רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי חזק במיוחד בחיבור PCMCIA למחשב נייד, שייתן קליטה בטווח של כ- 100 מטרים, בתקציב של סביבות ה- 200 שקל - בלי חריגה בכלל, רצוי ממש שיעלה כמה שפחות. ראיתי את זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/1261 איך הוא? שווה את המחיר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי יש לי בבית 2 מחשבים, שלי -המחשב הראשי שגם מחובר לאינטרנט והמחשב של אח שלי-שמחובר למחשב שלי ישירות המחשב של אח שלי מצליח לראות את הקבצים שאני מעלה לשיתופים, אבל המחשב השני של אח שלי כשהוא משתף תיקיה כל שהיא אני לא רואה אותה אצלי. אח שלי מצליח לגלוש באינטרנט=החיבור טוב. איזה הגדרות צריך? לפני שעשיתי פוררמט הכל עבד טוב מאוד והצלחתי להבעיבר קבצים מאח שלי אחיי. תודה. *אני נכנס ל My Network Places איפה אני אמור לראות קבצים משותפים.. אבל לא רואה כלום
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לרשת כדי שאני יוכל ליגלוש בשניהם וכדי שאני יוכל להעביר קבצים בין מחשב ראשי למשני. עכשיו ניסיתי דרך המדריך פה באתר כמה פעמים וזה לא עובד לי יש לי לוח אם של DFI LANPARTY עם שני כרטיסי רשת, כרטיס אחד מחובר למודם וכרטיס שני מחובר ע"י כבל רשת מוצלב למחשב המשני תודה.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קיבלתי באן ב DC++ וכבר יומיים אני לא מצליח להיכנס להאב. אמרו לי בפורום כללי שאם אני ישנה את ה ident אני יוכל להיכנס. בכל מיקרה מה זה ident , ואיך אני משנה אותו ? תודה מראש !!!
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Edimax 6424BR. אני צריך כרטיס אלחוטי שיחובר ממחשב נייח (ויכולות לחבר אותו לנייד) רצוי USB. בתקציב של עד 100 ש"ח (ומחנות קרובה אלי כמו Ivory) המרחק הרצוי עד 10 מטרים (הפרדה של כמה קירות בלוקים). אשמח לקבל הצעות,
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכם! אני נמצא בשרת של העבודה והוא חסום כנראה בפיירוול, הייתי רוצה לדעת איזה פורטים פתוחים אצלו כדי שאני אוכל להפעיל ביטורנט.. חיפשתי תוכנה שסורקת פורטים פתוחים אבל לא מצאתי, אשמח לקבל עזרה. שנה טובה
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
זה די דחוף, כי אני חייב חייב לבדוק מערכת פורטל חדשה ולצערי השרת הרגיל שאני משתמש בו (טריפוד) נפל, וזה די דחוף כי יש לי דד-ליין לבניית אתר, ואפילו לא בחרתי באיזה מערכת אני אשתמש... (מתלבט בין ניוקוף למאסטרניוק), אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר. בתודה מראש, אביעד פארן.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, אני היום לקוח פרטנר, מאוד מרוצה. אני עובר דירה ולצערי הם לו פרשו באיזור שאני עובר אליו. מי עדיף? Bezeq, Unlimited, cellcom אין לי ניסיון אם אף אחת מהן בסיבים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום, הלכתי לחנות חשמל וביקשתי מהם כבל CAT6, מחברים ושקע קיר. המחבר שנתנו לי הוא CAT6 בעוד השקע הוא CAT5e. מה שמעניין אותי זה שהמחשבים שיהיו מחוברים יהיו עם מהירות 1G. האם מניעה כלשהי מבחינת החיבור הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אחרי המון התלבטויות הלכתי על ראוטר של 3com 3CRWER10075. (בית עם 2 קומות, הלפטופ יהיה במרחק של לפחות 10 מטרים מהראוטר, זה לאבא של חברה שלי אז לא רציתי לרכוש ראוטר "פושט"). יש לי מודם ADSL , אלקטל 510 5 נורות הישן והטוב. חיבור PPPOE חיברתי אותו לראוטר צעד צעד דרך המדריך מהאתר של איסטרוניקס, והוא לא עובד לי. אני כמעט בטוח שזה קשור לעובדה שאלקטל הוא המודם היחיד (עד כמה שידוע לי) שצריך לתת לו IP משלו במאפיינים של כ. הרשת על מנת שהוא יתחבר לאינטרנט. מה אתם אומרים ? יש למישהו עצה ? יום שישי עכשיו והם לא עובדים אצל הספק... אשמח לעזרה מכם, ושבת שלום. Rooster
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כמו שמחברים שני מחשבים עם כבל מוצלב?
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום. העלתי כאן לפני כמה שבועות בעיות שיש לי עם ראוטר D-Link DIR300. הבעיות הם של עוצמת אות אך בעיקר מהירות. המהירות כל הזמן משתנה והיא לאחרונה מגיעה כבר ל11, 12 mbps עד שכבר אין אפשרות לגלוש. התכתבתי עם התמיכה הטכנית של די-לינק והם הציע כל מיני דברים ובעיקר אמרו שקליטה של 24mbps זה סבבה ועדיין מהיר, אבל לגבי המהירות הזו אין לדעתי משהו שיוכלו לומר לי. הבעייתיות היא שאין שינוי במיקום האנטנה החיצונית של כרטיס הרשת או בתזוזה בדירה, או של הראוטר כשיש שינויים לטובה או לרעה. חוסר היציבות הזה של הראוטר ממש מתסכל, לא בשביל זה קניתי אותו. ניסיתי למחוק את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי [D-link G-DWA 110 usb] כמו שהציע מישהו כאן בעבר ולהתקין מחדש אך ללא שינוי. השאלה שלי אם ב…
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע, התחברתי לתשתית של הוט ולספק נטויזן במהירות של 16 מגה. כאשר אני חיברתי את המודם ישירות למחשב, דרך אתר הבדיקת הורדה ראיתי שאני מורידה במהירות של 2MB לשנייה. אולם, כשאשר אני מחברת את המודם לראוטר לינקסיס WRT54GL, שני המחשבים שאני מתחברת אליהם ברשת אינם מצליחים לעבור את ה1.3 לשנייה באותו אתר בדיקה. (כנ"ל גם לשרתים של ראפידשר) למרות שעוצמת האות מצויינת. עשיתי עדכון קושחה של tomato לראוטר, אך עדיין הבעייה לא נפתרה. (מחשב אחד הוא נייח מתחבר לרשת ע"י כרטיס רשת אחלוטי של לינקסיס ומחשב נייד חדש של דל - בשניהם הבעיה) האם הראוטר לא תומך בהעברת נתונים של 2MB לשניה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ומחכה לתגובה. יעל
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כאשר תוכנת הטורנט צוברת תאוצה זה מה שקורה : לוג של ה tomato : Aug 28 03:29:41 ? daemon.notice pppd[22965]: Modem hangup Aug 28 03:29:42 ? daemon.notice pppd[22965]: Connection terminated. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Connect time 1625.4 minutes. Aug 28 03:29:42 ? daemon.info pppd[22965]: Sent 1287008187 bytes, received 2992093348 bytes. Aug 28 03:29:43 ? daemon.info pppd[22965]: Exit. Aug 28 03:30:27 ? user.info redial[22963]: WAN down. Reconnecting... לוג של המודם (טומפסון): Time Not Established Error (4) ToD request sent- No Response received Time Not Established Warning (5) DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response Time Not Es…
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
-
מעשה בנייד דל ווסטרו 3560 עם כרטיס רשת אלחוטית dell 1704. הבעיה היא בכך שהרשת האלחוטית שלי (נתב Linksys54gl) הייתה מזוהה לסירוגין (אם הייתי מצליח להתחבר אליה, הכל עבד תקין ולא היו ניתוקים). לאחר מאבק ממושך, אני חושב שזיהיתי את הבעיה - בהגדרות הכרטיס במנהל ההתקנים קיים פרטמטר antenna diversity שהיה על auto. כאשר אני מגדיר אותו על main הרשת שלי לא מזוהה, כאשר הוא על aux - הרשת מזוהה. מישהו מבין את התופעה ויודע לומר האם מדובר במצב תקין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
אני מוריד קובץ בטורנט, הסתכלתי ברשימת ה peers וראיתי מישהו שאני מוריד ממנו במהירות 600kB/s אף פעם לא קרה לי שהורדתי ממשתמש יחיד במהירות כזו גבוהה. עשיתי עליו whois וגיליתי שזה אייפי ישראלי של 012! השאלה היא איך מישהו הצליח לקבל מהירות העלאה כזו גבוהה? זה יוצא כמעט 5 מגה ביט בהעלאה! וזה עוד בהנחה שאני היחיד שהוריד ממנו את הקובץ. יש אפשרות להתחבר לחבילת גלישה סימטרית בישראל ולא ידעתי עליה? אשמח למידע לגבי ה "תעלומה" הזו.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-