עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by naor-007,

שלום, אני מתחיל בבניית קנטנה. עכשיו השגתי את כל החומרים חוץ מהפחית שפשוט לא מצאתי בגודל המתאים! או שהוא קצר מידיי (פחית שימורים) או רחב מידיי (קופסאת מלפפונים/זיתים של קילו). או שהוא צר מידיי (פרינגלס. כן אני יודע שאפשר להכין גם ממנו אבל הבעיה שצריך להשיג חלקים נוספים ולבנות אותם בתוכו ולא מצאתי מאיפה משיגים אותם , חוץ מזה הוא לא נראה לי ברמה של פחית בקוטר המתאים). אני הולך לפי המדריך הזה: http://www.turnpoint.net/wireless/cantennahowto.html הפחית צריכה להיות בקוטר של של בין 3-3.75 אינץ' שזה 7.6-9.5 ס"מ. באורך של +14 ס"מ לפחית הרחבה ביותר ו-28 ס"מ+ לצרה ביותר. מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני מוצא פחית בגודל המתאים?! ואם כן פחית של איזה מוצר? תודה.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by hosham,

שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  3. מחיר הולך להחליף וחושב אם ללכת על הDLINK או הVTECH...

4. Started by tnt studios,

GODDAMN IT!!! חברה, המחשב החדש התחיל לחרפן אותי: קודם כל בעיה ם הסאונד והמיכרופון אחרי זה בעיה עם העכבר שנאלצתי להיות שבוע שלם עם הדריוורים של NVIDIA 76.** ולסבול מחובר מהירות בגלל וירוס מעצבן ועכשיו: האינטרנט פשוט מחליט לא לפעול! פשוט הדלקתי את המחשבת אין אינטרנט. זה כותב לי:LIMITED OR NO CONECTIVITY בלה בלה בלה... ניסיתי לפרמט, אין ניסיתי לשחזר/לאתחל, אין ניסיתי לזרוק מן החלון, לא היה עוזר כל כך... ניסיתי לנתק את הכבל ולהחזיר, אין ניסיתי לעדכן את הדרייברים, אין ניסיתי שילוב של כמה דברים, איך ניחשתם! אין. (כפי שאתם רואים המחשב יכול לפרמטאת הבן אדם... ) מה עוד? ??? ??? ??? חברה בבקשה תעזרו לי, אתם יכולים לראות את המפרט בצד... תודה רבה לעוזר/עוזרת: אני לא…

• 13 תגובות
    • 988 צפיות
  5. המחשב החדש הגיע וכמובן עולה השאלה: איך לחבר את שני המחשבים לאינטרנט? טוב אז ככה אני לקוח של בזק בינלאומי מהירות 1.5 MBs בשני המחשבים יש כרטיס רשת והמחשב החדש מחובר עם מודם ALCATEL לאינטרנט. השאלה היא מה עדיף לרכוש ראוטר קווי ב 150 ש"ח ולהעביר כבל דרך 2 חדרים. או לרכוש ראוטר אלחוטי וכמובן עולה השאלה איך זה פועל. האם הראוטר האלחוטי מתחבר דרך כרטיס רשת? אני וגם לטלפון או שאני צאטרך להשתמש גם במודם הנוכחי שלי. איך קוראים לדבר הזה שיקבל נתונים במחשב הישן והאם הוא יתחבר ל USB או לכרטיס הרשת או שאצטרך להתקין כרטיס רשת מיוחד? תודה מראש מיכאל

6. Started by raz002,

אני מעוניין לקנות ראוטר בשביל שתי מחשבים מאיזה חברה כדאי לקנות ואיזה דגם? האם שווה לקחת ראוטר אלחוטי או שהבצועים יורדים? איזה הבדלים יש בין הראוטרים השונים? בתודה מראש! אשמח לתשובה בהקדם.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  7. ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT חיבור ללא חייגן כרגע אני עומד על 100 מגה ו2 מגה מקסימום העלאה רציתי לדעת אם אני מתקשר להוט אני יכול לבקש יותר קצב העלאה?או שזה עדיין בלתי אפשרי?כי שמעתי אצל בזק יש כבר 4 מגה העלאה תודה

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  8. Started by amitgal1,

אהלן חברה, תודה על העזרה עד עכשיו, עכשיו יש לי עוד שאלה, בחנתי את כל הקטע הזה של access point והבנתי שיש ל AP רק חיבור רשת אחד. 1. האם זה אומר שאני מחבר אותו לראוטר שלי, ואז מחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים או שיש איזשהי קומבינה שאני לא יודע מה היא ? 2. אם מישהו מכיר איזה מדריך טוב לחיבור Access Point ורשת בייתית זה ממש יעזור לי תודה

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by Cheif,

ג'ון צימברס - מנכ"ל Cisco - עומד להכריז מחר על סגירתה הסופית של חטיבת Linksys. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=2103

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  10. Started by com,

היי חבר'ה. יש לשכן שלי דירת קרקע, עם מחשב. קומה מעליו יש דייר עם ראוטר אלחוטי עם רשת ואנטרנט. הוא גילה את הרשת מתי שבאו אליו עם לפטופ, ופתאום הלפטופ עלה עליה. אז שמנו במחשב הנייח בבית כרטיס רשת אלחוטי. לכרטיס יש מין חיבור כזה, שאליו מתחבר חוט (של בערך מטר) ובסופו אנטנה קטנה. בהתרגשות רבה באנו לפתוח את המחשב ולהתחבר לרשת האלחוטית, אבל - אין כלום. בסריקה חוזרת, הוא זיהה את הרשת, אבל עם סיגנל של 18% בלבד. שניסנו להתחבר אליה, הוא פשוט לא התחבר. (לא ביקש סיסמא או משהו כזה.) לשכן מלמעלה לא אכפת שנעלה על הרשת האלחוטית שלו, אבל ממש לא רוצה שנכנס אליו הביתה ונתחיל לבדוק את הראוטר וכל זה. אז אני מחפש פיתרונות יצירתיים שיאפשרו התחברות לרשת שלו? למשהו יש רעיונות? יש לי רעיון, האנטנה …

11. Started by THE KING,

עכשיו יותר שווה לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב ואני חוזר ואומר עכשיו הסיבות לכך הם: א. הספק מבואה לך בחינם ולא כפי שרשמו לך. ב. יש לך מיבצע הכרות של 150 שח לחודש במשך חצי שנה אם אתה הולך לחבילה שהיא כימעט הכי מהירה ג. אתה משלם רק על התקנת המודם 99 שח בילבד ואתה יכול לחלק את זה ל3 תשלומים של 33 שח לחודש למה לא כדאי לעשות adsl: א.אתה משלם לבזק על האינטרנט בנסוף לזה אתה משלם גם לספק כ 20 דולר לחודש או חדושיים בקיצור גם חודש וגם חודשיים זה לא שווה ב.המהירות הרבא יותר איטית מי אינטרנט בכבלים ג. אתה משלם על המודם ועל ההתקנה לפי העבדות אני חושב שכדאי יותר לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב מאשר ADSL אז אני ממליץ על האינטרנט בכבלים!!!! החיסרון היחיד של האינטרנט של ערוצי זהב ה…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  12. Started by SandLegion,

שלום לכולם. יש לי רשת של שני מחשבים. האימיול נמצא במחשב שלי, במחשב השני יש את החיבור לאינטרנט. הכל עובד כשורה, חוץ מהאימיול. חשוב:[/b] במחשב עם האינטרנט יש פיירוול של ווינדוס XP שמופעל על החיבור אינטרנט ועל הרשת הביתית. תגידו לי מה צריך לפתוח ואיך בצורה מפורטת בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  13. אני עשיתי את זה create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> 80 <enter> וסתכלו מה זה רושם לי =>nat =>create protocol = tcp inside_addr = 10.0.0.1 = 80 outside_addr = 0.0.0.0 = 80 Failed to create static NAT entry. => למה זה רושם לי את זה ??? Failed to create static NAT entry. ??

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by slimshady21,

שלום. יש אצלי שני מחשבים עם וינדוסXP. מחשב אחד שמחובר למודם כבלים (terayon) דרך USB, והמחשב השני מחובר לאותו מודם דרך כבל רשת. אז יש אפשרות ליצור ככה רשת בין שני המחשבים? או שאני צריך לחבר את הכבל רשת בין שני המחשב?( ואז רק מחשב אחד מחובר למודם, דרך USB) ועוד משהו, כשאני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי אני רואה שני אייקונים - אחד "התקשרות 1394" , והשני "Local Area Connection", למה יש שם שניים? מה אומר בדיוק כל אחד? אני לא כל כך מבין בזה ואשמח להסבר. ד"א במחשב האחר יש אייקון נוסף שנקרא "Local Area Connection 3"..... ?

• 11 תגובות
    • 988 צפיות
  15. שלום! אני כבר כמה שבועות מנסה ליצור בביתי רשת ביתית שתאפשר שיתוף קבצים בין כל המחשבים. חיפשתי שעות בגוגל תשובה לבעייה ולא הצלחתי להתקדם. ברשותי מחשב נייח המחובר קווית לראוטר האלחוטי (edimax br-6226n), שמחובר למודם של HOT. בנוסף ישנם שני מחשבים ניידים שמחוברים לרשת אלחוטית שנקראת plondo. עכשיו, בין המחשבים הניידים לבין הנייח אין שום קשר ואני לא מצליח לקשר אותם. כשאני יוצר homegroup בנייח, הניידים לא מזהים את האפשרות להתחבר לרשת ביתית אבל (!) כשאני יוצר homegroup על אחד הניידים, השני ישר מזהה ובעצם אני יכול ליצור ביניהם רשת ביתית. הערה- 3 המחשבים רצים על windowd 7. אז מה אני אמור לעשות כדי לחבר את המחשב הנייח לרשת משותפת עם שני הניידים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  16. יש לי מחשב נייח עם XP , שמחובר לראוטר ambit דגם u10c019 המחשב הנייד שלי שבו vista לא מצליח להתחבר אלחוטית אליו וטוען ש"השיוך האלחוטי נכשל מסיבה לא ידועה" במנהל ההתקנים לא פועל כראוי ההתקן 6To4 adapter . ההתקן מעודכן לגרסתו האחרונה במודמים של חברות אחרות החברה הוציאה קובץ תיקון לעניין הזה, באתר של ambit לא מצאתי כזה יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  17. זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  18. למחשב נייח שהאינטרנט בו פועל 24/7... מה עדיף, מתאם USB או PCIE פנימי עם אנטנות? בעיקר מבחינת יציבות/קליטה וכו'. ברור שעדיף כבל רשת אבל אין אפשרות.

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by nati086,

יש לי ראוטר dir-825 g1 והוא מוגדר עם ספק של בזק בינלאומי 100 מגה, הראוטר כל הזמן עושה לי בעיות קליטה ואיטיות ברשת גם בתדר 2.4 וגם 5 ופעם או פעמיים ביום אני צריך לעשות לו ריסטרט בשביל שהוא יעבוד תקין. מישהו יודע מה הבעיה? ואולי מישהו מכיר ראוטר עד 400 שקל שהוא יותר מומלץ? שפשוט יעבוד טוב ויציב תודה

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by noy_boner,

[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  21. לא זוכר בכמה מוכר אבל האם זה כדאי? האם HOT לא חוסמים אותם?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  22. לפי הבנתי ניתן לחבר כרגע 3 התקני תקשורת ויתקבלו 3 כתובות איפי שונות - מה יוצא להוט מזה ? הרי אני סתם שורף להם 2 כתובות איפי נוספות בחינם...אני מניח שהם יחסמו זאת בקרוב.. האם יש משמעות לאיזה יציאה אני מחבר את הנתב? ההגיון אומר יציאה מספר 1...

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  23. Started by CosmicGate,

שלום לכולם. האם אפשר לעשות הפעלה אוטמטית לחייגן האינטרנט בעת הפעלת המחשב? אם כן, איך? (ADSL 1.5) תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  24. ישנם אתרים שחוסמים IP ממדינות מסויימות. לפעמים ממש סתם. (עושים הכללות על כל המשתמשים ממדינה מסויימת) רציתי לשאול, האם יש תוכנה צד שלישי שיודעת לעקוף את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  25. חיבור קווי בלבד, באופן שאין צורך שמחשב אחד יהיה דלוק כל הזמן. האם חובה במודם רשת, או שאפשר מודם USB? תודה.

• 5 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים