רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להעלות קבצים גדולים לאינרנט... בזמן העלאה... כבר מספר דקות של העלאה אני מקבל שגיאה = \... וזה מפסיק את העלאה, ניסיתי עד עכשיו להתנתק מהאינרנט מספר פעמים! ניסיתי כבר מספר אתרים ושום דבר לא עוזר... אשמח לעזרה תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לבחור יש ראוטר אלחוטי של סימנס ה TNN 141. עכשיו אני חשבתי להביא לו AP של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=5&pl3_id=14&pd_id=18 השאלה היא האם מישהו מכיר את המוצר ובכמה יגדל הטווח של הרשת? מדובר במבנה בן 2 קומות.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשרד עם 15 מחשבים, כולם חוטיים, אנו זקוקים לראוטר יציב היות והD-Link של בזק קורס. מנסיון טוב בבית עם הTLWR940N חשבתי לרכוש אחד גם למשרד, האם הוא יעמוד בעומס (עם או בלי DD-WRT)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותורת.. אתר שמאפשר להכניס כתובת של אתר שחסם את ישראל תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע\יודע מאיפה אפשר לדעת טווחי IP של ISP'S מהולדנד או משוויץ? אשמח מאוד אם תשתפו אותי ביידע שלכם או שתפנו אותי לאיזה אתר עם מידע על זה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לוואלה (ורק לוואלה) מופיעה לי ההודעה הנ"ל: ההודעה נעלמת כשאני מוחק קוקיז, אך מופיעה שוב בפעמים הבאות. כיצד ניתן לפתור? יש לי WIN7, וראוטר שלא שיחקו בהגדרות שלו. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהוא התקלקל לי מישהו אמר לי שלא לקחת USB או משהו אחר ולבקש את אלקטאל (השחור השטוח) אמר שהוא יותר טוב במה הוא יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, והספקית שלי היא 012, אני משחק במשחקי רשת-UT2004, Counter-Strike: Source. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, ובלשונית של General ב-Host Name or IP Adress יש לי שני אופציות של חיבור, יש: cablelns.012.net.il ויש cablepns.012.net.il שאני מתחבר עם ה-cablelns.012.net.il, יש לי בשני המשחקים פינג טוב מאוד אבל יש לאגים שמתבטאים ב-PL גבוה, יש לאגים כל איזה כמה זמן, לא זמן מוגדר, וזה לאגים גדולים שמפריעים לשחק לאיזה כמה שניות, ואחרי איזה כמה זמן זה עובר ואחרי כמה זמן יכול לחזור. שאני מתחבר עם ה-cablepns.012.net.il, במשחק UT2004 אין לי יותר לאגים, גם ב-CSS אין לאגים אבל ב-CSS יש פינג גבוה מאוד, משהו כמו 200-400. זה לא הגדרות של המשחק, כי ב-lns אין לי פינג גבוה. יש למיש…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זה כבר איזה יומים שלמים בהם אני מלווה שלוש שעות מול האינטרנט מחפש דרכים להפוך את הלאפטופ החצי כוח שלי למוניטור של הדקסטופ שלי זאת אומרת שהמחשב הנייד ישדר את התמונה של המחשב הנייח ובנוסף גם ישמש עכבר ומקלדת (כי זה פשוט נווחחח) לגבי העכבר והמקלדת דווקא יש המון תוכנות וכולן עובדות על עצם זה שכל המחשבים מחוברים לאותה נקודת רשת ביתית (אותו ראוטר) עכשיו כשזה מגיע לשידור של המסך דרך הראטוטר (הרשת הביתית) ניסיתי אלפי דרכים - מVLC שקורס בכל דרך, ועד כמה תוכנות בחינם ובכסף שפשוט לא. אני פונה אליכם בנואשות, חברים האם ב-2016 יש דרך טובה לשדר מסך דרך המחשב הנייח לנייד בלי כבלים?? ברמת העיקרון דרך הרשת הבתית לא אמור להיות דילי וככה אני רוצה …
-
שלום לכולם, מקווה שאני בפורום הנכון. יש לי לוח אם של GIGABYTE - Z790 GAMING X AX יש לו קישורויות WIFI וכן LAN מובנה בכרטיס Realtek 2.5GbE משום מה הרשת החוטית לא עובדת (ה WIFI כן) חשבתי שזה קשור למערכת ההפעלה אך גם עם WIN 10 ו WIN 11 יש בעיה שאין אינטרנט. כאילו מערכת ההפעלה לא מכירה\לא מוצאת שיש על לוח האם כניסה של רשת. חשבתי שיש בעיה בלוח האם, אולי הכבל לא מתאים למחבר של 2.5GB ולאחר חיפושתי בגוגל , אומרים שבכלל יש בעיה עם הדרייבר של REALTEK של 2.5GB האם יש לכם רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לתפור אותה ? תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזה אתר או משהו או שצריך להתקשר אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך רווטר שיכסה בערך רדיוס של 15-20 מטר עם מהירות נמוכה מבחינתי (10 MBPS יספיקו בהחלט.) אבל חשוב לי שאני אוכל בצורה חוטית לחבר את הרווטר לרווטר חוטי אחר לשיתוף האנטרנט. הרעיון הוא להוציא רווטר לכל הבית מתוך חיבור שנימצא בחדר אטום שקצת בעייתי להתקין בו רווטר אלחוטי...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור ולשחזר ghost על מחשבים המחוברים לרשת. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כל מיני סרטים ללפטופ של חבר שלי. יש לנו כבל רשת אבל אני לא יודע מה לעשות עם ההגדרות(לשנינו XP). הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם ההגדרות במחשב שלי כיוון שיש לי בבית רשת בין שני מחשבים(מודם אלקטל שהוא גם ראוטר),למרות שלא נראה לי שזה ישנה בגלל שלא מזמן פירמטתי את המחשב והכל עובד,ז"א אני רק מחבר את הכבל והכל עובד. מה בדיוק ואיך אני אמור לעשות?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול שמתי לב לבעיה מוזרה: לאחר כשעה-שעתיים איני יכול להיכנס לאתרים למרות שהחיבור עצמו עובד (תוכנות כמו utorrent וכד' ממשיכות לקבל ולשלוח נתונים) וניתן לשלוח פינג לכל אתר ולקבל תשובה. הדרך היחידה להמשיך לגלוש (ובלגלוש הכוונה להיכנס לאתרים) היא ניתוק המודם מהחשמל וחיבורו מחדש. עשיתי סריקות עם spybot ו-spyware doctor וניקיתי את כל מה שהן מצאו, אך למרות זאת הבעיה ממשיכה. זו פעם ראשונה שאני נתקל בתופעה המוזרה הזו, וכבר מתחילות לרוץ אצלי מחשבות על פירמוט. חשוב לציין שלא משנה באיזה דפדפן אני מנסה לגלוש, זה קורה גם ב-IE וגם ב-FF.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה הקמתי בבית רשת בין שתי מחשבים. לא כול כך הצלחתי להבין איך אני מעביר קבצים בין שתי המחשבים אפשר בבקשה הסבר קצר בשפה שגם טכנופוב כמוני יצליח להבין? הרשת מבוססת על ראוטר אלחוטי. על שתי המחשבים מותקן win xp pro
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, חיברתי ראוטר להוט בוקס בברידג' והכל עובד סבבה... הבעיה היא שהראוטר שיש לי אצלי הוא קצת ישן (מ - 2013) ולפעמים יש קפיצות בחיבור לרשת... אני מחפש המלצות לראוטר שמשדר לפחות 200Mbps, עדיפות לשני תדרים (2.4 ו - 5) ואם אפשר אז שלא יקרע לי ממש את הכיס. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים. ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy". היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצלךיח איך אפשר לייצא את הפנקס כתובות בדואר של וואלה אפילו שלחתי שאלה לתמיכה שלהם והם לא ענו.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי ראוטר בארה"ב של חברת ZYXEL ורציתי לעשות איתו רשת בין המחשב השולחני לניייד. אפילו הגדרתי כתובת IP קבועה של בזק שאליה הוא אמור להתחבר וזה עובד אבל עושה בעיות - כל פעם הוא מתחבר - ואחרי 5 דקות הוא מתנתק - ניסיתי לעושות ריסט לראוטר ולהגדיר מחדש וזה לא עוזר - כל פעם זה מתנתק.... תעזרו בבקשה תודה. 8)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להגדיר חשבון דאר מ -walla או hotmail.co.il באווטלוק אקספרס לשם קבלת הדאר שם ולא להכנס לאתרים לשם קבלת הדאר תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-