רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי בעיה שאני לא ממש יודע להגדיר אותה. אני גולש במחשב הנייד והוא מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. אחרי חצי שעה בערך של גלישה פתאום הדפדפן מפסיק להגיב ולא מעלה לי אתרים. התקנתי דפדפנים נוספים וגם הם לא מגיבים. הקטע המצחיק הוא שהמסנגר נשאר מחובר ( אני מצליח להתחבר ולהתנתק ממנו) :screwy: זאת אומרת שאני עדיין מחובר לאינטרנט אבל הדפדפנים (פיירפוקס, אקספלורר וספארי) לא מעלים לי שום אתר. נ.ב גם כשאני מחובר לרשתות אחרות זה קורה כך שהבעיה לא ניראית לי מהראוטר... מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-
שמתי לב שמהירות העלאה שלי פשוט זוועתית,2-3KB\S בטורנטים,אני בבזק ו012 ויש לי 15MB. אני לא רוצה לקבל באן בטראקרים שזה עתה נרשמתי עליהם,יש מה לעשות עם מהירות העלאה זו ? לתקן את זה איכשהוא? זאת לא נראית לי מהירות העלאה נורמלית כל כך...
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם XP שמחובר עם כבל למודם אלחוטי של בזק. המחשב השני עם VISTA HOME צחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB של בזק. המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר לרשת ולגלוש. כשאני לא מצליח להתחבר אני רואה שעוצמת הקליטה עומדת על 60% בערך שזה נראה לי סביר. ניסיתי אפילו ללא הצפנה - עדיין המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר. ישנם כמ אפשריות: 1. האם החלפת כרטיס הרשת לכרטיס PCI תתן לי חיבור טוב יותר? 2. האם יש בעיה כלשהי ב-VISTA בנושא? אפשר להחליף את המיקום של המודם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי חבר שיש לו במשרד ראוטר cisco 881w שנרכש באופן פרטי על ידו עכשיו באיזור שלו תשתית בזק רופפת כל שני וחמישי לכן הוא עבר הוט ל 12/1 אם חיבור בחייגן לספק באופן מפתיע תשתית הוט יציבה יותר מזאת של בזק עכשיו השאלה היא איך אני מגדיר בסיסקו חייגן l2tp לכיוון הספק? בזמנו הגדרתי חייגן pppoe בתשתית בזק אבל לא יצא לי להגדיר חייגן l2tp לכיוון ספק בתשתית הוט יש פה למישהו קישור או מדריך זריז שיכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אוקי היתקנתי דרייברים והקרטיס רשת פועל אם התוחנה .. אבאל אני לרא רועה את הקרטיס רשת ב Network Connections... מישהוא יכול לעזור לי בקשה..?? תודה מרוש..
-
- 14 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם שני כרטיסי רשת אני יכול להעביר מידע בייניהם אבל לא אינטרנט (יש לי מודם adsl חיצוני) מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
לסטודנט. תקן N רצוי (נתמך). תשתית- 12 מגה של הוט. יהיה מחשב נייח מחובר(במפרט אם משנה) + 2 לפטופים חמודימדימים. תודה לעוזרים, Power to the people.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שני מחשבים ברשת ביתית. מחשב ראשון מחובר ישר לראוטר(edimax) ומהראוטר יש כבל שתחבר למודם(terayon). במחשב השני יש כרטיס רשת אלחוטי(pci card). לפני כמה ימים אחרי שניתקתי את הראוטר מסיבה כולשהי והחזרתי אותו לאחר מספר דקות התחילה הבעיה. הבעיה היא שכאשר החיבור הוא במצב שהמחשב הראשון מחובר ישר לראוטר ומהראוטר למודם אז במחשב הראשון אין אינטרנט(הוא מנסה להתחבר ולא נותן), אבל במחשב השני יש אינטרנט. ואם אני משליל את הראוטר, ומחבר את המחשב הראשון ישר למודם(ללא ראוטר) יש למחשב הראשון אינטרנט. כנראה המחשב הראשון תפס את אותו ה ip הפנימי של המחשב השני וכך אין אינטרנט באחד מן המחשבים. מה אני עושה בכדי לפתור את הבעיה? האם אני צריך לשנות ip פנימי באחד מן המחשבים, ואיך…
-
- 11 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב! לא ידעתי באיזה פורום לרשום את הבעייה הזו אז נראה לי הכי הגיוני שכאן. בקיצור כאשר אני מנסה להדפיס משהו מהאינטרנט לדוגמא מאתר הבנק את החשבון שלי, האינטרנט אקספלורר נתקע וזו הבעייה היחידה שלו וכמובן הוא לא מדפיס!!! השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ואם לא האם מישהו יודע איך אני uninstall לאקספלורר על מנת שאני אוריד ממיקרוסופט ואתקין מחדש...
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה שאלתי כאן שאלות לגבי תוכנות לשיתוף מחשבים ובפרט לגבי התוכנה המובנית באקס פי - Remote Desktop. קודם כל אני רוצה לומר, שהצלחתי להבין את השימוש בתוכנה, ואני מודה לכל מי שעזר. מאז נכנסתי טיפה יותר לעומק בתחום, ויש לי מספר שאלות קטנות בנושא ברשותכם. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת TeamViewer. בעבודה שלי הטכנאים משתמשים בתוכנה DameWare. אז השאלות הן: 1. מה אתם חושבים על התוכנות האלה ומי לדעתכם יותר מקצועית/ידידותית/פשוטה למשתמש הביתי? 2. האם מישהו מכיר מדריך פשוט לתוכנה DameWare? תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי המערכת הפעלה היא windows 7 הכרטיס הפסיק למשוך כתובת IP מהראוטר ניסיתי לחבר ישירות למודם וגם אותה בעייה התקנה מחדש לדריבר לא עזרה יש לכם רעיון? C:\Users\down>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : down-PC Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-0F-EA-5D-67-47 DHCP Enabled. . . . . . . . . . . …
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מדבר על שתי מחשבים שה SERVER הוא windows xp pro ויש לו שתי כרטיסי רשת כי אחד מחובר ל ADSL והשני לכרטיס רשת בשביל הרשת הביתית וה CLIENT הוא win98 se עם כרטיס רשת וכמובן כבל מוצלב זה ברור רציתי לשאול אתכם מה הדרך הכי מהירה מבחינת הגדרות כדאי פשוט לעשות דרך האקס פי את ה home small network disk וזהו או שיהיה התנגשויות בגלל שזה שני מערכות הפעלה שונות ? תודה מראש חברה... וכמובן בסופו של עניין אחרי כל ההגדרות מה הדרך הכי טובה לשתף את האינטרנט בהם ? שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אז ככה סוף סוף קניתי את הראוטר של אדימקס AR-6004. הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד, וזה שהאתרים לא עולים ממש טוב. למה הכוונה? לפעמים האתרים פשוט נתקעים וצריך לעשות ריפרש, וזה לא במחשב ספציפי, אלא בכולם. ולא היה את זה קודם עם הICS. למישהו יש רעיון מה זה? עריכה: אפילו פה בשליחה הייתה בעיה, ובטעות שלחתי פעמיים, אנא מחקו פוסט אחד
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום התקנתי windows 7 על המחשב שלי יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g התקנתי אותו הווינדוס זיהה והתקין יש חיבור והוא נותן לי תמונת מצב של חיבור ב54.8mb\s ושאיכות החיבור היא טובה מאד אך עדיין הגלישה וההורדה איטי מאד, הורדה על 30mb\s הכי הרבה שניתקלתי חשוב לי לציין שעם אותו כרטיס בויסטה וXP הורדתי על 150 MB\S ממוצע אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור זאת שבת שלום
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי שאלה די פשוטה. יש לי טורנט שנתקע על 2% ולא ממשיך לרדת (אין SEEDERS). הטורנט די ישן, מלפני 3 שנים. יש אפשרות של DIRECT DOWNLOAD, האם זה על בטוח יוריד את הקובץ? (לא משנה לי כמה זמן, העיקר תוך כמה ימים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מנסה ליצור שיתוף קבצים (ומדפסת) בין הנייד (עם WIN7) לבין הנייח (XP) . במדריך , באחד השלבים כתוב להגדיר את חיבור האינטרנט ( ב WIN7 ) כשה network location הוא home or work . המחשבים מחוברים שניהם להוטבוקס שהוא הראוטר (באופן חוטי). אני מחובר בחיבור ללא חייגן (הוט) ואני תוהה לגבי אבטחת הקבצים במחשבים במצב כזה , שכן אני כאילו מהווה חלק אינטגראלי מהרשת הכללית אחרי הכול . עזרה מישהו ? תודה! המדריך : http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/help/sharing-files-and-printers-with-different-versions-of-windows
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ובכן אחרי ששדרגתי את האינטרנט לאינטרנט סיבים ואחרי בדיקה עם הטכנאי ובזק (אינטרנט סיבים איטי במחשב כשבמקום 1 ג'יגה קיבלתי רק 200 מגה.... בסמארטפון האינטרנט טס על 870 ויותר.) הגיע הזמן לשדרג את כרטיס הרשת לחדש. המחשב שלי הוא מחשב ישן יחסית (לוח אם של ג'יגה בייט ZX-68...) כך שאין שום טעם להשקיע בציוד יקר אך שיהיה טוב. ראיתי שני סוגים: מתאם רשת שמגיע בחיבור USB 3.0 וכרטיס רשת PCI-E (אני כמובן מעדיף PCI-E אך אם לא תהיה ברירה אז USB 3.0....). אשמח להמלצה מכם איזה כרטיס רשת לקנות ואיזה סוג. שבוע טוב שיהיה לכם.
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי מחשב בעבודה שכנראה חוסם פורטים של משחק LEAUGE OF LEGENDS כי הוא לא מתחבר לי למשתמש בלוג אין השאלה הם יש דרך לעקוף את זה בלי לפנות לאדמין ?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
הי, אני גר בבית עם 4 מפלסים (2קומות) ועד היום הרשת האלחוטית מבוססת 4 יחידות של טנדה ששירתו אותי נאמנה כבר מעל 6 שנים הזקנה נותנת אותותיה והגיע הזמן להחליף ועל הדרך אשמח לשדרג יש לי חיבורי רשת בכל קומה ובכל חדר כולל הממד במרתף אני מעונין במש שמאפשר לכל יחידה להתחבר ישירות לרשת ולא רק להגביר את האות של היחידה הראשית או המשורשרת תיאור קצר של התשתית הנוכחית: סיבים של סלקום על תשתית של בזק לתוך ראוטר של סלקום משם לסוויץ U10 בארון תקשורת שמפצל בקאט6 חיבורי רשת לכל החדרים בבית (ולשאר צרכני התקשורת) שימושים יחסית סטנדרטיים למשפחה בת 6 נפשות + כלב חכם אשמח להמלצות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש יחידה שיכולה להעביר שידורים דרך כבל רשת ל VGA כוון שיש לי נקודת רשת ממש מתחת ל LCD אבח חוטי כי ידוע לי הDLINK כי ידוע לי שהוא אלחוטי אני מחפש חוטי
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Edimax 6424BR. אני צריך כרטיס אלחוטי שיחובר ממחשב נייח (ויכולות לחבר אותו לנייד) רצוי USB. בתקציב של עד 100 ש"ח (ומחנות קרובה אלי כמו Ivory) המרחק הרצוי עד 10 מטרים (הפרדה של כמה קירות בלוקים). אשמח לקבל הצעות,
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-