רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הקולט WN8200ND V1 של TP link ובהתחברות שליטה מרחוק למחשב בעבודה אנחנו חווים הרבה ניתוקים וזה בהתחברות לראוטר של מרחק 12 מטר. הנתוקים האלה לא קורים לי בנייד, וכן שאני מחבר את הנייד ב wifi ואז את המחשב לנייד בעזרת usb אין ניתוקים ולכן אני חושב שהבעיה בקולט שיש לי שכנראה לא נתמך ב windows 10 או שהוא לא כלכך טוב. אשמח למוצר טוב ולקישור לחנות מאיזור המרכז. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד בו משתמשים בראוטר NETGEAR WGR614 v7. הראוטר סובל כל הזמן מניתוקים, מה שמפריע מאוד לעבודה. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויודע איך אפשר לתקן זאת?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אז ככה עוד שבוע אני צריך לקבל רכיבים לרשת אלחוטית עד אז אני רוצה להכין כבל רשת ישיר רציתי לדעת אם מישהו יודע את הסדר של החוטים לפי צבעים (יש לי כבל אחד ארוך ישיר ואני רוצה לחתוך אותו כדאי שיהיו 2 ) אם מישהו יודע אז שיכתוב אם אפשר אז תמונה זה עוד יותר טוב. ;D נ.ב. לקנות רשת אלחוטית רק בחו"ל דוד שלי שולח לי מאלסקה (כן הוא גר באלסקה) הוא קנה ב130$ ראוטר+כרטיס USB +כרטיס PCMCIA של Linksys 802.11G
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
משרד התקשורת ממשיך לזגזג והערב אישר את השימוש ב-ipad בישראל. http://m.globes.co.il/ArticlePage.aspx?cat=2&i=0&single=0
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב תוצרת סמסונג. אני חיברתי את הממיר דרך USB למחשב ויש לי XP וזה לא מזהה את הממיר אני פשוט רוצה לראות במחשב טלויזיה, אז התקשרתי לחברה והם אישרו ואמרו שזה פועל עם דרייבר דבר כזה אבל הם אמרו שהם לא תומכים בזה והם לא יודעים מה שם הדרייבר. אז אני מקווה שתעזרו לי למצוא את הדרייבר תודה.
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של ASUS - P5B DLX, אשר מכיל שני כרטיסי רשת. שמעתי שניתן לשתף חיבור לאינטרנט דרך הכרטיס השני, כאשר הראשון מחובר למודם. כלומר, כאשר המחשב מחובר דרך כרטיס 1 למודם, וקיימת תקשורת (באמצעות חייגן), ניתן לחבר לכרטיס רשת 2 מחשב אחר (לצורך העניין נייד), כך שהנייד אוטומטית מחובר לאינטרנט, ללא צורך בחייגן. אנא עזרו לי בהגדרת התצורה הנ"ל - איך להגדיר את כרטיסי הרשת כך שהחיבור הנ"ל יתרחש.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח שמחובר אליו מודם ALE 130 בחיבור USB. הספק והתשתית שלי היא בזק. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב והבנתי שכדי שאני אוכל להתחבר איתו לאינטרנט אני צריך להקים רשת אלחוטית בבית. מה השלבים שאני צריך לעשות? לקנות ראוטר, מודם חדש, להתקשר לבזק ומה להגיד להם? אשמח אם תגידו לי שלב אחרי שלב מה אני צריך לעשות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
קניתי בלוטוס 4 בחיבור USB על הנייר זה אמור להוריד מידע ב 25 מגה ביט לשניה = שזה 3 מגה בייט לשניה ושאני מוריד תמונה מהפלאפון למחשב של 1.5 מגה זה לוקח 20 שניות לפחות , למה ? הבלוטוס אמור להוריד 3 מגה לשניה לא ? , הבלוטוס של הפלאפון תומך ב 4.1 ועוד שאלה - האם הבלוטוס USB שמחובר למחשב מסרטן ? זה מסוכן ? הוא מהבהב כל הזמן
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחר שהפכתי את הHOTBOX לנתב ראיתי שהוא קצת שונה בתכונות שלו, במיוחד בFIREWALL יש שם אופציות לחסימות של ג'אווה וחלונות קופצים וכל מיני שטויות ולמטה יש את אופציית הFIREWALL עם 3 אפשרויות: LOW,Medium,High, לא הבנתי איך בדיוק זה בא לידי ביטוי וכאשר שמתי אותו על HIGH הוא חוסם לי כמעט הכל, אני לא יכול לעשות כלום עם המחשב חוץ מלגלוש, איך אני יכול להגדיר אותו בצורה נכונה שתהיה לי גישה להכל כמו בנתב הקודם שלי אבל עדיין להיות מוגן מהתקפות מבחוץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
Does anyone know how to solve the Netmeeting problems when using Acatel pro?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
הי, בהנחה שבמקרה יש לי שני מודמים ונגיד לפחות 2 מחשבים. יש אפשרות להשתמש בשניהם? כלומר שכל מחשב יתחבר ע"י מודם משלו דרך אותו קו ואותו משתמש. תודה.
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים הקשורים ברשות ביתית עם שיתוף אינטרנט. כיום כדי לגלוש במחשב אחד צריך לפתוח את המחשב המרכזי. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בראוטר ולחבר את כל המחשבים אליו וגם את המודם וכך אוכל להשתמש במחשבי הרשת מבלי לפתוח את המחשב המרכזי. אם לא, כיצד אוכל לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי את כל הדרייברים וכל הדברים הנחוצים. האינטרנט עבד הכל טוב ויפה הלכתי לישון ובבוקר שלמחרת האינטרנט הפסיק לעבוד. הראוטר עובד בסדר, אבל ה"חיבור" של הכרטיס רשת נעלם, ואפילו אין אור ירוק בחיבור של הכרטיס רשת. זה קרה אחרי שהתקנתי עידכונים של ווינדוס. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אחרי הסרה, פשוט הכל. גם איפסתי את הראוטר. מה עושים ? תודה. כרטיס הרשת מובנה על לוח אם - GigaByte P35-DS3L והוא כרטיס של RealTek
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מדפסת HP psc1315. למיטב ידיעתי, זאת לא מדפסת שתומכת בחיבור ישיר לראווטר. אני רוצה לשים את המדפסת בחדר שאין בו מחשב ושתדפיס דרך הרשת, אבל אני לא יודע איך אני עושה את זה עם מדפסת שאינה " network-ready". יש איזה מתאם שיעשה את העבודה? אפשרות אחרת כלשהי? תודה מראש נ.ב אני לא יודע אם זה משנה אבל הראווטר שלי הוא TP-LINK TL-WR541G
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
בראוטר שלי יש אפשרות להתחבר דרך תדר 5 ג'יגה הרץ (במקום הרגיל 2.4) עכשיו איך לי ממש אפשרות לבדוק אותו כי אני מחבר AP באלחוטי והוא דורש לעבור דרך ערוצים גבוהים וה-D-Link שלי עובד על תדר 2.4 בערוצים הנמוכים והם מחוברים אלחוטי ולא קווי... בהנחה ואני מחבר AP בחיבור קווי, ומגדיר את התדר של ה-5 לרשת אלחוטית במה זה מתבטא? יהיה קליטה טובה יותר או מה?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם משודרג ל router speedtouch pro יש לי שני חשבונות אינטרנט אחת אצל בזק בין לאומי השני באוניברסיטה (באצם זה לא לאוניברסיטה אלה למקום עבודה אבל עובד באותה הצורה) אכשיו, רציתי לדעת עם יש דרך או script או משבו להחליף user/pass בלי להכנס ל telnet או ל web תודה
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הראוטר מדגם Siemens SL2-141 מדובר בחיבור קווי. אורך הכבל הוא 34 מטר. הכבל עובר מחוץ לבית ויש חשיפה מלא לשמש ולמזג אוויר. הכבל נמצא ברשותי כבר כמעט 6 שנים. בתקופה האחרונה (2 חודשים בערך), אני חווה בעיות גלישה ואני שם לב לזה בעיקר בסטרים (אם יוטיוב או רדיו אינטרנט). ראיתי עכשיו שכתוב שאני מחובר בין הראוטר למחשב במהירות של 10Mbps. האם יש דרך לבדוק את איכות החיבור?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית והנתונים הם כאלו: יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שמחובר בחדר ממ"ד ישירות למחשב והוא נותן גם אינטרנט אלחוטי בחדר ממ"ד שזה חשוב לי. מהרואטר יש כבל רשת שעולה לקומה השניה ומחובר לסוויץ ומהסוויץ יש כבל רשת שמחובר למחשב שלי , עד פה הכול עובד טוב ויפה. אני רוצה עכשיו להוסיף יכולת אלחוטית לקומה השניה , וחשבתי להוסיף את המגדיל טווח קליטה הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7926 שאני בעצם מחבר את המגדיל טווח קליטה עם כבל רשת לסווטיץ ואמור להיות לי קליטה בכל הקומה העליונה. השאלה שלי היא כזאת אני מעביר סרטים באיכות hd לhtpc האם זה יעמוד בעמוס ויעבור ללא תקיעות? יש לי סוויץ די יש ישן שרשום עליו 100m ועל המגדיל טווח קליטה שאני רוצה לקנות רשום 300mbps…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני גר ביחידת דיור מתחת לבית של ההורים, המודם של הבית נמצא בקומה 2 ואני בקומה 0 כבר בקומה 1 הקליטה חלשה ולא בכל מקום. איך אפשר לפתור דבר כזה ע"מ שתהיה רשת אלחוטית בשתי הקומות (1,0) הציעו לי להוסיף אנטנה לראוטר או משהו שמעביר את האינטרנט על גבע רשת החשמל. אשמח לקבל עצות או רעיונות נוספים ומה משני הרעיונות הנוכחיים יעיל יותר. תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה חוות דעת מומחים (וזה המקום). אני צריך להעביר סרטים בפורמט גבוהה(TS MKV וכ')בין המחשב למעלה ל HTPC ואני נתקל באיטיות מעצבנת. ניגון סרטי DIVX כאשר הHTPC הוא הנגן והתוכן נמצא במחשב1 למעלה ללא בעיה או קירטועים אך כאשר אני מנסה לנגן HD זה מקרטע. תצורת המערכת: מחשב1 - מחובר בכרטיס רשת אלחוטי מחשב2-מחובר ישירות לראוטר(פיזי) HTPC- מחובר בקומה למטה אלחוטי כל המחשבים חזקים מאוד (!) כולם XP . ראוטר מסוג TPLINK 108MB. 1.האם יש איזה פתרון לכך?האם קיימת אופציה מהירה יותר? 2.האם גלישה באינטרנט מושפעת כאשר מעבירים קבצים בתוך הרשת הביתית?
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ספק-בזק בינלאומי תשתית-HOT חיבור ללא חייגן כרגע אני עומד על 100 מגה ו2 מגה מקסימום העלאה רציתי לדעת אם אני מתקשר להוט אני יכול לבקש יותר קצב העלאה?או שזה עדיין בלתי אפשרי?כי שמעתי אצל בזק יש כבר 4 מגה העלאה תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לפטופ שקניתי כרטיס רשת אלחוטי ואני מזהה את הרשת של השכנים אבל האות שאני מקבל ממש חלש ולפעמים מתנתק, איך אני יכול לחזק את האות? יש לי כרטיס של EDIMAX תודה חברים.
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-