רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! אני כבר שבוע בערך מוריד קבצים בצורה די כבדה, והתופעה שנתקלתי בה היא שבמשך רוב היום הביטורנט זוחל (מקסימום עשרות קילובייטים בודדים, ולרוב זה עולה ויורד בצורה מחזורית בין המהירות המקסימלית באותו הזמן, שהיא 10-20 קיי, לבין 0-5 קיי). בשעות הלילה, לעומת זאת, הוא טס. משעה 2 בלילה בערך המהירות מתחילה להאיץ, עד שב-4 היא מקסימאלית (מקסימאלית יחסית לשאר השעות, אך עדיין מדובר לרוב על 60-80 אחוז ממלוא רוחב הפס). המהירות נשארת מקסימאלית כ-4 שעות, וב-8 בבוקר היא מתחילה להאט למשך שעתיים, עד שב-10 ההורדה שוב זוחלת. בשעות המתות, מ-10 בבוקר עד 2 בלילה, ההורדות מתבצעות רק ממשתמשים מישראל. אני מסיק מזה ש-012 חוסמת הורדות מחו"ל במשך רוב שעות היום. אם זה היה קורה פעם אחת לא הייתי מתי…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Edimax 6424BR. אני צריך כרטיס אלחוטי שיחובר ממחשב נייח (ויכולות לחבר אותו לנייד) רצוי USB. בתקציב של עד 100 ש"ח (ומחנות קרובה אלי כמו Ivory) המרחק הרצוי עד 10 מטרים (הפרדה של כמה קירות בלוקים). אשמח לקבל הצעות,
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הגרסה הנוכחית Gv8baa3.253, הגרסה האחרונה שקיימת היא Gv8baa3.281. לא מצאתי שום מקרא של חידושים בעדכונים של Firmware. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, והספקית שלי היא 012, אני משחק במשחקי רשת-UT2004, Counter-Strike: Source. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, ובלשונית של General ב-Host Name or IP Adress יש לי שני אופציות של חיבור, יש: cablelns.012.net.il ויש cablepns.012.net.il שאני מתחבר עם ה-cablelns.012.net.il, יש לי בשני המשחקים פינג טוב מאוד אבל יש לאגים שמתבטאים ב-PL גבוה, יש לאגים כל איזה כמה זמן, לא זמן מוגדר, וזה לאגים גדולים שמפריעים לשחק לאיזה כמה שניות, ואחרי איזה כמה זמן זה עובר ואחרי כמה זמן יכול לחזור. שאני מתחבר עם ה-cablepns.012.net.il, במשחק UT2004 אין לי יותר לאגים, גם ב-CSS אין לאגים אבל ב-CSS יש פינג גבוה מאוד, משהו כמו 200-400. זה לא הגדרות של המשחק, כי ב-lns אין לי פינג גבוה. יש למיש…
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי שני ראוטרים של 3COM לעבוד בWDS, ומשום מה הראוטר השני כל הזמן הופך להיות לא זמין, או לא מעביר DHCP. לאחר RESTART הוא מסתדר. אני חושד שזה בגלל שמפעילים טלפון אלחוטי 2.4G בבית אבל לא בטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
בימים האחרונים, אני מתקשה לגלוש לאתר תפוז בשעות מסוימות ביממה - אתמול הם היו מושבתים במשך זמן מסוים. היום בבוקר גם כן, לאחר מכן בצהריים זה הסתדר ועכשיו שוב אין גישה... אם אני עושה פינג לתפוז בזמן שיש בעיה - יש Resolving - אבל אני מקבל Request timed out. בזמן כתיבת שורות אלו ביצעתי פינג נוסף אליהם ולפתע קיבלתי Reply. מיד נגשתי לדפדפן ואכן הצלחתי לגלוש לאחד הפורומים. נראה שזה on/off שכזה! לקוחות בזק בינלאומי - האם נתקלתם בבעיות שכאלו?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
היי חברים, סוגיה מעניינת בפי כשאני עובד עם הלפטופ בבית (X200) אני משתמש בו כCLIENT למחשב הראשי שלי וכל הפעולות מבוצעות על הראשי. הדבר מתבצע ע"י RDC ועובד ממש לאט. אני מחובר עם ראוטר של 3COM 100-75 בתקן G. לשני המחשבים יש WINDOWS7 X86. למישהו אולי יש רעיון איך לגרום לעבודה להיות יותר חלקה? אולי לעבוד עם תוכנה אחרת? או שיטת עבודה אחרת? המון תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ליליה טוב לכולם..! אני רוצה לדעת מה האייפי הקבוע של המחשב שלי מה אני צריך לעשות בשביל לדעת מה הוא..? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מה זה אומר? צריך לעשות משהו כדי לסגור פרצות אבטחה עם המודם הזה?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, יש לי את 2650U של D-Link ולפני חצי שעה באופן מוזר האינטרנט התנתק 20 שניות וחזר לפעול, כשהIP שלי שונה, כאמור הראוטר התחבר מחדש לעוד IP משורת הדינאמיים של נטוויז'ן שבה אני נמצא, וכשניסיתי להכנס ללוח הבקרה של הראוטר ולכבות את הWIRELESS (תמיד מכובה אצלי) הוא לא קיבל את הסיסמא הרגילה של ADMIN ADMIN. חשבתי אולי איכשהו נפרץ הראוטר או שמשהו לא בסדר, עשיתי ריסטרט לראוטר, נתתי לו לנוח 10 דק' ועשיתי ריסטרט למחשב ועדיין הסיסמא והמשתמש הרגילים - ADMIN ADMIN לא פעלו. עשיתי RESET להגדרות המפעל לראוטר ונדהמתי לראות שעדיין, הקומבינציה שאיתה תמיד הייתי נכנס ללוח הבקרה לא פועלת! מזל שהראוטר הזה בא מבזק וכשמחזירים להגדרות מפעל יש בו הגדרה אוטומתית של בזק להתחברות לאינטרנט... יש ל…
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי תכלס אני מחליף את המודם שלי בראווטר כדי שכל המשפחה יוכלו לגלוש מניידים אייפונים ולא יודע מה אבל אני חושש ,שהחיבור שלהם יכביד או יאט את מהירות ההורדה לי ( הם עושים רק גלישה ויוטיוב ,וקצת שיחות וידאו במסנג'ר מפעם לפעם ) עכשיו עשיתי נסיון והורדתי קובץ משרתי בזק ( בדיקת מהירות ) והפעלתי את יוטיוב אבל נראה לי שזה ( הורדת הקובץ ) כמעט ולא פגעה לי במהירות ההורדה וההפך נכון שזה הפסקת ההורדה לא עשתה לי שטעינת הוידאו ביוטיוב נהיה יותר מהיר ( יש לי 8 מגה וזה הוריד לי על 1000 KB והפעלתי יוטיוב זה ירד קצת ל 940 KB ) השאלות הן כך 1. האם יש תוכנה מסוימת שבודקת כמה לוקח היוטיוב מהפס ? האם זה 50-80 KB או יותר ? 2. כמה לוקח המסנג'ר בוידא?ו 3. גלישה באינטרנט בדפים עם הרבה תמונות? …
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם על פי המלצות רכשתי את הנתב הנ"ל. יש לי איתו כמה בעיות ורציתי לראות אם זה רק אצלי או אצל כולם , כמו כן אם אפשר לפתור את הבעיות... אני משתמש בחיבור l2tp דרך הכבלים... הבעיות נוצרות אחרי ניתוק הנתב מהחשמל שקרה פעם מהפסקת חשמל קצרה וכמה פעמים מניתוק קצר של הנתב והמודם מהחשמל עקב סידור כבלי החשמל. מספר פעמים התוצאה היתה שהנתב בהגדרות נשאר אותו הדבר והראה שהוא מחובר(גם התנתקתי והתחברתי) אבל המחשבים לא התליחו להתחבר לאינטרנט אלה רק לרשת פנימית, זאת עד שאיתחלתי את הנתב על ידי reset והכנסת כל הנתונים מחדש. כרגע לאחר סידור כבלים המחשב מחובר לאינטרנט אבל הפורטים לאימיול חסומים למרות הם ניראים כפתוחים בהגדרות הנתב.... למישהו יש עצה? תודה רבה.. עדכון כרגע סרקתי את הרשת וראי…
-
- 9 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי בבית ראוטר של אדימקס. ויש לי כ. רשת של compex ולא יודע למה אבל אין לי קליטה טובה לראוטר ( לא יודע איך בדיוק לקרוא לזה ) המחשב והראוטר בערך במרחק של 7 מטר... יכול להיות שה כ.רשת לא טוב ? או שהוא פשוט לא קולט למרחק כזה ? או שהראוטר לא מגיע למרחקים כאלה ? אשמח לדעת מה לעשות ? האם אני צריך להחליף כ.רשת או ראוטר ?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
לא כל צ'אט אבל צ'אטים כמו של נענע..תפוז וכאלו פשוט ! לא עובד אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img405.imageshack.us/img405/8159/errorchat7ch.jpg האם מישהו יודע ויכול לעזור לי לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם ישירות והמודם יתחבר למחשב, והPS3 יהיה בקומה למעלה וישדר אלחוטית. האם הנתב הזה מספיק טוב לצרכיי - D-Link DIR-300 Wireless G?
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים היה לי מכשיר של LINKD שעבד אחלה ופתח לי נקודת ווי פיי בממ"ד (חושב שקוראים לזה הוםפלאג). לצערי הוא התחיל לקרטע ונהרס לחלוטין. עכשיו שהלכתי לבזק סטור לנסות לקנות מכשיר חדש הבנתי שכבר לא מוכרים אותו שם כי משרד התקשורת הוציא אותו אל מחוץ לחוק (ע"פ מה שהמוכר אמר). קניתי מכשיר שמגדיל את הטווח של הווי פיי שלא עזר בכלל, ועוד מכשיר שפותח רשת למעטה, אבל רק בקווי - ואני צריך וויפיי. אז איך ליצור לעשות בימינו ווי פיי בממ"ד?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ניסיתי לעדכן פירמוויר של הראוטר, וקבלתי הודעה שהעדכון נקלט ויקח דקה להכנס לתוקף. הבעיות התחילו כשכלום לא קרה, כשגם ניתוק וחיבור לחשמל לא עבד ניסיתי לעשות ריסט לראוטר. הבעיה שהראוטר כאילו לא מזוהה עכשיו, ואני לא מצליח לגשת אליו בכתובת שלו (הדפדפן מודיע שאין חיבור) ניסיתי להחזיק ריסט 10 שניות אבל גם אז זה לא הצליח! למשהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
פעם היה לי כונן קשיח נייד,כך שהייתי מעביר נתונים בין הנייח לנייד. כרגע אין,ונדמה לי שניתן להעביר נתונים דרך כבל רשת המחובר בין שני המחשבים. רק איך עושים את זה? צריך להגדיר משהו במחשבים? הנייח עם xp ,והנייד עם וינדוס 7
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-