עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tavor21,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת האינטרנט בשניהם עובד אך אני לא יכול להעביר קבצים יש לי במחשב א שארד הארד ובמחשב השני שארד פולדר בשני המחשבים יש וינ אקםפי והרשת מוגדרת לפני המדריכים באתר אז למה אני לא יכול להעביר קבציםםםםםםםםם????? ובבקשה אל תגידו שאני אבדוק אם הם על אותה וורקגרופ כי הם כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G VER5. קינפגתי אותו להיתחבר ב L2TP נתתי לו איפי של שרת VPN, מתחבר הכל יפה, לאחר זמן מסויים לא מצליח לגלוש. בודק ב STATUS של הנתב, אני רואה שהוא מחובר, יש לו איפי של הספק, אבל ה GATEWAY הוא 0.0.0.0 עוד דבר, התחברות בפרוטוקול PPTP לא הצליחה לי משום מה בגרסא הזאת של קושחה. האם יש מישהו שכן הצליח? במדריך להתחברות בשיטה עקומה בכבלים יש מקום להכניס כתובת איפי של שרת PPTP אבל פה אין. אשמח לעזרה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  3. שלום לכם בזמן האחרון יש לי בעיה דיי מעצבנת,כשאני מפעיל אותו בהתחלה הוא מוריד סבבה על 50 ק"ב אבל אחרי כמה דקות פתאום אני לא יכול להיכנס אפילו לאינטרנט וגם לראוטר בכלל אבל כשאני סוגר את הutorrent אחרי כמה דקות האינטרנט חוזר לעצמו כאילו לא קרה כלום . רציתי לשאול איך לתקן את הבעיה המסריחה הזאת וגם אם זה קשור לראוטר או ל012 (בעיה נפוצה?) פרטים טכניים: Windows 7 ראוטר של אדימקס מגירסת הN החדשה 012..

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  4. הי ,לאחר בדיקה וחקירה של חודש שלם אפשר להגיע למסקנה אחת. סוני מגבילה את מהירות העלאה(שזה מאוד חשוב למשחקים ולסטרימינג) . מי שמחובר נחושת עם חבילות 500/12. 100/10 יקבל בין 3 מגה ל 7 מגה העלאה כאשר בסיבים יקבל בין 4 מגה ל 10 מגה העלאה. זה נתון חשוב למשחקים.. הדבר הזה נבדק עם קבוצת חברים בווצאפ. כולנו עשינו בדיקות מהירות החודש ולכולנו בין 3 ל 10 העלאה חלקנו עם סיבים. בדיקות וויפי במחשב ובסמארטפונים נותנת 100 העלאה בסיבים ו 10 העלאה בנחושת.בכבל ישיר ובוויפי. אין בעיה בתשתיות או בספק. נעשו אגב עשרות בדיקות. קבוצה של 50 איש מכל רחבי הארץ. רק בקונסולות של פלייסטיישן הבדיקות מראות חוסר יציבות וקצב העלאה נמוך מאוד...גם בוויפי וגם בחיבור כבל רשת ישיר. המשחקי…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  5. תקציב 500 ש"ח שיהיה לו עוצמת שידור WIFI גדולה. אפשרות התקנת DDWRT ושיוכל להתמודד עם 100MB אינטרנט שיהיה לו חיבורי 1 ג'יגה הראוטר יחובר לרכזת של 1 ג'יגה משם ל 15 מכשירים בצורה חוטית ואלחוטית

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  6. כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by biker28,

הי תודה מראש לעונים המקרה כזה בדירה הישנה שלי היה לי 5M בתשתית הוט וספק אינטרנט עם מודם טומסון שמחובר ישיר למחשב אני משחק במשחק רשת שנקרא BF2 בטלפילד 2 הגירסה UNLIMTTED , לא היו לי שום בעיות מאז שעברתי דירה לעיר אחרת החלו בעיות קשות במשחק יש לציין שהחבילה נשארה אותה חבילה של 5M בכבלים ואותו ספק אינטרנט שאר הדברים עובדים תקין כמו גלישה בדיקת מהירות וכד' 2 הדברים שהשתנו זה מיקום גאוגרפי + מודם תשתית ,בדירה החדשה שמו לי מודם של אריס . התקשרתי גם לספק האינטרנט וגם לתשתית ושניהם אמרו שהכל תקין מבחינתם רק אצלי המשחק עם מלא לגים וקיקט אאוט ....... מה עושים מאיפה התקלה ומי אשם ?

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by דנהלה,

ברשותי מחשב נייד שמחובר לרשת אלחוטית עם ראוטר בבית למחשב נייח כאשר מבקשת לצאת עם המחשב ולבדוק זמינות רשתות אלחוטיות ציבוריות - לוחצת על חיבור ה WIRELESS "הצג רשתותזמינות" זה פותח ריבוע ובו רשום של WINDOWS אין אפשרות לקבוע את תצורתו של חיבור אלחוטי זה אנא עיזרו לי - כיצד אני בודקת ומחפשת ררשתות אלחוטיות במקומות שונים אליהן אני יכולה הלתחבר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  9. היי! בזק התקשרו אליי היום והציעו לי לקחת אותו בחינם.. אני לא אשתמש באפשרות האלחוט שבו (ברוב הזמן), אז זה פחות חשוב לי.. העיקר - איך הוא? האמת היא שעד עכשיו יש לי את הראוטר DI-604, גם של די לינק, ואני לא ממש נהנה ממנו.. האם ה2650U עובד חלק? ללא תקיעות? ללא נפילות? ללא בעיות איטיות? אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות.. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by michael7255,

מישהו יכול להסביר לי בכמה מילים את המושג Overhead בתקשורת ?

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  11. יש לי רשת אלחוטית בבית... אחד פועל על XP שהוא דרך קוי.. ושני האלחוטים ב98.. האינטרנט פעל בכל המחשבים עד שהחלטתי לשתף קבצים בניהם אז הקצאתי לכל מחשב IP קבוע ... במדריך שקראתי לעשות את זה היה פירוט רק על ווינדוס XP.. עכשיו בקצאת IP בשני הוונדוסים זה דומה אבל כל הקטע של הDNS בכלל לא.. עכשיו נתקעתי בלי אינטרנט בשני ה98 ולפי דעתי זה בגלל ההגדרות של הDNS.. בבקשה תעזרו לי!!! איך מגדירים בווינדוס 98 DNS... אגב אני באינטרנט זהב! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by uri_ba,

עצוב, יום עצוב... אני מחובר בכבלים עם 012. עד לפני יומיים - החיבור פשוט בובה.. הכל עבד לי בצורה תקינה (משחקים מול שרתים באירופה בעיקר) כבר שלושה ימים אני אוכל סרטים מפול כתובות "חדש" של 012 - 77.126.0.0 למה אני שם את חדש במרכאות? http://www.dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=77.126.0.0 כמה שלא נשמרתי מהם כמו מאש.. הם הדביקו אותי אחרי מלחמת התשה בת שעה עם תומכי 012 - משתתף בצערם אגב.. הובטח לי שיחזור אלי בכיר מתישהו מחר.. אני אפילו נוטה להאמין להם.. מקווה מאוד לחזור לפולים הישנים.. מישהו ממחוברי 012 נתקל בבעיות של פינגים חריגים לאירופה? האם הוא יכול לקשר את זה לפול הרלוונטי? אני מדבר על קפיצה מ80 ל350 ואפילו ל400 בטווחי כתובות מאוד נרחבים. אנגליה, הולנד, גרמניה…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by hararim,

מטעמי הפחתת הקרינה אני לא רוצה שהמודם ישדר קבוע אלא רק כאשר אני צריך להשתמש בנייד. הראוטר הוא מדגם 6540N ורציתי לדעת אם ברגע שאני נכנס להגדרות ועושה DISABLE לשידור האלחוטי הראוטר בפועל מפסיק לשדר או שפשוט לא ניתן לזהות את הרשת?

14. Started by bagetrek,

שלום לכולם . פתחתי פוסט לפני כמה זמן על ראוטר שברשותי , ביקשתי עזרה לגבי התקנת הראוטר והגדרתו - מאז הכל עבד פיקס ! עד הרגע והמצב הוא שיש בעיות ניתוקים חמורה !! . אני עובד כרגע עם לפטופ יחיד בבית ומתחבר גם לפעמים מהפלאפון לאינטרנט . המהירות של האינטרנט בגלישה ובהורדה מאוד איטית !!! - יש לי אינטרנט של 8MB ובמקום להוריד ב-שיא המהירות הוא נופל מ- 100KB ומוריד בדרכ על 40 - 50 או פחות מכך . ואז הגיעו סידרת הניתוקים הרצופה , לא ניתן לגלוש יותר מ- 5 דק' . כל פעם מתחבר ומתנתק . הראוטר נראה לי גוסס לו כרגע .. הוא אצלי חודש או קצת פחות וכבר עושה בעיות . אני לא יודע מה לבדוק בהגדרות של הראוטר ולא רוצה סתם לגעת . כרגע המחשב מחובר ישירות מהמודם והאינטרנט עובד פיקס ! מהירות הגלישה …

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  15. האם ישנן קושחות צד 3 ? האם ניתן להגדיר את הנתב שיכבה את האלחוט\עצמו לפי שעות מסוימות ? האם הגיוני שפלאפונים לא יזהו את הנתב כשהוא מפעיל WP2 MIXED אבל כן יזהו אותו כשהוא מפעיל WPA2 רגיל ?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

התקינו לי פייבר בבית ובחדרים יש מיני.. אני עכשיו רוצה להוסיף את הראוטר הפרטי שלי כדי שיהיה מגדיל טווח.. תזכירו לי איך עושים זאת? אני יודע שצריך לבטל DHCP אבל במוד להשאיר AP? זה בסדר אם הראוטר יהיה מחובר למיני ישירות או שאין צורך והוא אמור להיות מחובר רק למחשב? יש אפשרות לעשות זאת בלי להפוך את הפייבר למצב מודם? כי אני חושב שבמידה ואעשה זאת הממירים יעשו בעיות.. זה יהיה זמני עד שהוט יביאו לנו עוד מיני פייבר לחדר שאין בו קליטה..

17. Started by netanel1234,

שלום, יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE WNC-0301 עכשיו חיברתי התקנתי עובד הכל טוב, אבל הדרייבר משנה לי את מסך הפתיחה והוא לא נותן לשנות.. למה זה ואיך אני משנה את מסך הפתיחה..? תודה..!

18. Started by matizami,

לאחרונה אני סובל מקשיים להוריד דרך הדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר). לא משנה מאיזה אתר זה, גם אם זה מוואלה או http://download.cnet.com/. אחרי כמה זמן של הורדה אני מקבל הודעת שגיאה בנוסח file could not be saved because the source file could not be read באקספלורר יש הודעה דומה- the connection with the server was reset. רק אחרי כמה פעמים אני מצליח להוריד את הקובץ. ניסיתי בעוד שני מחשבים בבית ויש את אותה הבעיה.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  19. יש לי רואטר של LEVEL ONE הטכנאי של הכבלים סידר לי אותו בהתקנה הראשונה שיעבוד עכשיו מישהו עשה לו RESTART ואני צריך להגדיר אותו שוב לPPTP. הספק אינטרנט שלי הוא בזק בנלאומי הרואטר דגם: FBR-1418TX של LEVEL ONE גירסת FIREWALL: R1.97g2 הגדרתי את זה שאני מנסה להתחבר בSTATIC IP הוא אומר לי את זה (בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה להשתמש במצלמת אבטחה (נניח אחת שפועלת על WIFI) והיא תחובר לראוטר שיעשה UPLOAD של הסרטונים ל DROPBOX למשל. הבנתי שלכך אני צריך מחשב ואז העסק יעבוד יופי. אבל, אני לא רוצה לערב מחשב בתהליך אלא רק מצלמה וראוטר. ולכן חשבתי אולי על שימוש בראוטר עם תמיכה ב DDWRT עם פונקציה שעושה UPLOAD ל DROPBOX. אם מישהו מכיר משהו שיכול לעבור בצורה זו או אחרת אשמח לשמוע. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by ruler,

אחרי מה שעברתי אני חושב שכן : היום בצהריים התחלתי לגלוש להנאתי כשלפתע האינטרנט התחיל לזחול באיטיות מזויעה, נגעתי במודם והוא היה ממש רותח אז החלטתי לשים מאוורר קטן (לא של מחשב אלא מאוורר שולחני) מול המודם והשארתי אותו פועל לכמה דקות.אחרי זה שוב ניסיתי לגלוש והאינטרנט התחיל לפעול בצורה נורמלית . אז מה דעתכם ,המודם מושפע מהטמפ' או שלא?

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  22. Started by לילך,

לא מצליחה לפתוח דפים באינטרנט, ניסיתי שני דפדפנים ובשניהם לא עובד כרגע אני בSAFE MODE ופה הבעיה לא קיימת... זה הודעות שגיאה מהרישומי מערכת תודה לעוזרים

23. Started by kikkler,

נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by ShOw-Time,

שאלתי שאלה דומה לפני שבוע אבל בסוף התסדרתי,בקשר לחיבור מספר מכונות וירטואליות לרשת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461640.new#new בסוף פשוט כיוונתי על כל מכונה וירטואלית בוירטואל פיסי שמצב הרשת שלה יהיה על "רשת פנימית" שזה מצב שבו כל המכונות הוירטואליות שנאי מריץ יחבורו יחדיו ברשת פרטית משלהן,ללא גישה לאינטרנט,כי אני ממש לא צריך את זה כרגע... בדיוק מה שהייתי צריך, אז יצרתי 2 מכונות,חיברתי בניהן באמת ללא בעיה,מריצות סרבר 2008... כרגע אני מנסה לחבר מחשב פשוט עם WIN7 וגם הוא וירטואלי כמובן תחת רשת פנימית, והוא לא מצליח לתחבר לדומיין הוירטואלי שיצרתי משום מה,הכל מקונפג כמ ושצריך כולל DNS כדיי שידע כמובן לאן לגשת בקיצור בעיה מה יכול להיות לא בסדר כאן או…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  25. Started by ronen1704,

שלום לכולם. ברשותי ראוטר אדימקס ישן ואני מעוניין להחליפו לראוטר חדש בתקן N. חשוב שהראוטר יתמוך בהעברת קבצים בתוך הרשת הביתית במהירות סבירה. אשמח לשמוע המלצות. תודה. תקציב עד 250 ש"ח . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.