עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. 2 המחשבים שמחוברים לראוטר בצורה אלחוטית (אחד בטווח של 2 קומות, והשני בטווח של 2 חדרים), על שניהם כתוב במחשב "נמוך מאד" לשם זאת קנינו "מגדיל טווח אלחוטי" - המכשיר של D-Link מדגם DWL-G710 , כנראה הוא לא פועל או משהו, הגדרתי אותו לפי ההוראות (הייתי צריך לשבור תראש ולחפש בגוגל משהו בגלל שהייתה איזו בעיה, בסוף שיניתי משהו ב IP פרוטוקול וזה עבד, ורק אז הצלחתי להתחבר לפאנל ניהול שלו בדפדפן) עכשיו על המכשיר יש 3 נורות: POWER | LAN | WALN ה POWER דולקת רצוף LAN לא פועלת WLAN מהבהבת למה WLAN מהבהבת? זה צריך להיות ככה? בכל מקרה נראה לי שהמגדיל טווח לא עושה את העבודה שלו. ובלי קשר אליו, מה הסיבה שהמחשב שנמצא בטווח 2 חדרים מהראוטר משדר נמוך מאד? הראוטר - Linksys 2.4Ghz המה…

2. Started by vic1234,

WIN7 7600 יש לי בעיה ברשת כשאני מחובר לראוטר דרך WIFI (DLINK DWA 140( אז אני לא רואה מחשבים ברשת והמחשבים לא רואים אותי כשאני מחבר את הקבל רשת ישירות למודם בלי לגעת בשום הגדרה אז הרשת עובדת. ראוטר סימנס של אורנג' הDWA 140 צמוד לראוטר אין שום הפרעות או משהו כזה. כשאני מחבר את ה DWA 140 למחשב עם XP אז הכל עובד כשהיה לי 7100 אז שם ראיתי את המחשבים האחרים.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by esaly,

אהלן! רציתי לשאול איזה ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת הייתם ממליצים למשחקי רשת כדי להימנע מהתנתקויות ואיטיות...? תודה מראש על התגובות...

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  4. שלום לכולם! קיבלתי לפני מספר ימים את הראוטר החדש שלי מדגם D-Link 2760u. כמובן שהגדרתי לו כמה דברים בסיסיים כמו שם הרשת והסיסמה (השתמשתי ב-WPA2 PSK). אני לא ממש בקיא בנושא אבל שמעתי וקראתי פה שמשתמשים מדברים על כל מיני דברים כמו כתובות MAC , אייפי סטטי ודינמיק ועוד כל מיני דברים. ולכן אני רוצה לשאול אתכם , איזה עוד דברים אתם ממליצים להגדיר? (המחשב מחובר בצורה אל-חוטית). אני גם אשמח אם תפנו אותי למאמרים מקיפים שאני אבין במה מדובר.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 ויש עליו כרטיס רשת Marvell Yukon Gigabit Ethernet 10/100/1000Base-T Adapter, Copper RJ-45 ויש לי כרטיס רשת Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC שאותו קניתי ולחבר שלי יש אותו הוא אמר לי שהוא טוב והשתמשתי בו כבר כמה זמן ובעיקרון לא היה לי בעיות רציניות איתו חוץ מזה יש לי גם כרטיס רשת של 3COM ישן!!!! אז אני לא יודע במה להשתמש תנו לי המלצות

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by liornfib,

שלום רב, יש לי מחשב אחד שמחובר למודם דרך USB. אל המחשב מחובר מחשב נוסף בכבל רשת. האם ניתן להוסיף כ. רשת נוסף למחשב שרת ולחבר אליו מחשב נוסף? סה"כ 2 מחשבים מחוברים למחשב אחד. תודה רבה! ;-)

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  7. אהלן, אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך... השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה). למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם. במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז. השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה? אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות ב…

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  8. אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  9. Started by dududs,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים. מחשב ראשון עם 2 כרטיסי רשת - אחד לאינטרנט והשני למחשב השני. התקנתי את הרשת לפני חודש בעזרת המדריך כאן בפורום - עבד מצויין. אך לפתע מאתמול , הרשת לא תקינה האינטרנט במחשב הראשון ( המארח\שרת) תקין. אבל החיבור בין שניהם לא תקין.. בהגדרות רשת בלוח בקרה : הכרטיס הראשון הראשון connected. ( זה שמחובר למודם ולאינטרנט). הכרטיס רשת השני limited or not connected - כמובן כאן הבעיה. אני מנסה לעשות repair - לא עוזר. ניטרלתי לגמרי \ אפילו הסרתי את 2 פיירוול משני המחשבים.הפיירוול של הוינדוס מנוטרל. במנהל ההתקנים החומרה תקינה.שני הכרטיס רשת תקינים. הכבלים מחוברים היטב לשני המחשבים. אין לי ניסיון בכלל ברשת ביתית. מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות …

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  10. Started by Sponge Bob,

אני עובד באזור תעשייה בקיסריה, בשמירה במקום העבודה אני קולט רק רשתות מאובטחות באזור תעשיה יש גם רשתות ציבוריות, אבל אני לא מצליח לקלוט אותם מהעבודה אני חייב אינטרנט גם בעבודה כמה עולה חיבור לאינטרנט אלחוטי? או שאולי יש אופציות אחרות? תודה מראש

11. אני מחובר בבית עם תשתית בזק וספק אורנג', אורנג' אמרו לי שהם גם משכו את התשתית אליהם, מה שאומר שאני משלם להם גם על התשתית. אני משלם כביכול על 100 מגה, בחיבור קווי אני מקבל 57 מגה ובחיבור אלחוטי אני מקבל 32 מגה. כששאלתי את אורנג' למה זה ככה, אמרו לי שהתשתית שלי מסוגלת לספק עד 60 מגה. מה זה אומר? זה נכון? אפשר לסדר שאני יוכל לקבל 100 מגה? או שאני צריך להשלים עם המצב הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by SolidMan,

אם מחברים כבל ישר של מטר לכבל מוצלב של מטר בעזרת מתאם האם זה שווה ערך לכבל מוצלב של 2 מטר ?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.

14. Started by Gohan,

יש לי בבית 2 ADSLים ומחשב שמשמש כשרת על המחשב יש LINUX אני יכול לחבר את 2 הADSLים למחשב ולהוריד ממחשב אחר ברשת ב400K לדוגמה? (1.5MB) אם כן אז איך? תודה.

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by Elevation,

הייתי נסיין של הכבלים, והייתי נסיין של ADSL. היה לי כבלים בתור לקוח רגיל, וכנ"ל לגביי ADSL. אני שונא ADSL, בגלל שה U/S טוחן ל D/S ת'פנים, וזה משמעותי לי לפעמים, לצרכים שונים. ועוד ארבעה K קוסמים לי (פתטי ככל שזה נשמע, מה לעשות שזה ממילא מעט...). Let's cut to the case. אני רק רציתי לדעת אם יש בכבלים (שאליהם אני עומד לעבור, שוב, הכי טוב), מודם שעדיף מהמוטורולה? שהרי בכללי, אומרים שהוא עדיף מהשאר. ואני מתכנן לעבור לברק / נטוויזיאון, ואולי, אולי 012. (מניסיון עבר מצער [אני חושב שאני גולש כבר איזה עשר שנים לפחות] נזק בינ"ל, זה פשוט צואת בקר, ואינטרנט זהב, הם ממש לא מרגלית). איזה מהם הייתם ממליצים לאזור ירושלים (צפון ירושלים, ננניח), מבחינת פריסה (אם יש לכם מושג בקשר לזה), ולאי…

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by kobi_af,

אפילו שחברת האינטרנט שלי לא תדע איפה אני גולש...יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  17. Started by Or ei,

*** הסתדר בסוף...

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  18. שלום , שאלתי היא בדבר כרטיס רשת אלחוטי של אינטל למחשב שולחני. האם ניתן לרכוש כרטיס אינטל 4965 או 3945 שמתחבר למחשב שולחני רגיל ? ואם יש כרטיסים כאלה למחשב שולחני (לא לפטופ): האם הם מתאימים לסלוט pci רגיל ? או שמדובר בסלוט PCI מוקטן, שייתכן שאינו קיים במחשב השולחני עליו אני רוצה להתקין ? אם התשובה היא חיובית, אודה אם תאמרו לי היכו ניתן לרכוש כרטיס כזה (אם ידוע לכם). בברכה, רפי גורדון

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  19. רכשתי אתמול מחשב חדש ,והתקנתי בו חייגן של 012 (תשתית הוט), נסיתי להפעיל תקשורת וקבלתי תקלה 769, התקשרתי לטכנאית של 012 היא בדקה איתי כמה דברים והתקלה חזרה ואז ביקשה שאלחץ על LOCAL AREA CONECTION אמרתי לה שזה לא מופיע לי בחיבורי רשת ,והיא אמרה שאני חייב לרכוש כרטיס רשת כדי שאוכל להתחבר וליצור קשר, האם זה אכן כך וגם מחשב חדש זקוק לכרטיס רשת ?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by aboren,

היי. יש ברשותי את הציוד הפרטי הבא: ASUS RT-AX53U AX1800 D-Link Gigabit Media Converter DMC-G01LC ZXA10 F601 בעבר הייתי מחובר לסיבים דרך בזק עם הציווד הפרטי שלי (מתאם של DLINK, ראוטר של אסוס). עברתי לפרטנר במצבע דרך העבודה, שכולל ראוטר ללא עלות ובמחיר טוב יותר למהירות גבוהה יותר. קיבלתי מהם את הראוטר הזה: FGA2233PTN החיבור הוא GPON. רציתי לחבר את הראוטר הפרטי, דיברתי עם פרטנר, שלא כל כך ידעו מה לענות לי. הגדרתי את הראוטר (ASUS) עם שם המשתמש והסיסמא. חיברתי גם דרך המתאם של DLINK וגם של ZXA (שתומך GPON). בשני המקרים לא הצלחתי לקבל אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

21. Started by ben29,

יש אפשרות להגביל את המהירות הורדה\העלאה לפי PORT ?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by dorosen,

התקנתי SP2 מקורי, עכשיו יש לי על האייקון של החיבור לרשת סימן קריאה וההודעה limited or no connectivity, עברתי כבר על כל האתרים באנגלית/עברית שמציעים פתרונות שונים בגוגל, ועדיין לא משנה מה אני עושה זה לא עובד! אני מחובר דרך ADSL מודם אלקטל. למישהו יש רעיון?? (דחוף כרגע אני מחובר דרך הדור 3 מאורנג' בבקשה עזרה..)

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  23. אח שלי מוריד מלא וזה מאט לי את הגלישה באופן רציני. איך אני יכול להגביל לו את ההורדה בלי שהוא ידע דרך הראוטר... יש לי simens sl2 נדמה לי שזה דרך הqos אבל אני לא יודע איך משתמשים בוא..

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?

• 13 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.