עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Parallel,

התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by PooPik,

שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב, אני לפני קניה של ראוטר אלחוטי linksys wrt54gl הראוטר הולך לעבוד מול 2 מחשבים (אחד חוטי השני אלחוטי), עם הרבה תעבורת p2p (לא 24/7 מכיוון שאני משחק בשאר הזמן ;D), החיבור יהיה בhot (כלומר l2tp/pptp) עם מסלול gamer (לא נראה שזה משנה אבל שיהיה) איך הוא בp2p? שורד חזק? יש צורך באיתחול כול שבוע? יש משהו מומלץ יותר ממנו באותו טווח מחירים פחות או יותר? ובנוסף, האם יש פתרון בdd-wrt לבעית החיבור בארץ עם l2tp/pptp? אם לא האם יש למישהו ניסיון עם FW אחרים (tomato וכו'), איך הם? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by shayw,

אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קיבלתי ראוטר כשעשיתי רשת בבית מבזק, ואני מאוד לא מרוצה ממנו. רציתי לקנות ראוטר בעצמי (ראיתי משהו נחמד של linksys) רציתי לדעת איך אוכל להגדיר את הראוטר בעצמי על מנת להתחבר לאינטרנט (מפני שבבזק לא יעזרו לי אם זה לא ראוטר שלהם), בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  6. Started by shlomi_x,

היי, אם אני נמצא בחבילה של 500 בבזק בינלאומי. האם קצב הורדה מקסימלי של 50-60 הוא קצב מתאים? תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  7. Started by DR.HOFMAN,

מישהו יודע מה זה webos?? חיפשתי ובדקתי ולא מצאתי הסבר פשוט מישהו יודע להסביר לי מה זה?

8. שלום לכולם , אני מנסה ליצור שיתוף קבצים (ומדפסת) בין הנייד (עם WIN7) לבין הנייח (XP) . במדריך , באחד השלבים כתוב להגדיר את חיבור האינטרנט ( ב WIN7 ) כשה network location הוא home or work . המחשבים מחוברים שניהם להוטבוקס שהוא הראוטר (באופן חוטי). אני מחובר בחיבור ללא חייגן (הוט) ואני תוהה לגבי אבטחת הקבצים במחשבים במצב כזה , שכן אני כאילו מהווה חלק אינטגראלי מהרשת הכללית אחרי הכול . עזרה מישהו ? תודה! המדריך : http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/help/sharing-files-and-printers-with-different-versions-of-windows

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by Spiritus,

קיבלתי באן ב DC++ וכבר יומיים אני לא מצליח להיכנס להאב. אמרו לי בפורום כללי שאם אני ישנה את ה ident אני יוכל להיכנס. בכל מיקרה מה זה ident , ואיך אני משנה אותו ? תודה מראש !!!

11. אני מעוניין להשתמש להתחבר למודם של כבלים עם חייגן, ספקית 012. איזה קושחה מומלצת? Tomato? DDWRT? או מקורית? כרגע, מחובר המודם לנתב DLINK ישן ומחובר עם L2TP. מנסיונות שלי ה Tomato והקושחה המקורית לא מקבלות את ה L2TP Server כשם : cablelns.012.net.il הוא רוצה משהו מספרי בצורה הזאת: 0.0.0.0 מישהו יודע על כתובת מספרית כזאת שעובדת (של 012) ? תודה!

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש יחידה שיכולה להעביר שידורים דרך כבל רשת ל VGA כוון שיש לי נקודת רשת ממש מתחת ל LCD אבח חוטי כי ידוע לי הDLINK כי ידוע לי שהוא אלחוטי אני מחפש חוטי

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  13. שלום, יש לי נתב Edimax 6424BR. אני צריך כרטיס אלחוטי שיחובר ממחשב נייח (ויכולות לחבר אותו לנייד) רצוי USB. בתקציב של עד 100 ש"ח (ומחנות קרובה אלי כמו Ivory) המרחק הרצוי עד 10 מטרים (הפרדה של כמה קירות בלוקים). אשמח לקבל הצעות,

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  14. לאתר: www.bezeq.co.il בנוסף, בזק פונה לועדת גרונאו: לאחר שנים רבות בהן היתה בקדמת הטכנולוגיה, תשתית התקשורת בישראל מפגרת היום אחרי מדינות המערב וכלכלות מתפתחות. קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm לדעתי לא לתת לבזק להתקדם תהיה טעות מרה וגם קשה לי להבין איך מאפשרים לקומץ של אנשים להחליט איך יראה העתיד של האנשים במדינה כמו מדינת ישראל

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  15. שלום! בעבודתי יש קליטת(נקרא לו א') WAILERS שכולם (מי שיש לו כרטיס USB לקליטה) יכולים לגלוש עליו.(משמע, אין לו קוד) בחיבור א' יש חגיגה.(לפחות אני חגגתי עליו) בחיבור ב' יש פיקוח. כרגע אני מחובר דרך חיבור ב', שזה עם כבל שזה לכל המשרדים. שני החיבורים הם של מקום עבודתי, משמע שלטכנאי היה את כל הנתונים,גם גישה למחשב שלי וגם גישה לשרת. והוא חסם לי את הגישה..כולם יכולים לגלוש, ורק לי מופיע חיבור מוצפן!. השאלה היא, איך אני עוקף את החסימה? איך הוא חסם אותי? אם הוא נגע רק במחשב שלי, לשנות IP יעזור?ואם כן אז איך לשנות IP? או למשל לעשות שחזור מערכת? או שהוא נגע במחשב שמוחבר לשרת, ומשם חסם אותי?ואז אני צריך את הקוד? החיבור של המשרדים מעפן ואיטי. תודה לכל עזרה!

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  16. שלום, לאחרונה החלפתי ספק אינטרנט ומאז לא ניתן לגשת לממשק מצלמות האבטחה. חוץ מכתובת IP, לא השתנה דבר. מה יכול לגרום לזה? צריך לציין, שאני מגיע לדף הכניסה שמבקש שם וסיסמא, אך בניסיון התחברות אני מקבל הודעה שהניסיון נכשל. כמו כן, אני מתחבר בפורט 90, אך אינני רואה ב-SBOX שום עדות לכך שהיה ניסיון להיכנס בפורט הנ"ל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  17. אני מחובר בכבלים, והספקית שלי היא 012, אני משחק במשחקי רשת-UT2004, Counter-Strike: Source. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, ובלשונית של General ב-Host Name or IP Adress יש לי שני אופציות של חיבור, יש: cablelns.012.net.il ויש cablepns.012.net.il שאני מתחבר עם ה-cablelns.012.net.il, יש לי בשני המשחקים פינג טוב מאוד אבל יש לאגים שמתבטאים ב-PL גבוה, יש לאגים כל איזה כמה זמן, לא זמן מוגדר, וזה לאגים גדולים שמפריעים לשחק לאיזה כמה שניות, ואחרי איזה כמה זמן זה עובר ואחרי כמה זמן יכול לחזור. שאני מתחבר עם ה-cablepns.012.net.il, במשחק UT2004 אין לי יותר לאגים, גם ב-CSS אין לאגים אבל ב-CSS יש פינג גבוה מאוד, משהו כמו 200-400. זה לא הגדרות של המשחק, כי ב-lns אין לי פינג גבוה. יש למיש…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  18. שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by mottile,

שלום לכולם, הגדרתי שני ראוטרים של 3COM לעבוד בWDS, ומשום מה הראוטר השני כל הזמן הופך להיות לא זמין, או לא מעביר DHCP. לאחר RESTART הוא מסתדר. אני חושד שזה בגלל שמפעילים טלפון אלחוטי 2.4G בבית אבל לא בטוח. יש למישהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  20. Started by RGod,

שלום חברה : התקנתי את חומת האש של ZONEALARM ,איך ניתן לפתוח דרכה פורטים לתוכנות מסויימות ידנית ?איפה יש את האפשרות הזאת ?

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by Dubek,

שלום. אני עובד במשרד בו משתמשים בראוטר NETGEAR WGR614 v7. הראוטר סובל כל הזמן מניתוקים, מה שמפריע מאוד לעבודה. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה ויודע איך אפשר לתקן זאת?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by max_shifrin,

שלום רב, אני מחפש נתב לבית שיענה על הדרישות הבאות: נתב כמובן, FIREWALL כולל STATEFULL INSPECTION אפשור NAT סטטי.. איפשור גישה מרחוק ב VPN דרך IPSEC או כל פרוטוקול אחר... 4 כניסות רשת 10/100 או יותר טוב מזה אפשרויות להגדיר ACCESS LISTS בתור בונוס יהיה מאוד נחמד... רצוי ממשק WEBBY לניהול אבל גם ממשק CONSOLE לא בעיה... כל דבר מעבר לזה - רק טוב. עריכה: הצצתי בינתיים ב CONCEPTRONIC C100BRS4H שעולה איזה 260 שח עם 5 שנות אחריות ... ובמשהו דומה של LINKSYS שעולה 650 שח... עכשיו ברור לי שלינקסי זה מותג אבל עד כדי כך? מישהו שמע על הנתבים הנל משהו? טבו או רע? (שניהים לא אלחוטיים!) וגם 3COM 3C857-ME שעולה איזה 450 שח על אחריות לכל החיים... יש גם CNET CNIG 904S שהוא רק נתב ו NAT FIRE…

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  23. שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by eliil1,

אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  25. אני רוצה לקנות נתב משולב סויטץ אני מתלבט בין שני דגמים צריך עזרה לבחור איזה דגם הרשת היא של שלושה מחשבים יש לי מודם אלקטל של בזק ADSL אני רוצה לשתף את המחשבים ב- LAN 100MBPS ואת האינטרנט הדגמים שנראו לי הם: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104.htm ההבדל במחיר ביניהם הוא 50 ש"ח בערך, יש הבדל במהירות שלא הבנתי אותו באחד:40Mbps WAN throughput ובשני:20 Mbps LAN to WAN throughput בדגם הראשון יש פיירוול מובנה לפי מה שהבנתי, השאלה אם זה מסובך לפתוח לו פורטים בשביל תוכנות כמו אימיול? ואיך עושים את זה הקיצור אם תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה

• 9 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.