עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by darkman,

קיצר קיבלתי BAN מאתר כלשהו איך כל העסק של הBAN עובד? ואם זה גם חוקי שטפו אותי באיך לעקוף את זה תודה

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  2. אני עובר עם אחותי דירה בקרוב, שממוקמת 50 מטר אווירי במורד ההר מדירת הוריי. לאחר שבדקתי כדאיות של נט-סטיק ופתיחת הוט-ספוט אישי מהפלאפון ראיתי שככל הנראה הפתרון הכי טוב הוא ראוטר חזק שיהיה מסוגל לשדר כ-50 מטר אל הדירה אליה נעבור שנמצאת במורד ההר ועל האות לעבור כמה קירות בודדים אם אציב את הראוטר החדש גבוה על הקיר הקיצוני/חיצוני של בית הוריי וכך הוא יעבור מינימום קירות והתדר יתפרש מלמעלה יותר טוב. *אשמח להמלצה לראוטר טוב שיעשה את העבודה ויהיה חזק דיו לעבור את הטווח הנ"ל (בהנחה וזה קיים ). *זכור לי פעם שקראתי על בחור אחד מהפורום ששידר מצד אחד של הכינרת אל הצד השני בעזרת אנטנה שקולטת בצד השני. *האם אני אצטרך מגבר אות או אנטנה מחוזקת או משהו בסגנון כדי לעבור את הטווח הנ"ל? א…

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  3. שלום יש לי רשת של כמה מחשבים עם XP ואני רוצה לדעת אם אני יכול להגביל משתמשים לאייפי פנימי מסויים שלא יוכלו להתחבר מכל מחשב והאם אפשר להגביל להם את המהירות הורדה/העלה ברשת לא מצאתי דבר כזה ללא תוכנות חיצוניות כמו נטלימיטר למשל ולכן אני שואל אולי מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. שלום יש לי בסלון ראוטר LINKSYS EA8500 אליו מחובר ראוטר של TP LINK שמשמש כמודם בלבד (ברידג') הכל טוב ויפה והכל עובד ואפילו עובד מהר. הבעיה שכשאני בחדר שינה ה WIFI זוחל כי הוא די רחוק ומאחורי 2 דלתות וקירות. יש לי AP מדגם LAPAC1750 של LINKSYS שבעבר חיברתי קווית ועכשיו הדבר לא מתאפשר. אני חושב לשים אותו באמצע הדרך כדי שיתן לי WIFI טוב גם בחלק של החדר שינה. השאלה היא אם אני יכול לחבר אותו לחשמל ולהגדיר אותו ללא כבל רשת או שהוא חייב חיבור קווי ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by reflex,

כאשר אני עושה פינג בCMD לשרת משחק אירופאי אני מקבל בין 80-100 MS. כאשר אני מפעיל משחק (אמריקסארמי) הפינג הכי נמוך הוא 350 . למה? מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  6. 1.5 - בזק + בזק בינלאומי התקשרתי לתמיכה של בזק בינלאומי בטענה שהאינטרנט לאתרים בחו"ל אצלי ממש איטי, התומך שם המליץ לי (כמובן אחרי שאמר שהבעיה אצלי במחשב) לנתק את החייגן ולהתחבר שוב. הוא צדק, לפי הסבר שלו התחברתי ל - Pool לא טוב. מאז שמתי לב שהבעיה אצלי דיי נפוצה, אני נעזר בבדיקה מול גוגל: במצב אופטימלי אני מקבל בסביבות ה 90-150 פינג ל google.com , רוב הפעמים כשאני מתחבר לאינטרנט ה PING שלי לגוגל נמצא אי שם ב 500, 700 ולפעמים גם 1600... הפתרון העקום שלי הוא להתנתק ולהתחבר כמה פעמים עד שאני מקבל PING סביר, השאלה שלי היא האם עוד מישהו נתקל בזה? אולי יש פתרון?

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by udif,

אני מעונין לקנות BLUETOOTH DONGLE למחשב ולא מכיר בכלל את התחום. האם מישו מכיר איזה FAQ טוב לנושא? מה צריך לחפש? נתקלתי במושגים של CLASS 1/2 וטווחים שונים, ואשמח למצוא עוד הסברים. האם יש המלצות על פירמות ספציפות, או אזהרות מפני פירמות אחרות? שמתי לב שחלק מהטלפונים והמחשבי כף היד לא יכולים להפעיל לתקשר עם יותר מהתקן אחד בו זמנית, למשל מחשב כף-יד עם אוזניה ו-GPS ששניהם BT, או טלפון שלא יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לאוזניה דרך BT בו זמנית. האם זו הגבלה של התקן, או רק של מכשירים מסוימים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  8. Started by Lunatic,

ראיתי שאמרו פה שאסור ליבא כרטיסי רשת אלחוטיים בעוצמת שידור של יותר מ 100MW אבל אני רואה שאתרים ישראליים באינטרנט מוכרים די בחופשיות כרטיסי רשת של מעל ל 500MW.. לא בודקים במכס את האריזה של הציוד או מה?

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחבר מחשב אחד לשתי רשתות אלחוטיות? בהנחה שיש שני כרטיסי רשת אלחוטיים (USB)

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by liortaib,

שאלה חשובה בקשר לחיבור מודם דרך usb!! אז ככה יש לי מודם Terayon כזה:http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm עכשיו יש לי גם ראוטר 3com והבעיה היא שאני מנסה להוריד משהוא מהיוטורנט(פורטים פתוחים)אני לא עובר את ה 30 kb ורק עם מודם אני מוריד על הרוחב פס השאלה שלי היא האם אני יוכל לחבר את הראוטר למודם בחיבור רשת(רגיל)אבל במקום לחבר את המחשב לראוטר לחבר את המחשב דרך הusb בלי כבל רשת השאלה שלי האם זה אפשרי........ נ.ב-אני חייב את הראוטר כי יש לי גם נייד ובנייד אני לא מוריד אז בגלל זה אני לא צריך לנסות למצוא פיתרון שגם אם הראוטר אני יוריד מהר....

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  11. רציתי להגיד לכם שהוא פשוט מודם מצויין samsung מחירו עכשיו כחצי מחיר 239 שקלים

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by CosmicGate,

שלום לכולם. האם אפשר לעשות הפעלה אוטמטית לחייגן האינטרנט בעת הפעלת המחשב? אם כן, איך? (ADSL 1.5) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  13. אז ככה... יש לי מודם רשת כזה: SpeedTouch 510 - אותו חיברתי לנתב מסוג: D-Link DL604 עכשיו, לא התקנתי את הדרייברים של המודם, כי אני משער שאם חיברתיע את המודם לנתב, אז כל מה שצריך לעשות זה להגדיר את הנתב.. אבל המדריך של הנתב על איך להגדיר וכאלה בכלל לא מובן. התקשרתי לתמיכה הטכנית של בזק בינל" אליהם אני מחובר, הם נתנו לי כתובות DNS, ואמרו שצריך לבחור Dynamic IP. מעבר לזה הם לא אמרו כלום. זה מה שעשיתי, אבל לא הולך, האינטרנט לא מתחבר... מה עושים?!?!?!?!?! תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by Cheif,

רוצים לדעת למי? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=916

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  15. Started by ehakman,

שלום עזבתי את בזק לטובת הוט, יש ברשותי רפיטר של בזק NETGEAR האם יש דרך לחבר אותו לראוטר של הוט על מנת לתגבר את הרשת לשאר חלקי הבית ? (דו מפלסי ) תודה

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  16. Started by sirexrv,

יש לי חבר שיש לו 2 מודמים (מחובר דרך HOT) מודם אחד אצל השותפה והשני אצלו -יש דרך להתחבר (שניהם ביחד)?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by aivengo,

נצרבה "בטעות" קושחה של DD-WRT (בילד 13527) מבוססת על קרנל 2.6, ולא עודכן CFE מותאם לקרנל 2.6. המצב כרגע שהנתב לא עולה. בחיבור סריאלי אני מצליח להיכנס לCFE. מישהו מכיר דרך "למשוך" קושחה דרך TFTP ממשק הCFE?

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by darkman,

הוצאתי תכבל של הרשת מהכרטיס רשת כדי לחבר למחשב ניד שלי אחרי זה חיברתי בחזרה למחשב הרגיל שלי ואז שניסיתי להתחבר אז זה אומר לי שהוא לא מוצא תרשת אז התקנתי תכרטיס מחדש הכל עבד אבל כאשר אני בא להתחבר לאינטרנט זה יענו עושה לי שהכבל שמחובר מהכרטיס רשת למודם של ה אי די אס אל יענו לא קיים בדקתי תחיבורים ולא מצאתי שום דבר רופף עכשיו אני מתחבר אם המחשב ניד שלי באותו מודם ואותו כבל והכל עובד יכול להיות שהבעיה שלי הוא בכרטיס רשת של המחשב אשמח אם תעזרו לי 10X

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  19. יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד.... מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם... תודה מראש ....

• 14 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by goopgoop,

שלום יש לי ראוטר שמחובר לבזק של SIEMENS SL-141 . יש לי ראוטר נוסף של DLINK 2650U אותו אני מנסה להפוך לAP של הסימנס. עבדתי לפי המדריך, אך עוצמת האות לא השתנתה. אפשרי בכלל לעשות דבר כזה ?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by biodome,

מצורף איור של הרשת שמתוכננת. הסגולים הם מחשבים. הכחולים הם בקרות של מכונות (מחשבים גם כן). כתום מדפסת עם כרטיס רשת. ירוקים סוויטצ'ים. אדום מודם ראוטר ADSL של ECI נדמה לי דגם 312. תכלת נקודות בקיר/תעלות. הסוויטצ' של ה-4 פורטים הוא של Trednet כמדומני, לא זוכר דגם.. ה-8 פורטים יהיה של Edimax ES-3108P. המרחק בין שני הסוויטצ'ים אגב הוא באיזור ה-100 מטר או יותר נדמה לי. אני רוצה לוודא שמבחינת חיבורים לשתי המכונות (הריבועים הכחולים) לא תהיה בעיה לקרוא קבצים מהמחשב השרת המחשב השרת מחובר ישירות לאדמיקס, בעוד שתי המכונות יתחברו ל-Trednet שיתחבר גם הוא לאדימקס. כמו כן לוודא שאני מחבר כבלים ישרים בין כל הנק'. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  22. מאתמול בערב אני לא מצליח להיכנס לאתרים בארה"ב ובאירופה כמו: www.cnn.com www.dslreports.com www.ebay.co.uk וכו' לעומת זאת אני מצליח להיכנס לאתרים בישראל וברוסיה לדוגמא: www.walla.co.il ו www.ntv.ru כשאני מנסה לעדכן את האנטי וירוס (Norton 2005), אני לא מצליח. סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת מודם ADSL אלקטל ששודרג לראוטר. למישהו שמחובר לאותו ספק יש בעיה דומה? איך אפשר לתקן בעיה זו? תודה לעוזרים

23. החיבור לאן שלי הוא במחשב החזק שני כרטיסי רשת ובמחשב השני כרטיס רשת אחד... חיברתי ביניהם עם כבל אני רואה שהמחשבים מחוברים אבל רק במחשב איפה שהמודם יש אינטרנט ובמחשב השני אין אינטרנט.. למישהו יש מושג איך לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by PolishMan,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר ברשת את המחשבים שלי בבית (כרגע 2 מחשבים) אשר תכלול שיתוף משאבים ואינטרנט. המחשבים הם נייחים, אך אני מעוניין שתהיה גם תמיכה אלחוטית לעתיד או אם מישהו עם LAPTOP בא אליי. אני מובר בתשתית ADSL של בזק וספק האינטרנט שלי הוא NETVISION. ברשותי מודם eci b-focus router 270pr. רני יודע שאפשר להשתמש במודם בתור נתב ולהוסיף SWITCH, אך השאלה אם זה מומלץ ו/או אפשרי (כי אני רוצה תמיכה אלחוטית). במידה ואני צריך ראוטר, אני מחפש המלצות לכזה שיעננה לי על הצרכים. הומלץ לי על EDIMAX204WG, מה דעתכם? אני מעוניין להשקיע כ-300 ש"ח, אך אם יש משהו שבאמת שווה השקה נוספת של כ-50 ש"ח, אני מוכן לשקול זאת... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by dorosen,

התקנתי SP2 מקורי, עכשיו יש לי על האייקון של החיבור לרשת סימן קריאה וההודעה limited or no connectivity, עברתי כבר על כל האתרים באנגלית/עברית שמציעים פתרונות שונים בגוגל, ועדיין לא משנה מה אני עושה זה לא עובד! אני מחובר דרך ADSL מודם אלקטל. למישהו יש רעיון?? (דחוף כרגע אני מחובר דרך הדור 3 מאורנג' בבקשה עזרה..)

• 2 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים