רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני ממש חדש בכל מה שקשור לרשת. אנחנו רוצים לחבר עכשיו מחשב נוסף בבית לאינטרנט והבנתי שצריך לעשות את זה בעזרת ראוטר וכרטיס רשת. עכשיו אני אשמח אם תמליצו לי על ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי טוב בחנות IVORY.. שלא יהיה יותר מידי יקר ויעשה תעבודה. עכשיו יש לי איטרנט 12 מגה והמחשב הנוסף נמצא בסלון (מאחורי הקיר) האם שימוש בכרטיס רשת אלחוטי יכול לגרום לבעיות אם המחשב שלי רחוק מהמחשב השני? וראיתי גם שיש כל מיני כרטיסי רשת ( אם אנטנה , בלי אנטנה) מה עדיף? סליחה על כל השאלות המפגרות אבל אני ממש לא מבין ברשת תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מתעניין בפתיחת חברת שרתים, התחלתי ללמוד קצת על הנושא, אבל יש כל כך הרבה סויגם שונים של חיבורי אינטרנט... אם מישהו מבין ויוכל להגיד לי על איזה חיבור כדאי ללכת שיכול לספק לפחות עד 10MB\s מהירות UPLOAD במחיר סביר. (עם כמובן אפשרות לשידרוג במועד מאוחר יותר)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה, הגיעו לשוק מספר נתבים "דמויי N" התומכים רק ב-150Mbps. רוצים לדעת מי הם ומה התכונות שלהם? האם כדאי לקנות אותם? כל התשובות בפוסט החדש בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=325. הערות והארות, ניתן להשאיר גם בבלוג עצמו. סופ"ש טוב. CHEIF
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם אני רוצה לקנות USB WiFi Adapter, שיהיה למקרים שמחשב מסוים נמצא במיקום שלא מתאים לחיבור חוטי. מערכות ההפעלה שאני משתמש בהן הן Windows, ו-Linux. סוג המחשבים הוא Desktop, ומיני מחשבים, לדוגמא Raspberry Pi. יש דגם שידוע ככזה שנתמך בהכל ועובד טוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן הקמנו רשת ביתית אלחוטית ואני רוצה לשאול אם הנתונים האלה תקינים : ב-Wireless יש Errors וב-WAN ב-Received יש Errors מה זה השגיאות האלה והאם המספרים נחשבים בגדר התקין? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם קראית מיילים באמצעות תוכנת אוטלוק אקספרס. עד היום לא היתה לי שום בעיה. הגדרתי את השרת היוצא והנכנס mail.my-domain.com פורטים 25 ו 110. זה עבד ככה כמה שנים, עד שהיום בבוקר הוא התחיל לכתוב לי שיש בעיה והוא לא יכול להתחבר. רק אחרי שהפעלתי את האפשרות SSL וזה שינה לי את הפורטים ל 25 ו 995 זה חזר לעבוד, הבעיה המוזרה היא שממחשבים אחרים שיושבים מחוץ לרשת הזאת, זה עדיין עובד ללא SSL ובפורט 110. וברשת הספציפית הזאת ששם יש לי IP קבוע ואני לא יכול לשנות אותו, זה לא נכנס דרך 110. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? לא היה שום שינוי בהגדרות של הראוטר. חשבתי אולי בעיה בחברת אכסון ששם יושב האתר שלי, אבל עובדה שזה עובד מכל מקום רק לא מהרשת שלי. יכול להיות שבזק חסמו את…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2 המחשבים שמחוברים לראוטר בצורה אלחוטית (אחד בטווח של 2 קומות, והשני בטווח של 2 חדרים), על שניהם כתוב במחשב "נמוך מאד" לשם זאת קנינו "מגדיל טווח אלחוטי" - המכשיר של D-Link מדגם DWL-G710 , כנראה הוא לא פועל או משהו, הגדרתי אותו לפי ההוראות (הייתי צריך לשבור תראש ולחפש בגוגל משהו בגלל שהייתה איזו בעיה, בסוף שיניתי משהו ב IP פרוטוקול וזה עבד, ורק אז הצלחתי להתחבר לפאנל ניהול שלו בדפדפן) עכשיו על המכשיר יש 3 נורות: POWER | LAN | WALN ה POWER דולקת רצוף LAN לא פועלת WLAN מהבהבת למה WLAN מהבהבת? זה צריך להיות ככה? בכל מקרה נראה לי שהמגדיל טווח לא עושה את העבודה שלו. ובלי קשר אליו, מה הסיבה שהמחשב שנמצא בטווח 2 חדרים מהראוטר משדר נמוך מאד? הראוטר - Linksys 2.4Ghz המה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים! האם אני יכול לעשות packet sniffing של הרשת הבייתי שלי בעזרת כל כרטיס רשת WIFI או שאני חייב בשביל זה כרטיס רשת שתומך בהזרקת פאקטים ואחרת שום דבר לא יעבוד? יש לי כרטיס רשת אלחוטי תקן N של TP-LINK האם זהו כרטיס טוב למטרה של packet sniffing של הרשת הבייתית שלי? תודה רבה חברים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כי הוט לא מציעה יותר את החבילות האלו ימח שמם, בדיוק שהגיע UFI לרמת גן הפסיקו עם זה, רציתי לתת להם ניוק על השרתים שלהם. אז לשאלה, וזרקו את הספק שיש לכם ובערך לכמה אתם מגיעים בהורדות TORRENT והורדות רגילות, ואם תוכלו שימו תמונה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה סוף סוף קניתי את הראוטר של אדימקס AR-6004. הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד, וזה שהאתרים לא עולים ממש טוב. למה הכוונה? לפעמים האתרים פשוט נתקעים וצריך לעשות ריפרש, וזה לא במחשב ספציפי, אלא בכולם. ולא היה את זה קודם עם הICS. למישהו יש רעיון מה זה? עריכה: אפילו פה בשליחה הייתה בעיה, ובטעות שלחתי פעמיים, אנא מחקו פוסט אחד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בהודעה , יש לי בבית נתב\ראוטר של החברה D-Link , דגם : DIR-615 . התקנתי אותו היום ויש קליטה חלשה מאוד במחשב שמרוחק מהנתב . היום בחנות, אמרו לי שלא אמורה להיות שום בעיה כי הוא מסוגל לחדור בונקרים, לא ידעתי עד כמה זה נכון אבל הנחתי שאת העבודה הוא יעשה בבית , טעיתי ? הדגם הנ"ל שקניתי שווה ל... כלום ? טעיתי בהתקנה ? האם זו בעיה נפוצה? הנתב נמצא בהפרש של קומה מהמחשב שאני מדבר עליו (זו בעיה ? ) . אני עבוד עצות :s05:, תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון אני מחפש פתרון טוב לסנכרון מכונות וירטואליות בין 2 מחשבים פיזיים שונים. אז יש לי את הנייד ואת הנייח. כשאני עובד על מכונה וירטואלית באחד מהם אני צריך למצוא דרך לסנכרן את השינוי למחשב השני. 1)אז בהתחלה חשבתי להשתמש בדרופבוקס. הבעיה שנובעת מזה היא שהוא לא דורס ומסנכרן את הקבצים,אלה מעלה העתק של השינוי . וגם לוקח המון זמן להעלות את המידע. 2) יש אפשרות בVMWARE workstation pro להפוך מכונה וירטואלית למשותפת.(זא שיהיה אפשר לגשת מרחוק עי פורט פורוורדינג לתוכנה עצמה ואז היא מראה לך איזה מכונות משותפות יש לך ומאפשרת לך לעמוד מולם מרחוק ) הבעיה: צריך לבקש אייפי סטטי מהספקית וזה עולה כסף . יש למישהו פתרון אחר שאפשר להשת…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אשמח לנסות מפעילה חדשה - אקספון. אני מבין שדרוש לי מודם-ראוטר מכיוון שבזק דורשים שאחזיר את הראוטר (למרות שאני משלם עליו כבר שנים בתשלום חודשי קבוע). השאלה - איזה ראוטר אני אמור לרכוש? המהירות הדרושה לי היא 15 מגה. תודה מראש למגיבים!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי. הרשת האלחוטית בנייד שלי שבקה חיים(איזה שיט, הוא עוד לא בן שנה אפילו) והיות שאין לי כוח לחכות שבועיים עם התמיכה של HP, החלטתי שאני קונה אחד חדש וזהו. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי אמין וטוב, שלא יהיה יקר (עד 200), או בUSB או בEXPRESSCARD. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכם ומועדים לשמחה. חברה שלי רוצה להתחבר עכשיו לאינטרנט בכבלים (היא חייבת לעשות דרך הכבלים כי אין להם שיחות יוצאות בבית והיא מנוייה בhot). הציעו לה ב-hot מבצע של 79 ש"ח לחודש ל256kb (למשך שנה) - תשתית + תוכן. אני אישית הייתי מעדיף להוסיף 20 ש"ח ושזה יהיה 750kb אבל היא לא רוצה. נו טוב... בכול מקרה, הייתי רוצה לדעת דרך איזה חברה כדאי להתחבר? מבחינת מהירות, תמיכה (היא לא כ"כ מבינה במחשבים אז התמיכה חשובה), שירות לקוחות ושאר דברים בסגנון? בעיקרון היא מתלבטת בין אינטרנט זהב לנטוויז'ן, אבל אין בעיה עקרונית עם שאר החברות. מה אתם אומרים? מניסיון עם החברות האלה, מנויים בחברות כאלה או אחרות וכו'... בתודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב Edimax 6424BR. אני צריך כרטיס אלחוטי שיחובר ממחשב נייח (ויכולות לחבר אותו לנייד) רצוי USB. בתקציב של עד 100 ש"ח (ומחנות קרובה אלי כמו Ivory) המרחק הרצוי עד 10 מטרים (הפרדה של כמה קירות בלוקים). אשמח לקבל הצעות,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה חינמית לחלונות שיכולה להחליף (זמנית ?) את הכתובת MAC של כרטיס רשת ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.. יש לי את המודם\ראוטר ADSL b-focus 270pr עד היום היה מוגדר כמודם לכל דבר והוגדר ICS בין שני המחשבים.. אתמול קינפגתי אותו לתצורת ראוטר.. מאז המחשב השני ברשת לא מצליח לגלוש (שיתוף קבצים עובד..) שמתי לב שYNET לדוגמה לא מתקבל.. אבל כשניסיתי להיכנס לmsn.co.il זה כן התקבל.. מה ניתן לעשות בסידור הרשת הנוכחי [בלי קניות] בשביל שלמחשב השני יהיה אינטרנט? תודה רבה..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה האתר של קול חי לא נפתח לי אף פעם? הפעם האחרונה שהוא נפתח היתה לפני המון זמן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, סוגיה מעניינת בפי כשאני עובד עם הלפטופ בבית (X200) אני משתמש בו כCLIENT למחשב הראשי שלי וכל הפעולות מבוצעות על הראשי. הדבר מתבצע ע"י RDC ועובד ממש לאט. אני מחובר עם ראוטר של 3COM 100-75 בתקן G. לשני המחשבים יש WINDOWS7 X86. למישהו אולי יש רעיון איך לגרום לעבודה להיות יותר חלקה? אולי לעבוד עם תוכנה אחרת? או שיטת עבודה אחרת? המון תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-