רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לפני שאני מתקשר לספק,אנסה להסתדר לבד.. בזמן האחרון כל פעם יש בעיה עם הפעלת FLASH ADOBE PLAYER. חוץ מזה,יש בעיה במשחקי און-ליין. הנה עכשיו עשיתי הורדה של תוכניות והורדתי את הנגן ההוא והתקנתי מחדש (הפלאגין,של ה-FF) ושוב הוא נופל. לא יוטיוב,לא רדיו-כלום :'( אני חושב שגם בדפדפן אחר זה לא יעבוד.. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד. כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה... מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה". לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר. אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין). בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה)…
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי רשת קווית עם ראוטר. המחשבים מקונפגים עם כתובת סטטית בתור קבוצת-עבודה לשיתןף אינטרנט וקבצים. חיברתי לראוטר נקודת גישה אלחוטית מקונפגת בתור AP עם כתובת סטטית. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית עם הטלפון הסלולארי ומילאתי את פרטי חיבור הWI-FI בטלפון באופן הבא: IP Address: 192.168.2.22 gateway address: 192.168.2.1 (זוהי הכתובת של הראוטר) subnet: 255.255.255.0 DNS1: 192.168.2.1 הכתובת של נקודת הגישה האלחוטית: 192.168.2.2 אני מקבל אישור לחיבור אבל אני לא מצליח לגלוש ומקבל הודעה: DNS נכשל. איך אני אמור לקנפג את החיבור?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
נא להסביר בשפה פשוטה ומובנת. בתודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
תערוכת CES 2017, שהסתיימה בתחילת השבוע, ניפקה מעט מאוד חדשות בתחום התקשורת הבייתית. מספר המוצרים החדשים שהוכרזו היה קטן באופן משמעותי מזה שבתערוכות קודמות ומסתמן הרושם כי התחום מיצה את הטכנולוגיות האלחוטיות הקיימות. בפוסט המצ"ב תמצאו סקירה של מרבית המוצרים החדשים שהוכרזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6904
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע, התחברתי לתשתית של הוט ולספק נטויזן במהירות של 16 מגה. כאשר אני חיברתי את המודם ישירות למחשב, דרך אתר הבדיקת הורדה ראיתי שאני מורידה במהירות של 2MB לשנייה. אולם, כשאשר אני מחברת את המודם לראוטר לינקסיס WRT54GL, שני המחשבים שאני מתחברת אליהם ברשת אינם מצליחים לעבור את ה1.3 לשנייה באותו אתר בדיקה. (כנ"ל גם לשרתים של ראפידשר) למרות שעוצמת האות מצויינת. עשיתי עדכון קושחה של tomato לראוטר, אך עדיין הבעייה לא נפתרה. (מחשב אחד הוא נייח מתחבר לרשת ע"י כרטיס רשת אחלוטי של לינקסיס ומחשב נייד חדש של דל - בשניהם הבעיה) האם הראוטר לא תומך בהעברת נתונים של 2MB לשניה? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה ומחכה לתגובה. יעל
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם על פי המלצות רכשתי את הנתב הנ"ל. יש לי איתו כמה בעיות ורציתי לראות אם זה רק אצלי או אצל כולם , כמו כן אם אפשר לפתור את הבעיות... אני משתמש בחיבור l2tp דרך הכבלים... הבעיות נוצרות אחרי ניתוק הנתב מהחשמל שקרה פעם מהפסקת חשמל קצרה וכמה פעמים מניתוק קצר של הנתב והמודם מהחשמל עקב סידור כבלי החשמל. מספר פעמים התוצאה היתה שהנתב בהגדרות נשאר אותו הדבר והראה שהוא מחובר(גם התנתקתי והתחברתי) אבל המחשבים לא התליחו להתחבר לאינטרנט אלה רק לרשת פנימית, זאת עד שאיתחלתי את הנתב על ידי reset והכנסת כל הנתונים מחדש. כרגע לאחר סידור כבלים המחשב מחובר לאינטרנט אבל הפורטים לאימיול חסומים למרות הם ניראים כפתוחים בהגדרות הנתב.... למישהו יש עצה? תודה רבה.. עדכון כרגע סרקתי את הרשת וראי…
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ידוע לי שכתובת ip אסור לה להסתיים 000 או 255 שזה בבינארי הכל 0 או הכל 1 עכשיו השאלה שלי האם יכולה להיות כתובת כזאת : 125.0.15.18 או 187.230.0.17 או 0.158.16.178 כלומר שב network id יהיה אוקטקט אחד שיהיה 0 או 255 ?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה חודשים היה לי מכשיר של LINKD שעבד אחלה ופתח לי נקודת ווי פיי בממ"ד (חושב שקוראים לזה הוםפלאג). לצערי הוא התחיל לקרטע ונהרס לחלוטין. עכשיו שהלכתי לבזק סטור לנסות לקנות מכשיר חדש הבנתי שכבר לא מוכרים אותו שם כי משרד התקשורת הוציא אותו אל מחוץ לחוק (ע"פ מה שהמוכר אמר). קניתי מכשיר שמגדיל את הטווח של הווי פיי שלא עזר בכלל, ועוד מכשיר שפותח רשת למעטה, אבל רק בקווי - ואני צריך וויפיי. אז איך ליצור לעשות בימינו ווי פיי בממ"ד?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התקשרתי לנטוויזן ואמרו לי שיש להם שירות חדש שמאפשר מהירות שליחה כמו ההורדה ושעוד מעט יהיו פרטים ואמרו לי מתי להתקשר ...כשהתקשרתי אמרו לי שמעולם לא שמעו על דבר כזה ולא ידוע על דבר כזה ....ובכן אז שאלתי היא האם יש כזה שרות בארץ ואן כן כמה זה עולה ...תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
ברשותי רכזת hub swich . רצוני לדעת איזה סוג נתב (ראוטר) עלי להשתמש לכבלים ? ובאיזה אופן יש לחבר את הנתב מהמודם אל ה מרכזת (ה-hub) אשמח לקבל שירטוט והסבר מפורט !!! ניסיונותיי "עלו בתוהו" תודה.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, בביתי יש ראוטר אלחוטי Linksys WRT54GL עם תוכנת קשיח DD-DRT. לאחרונה ניסיתי להעביר מידע בין 2 מחשבים (אחד המחובר באלחוטי ואחד כLAN) והעברת הנתונים מאד איטית (2 מגה בין מחשב למחשב) האם מישהו נתקל בבעיה שכזו? האם יש דרך להאיץ את המהירות? האם זו המהירות הסטנדרטית? כי עפ"י החישוב שלי צריך לעבור כ6.75 מגה לשניה. תודה משה
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש טכנאי או המלצה לאחד לחברת סטארט אפ במרכז תל אביב. אנחנו כ 30 עובדים (צופים לגדול ל 40-50) ומחפשים מישהו שיתן מענה גם לרשתות / תשתיות אינטרנט וגם פה ושם כשיש בעיה במחשב אישי.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
זה די דחוף, כי אני חייב חייב לבדוק מערכת פורטל חדשה ולצערי השרת הרגיל שאני משתמש בו (טריפוד) נפל, וזה די דחוף כי יש לי דד-ליין לבניית אתר, ואפילו לא בחרתי באיזה מערכת אני אשתמש... (מתלבט בין ניוקוף למאסטרניוק), אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר. בתודה מראש, אביעד פארן.
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-