עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הוא צריך לעבור דרך לא מעט קירות ומרחק די גדול...שתיהיה לו קליטה טובה בלי תקלות,עדיף של edimax אבל אם יש משהו יותר טוב ואיכותי אז עדיף. הראוטר צריך להיות גם אלחוטי וגם כמה יציאות קוויות זה לא משנה גם אם זה יציאה אחד כי יש לי כזה מפצל(ממתג) מחיר עד 300 ש"ח, עדיף זול ואיכותי ושיהיה פשוט להתקנה והפעלה, שהחנות תיהיה באזור המרכז( רמת גן,גבעתיים,תל אביב) תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. Started by wooper,

היי אני כבר הרבה זמן סובל מהבעיה הזו קורה לי הרבה פעמים שאני גולש לאתר ופתאום הוא לא זמין כלומר אני לוחץ על קישור ויש טעינה ובסוף האתר לא זמין ולאחר כמה שניות או דקות שוב אפשר לגלוש באתר. זה קורה לי בעיקר באתר הזה משום מה באתרים אחרים זה קורה לי ממש מעט אני מחובר ל 012 ותשתית הוט תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by BandiT,

יש לי מחשב שמחובר במודם רגיל (לא ראוטר) לכבלים אני רוצה לעשות שהחיבור יהיה אוטומטי (ראוטר) וגם לחבר את המחשב השני שנמצא כ 10 מטר ממנו ברשת. חשבתי על 3com 3crwer10075 במחיר 209 וגם צריך כרטיס אלחוטי למחשב השני 3com 3crusb10075 במחיר 95 התקציב הוא 300 שקל סה"כ לכרטיס+נתב. האם הבחירה שלי סבירה? או שיש מצרים אחרים בטווח המחיר הנ"ל? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LTE,

שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Bashash,

אני כרגע נמצא בספקית נטוויזין ומאוד מאוכזב... היו לי חסימות פורטים(שהתלחתי לפתור בעזרת צעקות ותלונות ממושכות של חודש שלם... באמת חודש שלם..), פינגים מטורפים במשחקי רשת עם שרתים בחו"ל... אני מתכוון לעבור ספקית אינטרנט כבר ב-1 ליוני ואני רוצה לדעת למי הכי כדאי? אני ישמח אם תוכלו לבסס את החירתכם, במה היא טובה, במה לא... וביחוד איך הפינג במשחקי רשת (בעיקר בשרתים בחו"ל). תודה רבה לעונים!!

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. Started by dudik5,

אני מנסה להוריד משרת נענע משחק,ההורדה מתחילה אבל נעצרת באמצע ואני מקבל את הודעת השגיאה שצירפתי. יש למישהו פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ORBIT,

יש לי שני מחשבים המחוברים באמצעות ראוטר + מודם (נפרדים). לפתע פתאום אין לי יכולת לא רק לראות את שני המחשבים ברשת, אלא גם לנסות להגדיר מחדש שיתוף מחשבים/קבצים. זה התחיל כך: מחשב ראשי ומשני, את המשני כיביתי לצורך מסויים במשך יומיים וכשהפעלתי אותו שוב גיליתי שאין לי רשת, שיתוף בין המחשבים בלבד. יש לציין ששני המחשבים יכולים כרגע להתחבר לאינטרנט, אין עם זה בעיה. עשיתי איתחול לשני המחשבים כמו גם למודם והראוטר, בדקתי את ההגדרות בראוטר ואין שינוי הכל בסדר, כולל ה-IP של שני המחשבים. (גם אין הודעה על בעיה עם כרטיסי הרשת, מה שלא צריך להיות אם יש לי חיבור לאינטרנט) בשני המחשבים הכוננים מסומנים כשיתוף (סמל של כף יד על כל כונן), הסרתי את השיתוף ע"י ביטול השיתוף של הכוננים ושיתפתי אות…

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  10. מקבל מחשב חדש עוד כמה ימים :) בין החדר שלי לחדר שבו נמצא המחשב שאליו יחובר הראוטר מפריד קיר ממ"ד אחד והמרחק זה משו כמו 8-10 מטר. עברתי קצת על הודעות קשורות בפורום וראיתי שהדגמים המומלצים לראוטר בתקן N הם בעיקר BR6504 Edimax או Linksys WRT150. בכל מקרה אשמח לקבל המלצה לראוטר + כרטיס רשת אלחוטי תואמים לתקן N, חריגה פה ושם מהתקציב אפשרית במידה ויש הצדקה אהה כן... והאינטרנט מסופק באדיבות YES ובזק (לא בינלאומי, סתם בזק...) במהירות של משו כמו 2-2.5M, לא בטוח בדיוק אם צריך אפשר לבדוק... תודה רבה :-)[br]פורסם בתאריך: 28.05.2008 בשעה 08:01:24 Anyone??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by benma,

שלום. היום טכנאי בזק התקין אצלי רשת HPNA3. מחשב אחד עם נתב-מודם מדגם PAR-720G, מחשב שני עם מתאם PET-320. עכשיו שמתי לב שהאינטרנט איטי. וכאשר ניסיתי להעתיק סרטים ברשת ממחשב למחשב או הורדתי קבצים גדולים מהאינטרנט, אז ראיתי שהרשת מפסיקה להעביר נתונים, הייתה הודעה שגיאה ולחצתי RETRY להמשך העתקה ברשת. לגבי ההודרדה - ניתן היה לראות שאין התקדמות והמהירות היא 0, ואח"כ זה חזר להוריד. זה נראה כאילו יש הפרעות. אולי בקו אולי במודם. מישהו מכיר את זה ויודע איך לפתור? אם לא, אז אולי טכנאי בזק יסדר את זה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by akma,

שלום.. אני מנוי לספקית בזק בינאומי 014 1.5MB בלי ראוטר עם מודם 600E ADSL לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש לאגים מטורפים במשחקי און ליין FPS שונים אפילו בשרתים מקומיים ועל אף שהיה לי פינג 20 לשרת בו שיחקתי (צילום של הלאגים תוך כדי משחק באמצעות FRAPS בפינג 70-80, אותם הפרעות יש לי גם בפינג 20.... http://www.gametrailers.com/player/usermovies/92957.html) בנוסף.. להעלות קבצים מעל 50MB הפך לבלתי אפשרי, אפילו UTUBE ואתרים כמו FILEFRONT או RAPIDSHARE לא נותנים לי להעלות.. וסוגרים לי את הדף אינטרנט כתוצאה מהבעיות תקשורת בפניה לתמיכה של בזק בינלאומי היו עושים איתי דרך CMD בדיקת TRACERT לשרתים בהם היו לי בעיות, והפינגים (MS) היה מראה פינגים נמוכים, ומשם טענתם היתה שמקור הבעיה לא מאצ…

• 23 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. שלום אני רוצה לפתוח שרת על המחשב שלי. יש לי תוכנה שהיא עובדת במחשבים אחים (לא ברשת שלי) ואצלי ובכל המחשבים ברשת שלי היא לא עובדת. התוכנה עובדת בפורט 80 (שהוא פתוח) והיא תוכנת שרת http. דגם הראוטר שלי הוא edimax AR-6024. כשאני מעביר את הכתובת של ההורדה למחשבים אחרים ברשת שלי זה עובד טוב, אבל במחשבים אחרים שלא ברשת שלי זה לא עובד כלל. תודה!.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. כדי לעשות הצפנה יש לי ויסטה ואני כן מצליחה להתחבר עם הנייד לאינטרנט דרך אלחוט מה אפשר לעשות? יש לי ראוטר מסוג: TP-LINK תודה מראש

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  15. Started by jungle-man,

הרמתי שרת FTP ברשת הפנימית וכמובן אני צריך אליו גישה מבחוץ. ברשותי ראוטר מדגם Cisco 800 ויש צורך לפתוח לו את פורט 21 בכדי לאפשר גישה. אז שתי שאלות: 1.איך מבצעים גיבוי לקונפיג של הראוטר. 2. איזה פקודה צריך להריץ בטלנט מול הסיסקו בכדי לפתוח את הפורט. אשמח לקבל עזרה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לשלוח לרשימת 1000 אנשי קשר אימייל זהה (לא דואר זבל), אחרי שחיפשתי מדריכים ופתרונות רבים לצערי לא מצאתי אז נאלצתי להשתמש ב"רשימת תפוצה" של -OUTLOOK 2007 . זהו פתרון נוח אבל לא מספיק מקצועי מכיוון שהמנען רואה את שאר הרשימה, והרי לא הגיוני לשלוח אימייל לאחד אחד מאנשי הקשר. ההתייחסות בפורום היחידה בנושא זה הוא מיזוג דואר אבל למען האמת יש שם הסבר מייגע וארוך וגם לא מובן . אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו להביא לי פתרון לבעייתי בהקדם האפשרי. תודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. אני לא כול כך מבין בזה והנוולות מבזק רוצים כסף כדי לתמיכה טכנית, מה לדעתכם הבעיה? ד"א יש נייד אחר עם XP שמתחבר ללא בעיה ל WiFi נ.ב הוא אומר שהוא מחובר אבל אי אפשר לגלוש, יש שגיאה של מפתח\קוד Wep או משהו כזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום חברים , יש לי בעיה בכרטיס רשת. קניתי Switch חדש של 10/100/1000 (3COM) עד עכשיו היה לי 10/100. שחיברתי את המחשב שלי הכרטיס רשת לא מקבל כתובת IP (Limited Connectivty ), אבל הוא מראה שהוא מחובר במהירות של 1GB. יש לי כרטיס רשת מובנה על הלוח של Marvell Yukon 1Gigabit , לוח אם של ASUS P5K-E/WiFi (P35) לוח יחסית חדש , אז אין מצב שהכרטיס לא עובד ב-1000 ..... ניסיתי קצת לשחק עם ההגדרות של ה-Duplex בכרטיס רשת , אבל כלום לא עזר הורדתי דרייבר אחרון , בדקתי גם על XP וגם על VISTA , ועשיתי עדכון BIOS ללוח. בדקתי עם מחשב אחר עם לוח אם של Gigabyte P35-S3L וזה גם כן עובד בסדר. ב-Switch הישן , שעבד ב-10/100 , הכל עבד כמו שצריך. ה-Switch מתחבר למודם של בזק Aztech DSL-600E שסביר להניח שע…

• 35 תגובות
    • 5k צפיות
  19. התקנתי היום מחדש את הווינדוס והתקנתי מחדש גם הפיירוול שהיה לי לפני ההתקנה - ZoneAlarm. עכשיו מדי כמה דקות הפיירוול מודיע לי שהוא חסם אלי גישה מ-IP מסוימים. האם אתם יכולים לפענח מה מהות ה-IP האלו?(תמונה מצורפת). לא נראה לי שזה נסיונות פריצה או משהו כי זה קרה מספר רב של פעמים בכמה דקות האחרונות וממש לא אמורה להיות סיבה למישהו לפרוץ למחשב שלי. כמו כ, לפני ההתקנה החדשה זה מעולם לא היה קורה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  20. Started by nimrod1,

תהיתי לאחרונה, מה הקצב המקסימלי של רשת אלחוטית שניתן להשיג היום בבית? אני מדבר על משהו סביר וזמין, לא מהירות שתדרוש איזה נתב מטורף שיש רק לצבא ארצות הברית

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Director,

שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה …

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  22. Started by רן200,

שלום יש לי ראוטר edumax AR-6024 ויש לי תוכנה שיוצרת מעין שרת http על המחשב. אצל חברי היא עובדת חלק (כי יש להם מודם ישיר לאינטרנט. ולי יש את הראוטר הזה שלא נותן לי להתחבר ולשתף. דרך אגב התוכנה עובדת בפורט 80 וזה הפורט של http. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. אז ככה כשאני מחובר ישירות למודם , 600E , אני מתקשר ל 014 , מחובר לאינטרנט , ואז מתקשר בVPN TUNNEL PPTP לשרת שמצפין את התקשורת כשאני מחובר לראוטר<מודם , הראוטר מבצע התחייגות ל 014, ואז מהמחשב אני מנסה לתקשר בVPN TUNNEL דרך PPTP וזה לא עובד אני בDMZ , וניסיתי גם לפתוח את הפורט סתם כדי לנסות , גם לא עוזר מה אני יכול לעשות? ראוטר WRT54GL , אני חשבתי עכשיו , ויכול להיות בגלל שהראוטר לא מקיים סתם ככה קשרי PPTP טובים? אבל זה לא נשמע לי הגיוני... עריכה: אם כבר מדברים על 2 חיוגים לאינטרנט, האם אני יכול בעצם , להשתמש 2 חיוגים בו זמנית? כאילו כשאני מחייג 1 ואז 2 , אז אני רואה שאני גולש דרך 2 , יש אפשרות לשלוט דרך איזה תוכנות אני ישתמש בחיוג 1 ואיזה חיוג 2? והאם העובדה שאני …

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by miky123,

לפני כשבוע שודרגתי למהירות 5m באינטרנט ומאז לאחר יומיים הראוטר מסרב להתחבר. כרגע המודם עובד בחיבור ישיר למחשב. הראוטר הוא TP-LINKדגם WR541G המודם של בזק דגם rta1320a מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום מכובדיי, שאלה לי אליכם. יש לי בחדר שני מחשבים: אחד חזק עם מעבד Q6600, והשני P4 3.0 שמתפקד כמחשב אימיול וביטורנט של הרשת הביתית. שמתי לב שכשאני מנגן קובץ סרט (סתם סרט AVI למשל) במחשב החלש, הסרט מתנגן בצורה מקרטעת (אפילו כשהתוכנות הורדה לא פועלות). אבל לעומת זאת, כשאני מנגן במחשב החזק סרט 720P שמאוכסן באותו מחשב חלש - הצפיה חלקה לחלוטין. האם יכול להיות שלמרות שהסרט נמצא במחשב החלש, הוא למעשה מתנגן במחשב החזק בכלל? זה לא נשמע לי הגיוני, מאחר ולא העתקתי אותו למחשב שלי, פשוט הפעלתי אותו ישירות מהתיקיה המשותפת. *חשוב לציין שכרגע למחשב החלש אין כרטיס מסך בכלל. אני משתמש בכרטיס המובנה באופן זמני, אבל בד"כ המעבד הוא שאחראי על הסרטים, לא?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים