רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR6104k ויש לי בעיה האינטרנט עובד חלקית אני יכול לגלוש באינטרנט אך אני לא יכול להתשמש בתוכנות כמו איי סי קיו ומסנגר כמו כן איני יכול לשחק במשחקים באינטרנט. יש חיבור לראוטר אך עם זאת כשאני בודק פינג עם הרואטר או כל אתר אינטרנט אחר יש שגיאה - Ping:transmit failed , error code 65 אני אציין גם שכאשר אני מנסה להיכנס לרשת הוא לא מאפשר וכותב - "ייתכן ואין לך הרשאה להיכנס לרשת , אנא פנה מנהל הרשת" אציין כי בשאר המחשבים ברשת הכל תקין ועובד טוב. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי לפטופ עם WIN7 באנגלית. הצלחתי להגדיר רשת הד-הוק וזה עבד יופי. בנסיון להגדיר מחשב אחר נתקלנו בבעיות התנגשות IP, ומחקתי מהחשב הראשון את הרשת (הד הוק) שיצרתי. בנסיון חדש ליצור את הרשת האלחוטית במחשב הראשון, אני מצליח לעשות את התהליך הקצר ליצרת רשת הד-הוק, (set up new connection--> ad hoc...) ונוצרת הרשת. כאמור על מנת לשתף את האינטרנט אני לוחץ על LAN שמופיע תחת נטוורק אנד שרינג סנטר. בחלון שנפתח אני לוחץ על properties -->sharing. תחת השרינג נעלמה לי האופציה לשיתוף אלחוטי, ויש רק אופציה כללית לשיתוף אינטרנט: '...allow other network user to connect through this computerw אני חושב שהאופציה בלשונית זאת לשיתוף האלחוטי שנעלמה היא הבעיה, מדוע נעלמה…
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רשת וחמישה מחשבים מחוברים. כדי להיכנס לאחד המחשבים לדוגמא אז אני נכנס Start > Run ואז רושם שם: \\IP של המחשב ונכנס רואה מה שתפתי. האם יש פקודה שאפשר להיכנס ולראות את כל המחשבים ברשת ולראות מה כל אחד שיתף? ואם יש לי מחשב ברשת שלא שתפתי שם שום דבר, אפשר בכל זאת להיכנס לכונן שלו?
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כרגע בזק (תשתית) נותנים 50MB/S בתמורה ל-95 שקל בחודש..הקאצ'?שזה רק ללקוחות חדשים.(לקוח קיים אמור לשלם 150 ש"ח +-) אבל בתור ישראלים,קצת צעקות ואיומים ותקבלו מחיר יותר טוב אמרו לי שיחזרו אליי ביום שני עם הצעה (אני לקוח ותיק בבזק,ובתור לקוח ותיק לפי ההיגיון אני אמור לקבל יותר מאשר לקוח חדש..) נקווה לטוב
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
חג שמח לכולם !! אני צריך לקנות נתב לדירת גג. והחדר שלי על הגג מן הסתם יש גם חדרים בקומה התחתונה... קראתי כאן בפורום על המלצות חמות לקניית LINKSYS WRT54GL האם זה יקלוט ? החדר שלי בגג יהיה כנראה בדיוק מעל המקום שבו יונח הנתב, וקרוב למדרגות, ובמרחק של מקסימום 6 מטר אוירית מהנתב. שאר החדרים למטה יהיו במרחק של כ10-15 מטר מהנתב ועוד שאלה חשובה: חלק מהמחשבים הם ניידים וחלק הם נייחים. האם הנתב הזה תומך בחיבור אלחוטי וחיבור קווי בו זמנית ? המחשב שלי על הגג הוא שולחני. אני מעדיף לקנות איזשהו כרטיס שיתחבר לנתב בצורה אלחוטית. למישהו יש המלצה לכרטיס כזה ? הייתי מעדיף כמובן להתחבר ע"י כבל רשת אבל זאת דירה שכורה ואין לי כח להתקין ולפרק ולצבוע את הקירות בעוד שנה... ואפילו עוד שאלה: אני כ…
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש די קבוע ברדיו אינטרנט דרך אתרי האינטרנט המאפשרים שמיעה (לדוגמה:http://radio.coolsite.co.il/) מלפני כמה שבועות כל אתר של רדיו כזה פשוט הפסיק לנגן אצלי ללא שום סיבה נראית לעין. אני נכנס לאתר, לוחץ על play ושום דבר לא קורה, אפילו לא מוצג לי bufferring.... לא התקנתי שום תוכנה חדשה שידוע לי. חשבתי שהבעיה היא בדפדפן (אקספלורר 7) - אבל זה קורה לי גם ב-chrome. הבעיה קיימת גם באתרי החדשות (של ערוץ 2 לדוגמה). ב-youtube לעומת זאת אני כן מצליח לראות ולשמוע, עשיתי בדיקה על אתר לא מוכר עם תחנות רדיו באנגלית - וכן הצלחתי לשמוע. ניסיתי גם להתקין סרגל כלים על הדפדפן שמאפשר שמיעה - ו... כלום. אין לי חצי כיוון מה אפשר עוד לבדוק, למישהו יש רעיון? תודה, ארז
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
The internet works. sharring files between 2 comp's is the problem. When I'm trying 2 share it asks for username and password ? What r they ?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום, מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית שאנשים שיתחברו אליה יקבלו דף כניסה שיצטרכו לאשר לפני שנכנסים. אין לי קונפיגורציה של הראוטר אפשרות להוסיף דף כניסה. איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום בית רגיל ללא הורדות מיוחדות, מחובר לכלבים (כבלים) וצריך ראוטר חדש שיעבוד ללא ניתוקים (כמו שעבד עד לפני חודש ה-3COM שלי). צריך אופציה לאלחוטי טוב לבית 2 קומות וגינה, אם יש USB אז טוב ואם לא גם טוב. כרגע עובד ללא חיגן מסיבות עבודה אבל צריך תמיכה טובה גם בחיגן. הציעו לי את שלושת הנתבים הבאים: DLINK DIR-615 במחיר 277 שח LEVEL_ONE WBR-6001 במחיר 195 שח EDIMAX BR-6524N במחיר 372 שח בתודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי בעיות ברשת האלחוטית מחשב אחד מתוך ה3 שמחוברים אליה(1 קווית ו2 אלוחטית) עושה בעיות. הוא מתנתק כל כמה זמן. זה אומר שהסימן שמראה שהוא מחובר מראה X קטן כזה כאילו הוא לא קולט רשת. ועושה בעיות בICQ. לא עשיתי שום שינויים, רק הצפנתי את הרשת בWPA ולא היו בעיות. היום היו בעיות במחשב הזה אז הורדתי את ההצפנה, ועדיין יש בעיות. יש לציין שאני עושה REPAIR אז הוא מתחבר שוב כאילו לא קרה כלום מה אפשר לעשות? הראוטר של LINKSYS תודה אריאל נ.ב. איך מבטאים LINKSYS? עם K או בלי?
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ישר לשאלה: למה כשאני מעלה קובץ (לראפיד שייר לרוב - במהירות מקסימלית שלי) ובאותו זמן גולש באינטרנט, הגלישה איטית מאוד, הרי גלישה באינטרנט היא download (לא?)? אם אני מוריד קובץ (מראפיד שייר) אז הקובץ יורד במהירות מקסימלית(180KBPS) של החיבור שלי וה-upload איטי נורא - 2KBPS (מקס': 17KBPS), למה זה ככה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך מתקינים ראוטר של חברת 3com האינטרנט שלי הוא אינטרנט כבלים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היי, עד היום הייתי בבזק בתשתית 50\3 + ספק 014 במסלול הרגיל, לא גיימר או משהו כזה. הציוד הוא נתב VDSL6740 שהגדרתי כמודם, אליו מחובר נתב DLINK DIR-826L פרטים כאן: http://www.expertreviews.co.uk/wireless-routers/1297129/d-link-dir-826l-cloud-gigabit-router-n600/specifications הכל כמובן עובד מצויין, פינגים נמוכים, אין ניתוקים, טורנטים מגיעים למהירות מקסימלית (טראקרים פרטיים) ובאמת שאין תלונות. היום צריך להגיע טכנאי של הוט ולהתקין HOTBOX + חיבור לספק הוט נט במהירות 100 מגה. (למה? כי אבא משלם וככה הוא החליט) כמה שאלות: 1. בהנחה שעדיין אעבוד עם הנתב הפרטי ואגדיר את ההוט בוקס כמודם בלבד, האם עדיף לעבוד בתצורת L2TP או MPLS? (אין לי ספק שהנתב שלי יסחוב בקלות חייגן במהירות הז…
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
יש את הספר הזה http://www.hod-ami.co.il/product.asp?catalog%5Fname=hodami&category%5Fname=PC+Tech&product%5Fid=59387 ויש את הספרים האלה http://opus.co.il/index.php/cPath/1_13?osCsid=75b8a9e659029cd5e7214c8db7c02960 עכשיו בחיפוש בפורום הזה שמעתי שמשבחים את הספר הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=26888.0 משהו יודע איפה אפשר להשיג אותו ? בקיצור אני מחפש ספר שהוא כמו התנ"ך של רשתות מחשבים על כל פנים ספר שסוקר את כל עקרונות רשתות מחשבים רצוי בעיברית אבל אפשר גם באנגלית המלצות יתקבלו בברכה יהודה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ההודעה של משרד התקשורת לחברת "בזק", לעצור את מבצע השדרוג ל-100M, היא עלית מדרגה בסכסוך ביניהן לגבי ה-"שוק הסיטונאי". סקירה של הסיבות לסכסוך, המהלכים שהצדדים נוקטים האחד כלפי השני ופרשנות שלי ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=4902
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים החלה בעיה שגלישה ומעבר בין אתרים מתבצעת באיטיות וישנם רגעים שאתרים כלל לא עולים. מהירות ההורדה טובה ועם זה אין לי שום בעיות בינתיים. (טפו טפו ) אני מחובר עם ראוטר אלחוטי (LINKSYS WRT300N) כחודשיים בערך,עד כה ללא תקלות. תשתית הוט וספק ברק. השערות כלשהן?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מה המרחק המקסימלי שאפשר למתוח כבל של רשת ללא שימוש במשחזר?
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ישנם אתרים שחוסמים IP ממדינות מסויימות. לפעמים ממש סתם. (עושים הכללות על כל המשתמשים ממדינה מסויימת) רציתי לשאול, האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעקוף את הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אהלן. כבר תקופה מסויימת שהאינטרנט שלי נופל לעיתים תכופות, קורה בערך 3 פעמים ביום. אני מחובר כעת לבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה. כמו כן מותקן פילטר בנקודת ה ADSL. תחילה הייתי עם הראוטר+מודם של ROTAL שסופר לי ע"י בזק. הראוטר הזה ישן מאוד והיייתי בטוח שהבעיות מגיעות מכך שהוא ישן מאוד. בתקופת הראוטר הנ"ל נורית ה ADSL נכבתה והייתי צריך לכבות את הראוטר בשביל להחזיר את האינטרנט. לאחר מכן הייתה תקופה שכל הנוריות דלקו ולא נראה כאילו הייתה תקלה כלשהי אך החיבור אבד בשני המחשבים המחוברים אליו ישירות עם כבל ושוב רק ריסטרט היה פותר את הבעיה. אגב המחשבה שהבעיה היא בראוטר כי כל הנוריות דלקו, קניתי לפני מספר ימים ראוטר+מודם חדש של Edimax - AR-7284WnA. לצערי הבעיות לא הפסיקו, וכעת נו…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? תודה,
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
זו אולי שאלה מוזרה אבל מאוד אשמח לקבל תשובה בוא נגיד שיש אתר מסוים שלא נותן לי להיכנס אליו כי ה IP שלי הוא דינאמי אז שאלתי היא איך האתר הזה יודע שה IP שלי דינאמי ואיך אני יכול לגרום לו "לחשוב" שהוא סטטי? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !
-
- 7 תגובות
- 951 צפיות
-