רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני לא כ"כ יודע אם זה קשור לכאן אבל אם מפה תבוא הישוע אני אשמח, אז ככה, אני מחפש פתרון טכנולוגי לא יקר, אשמח לעצות, זה המצב: יש לי 2 טלוויזיות ב2 חדרים סמוכים (2 הטלוויזיות צמודות לקיר), ואני הייתי רוצה שהאקס בוקס יהיה מחובר לל2 הטלוויזיות, אחת מהן בקוי והשניה צריכה להיות מחובר בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לקדוח בקיר וכו'... חשבתי קודם כל לחבר את האקס בוקס למפצל HDMI, משם יציאה אחת לך לטלוויזיה והיציא השניה תהיה עם ממיר HDMI TO ETHERNET, חיבור הETHERENET יתחבר לממיר מתח לרשת שבחדר השני ומשם יהיה ממיר ETHERNET TO HDMI שיתחבר לטלוויזיה, השאלה אם כל זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה מודם שהפכתי לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה סוף סוף קניתי את הראוטר של אדימקס AR-6004. הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד, וזה שהאתרים לא עולים ממש טוב. למה הכוונה? לפעמים האתרים פשוט נתקעים וצריך לעשות ריפרש, וזה לא במחשב ספציפי, אלא בכולם. ולא היה את זה קודם עם הICS. למישהו יש רעיון מה זה? עריכה: אפילו פה בשליחה הייתה בעיה, ובטעות שלחתי פעמיים, אנא מחקו פוסט אחד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצלחתי לחבר את הסימנס ל 3com10075 כרפיטר ללא אבטחה והכל מתפקד בסדר. ברגע שאני מגדיר לשניהם wpa הם מפסיקים לתפקד. האם מישהו הצליח בכך עם שני הנתבים האלה או לפחות עם הסימנס ונתב אחר (אני חושד שהסימנס הוא הבעייתי)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שזה מה שיש לי, כי לפי המחשב הwifi עובד וקולט אבל האינטרנט לא עובד. אחרי שאני מנתק ומחבר שוב את הראוטר האינטרנט עובד שוב לפרק זמן וחוזר חלילה. למה קורים הניתוקים האלו? יש לי ראוטר TP link ווינ' xp תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למחשב נייח שהאינטרנט בו פועל 24/7... מה עדיף, מתאם USB או PCIE פנימי עם אנטנות? בעיקר מבחינת יציבות/קליטה וכו'. ברור שעדיף כבל רשת אבל אין אפשרות.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. הרשת האלחוטית בנייד שלי שבקה חיים(איזה שיט, הוא עוד לא בן שנה אפילו) והיות שאין לי כוח לחכות שבועיים עם התמיכה של HP, החלטתי שאני קונה אחד חדש וזהו. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי אמין וטוב, שלא יהיה יקר (עד 200), או בUSB או בEXPRESSCARD. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת כבר המון זמן, מהמחשב שלי שלא מחובר פיזית לנתב(יש מין משדר כזה שמחובר לUSB) מהירות ההורדה מוגבלת ל 60 קב"ש.. המחשב שמחובר ישירות לנתב מוריד על המקס(500 קב"ש) לעיתים רחוקות ולכמה דקות מעטות מהירות ההורדה אצלי מגיעה למקסימום(בדרך כלל אחרי ריסטרים למחשב) ועוד משהו, אני משתמש בויסטה, המחשב שמחובר ישירות הוא עם מערכת הפעלה XP, ואני לא מצליח להכנס לתיקיות של המחשב השני ולהפך. מקווה שתעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , ברשותי רשת ביתית אשר פרוסה בבית ב cat6 , אני מעוניין לקנות סיומות , מחברים (לגוויס) . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש ? אני יודע שיש בארץ , לדוגמא: (וישנן חנויות נוספפות..) http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2376-קונקטור-RJ45-עם-מוליך-לכבל-רשת-CAT6-קשיח וגם http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2846-שקע-רשת-לגוויס-כורוס-Chorus-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6 השאלה שלי היכן אני יכול לרכוש את הדברים הללו בחול ? ( אמאזון ,ebay וכדומה ...) תודה, Tom
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, האינטרנט במחשב של חברה שלי ממש זוחל. יש לה Windows XP SP2 והיא מחוברת דרך 012 בכבלים. (זוחל - לפעמים דפים בקושי נטענים, ואני צריך לעשות לדף ריפרש כמה פעמים) ניסיתי לכבות את הפיירוול, לבדוק וירוסים באמצעות Symantec ו-AVG, בדיקת ספיוורים עם Adaware ו-Hijackthis, התקנתי Firefox - ושום דבר לא פתר את הבעיה. יש למישהו עוד הצעות לפתרון, או דברים לבדוק...? אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש של ה-Windows.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה בשיתוף קבצים. אני מחובר עם שני מחשבים, win XP pro, לראוטר סוויץ' pheenet big 4 ports ולמודם adsl אני יכול להתחבר משניהם לאינטרנט אך אני לא יודע איך להעביר קבצים מאחד לשני, שיתפתי מספר תיקיות אך אני לא יודע איך לגשת אליהם. בתודה לכל עזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית והנתונים הם כאלו: יש לי ראוטר אלחוטי של בזק שמחובר בחדר ממ"ד ישירות למחשב והוא נותן גם אינטרנט אלחוטי בחדר ממ"ד שזה חשוב לי. מהרואטר יש כבל רשת שעולה לקומה השניה ומחובר לסוויץ ומהסוויץ יש כבל רשת שמחובר למחשב שלי , עד פה הכול עובד טוב ויפה. אני רוצה עכשיו להוסיף יכולת אלחוטית לקומה השניה , וחשבתי להוסיף את המגדיל טווח קליטה הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7926 שאני בעצם מחבר את המגדיל טווח קליטה עם כבל רשת לסווטיץ ואמור להיות לי קליטה בכל הקומה העליונה. השאלה שלי היא כזאת אני מעביר סרטים באיכות hd לhtpc האם זה יעמוד בעמוס ויעבור ללא תקיעות? יש לי סוויץ די יש ישן שרשום עליו 100m ועל המגדיל טווח קליטה שאני רוצה לקנות רשום 300mbps…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות ראוטר בתקן N (כמובן כולל הכרטיס\USB) אני מתלבט בין 3 דגמים שכולם נעים פחות או יותר סביב אותם מחירים : 1. Level One WBR6001 Edimax BR6424N .2 TP-Link TLWR841ND .3 מישהו יכול לעזור? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני עדיין צריך לקרוא ולהבין מה זה בדיוק... או שסתם בזק בינלאומי הגבילו לי את המהירות בראפידשר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הותקן לי הכרטיס רשת אחרי הפירמוט,כמה סוגי כרטיסי רשת יש?ואיפה אני יכול להשיג?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אותו אייפי כבר המון זמן ואני רוצה לשנות אותו כדי שתהיה לי יותר פרטיות. אני מחובר בכבלים עם אייפי קבוע (בזק בינלאומי) אם אני אבקש בטלפון הם יחליפו לי אותו?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3566542,00.html אני מאמין שעוד מעט הם יתחילו להגיע לפה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייח כולל הרכבה המחשב לאחר כשנה וחצי לא נדלק. מכיוון שחלקי המחשב הם באחריות,פניתי לחנות עם המחשב הם ביקשו שאביא את החלק התקול או לשלם 200 ש"ח על פירוק והרכבה מציין,שדבר זה לא כתוב ולא נאמר לי באף צורה בעת הרכישה האם כך הדבר ואין לי ברירה אלה לשלם לאותה חנות כלקוח כבול ??
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר טוב ויציב שיעבוד על תשתית הוט 12 מגה, חשוב האינטרנט האלחוטי שיהיה טוב, לא חובה שיגיע רחוק רק שיהיה יציב, השימוש העיקרי של הנתב יהיה לאייפד בחדר באלחוטי וצריך חיבור קווי אחד כמובן למחשב הנייח... עד 200 שקל אם אפשר מה שבנתיים בדקתי זה D-Link DIR615, לא יודע אם ללכת עליו, אשמח להמלצות אחרות...תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקלה מוזרה שאולי תוכלו לעזור לי בנושא אתמול הפסיק האינטרנט פניתי לתמיכה של אורנג' שישבו איתי כמה שעות והמסקנה היתה ששם המשתמש והסיסמה שלי תקינים ורק הראוטר דפוק חיברתי מחשב נייד לחיבור ישיר והתקשרתי לתמיכה של הוט לטענתם נתקע ה-IP במודם והם שיחררו אותו וגם הוכיחו לי שבהתחברות ישירה אני מקבל מסך של הוט. פניתי שוב לתמיכה של אורנג' ושוב כמה שעות על הקו. כרגיל שם המשתמש והסיסמה תקינים אבל מתישהו אמרה התומכת שאני לא מצליח להגיע לשרתי אורנג' דרך הוט מפאת שעת לילה מאוחרת ניתקתי אבל בבוקר צץ לי רעיון (עדיין לא היה אינטרנט). החלפתי בראוטר את הכתובת ממילים לספרות כלומר במקום cable.orange.XXXXX רשמתי את הכתובת במספרים נניח 212.202 הפלא ופלא התקלה מיד תוקנה וקיבלתי חיבור תקין. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-