עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!! אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל …

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by alergic,

תשתית בזק ספק בזק בינלאומי מהירות 30/3 מוגדר RATE-ADAPTIVE בבזק גיימר בבזק בינלאומי (צריך לאמת לפי אייפי, תגידו לי איך מתחיל) נתב 7850U Firmware Version: DSL-7850U_A1_BZ_1.01.17-02062013 אחרי אופטימזציה של TCPOPTIMIZER בדיקות מהירות: 100%[======================================>] 100,000,000 3.79M/s in 41s 2013-03-25 21:12:03 (2.31 MB/s) - `nul' saved [100000000/100000000] 0% [ ] 64,627,220 1.60M/s מקס 1.8 15% [=====> ] 154,299,371 1.71M/s מקס 3.09 100%[======================================>] 31,625,365 1.19M/s in 18s 2013-03-25 21:17:09 (1.70 MB/s) - `nul' saved [31625365/31625365] פינגים: ואללה Ping statist…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש 30מ' של כבל CAT5 לצורך חיבור מחשב לראוטר. רציתי לדעת אם קיים כבל כזה - בצבע לבן. נאמר לי בחנויות וע"י "מומחים" שאין דבר כזה. הכי קרוב ללבן הוא כבל בצבע אפור בהיר (Off white). האם זה נכון? ראיתי ב amazon שכן מוכרים כבל בצע לבן (אבל כמובן שאין משלוח לישראל). אודה לכל מידע בעניין, יאיר נ.ב. כן, אני יודע שאפשר להתחבר גם ע"י Wireless ו IP over powerlines

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by exercise,

האם יש תוכנה חינמית לחלונות שיכולה להחליף (זמנית ?) את הכתובת MAC של כרטיס רשת ?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  5. שלום, לא ידעתי היכן לפתוח כאן או בתוכנות... אם לא המקום מבקש להעביר... אז ככה מישהו מכיר אתרי לינקים לביטורנט כמו לדוג' NFO...? מחפש גם בעיקר בעברית ובעיקר מוזיקה... תודה לעוזרים...!

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  6. היי שלום יש ברשותי את הראוטר הנ"ל אני לא כ"כ מצאתי בו את האפשרות להגדיל את הטווח שלו. יש לי מבנה מחוץ לבית שאני הופך למעבדה קטנה והייתי רוצה לשים שם את הראוטר הקודם שלי - wrt54gs - שבו שמתי גרסא אחרת של הפירמוור - והאופציה לקישור "'WDS" מופיעה שם באופן בולט (אחרי העדכון גרסא כמובן רציתי לדעת אם יש איזו גרסא משופרת שתפתח לי את האפשרות הזאת בראוטר החדש או האם יש אופציה אחרת כלשהיא ... תודה מראש טל .

7. לדוגמא אתר עם מלא סרטונים או מלא סיכומים וכו'. יש דבר כזה?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  8. Started by ffetetg,

בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  9. Started by orrm,

בוקר טוב כולם, אני מחפש אתר שנותן שירותי אימייל חינם עם תמיכה בPOP3 (כלומר שאני אוכל להשתמש בOUTLOOK במקום באתר עצמו). כרגע אני משתמש בSpeedy אבל מסתבר שהם חסמו דואר יוצא מספקי אינטרנט מסויימים בארץ ולכן אני לא יכול לשלוח שום הודעה אלא רק לקבל. אז אם מישהו מכיר אתר אחר שמספק את זה, רצוי ישראלי אבל לא חובה, אני אודה לו מאוד. תודה מראש, orrm.

10. Started by VooDoo3,

היי Everybody . לאחרונה יש לי בעיה בגלישה באינטרנט . לאחר חצי שעה של עבודה , האינטרנט שלי נכנס למצב "שמירת הסטטוס קוו" ( ;D) , הווה אומר : + אתרים שפתוחים אצלי בדפדפן ימשיכו לגלוש מצויין ובמהירות (גם לאחר לחיצה על קישורים פנימיים באתר) . + תוכנות הורדה / שיתוף שפתוחות ימשיכו לתפקד במלוא העוצמה . - אבל אין לי כבר גישה להיכנס לאתרים אחרים שלא היו פתוחים אצלי (גם בדפדפנים אחרים) . אני משתמש במודם ECI 312+ שהומר לראוטר (המחשב השני שמחובר , אגב , מתגלץ' בלי בעיות) . הבעיה נפתרת רק לאחר איתחול המחשב . במחשב מותקנת Windows XP SP2 . אם מישהו נתקל / יודע מה לעשות אנא לכתוב את תשובתכם במהרה לפני שהמחשב שלי ייאבד את עצמו לדעת .

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  11. שלום לכולם! הייתי רוצה חוות דעת מומחים (וזה המקום). אני צריך להעביר סרטים בפורמט גבוהה(TS MKV וכ')בין המחשב למעלה ל HTPC ואני נתקל באיטיות מעצבנת. ניגון סרטי DIVX כאשר הHTPC הוא הנגן והתוכן נמצא במחשב1 למעלה ללא בעיה או קירטועים אך כאשר אני מנסה לנגן HD זה מקרטע. תצורת המערכת: מחשב1 - מחובר בכרטיס רשת אלחוטי מחשב2-מחובר ישירות לראוטר(פיזי) HTPC- מחובר בקומה למטה אלחוטי כל המחשבים חזקים מאוד (!) כולם XP . ראוטר מסוג TPLINK 108MB. 1.האם יש איזה פתרון לכך?האם קיימת אופציה מהירה יותר? 2.האם גלישה באינטרנט מושפעת כאשר מעבירים קבצים בתוך הרשת הביתית?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  12. יש איזה אתר או משהו או שצריך להתקשר אליהם?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  13. שלום, קניתי נייד חדש שמחובר למודם ADSL. כל חצי שעה-שעה אין אינטרנט, אבל המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. ז"א שלפי החייגן יש אינטרנט, ואם אני לוחץ על ניתוק אז אי אפשר להתחבר שוב. בזמן שאין אינטרנט שמתי לב שהכרטיס רשת מתנתק או משהו כזה. אחרי ריסטרט והכנסה מחודשת של הכבל האינטרנט חוזר לעבוד עד הניתוק הבא. אני עובד על ויסטה, וביטלתי את הניתוק האוטומטי אחרי 30 דקות. מה יכולה להיות הבעיה??

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by matvey99,

שלום , אני ממש חדש בכל מה שקשור לרשת. אנחנו רוצים לחבר עכשיו מחשב נוסף בבית לאינטרנט והבנתי שצריך לעשות את זה בעזרת ראוטר וכרטיס רשת. עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי טוב בחנות IVORY.. שלא יהיה יותר מידי יקר ויעשה תעבודה. עכשיו יש לי איטרנט 12 מגה והמחשב הנוסף נמצא בסלון (מאחורי הקיר) האם שימוש בכרטיס רשת אלחוטי יכול לגרום לבעיות אם המחשב שלי רחוק מהמחשב השני? וראיתי גם שיש כל מיני כרטיסי רשת ( אם אנטנה , בלי אנטנה) מה עדיף? סליחה על כל השאלות המפגרות אבל אני ממש לא מבין ברשת תודה

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  15. היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  16. שלום רציתי לשאול איזה ספקיות אינטרנט מבצעות קאשינג לשיתוף קבצים. תודה

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by idan007,

אני מעוניין לקנות ראווטר אלחוטי שישמש 3-6 מחשבים ואני זקוק להמלצה לגבי איזה ראווטר לקנות. ע"פ הבנתי הראווטר הזה עובד ב108Mb במקום ב54Mb כמו רוב הראווטרים.

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by erbu,

אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי (סנטרינו) בצורה אלחוטית למחשב הדסקטופ שלי לשם שיתוף אינטרנט וקבצים. לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב הדסקטופ שלי. אני מחפש משהו לא יקר אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. הכרטיס יכול להיות בטכנולוגיה B (לא צריך G). אבל מה לעשות אני לא כל כך מבין בסוג החומרה הזה ולכן קשה לי לבחור כי ההיצע הוא די גדול. המועמד הטוב ביותר שלי כרגע הוא ה- D-Link AirPlus DWL-520 שנראה לי בסדר גמור, והבנתי שדי-לינק הם חברה מצוינת. אני ממש לפני רכישה אבל אני לא אקנה לפני שאשמע מה אתם חושבים על הכרטיס, אם יש לו חסרונות והאם כדאי לחפש אחד אחר. דרך אגב הכי זול שהצלחתי למצוא אותו היה 219 ש"ח (למרות שבבאג ואופיס דיפו הוא הרבה יותר יקר ואין לי מושג למ…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by alex15,

אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by dj shay 30010,

אך ניתן להיתחבר לשרת FTP (שיושב WINDOWS) דרך מחשב שאין לו מערכת הפעלה (אני רוצה ליצור דיסקט BOOT עם איזה משהו שיתן לי להתחבר ל FTP ) עזרה פליז

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by spinchicken,

מישהו יודע איך אפשר לגרום לשני מחשבים מקושרים או יותר לעבוד ביחד על אותה משימה? זאת אומרת - יש לי תוכנית מטלב שאני רוצה להריץ בצורה הכי מהירה, ויש לי שני מחשבים מקושרים, יש דרך שאני יכול להשתמש בכוח העיבוד הכולל שלהם בשביל המטלב?

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by dotcom1,

מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  23. במסגרת CES 2012 הציגה חברת D-Link 4 נתבים חדשים, שתי מצלמות ותמיכה בענן. היא גם הזכירה במרומז שתציג בעתיד מוצרים המבוססים על התקן 802.11ac. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1866 CHEIF

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by sbwolf,

אני במסלול כבלים עם חייגן(חובה בגלל מסלול גיימר) והבנתי שיש בעיות עם ראוטרים מסוימים שלא נתמכים. אני צריך המלצות לראוטרים טובים שתומכים בחייגן וכבלים ובתקן N כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by sweb120,

שלום אני חדש כאן מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון אני גר במושב בצפון אין לנו הוט במשוב אינטרנט של בזק עד 15 מגה שאר החברות לא מחוברים למושב האם יש ראוטרט שיכול לעבוד כאינטרנט ביתי על g5

• 1 תגובה
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.