עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ev,

הי, אני מחפש מקלט WIDI לטלויזיה ליוכל לקבל מידע גם מאולטראבוק וגם מגלקסי 3 שלי. מהסקר שוק שערכתי מצאתי 2 אופציות עיקריות: 1. NTV300SL - גם תומך WIDI וגם מאפשר לצפות בתכנים מהאינטרנט http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/NTV300SL.aspx#two 2. PTV3000 - עובד עם WIDI וזהו. http://www.netgear.com/home/products/hometheater/media-players/PTV3000.aspx אני מתלבט בין השניים כאשר השיקול העיקרי הוא האם יש שימוש כלשהו לחיבוריות הזאת לאינטרנט? הרי כל אתרי הסרטים/סדרות לא רלוונטיים לישראל. בנוסף אשמח דעות ולהמלצות למוצרים אחרים. תודה.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by ryu,

מישהו יודע איפה יש מדריך לפתיחת FTP רגיל? או יכול להסביר מאלף עד .....תף? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by X7-007,

דיברתי עם הנציג הוא אמר לי שזה 1.5 ורציתי לוודאות שזה ככה, הוא אמר אכן שכן.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by biodome,

מצורף איור של הרשת שמתוכננת. הסגולים הם מחשבים. הכחולים הם בקרות של מכונות (מחשבים גם כן). כתום מדפסת עם כרטיס רשת. ירוקים סוויטצ'ים. אדום מודם ראוטר ADSL של ECI נדמה לי דגם 312. תכלת נקודות בקיר/תעלות. הסוויטצ' של ה-4 פורטים הוא של Trednet כמדומני, לא זוכר דגם.. ה-8 פורטים יהיה של Edimax ES-3108P. המרחק בין שני הסוויטצ'ים אגב הוא באיזור ה-100 מטר או יותר נדמה לי. אני רוצה לוודא שמבחינת חיבורים לשתי המכונות (הריבועים הכחולים) לא תהיה בעיה לקרוא קבצים מהמחשב השרת המחשב השרת מחובר ישירות לאדמיקס, בעוד שתי המכונות יתחברו ל-Trednet שיתחבר גם הוא לאדימקס. כמו כן לוודא שאני מחבר כבלים ישרים בין כל הנק'. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by PolishMan,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר ברשת את המחשבים שלי בבית (כרגע 2 מחשבים) אשר תכלול שיתוף משאבים ואינטרנט. המחשבים הם נייחים, אך אני מעוניין שתהיה גם תמיכה אלחוטית לעתיד או אם מישהו עם LAPTOP בא אליי. אני מובר בתשתית ADSL של בזק וספק האינטרנט שלי הוא NETVISION. ברשותי מודם eci b-focus router 270pr. רני יודע שאפשר להשתמש במודם בתור נתב ולהוסיף SWITCH, אך השאלה אם זה מומלץ ו/או אפשרי (כי אני רוצה תמיכה אלחוטית). במידה ואני צריך ראוטר, אני מחפש המלצות לכזה שיעננה לי על הצרכים. הומלץ לי על EDIMAX204WG, מה דעתכם? אני מעוניין להשקיע כ-300 ש"ח, אך אם יש משהו שבאמת שווה השקה נוספת של כ-50 ש"ח, אני מוכן לשקול זאת... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by bigbosf,

שלום חברים ברצוני לרכוש את הנתב הבא : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6125&perur=1&t=10 מה אתם אומרים עליו? בגדול הדרישה שלי ממנו שיוכל לכסות שטח של 3 קומות באופן ראוי כולל מרתף קירות בטון .. יעשה את העבודה? הוא עובד גם עם כבלים? עוד שאלה האם יש אפשרות לחבר נתב אלחוטי ללא מחשב לצידו<? זאת אומרת אני רוצה להוציא מהחדר עם הנק ' אינטרנט את המחשב.. כי הוא עושה לי חור בראש בשביל זה אני מעוניין לעבור לאלחוטי ולקנות לפ טופ השאלה היא האם זה אפשרי? תודה

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by Moty_p,

שלום לכם.. אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית בעל שלוש קומות, אני רוצה שבכל קומה ובחצר יהיה ap של tp-link או נתב (עדיף) שעולה כ 300 ש"ח עד כאן הכל סבבה, איך עושים שאם עוברים עם מחשב נייד לדוגמה מקומה לקומה ולחצר לא יהיה ניתוק של התקשורת? איזה חומרה עדיף לקנות? מאיפה אפשר לקנות גליל של 100 מטר כבל cat6 stp

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  9. שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by Yagiv,

שלום לכולם! שאלה מקצועית אל כל התותחים: אני גר בבית פרטי עם שלושה מפלסים. בקומה השניה יש חדר הורים וסלון קטן בקומה ראשונה ישנו סלון ומטבח בקומת מרתף אני עושה שני יחידות לילדים יש לי ראוטר אלחוטי של בזק איתו אני גולש בקומה השניה וגם בקומה הראשונה. הבעיה שלי היא המרתף שאני בונה שם יחידות השאלה היא: איך אוכל להשתמש באינטרנט בכל הקומות בדרך הכי זולה ויעילה? האם כדאי להעביר כבל רשת בין הקירות במרתף ואיך שהוא להתחבר לאינטרנט מהקומה העליונה. או אולי פתרון שלא עלה בדעתי. (אולי אינטרנט דרך נקודות הטלפון בבית) תודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  11. כאשר מרכיבים את הכרטיס רשת האם צריך לחבר אליו גם קבל של הספק או משהו? כי יש לו יציאה שנראת כאילו צריך לחבר אליה כבל מהספק

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  12. שלום, עד אתמול היה לי אינטרנט במהירות 3 מגה אצל אינטרנט סמייל ושדרגו לנו ל-4 מגה בחינם. כל שהינו צריכים לעשות הוא להתקשר לבזק ולהגיד להם לשדרג לנו את התשתית ל-4 מגה .. נאמר לנו לחכות 24 שעות (לא שיש לי מושג למה ) בכל אופן,עברו 24 השעות ומהירות הורדה שלי נשארה על כ-350 KBPS . בדיוק כמו במהירות אינטרנט הקודמת .. האם ייתכן והשדרוג תכף רק להעלאה? פשוט לא נשמע לי הגיוני .. ולמה הייתי צריך לחכות 24 שעות? תודה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  13. Started by yosda-boy,

שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  14. אם שני מחשבים מחוברים לאותה רשת, לשני המחשבים יש כ תובות m a c שונות אבל תוכנת אימיול עובדת על אותם פורטים בדיוק, האם אחד המחשבים יהיה ב low id תמיד?

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  15. אני יכול גם להוריד ממנו קבצים והכל רק שאני לא יודע איך משתפים את האי די אס אל והאם כדאי להפוך את האי די אס אל ל פרו ואיך עושים את כל זה ??? תעזרו לי בבקשה אני גם חדש פה בפורום הזה ונראה לי ממש ידידותי פה..... בתודה מראש...רן

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  16. אני מעוניין לעשות שיתוף בין הפיסי למקבוק שלי. לא מצאתי שום מדריך נורמאלי באינטרנט. אני גם מעוניין שהפיסי יהיה כמו שרת ביתי שעליו אפשר להכניס סרטים שאותם אני אראה דרך המקבוק שלי ובקרוב מקבוק של אמא שלי. כמובן עם זה אפשרי בקשר להגבלת האינטרנט בב"ל אין שום הגבלה התוסף הזה למכתב הצתרפות נועד לשמור על האינטרנט הביתי שלכם בתור אינטרנט ביתי ולא שרת עסקי או משהו כזה. הדבר קיים בכל הספקים תתעקשו ואתם תשמעו את זה גם פשוט הם לא הכניסו את זה למכתב הצתרפות שלהם - בדוק!

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by GiZmo,

אני לא מצליח להתקין את Gallery v1.4.1 באתרי, ההתקנה דורשת NetPBM או ImageMagick, תוכנות שאין על הרשת שבו אני מאחסן את אתרי קיבלתי הודעה שאפשר להתקין את NetPBM גם בלי גישת אדמין לשרת, השאלה שלי היא איך ?! תודה לעוזרים ! נ.ב, לא ידעתי לאן איפה לפרסם את זה...תרגישו חופשי להעביר

• 8 תגובות
    • 955 צפיות
  18. Started by oded6188,

תוכנת ה FTP: Bullet Proof FTP V2.31. המחשב שלי מחובר להאב שמחובר למוקם Alcatel Home שהפכתי ל Pro. פתחתי את פורט 21 במודם והתוכנת FTP פתוחה גם על פורט 21 וזה לא עובד. אז מה עשיתי? באווטסייד פורט כתבתי 21, ובאינסייד פורט כתבתי 2121. וכמובן שגם בתוכנת FTP שיניתי ל 2121. עכשיו מצליחים להתחבר אלי מחוץ לרשת הביתית, אבל לא מצליחים להעלות קבצים (כמובן שאפשרתי את האפשרות הזאת), לא מצליחים להוריד קבצים, לא רואים קבצים... מה שכן עובד: מי שמעלה לי תיקייה שלמה שיש בה משהו... אז תיקייה זה כן יוצר.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  19. Started by עידו צור,

יש עכשיו מלא מבצעים בעליאקספרס... אני מחפש מכשיר שמתחבר כיואסבי למחשב ויודע לזהות את הוויפי בבית... המחשב נמצא בדירה שלי קומת מרתף והראוטר פחות או יותר ממש מעליי (דגם D-link dsl-6850u) מחפש המלצה משם, יש כל מיני דגמין שראיתי עם קצב של 1200mbps וכולי באזור ה30-40 שקל... מחפש משהו בתקציב כזה פשוט לא יודע מה טוב ומתאים לתדרים. תודה מראש!

20. Started by zomero,

היי לכולם.. אז זה הסיפור יש לנו אינטרט מהיר של בזק בין לאומי במהירות 10 מגה. ובבית יש 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר וגולש מעולה, והשני בחדר אחר שעובד על wifi. הבעיה היא שהמחשב שגולש על wifi בקושי זז, הקליטה על נמוך או נמוך מאוד עם המון ניתוקים, ואני כרגע מייחס את הבעייה לקליטה. בכל מקרה ניסינו לפתור את הבעיה ע"י ראוטר תקן n ומקלט תקן n אבל גם זה לא פתר את הבעיה. לכן אני מבקש את עזרתכם. מה עדיף משני האופציות: 1.לקנות למחשב השני ראוטר משלו ואכישהוא לסנכרן בינהם ולכל מחשב ראוטר משלו (הבנתי שזה נורא מוסבך עם ההגדרות בניהם וצריך טכנאי רשתות שיסדר את זה) 2. לקנות מעיין תחנת ממסר שתשב באמצע הבית ותקשר בין המקלט לבין הראוטר. (אם דבר כזה קיים בכלל). בכל מקרה כבלים בבית …

21. Started by Runny,

במשרד עם 15 מחשבים, כולם חוטיים, אנו זקוקים לראוטר יציב היות והD-Link של בזק קורס. מנסיון טוב בבית עם הTLWR940N חשבתי לרכוש אחד גם למשרד, האם הוא יעמוד בעומס (עם או בלי DD-WRT)? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  22. Started by Lioriii,

יש לי 2 מחשבים שהם מחוברים בכבל רשת מוצלב! ולמחשב הראשי מותקן WIN2000 ואילו במחשב השני מותקן WIN98 איך אני יכול להפוך אותם לעבוד ברשת וגם כולל חיבור ADSL וכמובן שיש לי 2 כרטיסי רשת זה ממש דחוף

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  23. Started by KoDkOd,

שלום, אם ני רוצה להתחבר מחו"ל איך אני עושה את זה ? [מחשב נייד]

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  24. Started by Guy King,

יש לי את הנתב Edimax BR6204WG ואת המודם נתב AZTECH 600E. יש לי מחשב נייח (ממנו אני כותב כרגע) ומחשב נייד בחדר אחר בבית שדרכו אני רוצה לגלוש באינטרנט ע"י הקמת רשת אלחוטית. אין לי מושג ירוק בנושא. ב-AZTECH כל שלושת הנורות מהבהבות וב-EDIMAX הנורות שפועלות הן כולן: PWR, WLAN, 10/100M, LNK/ACT וב-LAN שתי הנוריות של מספר 1 פועלות. הנורית של ה-WLAN מהבהבת באור כתום וכל השאר ירוקות. במחשב הנייד יש לי כרטיס רשת מובנה ובעבר במקומות אחרים שבהם היה WI-FI גלשתי במחשב הנייד באינטרנט. איפה אני מתחיל? ומה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

מחר (כלומר כבר היום) מגיע טכנאי בזק לבית להתקנת האינטרנט . ביקשתי מנציגת השירות בהוטנט שתתן לי גישה לשירות . היא אמרה לי לבחור שם משתמש וסיסמה ( מעניין למה אין להם דרך אוטומטית לשלוח שמות משתמש וסיסמה זמניים והלקוח יחליף אותם בעצמו ) עכשיו השאלה שלי איך הולך השם משתמש אצלהם ? user@hotnet.il ? או משהו אחר אחרי הכרוכית ? איך אני בכלל יכול לדעת לפני שמגיע הטכנאי שחוברתי כהלכה לשירות ?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.