עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, עד היום הייתי בבזק בתשתית 50\3 + ספק 014 במסלול הרגיל, לא גיימר או משהו כזה. הציוד הוא נתב VDSL6740 שהגדרתי כמודם, אליו מחובר נתב DLINK DIR-826L פרטים כאן: http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1297129/d-link-dir-826l-cloud-gigabit-router-n600/specifications הכל כמובן עובד מצויין, פינגים נמוכים, אין ניתוקים, טורנטים מגיעים למהירות מקסימלית (טראקרים פרטיים) ובאמת שאין תלונות. היום צריך להגיע טכנאי של הוט ולהתקין HOTBOX + חיבור לספק הוט נט במהירות 100 מגה. (למה? כי אבא משלם וככה הוא החליט) כמה שאלות: 1. בהנחה שעדיין אעבוד עם הנתב הפרטי ואגדיר את ההוט בוקס כמודם בלבד, האם עדיף לעבוד בתצורת L2TP או MPLS? (אין לי ספק שהנתב שלי יסחוב בקלות חייגן במהירות הז…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  2. ערב טוב, מהירות גלישה 10 מגה ראוטר דה לינק בזק במקום לחורר חורים בקירות אעדיף כרטיס רשת אלחוטי pci עם אנטנות איזה מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  3. ההודעה של משרד התקשורת לחברת "בזק", לעצור את מבצע השדרוג ל-100M, היא עלית מדרגה בסכסוך ביניהן לגבי ה-"שוק הסיטונאי". סקירה של הסיבות לסכסוך, המהלכים שהצדדים נוקטים האחד כלפי השני ופרשנות שלי ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=4902

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by ronen1704,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אדימקס ישן ואני מעוניין להחליפו לראוטר חדש בתקן N. חשוב שהראוטר יתמוך בהעברת קבצים בתוך הרשת הביתית במהירות סבירה. אשמח לשמוע המלצות. תודה. תקציב עד 250 ש"ח . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by I_S,

מה המרחק המקסימלי שאפשר למתוח כבל של רשת ללא שימוש במשחזר?

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  6. Started by מזל שמילה,

למה האתר של קול חי לא נפתח לי אף פעם? הפעם האחרונה שהוא נפתח היתה לפני המון זמן.

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by dovik,

בס"ד שלום חברים אחרי ההדלקה בדפדפן כרום מופיע רקע שחור. לפני כן לא עשיתי שום שינוי בהגדרות, המצב נשאר בכל קישור שפותחים, כמו כן כל המשחקים עם ההגדרות "רקע" וכו' לא עזרו. להלן תמונה להמחשה איך נראה המסך כרגע אשמח מאוד לעצות בפתרון הבעיה..

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  8. תוכנת Connectify מאפשרת להפוך את המחשב לנקודת גישה ומאפשרת חיבור מספר מחשבים לרשת האינטרנט ללא צורך בנתב. ב-POST המצ"ב תוכלו לקרוא כיצד היא חסכה לי מאות שקלים בעת הטיול באירופה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2445

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  9. Started by zabi_g,

שלום, אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? תודה,

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  10. אורח waltobc6

טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  11. המחשב החדש הגיע וכמובן עולה השאלה: איך לחבר את שני המחשבים לאינטרנט? טוב אז ככה אני לקוח של בזק בינלאומי מהירות 1.5 MBs בשני המחשבים יש כרטיס רשת והמחשב החדש מחובר עם מודם ALCATEL לאינטרנט. השאלה היא מה עדיף לרכוש ראוטר קווי ב 150 ש"ח ולהעביר כבל דרך 2 חדרים. או לרכוש ראוטר אלחוטי וכמובן עולה השאלה איך זה פועל. האם הראוטר האלחוטי מתחבר דרך כרטיס רשת? אני וגם לטלפון או שאני צאטרך להשתמש גם במודם הנוכחי שלי. איך קוראים לדבר הזה שיקבל נתונים במחשב הישן והאם הוא יתחבר ל USB או לכרטיס הרשת או שאצטרך להתקין כרטיס רשת מיוחד? תודה מראש מיכאל

12. לאחרונה יש לי מהירות מחרידה בהורדות, רציתי לדעת אם אני היחיד בסיפור...

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  13. אני ב 012 CABLE,HOT באיזה חייגן כדאי להשתמש במשחקים? בחיגן של FRIENDLY שהוא L2TP או בחייגן רגיל שהואPPTP -החייגן יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים?! -המודם יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים ??

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  14. היום עברנו לאורנג' כספקית אבא שלי לא שם לב איזו סיסמא הטכנאי הכניס לנתב וכרגע היא מסומנת בכוכביות(שם המשתמש יודע והסיומת היא @orange.net.il) התקשרתי לתמיכה הטכנית והנציג אמר שאין באפשרותו לומר מהי הסיסמא למי אפשר לפנות?

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by Kreedy,

שלום כולם יש לי איזה תרגיל שאני מנסה לבצע ואני צריך את עזרתכם לייעוץ או פתרון יש לי 3 מחשבים שמחוברים ברשת מקומית באמצעות SWITCH , המטרה שלי היא לגרום למחשב האמצעי לשמש כנתב ולגרום ל2 המחשבים הקיצוניים לתקשר ביניהם , חשוב להדגיש שהפעולה שאני צריך מהמחשב האמצעי היא ניתוב בין המחשבים . אני רק יציין גם שהמערכת הפעלה של המחשב שאמור לשמש כנתב היא windows server 2003 תודה מראש לעוזרים אם יש לכם פתרום זה יעזור מאוד

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by Yakirlv29,

יש לי מודםSIEMENS SL2 141, של בזק, הכל עבד טוב עד שאתמול המנורה של WLAN לא עובדת לי ככה שאין אינטנט אלחוטי איך מסדרים את זה<?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by p_q,

המחשב שלי עובר בין שתי רשתות שונות בתדירות גבוהה. איך אני יכול לבחור לאיזה רשת המחשב שלי ייכנס ע"י טבלה פשוטה (או משהו אחר) ומבלי להגדיר מחדש את הגדרות הרשת שאני עובר אליה (דוגמת הגדרת כתובת ip ושם הרשת)? שמעתי שיש תוכנות למטרה הזאת,אבל הם עולות כסף... המחשב: p3-800mhz windows 98 נ.ב יש לי רק כרטיס רשת 1 שמותקן על אותו מחשב.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  18. הגדרתי את החייגן שיצרתי יחד עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף בחלונות 7, כך שיעלה באופן אוטומטי עם הפעלת המחשב ע"י הדבקת קיצור הדרך שלו בתיקיית ההפעלה. אבל מה: כל פעם שהמחשב מודלק, כאשר החייגן מופעל, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: (ראו קובץ מצורף) לעיתים הוא לא טוען את החייגן בכלל בלי כל הודעת שגיאה כלשהי, ולפעמים הוא טוען בלי שום בעיות. מה הסיבה לבעייה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by bigbosf,

שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10 מה אתם אומרים עליו? בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון .. יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<? זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ השאלה היא האם זה אפשרי? תודה

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  20. שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  21. שלום חברים, התחדשתי במודם ACTIONTEC C1000A שמחובר לראוטר LINKSYS E4200 שבעצם הLINKSYS הוא הראוטר וC1000A משמש כמודם בלבד. יש לי אינטרנט במהירות 40MB עם מודם של סלקום, פשוט עצבנו אותי והחלטתי שאני קונה מודם שאני מנהל אותו ולא הם. בקיצור, שאני עושה בדיקת גלישה במודם C1000A אני גולש על 30MB ואילו במודם של סלקום אני גולש על 40MB. האם מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  22. איזה סוג קרינה מפיץ Wireless? ואיך זה עובד ע''י איזה שדות חשמלים\אלקטרומגנטים? אשמח למאמר בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  24. שלום כולם, היום קניתי לדוד שלי רואוטר edimax br6104k, כי ההוא רוצה לעשות רשת של שני מחשבים, עכשיו יש לי שני מחשבים: אחד עם ווינדוס אקס פי והשני עם ווינדוס 2000, קיצר קניתי br6104k כמו שיש לי התקנתי והכול אבל בהתקנה אני לא יודע מה לבחור, הנה תמונה http://photos.walla.co.il/eyal_berkovich נמצא תחת תמונות -> מה לבחור ומה לקנפג איזה פרטים להכניס ? הספק 012 והמודם הוא קלטקל הום ספיד טוצ שחור מה לעשות ? עזרה תתקבל בברכה!

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  25. מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\

• 7 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים