עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ברשת נייחת ויסטה אולטימט 64 עם XP-PRO ה- XP יכול לגשת לויסטה הויסטה רואה את מחשב ה-XP לאחר שביטלתי ב-XP את הפיירוול, אבל הויסטה לא רואה משאבים משותפים ב- XP (מוציא הודעה: לא יכול לגשת למחשב XP ובבדיקה מדווח שלא נמצאו בעיות) גם בויסטה הורדתי את הפיירוול. כל עזרה תתקבל בברכה

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by composite,

נגיד ואני הולך לקנות IC7, או כל לוח-אם אחר שאין עליו כרטיס רשת, על איזה הייתם ממליצים? משהו זול ופשוט, שיתאים לרשת ביתית אינטרנט מהיר ועוד. מומלץ מ- www.pch.co.il

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by avieli,

ברשותי 2 מחשבים .1 נייד דגם 600e ibm ומערכת הפעלה me .שני מחשב נייח p2 מערכת הפעלה .xp fro שאלתי כיצד אני מעביר כל החומר של הנייד לנייח . אבקש להסביר צעד צעד ותודה.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by itay13,

אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7 ויש לי בעיה לראות ויאו בשידור חי באינטרנט. אני לא מצליח לראות בצורה רציפה חדשות של ערוץ 10 וערוץ 2 זה כל שנייה עושה buffering שאר האינטרנט עובד די טוב. ניסיתי להחליף דפדפן וזה לא ממש עזר. אני מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. המשחב השני שלי עובד חלק ולא עושה בעיות עם הוידאו. אם למישהו יש רעיון לפיתרון אני אשמח תודה מראש

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  5. שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  6. Started by whodosntlikeomri,

שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  7. שלום לכולם שאלה קטנה- האם עדיף (מבחינת מהירות העברת הנתונים) לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח או פשוט לקנות כבל רשת ארוך ולחבר אותו למחשב? אם אין כ"כ הבדל בין השניים אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטי איכותי וטוב תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  8. אהלן, יש לי את הראוטר האלחוטי WRTL54GL של Linksys כמה שנים טובות. (הוא מחובר לראוטר של בזק שמשמש גם כמודם ADSL) עד לאחרונה הוא עבד מצויין. בחודש-חודשיים האחרונים החלו להופיע ניתוקים \ בעיות ברשת האלחוטית שלו, וכל כמה שעות (5 - 20) לא הייתה לי גישה לאינטרנט ממכשיר אלחוטי (לפטופ \ אייפון וכו'). הרשת האלחוטית הופיעה במחשב אך לא היה ניתן לגלוש לאתרים. ולפעמים האייפון ביקש להכניס שוב את הסיסמא (הכנסה נוספת של הסיסמא לא עזרה). הפתרון היחידי היה להוציא מהחשמל (את ה-linksys) ולהחזיר והכל היה מסתדר תוך רגע. יש לציין שבאותו זמן היה לי גישה לאינטרנט ממחשב נייח שחובר ישירות לראוטר של בזק. אשמח לפתרון לבעיה, האם מדובר בהגדרות? במכשיר שמעמיס של האינטרנט האלחוטי? או סתם בבלאי של הראוטר…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  9. Started by Tzion,

יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  10. לצד המערכות עריכה שלי, אני מתקין עכשיו מערכת חדשה- שמיועדת לדגימה של וידאו מ VTR (חיבור FIREWIRE למחשב). אני עובד עם כמה DOCK חיצוניים שמכניסים בפנים הארד דיסק 3.5 רגיל בחיבור E_SATA. ה"שיטה" היא שלכל מחשב יש DOCK משלו, ככה שאני רוצה לדגום אני מחשב דיסק ריק, מסיים ומעביר את הדיסק לDOCK של מחשב אחר ועובד עליו. במערכת הראשית יש 8 הארדיסקים פנימיים, שלא ניתן להוציא שגם לשם אני צריך לדרום חומרים. חשבתי לחבר בין 2 המחשבים בכבל רשת-ככה שאני יוכל לדגום וידאו לכונן פנימי משותף. השאלה מה לגבי מהירות? המידע יוכל יעבור דרך חיבור כזה ללא בעיות? יש לי DOCK שהוא בחיבור USB2 ואיתו אין בעיה, השאלה אם כבל רשת מהיר כמוהו? (אין להם חיבור לאינטרנט בכלל,וגם לא יהיה). (לוח אם אחד חדיש,מלפני חו…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by oOMrYairOo,

ערב טוב יש לי חבר שיש לו במשרד ראוטר cisco 881w שנרכש באופן פרטי על ידו עכשיו באיזור שלו תשתית בזק רופפת כל שני וחמישי לכן הוא עבר הוט ל 12/1 אם חיבור בחייגן לספק באופן מפתיע תשתית הוט יציבה יותר מזאת של בזק עכשיו השאלה היא איך אני מגדיר בסיסקו חייגן l2tp לכיוון הספק? בזמנו הגדרתי חייגן pppoe בתשתית בזק אבל לא יצא לי להגדיר חייגן l2tp לכיוון ספק בתשתית הוט יש פה למישהו קישור או מדריך זריז שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  12. ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT חיבור ללא חייגן כרגע אני עומד על 100 מגה ו2 מגה מקסימום העלאה רציתי לדעת אם אני מתקשר להוט אני יכול לבקש יותר קצב העלאה?או שזה עדיין בלתי אפשרי?כי שמעתי אצל בזק יש כבר 4 מגה העלאה תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  13. שלום לכולם! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%! מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT... אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק. מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה... יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה. יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכ…

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  14. בזמן האחרון, לאחר שפעל באופן מושלם כמה חודשים התחילו הבעיות. גלישה איטית לפעמים והורדה איטית, אך אלה זניחים לעומת תקופות בהן הראוטר פשוט לא משך כתובת mpls, היום למשל סופסופ הצלחתי להפעילו, אך האינטרנט בא והולך ובא והולך. מה אתם אומרים , לממש אחריות? תודה.

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  15. נכנסתי לכמה אתרים שמאפשרים בדיקה של מהירות החיבור - וכל אחד מהם נתן לי תוצאה שונה. חלק אפילו חצי מאחרים. באתרים מסויימים יש אפשרות לבחור דרך איזה שרת לבדוק את המהירות - ובכל שרת קיבלתי תוצאה שונה. מישהו מכיר אתר אמין וטב - או כל דרך אחרת - שבה אוכל לבדוק את מהירות החיבור שלי? בתודה מראש.

16. Started by DoR TnT,

שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by tom123,

האם זה אפשרי? מודם של MOTOROLA SB4200 אם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by noam,

שלום, יש לי כרגע מודם סיבים אופטיים (מהספק) שמחובר לראוטר של D-link, שנותן wifi לכל הבית. בחלק מהמקומות העוצמה קצת נמוכה. הוא עבד טוב 3 שנים אבל לאחרונה התחיל לזייף עם ניתוקים מידי פעם, אז אני רוצה להחליף אותו. בהנחה ואין מגבלת תקציב (ממומן ע"י העבודה...) איזה mesh כדאי? חשבתי לקחת 2 יחידות של ASUS ZenWiFi AX6600 XT8. ראיתי כמה השוואות ברשת שנותנות לו את המקום הראשון. מצד שני, יש באמזון המון ביקורות רעות עליו על ניתוקים, שהוא לא עובד טוב כ- mesh אלא רק כיחידה אחת, ושה- firmware שלו גרוע. למישהו יש ניסיון איתו של כמה חודשים?

19. היום התקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שינתקו לי את הגיימר כדי לעשות בדיקת פינג בשרת 85.190.9.220 - שרת הממוקם בגרמניה. קיבלתי לשם בלי גיימר 95פינג ועם גיימר 97פינג. אז העניין הוא כזה: אני משלם היום לתשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי עם חבילת גיימר ברוחב פס של 1.5 מגה 122 שקל בחודש. בזק בינלאומי הציעו לי 4 מגה במחיר של 59.90 לחודש, ו4 חודשים ראשונים חינם - זה יוצא בממוצע לשנה 46.50 לחודש. יחד עם שדרוג התשתית אני יקבל חבילת 4 מגה כולל תשתית ב128 שקל. האם אני ירגיש שיפור ניכר בפינגים אם אני יתחבר ל4 מגה? ועוד שאלה, אם אני מחבר את הראוטר בכבל ישירות למחשב לא תהיה בעית תקיעות? כי אני יודע שעם wireless יש קצת בעיות. והאם אני ירגיש בעיות גלישה אם בשעות הערב יתחברו 1 או 2 לפטופים לגלישה ב…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by yan_daf2001,

הייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה הינה הטובה או היעילה ביותר לחיבור שני מחשבים מרוחקים. הבעיה העיקרית היא שהמחשב המרוחק אמור להריץ אפליקצית DOS. ולהדפיס את הפלט במדפסת של המחשב האורח (remotte) בתודה יניב.

21. Started by SandLegion,

שלום לכולם. יש לי רשת של שני מחשבים. האימיול נמצא במחשב שלי, במחשב השני יש את החיבור לאינטרנט. הכל עובד כשורה, חוץ מהאימיול. חשוב:[/b] במחשב עם האינטרנט יש פיירוול של ווינדוס XP שמופעל על החיבור אינטרנט ועל הרשת הביתית. תגידו לי מה צריך לפתוח ואיך בצורה מפורטת בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by iveco,

קניתי בלוטוס 4 בחיבור USB על הנייר זה אמור להוריד מידע ב 25 מגה ביט לשניה = שזה 3 מגה בייט לשניה ושאני מוריד תמונה מהפלאפון למחשב של 1.5 מגה זה לוקח 20 שניות לפחות , למה ? הבלוטוס אמור להוריד 3 מגה לשניה לא ? , הבלוטוס של הפלאפון תומך ב 4.1 ועוד שאלה - האם הבלוטוס USB שמחובר למחשב מסרטן ? זה מסוכן ? הוא מהבהב כל הזמן

23. שלום! אני כבר כמה שבועות מנסה ליצור בביתי רשת ביתית שתאפשר שיתוף קבצים בין כל המחשבים. חיפשתי שעות בגוגל תשובה לבעייה ולא הצלחתי להתקדם. ברשותי מחשב נייח המחובר קווית לראוטר האלחוטי (edimax br-6226n), שמחובר למודם של HOT. בנוסף ישנם שני מחשבים ניידים שמחוברים לרשת אלחוטית שנקראת plondo. עכשיו, בין המחשבים הניידים לבין הנייח אין שום קשר ואני לא מצליח לקשר אותם. כשאני יוצר homegroup בנייח, הניידים לא מזהים את האפשרות להתחבר לרשת ביתית אבל (!) כשאני יוצר homegroup על אחד הניידים, השני ישר מזהה ובעצם אני יכול ליצור ביניהם רשת ביתית. הערה- 3 המחשבים רצים על windowd 7. אז מה אני אמור לעשות כדי לחבר את המחשב הנייח לרשת משותפת עם שני הניידים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by Danny444,

שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש לקנות הנ"ל, אך עדיין לא ממש בטוח באיזה כרטיס וממשק להשתמש.. מס' הבהרות: המחשב שברשותי בתוך ממ"ד, כאשר התכנון להתחבר לרשת דרך השכנה שלי (ולהסתדר איתה על התשלום..) המרחק המשוער הינו סביבות השלושים מטרים. מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי העניין? ואם כן, איזה כרטיס וטכנולוגיה עדיפים? (PCI-E, USB 2.0, FIREWIRE?) 2. יש את הכרטיס: Edimax EW-7711UN, שהוא מסוגל לעבוד בפרוטוקול 802.11N..מתחבר בUSB 2.0, שווה משו? המון תודה! ניר.

• 4 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.