עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roma4k,

שלום לכולם, יש לי שלושה מחשבים - שניים נייחים בעלי XP ואחד נייד עם VISTA. בינהם יש רשת שעובדת בצורה נאותה נכון לעכשיו, האינטרנט עובד טוב ויש גם שיתוף קבצים ומדפסות. מה שמוזר הוא שבין המחשב עם ה XP לזה עם VISTA אי אפשר להיכנס לתיקיית שיתוף קבצים בצורה הרגילה תוך לחיצה על NETWORK PLACES אלא אני צריל להיכנס ל RUN ולהקליד את כתובת האייפי של המחשב הרצוי ואז ניםתחת התיקייה. יתרה מזאת, הדבר עובד רק כאשר אני עושה זאת מהנייד. כאשר אני מנסה להיכנס מהמחשב הנייח לנייד בדרך הזו הוא חושב מספר רגעים ולא פותח דבר.. יש למישהו הסבר לתופעה ואיך אפשר בכל זאת לראות את התיקיות בצורה רגילה? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים וברק, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך מודם כבלים וראוטר של LEVEL 1. מדי פעם אני חווה ניתוקים מהאינטרנט, כאשר הראוטר ממשיך לעבוד, ולא מראה סימני תקלה כלשהם. הניתוקים קורים בתדירות של כמה שעות עד כמה ימים, ולא ראיתי קשר לעומס על החיבור. כדי להתחבר מחדש, אני מוציא את המודם מהחשמל לשניה, ואז אומר לראוטר להתחבר מחדש. הבעיה לא קורת כאשר החיבור ישיר דרך המודם, אבל הבעיה לא בראוטר הספציפי הזה, כי קודם היה לי ראוטר של EDIMAX, וזה קרה גם אתו. אשמח לעצות/פתרונות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Spook,

קניתי ראוטר חדש EDIMAX BR-6504N ויש לו אפשרויות אבטחה מתקדמות יותר מהקודם שהיה ברשותי. האם הגדרה של WPA2 בתור אפשרות האבטחה תאט לי את מהירות התקשורת? אם כן, באיזה מידה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מישהו מכיר את המוצר שנמצא בתמונה ..? ? אני צריך לרכוש אחד כזה השאלה מאיפה ? ? ? ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. תשתית: כבלים ספק: בזק בין לאומי מהירות: 1.5M/128K בפועל הכל עובד טוב, אתרים נפתחים מהר, הורדות עובדות מצויין (גם P2P) אבל הפינגים במשחקים נעים בין 450 ל 2000 (2 שניות ). זה משגע אותי כל פעם יש בעיה אחרת, פעם אחת האינטרנט לא עובד בכלל, פעם אחרת אפשר רק לגלוש. עד לפני כמה ימים הראוטר שלי היה מוגדר על PPTP והכל עבד מצויין, פתאום (באותו יום שמרכזיה של בזק בתל אביב נפלה) הראוטר לא הצליח ליצור קשר עם הספק והבעיה נפרה רק לאחר מעבר לחיבור קבוע, כמה ימים הכל עבר טוב ושוב חזרו הבעיות למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלשלם עוד כסף כי זה לא יקרה) ??? לא משנה מה אני עושה כל פעם מדברים איתם כמה ימים הכל עובד ואז שוב בעיות. בכל מקום שקראתי באינטרנט כתוב שבזק היא הספקים הכי טובה מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אחת הבעיות המוזרות והמעצבנות שנתקלתי בהן, מקווה שתוכלו לעזור. יש לי ראוטר של די-לינק, שעובד מעולה. מכיוון שהוא היה ללא סיסמה, הגדרתי לו סיסמה של 6 ספרות, דרך התוכנה שהגיעה איתו. לא ידעתי שויסטה לא מוכן לאשר לי את הסיסמה הזו, כי היא בעלת פחות מ-8 ספרות, ולכן אני לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הראוטר. ניסיתי להתחבר לאיי פי של הראוטר, אבל זה לא נותן לי. הסיסמה היא ב-WPA2 AES. גם ניסיון לאפס את הראוטר לא עזר. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by tryf,

היי, ניסיתי להתקין dd-wrt על הלינקסיס wrt54g v5 שלי. הסתבכתי בדרך. המצב הוא כזה. אני מצליח לעשות פינג למודם 192.168.1.1 אני מצליח לעשות TFTP. לא מצליח להחבר למודם דרך ממשק web. עשיתי hard reset 30-30--30 וזה לא פתר את הבעיה. אני חושב שיש פתרון לבעיה אני פשוט לא יודע מה הוא. כמוצא אחרון שמעתי שאפשר להתחבר עם JTAG או משהו כזה . מישהו יכול לעזור? ולהסביר מה זה ה JTAG הזה? ואיך עושים את זה. האם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה שבה אני יכול לקנות כבל JTAG או רכיבי אלקטרוניקה כדי שאבנה כזה כבל (נגדים, צמות ומחברים) ? תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by doker,

יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קניתי מחשב חדש עם כרטיס רשת של edimax - IEEE 802.11g Turbo Mode יש לי ראוטר שבזק סיפקו לי של ROTAL - RTA 1025W יש עוד 4 מחשבים בבית, חלק מחוברים חוטית וחלק אלחוטית. אחד האלחוטיים בקומה למטה וכולם קולטים מצויין ובמהירות מלאה (עשיתי בדיקת הורדה לכולם). רק המחשב הזה בעייתי. ניסיתי לחבר אותו חוטית לחיבור שיש על הלוח אם והמהירות הייתה מלאה כמו בשאר המחשבים. ניסיתי להתחבר עם הכרטיס האלחוטי לרשת של השכנים וגם שם המהירות הייתה מלאה. ככה שהבעיה היא בתאימות או בתקשורת בין הראוטר לכרטיס רשת. התקנתי דרייברים והכל. ד"א הקליטה תמיד על 5 קווים (מלאה לגמרי) אבל אני מוריד במהירות 30-40kbps לעומת מה שצריך להיות ויש בשאר המחשבים - 250kbps. רעיונות, מישהו? תודה!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. יש לי ראוטר של 3Com מדגם 3CRWE554G72T, ויש לו 2 אנטנות WiFi רגילות. הייתי רוצה להחליף אחת מהן באנטנת Hi Gain עם כבל בשביל קליטה טובה יותר בשאר הבית. איך אני מוציא את האנטנה הקיימת?? תודה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Zadu,

שלום , אני רוצה לדעת למה Traffic Statistics יש הרבה erros ומה אומרים הerros האלה? http://img89.imageshack.us/img89/9167/sasssdfgeuf5.jpg ואיזה channel כדי לבחור בראוטר ?, אני שמתי על Select best quality channel automaticly האם זה טוב בכלל?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  13. הי, יש לי בעייה כזו, אשמח לרעיונות: היום יש לי מחשב אחד שמותקן בו OUTLOOK EXPRESS והוא מושך EMAILS מהחשבונות שאני עובד איתם, ודרכו אני שולח מיילים. אני רוצה לקנות מחשב נוסף (שיחובר כנראה ע"י ראוטר) ושתהייה לי האפשרות לשלוח ולקבל אימיילים משני המחשבים, כאשר לא משנה מאיזה מחשב שלחתי/קבלתי אימייל, אני אוכל לראות אותו גם במחשב השני. אני מניח שיש אפשרות לסנכרן כל לילה את ה PST, אבל זה לא ממש נראה לי מספיק טוב. השאלה אם יש אפשרות לעשות PST משותף, או משהו דומה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by ElvisC,

שלום, במחשב שנמצא די רחוק מהראוטר יש לי כרטיס כזה: http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=300 עכשיו, כנראה שהמיקום שלו הוא נקודה מתה מבחינת קליטה. כששמתי באתו מקום מחשב אחר עם כרטיס רשת עם חוט ארוך לאנטנה ושמתי אותה גבוה, או הזזתי את המחשב לחדר סמוך (אותו מרחק, אותו מספר קירות) כן הייתה קליטה טובה. יש למישהו עיצה מה לעשות? יש אפשרות להאריך את האנטנה שתשב גבוה? תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. אהלן חברים; כבר זמן רב שאני דוחה את העימות עם הראוטר שלי; אז כאמור יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל, ומאז שאני זוכר הוא עושה בעיות. עם הפעלת המחשב שלא מחובר ישירות לראוטר (המחשב שמקבל את האות האלחוטי) הכל בסדר, לאחר עבודה שוטפת פתאום דפדפן האינטרנט "נתקע" וכל פעם שאני פותח דף אינטרנט חדש הוא לא מתחבר. כביכול הראוטר מנותק, אבל בפועל תוכנת המסרים המיידיים פועלת (איסיקיו, סקייפ, מסנג'ר). לפניי מספר ימים שמתי לב שקיים עדכון באתר של LEVEL 1 שמעדכן את בעיית החיבור בתצורת L2TP בישראל. הדבר לא עזר, ועדיין יש את התקיעות המעצבנות שהדבר היחיד שפותר אותן הוא ריסטרט לראוטר וריסטרט לכ. הרשת האלחוטי. מה אפשר לעשות? בנוסף לכך קיים העניין שבתוכנות השיתוף הראוטר פשוט מסרב להוריד במהירות נורמלית …

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  16. אני רוצה עזרה!! קניתי כרטיס רשת סוג: EW-7318USg Wireless 802.11b/g Turbo Mode USB2.0 High-Gain Adapter אתר יצרן (קישור לעמוד בו מופיע הכרטיס רשת): http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=44&pl3_id=88&pd_id=8 אני קראתי אבל לא מצאתי ואני לא כל כך טוב באנגלית אני צריך טווח במטרים בבקשה !!

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by hm123,

האם יש אצבע usb שתתאים לויסטה אולטימית שתשמש בתור מודם אלחוטי

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  18. יש לי בעיה ממש ממש - אבל ממש מוזרה, אולי אתם תדעו איך להמשיך בטיפול בה. אתמול חיברתי עוד מחשב לרשת בצורה אלחוטית והפכתי את המודם-ראוטר לראוטר. הכל טוב ויפה, האלחוט והקווי פועלים במקביל שאותה הרשת כמו שצריך, יש אינטרנט והכל. עכשיו הקאטצ', ברגע שמנסים להעביר יותר מידי ...אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל זה מתי שזה קורה, יותר מידי נתונים בואת אחת ברשת האלחוטית, כמו למשל להעתיק משהו גדול מהמחשב השני ברשת (נגיד משהו בגודל 350 מגה), בערך אחרי 100 מגה נסגרת התקשורת לרשת אין PING לראוטר או לשאר הרשת, הדרך היחידה לחדש את התקשורת לראוטר היא לעשות RESET לכרטיס רשת האלחוטי ולהתחבר מחדש. הדבר קורה רק כאשר מעבירים כמויות גדולות של מידע, בגלישה באינטרנט הדבר לא קורה, גם ברגע זה אני משתמש ברש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי דירת גג ואני צריך ראוטר טוב וחזק שיעבוד בכל הבית. כיום יש לי ראוטר שאני ממש מאוכזב ממני הוא עובד לי רק בקומה התחתונה ולא מגיע בכלל לקומה העליונה. לכן אם אפשר בבקשה המלצה על ראוטר טוב שיעשה את העבודה. דבר נוסף שאני לא יודע אם זה קשור, יש לי טלפון אלחוטי מהדור הישן (לא DECT) שמתי שאני מדבר ממנו אז האינטרנט מתנתק, וכשאני מדבר מהDECT הכל בסדר. אז אם אפשר בבקשה גם לכלול את זה בבחירה של הראוטר. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by hm123,

שלום לכולם יש ברשותי ראוטר של אדימקס שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית השאלה האם אני יכול ליצור רשת אלחוטית ביין שני מחשבים [קניתי נוסף] ואיך אני יכול להעביר ביין שני המחשבים נתונים רצוי באלחוטי אם זה אפשרי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  21. שלום רב, בחודש האחרון אני מקבל פינגים גבוהים במשחקי רשת, גם בסרברים מהארץ וגם בחול (UK ) ... חשוב לציין שלמשך איזה שעתיים מאוחר בלילה השמיים נפתחים והפינגים חוזרים להיות נורמאלים ... אז איך אני יכול לדעת איפה בעיה ? אולי הספק אינטרנט? אני עם אינטרנט 1.5 מגה של בין-לאומי על תשתית של הוט... המהירות הורדה והעלאה בסדר (לפי speedtest.com) ד.א, גם האקספלורר לא זז מהר תודה למי שעוזר, דור

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום. יש לי רשת ביתית בבית. שני מחשבים. מחשב אחד מחובר בכבל רשת לנתב והמחשב השני בסוף הבית ומחובר דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שהקליטה מהמחשב השני לא טובה, ולפעמים החיבור מתנתק. יש לי את הנתב - asus am 604g. ויש לי עוד נתב אחד שהוא בקופסה וללא שימוש שהוא - rotal rta 1025w האם אפשרי שהנתב ללא השימוש(rotal rta 1025w) יהיה באמצע הבית ויעשה גשר מהנתב asus לכרטיס הרשת האלחוטי שנמצא במחשב השני? כלומר יש אפשרות שהנתב(asus) ישלח אותות לנתב(rotal), ומהנתב rotal ישלח אותות לכרטיס הרשת? אם אפשר, איך עושים זאת צעד אחרי צעד. בתודה אלעד

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by esaly,

היי חברה! הגיע זמן להחליף ראוטר אחרי כמה שנים טובות עם 3COM דגם B שלא היו בעיות!!! לאחרונה התחילה תופעה מוזרה של איטיות מהראוטר ונראה לי הגיע הזמן לקנות חדש... חשבתי על הWRT54GL של לינקסיס משום שאני צריך ראוטר טוב שיעמוד בעומס P2P כמו שצריך. הבנתי שזה ראוטר מעולה לפי התגובות, רציתי רק לשאול 2 שאלות: 1. אני מחובר עם הכבלים ו014 כספקית, יש לי IP קבוע...האם זו צריכה להיות בעיה? 2. יש לי די הרבה פורטים שאני פותח לכל מחשב, האם יש הגבלה למס מסויים של פורטים שאפשר לפתוח לכל מחשב? ובכלל, האם שווה כבר לקחת את הדגם החדש של לינקסיס שתומך בטכנולוגית N וMIMO? המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by bar123,

ברצוני לחבר מחדר אחר נקודה שתיקלוט את הרשת האלחוטית בבית ותשעביר את האות אל מכשיר, מחשב , לא חשוב כרגע הנתב האלחוטי שיש לי כרגע הוא eci של בזק או linksys . שאלתי היא אם אני חייב ש ה Accesses point חייב להיות של אותה חברה או שיש כאלה ב"שוק" שמזהות כל רשת אלחוטית ומעבירות הלאה את האות תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by eitanmatok,

שלום לכולם מישהו יודע למה שאני מוריד קובץ כלשהו אחרי דקה אני מקבל הודעה של error access denied ?? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים