רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קראתי הרבה מדריכים ונוצר לי די סלט בכל העניין. נכון להיום יש לי ראוטר מדגם Edimax BR-204 שמתחבר למודם שמספק אינטרנט לבית. הבעיה היא שהוא ממוקם למטה ובקומות העליונות כבר אין קליטה ולכן הבנתי שעליי להשתמש ברפיטר. הבנתי שאני צריך שני דברים: 1. ראוטר שתומך ב-WDS 2. רפיטר מתאים השאלה הראשונה היא האם אני צודק והראוטר שלי באמת תומך ב-WDS. השאלה השנייה היא מה לעזאזל אני צריך לעשות? כלומר, איזה רפיטר מומלץ לקנות. האם כדאי לקנות ראוטר חדש ולהפוך את מה שיש לי עכשיו לרפיטר (אם זה אפשרי בכלל). תודה לכל מי שיצליח לעשות לי קצת סדר בבלאגן!
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי. אני לומד כרגע CCNA ולא מצליח להבין כמה דברים... 1. אם אני מחבר כמה מחשבים ל Switch יהיה לי אינטרנט? 2. אני לא מצליח להבין בכלל.. מה זה Lan? מה זה WAN? מה ההבדל ביניהם? אם משרטטים לי שרטוט על הלוח ושואלים אותי, האם זה LAN או WAN איך אני אמור לדעת מה זה? 3. מי שמצליח לענות לי על זה מלך ^^(אני לא מצליח להבין את זה בכלל).. מה זה רשת פיזית? מה זה רשת לוגית? ומה ההבדל ביניהם ואם משרטטים לי ציור על הלוח, ואומרים לי, זאת רשת פיזית או לוגית? איך אני אמור לדעת? זהו, כרגע תודה..
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום! אני כבר כמה שבועות מנסה ליצור בביתי רשת ביתית שתאפשר שיתוף קבצים בין כל המחשבים. חיפשתי שעות בגוגל תשובה לבעייה ולא הצלחתי להתקדם. ברשותי מחשב נייח המחובר קווית לראוטר האלחוטי (edimax br-6226n), שמחובר למודם של HOT. בנוסף ישנם שני מחשבים ניידים שמחוברים לרשת אלחוטית שנקראת plondo. עכשיו, בין המחשבים הניידים לבין הנייח אין שום קשר ואני לא מצליח לקשר אותם. כשאני יוצר homegroup בנייח, הניידים לא מזהים את האפשרות להתחבר לרשת ביתית אבל (!) כשאני יוצר homegroup על אחד הניידים, השני ישר מזהה ובעצם אני יכול ליצור ביניהם רשת ביתית. הערה- 3 המחשבים רצים על windowd 7. אז מה אני אמור לעשות כדי לחבר את המחשב הנייח לרשת משותפת עם שני הניידים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת. משהו מוזר קצת מאז שעברתי אליהם אתמול... האם מישהו יודע? עריכה, אני כמעט בטוח שהם כן מפעילים שירות כלשהו בשם squid-cache אשמח למישהו שיודע בוודאות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה חוות דעת מומחים (וזה המקום). אני צריך להעביר סרטים בפורמט גבוהה(TS MKV וכ')בין המחשב למעלה ל HTPC ואני נתקל באיטיות מעצבנת. ניגון סרטי DIVX כאשר הHTPC הוא הנגן והתוכן נמצא במחשב1 למעלה ללא בעיה או קירטועים אך כאשר אני מנסה לנגן HD זה מקרטע. תצורת המערכת: מחשב1 - מחובר בכרטיס רשת אלחוטי מחשב2-מחובר ישירות לראוטר(פיזי) HTPC- מחובר בקומה למטה אלחוטי כל המחשבים חזקים מאוד (!) כולם XP . ראוטר מסוג TPLINK 108MB. 1.האם יש איזה פתרון לכך?האם קיימת אופציה מהירה יותר? 2.האם גלישה באינטרנט מושפעת כאשר מעבירים קבצים בתוך הרשת הביתית?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש יחידה שיכולה להעביר שידורים דרך כבל רשת ל VGA כוון שיש לי נקודת רשת ממש מתחת ל LCD אבח חוטי כי ידוע לי הDLINK כי ידוע לי שהוא אלחוטי אני מחפש חוטי
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים...מוטורולה דגם SB4200....עכשיו אני עם ברק ויש חייגן אז אני לא יכול לחבר שני מחשבים על אותו מודם (אחד על חיבור USB ואחד על הכבל רשת)....אם אני עובר ל012 והם הרי בלי חייגן זה בטוח יעבוד? כאילו מאה אחוז?....כי אני לא רוצה סתם לעבור חברה ואחרי זה זה לא יעבוד.... מישהו אוליי ניסה את זה ויודע אם זה יעבוד כשלא יהיה לי חייגן? כי ראוטר אני גם לא רוצה וגם בשביל 2 מחשבים אני לא יכול להישתמש במודם... תודה מראש ....
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
אני מחובר בכבלים, והספקית שלי היא 012, אני משחק במשחקי רשת-UT2004, Counter-Strike: Source. אני מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, ובלשונית של General ב-Host Name or IP Adress יש לי שני אופציות של חיבור, יש: cablelns.012.net.il ויש cablepns.012.net.il שאני מתחבר עם ה-cablelns.012.net.il, יש לי בשני המשחקים פינג טוב מאוד אבל יש לאגים שמתבטאים ב-PL גבוה, יש לאגים כל איזה כמה זמן, לא זמן מוגדר, וזה לאגים גדולים שמפריעים לשחק לאיזה כמה שניות, ואחרי איזה כמה זמן זה עובר ואחרי כמה זמן יכול לחזור. שאני מתחבר עם ה-cablepns.012.net.il, במשחק UT2004 אין לי יותר לאגים, גם ב-CSS אין לאגים אבל ב-CSS יש פינג גבוה מאוד, משהו כמו 200-400. זה לא הגדרות של המשחק, כי ב-lns אין לי פינג גבוה. יש למיש…
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי בעיה ברשת ומכיוון שאני יודע שהכל של הרשת עובר דרך מקום שבו אני יודע שיש השרעה חזקה מאוד חשבתי שהדבר הוא אחד הגורמים להפרעות (הרשת עבדה מצויין עד השבוע שבו גם הכבלים התחילו לעשות לנו בעיות ואמרו לנו שהבעיה שם היא ההשרעה). אם כן מה אוכל לעשות עד שנבנה ארון תקשורת חדש?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
האולמפיאדה בריו מכנסת תחת כנפיה ספורטאים מכל רחבי העולם וזוהי הזדמנות טובה לקצת סטטיסטיקות. האם שאלתם את עצמכם כמה שמות מתחם (domain) רשומים ברחבי העולם? כמה מהם הם בסיומת com ואיזה מדינה מפתיעה עם הסיומת המדינתית (ccTLD) הנפוצה ביותר? כל התשובות בפוסט הקייצי המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6363
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אז לאחר שהראוטר הנוכחי שלי שווק חיים (TP LINK WR841N) אני מבקש המלצה לראוטר חדש. היה לי עליו OPENWRT ופתאום ביום אחד הפסיק לשדר WIFI וגם האתר של הראוטר לא עובד יותר. כדאי לבקש מהוט ראוטר חדש או שהם יתנו לי את ההוטבוקס הגרוע? כדאי לרכוש בנפרד? במידה וכן, מה דעתכם על הראוטרים של שיאומי שהבנתי שהם זולים וטובים מאוד? עד ה-200 ש"ח בערך, לא צריך ראוטר עם המון פיצ'רים, גם רצוי שיתמוך ב-OPENWRT.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לכם איתו בעיות עם הפלאפון / טלפון הפרעות קטנות ? או כלום?
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלומות.. לפני כמה ימים החלה לי תופעה מוזרה ששמתי לב אליה בזמן שאני מוריד קבצי טורנט ע"י התוכנה אזוראוס (נוסה גם עם U טורנט - לא נפתר..). המחשב מחובר לראוטר ומתנתק אבל נראה בכרטיס רשת שהוא עדיין מחובר אחרי כדקה הכרטיס רשת מראה "כבל רשת מנותק" ומתחבר בשנית, יש לציין שהמחשב השני שמחובר לראוטר גולש כרגיל - פוטר את הראוטר מתקלה, נוסה החלפת פלאג בראוטר, כבל בין הראוטר לנקודה בקיר (שממנה נמשך כבל ארוך עד לנקודה בקיר אצלי) והחלפתי כבל בין הנקודת רשת אצלי לבין המחשב ואף החלפתי כרטיס רשת. כרגע הדיאגנוסטיקה שלי היא- הכבל הארוך נדפק פתאום וללא שום סיבה אחרי 4 שנים, או משהו במערכת הפעלה/הגדרות פנימיות/עדכונים ממיקרוסופט (הוסרו האחרונים-לא נפתרה הבעיה). סיפור ארוך, אך אני מקווה שמי שתה…
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי 2 מחשבים לאינטרט דרך המודם (כבלים) אחד דרך כרטיס רשת ואת השני דרך USB המחשבים לא תלויים אחד בשני, איך אני יכול לשתף תיקיות בין 2 המחשבים? תודה לירון
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בבזק מציעים נתב אלחוטי במהירות של 54 MBPS, ובחנויות מחשבים יש נתבים במהירות של 108 MBPS (או יותר) האם בפועל ההבדל משפיע על מהירות גלישה באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס אלחוטי USB אני מחפש משהו עם עוצמה די חזקה יש המלצות מהמומחים פה לגבי נושא זה ..? (לא TPLINK....)
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רציתי לשמוע מוזיקה ב DEEZER.COM , אבל חסמו גישה לישראל להרבה שירים שם, אח"כ ניסיתי בRAPHSODY , אבל שם זה רק לארה"ב ... =\ אפשר לשנות את האייפי שלי שיהיה כאילו אייפי ארה"ב או בריטניה למשל?
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שמוע שהנתב של הוט לא מגיע עם הגדרות של האדמין ואם כם משנים אז האחריות שלו מתבטלת מישהוא יכול לאמת את זה תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש 30מ' של כבל CAT5 לצורך חיבור מחשב לראוטר. רציתי לדעת אם קיים כבל כזה - בצבע לבן. נאמר לי בחנויות וע"י "מומחים" שאין דבר כזה. הכי קרוב ללבן הוא כבל בצבע אפור בהיר (Off white). האם זה נכון? ראיתי ב amazon שכן מוכרים כבל בצע לבן (אבל כמובן שאין משלוח לישראל). אודה לכל מידע בעניין, יאיר נ.ב. כן, אני יודע שאפשר להתחבר גם ע"י Wireless ו IP over powerlines
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום רב, מזה זמן-מה שאני תוהה: כיצד קושרה מדינת ישראל לחו"ל לפני שנת 1999 (לפי "אודות" מאתר החברה) או לפני שנת 1997 (לפי אתר Ynet) ? קראתי על LEV שקישר בין איטליה, ישראל וקפריסין, גם שם לא ברור האם משנת 1999 או 1997. קראתי גם על MedNautilus, היורש של LEV. אך מכל זאת, לא הצלחתי לענות על שאלת התם: כיצד קושרנו לחו"ל לפני שנת 97'/99' ? אודה לעוזרים, אורן.
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מודם כבלים עם חבילת ה 750 KB והוא מחובר והכל תקין אבל הבעיה היא שלוקח שעה עד שאתר אינטרנט עולה אבל מהירות ההורדה מקסימאלית, מה הבעיה נסיתי את כל הגדרות ה אקספלורר והבעיה נשארה, מה לעשות!! BTW יש לי XP
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים הקשורים ברשות ביתית עם שיתוף אינטרנט. כיום כדי לגלוש במחשב אחד צריך לפתוח את המחשב המרכזי. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בראוטר ולחבר את כל המחשבים אליו וגם את המודם וכך אוכל להשתמש במחשבי הרשת מבלי לפתוח את המחשב המרכזי. אם לא, כיצד אוכל לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איך אפשר לשמור עמוד אינטרנט כך שאוכל לפתוח את אותו העמוד אפילו אם איני מחובר לאינטרנט? ???
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-