רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי כבר כבל מוצלב ושני כרטיסי רשת במחשב שבו האינטרנט שני המחשבים עם WINDWOS XP אני רק צריך תהגדרות של האיי פי וכאלה תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי מיני פיסי חדש ,I5+8 גיגה זיכרון+128 SSD אינטרנט בזק עד 100 מגה,בפועל 50 מגה (אני רחוק מהמרכזיה) בכבל ישיר למודם גולש 48-50 מגה באלחוטי ליד המודם גולש 28-30 מגה באלחוטי בחדר במרחק של כ-10 מ"ר אין מחיצות מפרידות גלישה ,כ-16 מגה האם זה סביר ?או בעיה עם כרטיס אלחוטי (אגב יש 2 אנטנות) יש לי עוד יומיים אפשרות להחזיר אותו נא עזרתכם. תודה אהוד
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבר'ה. יש לשכן שלי דירת קרקע, עם מחשב. קומה מעליו יש דייר עם ראוטר אלחוטי עם רשת ואנטרנט. הוא גילה את הרשת מתי שבאו אליו עם לפטופ, ופתאום הלפטופ עלה עליה. אז שמנו במחשב הנייח בבית כרטיס רשת אלחוטי. לכרטיס יש מין חיבור כזה, שאליו מתחבר חוט (של בערך מטר) ובסופו אנטנה קטנה. בהתרגשות רבה באנו לפתוח את המחשב ולהתחבר לרשת האלחוטית, אבל - אין כלום. בסריקה חוזרת, הוא זיהה את הרשת, אבל עם סיגנל של 18% בלבד. שניסנו להתחבר אליה, הוא פשוט לא התחבר. (לא ביקש סיסמא או משהו כזה.) לשכן מלמעלה לא אכפת שנעלה על הרשת האלחוטית שלו, אבל ממש לא רוצה שנכנס אליו הביתה ונתחיל לבדוק את הראוטר וכל זה. אז אני מחפש פיתרונות יצירתיים שיאפשרו התחברות לרשת שלו? למשהו יש רעיונות? יש לי רעיון, האנטנה …
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיות עם הראוטר שלי AC1750 WiFi Router (R6700) (כמעט מידי יום יש לי בעיות ונדרש אתחול חלק המכשירים מתנתקים ללא סיבה וכו) ולא מצליח להתגבר על הבעיה הקושחה עודכנה וכו. האם הראוטר הזה טוב יותר - ראוטר TP-Link AX3000 Dual Band Gigabit Wi-Fi 6 Archer AX53 ? אני משתמש בסיב אופטי של פרטנר במהירות 1G
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
היי המערכת הפעלה היא windows 7 הכרטיס הפסיק למשוך כתובת IP מהראוטר ניסיתי לחבר ישירות למודם וגם אותה בעייה התקנה מחדש לדריבר לא עזרה יש לכם רעיון? C:\Users\down>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : down-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-0F-EA-5D-67-47 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . …
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: לאחר גלישה באינטרנט והורדת קבצים שונים (דרך DAP או הורדה רגילה) אני מנסה להתנתק דרך החייגן של GLOBESPAN וזה נתקע וצריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות (סיים משימה) ולאחר מכן כשמנסים לעשות הפעלה מחדש או כיבוי של המערכת(win XP HOME) המחשב נתקע במסך של - "שומר הגדרות מערכת" עד ללחיצה על RESET וזה קורה לי מזה זמן רב (וזו בעיה מעצבנת ועד עכשיו לא הצלחתי לפתור אותה) אני מבקש עזרה בבקשה ממי שבעיה זו מוכרת לו. ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
את שורת ההכרזות של יצרניות מוצרי ה-WiFi חותמת חברת TP-LINK שהציגה ב-CES 2016 ארבעה נתבים חדשים, ובכללם נתב התומך בתקן 802.11ad הפועל בסביבת התדר 60Ghz. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6144
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לאחרונה אני סובל מקשיים להוריד דרך הדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר). לא משנה מאיזה אתר זה, גם אם זה מוואלה או http://download.cnet.com/. אחרי כמה זמן של הורדה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח file could not be saved because the source file could not be read באקספלורר יש הודעה דומה- the connection with the server was reset. רק אחרי כמה פעמים אני מצליח להוריד את הקובץ. ניסיתי בעוד שני מחשבים בבית ויש את אותה הבעיה.
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם hub והמודם של אלקטאל שמשמש בתור ראוטר הבעיה שלי שאין לי אפשרות לשלוח קבצים לחלל החיצון כלומר למחשבים שלא ברשת שליחת הקבצים היא ע"י המסנגר 5 . מערכות ההפעלה שלי הם 98 על מחשב אחד ו xp על המחשב השני ברשת. האם הבעיה היא שצריך לפתוח פורטים או שזו בעיה אחרת אין לי פיירוול גם לא המובנה של ה xp ראוי לציין כי ברשת הבייתית העברת הקבצים והדיבור אפשריים!!!! אנא עזרו לחבר במצוקה..
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456657.new#new
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שאלתי שאלה דומה לפני שבוע אבל בסוף התסדרתי,בקשר לחיבור מספר מכונות וירטואליות לרשת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461640.new#new בסוף פשוט כיוונתי על כל מכונה וירטואלית בוירטואל פיסי שמצב הרשת שלה יהיה על "רשת פנימית" שזה מצב שבו כל המכונות הוירטואליות שנאי מריץ יחבורו יחדיו ברשת פרטית משלהן,ללא גישה לאינטרנט,כי אני ממש לא צריך את זה כרגע... בדיוק מה שהייתי צריך, אז יצרתי 2 מכונות,חיברתי בניהן באמת ללא בעיה,מריצות סרבר 2008... כרגע אני מנסה לחבר מחשב פשוט עם WIN7 וגם הוא וירטואלי כמובן תחת רשת פנימית, והוא לא מצליח לתחבר לדומיין הוירטואלי שיצרתי משום מה,הכל מקונפג כמ ושצריך כולל DNS כדיי שידע כמובן לאן לגשת בקיצור בעיה מה יכול להיות לא בסדר כאן או…
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, בבית יש לי נתב משולב עם מודם של חברת d-link דגם 6740u שקיבלתי מבזק, קראתי המון שנתבים משולבים אינם אמינים כל כך, האם נכון הדבר? אני חווה המון ניתוקים בתקופה האחרונה והאם הפרדה של הנתב והמודם ישפרו את הנושא? אם כן, אני מחפש המלצה למודם תומך VDSL. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ההודעה של משרד התקשורת לחברת "בזק", לעצור את מבצע השדרוג ל-100M, היא עלית מדרגה בסכסוך ביניהן לגבי ה-"שוק הסיטונאי". סקירה של הסיבות לסכסוך, המהלכים שהצדדים נוקטים האחד כלפי השני ופרשנות שלי ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=4902
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר אדימקס ישן ואני מעוניין להחליפו לראוטר חדש בתקן N. חשוב שהראוטר יתמוך בהעברת קבצים בתוך הרשת הביתית במהירות סבירה. אשמח לשמוע המלצות. תודה. תקציב עד 250 ש"ח . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת Angry אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 יש דרך לבדוק פינגים קבוע? איך אני יכול להוכיח שמודם דפוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
שלום. הראוטר שלי מראה סימני גסיסה, עם ניתוקים שחוזרים- אני כרגע מחובר ישירות למודם כדי לוודא שהבעייה היא הראוטר. ניסיתי לעשות הכל כולל חזרה להגדרות ברירת מחדל וDownGrade לקושחה. הראוטר שיש לי כרגע, Netgear WPN824, תיפקד עד לחודשים האחרונים בצורה טובה. הדרישות שלי מהראוטר: 1. טווח גדול. שלוש קומות וחצר (הראוטר הנוכחי עומד בזה בצורה יפה והוא ממוקם במרתף). 2. יכולת לעבוד תחת עומס של תוכנות שיתוף בכלל וביטורנט בפרט. אני מוריד המון בביטורנט ואני חייב שהראוטר יעמוד בזה כמו שצריך. הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בDraft N, כמו גם הראוטר שיש לי כרגע. לגבי תקציב, אני גמיש. אני לא רוצה להוציא 1500 שקל על ראוטר, אבל אני מוכן לעלות מעבר ל600 שקל בשביל ראוטר טוב. תודה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני לומד לCCNP ואני מחפש כל מני דחות ותחקירים של תקלות "מעניינות" שקרו ברשתות אנטרפרייז ודאטאסנטרים. ככה שיהיה לי מה לקרא בנסיעות. וללמוד על נסיון של אחרים. אם מישהו מכיר דבר כזה אשמח אם תוכלו להפנות אותי לאתר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני מחובר בבית דרך ראוטר באי סי קיו אני לא יכול לא לשלוח ולא לקבל מישהו יודע במקרה את הפורטים שאני צריך לפתוח על מנת שאני אוכל לקבל/ לשלוח קבצים?
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני גר בבית פרטי אפשר להגיד שהוא רובו מעץ וקירות גבס יש לי שתי קומות בבית...אני מחפש ראוטר זול וטוב עם תווך קליטה טוב שיתפוס גם את הנייד שלי בקומה השניה....יש חיה כזאת במחיר כזה?
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
הראוטר הקיים לא תקין, ואני מחפש חלופה מומלצת. מאפייני הרשת: - 15 משתמשים במקסימום (כולל ניידים ומכישירים סלולריים) - חיבור במהירות 12-15 מגה (לא צפוי שדרוג) כרגע עם הוט. - מתוכננת הזרמת וידאו HD למכשירי טלויזיה בקרוב, עוד לא נקנה מתאם מתאים האופציה הראשונה שלי והמומלצת בפורום, הוא ה-TL-WR1043ND של TP-Link שעולה כ-300 שח ומקבל ביקורות טובות מאוד. כאופציה נוספת נתקלתי ב-DIR-628 RangeBooster של D-LINK שעולה כ-420 שח ותומך ב-dual band במחשבה לשנתיים הקרובות, במי מהנתבים מומלץ לבחור לפי הדרישות?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח DFI X48. המחשב מחובר לראוטר והכל עובד טוב כבר שנים. היום פתאום האינטרנט התחיל לעשות לי בעיות,פתאום אני לא מחובר ולא יכול להיכנס לראוטר, התקשרתי לתמיכה וחיברנו ישירות למודם ופתאום זה עובד, חזרתי לראוטר שוב פתאום עובד ואז שוב לא עובד וגם בחייגן פתאום לא עובד, האייקון של הכרטיס רשת מראה איקס אדום כאילו שאין כבל ואחרי שאני יוצר חייגן ולוחץ עליו עלמנת לפתוח אותו הוא רושם לי UNEXPEXTED ERROR. חשדתי שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת ועברתי למחשב השני שגם הוא מחובר לראוטר ושם הכל עובד טוב גם עם חייגן וגם עם הראוטר ואפילו עם אותו הכבל של המחשב הראשון הבעייתי. עכשיו הייתי בטוח שיש לי בעיה עם הכרטיס רשת של המחשב אז חיברתי לו כרטיס רשת ישן שהיה לי ב-PCI. המחשב מזהה את הכרטי…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-