רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כל המלצה או אזהרה או התיחסות לתיפקוד תתקבל בברכה. זה נמצא כרגע כאפשרות לעומת הנתב 6204 של EDIMAX. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PDA עם טלפון ויכולות WIFI אז אני רוצה לדעת איזו רשתות נתמכות בארץ(שאני לא יקנה ואז זה לא תואם..) ואיזו הכי טובה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני עומד לסיים את התחייבות שלי ל013 ברק.. ופשוט מאוד אני לא מצליח לעלות ביוטרנט והמצב לא טוב.. אני משתמש גם באימיול.. ולא אין לי ראוטר.. המחשב מתחבר ישירות למודם.. (מהירות 3 מגה) שמעתי על זה שבזק בינלאומי הכי טובים במצב הזה רק שאני לא סגור על זה.. ואני רוצה להיות בטוח איזה ספקית הכי טובה כי בכול זאת אני יהיה אחרי זה מחויב אליה ואני לא יוכל להתחרט כול כך מהר. אז איזה ספקית אינטרנט הכי טובה? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזשהי אפשרות שתאפשר לי לגלוש באקספלורר דרך ה WAP של הפלאפון שלי?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
האם כרטיס ניפרד ישפר משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ראוטר מסוג 3com 72t רוחב פס אינטרנט - 1.5 מגה. גלישה מאוד איטית. כשאני מנסה להוריד קובץ ניסיון מאתר של ספקית האינטרנט, קצה ההורדה עומד על 50 קילו. יש רעיונות מה לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין ראוטר אלחוטי בבית הוריי שם יש 2 מחשבים ניידים. שאלתי היא האם אני יכול פשוט לחבר ראוטר+מודם לחשמל וקו טלפון בתחנה קטנה, והנתב פשוט יפיץ את האינטרנט בבית? או שחייבים לחבר למחשב ואז להתקין? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי טוב, משהו עם טווח גדול כי הוא יהיה בממ"ד ויש עוד קומה בבית. חשבתי על לינקסיס...הדגם של ה N ואני יודע שצריך כרטיס מתאים ושזה רק בשלבי טיוטא... או שיש משהו טוב יותר? לילה טוב, פבל.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חג שמח לכולם.. טוב אז בבית שלי יש שני מחשבים ושניהם באותה הקומה... אחד מהם נמצא בחדר ממ"ד (החדר ממוקם כ3-4 מטר מהחדר עם המחשב השני) אחרי צפייה בחוות דעת של הקונים בZAP על הנתב הנ"ל הבחנתי בתגובה על כך שהוא הצליח לחדור ממ"ד ולשדר קליטה ממש טובה .. זה באמת נכון? ובאותה הזדמנות. יש לכם המלצות על נתבים (רשת ADSL) בסדר גודל מחיר של עד 400 ש"ח שיכולים לחדור לי דרך הממ"ד (אני חוזר על העובדה שהממ"ד נמצא ממש סמוך למחשב השני..)? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
ומה המשמעות של IEEE802.11n draft?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם מדפסת HP 1006P, שמקורה בחיבור רשת (לכן הדיון נפתח כאן): כששולחים הדפסה במחשב המקומי, הכל בסדר. כששולחים הדפסה ממחשב שמחובר ברשת- עמוד מס' 1 מודפס ואז יש דיליי של כדקה, עד להדפסת עמוד 2 וכן הלאה עם העמודים הבאים. כשנכנסים למדפסת, כדי לראות את תור המסמכים הממתינים להדפסה זה מה שקורה: עמוד מס' 1 כבר הודפס בפועל, אך למשך כדקה מופיע בסטטוס של "מדפיס". מהתמיכה של HP נמסרה התשובה: האם יש דרך לזרז את תהליך שליחת ההדפסה, אפילו בעזרת תוכנת צד שלישי?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי בנייד ויסטה ואני לא מצליח להתחבר לאימיול ומסנג'ר גם בניתוק פיירוול. במסנגר רושם משהו עם DNS. ובאימיול משהו עם שרת UDP למישהו יש רעיון?
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני לא כ"כ מבין בנושא הזה אז תהיו רכים איתי. אצלי יש אינטרנט בכבלים ולאחי פתאום התחשק אינטרנט. הבעייה היא שהמחשב שלו בקומה אחרת (קומה מעלי). יש לי כמה שאלות, אשמח אם תענו עליהן: 1) האם נתב אלחוטי יעבוד דרך הרצפה? 2) האם זה נכון מה שאומרים על הנתבים האלחוטיים שהאינטרנט מתנתק ושהוא איטי יותר? 3) האם צריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים? 4) מה עדיף בכללי, חוטי או אלחוטי? 5) אם אני בוחר באופציה של החוטי, צריך לקנות עוד משהו חוץ מהנתב? התקציב שלי סביבות ה- 300. תודה מראש, מודי.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר edimax 6216mg מחובר בתשתית כבלים השאלה שלי היא 1) למחשב מחוברים 3 מחשבים אלחוטית. האם אפשר לפתוח dmz לכל המחשבים ולחסוך את פתיחת הפורטים ? 2) בראטור ישנה אפשרות להסתיר את שידור הרשת האלחוטית. הבנתי שכדי להתחבר צריך להכניס את שם הרשת ומפתח ההצפנה בצורה ידנית. איך עושים את זה במערכת הפעלה ויסטה ובמערכת הפעלה xp תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חג שמח.. קניתי מחשב חדש ועכשיו יש בבית 3 מחשבים (כולל לפטופ) עד עכשיו הסתדרנו רק עם מחשב אחד מחובר לרשת אבל החלטתי שאין שום סיבה לא לבנות רשת אלחוטית בבית. יש לי 2 שאלות.. 1. האם ראוטר וכרטיס רשת מספיקים כדי לחבר את שני המחשבים הנייחים ביחד לרשת? (ראוטר מחובר לאחד המחשבים והכרטיס על השני) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=754 2. האם יש עדיפות לשני כרטיסי רשת כאשר המחשב הראשי מוגדר כהוסט ושאר המחשבים כאילו מתחברים אליו? שניים כאלה.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=404 תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
היי חבר'ה, בחודשים האחרונים יש לי בעיה מוזרה במחשב. כל פעם שאני מוריד ב-uTorrent, אחרי כמה דקות כשאני פותח את האקספלורר או תוך כדי גלישה אני מקבל "דף לא נמצא" לכל האתרים, למרות שההורדות ממשיכות בביטורנט. ברגע שאני סוגר את התוכנה, אחרי 20 שניות שוב אפשר לגלוש כרגיל. יש לי אינטרנט של 1.5M יורד ו-0.5M עולה. את ה-upload הגבלתי ל-45kb וגם כאשר אני מוריד רק על 40 הבעיה מופיעה (כלומר יש עדין מספיק רוחב פס לגלישה). יש לי ראוטר של LevelOne ובדרך כלל 2-3 מחשבים דלוקים בו זמנית, כאשר במחשבים האחרים רק גולשים באינטרנט (בלי הורדות). כמובן שכאשר אני מקבל "דף לא נמצא" זה גם קורה במחשבים האחרים, כלומר כולם לא יכולים לגלוש. במחשב שלי מותקן ויסטה. ספק האינטרנט שלי זה ברק (בלי חייגן) והתשתי…
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי העיה גדול ובילתי מוזברת אני כבר לא יודע מה לעשות ונישיתי ארבה דברים בישביל לשפר את זה אז חשבתי אל לבקש עזרה מימחהם אז תקשיבו בבקשה יש לי אינטרנט של 2.5מג של 012 ואני לא מבין דבר אחד למה כשאני מוריד משהו מי האינטרנט זה מוריד לי מושלהם במהירות גבועה וזה טוב כשני מתחיל לשחק במישחקי MMORPG כמו GUILD WARS הMS של במישחק אולה לה 20000 וזה מתחיל ליתקבה וליפני יומים ששיחקתי זה היה מעולה עכשיו עם הפשר שמישהו יעזור לי עם זה אני יודעה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני פנסיונר ולאחרונה רכשתי מחשב AMD 5200 זיכרון 2G לא מעניין אותי משחקים ואימיול מה שמעניין זה הקשר לעולם הגדול התחברתי לסקייפ אבל יש הרבה ניתוקים ואיכות התמונה והקול לא משהוא. יש לי מודם ראוטר של סימנס שקיבלתי מבזק ואני גולש במהירות 2.5 אני מעונין לשפר ואבקש את עזרת חכמי הפורום בעצה האם כדאי לרכוש מודם ראוטר טוב יותר איזו מצלמה מומלץ לקנות תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קיבלתי נייד חדש עם וויסטה הום מותקן עליו, ואני לא מצליח לחבר אותו לרשת האלחוטית! אני לא כל כך מתמצא בוויסטה, אז הנסיונות שלי לסדר את הבעיה לא הלכו בצורה יפה. בחלון ניהול הרשתות בנייד, לא מופיעה שום רשת אלחוטית ויש איקס. הבעיה לא קשורה לטווח קליטה כי הנייד בדיוק ליד הראוטר, וגם לא קשור להגדרות הראוטר כי כל שישי מתחבר אליו נייד אחר לגמרי בלי בעיות. שמתי לב שבנייד עם הבעיה יש אפשרות של Network Discovery (ובעיקרון כמעט כל הקטגוריות תחת Sharing & Discovery) על Off, ואם אני משנה אותם ל-ON זה לא תופס ונשאר על OFF! במידה וזה קשור לעניין. מה עושים הלאה? אני משאיר כאופציה אחרונה להתקין XP, כי וויסטה עולה לי על העצבים... הנייד הוא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני הולך בהגדרות לwireless->Wireless SSID Broadcast->disable כרגע הוא אפילו מראה שהוא על disabled ,למרות זאת המנורה של הwireless עדיין דולקת ועדיין ניתן להתחבר אליו בווירלס. פעם אני זוכר שהצלחתי לכבות את זה. עדכנתי את הFIRMWARE לגרסה האחרונה שמצאתי - v4.30.11 (מהאתר של לינקסיס UK). אודה לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק. מאז שהחלפתי אליו יש לי בעיות בפתיחת פורטים. ניקח את slsk לדוגמא - הפורט האזנה בתוכנה מוגדר ל-45110. ניכנסתי בדפדפן להגדרות ראוטר (10.0.0.138), ושם תחת port forwarding הוספתי כלל כזה: External Packet Internal Host IP Address Protocol Port IP Address Port ALL TCP 45110 10.0.0.1 45110 אבל עדיין כשאני בודק מתוך סולסיק את הפורט, הוא מוצג כחסום יש למישהו רעיון מה אפשר לנסות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העפתי את כל הפייוולים מהמחשב ועשיתי DMZ HOST לאייפי שיפתח את כל הפורטים בראוטר... ועדיין LOWID באימיול, במספר קליינטים שונים.. אני משתמש בנתב סימנס.. כבר ניסיתי לפתוח פורט פורט... זה לא עבד גם. האם בזק התעלקו עלי ? עוד בעייה: הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עושה ריפרשים לעמודים שלא רוצים להפתח וזה מסדר את הבעייה.. כאילו קליק אחד לא מספיק, צריך לסגור, לפתוח, לעשות ריפרש שעה ואז זה יפתח... זה כאילו זה משחק איתך משחקים .. וזה קורה המון גם בעייה של בזק ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה עם ה wrt54gl. בתקופה האחרונה בתנור עושה קצת בעיות עם החשמל בבית ופעם בכמה זמן (כמה שבועות) יוצר מעין קצר בחשמל בבית והפחת קופץ. ברגע שזה קורה כל ההגדרות בראוטר מתאפסות והוא חוזר להגדרות ברירת המחדל, כמו לאחר שדרוג ה firmware (מותקנת עליו dd wrt). זה לא קורה אחרי הפסקת חשמל רגילה או אחרי ניתוק מהחשמל. מישהו מכיר את הבעיה? האם מייצב מתח כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6380&PHPSESSID=359961d7971d261bd99aff0330a66e90 יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית לנתב. באחד מהם, כל פעם שאני מדליק את המחשב, אין לי גישה אליו (זה מחשב בלי מסך, אני עובד איתו ב-Remote Desktop) עד שאני מנתק את הנתב מהחשמל ומחבר חזרה (ריסט). אחרי איפוס הנתב הרשת עובדת יפה עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב. יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-