רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי מודם כבלים עם חבילת ה 750 KB והוא מחובר והכל תקין אבל הבעיה היא שלוקח שעה עד שאתר אינטרנט עולה אבל מהירות ההורדה מקסימאלית, מה הבעיה נסיתי את כל הגדרות ה אקספלורר והבעיה נשארה, מה לעשות!! BTW יש לי XP
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לשני המחשבים יש כרטיס רשת, חיברתי כבל R45 ביניהם ונתתי להם כתובות IP עוקבים אבל זה עדיין נשאר כל הזמן על "Network cable unplugged", חשבתי אולי הכרטיס בעייתי אבל אתמול החלפתי לוח וגם בכרטיס שם אותה בעייה. (ניסיתי גם 3 חוטים שונים) מה יכולה להיות הבעייה לדעתם? תודה מראש לעונים נ.
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי בלוטוס 4 בחיבור USB על הנייר זה אמור להוריד מידע ב 25 מגה ביט לשניה = שזה 3 מגה בייט לשניה ושאני מוריד תמונה מהפלאפון למחשב של 1.5 מגה זה לוקח 20 שניות לפחות , למה ? הבלוטוס אמור להוריד 3 מגה לשניה לא ? , הבלוטוס של הפלאפון תומך ב 4.1 ועוד שאלה - האם הבלוטוס USB שמחובר למחשב מסרטן ? זה מסוכן ? הוא מהבהב כל הזמן
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
-
האם ניתן לחבר ביניהם 2 מחשבים אם מודם 56K רגיל בכל אחד, אחד לשני ישירות ללא בזק (אפשר מעגל אלקטרוני קטן / ספק 48V / דברים אחרים ביניהם אם צריך), כדיי ליצור LAN של 56K בין 2 המחשבים האלה ? האם ניתן לחבר ל LAN כזה יותר מ 2 מחשבים ? ניתן להשתמש במרכזיית טלפון ארגונית ישנה בשביל זה ? כמה יכולה לעלות מרכזיה כזאת הכי פשוטה ?
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
Does anyone know how to solve the Netmeeting problems when using Acatel pro?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי (סנטרינו) בצורה אלחוטית למחשב הדסקטופ שלי לשם שיתוף אינטרנט וקבצים. לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב הדסקטופ שלי. אני מחפש משהו לא יקר אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. הכרטיס יכול להיות בטכנולוגיה B (לא צריך G). אבל מה לעשות אני לא כל כך מבין בסוג החומרה הזה ולכן קשה לי לבחור כי ההיצע הוא די גדול. המועמד הטוב ביותר שלי כרגע הוא ה- D-Link AirPlus DWL-520 שנראה לי בסדר גמור, והבנתי שדי-לינק הם חברה מצוינת. אני ממש לפני רכישה אבל אני לא אקנה לפני שאשמע מה אתם חושבים על הכרטיס, אם יש לו חסרונות והאם כדאי לחפש אחד אחר. דרך אגב הכי זול שהצלחתי למצוא אותו היה 219 ש"ח (למרות שבבאג ואופיס דיפו הוא הרבה יותר יקר ואין לי מושג למ…
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני חושב שכתבתי פה לפני כמה זמן אבל פרמטתי את המחשב ולא עובדות לי התוכנות. פתחתי פורטים מה שצריך באימיול 6662 ו 6672... ובאיסיקיו עשיתי 3001-3006... ובתוכנה אני שמרתי את התיקייה מלפני הפירמוט ככה שההגדרות נשמרו, הכל נשאר בעצם רק שהתחלף לי האייפי של המחשב אז שיניתי ברווטר את הפורטים, וזה לא עובד! זה משגע אותי... אז רציתי לדעת אולי יודעים פה מה הבעיה, הפיירוול של הווינדווז לפי מה שאני יודע לא פעיל אצלי.. ועוד דבר, רציתי לדעת איך אני יכו להחליט איזה אייפי אני אקבל מהרווטר, אני יודע שזה משהו בהגדרות פרוטוקול, אבל שאני שם שמה את המספרים זה עובד האינטרנט לכמה דקות וזהו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם XP , שמחובר לראוטר ambit דגם u10c019 המחשב הנייד שלי שבו vista לא מצליח להתחבר אלחוטית אליו וטוען ש"השיוך האלחוטי נכשל מסיבה לא ידועה" במנהל ההתקנים לא פועל כראוי ההתקן 6To4 adapter . ההתקן מעודכן לגרסתו האחרונה במודמים של חברות אחרות החברה הוציאה קובץ תיקון לעניין הזה, באתר של ambit לא מצאתי כזה יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
windows 7 64bit מעבד i5 זיכרון 6gb כשאני מנסה להתחבר לרשת דרך כבל רשת. רושם לי ללא גישה לאינטרנט מחשב שני מחובר לאותה רשת אצלו עובד ללא בעיות.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5MB של בזק ויש לי רשת בבית בין 2 מחשבים , עכשיו הבנתי שהם מתחלקים ברוחב פס שווה בשווה , עכשיו אחד המחשבים הרבה פחות פעיל מהשני יש איזה דרך לחלק את רוחב הפס אחרת? לטובת המחשב הפעיל יותר כאילו?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בראוטר שלי יש אפשרות להתחבר דרך תדר 5 ג'יגה הרץ (במקום הרגיל 2.4) עכשיו איך לי ממש אפשרות לבדוק אותו כי אני מחבר AP באלחוטי והוא דורש לעבור דרך ערוצים גבוהים וה-D-Link שלי עובד על תדר 2.4 בערוצים הנמוכים והם מחוברים אלחוטי ולא קווי... בהנחה ואני מחבר AP בחיבור קווי, ומגדיר את התדר של ה-5 לרשת אלחוטית במה זה מתבטא? יהיה קליטה טובה יותר או מה?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכם! אני כבר שבוע בערך מוריד קבצים בצורה די כבדה, והתופעה שנתקלתי בה היא שבמשך רוב היום הביטורנט זוחל (מקסימום עשרות קילובייטים בודדים, ולרוב זה עולה ויורד בצורה מחזורית בין המהירות המקסימלית באותו הזמן, שהיא 10-20 קיי, לבין 0-5 קיי). בשעות הלילה, לעומת זאת, הוא טס. משעה 2 בלילה בערך המהירות מתחילה להאיץ, עד שב-4 היא מקסימאלית (מקסימאלית יחסית לשאר השעות, אך עדיין מדובר לרוב על 60-80 אחוז ממלוא רוחב הפס). המהירות נשארת מקסימאלית כ-4 שעות, וב-8 בבוקר היא מתחילה להאט למשך שעתיים, עד שב-10 ההורדה שוב זוחלת. בשעות המתות, מ-10 בבוקר עד 2 בלילה, ההורדות מתבצעות רק ממשתמשים מישראל. אני מסיק מזה ש-012 חוסמת הורדות מחו"ל במשך רוב שעות היום. אם זה היה קורה פעם אחת לא הייתי מתי…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מעוניין לעבור להוט 100M ואני רוצה לדעת איזה מחיר אוכל לקבל בתור לקוח חדש. תודה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי חברים. -עברתי לבית חדש שיש לי ארון תקשורת בכניסה שלשם מושחלות כל הנקודות רשת של החדרים/טלוויזיות בבית. -אין לי יותר מדי מקום (פיסי) בארון תקשורת הזה אבל הצלחתי לדחוף לשם את המודם (של הוט) שמשמש רק כמודם ולא כראוטר. -יש לי ראוטר חזק של שיאומי AX6000 למי שמכיר הוא מאוד גדול ואין סיכוי שיכנס לי בארון, אני לא מוכן לוותר עליו ולכן שמתי אותו בינתיים בחדר עבודה ליד המחשב הנייח שלי. כרגע 3 טלוויזיות מחוברות ישירות למודם של הוט (יש לו 4 יציאות) בארון תקשורת ובנוסף מחובר למודם גם הנקודה של החדר עבודה שמחוברת מהקיר ישירות לראוטר, והמחשב הנייח מחובר לאחת היציאות של הראוטר. יוצא מצב שהראוטר (והווייפי) והמחשב מחוברים לרשת אחת והטלויזיות לרשת אחרת. אני מרבה להשת…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! בעבודתי יש קליטת(נקרא לו א') WAILERS שכולם (מי שיש לו כרטיס USB לקליטה) יכולים לגלוש עליו.(משמע, אין לו קוד) בחיבור א' יש חגיגה.(לפחות אני חגגתי עליו) בחיבור ב' יש פיקוח. כרגע אני מחובר דרך חיבור ב', שזה עם כבל שזה לכל המשרדים. שני החיבורים הם של מקום עבודתי, משמע שלטכנאי היה את כל הנתונים,גם גישה למחשב שלי וגם גישה לשרת. והוא חסם לי את הגישה..כולם יכולים לגלוש, ורק לי מופיע חיבור מוצפן!. השאלה היא, איך אני עוקף את החסימה? איך הוא חסם אותי? אם הוא נגע רק במחשב שלי, לשנות IP יעזור?ואם כן אז איך לשנות IP? או למשל לעשות שחזור מערכת? או שהוא נגע במחשב שמוחבר לשרת, ומשם חסם אותי?ואז אני צריך את הקוד? החיבור של המשרדים מעפן ואיטי. תודה לכל עזרה!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אם מחברים כבל ישר של מטר לכבל מוצלב של מטר בעזרת מתאם האם זה שווה ערך לכבל מוצלב של 2 מטר ?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לא הותקן לי הכרטיס רשת אחרי הפירמוט,כמה סוגי כרטיסי רשת יש?ואיפה אני יכול להשיג?
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיל את טווח הווי-פיי בבית (לא ע"י רפיטר, יש לי נק' אינטרנט קווי) מחפש ראוטר זול ואמין שיספק לי אות וויפיי איכותי בשאר הבית (רחוק מהראוטר המקורי של פרטנר - D-Link DSL-G256DG ) ושיש לו גם יציאה קווית למקרה שארצה לחבר אליו EThernet מישהו מכיר את הראוטר הזה ויכול להמליץ (או להמליץ על מוצר דומה) https://www.amazon.de/RT-AC51U-Router-Ethernet-Steuerung-Multifunktion/dp/B00B036U3M/ref=sr_1_3?keywords=router%2Baccess%2Bpoint&qid=1561984767&refinements=p_72%3A419117031%2Cp_n_shipping_option-bin%3A2019341031&rnid=1703609031&s=computers&sr=1-3&th=1
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ראיתי בחלק מהנתבים שיש להם אפשרות של חיבור l2tp dual access, מה המשמעות של זה והאם בישראל מתחברים לאינטרנט בשיטה הזו? כי האופציה קיימת גם בנתב שלי DIR-655 עם קושחה ספציפית.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום! ברשותי ראוטר אלחוטי של 3com, ומאז התקנתו הוא חוסם לי הרבה מאוד פורטים, למשל את אלה את mIRC ועוד תוכנות למיניהן. שברתי את הראש, הפיירוול המובנה שלו כבוי, הפיירוול על המחשב כבוי.... ועדיין הפורטים חסומים! איך ניתן לוודא שהראוטר לא חוסם את הפורטים? תודה רבה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-