עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asi1998,

יש לי מהירות 5 מגה בבזק בינלאומי ובהוט. התוצאות של הspeed test הם: פינג- 9 העלאה- מגה הורדה 4 מגה למה זה לא על 5? איפה הבעיה יכולה להיות? שאני עושה בדיקה באתר של בזק בינלאומי הוא מראה לי שההורדה היא 5 וחצי מגה. איפה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  2. יש לי רשת קווית עם ראוטר. המחשבים מקונפגים עם כתובת סטטית בתור קבוצת-עבודה לשיתןף אינטרנט וקבצים. חיברתי לראוטר נקודת גישה אלחוטית מקונפגת בתור AP עם כתובת סטטית. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית עם הטלפון הסלולארי ומילאתי את פרטי חיבור הWI-FI בטלפון באופן הבא: IP Address: 192.168.2.22 gateway address: 192.168.2.1 (זוהי הכתובת של הראוטר) subnet: 255.255.255.0 DNS1: 192.168.2.1 הכתובת של נקודת הגישה האלחוטית: 192.168.2.2 אני מקבל אישור לחיבור אבל אני לא מצליח לגלוש ומקבל הודעה: DNS נכשל. איך אני אמור לקנפג את החיבור?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by kalda01,

יש לי נתב TL-WR941ND גירסת חומרה 3.6 האם מישהו הצליח להתקין קושחת DD-WRT על הנתב הזה בהצלחה ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by dima.tunik,

היי חבר'ה חדש בפורום, מה קורה? בזמן האחרון התחלתי להתעניין קצת ברשתות ובניהול משתמשים, הבנתי שהפורום הזה יכול לשמש כמאגר ידע עצום, אז מודה מראש על כל עזרה שהיא ומקווה שאני גם אוכל לתרום את חלקי פה. יש לי כמה שאלות: 1. יש אםשרות ליצירת טרמינל ברשת מחשבים בייתי בעל 2 מחשבים, ז"א אני רוצה להפעיל תוכנות מהמחשב העיקרי על המחשב המשני בלי שזה יפגע במי שמשתמש במחשב העיקר? יש לי ראוטר של D-LINK מדגם 615, כשאני מתחבר אליו בצורה אלחוטית מהמחשב בסלון אני רואה שהקצב העברת נתונים יורד ל50 מגה כשהובטח 300 זה הגיוני? או שיש בעיה בראוטר?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

שלום, ברשותי מודם DSL 600E (Aztec) ובקרוב אני הולך להקים רשת ביתית חוטית. החשש הגדול שלי הוא שכפי ששמעתי אם מחשב אחד ישחק במשחק רשת כל שהוא הוא יקח 100% מהמשאבים והמחשב השני לא יוכל להיות אפילו באינטרנט בצורה סבירה. 1. האם שידרוג לחבילה של 5 מגה יפתור את הבעיה ? 2. לפי מה ששמעתי ישנה אפשרות בהגדרות המודם של Quality Of Service או משהו כזה, ושם אפשר להגביל \ לתת לתוכנית מסויימת עדיפות, האם אפשר לקבוע זאת למחשב שבו נמצא המודם ? (אם המחשב השני מחובר עם Switch). 3. האם במודם שלי ניתן לקבל את השירות הזה? תודה מראש, אלעד.

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  6. מצטער שזאת פעם שנייה שאני חוזר על השאלה. פשוט רציתי להיות ברור יותר . ברשותי: 1. סוייץ 16 פורטים 2. ראוטר משולב עם מודם מדגם Dynamode. http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.pdf 3. 9 מחשבים עליהם מותקנת מערכת הפעלה WinXP. חיברתי את הראוטר לסוויץ דרך כבל ישר מאחד הפורטים בראוטר, לכניסת ה Uplink בסוויץ. חיברתי את הראוטר מיציאת ה LINE אל קו טלפון ( קו ADSL ). חיברתי כל מחשב אל פורט בסוויץ. יופי, ניכנסתי לממשק הראוטר ולשמחתי גיליתי שכל המחשבים מזוהים ב LAN אוטומטית. כל אחד קיבל כתובת ip פנימית והרשת קיימת ועובדת היטב. עכשיו ברצוני להגדיר חייגן בראוטר ולשתף אינטרנט בכל המחשבים. ניכסנתי ל PPP ו.. הפעולות שביצעתי הם הגדרת שם משתמש וססמא שקיבלתי מהספק אינטרנט וכת…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by mc1,

שלום יש לי קבוצה בגוגל גרופס שאני המנהל שלה. פעם, באופציה "הזמן חברים" הייתה גם אפשרות להוסיף חברים באופן מיידי, בלי לשלוח להם מייל. פתאום, לפני כמה ימים, שמתי לב שהטאב שמאפשר את זה נעלם לי. האם מישהו יודע אם זה משהו מכוון או שזו תקלה כלשהי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  8. אני לא מתכוון לעשות רשת כי בנתיים יש לי רק מחשב אחד אני רק שואל האם יהיה ניתן לעשות רשת כזו: שתי מחשבים שניהם אם חלונות XP PRO אחד אם כרטיס רשת שני לא מודם Terayon TJ715 חשבתי אולי על רשת שאחד מהם סרבר (במקרה שלי זה יהיה המחשב החזק והוא יהיה מחובר כל הזמן) והשני קליינט (זה המחשב ללא כרטיס הרשת אלה רק USB) האם ניתן לבצע זאת? אין טעם לפרט איך עושים את זה איזה תוכנות צריך כי זה רק שאלה של תיאוריה. ואם לא אז תגידו האם יש עוד שיטו לעשות רשת בין בני המחשבים הנ"ל (במקרה ולא ניתן לעשות רשת כל עוד לשני איך כרטיס רשת תגידו ואני יקנה כרטיס רשת) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by ben060,

שלום לאחרונה נוסף לנו מחשב לבית כעת ישנם 3 מחשבים ושלושתם מחוברים דרך מתאם אלחוטי להפתעתי המחשב הישן ביותר הוא בעל הקליטה הטובה ביותר שמחובר דרך מתאם PCI של אדימקס. אצלי יש את ה מתאם USB של אדימקס ובנייד יש עוד מתאם שאני לא יודע של מי. יש דרך שבה יהיה אפשר לווסט את המהירויות בין המחשבים בכדי שלא יתווצר מצב שמחשב אחד יטוס והשני יזחל הוא איזשהו דרך לעשות הפוך , כלומר , להשקיע את כל משאבי האינטרנט במחשב אחד. כרגע יש לי 1.5 מגה האם מעבר ל 2.5 או 3 יכול לשפר את המהירות בצורה כזו שאני באמת ירגיש? אשמח להסברים ותשובות

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by MetalB,

לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by MZS,

אני רוצה לחבר שני מחשבים עם כבל מוצלב ברשת 1GB באורך של 20 מ'. :s05: מה הדרישות לכבל (איזה סוג), והאם אתם מכירים חנויות המוכרות לפי מטר?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  12. מעשה בנייד דל ווסטרו 3560 עם כרטיס רשת אלחוטית dell 1704. הבעיה היא בכך שהרשת האלחוטית שלי (נתב Linksys54gl) הייתה מזוהה לסירוגין (אם הייתי מצליח להתחבר אליה, הכל עבד תקין ולא היו ניתוקים). לאחר מאבק ממושך, אני חושב שזיהיתי את הבעיה - בהגדרות הכרטיס במנהל ההתקנים קיים פרטמטר antenna diversity שהיה על auto. כאשר אני מגדיר אותו על main הרשת שלי לא מזוהה, כאשר הוא על aux - הרשת מזוהה. מישהו מבין את התופעה ויודע לומר האם מדובר במצב תקין? תודה.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  13. שלום, יש לי דירת 5 חדרים. בארון בחדר השינה נמצא הראוטר של פרטנר (100M) כאשר בכל חדר יש לי שימוש בטלפון נייד+מחשב נייד. בחדר הממד חיברתי למחשב נקודת רשת עם כבל RJ45 ובחדר השני נקודת הרשת אינה נגישה בכל מקרה שני החדרים האלה סובלים מחוסר קליטה. ראיתי שתי חומרות שיכולות לסייע MW3 TENDA וגם TP-LINK MESH DECO M4 שאלותי: 1. האם אכן יכולים לסייע. היה לי EDIMAX שלא בדיוק עשה את העבודה. 2. מי מבינהם מומלץ יותר לדירה עם קירות מפרידים וראוטר בארון בחדר שינה 3. האם כל אחד מהם צריך גם חיבור לכבל RJ או שרק חשמלית (במיוחד בעיה בחדר שאין לי גישה לנקודת רשת). אם כן , אז הרי לא עשיתי כלום אם אקנה 4. ובכלל... המלצות ורעיונות

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  14. היי קיצר עשיתי שדרוג מ 5 ל 8 מיגה בתשתית ADSL ספקית בזק בנלאומי , בגלל שהמודם ECI 150 לא תומך ב ADSL 2 היום הבאתי מבזק סטור אזטק 600E ( הממזרים לקחו 50 שקל ) אבל עכשיו שבדקתי מהירות הורדה זה מוריד על 200 במקום 800-1000 ? בטמיכה בבזק לא פתרו את הבעיה ואמרו שיצרו קשר ........ עריכה אם אני ילחץ על רסט במודם לאיזה הגדרות הוא יחזור ? ואם בבזק שמו קושחה חדשה הרסט ימחק אותה ? [br]פורסם בתאריך: 9.03.2009 בשעה 17:56:40 עשיתי עריכה ........

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by ha,

אני עובד עם ה-Edimax 6504n כבר חודשיים והא מחובר ל 3 מחשבים, 2 בחיבור אלחוטי ואחד מחובר ישירות עם כבל. הגדרתי את ה- Port forwarding למחשב שלי (חיבור אלחוטי), ולמחשב שמחובר ישירות, לתוכנות P2P. הכל עבד מצוין עד שהתקנתי דיסק חדש ואת ה WinXP Pro מחדש על המחשב שלי. לאחר ההתקנה, כל תוכנות ה-P2P במחשב שלי מציגות לי פורטים חסומים אבל תוכנות ה-P2P שרצות במחשב שמחובר ישירות עובדות היטב. לא שיניתי את הגדרות ה- Port forwarding בראוטר! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

ידוע לי שכתובת ip אסור לה להסתיים 000 או 255 שזה בבינארי הכל 0 או הכל 1 עכשיו השאלה שלי האם יכולה להיות כתובת כזאת : 125.0.15.18 או 187.230.0.17 או 0.158.16.178 כלומר שב network id יהיה אוקטקט אחד שיהיה 0 או 255 ?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by Parallel,

התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by Supernak,

היי, יש לי בעיה כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתור.. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ראוטר WRT300N LINKSYS וכרטיס רשת USB אלחוטי - LINKSYS WUSB300N ומערכת הפעלה VISTA. עכשיו הבעיה היא שמידי פעם האינטרנט במחשב שלי מתנתק, ורק פעם בהמון זמן מתנתק גם במחשב שמחובר חוטית לראוטר. שאלתי היא האם הבעיה היא במודם,ראוטר,כרטיס רשת שלי,VISTA או מה? תודה רבה מראש

19. Started by dzold,

שלום החייגן שלי לא מתקשר עם עליית המחשב מה אני עושה כדי שיעשה כן תודה

20. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54gl הראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה) איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר? ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  21. יש לי שני מחשבים וקניתי את הראוטר הזה של 3COM: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=473088 שאמור להיות גירסה מתקדמת יותר של דגם 3CRWE554G72 שראיתי שזכה למחמאות ברשת. הראוטר מחובר למחשב נייח בחיבור קווי וחיברתי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אחר בחדר סמוך. הגדרות הרשת עצמה לא היו בעייתיות במיוחד והצלחתי בהתחלה לוודא שמהירות ההורדה במחשב הראשון נשמרת (370~ ק"ב) אם כי איכות הקליטה בנייח האלחוטי לא היתה משובחת במיוחד. הבעייה הגדולה כרגע היא שגם במחשב עם החיבור הישיר (קווי) לראוטר אני לא מצליח לקבל תקשורת תקינה. בחיבור L2TP אני מקבל הורדת קובץ ב-40~ ק"ב ובחיבור PPTP זה מגיע ל-230~ ק"ב גג. הקובץ הוא קובץ בדיקת הורדה של 012, הספק שלי. בתמיכת הראוטר (איסטרוניקס) לא חזרו אלי בינת…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  22. שלום כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי ל10 מגה?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  23. Started by viper_sb,

שלום רב.. מה ניתן לעשות על מנת שאני יוכל להתחבר מהתחנה שלי שמריצה ווינדוס 7 לשרת שמערכת שלה הוא VMWARE ESXI ?

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  24. יש לי כבר אינטרנט מהיר של אינטרנט זהב כבר 9 חודשים. איכות האינטרנט היא ללא ספק איכות של זהב, אבל המחיר הוא גבוה מאד. למי שיש YES, ויש לו את חבילת הסרטים, מקבל אינטרנט מהיר במחיר סוף הדרך. חשבתי שזה רק לבזק בינלאומי, אבל מסתבר שאפשר לעשות את זה גם דרך אינטרנט זהב, וכנראה גם חברות אחרות. המחיר הוא: לחבילת חצי מגה, חצי שנה ראשונה 111 ש"ח לחודש(ספק+תשתית לADSL), וחצי שנה שניה 160. ל750 K, זה אם אני לא טועה לחצי שנה ראשונה 130 ש"ח, ולחצי שנה שניה 175 ש"ח לחודש. מי שיש לו כבר ADSL, אז זה ישר 160\175 שקלים. (מה שיש לי). בקיצור, אינטרנט מהיר בראסמי בזול!

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  25. בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים