עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mikyl,

חיברו את הבית שלי לסיב אופטי של סלקום. היום אני בבזק בינלאומי, חבילה שלהם של 40 מגה יותר יקרה מ600 מגה של סלקום. לי חשובים גם פינגים כי אני משחק און ליין. למישהו יש נסיון עם סופרפייבר? איך השירות שלהם? ניתוקים? יש כאן גיימרים שיושבים על סופרפייבר?

2. Started by frank31,

שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by Gohan,

קיבלתי מודם של החברה rotal דגם rta 1320 ורציתי לדעת עם הוא יכול לשמש כראוטר? הצלחתי כבר,הוא יכול.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  4. המודם מתנתק לי כל דקה סתם ככה... כלומר התאורה של ה-DSL נכבת לי ונדלקת לי כל דקה. מה אני עושה? וגם האינטרנט איטי. אני לא יודע אם יכול להיות שיש וירוס שעושה את זה כי אני לא משתמש בתוכנת אנטי וירוס אלא מגן על המחשב שלי עם ה-Firewall של וינדוס בלבד.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by sapartil,

התחברתי לרשת אלחוטית ציבורית ובמשך מספר שעות גלשתי בלי שום בעיה. פתאום בכל דף שאני מנסה להכנס אני מקבל את ההודעה the page cannot be dysplaid כשאני לוחץ קליק ימני על שם הרשת ואז על "מצב" כתוב שם "ללא גישה לאינטרנט" מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך מתחברים שוב ?

6. אני יכול גם להוריד ממנו קבצים והכל רק שאני לא יודע איך משתפים את האי די אס אל והאם כדאי להפוך את האי די אס אל ל פרו ואיך עושים את כל זה ??? תעזרו לי בבקשה אני גם חדש פה בפורום הזה ונראה לי ממש ידידותי פה..... בתודה מראש...רן

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by israelnba,

יש לי כרגע מודם USB MODEM ALE 130 והתקנתי את VISTA ואני יודע בוודאות שאין דרייבר מתאים וכנראה גם לא יהיה ואני מעוניין להחליף למודם שמתחבר לכרטיס רשת וזה יפתור לי את הבעייה התקשרתי לבזק (199) והם אמרו לי שהם מחליפים רק אם המודם מקולקל או בתשלום של 130 ש"ח ובכל אופן אם אני רוצה אני צריך להתקשר לתמיכה של הADSL ולבקש מהם אישור עכשיו השאלה שלי אם אני אגיד להם שאין לי דרייבר תואם לVISTA הם יסכימו להחליף לי ללא תשלום??

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  8. צריך ראוטר אלחוטי לכבלים אבל שיתאים גם לתשתית בזק (כי אני שומר תמיד אופציות להחליף ספק) אין דרישות מיוחדות לטווח, דירה רגילה, אבל חשוב שיהיה אמין ונוח לניהול. יש לי כבר כמה שנים את ה-3Com שאני מאוד מרוצה ממנו והבנתי שגם ה-linksys מומלץ. התקציב הוא מסגרת בלבד ואם יש ראוטר ב-250 שיתאים אז לא חייבים ללכת על היקר. כרגע זה הולך לכוון הזה: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n BR-6524N כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7728In PCI EW-7728IL

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  9. Started by עידו צור,

יש עכשיו מלא מבצעים בעליאקספרס... אני מחפש מכשיר שמתחבר כיואסבי למחשב ויודע לזהות את הוויפי בבית... המחשב נמצא בדירה שלי קומת מרתף והראוטר פחות או יותר ממש מעליי (דגם D-link dsl-6850u) מחפש המלצה משם, יש כל מיני דגמין שראיתי עם קצב של 1200mbps וכולי באזור ה30-40 שקל... מחפש משהו בתקציב כזה פשוט לא יודע מה טוב ומתאים לתדרים. תודה מראש!

10. Started by יובל נוריאני,

אהלן בחלק מהניסיון שלי לשפר את המשחקיות שלי במשחק מסוים בxbox one נתקלתי במדריך מסוים שמדבר על assign IP address עכשיו לי יש ראוטר של tp link vr600 עם הממשק החדש ורציתי לדעת האם הראוטר הזה עושה את הפעולה הנ''ל לבד או שמא אני צריך לבצע אותה ידנית דרך הcontrol panel ואם כן כיצד? תודה לעוזרים

11. Started by +Eliran+,

בזמן האחרון אני לא מצליח לראות שום סרטון של YNET. ז"א אני לוחץ על PLAY וזה כותב מתחבר....אבל לא עושה כלום וחוזר למצב של PLAY. איך אני פותר את זה? ביו-טיוב אני רואה רגיל

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  12. אני חייב עזרה... אני רוצה לעשות רשת ככה שגם במחשב השני יהיה אינטרנט יש לי התקשרות שממנה אני מתחבר לאינטרנט במחשב המארח שקוראים לה Adsl ויש גם local area connection ו- local area connection 2 איזה הגדרות אני צריך להכניס בהם???....... ומה אני צריך לעשות במחשב השני???

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by KoDkOd,

שלום, אם ני רוצה להתחבר מחו"ל איך אני עושה את זה ? [מחשב נייד]

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  14. כיום אנחנו בבית עם רשת ביתית של 4 מחשבים וכולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר קווי. הראוטר בעל 4 יציאות בסה''כ ולכן אין עוד שום יציאה פנויה. מחר (בעצם כבר היום), אנחנו מקבלים מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט.. ברור שאי אפשר להשתמש בראוטר הקיים וגם רשת אלחוטית לא באה בחשבון בשלב זה. אני ממש ממש צריך עזרה.. אם אפשר המלצה על ראוטר בעל יותר מ 4 יציאות או איזה רעיון של חיבור המחשבים.. תודה!!!

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by ido2309,

היי, בימים האחרונים החלה בעיה שגלישה ומעבר בין אתרים מתבצעת באיטיות וישנם רגעים שאתרים כלל לא עולים. מהירות ההורדה טובה ועם זה אין לי שום בעיות בינתיים. (טפו טפו ) אני מחובר עם ראוטר אלחוטי (LINKSYS WRT300N) כחודשיים בערך,עד כה ללא תקלות. תשתית הוט וספק ברק. השערות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by ronbadu,

קישוריות מוגבלת ברשת אלחוטית המחשבים מקבלים כתובות וDNS ,יש גישה לכונני רשת ולשרת אבל אין גישה לאינטרנט משהו מכיר סיבה לכך אני אציין כי מחשבים נייחים בעלי אותה כתובת הכל תקין

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  17. זו אולי שאלה מוזרה אבל מאוד אשמח לקבל תשובה בוא נגיד שיש אתר מסוים שלא נותן לי להיכנס אליו כי ה IP שלי הוא דינאמי אז שאלתי היא איך האתר הזה יודע שה IP שלי דינאמי ואיך אני יכול לגרום לו "לחשוב" שהוא סטטי? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  18. אני רוצה להגדיל את טווח הווי-פיי בבית (לא ע"י רפיטר, יש לי נק' אינטרנט קווי) מחפש ראוטר זול ואמין שיספק לי אות וויפיי איכותי בשאר הבית (רחוק מהראוטר המקורי של פרטנר - D-Link DSL-G256DG ) ושיש לו גם יציאה קווית למקרה שארצה לחבר אליו EThernet מישהו מכיר את הראוטר הזה ויכול להמליץ (או להמליץ על מוצר דומה) https://www.amazon.de/RT-AC51U-Router-Ethernet-Steuerung-Multifunktion/dp/B00B036U3M/ref=sr_1_3?keywords=router%2Baccess%2Bpoint&qid=1561984767&refinements=p_72%3A419117031%2Cp_n_shipping_option-bin%3A2019341031&rnid=1703609031&s=computers&sr=1-3&th=1

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by DorM,

Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  20. אני ב 012 CABLE,HOT באיזה חייגן כדאי להשתמש במשחקים? בחיגן של FRIENDLY שהוא L2TP או בחייגן רגיל שהואPPTP -החייגן יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים?! -המודם יכול להשפיע על מהירות ההורדה או על הפינגים במשחקים ??

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  21. הגדרתי את החייגן שיצרתי יחד עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף בחלונות 7, כך שיעלה באופן אוטומטי עם הפעלת המחשב ע"י הדבקת קיצור הדרך שלו בתיקיית ההפעלה. אבל מה: כל פעם שהמחשב מודלק, כאשר החייגן מופעל, מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: (ראו קובץ מצורף) לעיתים הוא לא טוען את החייגן בכלל בלי כל הודעת שגיאה כלשהי, ולפעמים הוא טוען בלי שום בעיות. מה הסיבה לבעייה? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  22. Started by rantza,

אני רוצה להגדיר שיתוף תקיות במחשבים שמחוברים דרך נתב RTA 1025W אליו עם כבלי רשת וכך הם מקבלים את האינטרנט הגדרתי את הכל כשיתוף אך לא עובד אפשר לקבל הדרה פשוטה?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  23. טוב אז ככה,לפני חצי שנה התחלתי עם הקטע של הנתבים וקיבלתי מתנה ליום ההולדת אחד חח.. טוב שחיברנו את החרטא הזה לקח לנו עוד חצי שנה,אני יודע שעוד להרבה אנשים זה קרה!!! אחרי זה האימיול היה על low id ועד לפני כ-4 ימים הוא היה על Low id עד שהכנסתי לו תפורטים בנתב וזה הסתדר,היום לפטע פתאום האימיול חוזר ל-low id ,כל הפורטים פתוחים,לא השתנו הגדרות גם באימיול וגם בנתב,מההבעיה שהנתב הב...בייייפפפפפ,מצטער,הייתי חייב לצנזר!! תודה רבה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by Polk,

...

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by yosda-boy,

שלום, לפני הרבה זמן התחילו אצלי בעיות מהירות במחשב (זה הורגש במשחקי רשת אבל אני בטוח שזה לא רק במשחקי רשת פשוט זה פחות מורגש). עשיתי פורמט למחשב כי חשבתי שזה וירוס כלשהו אך גם לאחר הפורמט הלגים המשיכו, זה מתחיל ב'קפיצה' של פינג פתאום. יש לי כרטיס רשת Edimax אך לדעתי זאת לא הבעיה כי גם אחי מתחבר לראוטר והלגים שלי משפיעים גם עליו אז זה לא יכול להיות הכרטיס רשת שלי בגלל שזה היה משפיע רק עלי. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? ולמישהו יש תוכנה לניטור תעבורת רשת מומלצת? בתודה, Mystery.

• 2 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.