רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לראוטר אל חוטי מה עדיף לגיימינג את ה usb או את כרטיס רשת אני רואטר 150 mnps http://ksp.co.il/?uin=16634 או http://ksp.co.il/?select=.263..487..499..1187.&list=1&sort=2&glist=0&uin=9395&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי השאלה פשוטה, כמו בנושא: מחשב (נייד) עם כרטיס רשת אלחוטית אחד ווינדוז 7 יש לי שתי רשתות אלחוטיות בבית אחת של האינטרנט השנייה של מספר פריטים קיימת אופצייה להתחבר לשתי הרשתות דרך כרטיס רשת אחד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאחי מחשב ישן (פנטים 3 800MHZ ...) אני עם המערכת החדשה שלי..(אפשר לקרוא לא ככה יחסית לשל אחי..) יש לי כבר כרטיס רשת מובנה..(10/100/1000..) השאלה שלי אם שווה לי באמת לקנות כרטיס רשת ..(לאחי..) של 10/100/1000 ראיתי שהם מתחילם בסביבות ה120 שקל+ או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת של 10/100 והוא יעשה את אותה העבודה..(עולה 50 שקל +-..) אני יודע שתיאורתית זה אמור להעביר יותר מהר.. ובגלל זה אני שואל מאנשים שניסו..(רשתות ואינטרנט זה לא התחום שלי..).. אם זה באמת עקרוני ושווה את המחיר של 120+ שקל ה"תוספת" של המהירות.. והמרחק בין שתי המחשבים הוא בסביבות ה10-15 מטר.. תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר המלצה לכרטיס רשת אל חוטי באזור 50-100 ש"ח מהמבחר של אייבורי (או חנות אחרת שיש בראשון). (לא משנה סוג החיבור).
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולהוסיף למפרט כרטיס רשת אל חוטי מובנה, בנתיים אני מחובר עם כרטיס רשת USB אלחוטי במחשב הנוכחי, אבל הוא ממש באמת גרוע בלהתייצב בנוגע לקליטה. הוא לא ממש מאוזן. אז החלטתי לקנות כרטיס עם אנטנה ופה אני צריך לדעת מה יותר טוב ובעל קליטה חזקה יותר? בנתיים מצאתי 2 אופציות אבל אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח שתיידעו אותי (: גיא. http://tms.co.il/product/4933 http://tms.co.il/product/5566
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ למחשב נייח? האם עדיף כרטיס רשת חיצוני או פנימי (אם אין הבדל באיכות אז אני מעדיף חיצוני). תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
עברתי עכשיו לבית חדש והיה בעיה לעשות נקודה של אינטרנט ליד המחשב לכן המודם והראוטר מחוברים להם אי שם באזור אחר בדירה והייתי צריך להביא מהמחשב הישן של אח שלי איזה כרטיס רשת אלחוטי שנראה ממש מיושן ורע GN-WBZB-M ולהפתעתי הוא עובד מצוין.. השאלה היא מה בעצם ההבדלים בין כרטיסי הרשת האלחוטיים? הכרטיס הזה יספיק לי?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי באמת טוב... שקולט למרחק רב זול יחסית לטיבו...... ואם אתם מכירים עוד משו...אז תגידו
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. איזה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מספיק כרטיס רשת 802.11b/g או שצריך להתעקש שיהיה גם 802.11a? תודה.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים. שאלתי במפרטי מחשב ואמרו לי לשאול בפורום אחר. אם זה לא הפורום המתאים אודה למנהל הפורום אם יעביר את ההודעה לפורום המתאים וישלח לי הודעה על כך. המליצו לי על כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-556 PCIex במחיר 297 ש"ח. האם שווה את העלות? ראיתי שבבאג שזו חנות לא זולה יש התקני רשת אלחוטית שמחוברים בUSB למחשב במחירים שנעים בין 69 ל-129. השימוש הוא לגלישה ומשחק בסטארקראפט 2 והמשכיו. האם לקחת את הכרטיס היקר שמותקן על לוח האם או להסתפק בהתקני USB זולים יותר.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7 גרסאת ה-64 ביט. לאחר השדרוג התברר לי שלכרטיס הרשת האלחוטי שלי, D-Link DWL-120, אין דריוורים שתומכים במערכת ההפעלה הזאת. אז ברצוני לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי? מה כדאי לקנות? אני חשבתי בכיוון של http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1483 , מה אתם אומרים עליו? יתאים? הבנתי מהאתר שלהם שהוא תומך בווינדוס 7.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת מובנה בלוח אם: Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s), Dual interconnect between the Integrated Media Access Controller (MAC) and Physical Layer (PHY) Gigabit Intel® LAN Connection- 802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE) appliance ASUS Turbo LAN Utility ASUS LAN Guard יכול להיות שהוא לא תמך ברשת אלחוטית? אם הוא באמת לא תומך האם יש פתרון שלא כולל הליכה למעבדה והתקנת כרטיס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי מזמן (לפני כמה שנים) כרטיס רשת אלחוטי USB שעבד בצורה רעה מאוד. מאז לא עבדתי עם כרטיסי רשת אלחוטיים. עכשיו, אין לי בררה ואני צריך לקנות אחד. ההתלבטות שלי היא: 1. האם כרטיס רשת אלחוטי USB פחות טוב מ PCI? (פחות יציב) 2. איזה כרטיסים PCI ו USB מומלצים?? (עדיף פחות מ 200 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים עברתי דירה, ובגלל זה הייתי צריך לנתק את המחשב של אבא מהכרטיס רשת (שהוא - dwl-g122 של - d-link) כאשר חיברתי את המחשב שוב (אתמול) המחשב זיהה את כל החומרה חוץ מאת כרטיס הרשת. הכרטיס הזה מחובר למחשב בUSB, הודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך להגדיר את הכרטיס. תודה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל לא נייד . השאלה מה אני צריך כדי לקבל אינטרנט מראוטר אל חוטי הנמצא בטווח של 50 מטר ? האם כרטיס כזה זול יעשה את העבודה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589443 עוד שאלה - האם תתקבל קליטה למרות שהמחשב יימצא בחדר ממד ? ואם לא איך ניתן לשפר קליטה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך לרכוש כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. אני תוהה האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין כרטיס שמחובר ב-PCI לבין כרטיס שמחובר ב-PCI Express. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי על הכרטיס הזה: TP-Link TL-WDN4800, עולה 150 ש"ח ראיתי כרטיסים כמו אלה שהם הרבה יותר זולים: TP-Link TL-WN881ND עולה 52 ש"ח TP-Link TL-WN781ND עולה 33 ש"ח Edimax 7612PIN עולה 71 ש"ח D-Link DWA-548 עולה 56 ש"ח המחשב יוצב במרחק של כ5 מטר מהראוטר (TP-Link TD-W9980). ביניהם יש קיר עץ של כ3 ס"מ וקיר עץ נוסף של כ6 ס"מ בחצי גובה. האם באמת כדאי לי לקנות את היקר יותר, או שגם הזולים יעשו עבודה טובה? האם ארגיש בהבדל כאשר האינטרנט שלי הוא 30 מגה והאם ארגיש בהבדל ב100 מגה? תודה
-
- 8 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת , חיבור PCI, עם אנטנה וכבל שאפשר להאריך/כבל ארוך (חובה) תקציב.. נמוך.. ראיתי שיש Edimax EW7128G ב80 וכל השאר ב170+ השאלה אם יש הבדל.. תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, לאחרונה החלפתי מתשתית הוט לתשתית בזק. מכיוון שברשותי, נכון לעכשיו, מחשב נייח ישן יחסית, ללא כרטיס רשת אלחוטי - הבנתי כי עלי לרכוש כרטיס כזה בנפרד. ראיתי כי יש אינספור כרטיסים כאלו, הניתנים לחיבור ב-USB, על כן, אשמח לעזרתכם לפני הרכישה: האינטרנט שלי יהיה במהירות 40 מגה הטכנאי אמר שעלי לוודא שהכרטיס הוא "VDSL" בקיצור, לאילו דברים חשוב לשים לב כשאני רוכש את הכרטיס הזה והאם יש הבדלים בין החברות/הדגמים השונים. אני לא רוצה לקנות משהו לא נכון ואני לא מבין בזה המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכם. בלי קשר לקנייה של מחשב חדש שאני מתכנן (חשבתי על לוח אם עם Wi-Fi מובנה, אבל המחירים של אלו יקרים יחסית) אני מעוניין להיפטר מכבל הADSL שרץ לאורך הקיר אצלי. לכן אני צריך כרטיב רשת אלחוטי - ראוטר אלחוטי כבר יש בשביל הלפטופ. ישנן מסםר אופציות: 1. כרטיס רשת בחיבור USB (אני מתכוון לאלו שיושבים על השולחן, הגדולים והיקרים יותר. לא הכרטיסונים הקטנים) 2. כרטיס PCI עם אנטנה מובנית 3. כרטיס PCI עם אנטנה חוטית שאותה צריך למקם רחוק יותר מהמארז. ברגע שאקנה כרטיס כזה, הראוטר יעבור לעמוד ליד נקודת הטלפון שנמצאת בחדר אחר (כשני קירות מפרידים באלכסון) 1. איזה מהכרטיסים יספק קליטה מיטבית? 2. האם כרטיס בחיבור USB איטי יותר מחיבור PCI? 3. האם כרטיסי הPCI עם האנטנה המובנית מחלקם האחורי …
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-