רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
The internet works. sharring files between 2 comp's is the problem. When I'm trying 2 share it asks for username and password ? What r they ?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית משום מה הכרטיס רשת במחשב האחרון שקניתי (לוח P35C DS3R ), כל הזמן תוקע את המחשב כאשר אני מעביר קובץ ששוקל יותר מכמה MB בודדים בהתחלה, הכל ישב על סוויצ' של 1 GB, לאחרונה כדי לאתר את מקור הבעיה, העברתי אותו לראוטר, ולכן הקצב ירד ל100 MB , וזה עדיין נתקע לי. הדרייבר עודכן לעדכני ביותר לכרטיס, וגם זה לא פתר את הבעיה. כאשר אני עושה PING, אין שום איבוד נתונים זה די מבאס אותי שהעסק נותן לי רק שיתוף אינטרנט, כאשר העיקר הוא שיתוף הקבצים ע"י המחשב הנ"ל יכול להיות שהכרטיס עצמו על הלוח תקול? וכיצד אני יכול לוודא זאת? בקשר לשאר המחשבים אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תקינים, הבעיה נוצרת רק עם המחשב האחרון.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להשתמש באופציה הזאת. אני משתמש בקושחה מקורית של LINKSYS איך אני עושה את זה ? עוד שאלה בנושא אחר , יש לי HP 6300 יש לה כרטיס רשת , האם החיבור ל LINKSYS יעבוד והמדפסת תזוהה ברשת?
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני מקבל פינגים של 70-100 לשרת , פינגים טובים מאוד , אבל משום כל כמה שניות יש SPIKE כזה , והמסך קופא לשני שניות ואז ממשיך ב70 פינג כאילו התגובה טובה אבל יש תקיעות אני הבנתי שזה קורה בגלל שהפקטים לא מגיעים ליעד בזמן או משו בסגנון או שהם לא גדולים מספיק , לא יודע בדיוק תקנו אותי אם אני טועה איך אני גורם לזה להיות בסדר? האם זו בעייה שקשורה בספק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
למישהו יש פה בפורום? מישהו עובד על זה? קצת פרטים בבקשה תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כדלקמן. אני עובר לדירה חדשה גדולה יותר עם חדר עבודה, וצריך לסדר את הרשת הביתית. בסלון יהיו ה-PS3 וה-XBOX. בחדר עבודה יהיה מחשב שצריך חיבור מהיר לאינטרנט כי הוא אחראי על השיתוף קבצים ומשמש גם כספק קבצי מדיה לכל שאר הרשת, ועוד מחשב עבודה של החברה שלי. יש ברשותי ראוטר אלחוטי 3com 3CRWE554G72T. אני לא רוצה להעביר כבל רשת מהחדר עבודה לסלון כי זה לא אסטטי ודי קשה לביצוע. ה-PS3 בסלון צריך גישה מספיק מהירה למחשב בחדר עבודה כדי לראות דרכו סרטים המוזרמים אליו מהמחשב ב-1080p. האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר אלחוטי בסלון שיתחבר כנקודת גישה לראוטר בחדר עבודה, ואת ה-XBOX וה-PS3 לחבר אליו? האם חיבור G יהיה מספיק בשביל להזרים סרטים ברזולוציה כל כך גבוהה או שאני צריך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב אחד עם Windows XP home edition שמחובר לאינטרנט באמצעות מודם ECI שקבלתי מבזק (ECI B-Focus router 270). אני לפי רכישה של מחשב ומעוניין לשתף קבצים מקומיים בין שני המחשבים וכמובן אינטרנט. על המחשב החדש תהיה Vista . שני המחשבים יהיו באותו חדר. הבנתי שיש עדיפות מבחינת ביצועים לרשת קווית כך שכל עוד אין צורך ממשי בתקשורת אלחוטית אין מקום להשתמש בה ונראה לי שזה המצב כי שני המחשבים יהיו ממש אחד ליד השני. האם יש סיבה בכל זאת ללכת על ראוטר אלחוטי ? האם לחפש ראוטר קווי שיתחבר למודם הקיים או מכשיר אחד שיאחד את שתי הפונקציות ? למכשיר משולב יש עדיפות מבחינת ביצועים ? כדאי ללכת על ראוטר עם USB לצורך חיבור מדפסת ודיסק און קי ? להעדיף ראוטר עם firewall ? אשמח לקבל המלצות לדג…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים מחוברים לראוטר ברשת ביתית, האם יש תוכנה פשוטה (לא צריך משהו מקצועי), שיכול להראות לי בכל רגע נתון, איזה רוחב פס תופס כל מחשב ברשת / באיזו מהירות הוא מוריד / איזה קבצים הוא מוריד וכו' ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הציעו לי מבזק מודם ראוטר אלחוטי אני רוצה לחבר אותו לראוטר הקיים שלי בכל רשת האם המכשיר הנ"ל יכול לשמש רק כ-AP?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום היה לי בעייה בחיבור של האיטנרנט אז ניסיתי לעשות REPAIR על ה icon של האינטרנט (יש לי ראוטר ו2 מחשבים אז זה local area network) ומשום מה במחשב אחד יש לי סימן של 2 מחשבים עם סימן קריאה וכתוב שיש בעייה ו windowns לא מצליח לעשות clearing dns cache. יש למישהו מושג איך אני יכול לעשות את זה באופן ידני? (במחשב השני הכל בסדר אז אני משער שזה לא קשור לספק למרות שכתוב בהודעה לפנות אליו) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מחפש בשביל חבר שמקים עסק את החיבור המהיר בישראל הכוונה כמובן ליותר מהחבילות המתפרסמות כגון 10M אין חשיבות כרגע למחיר האם קיימת אפשרות ללקוח פרטי להתחבר ישירות באמצעות סיב אופטי? תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שני ראוטרים זולים התקלקלו לי בשנתיים האחרונות והחלטתי לקנות ראוטר איכותי. הכי חשוב שיהיה אמין, ואלחוטי עם טווח גדול. עיקר השימוש הוא לגלישה של שני מחשבים (ואייפון), מדפסת אלחוטית HP C7283. תקציב: +/-700 ש"ח. תודה.
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב Texas Holdem Poker בFACEBOOK.... לוקח לי שנים להתחבר לשרתים... יש איזשהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני משוטט כ חצי יום בפורום ובאינטרנט ומנסה להבין מה עלי לעשות ? אני צריך להקים רשת אינטרנט ביתית ל 4 מחשבים. ראשית אני מבקש המלצה על החלקים שעלי לקנות. ואחרי כן אחפש את המדריך המתאים . תודה ויום טוב צביקה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום. ברשותי ראוטר של netgear wgr614 אליו מחוברים 3 מחשבים. כמו כן מדפסת אלחוטית של hp מדגם c7283. הצלחתי לחבר את המדפסת לשניים משלושת המחשבים. בהתקנת המדפסת למחשב השלישי- המחשב לא מזהה מדפסת. במחשב זה אין בעיה בחיבור לרשת (מחובר לאינטרנט כל הזמן). בסריקת המחשבים המזוהים ע"י המדפסת (במדפסת עצמה) מזוהה המחשב ע"פ כתובת הip שלו. אני מניח שמדובר בחסימה כלשהי של הפיירוול. ביטלתי אותו (משתמש רק במובנה בווינדוס, גרסאת XP). הבעיה לא נפתרה. הצעות?
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשת של 3 מחשבים, כולם מחוברים פיזית לראוטר (linksys wrt54gl) ע"י כבל - רשת חוטית, רק המחשב אליו מחובר החייגן מסוגל להתחבר לאינטרנט. נסיונות לקנפג את הראוטר עלו בתוהו. מדובר בשילוב של HOT/אינטרנט זהב. אודה על עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי הוסט בbluehost איך אני, אם אפשר, מארח כמה אתרים בחשבון אחד שכבר נותן לי מלא מלא מלא ספייס וגודל תעבורה ענקי?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. אני מחובן לבזק בינלאומי. אני מחובר דרך כבל רשת לנתב רשת אלחוטית. הנתב מתחבר ברשת אלחוטית לראוטר שנמצא בממ'ד בבית שהוא מחובר למודם. אנחנו 4 מחשבים שמוחברים. אני משתמש בUTORRENT והקצב הורדה נורא נמוך. אני מדבר על הורדה רק שכהמחשב שלי פועל. הפורט פתוח, מה יכול להיות הבעיה? זה רק בחודש האחרון ככה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד xp במחשב שני ויסטה שהיה לי xp היה לי היה לי תקיה בשם שרדוקס ששמה היתה מעביר דברים ממחשב למחשב היא היתה קיימת במיקומי הרשת שלי. איך אני עושה את זה עכשוי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קניתי דומיין במטרה להקים אתר בו קניתי אותו ב internic.co.il איך אני מעלה אתר? כבר בניתי מלא אתרים והעליתי אותם לכל מיני שירותי אכסון אתרים כמו tripod בעבר, אבל איך פועלים עם דומיין קנוי? אשמח אם מישהו בעל ניסיון יתאר לי את הפעולות שאני צריך לקחת עכשיו.
-
- 7 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי הכולל בתוכו גם מודם ADSL מובנה. השימושים הם גלישה ו P2P די כבד רוב הזמן כמו אשמח אם יהיה לראוטר גם פורט USB אליו אפשר לחבר נגיד מדפסת/כונן חיצוני וכן פיירוול מובנה סביר לכל הפחות. כרגע אני משתמש במודם ALCATEL SPEED TOUCH PRO בן בערך עשור (+- שנה) וראוטר של אסוס WL500G שאני מרוצה מהם סה"כ (לראוטר יש קושחה בלתי רשמית שעובדת סבבה) אבל אני רוצה לדחוף את שני המכשירים לאותו מכשיר ועל כן אשמח לשמוע המלצות ללראוטר שהוא גם מודם (ראוטר אלחוטי וחוטי - אם אפשר שהחלק החוטי יהיה עד גיגה ביט אז מה טוב אם לא אז 100 מגה גם טוב) התקציב נגיד עד 1000 שח. (היות ומילא קונים את זה לפחות ל 4-5 שנים..)
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בנתב הנ"ל (נרכש דרך בזק) גם באינטרנט דרך הכבלים ? איזה הגדרות צריך לשנות בנתב?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
קניתי הארדיסק WD 500 GB שמיועד לרשת עכשיו ניסתי להפעיל אותו ב USB , אבל כשאני מכנסי את כבל ה USB אף מחשב בעולם לא הגיב כאילו כלום לא קרה עכשיו ניגש לשאלה החשובה !!. יש לי שלושה מחשבים שבכל אחד מהם יש כרטיס רשת אחד ! ויש לי ראווטר אלחוטי של בזק איך אני יכול לשתף את ההארדיסק עם כולם ?? כך שהוא יראה בתוך המחשב שלי של כולם כהארדיסק משותף תודה מראש לכל מי שיעזור ממש תודה
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני משחק במשחק רשת TACTICAL OPS למי שמכיר .. , משחק שמבוסס על פינגים ופאקג' , בקיצור הספקית אינטרנט שלי זה בזק (שהיא חברה טובה בכל מה שקשור לפינגים והלאה ) והתשתית של HOT . מה יכול ליגרום לי לפינגים + פאקג' ( אה יש לי ראוטר ) בעבר דיברתי איתם והם אמרו לי שיכול להיות בגלל הראוטר , קניתי אחד חדש של TP-LINK אותה בעיה ואפילו יותר גרוע :\ הם אמרו לי שכדאי להגיד את הפס רחב (שהוא כרגע 1.5) ואולי זה יפתור את הבעיה :\ יש עוד הצעות אולי לעזור לי ? תודה מראש ...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-