חברות שונות? קיבלתי הצעה לא רעה מהוט בטריפל עם 500 מגה, לעומת מה שאני משלם כיום, הבעיה שהוטנט לא תומכת.מעל 100 מגה ב-ip קבוע. האם ניתן לשלם לספק נוסף או אפילו ספק אחר בשביל ip קבוע על אותה תשתית של הוט? תודה
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
את שורת ההכרזות של יצרניות מוצרי ה-WiFi חותמת חברת TP-LINK שהציגה ב-CES 2016 ארבעה נתבים חדשים, ובכללם נתב התומך בתקן 802.11ad הפועל בסביבת התדר 60Ghz. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6144
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
תוכנת ה FTP: Bullet Proof FTP V2.31. המחשב שלי מחובר להאב שמחובר למוקם Alcatel Home שהפכתי ל Pro. פתחתי את פורט 21 במודם והתוכנת FTP פתוחה גם על פורט 21 וזה לא עובד. אז מה עשיתי? באווטסייד פורט כתבתי 21, ובאינסייד פורט כתבתי 2121. וכמובן שגם בתוכנת FTP שיניתי ל 2121. עכשיו מצליחים להתחבר אלי מחוץ לרשת הביתית, אבל לא מצליחים להעלות קבצים (כמובן שאפשרתי את האפשרות הזאת), לא מצליחים להוריד קבצים, לא רואים קבצים... מה שכן עובד: מי שמעלה לי תיקייה שלמה שיש בה משהו... אז תיקייה זה כן יוצר.
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי. אם אני מחבר את המחשב הנייד שלי לרשת עם חיבור אוטומטי, ויש תקשורת, האם כרטיס הרשת של הנייד תקין? (אני בודק את זה בעבודה) בבית לעומת זאת, יש לי מקרה מוזר. כשאני מתחבר דרך חייגן לספק בזק בינלאומי מהמחשב הנייח, מתחבר לי בלי בעיה. כשאני מתחבר עם החייגן, עם אותן ההגדרות, במחשב הנייד, אין לי אפשרות להתחבר לhost ובאמצעות L2TP, רק דרך IP מסוים ורק אם זה מוגדר כPPTP. אצל מי הבעיה, נייד או ספק? תודה רבה מראש לעוזרים. (חשוב לי לציין, שכשאני גולש דרך PPTP אני מרגיש שהאינטרנט לא זז, ואני מקבל פינג 200 במקום 100 בשרתי משחק. והבנתי שחבילות של 12 מגה דורשות חיבור L2TP)
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית שאנשים שיתחברו אליה יקבלו דף כניסה שיצטרכו לאשר לפני שנכנסים. אין לי קונפיגורציה של הראוטר אפשרות להוסיף דף כניסה. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי אני גר בקיבוץ שבו יש רשת משותפת בין כל המחשבים והאניטרנט! כך שאני מחבר רק את הכבל רשת מהנקודה שבקיר למחשב ללא שום שינוי בTCP/IP או הגדרה נוספת... חוץ קבוצת העבודה! לאחרונה רכשתי ראוטר מסוג D-Link DIR-300 Wireless G Router הכל עובד יופי אחרי שהגדרתי אותי לעבוד בHTCP חוץ מהרשת הקיבוצית.. אני לא רואה אף מחשב ואני לא מסוגל גם לחבר או למצוא אף מחשב.. מדוע זה קרה? ומה אפשר לעשות? אנה עזרו לי בבקשה...
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כאשר אני עושה פינג בCMD לשרת משחק אירופאי אני מקבל בין 80-100 MS. כאשר אני מפעיל משחק (אמריקסארמי) הפינג הכי נמוך הוא 350 . למה? מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר בחו"ל, אני נורא אוהב לשמוע גלגל"צ בבית דרך האינטרנט הבעיה שהיא שכנראה החיבור בן השרת של גלגלצ לבית שלנו הוא לא טוב ויש הרבה קיטועים בשידור לעומת זאת מהמשרד שם כנראה רוחב הפס גדול יותר אני שומע גלגלצ מצויין חשבתי לבצע stream מהעבודה אלי הביתה של גלגלצ למישהו יש מושג איך לעשות זאת אולי דרך winamp (מבחינת הבעלים אין בעיה לעשות זאת כי אני הבעלים וכמובן שהכל נעשה לשימוש אישי ולא מסחרי) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם מהירות העלאה במודמים הסלולרי . א. אם זה באמת נותן מהירות גדולה יותר (מעל מגה ) ב .אם זה יציב או כל הזמן משתנה ג. איזה חברה הכי מומלצת מבחינת האפלוד תודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש את הספר הזה http://www.hod-ami.co.il/product.asp?catalog%5Fname=hodami&category%5Fname=PC+Tech&product%5Fid=59387 ויש את הספרים האלה http://opus.co.il/index.php/cPath/1_13?osCsid=75b8a9e659029cd5e7214c8db7c02960 עכשיו בחיפוש בפורום הזה שמעתי שמשבחים את הספר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=26888.0 משהו יודע איפה אפשר להשיג אותו ? בקיצור אני מחפש ספר שהוא כמו התנ"ך של רשתות מחשבים על כל פנים ספר שסוקר את כל עקרונות רשתות מחשבים רצוי בעיברית אבל אפשר גם באנגלית המלצות יתקבלו בברכה יהודה
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ערב טוב, מהירות גלישה 10 מגה ראוטר דה לינק בזק במקום לחורר חורים בקירות אעדיף כרטיס רשת אלחוטי pci עם אנטנות איזה מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח כבר בבזק בחבילה של 750k, ואני משלם 109 שקל לחודש כמובן כבר אין לי התחיבות. והייתי רוצה לעבור למבצע של בזק לחבילת ה1.5M, ב80 ש"ח לשנה. היום התקשרתי לבזק לבקש את המבצע והם אומרים לי שזה ללקוחות חדשים בלבד. כמובן ניסיתי לדבר איתם ולשכנע אותם, אבל הם אמרו שיחזרו אלי וכמובן לא חזרו. איך אני יכול לשכנע אותם לעבור למבצע? למישהו יש נסיון?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי את הנתב Edimax BR6204WG ואת המודם נתב AZTECH 600E. יש לי מחשב נייח (ממנו אני כותב כרגע) ומחשב נייד בחדר אחר בבית שדרכו אני רוצה לגלוש באינטרנט ע"י הקמת רשת אלחוטית. אין לי מושג ירוק בנושא. ב-AZTECH כל שלושת הנורות מהבהבות וב-EDIMAX הנורות שפועלות הן כולן: PWR, WLAN, 10/100M, LNK/ACT וב-LAN שתי הנוריות של מספר 1 פועלות. הנורית של ה-WLAN מהבהבת באור כתום וכל השאר ירוקות. במחשב הנייד יש לי כרטיס רשת מובנה ובעבר במקומות אחרים שבהם היה WI-FI גלשתי במחשב הנייד באינטרנט. איפה אני מתחיל? ומה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? תודה,
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
היי כולם, שלחו לי בדואר מודם של HUAWEI והכבל לא תואם לקופסא שבקיר. מה עושים במקרה כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
- 1 follower
-