רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי! רכשתי HOSTING אירוח אתר (או תוכן) לכל החיים. מעבר לפתיחת אתר (בינתיים אני לא אעביר את האתר הקיים שלי שכבר משולם לזמן מה), מהן אפשרויות טובות לעשות בו שימוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיון הזה אמור לעזור להרבה אנשים כמו שהוא אמור לעזור לי. הבעיה ידועה, 2מחשבים מודם כבלים אחד ושיתוף אינטרנט!! אז אני אתחיל: 2 מחשבים שניהם עם XP הראשון שצריך להיות השרת מחובר דרך כרטיס הרשת ה O/B שלו למודם כבלים, עכשיו השאלה: איך לשתף אינטרנט בין שני המחשבים? ובבקשה תתחילו מההתחלה שזה מרגע התקנת כרטיסי הרשת!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היום התקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שינתקו לי את הגיימר כדי לעשות בדיקת פינג בשרת 85.190.9.220 - שרת הממוקם בגרמניה. קיבלתי לשם בלי גיימר 95פינג ועם גיימר 97פינג. אז העניין הוא כזה: אני משלם היום לתשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי עם חבילת גיימר ברוחב פס של 1.5 מגה 122 שקל בחודש. בזק בינלאומי הציעו לי 4 מגה במחיר של 59.90 לחודש, ו4 חודשים ראשונים חינם - זה יוצא בממוצע לשנה 46.50 לחודש. יחד עם שדרוג התשתית אני יקבל חבילת 4 מגה כולל תשתית ב128 שקל. האם אני ירגיש שיפור ניכר בפינגים אם אני יתחבר ל4 מגה? ועוד שאלה, אם אני מחבר את הראוטר בכבל ישירות למחשב לא תהיה בעית תקיעות? כי אני יודע שעם wireless יש קצת בעיות. והאם אני ירגיש בעיות גלישה אם בשעות הערב יתחברו 1 או 2 לפטופים לגלישה ב…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
נעשה את זה מהר, מחשב א' עם חלונות 2000, מחשב ב' עם חלונות 98SE. על מחשב ב' מותקנת מדפסת HP ומותקנת התוכנת פקס של מיקרוסופט (כולל מודם) מחשב א' הוא המחשב הראשי, מחשב א' יכול להדפיס למדפסת של מחשב ב'. הבעיה היא...שבמחשב א' רוצים לשלוח פקס ואין בדיוק איך. אז איך אני בדיוק משתף את הפקס של מיקרוסופט בין המחשבים? יש ביניהם כבל מוצלב, הדפסות ושליחת קבצים אחד לשני עובד כמו שצריך, אבל הפקס הוא העניין החשוב כאן. הפקס מופיע ברשימת המדפסות שיש על מחשב ב', אבל הוא מבקש ממני משהו מוזר, אין לי מושג מה לעשות :-( מודה לכל אחד על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של HP עם כרטיס רשת אונבורד (מערכת הפעלה XP PRO) שככל הנראה התקלקל. אני חווה ניתוקים מתמידים (בחיבור קווי) כאשר אני מתחבר לאינטרנט. החיבור הוא חיבור אוניברסיטאי בב"ש (מעונות) כשהיום ושבוע שעבר מנסה איש תמיכת מחשבים לעזור לי בבעיה כאשר מופיע לו בלוג של הסוויצ' שמשום מה הסוויצ' מנתק אותי בגלל שגיאה כלשהי (לא מפורטת השגיאה). המחשב עדיין באחריות אבל עד סוף אוגוסט אני לא אצליח להביא אותו למעבדה ולהישאר כמעט בוודאות כשבועיים בלי מחשב (השירות הנפלא של HP...) חשבתי אולי לקנות בעלות של עד 200 ש"ח , כרטיס רשת 10/100 או אפילו 10/100/1000 אם קיים שמתחבר בUSB למחשב. האם מישהו יכול להמליץ על אחד כזה? עריכה: כמובן שאני מחפש כרטיס רשת שיתחבר בכבל רשת רגיל לחלו…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום חברים, בעתיד הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. סיכמתי כי גם המחשב של אחי יחובר לאינטרנט והבנתי שהשיטה הטובה ביותר היא התקנה שני כרטיסי WI-FI. הבעיות העומדות בפני: אמנם בפנטיום 4 (לוח ASUS P4P800) יש סלוט לכרטיס WI-FI אבל היכן בארת אני משיג כרטיסים כאלה (ואני לא מתכוון לכרטיס רשת ל PCI). איך אני מקים את הרשת ? הבנתי שאין צורך גם במודם אלחוטי אלא פשוט חיבור שני הכרטיסים לשני מחשבים שונים וכך מתקבל פיצול של הקו. האם קיימים כרטיסים בתקן 802.11n למחשב האישי ? (תקן wi-fi) ? אנא הדריכו אותי.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי ראוטר dir-825 g1 והוא מוגדר עם ספק של בזק בינלאומי 100 מגה, הראוטר כל הזמן עושה לי בעיות קליטה ואיטיות ברשת גם בתדר 2.4 וגם 5 ופעם או פעמיים ביום אני צריך לעשות לו ריסטרט בשביל שהוא יעבוד תקין. מישהו יודע מה הבעיה? ואולי מישהו מכיר ראוטר עד 400 שקל שהוא יותר מומלץ? שפשוט יעבוד טוב ויציב תודה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בRSM כרטיס רשת אלחוטי של חברת TP-LINK WN353GD בהמלצתו של המוכר... אני רכשתי אותו ב100 ש"ח בעוד מוכרים אותו בחנויות המתחרות ב60 ש"ח!!! http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=99360-353-00 הגזמה פרעית... מילא המחיר אבל גם הקליטה שלו על הפנים. הלאפטופ הישן שלי מלפני 5 שנים (כן כן...) קולט יותר טוב חתול בשק או מה? 1- בכל מקרה, אני מתכוון לתקן את המעוות. יש כרטיס רשת אלחוטי לנייח מומלץ כלשהו?
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות BLUETOOTH DONGLE למחשב ולא מכיר בכלל את התחום. האם מישו מכיר איזה FAQ טוב לנושא? מה צריך לחפש? נתקלתי במושגים של CLASS 1/2 וטווחים שונים, ואשמח למצוא עוד הסברים. האם יש המלצות על פירמות ספציפות, או אזהרות מפני פירמות אחרות? שמתי לב שחלק מהטלפונים והמחשבי כף היד לא יכולים להפעיל לתקשר עם יותר מהתקן אחד בו זמנית, למשל מחשב כף-יד עם אוזניה ו-GPS ששניהם BT, או טלפון שלא יכול להיות מחובר גם למחשב וגם לאוזניה דרך BT בו זמנית. האם זו הגבלה של התקן, או רק של מכשירים מסוימים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SERVER GUIDE לשרת IBM 220 מישהו יכול לעזור לי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי נתב DLINK 524 האם כדאי להחליפו עם WRT54GL התקציב שלי הוא 300 שקל בערך? האם יש לכם המלצה על ספק אינטרנט דרך בזק ( אני גולש דרך 012 ולאחרונה הכל פשוט איטי להחריד) המון תודה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ההודעה של משרד התקשורת לחברת "בזק", לעצור את מבצע השדרוג ל-100M, היא עלית מדרגה בסכסוך ביניהן לגבי ה-"שוק הסיטונאי". סקירה של הסיבות לסכסוך, המהלכים שהצדדים נוקטים האחד כלפי השני ופרשנות שלי ניתן לקרוא בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=4902
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שאלה חשובה בקשר לחיבור מודם דרך usb!! אז ככה יש לי מודם Terayon כזה:http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm עכשיו יש לי גם ראוטר 3com והבעיה היא שאני מנסה להוריד משהוא מהיוטורנט(פורטים פתוחים)אני לא עובר את ה 30 kb ורק עם מודם אני מוריד על הרוחב פס השאלה שלי היא האם אני יוכל לחבר את הראוטר למודם בחיבור רשת(רגיל)אבל במקום לחבר את המחשב לראוטר לחבר את המחשב דרך הusb בלי כבל רשת השאלה שלי האם זה אפשרי........ נ.ב-אני חייב את הראוטר כי יש לי גם נייד ובנייד אני לא מוריד אז בגלל זה אני לא צריך לנסות למצוא פיתרון שגם אם הראוטר אני יוריד מהר....
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם. האם אפשר לעשות הפעלה אוטמטית לחייגן האינטרנט בעת הפעלת המחשב? אם כן, איך? (ADSL 1.5) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רוצים לדעת למי? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=916
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי עותק מקורי של המשחק pes2011 . כאשר אני מנסה להתחבר לאחד ממצבי האונליין אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרתים. באתר של קונאמי ממליצים לכבות כל סוג של פיירוול אם זה של ווינדוס הוא תכנה אחרת, כיביתי את הכל ועדיין שגיאה. בנוסף יש את זה : Please also ensure that DMZ is activated. PC: TCP: 80, 44, 4000-4200, 6112 UDP: Auto mode: 5730-5739, 6112 Manual mode: It is possible to set any UDP port number from the "settings.exe" in the Konami Start menu folder שיחקתי עם ההגדרות של המשחק ושוב שגיאה. אני אשמח למידע עבור DMZ וTCP. אני ממש לא בקיא בנושאים האלה שכחתי לציין שאין לי ראוטר ואני משתמש בחיבור כבלים והספק "אורנג" (אם זה רלוונטי). תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה מומלץ? כנראה שאקנה בKSP, אז אשמח למשהו מהמלאי שלהם.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני צריך להתקין modem Terayon TJ 715 X, שזה לא הבעיה. מה שאני לא יודע זה ההתקנת הRouter e Level One FBR 1405 TX 1 Port Broadband Router W/4 LAN Port . אין לי מושג איך להתקין אותו ש3 מחשבים יעבדו ביחד באינטרנת. אין לי ספר הוראות. מישהו יכול להזביר לי איך להתקין, שלב שלב? אתם יודעים לפי המודם, אבל אני רוצה לומר שזה זה אינטרנט כבלים תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר ברשת את המחשבים שלי בבית (כרגע 2 מחשבים) אשר תכלול שיתוף משאבים ואינטרנט. המחשבים הם נייחים, אך אני מעוניין שתהיה גם תמיכה אלחוטית לעתיד או אם מישהו עם LAPTOP בא אליי. אני מובר בתשתית ADSL של בזק וספק האינטרנט שלי הוא NETVISION. ברשותי מודם eci b-focus router 270pr. רני יודע שאפשר להשתמש במודם בתור נתב ולהוסיף SWITCH, אך השאלה אם זה מומלץ ו/או אפשרי (כי אני רוצה תמיכה אלחוטית). במידה ואני צריך ראוטר, אני מחפש המלצות לכזה שיעננה לי על הצרכים. הומלץ לי על EDIMAX204WG, מה דעתכם? אני מעוניין להשקיע כ-300 ש"ח, אך אם יש משהו שבאמת שווה השקה נוספת של כ-50 ש"ח, אני מוכן לשקול זאת... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כהרגלי הביזארי , שיניתי את השם המשתמש , ושמתי סיסמא יותר מדי ארוכה לדבר הזה . מישהו יודע או זוכר מה שם המשתמש הdefault של המכשיר ? אין לי כונן דיסקטים כדי לקרא בmanual , לא מבין למה הם מגיעים על דיסקים בכלל .
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אח שלי מוריד מלא וזה מאט לי את הגלישה באופן רציני. איך אני יכול להגביל לו את ההורדה בלי שהוא ידע דרך הראוטר... יש לי simens sl2 נדמה לי שזה דרך הqos אבל אני לא יודע איך משתמשים בוא..
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, יש לי שאלה, נניח ואני רוצה לחסום אתר ספציצי באמצעות טבלת ניתוב וכתובתו היא xxx.xx.xx.xxx מה שאני עושה זה route add xxx.xx.xx.xxx/32 ובוחר לו ביעד סתם gateway הבעיה היא שהוא לא נחסם, http://up 351 .s iz .co.i l/up3/ymjhqxvt5zmu.jpg (למחוק רווחים) השאלה היא כזו , אם ברגע שאני פונה לכתובת הוא אמור לזרוק אותי לסתם GATEWAY איך יתתכן שאני מגיע לאתר?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט וכאשר אני מוריד בה אז אני לא מצליח לגלוש בכלל. האפלוד שלי הוא מקסימום 30KB ואני מגביל בעזרת NL ל 10KB כך שלא פה טמונה הבעיה. כמו כן הגדרתי בעזרת PATCH שהCONNECTION LIMIT יהיה על 200 במקום 10. הבעיה החלה רק לאחרונה, תמיד היוטורנט והגלישה באינטרנט לא היו מתנגשים זה בזה. אפילו כשיוטורנט הורידה על 250. הערה: לא מדובר בבעיית דפדפן כי זה קורה גם בפיירפוקס וגם במקסטון וכאשר אני יוצא מיוטורנט, דקה אחרי הגלישה מסתדרת ועובדת חלק. אשמח להצעות לפתרון הבעיה! שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-