עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש אנשים באינטרנט שרוצים לדעת מידה עליך כדי לגרום לך להיות בצרות. אני ממליץ לא לתת פרטים באינטרנט

2. Started by simla101,

טוב אז ככה יש לי ולאחי 2 מחשבים עם WIN XP עכשיו אני מחובר ישירות למודם ואחי מחובר אליי (לי יש 2 כרטיסי רשת) עכשיו אני כבר ממש משתגע...מחברים את 2 המחשבים...הכל סבבה מזהים אחד את השני והשני מצליח לגלוש באינטרנט...פתאום פוף הרשת נופלת הוא לא רואה אותי ומסומן שהכבל חיבור רשת לא מחובר...ריסט וזה נפתר... יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? האם יש מצב שזה כבל דפוק? טוב אז ככה...הסתכלתי כרגע במדריך שיתוף אינטרנט שיש פה בסטיקי...ויש לי בעיה קלה...זה פשוט לא אותו דבר כאילו אצלי יש לי 2 כרטיסי רשת ככה שיש לי 2 רשתות בעצם ככה שאני לא יודע באיזה מהן להגדיר מה אני דיי משתגע מכל העסק הזה מישהו יכול לעזור לי לשים סדר בבלאגן? כי הסטיקי לא ממש עזר לי...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by oded6188,

יש לי בבית 2 מחשבים + ראוטר מחשב אחד נמצא ליד הראוטר, והמחשב השני מחובר לראוטר עם כבל רשת. עכשיו יש לי מחשב שלישי שנמצא ליד המחשב השני... ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת (בלי שיהיה תלוי במחשב 2, ובלי להעביר בבית עוד כבל רשת) האם אפשר איכשהו לפצל את הכבל בעזרת ראוטר נוסף? ציור להמחשה:

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. המכשיר עבד לי כחצי שנה עם 5MB אינטרנט ועכשיו הוא מוצע למכירה (יש לי שניים כאילה) הקונה חייב לדעת בוודאות שהראוטר הזה יחזיק לו את הקו של 8 מגה שלו . ואין לי שמץ האמתי ... 1)האם הראוטר מסוגל להחזיק קו של 8 מגה ? 2)האם הראוטר הנ"ל תומך ADSL 2 ? 3)האם יש לו מודולים בתוכו ? כי אין לו איזה כרטיס נשלף שאפשר להכניס , לפחות אני לא רואה משהו כזה ....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. זה אפשרי בכלל בכיוון הזה, או שזה עובד רק הפוך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by fog87,

אני רוצה לשתף אינטרנט אלחוטי בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק של בערך 25 מ' קו אווירי בקומות שונות ושניהם עם דלתות סגורות האם זה אפשרי עם הנתב הנ"ל??

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר בבית של edimax ולפני כמה זמן שידרגתי את האינטרנט ל12 מגה ומאז אני לא מצליח להיכנס להתחבר לראוטר אפילו אם אני שם סיסמא הוא לא מתחבר יש איזה תוכנה כלשהיא לגלות מה הסיסמא למרות שאני יודע אותה אבל משהו מוזר שאני לא מצליח להיכנס בתודה מראש רזיאל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי עוד שאלה: אם יש לי בבית מודם adsl, כרטיס רשת, ואני מכיר מישהו שיגדיר לי את החייגן, אפשר כבר לא להזמין מבזק טכנאי ככה שאני כבר לא יצטרך לשלם על דמי התקנה?

• 14 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by leoleo,

אהלן כמה מסובך יהיה לי להתקין ראוטר לטובת חיבור לטלויזיה וסטרימר. יש לי הבנה בסיסית ,כלומר יכולת לפעול עם הוראות. האם אני צריך מחשב לטובת ההגדרה של הראוטר? כמה גרוע להזמין ראוטר מבזק ? האם זה רק עניין השכירות של הראוטר? תודה

13. Started by dd7,

עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Netanel o_0,

יש לי עכשיו בזק בינלאומי 3Mb תשתית של HOT יש לי ראוטר EDIMAX 6104 חוטי אני מחובר לחבילת GAMER ואני עדיין סובל מפינגים גבוהים (150-170) באירופה (במקום 90-100) בנוסף אני צריך לעשות רפרשים בכדי לפתוח דפי אינטרנט האם מומלץ לעבור לנטוויז'ן? האם הפינגים בחבילת GAMER של נטוויז'ן נמוכים ויציבים?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  15. תופעה מוזרה - מצליח להתחבר לראוטר אלחוטית רק אם הראוטר משדר ללא אבטחה !מכל סוג שהוא). ברגע שאני מגדיר אבטחה - לא מצליח להתחבר (נשאר בסטאטוס "מייבא כתובת רשת" - קרי לא מקבל IP מהראוטר). נבדק על כמה מחשבים (לפטופים) ביצעתי ריסט - לא מנגן.... רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי חברים, אז היה לי ראוטר נטגיר, דגם מצויין עם DD-WRT עבד מעולה 3 שנים ושבק חיים. כעת אני ב- 15 מגה ואני שוקל בעתיד לעבור ל- 40 או 50 מגה מה שאני מחפש זה ראוטר שיתמוך כמה שיותר קדימה והוא יכול להיות עם מודם כלול או בלי (אין לי בעיה לקנות מבזק ב-100 שקלים) העיקר שיהיה יציב, קל לנהל, מאובטח ותומך במהיריות גבוהות (VDSL או במהירויות שלו) וקליטה אלחוטית N או גבוהה יותר. תודה מראש, רועי.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by maphisto,

טוב אז כך : התקינו לי בבית מערכת חדשה של חברת SERCONET הישראלית לרשת ותקשרת משהו מדליק המערכת מחליפה את שקעי בזק הרגילים בשקע חכם שמעביר עד 12 כן 12 קויי טלפון על אותם שני חוטים רגילים של בזק !! ובנסף גם HALF DUPPLECS 10 MBIT LAN מבלי להוסיף חוטים לבית. משהו מדליק!! אני הבית השני בארץ שיש לו את זה וה 10 בעולם !! המערכת יכולה להביא לכל שקע את אותם 12 קוים (במקרה שלי 2 ) ובעזרת מצל פשוט לקבוע איזה קו \קויים יגיעו לנקודה זו. וכמובן משמשת אותי לרשת בייתית בין המחשבים . כמובן שכל זה בלי רעשים על הקו טלפון. המערכת כוללת גם את המסננים של ה ADSL . אני מצרף תמונות

• 26 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by gimdy,

קניתיי שני מחשבים עם כרטיסי רשת (החנות הרכיבה אותם כבר) אך אני רוצה שבאחד מן המחשבים החדשים יהיה הנתב האלחוטי( שנמצא כרגע על המחשב הישן בבית) אני צריך לפרק את הכרטיס מהמארז ולחברלמחשב הישן או רק את האנטנה ? וכנ"ל לגבי העברת הראוטר אל המחשב החדש ? (רק את הנתב להעביר או כרטיס כלשהו מהמחשב הישן ? )

19. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

הפעם, במחיר של 99 ש"ח לחודש. 256 קילוביט לרוחב הפס היורד ו96 קילוביט לרוחב הפס העולה. מגמת ירידה מבחינת מחיר, אך גם מבחינת איכות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התקנתי מערכת וירטואלית של VM והרצתי שם חלונות XP, ועל המחשב שלי יש וינ-7 אולטימייט 64 ביט, ואני לא מצליח להתחבר לרשת מהמערכת הוירטואלית. נראה לי כיון שבטעות הגדרתי את הרשת בעת ההתקנה כ- ציבורית במקום כביתית, האם אני טועה? ואם זו הסיבה, האם ניתן לשנות את ההגדרה של הרשת מציבורית לביתית? להלן תמונה מן המחשב שלי, של הרשת הציבורית השייכת למערכת הוירטואלית של VM:

• 6 תגובות
    • 10.5k צפיות
  21. Started by sh_matan,

שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם. עד היום היה לי נתב לינקסיס WRT54GL מאוד מרוצה ממנו אך בחודשים האחרונים הוא מפסיק פתאום לעבוד במהלך היום ולכן אני מנתק אותו מהחשמל והוא ממשיך לעבוד עד הפעם הבאה.(האם זוהי בעיה שמחוייבת החלפת נתב?)) (הוא נותן להתחבר לרשת והכל אך לא ניתן לגלוש עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש) אם אכן אני צריך לקנות חדש שבתי על 3 דגמים: LINKSYS E2000 החדש TP LINK 942 NL או TP LINK 1043 DLINK DIR 655 איזה ממולץ? חשוב ש: *יהיה בתקן N *שתהיה קליטה מעולה- טובה משום שהנתב מונח בחדר ללא קליטה בקומה תחתונה (בית פרטי) ואמור לשדר לכל הבית (עם הלינקסיסי הוא שידר טוב) *שלא יהיו ניתוקים *שיהיה ניתן לשתף קבצים ומדפסות ברשת *כרגע אני על תשתית ADSL אך לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן צריך שיהיה מתאים גם לת…

23. Started by adam2008,

רציתי לדעת למה היציאת usb בראוטר משמשת וכמו כן מה יקרה אם אני יחבר אליה את הנייד?

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. תראו יש לי שני מחשב ( השני בקרוב) ואני צריך לעשות רשת לצערי... אז איזה ראוטר יעבוד לי טייס והאם לא יהיו לי בעיות כאלה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=89055.0 אם כן אני ישר מבטל ואין כזה דבר מעניין לי את הביצה :-X אני משחק מלא ואני לא מוכן שדברים כאלה יקרו! כמובן לא אלחוטי!!!

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  25. למה הם רושמים סתם CAT5 ולא מפרטים אם זה CAT5E ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.