עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ido2309,

היי, בימים האחרונים החלה בעיה שגלישה ומעבר בין אתרים מתבצעת באיטיות וישנם רגעים שאתרים כלל לא עולים. מהירות ההורדה טובה ועם זה אין לי שום בעיות בינתיים. (טפו טפו ) אני מחובר עם ראוטר אלחוטי (LINKSYS WRT300N) כחודשיים בערך,עד כה ללא תקלות. תשתית הוט וספק ברק. השערות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by LioR CoHeN,

כיום הנייד שלי מחובר עם כרטיס רשת וכבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הנייח וממנו הוא מקבל את הגישה לאינטרנט (שיתוף רגיל). רציתי לדעת אם אפשר/מישהו ניסה להחליף את כרטיסי הרשת האלו באלחוטיים ולגלוש ולשתף ללא נתב אלחוטי? כלומר: ששני כרטיסי הרשת האלחוטיים ידברו ביניהם והמחשב הנייח יתן לנייד גישה לאינטרנט. תודה מראש, ליאור.

3. Started by blue24,

התקנתי ראוטר שיאומי בבית והפכתי את הראוטר vtech של בזק ל-bridged. התהליך היה די פשוט אבל נותרתי עם בעיה רצינית - אחרי הפסקת חשמל או כיבוי, יש הגדרה ספציפית ב-vtech של lan group שמתאפסת, וזה גורם לאינטרנט להפסיק לעבוד. מישהו מכיר? מצרף צילום של ההגדרה

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by xtract1,

זה לא מה שאתם חושבים..אני לא מתכוון לשאול איך וכו'..עשיתי כבר חיפוש... השאלה האי כזו...המחשב שלי מחובר לראוטר..אני כאילו המחשב "הראשי"...והראוטר מחובר לעוד 2 מחשבים... הורדתי מדריך לפתיחת פורטים בראוטר..(בישביל האימיול אם זה חשוב) רציתי לדעת אם הוא תקין יחסית..אם מישהו ניסה.. ואם זה יכול לשנות לי משהו בהגדרות וחס וחלילה שמחשב מוסיים לא "יקבל" אנינטרנט פתאום... בקיצור...זה בטוח לעשות את זה? המדריך http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  5. Started by shay33,

לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת Angry אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 יש דרך לבדוק פינגים קבוע? איך אני יכול להוכיח שמודם דפוק? תודה

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  6. איזה ספקיות עובדות עם הוט באינטרנט חוץ מנטוויזן וברק? אני רוצה להתנתק מברק ואני חייב להישאר עם הוט (אמא שלי עובדת שם ואם אני מתנתק לא יהיה לי 2000 דקות ב- 20 שקל ) אז תענו מהר בבקשה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  7. לא משנה איזה הורדה http אימול ftp לא משנה מה המהירות תמיד עולה יורדת עולה יורדת עולה יורדת לא יציבה בכלל מתחיל 180 יורד לה 99 80 מתיייצב

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by asher_pa,

שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  9. זו אולי שאלה מוזרה אבל מאוד אשמח לקבל תשובה בוא נגיד שיש אתר מסוים שלא נותן לי להיכנס אליו כי ה IP שלי הוא דינאמי אז שאלתי היא איך האתר הזה יודע שה IP שלי דינאמי ואיך אני יכול לגרום לו "לחשוב" שהוא סטטי? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  10. שבוע טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט). רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ? בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה). האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ? תודה לכולכם !

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  11. מחושב כולל חדשי חינם. תודה.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  12. היום התעוררתי בערך ב6-6:30 ולקחתי את התינוק איתי לצפות קצת ב live game streams בכדי שאשתי תוכל לישון עוד איזה שעה. בערץ ב7:00 התנתק האינטרנט למשך שעה. המודם הסתנכרן אבל לא היתה תקשורת לא עם 014 ולא עם @1 שזה שרת של בזק. יכול להיות שהם עשו משהו בMSAG או מה שנקרא הארון שלהם ברחוב. כשהתקשרתי ל166 אמרו שיש בעיה ללקוחות 014 אבל עובדתית אפילו לשרת של בזק לא הצלחתי להתחבר. אני גר ברחובות . אבא שלי נחת לפני יומיים בארץ ויש לו jetlag והוא אמר לי שגם המודם אצל ההורים של אשתי התנתק ב4 לפנות בוקר. האם לעוד מישהו היתה את הבעיה הזאת? חוץ מזה יש לי בעיות רוחב פס מדי פעם (אם הם תיקנו את זה אני אשמח) מדי פעם המהירות נוחתת ל3-10 מתוך 75~ בבדיקות מהירות. בגלל שאני צופה הרבה בtwitch זה …

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  13. שלום, יש ברשותי ראוטר מסוג Linksys WRT54GL, שני מחשבים מוחברים דרך חיבור קווי ואחד באופן אלחוטי. אין בעיות עם הראוטר הכל די חלק [; אבל רק רציתי לדעת, איך אפשרי לחבר את הקבצים כך שיהיה אפשרי שיתוף קבצים והעברת קבצים ממחשב למחשב ושליחת הדפסות(לדגומא) אל מדפסת אשר מחוברת אל מחשב אחר ברשת... שיתוף רכיבים וקבצים [; תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by pure perfection,

אז ככה לאחרונה עברתי ל CCC ומאז שעברתי אני רואה שיש לי בעיות בפתיחת אתרים , או שהאתרים לא נפתחים או שלוקח להם שנה להיטען ... גם לכם יש בעיה כזאת עם אותו ספק ??? אגב , המהירות היא 10MB תודה

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  15. יש לי IE7 ואני לא מצליח להוריד יותר מ2 דברים בדפדפן אחד.איך אני מפסיק את זה ?

16. המודם מתנתק לי כל דקה סתם ככה... כלומר התאורה של ה-DSL נכבת לי ונדלקת לי כל דקה. מה אני עושה? וגם האינטרנט איטי. אני לא יודע אם יכול להיות שיש וירוס שעושה את זה כי אני לא משתמש בתוכנת אנטי וירוס אלא מגן על המחשב שלי עם ה-Firewall של וינדוס בלבד.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by sapartil,

התחברתי לרשת אלחוטית ציבורית ובמשך מספר שעות גלשתי בלי שום בעיה. פתאום בכל דף שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה the page cannot be dysplaid כשאני לוחץ קליק ימני על שם הרשת ואז על "מצב" כתוב שם "ללא גישה לאינטרנט" מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך מתחברים שוב ?

18. את שורת ההכרזות של יצרניות מוצרי ה-WiFi חותמת חברת TP-LINK שהציגה ב-CES 2016 ארבעה נתבים חדשים, ובכללם נתב התומך בתקן 802.11ad הפועל בסביבת התדר 60Ghz. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6144

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by emmanuel,

שלום לכולם,במקום עבודתי כיום ישנה אבטחה די מעצבנת של חסימת אתרים אשר אינם לשימיוש שוטף בעבודה,אני ועמיתי לעבודה מצאנו מספר פרוקסים שנוכל דרכם להתחבר לפייסבוק שזוהי בעצם כול המטרה אך לאחרונה אלו גם כן נחסמו.לאחר חיפושים מתישים לא עלה בידינו למצוא אתר אשר יתן לנו מענה הולם.אי לכך אני פונה אליכם בבקשה האם למישהו יש מידע כול שהוא אשר יכול לעזור לי. בסה"כ בקשתנו הפשוטה הייתה לגלוש בפייסבוק בזמן עבודתנו הפנוי,האם זהו פשע.....לעניות דעתי זוהי אחת הזכויות המגיעות לנו לאחר ישיבה ממושכת כול היום מול המסך הקטן. תודה מראש עמיתכם.

20. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by DXT,

שלום רב, זהו המצב הנוכחי: יש שני מחשבים, לכל אחד כרטיס רשת, שניהם מחוברים להאב/סוויטצ'. והמודם כבלים Motorola SB5100 מחובר להאב/סוויטצ'. עכשיו, אני מעוניין בקניית נתב שגם יכלול פורט למדפסת וגם חיבור אלחוטי (לחיבור מחשב נייד לרשת מתי שרוצים). מה שאני רוצה לדעת, הם העובדה שבשביל להחתבר לאינטרנט צריך לחייג (נטויז'ן כרגע) דרך מערכת ההפעלה, תפריע לקיום הרשת. כלומר, הם זה יספיק שמחשב אחד יחייג והשני יוכל להשתמש באינטרנט דרך הרשת הביתית? אולי אני שואל את השאלה הלא נכונה, מה שאני תחלס רוצה לדעת, זה מה לעשות בשביל ליצור רשת ביתית עם נתב ומודם כבלים המתחבר ע"י חיוג? תודה, מיכאל.

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  22. שלום חברים, בעתיד הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. סיכמתי כי גם המחשב של אחי יחובר לאינטרנט והבנתי שהשיטה הטובה ביותר היא התקנה שני כרטיסי WI-FI. הבעיות העומדות בפני: אמנם בפנטיום 4 (לוח ASUS P4P800) יש סלוט לכרטיס WI-FI אבל היכן בארת אני משיג כרטיסים כאלה (ואני לא מתכוון לכרטיס רשת ל PCI). איך אני מקים את הרשת ? הבנתי שאין צורך גם במודם אלחוטי אלא פשוט חיבור שני הכרטיסים לשני מחשבים שונים וכך מתקבל פיצול של הקו. האם קיימים כרטיסים בתקן 802.11n למחשב האישי ? (תקן wi-fi) ? אנא הדריכו אותי.

23. Started by nondos,

שלום, אני מתגורר בחו"ל, אני נורא אוהב לשמוע גלגל"צ בבית דרך האינטרנט הבעיה שהיא שכנראה החיבור בן השרת של גלגלצ לבית שלנו הוא לא טוב ויש הרבה קיטועים בשידור לעומת זאת מהמשרד שם כנראה רוחב הפס גדול יותר אני שומע גלגלצ מצויין חשבתי לבצע stream מהעבודה אלי הביתה של גלגלצ למישהו יש מושג איך לעשות זאת אולי דרך winamp (מבחינת הבעלים אין בעיה לעשות זאת כי אני הבעלים וכמובן שהכל נעשה לשימוש אישי ולא מסחרי) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  24. שלום גורואים, שלום גורואיות. אני רוצה להקים סרבר בין רשת של כ-200 משתמשים ביתיים ובין האינטרנט. השרת אמור לענות על הצרכים הבאים: - אספקת שרותי אינטרנט, עם אפשרות לויסות רוחב פס - Firewall, עדיף ברמה של Quality of Service - POP3 - שיתוף קבצים בסדר גודל של כ-500 גיגהבייט - PROXY - VPN - בקרה ושליטה מרחוק על השרת בשלב ראשון, אשמח אם תהיה הצעה לתוכנות המתאימות או, לפני כן, הצעה לתכנון של המערכת. צ'או - תודה.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by zuq,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.