עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום התקנתי windows 7 על המחשב שלי יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g התקנתי אותו הווינדוס זיהה והתקין יש חיבור והוא נותן לי תמונת מצב של חיבור ב54.8mb\s ושאיכות החיבור היא טובה מאד אך עדיין הגלישה וההורדה איטי מאד, הורדה על 30mb\s הכי הרבה שניתקלתי חשוב לי לציין שעם אותו כרטיס בויסטה וXP הורדתי על 150 MB\S ממוצע אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור זאת שבת שלום

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. אשמח לנסות מפעילה חדשה - אקספון. אני מבין שדרוש לי מודם-ראוטר מכיוון שבזק דורשים שאחזיר את הראוטר (למרות שאני משלם עליו כבר שנים בתשלום חודשי קבוע). השאלה - איזה ראוטר אני אמור לרכוש? המהירות הדרושה לי היא 15 מגה. תודה מראש למגיבים!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם , אני מנסה ליצור שיתוף קבצים (ומדפסת) בין הנייד (עם WIN7) לבין הנייח (XP) . במדריך , באחד השלבים כתוב להגדיר את חיבור האינטרנט ( ב WIN7 ) כשה network location הוא home or work . המחשבים מחוברים שניהם להוטבוקס שהוא הראוטר (באופן חוטי). אני מחובר בחיבור ללא חייגן (הוט) ואני תוהה לגבי אבטחת הקבצים במחשבים במצב כזה , שכן אני כאילו מהווה חלק אינטגראלי מהרשת הכללית אחרי הכול . עזרה מישהו ? תודה! המדריך : http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/help/sharing-files-and-printers-with-different-versions-of-windows

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by vsTOwn,

אני מתכוון ללכת ולהחליף את ה Siemens sl2 141 לDLINK 2760u של בזק,קודם כול יש לי 2 מתאמי רשת אבל אחד של EDIMAX ואחד של בזק ישן... האם לפעילות יותר טובה אני צריך להחליף אותם? דבר שני,האם הראוטר הזה יותר טוב מהישן שלי? שמעתי יש לו מספר בעיות של התחברות לאתרים מוצפנים,שידור למרחקים יחסית רחוקים(יש לי מחשב בסלון וכבר עכשיו הרמת קליטה היא בסביבות ה 3 פסים האלה,ככה שזה לא יעשה גרוע יותר) ובכללי האם אתם מציעים לי לשדרג אליו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by VooDoo3,

היי .. האם יש תוכנה להשאר מחובר לאינטרנט , שלפעמים מתנתק ? (אני מדבר על ADSL )

6. נא ליקרוא את ההודעה השלישית אני עומד ליקנות מחשב נייד בימים הקרובים וככל הניראה מדפסת אלחוטית. אז החלתי להקים רשת אלחוטית בבית , יש לי בית עם 2 קומות והנתב הייה ממוקם ליד המחשב הנייח והמדפסת בקומה הראשונה. אני צריך המלצה לראוטר שיוכל לספק קליטה גם לקומה השנייה, בישביל המחשב הנייד. ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי ועל שני המחשבים מותקנת ויסטה, עם זה משנה משהו. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yp3,

שלום לכולם יש לי ברשת שני חיבורים לאינטרנט אני רוצה להגדיר במחשב שלי שרק פורט 21 יעבור דרך החיבור הראשון ושאר הפורטים יעברו דרך החיבור השני יש לי WIN XP תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by VegansXe,

מה דעתכם יותר טוב ולמה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי בבית מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת ביתית של בזק. אחד מהמחשבים מחובר 24/7 ומיועד להורדת קבצים וטורנטים באופן רצוף. האם יש דרך לתת למחשב הזה עדיפות נמוכה מבחינת משאבי הרשת כדי שלא יפריע לאחרים לגלוש בזמן ההורדה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by מזל שמילה,

למה האתר של קול חי לא נפתח לי אף פעם? הפעם האחרונה שהוא נפתח היתה לפני המון זמן.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by genia,

יש עדיין צדיקה בסדום שלא מגבילה רוחב פס בhttp\ביטורנט?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי תשתית 12MB של הוט עם מודם מוטורולה וראוטר של EDIMAX. כשהתחברתי להוט לא יכולתי להגדיר חייגן בראוטר אז הגדירו לי DYNAMIC IP בחיבור MPLS. כרגע אני רוצה לחבר את המחשב ישירות למודם למען בדיקה אבל לא כל כך הבנתי איך. מאחר וכביכול אין לי חייגן בראוטר, אז גם לא אמור להיות חייגן במודם נכון? אז מה לעשות, פשוט לחבר את המודם למחשב ישירות ולחכות שיתחבר? או שאני צריך כן להגדיר איזשהו חייגן?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by asi1998,

יש לי מהירות 5 מגה בבזק בינלאומי ובהוט. התוצאות של הspeed test הם: פינג- 9 העלאה- מגה הורדה 4 מגה למה זה לא על 5? איפה הבעיה יכולה להיות? שאני עושה בדיקה באתר של בזק בינלאומי הוא מראה לי שההורדה היא 5 וחצי מגה. איפה הבעיה פה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי רשת קווית עם ראוטר. המחשבים מקונפגים עם כתובת סטטית בתור קבוצת-עבודה לשיתןף אינטרנט וקבצים. חיברתי לראוטר נקודת גישה אלחוטית מקונפגת בתור AP עם כתובת סטטית. אני מנסה להתחבר לרשת הביתית עם הטלפון הסלולארי ומילאתי את פרטי חיבור הWI-FI בטלפון באופן הבא: IP Address: 192.168.2.22 gateway address: 192.168.2.1 (זוהי הכתובת של הראוטר) subnet: 255.255.255.0 DNS1: 192.168.2.1 הכתובת של נקודת הגישה האלחוטית: 192.168.2.2 אני מקבל אישור לחיבור אבל אני לא מצליח לגלוש ומקבל הודעה: DNS נכשל. איך אני אמור לקנפג את החיבור?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by gman_il,

יש לי ראוטר אלחוטי. אליו מחובר מחשב עם VISTA בחיבור ישיר. המחשב השני שמותקן עליו XP מחובר אלחוטית לראוטר. אני מעוניין לשתף קבצים בין שני המחשבים. איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מחפש HUB עם כניסות USB וכניסת RJ-45 אני רוצה לבנות רשת אלחוטית מבוססת BT ואני מחפש HUB עם כניסות USB שיתחבר לנתב רגיל עם כבל RJ-45 ... נקלתי בעבר במוצר הזה למכירה אבל שכחתי איפה זה היה ועכשיו אני לא מוצא את זה... אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את זה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. חשבתי לקנות לעצמי. מישהו התנסה? המחיר הוא 230 ש"ח. אני מחובר בכבלים,כרגע יש רק שני מחשבים נייחיים,בעתיד כנראה אוסיף גם מחשב נייד. http://global.level1.com/products2.php?Id=862

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by amirn,

חיבור כבלים ללא חייגן חוטי (אבל גם אלחוטי שניתן לחסום\לבטל את אופציית האלחוט) שהקינפוג (בייחוד פתיחת פורטים) לא יהיה מסובך מדי חשוב: שיתמוך בהרבה חיבורים לעבודה מסיבית עם P2P וכשרת קבצים (יש לי היום את הנתב EDIMAX 6104K שהוא קטסטרופה בתמיכה בריבוי חיבורים) תמיכה ב DYNDNS לא תזיק... תקציב - עד 400 ש"ח תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני לא מתכוון לעשות רשת כי בנתיים יש לי רק מחשב אחד אני רק שואל האם יהיה ניתן לעשות רשת כזו: שתי מחשבים שניהם אם חלונות XP PRO אחד אם כרטיס רשת שני לא מודם Terayon TJ715 חשבתי אולי על רשת שאחד מהם סרבר (במקרה שלי זה יהיה המחשב החזק והוא יהיה מחובר כל הזמן) והשני קליינט (זה המחשב ללא כרטיס הרשת אלה רק USB) האם ניתן לבצע זאת? אין טעם לפרט איך עושים את זה איזה תוכנות צריך כי זה רק שאלה של תיאוריה. ואם לא אז תגידו האם יש עוד שיטו לעשות רשת בין בני המחשבים הנ"ל (במקרה ולא ניתן לעשות רשת כל עוד לשני איך כרטיס רשת תגידו ואני יקנה כרטיס רשת) תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by MZS,

אני רוצה לחבר שני מחשבים עם כבל מוצלב ברשת 1GB באורך של 20 מ'. :s05: מה הדרישות לכבל (איזה סוג), והאם אתם מכירים חנויות המוכרות לפי מטר?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by p_q,

המחשב שלי עובר בין שתי רשתות שונות בתדירות גבוהה. איך אני יכול לבחור לאיזה רשת המחשב שלי ייכנס ע"י טבלה פשוטה (או משהו אחר) ומבלי להגדיר מחדש את הגדרות הרשת שאני עובר אליה (דוגמת הגדרת כתובת ip ושם הרשת)? שמעתי שיש תוכנות למטרה הזאת,אבל הם עולות כסף... המחשב: p3-800mhz windows 98 נ.ב יש לי רק כרטיס רשת 1 שמותקן על אותו מחשב.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by hzhz24,

מהירות האינטרנט שברשותי כ15 מגה (אולי בקרוב 20 מגה) בזק בינלאומי .אז ככה ,המודם שלי כבר עושה בעיות, מעוניין לקנות חדש. אין לי בעיה שהמודם/נתב יהיה מחובר עם חוט למחשב אחד..ולבזק.. רק אני צריך שבמחשב השני תהיה גם קליטה (מרחק כ10 מטר ) . מה ממליצים במחיר כ150 שח ? דוגמא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5458 ולמחשב השני אני צריך ..כרטיס רשת נכון? מה אומרים על זה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5748 אלו (בלינקים) פחות או יותר טווח המחירים שאני מעוניין לרכוש.אז מחפש משהו אמין עם כמה שפחות בעיות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם. לפני זמן מה שאלתי כאן שאלות לגבי תוכנות לשיתוף מחשבים ובפרט לגבי התוכנה המובנית באקס פי - Remote Desktop. קודם כל אני רוצה לומר, שהצלחתי להבין את השימוש בתוכנה, ואני מודה לכל מי שעזר. מאז נכנסתי טיפה יותר לעומק בתחום, ויש לי מספר שאלות קטנות בנושא ברשותכם. כרגע אני משתמש בתוכנה שנקראת TeamViewer. בעבודה שלי הטכנאים משתמשים בתוכנה DameWare. אז השאלות הן: 1. מה אתם חושבים על התוכנות האלה ומי לדעתכם יותר מקצועית/ידידותית/פשוטה למשתמש הביתי? 2. האם מישהו מכיר מדריך פשוט לתוכנה DameWare? תודה רבה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים