עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DoR TnT,

שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה קניתי לפטופ למטרות לימודים. הבעיה היא שבחדר שלי אין ראוטר- הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך מודם. אני מחפש ראוטר כדי לחבר ישירות למחשב (לא למודם) דרך כניסת USB ולא ETHERNET, וליצור LAN עם הלפטופ (המטרה העיקרית: שיתוף אינטרנט, אבל גם למטרות שיתוף קבצים). קיים דבר כזה? אני לא צריך ראוטר עם טווח גדול (כ-5 מטר יספיקו בהחלט), ועדיף עם אפשרות כיבוי\הפעלה מהירים (שיהיה מופעל רק כשהלפטופ בשימוש). אתם מכירים כזה דבר? התקציב הוא בסביבות ה100-200 ש"ח. ועוד שאלה: השידורים של ראוטר יכולים להיות מסוכנים\לא בריאים ושאר הפחדות? יש בכלל לטעם להקפיד על מינימום זמן שימוש, או שזה זניח? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by mzlbat,

היי תכלס אני מחליף את המודם שלי בראווטר כדי שכל המשפחה יוכלו לגלוש מניידים אייפונים ולא יודע מה אבל אני חושש ,שהחיבור שלהם יכביד או יאט את מהירות ההורדה לי ( הם עושים רק גלישה ויוטיוב ,וקצת שיחות וידאו במסנג'ר מפעם לפעם ) עכשיו עשיתי נסיון והורדתי קובץ משרתי בזק ( בדיקת מהירות ) והפעלתי את יוטיוב אבל נראה לי שזה ( הורדת הקובץ ) כמעט ולא פגעה לי במהירות ההורדה וההפך נכון שזה הפסקת ההורדה לא עשתה לי שטעינת הוידאו ביוטיוב נהיה יותר מהיר ( יש לי 8 מגה וזה הוריד לי על 1000 KB והפעלתי יוטיוב זה ירד קצת ל 940 KB ) השאלות הן כך 1. האם יש תוכנה מסוימת שבודקת כמה לוקח היוטיוב מהפס ? האם זה 50-80 KB או יותר ? 2. כמה לוקח המסנג'ר בוידא?ו 3. גלישה באינטרנט בדפים עם הרבה תמונות? …

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  4. Started by alergic,

תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  5. אהלן, יש לי את הראוטר האלחוטי WRTL54GL של Linksys כמה שנים טובות. (הוא מחובר לראוטר של בזק שמשמש גם כמודם ADSL) עד לאחרונה הוא עבד מצויין. בחודש-חודשיים האחרונים החלו להופיע ניתוקים \ בעיות ברשת האלחוטית שלו, וכל כמה שעות (5 - 20) לא הייתה לי גישה לאינטרנט ממכשיר אלחוטי (לפטופ \ אייפון וכו'). הרשת האלחוטית הופיעה במחשב אך לא היה ניתן לגלוש לאתרים. ולפעמים האייפון ביקש להכניס שוב את הסיסמא (הכנסה נוספת של הסיסמא לא עזרה). הפתרון היחידי היה להוציא מהחשמל (את ה-linksys) ולהחזיר והכל היה מסתדר תוך רגע. יש לציין שבאותו זמן היה לי גישה לאינטרנט ממחשב נייח שחובר ישירות לראוטר של בזק. אשמח לפתרון לבעיה, האם מדובר בהגדרות? במכשיר שמעמיס של האינטרנט האלחוטי? או סתם בבלאי של הראוטר…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  6. שלום לכולם, יש לי POOL של כתובות חיצוניות, במקום כתובת אחת. אני לא רואה אופציה שאפשר להגדיר דבר כזה ב DLINK, ומעדיף לא לבחור באופציה של מודם ועוד ראוטר. מישהו מכיר אולי דרך? כמו הלינק הנסתר של tr69cfg.html ..... המצב שאני מנסה להגיע אליו הוא שכל ה RANGE של הכתובות יגיע פנימה... ( למשל מ 212.114.134.196 ועד 212.114.134.199) עוד אופציה למרות שנראית לי פחות אפשרית, היא שימוש במכשיר כמודם, אם עדיין אפשרי להתשמש ב WIFI שלו איכשהו....( לא נראה לי אפשרי, אבל נו, שווה לשאול ) תודה לכל מי שיוכל להתייחס.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  7. שלום אני צריך לחווט כבל מחשב ( CAT7 לשם העיניין או כמו שאומרים כבל ג'יגה אדום ) החייוט נועד לחבר בין המשרד שלי למשרד נוסף הממוקם בבניין אחר. צד אחד חיבור סטנדרטי - פריסת גידים בפורמט הרגיל על ה PATCH PANEL צד שני על פסי קרונה ( לשם יגיע הקו ( ATM ) מבזק . הקו נועד לתיעול ולבסוף יתחבר לראוטר VPN של החברה. השאלה שלי על צד הקרונה, איך לחווט בידיוק... בפעם האחרונה שעשיתי את זה לפני שנתיים בערך אני זוכר שהיית קוטביות מסויימת. אני יודע שאני צריך סה"כ לפרוס 2 זוגות. איזה זוגות ? ואיפה הקוטביות באה לידי ביטוי ? בבקשה עזרה דחופה אני צריך את זה למחר אם אפשר. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  8. חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  9. Started by spinchicken,

מישהו יודע איך אפשר לגרום לשני מחשבים מקושרים או יותר לעבוד ביחד על אותה משימה? זאת אומרת - יש לי תוכנית מטלב שאני רוצה להריץ בצורה הכי מהירה, ויש לי שני מחשבים מקושרים, יש דרך שאני יכול להשתמש בכוח העיבוד הכולל שלהם בשביל המטלב?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  10. היי, אין לי בבית רשת אלחוטית, הכל אצלי מחובר קווית. לפני כמה דקות לקחתי את המחשב הנייד לסלון והוא זיהה רשת אלחוטית בעוצמה די גבוהה, מה שאומר שלמישהו בבניין יש ראוטר אלחוטי די קרוב אליי. שם הרשת RTA1025W-389D2A מה שמצביע על שם הנתב, לדעתי. בכל מקרה, הרשת הזו לא מוגנת בסיסמא ולא מוצפנת, כך שאני יכול להתחבר אליה חופשי. אין לי מושג למי שייכת הרשת. במחשב שלי מותקנת תוכנת internet security של פנדה, גרסת platinum. האם המחשב שלי פרוץ? תודה, אופיר

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  11. היי שלום יש ברשותי את הראוטר הנ"ל אני לא כ"כ מצאתי בו את האפשרות להגדיל את הטווח שלו. יש לי מבנה מחוץ לבית שאני הופך למעבדה קטנה והייתי רוצה לשים שם את הראוטר הקודם שלי - wrt54gs - שבו שמתי גרסא אחרת של הפירמוור - והאופציה לקישור "'WDS" מופיעה שם באופן בולט (אחרי העדכון גרסא כמובן רציתי לדעת אם יש איזו גרסא משופרת שתפתח לי את האפשרות הזאת בראוטר החדש או האם יש אופציה אחרת כלשהיא ... תודה מראש טל .

12. שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  13. שלום לכם, ברצוני להתייעץ איתכם בנוגע לבעיה שהופיעה אצלי לפני כחודש. אני רגיל להשאיר את המחשב עובד בלילות, בין השאר על רינדורים או תוכנות שיתוף למיניהן (אציין שאני משתף תוכן מקורי שלי ומוריד תוכן חינמי הקיים ברשת). לצערי, בתקופה האחרונה אני נתקל בניתוקים בלתי סבירים בלילות, כשהמחשב מושאר עובד ואני ישן. קצת לפני השינה אני מפעיל את האפליקציות שאמורות לעבוד לאורך הלילה ומשתמשות ברשת, אבל כשאני קם בבוקר אני רואה שהרשת מנותקת והתוכנות שהפעלתי עבדו בערך כחצי שעה ואז החיבור נדם. ככה זה כבר תקופה של חודש+, ואין לי מושג למה. ביומיום אני לא חווה ניתוקים שכאלו, אולי פעם ביום יומיים החיבור מתנתק ואני מתחבר בחזרה תוך שנייה. כשהרשת מתנתקת במהלך הלילה, אני צריך לנתק ולחבר את המודם מה…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  14. חבר'ה המבצע באופיס דיפו של נתב אלחוטי מדגם WGR614 וכרטיס רשת אלחוטי PCI שניהם של Netgear עם שנתיים אחריות ב-379 שווה? תודה

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  15. לא הותקן לי הכרטיס רשת אחרי הפירמוט,כמה סוגי כרטיסי רשת יש?ואיפה אני יכול להשיג?

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by MODY69,

שלום רב, לפני כשבועיים המליצו לי פה על נתב חוטי, אבל מתברר שיהיה קשה להעביר כבל בין 2 המחשבים בבית, אז מסתבר שאני צריך דווקא נתב אלחוטי. חשוב לציין שהמחשב השני נמצא בקומה מעל המחשב שלי. האם צריך איזה כרטיס רשת אלחוטי או שהראוטר כבר מגיע עם זה? בקיצור, התקציב הוא כ- 400 ש"ח להקמת הרשת. אשמח להמלצות. תודה מראש, מודי69.

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לקנות הנ"ל, אך עדיין לא ממש בטוח באיזה כרטיס וממשק להשתמש.. מס' הבהרות: המחשב שברשותי בתוך ממ"ד, כאשר התכנון להתחבר לרשת דרך השכנה שלי (ולהסתדר איתה על התשלום..) המרחק המשוער הינו סביבות השלושים מטרים. מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי העניין? ואם כן, איזה כרטיס וטכנולוגיה עדיפים? (PCI-E, USB 2.0, FIREWIRE?) 2. יש את הכרטיס: Edimax EW-7711UN, שהוא מסוגל לעבוד בפרוטוקול 802.11N..מתחבר בUSB 2.0, שווה משו? המון תודה! ניר.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by Danny444,

שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. לדוגמא אתר עם מלא סרטונים או מלא סיכומים וכו'. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  20. היום התקשרתי לבזק בינלאומי וביקשתי שינתקו לי את הגיימר כדי לעשות בדיקת פינג בשרת 85.190.9.220 - שרת הממוקם בגרמניה. קיבלתי לשם בלי גיימר 95פינג ועם גיימר 97פינג. אז העניין הוא כזה: אני משלם היום לתשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי עם חבילת גיימר ברוחב פס של 1.5 מגה 122 שקל בחודש. בזק בינלאומי הציעו לי 4 מגה במחיר של 59.90 לחודש, ו4 חודשים ראשונים חינם - זה יוצא בממוצע לשנה 46.50 לחודש. יחד עם שדרוג התשתית אני יקבל חבילת 4 מגה כולל תשתית ב128 שקל. האם אני ירגיש שיפור ניכר בפינגים אם אני יתחבר ל4 מגה? ועוד שאלה, אם אני מחבר את הראוטר בכבל ישירות למחשב לא תהיה בעית תקיעות? כי אני יודע שעם wireless יש קצת בעיות. והאם אני ירגיש בעיות גלישה אם בשעות הערב יתחברו 1 או 2 לפטופים לגלישה ב…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  21. אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by dimashk,

הגרסה הנוכחית Gv8baa3.253, הגרסה האחרונה שקיימת היא Gv8baa3.281. לא מצאתי שום מקרא של חידושים בעדכונים של Firmware. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  23. Started by composite,

נגיד ואני הולך לקנות IC7, או כל לוח-אם אחר שאין עליו כרטיס רשת, על איזה הייתם ממליצים? משהו זול ופשוט, שיתאים לרשת ביתית אינטרנט מהיר ועוד. מומלץ מ- www.pch.co.il

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by Tzion,

יש לי אינטרנט בכבלים והספק אינטרנט שלי זה הטכניון. אני לא מצליח לקבל קבצים דרך הICQ, בשליחה זה פשוט מגיע למסך של העברת הקובץ אבל זה לא מתקדם, פשוט רק הזמן מתקדם. אבל אני כן יכול לשלוח קבצים בICQ למשתמשים אחרים!!!

• 9 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים