רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
יש לךי אינטרנט 1.5 של בזק.. יש לי מודם USB.. אז לבעיה: האיטרנט מתנק כל כמה זמן.. לפעמים 1 לאחר שהתחברתי אליו ולפעמים שעה.. אבל הוא כל הזמן מתנתק.. וגם.. שמתי לב כשהוא מתנתק החצים למטה (שבדרך כלל ירוקים) הופכים לצהובים.. (יאנו training)
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עשר עמדות. מכל עמדה אני צריך לדווח כמה נתונים ולשלוח לעמדה מרכזית. אני רוצה לדעת אם יש איזו תוכנה או אתר שניתן לבצע משהו כזה. לדוגמא window forms..... תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304694,00.html כזכור, לא מזמן בזק גבתה על החבילה הנ"ל 149 שקלים, וכעת הורידה את המחיר בכ-30%! מעניין מה יהיה הצעד הבא של HOT... אני משער שהם יורידו מחירים גם, אחרי הכל, הם בדרך כלל מציעים חבילות מקבילות במחיר זול יותר מבזק. מי יתן והכבלים יתחילו ראש בראש עם בזק, וישחררו חבילות יותר עצבניות כמו למשל 5 מגה עם upload יותר גבוה, נגיד של חצי מגה, או 1 מגה... יכול להיות שהם יציעו חבילות עם מהירות הורדה גבוהה יותר, או פשוט חבילות חדשות כמו למשל 4 מגה. יכול להיות שזה הדמיון שלי, ואין לפתח ציפיות, אך בתקווה רבה, חברים, אני מאד מקווה שצעד זה של בזק יגרום לתחרות "קצת" יותר אגרסיבית בין בזק ל-HOT, ומי שכמובן ירוויח, זה אנחנו - הצרכ…
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייח כולל הרכבה המחשב לאחר כשנה וחצי לא נדלק. מכיוון שחלקי המחשב הם באחריות,פניתי לחנות עם המחשב הם ביקשו שאביא את החלק התקול או לשלם 200 ש"ח על פירוק והרכבה מציין,שדבר זה לא כתוב ולא נאמר לי באף צורה בעת הרכישה האם כך הדבר ואין לי ברירה אלה לשלם לאותה חנות כלקוח כבול ??
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חברים שלום רב, רכשתי ביום שישי את הרואטר WRT54G Linksys ויש לי מודם TRAYON כחול כזה שהוא מחובר לכבלים, הספק אינטרנט שלי הוא ברק וכשאני ניסיתי להתחבר לאינטרנט לאחר שהגדרתי את הראוטר שיעבוד ב-L2TP לא הצלחתי להתחבר. אני מקבל הודעה ב-STATUS של הראוטר שהוא אומר "CAN NOT FIND PPTP SERVER" מישהו בבשה יכול לעזור לי?? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כאשר תוכנת הטורנט צוברת תאוצה זה מה שקורה : לוג של ה tomato : Aug 28 03:29:41 ? daemon.notice pppd[22965]: Modem hangup Aug 28 03:29:42 ? daemon.notice pppd[22965]: Connection terminated. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Connect time 1625.4 minutes. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Sent 1287008187 bytes, received 2992093348 bytes. Aug 28 03:29:43 ? daemon.info pppd[22965]: Exit. Aug 28 03:30:27 ? user.info redial[22963]: WAN down. Reconnecting... לוג של המודם (טומפסון): Time Not Established Error (4) ToD request sent- No Response received Time Not Established Warning (5) DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response Time Not Es…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר לemule במחשב אחר שמחובר לאותו נתב בבית. הגדרתי ב- emule את ה- web intrface בפורט 4711. אני מנסה להתחבר ממחשב אחר לכתובת http://192.168.x.x:4711/ הכתובות של כל המחשבים הן סטטיות. הגדרתי את הפורט גם ב- windows firewall ל- TCP בשני המחשבים כשאני מנסה להתחבר נפתח לי tab ששמו emule web interface אך לא מצליח להתחבר (לא מבקש ממני שום סיסמא) מה לא עשיתי/עשיתי לא טוב? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
עשיתי את הפקודה netstat -n וזה מה שמופיע: Active Connections Proto Local Address Foreign Address State TCP 82.166.109.23:2550 205.188.5.220:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2718 64.12.29.72:5190 ESTABLISHED TCP 82.166.109.23:2762 216.239.59.104:80 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1024 127.0.0.1:1032 ESTABLISHED TCP 127.0.0.1:1032 127.0.0.1:1024 ESTABLISHED מישהו הביא לי אתר (שמראה באיזה פורטים משתמשים טרויאנים) וראיתי שהפורטים 1024 ו 1032 הם של טרויאנים יש לי ZA ניסיתי להעלות את רמת האבטחה להכי גבוה ועדיין זה מופיע... מישהו יודע איך אני חוסם את הפורטים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים שיושבת על ראוטר. הייתי רוצה להתחבר אליה דרך האינטרנט כשאני נמצא מחוץ לבית, אבל בצורה הכי פשוטה של לפתוח תיקיות משותפות כמו ברשת הביתית. ראיתי שיש אופציה של virtual server בראוטר שמפנה כתובות אינטרנט לרשת המקומית אבל אין לי מושג איך מגדירים את זה. מישהו יכול לעזור ? (כמו שאמרתי עדיף חיבור כמה שיותר ישיר, בלי תוכנות עזר למיניהן...|) תודה רבה, טל. windows xp
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר וה XP PRO שלי לא מצליח להתקין את הדרייבר. במנואל של הכרטיס רשום קודם להתקין את היוטיליטי, לכבות, לחבר את הכרטיס ואז להתקין את הדרייבר-ניסיתי לא הצליח.
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום. יש אצלי שני מחשבים עם וינדוסXP. מחשב אחד שמחובר למודם כבלים (terayon) דרך USB, והמחשב השני מחובר לאותו מודם דרך כבל רשת. אז יש אפשרות ליצור ככה רשת בין שני המחשבים? או שאני צריך לחבר את הכבל רשת בין שני המחשב?( ואז רק מחשב אחד מחובר למודם, דרך USB) ועוד משהו, כשאני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי אני רואה שני אייקונים - אחד "התקשרות 1394" , והשני "Local Area Connection", למה יש שם שניים? מה אומר בדיוק כל אחד? אני לא כל כך מבין בזה ואשמח להסבר. ד"א במחשב האחר יש אייקון נוסף שנקרא "Local Area Connection 3"..... ?
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
-
- 14 תגובות
- 968 צפיות
-
-
הי אנחנו שלושה אנשים בדירה והגענו למסקנה שעדיף לנו חיבור אינטרנט חוטי ;D אשמח להמלצה לראוטר הכי משתלם לדעתכם, בטווח מחירים של 100-200 ש"ח, עדיף כמה שיותר נמוך כמובן, ושיהיה כמה שיותר עמיד (בעל אורך חיים גבוה!). תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בתצורת AP. מחשב מארח בעל חיבור לאינטרנט שהוא הAP ועוד מחשב שמתחבר למחשב הראשון. הכל עבד יופי עד שקיבלתי את האייפון שלי וניסיתי לחבר אותו לרשת האלחוטית ולגלוש באינטרנט. האייפון הצליח להתחבר לרשת אבל הוא קיבל אייפי שמתחיל במספרים 169 שלפי מה שהבנתי זה אומר שהוא לא באמת מתחבר ויש בעיה. שוטטתי ברשת וקראתי שצריך להגדיר שרתי DNS ועוד כמה דברים אבל זה רק הרס וכעת אני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך המחשב השני וכמובן גם דרך האייפון. מה בדיוק אני צריך להגדיר ואיך? IP GATEAWAY DNS ומה עוד? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני לא כ"כ יודע אם זה קשור לכאן אבל אם מפה תבוא הישוע אני אשמח, אז ככה, אני מחפש פתרון טכנולוגי לא יקר, אשמח לעצות, זה המצב: יש לי 2 טלוויזיות ב2 חדרים סמוכים (2 הטלוויזיות צמודות לקיר), ואני הייתי רוצה שהאקס בוקס יהיה מחובר לל2 הטלוויזיות, אחת מהן בקוי והשניה צריכה להיות מחובר בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לקדוח בקיר וכו'... חשבתי קודם כל לחבר את האקס בוקס למפצל HDMI, משם יציאה אחת לך לטלוויזיה והיציא השניה תהיה עם ממיר HDMI TO ETHERNET, חיבור הETHERENET יתחבר לממיר מתח לרשת שבחדר השני ומשם יהיה ממיר ETHERNET TO HDMI שיתחבר לטלוויזיה, השאלה אם כל זה אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך לספק אינטרנט ליחידת דיור קטנה מתחת לבית הראשי: - ביחידה יש שקע רשת שמחובר לראוטר סיבים בבית הראשי - היחידה קטנה - מחפש מהירות ואמינות - זול ככל האפשר איזה פתרון יהיה עדיף? האם נק' גישה או ראוטר שמוגדר כנק' גישה? אשמח למוצר מתחת ל-100ש"ח או מקסימום מתחת ל-150 ש"ח, אלא אם כן יש איזה הבדל איכות קריטי במחירים גבוהים יותר. תודה מראש לעוזרים ולעוזרות
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
הזו מסומנת מועדפים. לפעמים רק רשת ה- ED2K מתחברת לי וה- KAD לא. וגם כאשר ה- ED2K מתחבר לי אוטו' וגם יש מזהה גבוה, כאילו שאין לי הורדה של קבצים, רק העלאה, ואז כשאני עושה חיבור ידני ל- KAD זה ממשיך לעבוד רגיל. יש לציין שאני מקבלת מהירות הורדה יפה ביותר, ושהמצב הזה קורה אחת לכמה שעות בודדות ושלפני שהיה לי את הראוטר האימיול עבד לי יופי. יש לי ראוטר של בזק, סימנס SL2-141 בהורדה של טורנטים, זה לא קורה. יש למישהו מושג למה זה קורה, ואין ניתן לפתור את המצב. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לדף הHTTP של המודם /ראוטר וראיתי שמהירות החיבור שלי הועלאה באופן מפתיע מ 1.5 ל 3Mbps ראו תמונה הקטע הוא שאף אחד אצלי בבית לא בקש או הזמין חבילה זו.....(די מוזר אבל מבורך....שמעתי שהיה מבצע לא זוכר מי אבל הציעו דאבל מהירות לתקופה מסוימת...האם זה נכון, והאם זהב/סמייל (הספק שלי) גם מציע את זה....) הבעיה היא שמאז הגדלת המהירות.....טעינת דפי האינטרנט הפכה לאיטית להחריד....רוב הדפים לא נטענים במלואם מהפעם הראשונה ...יש צורך באינספור REFRESH ....הדבר הטוב היחידי שיצא מזה היא שמהירות ההורדות עלתה. אני חושש שיש בעיה במודם אבל איני יודע איך להוכיח /להפריך את זה המודם הוא AZTECH 600EW מבזק אשמח לקצת עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אגף הפיקוח במשרד התקשורת מפרסם היום את דו"ח פניות הציבור המסכם לשנת 2012. כל הדירוגים והציונים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=3650
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קיבלתי באן ב DC++ וכבר יומיים אני לא מצליח להיכנס להאב. אמרו לי בפורום כללי שאם אני ישנה את ה ident אני יוכל להיכנס. בכל מיקרה מה זה ident , ואיך אני משנה אותו ? תודה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-