עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אנשים, יש לי שני מחשבים ואני מעוניין להגדיל את מהירות התעבורה ביניהם . ראוטר 108MB עבור שני המחשבים מחשב1 לוח GA X38 + שני כרטיסי רשת פיזים + כרטיס רשת אלחוטי מחשב2 לוח P5K ASUS ,כרטיס רשת פיזי על הלוח +כרטיס רשת אלחוטי כרגע העברתי סרט שך 13 GB וזה לקח בדיוק 27 דקות עצובבבבבבבבב! בין הכרטיסים הפיזים מחובר כבל מוצלב והמהירות המתקבלת היא 100MPBS אני מעוניין להגדיל ל 1GB ומעוניין לדעת היכן אפשר לרכוש כבל מתאים באורך של 10 מטר? כמו כן- הייתי רוצה לדעת אם בכלל יש טעם לראוטר היות והראוטר יושב ממש ליד מחשב1 ובין המחשבים מחובר כבל פיזי (זקוק למהירות תעבורה גבוהה מאוד) ,האם יש אפשרות לגלוש גם באינטרנט במחשב2 כאשר הוא רק מחובר פיזית למחשב1? אודה לתשובות המקצוענים !

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by Access Denied,

איך אפשר להגדיר שיתוף מדפסת על נתב כאשר מחשב אחד (אליו מחוברת המדפסת) מחובר בקו לנתב ועוד שני מחשבים מחוברים אליו דרך WIFI?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום לכולם , אני צריך להגביר קליטה בבית , הבנתי שהפונקציה הזאת נקראת WDS , אז ככה : אני צריך להגביר קליטה מקומה אחת בבית לקומה מעל , מרחק אווירי של בסביבות 20 מטר... איזה מבין הראוטרים הבאים הוא הממולץ ביותר? http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=142364&orderby=price כמובן שהעדיפות שלי לכמה שיותר זול

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by hagaii,

רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. Started by Access Denied,

התקנתי רשת אלחוטית (נתב ושני כרטיסי רשת USB) בבית איך אני יכול לבדוק את אבטחת הרשת ולוודא שלא כל ילדון עם PSP יכול לגנוב לי רוחב פס?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני יודע.. זאת סדרה של שאלות כבר.. זה כנראה האחרונה!! איך אני יכול לפתוח פורטים בנתב החדש שלי? אני מקבל low ID קבוע במיול.. אני ממש חייב להפטר מזה!! תודה לכל מי שיודע איך לעזור

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום! אני משתמש כרגע בראוטר של בזק (bfocus 312) המחובר להאב וממנו לכל המחשבים. כעת אני רוצה לעבור לרשת אלחוטית, ומאחר ולא התקנתי רשת אלחוטית מעולם יש לי כמה שאלות: 1. האם יש התקן מסוים שיכול לתפקד כמו ההאב שיש לי כרגע, אלא שמבקום להיות חוטי יהיה גם אלחוטי? 2. איזה כרטיסי רשת אלחוטים אני צריך לקנות? כרטיסי USB נראים הכי נוחים, ובמחיר לא גבוה. האם יש להם חסרונות שאני לא מודע להם? תודה מראש לעונים וחג שמח !

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  8. למי שמכיר את הראוטרים של NETGEAR יש אייקונים(שמשאל לימין): [כבוי\דלוק] [ V ] [ אלחוטי ] [ אינטרנט ] [ 1,2,3,4 ] המנורה של הV כבויה.. מה זה אומר? לפי מה שהבנתי היא אמורה להיות דולקת.. האם אני טועה? האם ניתן לחבר מדפסת BROTHER DCP 130C לראוטר של NETGEAR? יש למדפסת יציאה לUSB האם ניתן לחבר אותו לראוטר או שאין דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מה הביעה איך אני מונע דברים כאלה ומוודא שגם המידע שלי מאובטח?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  10. בחינם למי שמתחבר ל2.5 מגה ומעלה? מה הדגם המוייק? במוקד לא ידעו להגיד לי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Asafalfa,

טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by אפרת,

שלום לכלל גולשי הפורום, יש לי בעיה ברשת הבייתית הקטנה אצלי בבית. הרשת בנויה משני מחשבים שולחניים ומחשב לפטופ נוסף שמחובר ברשת WFI. האינטנט ומהירות הגלישה טובים, אין תלונות :] אך אני נתקלת בבעיה שלצערי לא הצלחתי לפתור. באחד מין המחשב מחוברת מדפסת. בכל פעם שברצוני להדפיס ממחשב מרוחק עליי להגיד אותה מחדש. שלא לדבר על שיתוף קבצים. לא ניתנת גישה לשוטט בקבצים ממחשב מרוחק. כך ששיתוף קבצים לא מתאפשר לי. לדעתי זו בעייה של הרשאות. אין ניתן לפתור זאת ? מה שעשיתי היה להגיד בתוך הבית רשת פנימית [עם חלוקת כתובת IP לכל מחשב] וכך לזהותו ברשת הקטנטנה בבית. אבל איך אפשר להתגבר על בעיית ההרשאות הזו. איך ניתן לבטלה? אודה אם מישהו שמבין ייחלץ לעזרתי .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי וכרטיס רשת USB אלחוטי. היום יש לי 3 מחשבים מחוברים דרך נתב רגיל, ואני רוצה להחליפו בנתב אלחוטי, ולהוסיף מחשב רביעי בעל כרטיס רשת אלחוטי USB הבנתי שיש שני סוגי "סכנות" ברשת אלחוטית: 1. התחברות לנתב ובעצם הצטרפות לרשת שלי 2. אפשרות לראות את המידע שעובר בין הנתב לכרטיס רשת האלחוטי השאלות הן, ראשית, האם מה שכתבתי אכן נכון... 1. האם יש להאקר אפשרות לראות את התעבורה גם של שלושת המחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב האלחוטי (גם ברשת הביתית וגם בחיבור לאינטרנט)? 2. מה הצורה המומלצת להגנה בפני שני סוגי הפריצות (אני חושב לקנות נתב אדימקס BR-6215SRG) 3. האם ההגנות משאלה 2 דורשות הכנסת סיסמא (ידנית) כל איתחול של המחשב עם הכרטיס רשת האלחוטי? תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ----- הבעיה נפתרה לפני שמישהו הספיק לכתוב, תודה בכל מקרה -------------- שלום לכולם, נראה לי שלא אוהבים לדבר פה הרבה על מדפסות, אבל היר איט גווס (ויכול להיות שיהיו יותר מדי פרטים) אני עובד על נייד שעליו מותקן ויסטה (הום פרימיום, אנגלית). עובד אלחוטי מהנייד, המדפסת הארורה מחוברת למחשב נייח, שעליו XP (עברית ס"פ 2). אני יכול לראות ולהעביר קבצים בין שני המחשבים באמצעות הרשת, אבל שאני בא להתחבר למדפסת שמחוברת למחשב הנייח (ה-XP) אני מקבל את ההודעה הבאה: windows cannot connect the printer. there is not enough memory to complete this operation... עכשיו בואו כבר נסגור את הפינה, ונאמר שאין מצב שאין מספיק זיכרון. למישהו יש מושג איך לטפל בזה? עוד פרטים שאני לא יודע אם משנים: 1. המדפס…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  15. כל המלצה או אזהרה או התיחסות לתיפקוד תתקבל בברכה. זה נמצא כרגע כאפשרות לעומת הנתב 6204 של EDIMAX. מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני רוצה לקנות PDA עם טלפון ויכולות WIFI אז אני רוצה לדעת איזו רשתות נתמכות בארץ(שאני לא יקנה ואז זה לא תואם..) ואיזו הכי טובה? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה אני עומד לסיים את התחייבות שלי ל013 ברק.. ופשוט מאוד אני לא מצליח לעלות ביוטרנט והמצב לא טוב.. אני משתמש גם באימיול.. ולא אין לי ראוטר.. המחשב מתחבר ישירות למודם.. (מהירות 3 מגה) שמעתי על זה שבזק בינלאומי הכי טובים במצב הזה רק שאני לא סגור על זה.. ואני רוצה להיות בטוח איזה ספקית הכי טובה כי בכול זאת אני יהיה אחרי זה מחויב אליה ואני לא יוכל להתחרט כול כך מהר. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. האם כרטיס ניפרד ישפר משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. Started by onnmonnm,

ראוטר מסוג 3com 72t רוחב פס אינטרנט - 1.5 מגה. גלישה מאוד איטית. כשאני מנסה להוריד קובץ ניסיון מאתר של ספקית האינטרנט, קצה ההורדה עומד על 50 קילו. יש רעיונות מה לבדוק?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by zilkanir,

שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי טוב, משהו עם טווח גדול כי הוא יהיה בממ"ד ויש עוד קומה בבית. חשבתי על לינקסיס...הדגם של ה N ואני יודע שצריך כרטיס מתאים ושזה רק בשלבי טיוטא... או שיש משהו טוב יותר? לילה טוב, פבל.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. חג שמח לכולם.. טוב אז בבית שלי יש שני מחשבים ושניהם באותה הקומה... אחד מהם נמצא בחדר ממ"ד (החדר ממוקם כ3-4 מטר מהחדר עם המחשב השני) אחרי צפייה בחוות דעת של הקונים בZAP על הנתב הנ"ל הבחנתי בתגובה על כך שהוא הצליח לחדור ממ"ד ולשדר קליטה ממש טובה .. זה באמת נכון? ובאותה הזדמנות. יש לכם המלצות על נתבים (רשת ADSL) בסדר גודל מחיר של עד 400 ש"ח שיכולים לחדור לי דרך הממ"ד (אני חוזר על העובדה שהממ"ד נמצא ממש סמוך למחשב השני..)? תודה לעונים..

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  24. ומה המשמעות של IEEE802.11n draft?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by Guyn,

היי, יש לי בעיה עם מדפסת HP 1006P, שמקורה בחיבור רשת (לכן הדיון נפתח כאן): כששולחים הדפסה במחשב המקומי, הכל בסדר. כששולחים הדפסה ממחשב שמחובר ברשת- עמוד מס' 1 מודפס ואז יש דיליי של כדקה, עד להדפסת עמוד 2 וכן הלאה עם העמודים הבאים. כשנכנסים למדפסת, כדי לראות את תור המסמכים הממתינים להדפסה זה מה שקורה: עמוד מס' 1 כבר הודפס בפועל, אך למשך כדקה מופיע בסטטוס של "מדפיס". מהתמיכה של HP נמסרה התשובה: האם יש דרך לזרז את תהליך שליחת ההדפסה, אפילו בעזרת תוכנת צד שלישי?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.