עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Cheif,

לקראת סוף השבוע אני אעלה סקירה מקיפה של תקן 802.11ac. מדובר בדור הבא של תקן ה-WiFi שהודגם לראשונה ב-CES 2012. אם למישהו יש שאלה מיוחדת לגבי התקן החדש הזה, שיוסיף הערה ואני אתייחס אליה כאן או בסקירה.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים שיושבת על ראוטר. הייתי רוצה להתחבר אליה דרך האינטרנט כשאני נמצא מחוץ לבית, אבל בצורה הכי פשוטה של לפתוח תיקיות משותפות כמו ברשת הביתית. ראיתי שיש אופציה של virtual server בראוטר שמפנה כתובות אינטרנט לרשת המקומית אבל אין לי מושג איך מגדירים את זה. מישהו יכול לעזור ? (כמו שאמרתי עדיף חיבור כמה שיותר ישיר, בלי תוכנות עזר למיניהן...|) תודה רבה, טל. windows xp

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  3. לחבר ליש יש מחשב ממש חלש CELERON 450 עם GF2MX ומחשחקים עובדים בו כולל WC3 אבל כאשר אננחנו מנסים לשחק ברשת המחשב שלו מתחיל פתאום להיות איטי וכשמוציאים את המודם של הכבלים מה USB המחשב מתחיל לרוץ במהירות כמעט כפולה. מדובר במודם של MOTOROLA. יש לכך פיתרון?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  4. יש לי הודעות שגיאה כאלו בחלק מהאתרים. מה עושים כדי להוריד את זה ?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  5. שלוםם! יש לי אינטרנט בכבלים (012 ומת"ב..), ואני ממש ממש רוצה וצריך לשנות את האייפי שלי (הוא כרגע קבוע..). מה עלי לעשות כדי לעשות זאת? האם לבקש זאת מהחברה? האם יש תוכנה כלשהיא שעושה את זה? אוףף חיפשתי בכל כך הרבה מקומות ולא מצאתי (וכן עשיתי כמה פעמים חיפוש כאן בפורום על זה ולא מצאתי ) תודה!

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

ידוע לי שכתובת ip אסור לה להסתיים 000 או 255 שזה בבינארי הכל 0 או הכל 1 עכשיו השאלה שלי האם יכולה להיות כתובת כזאת : 125.0.15.18 או 187.230.0.17 או 0.158.16.178 כלומר שב network id יהיה אוקטקט אחד שיהיה 0 או 255 ?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by אנטי-פסטו,

שלום. לאחרונה עברתי לדירה חדשה ושיעתקתי את האינטרנט ( הוט 100 מגה + ספק הוטנט). בעוד שבדירה הישנה הכל עבד פיקס, בדירה החדשה האינטרנט מגמגם. טורנטים מגיעים למהירות של 3 מגה הורדה בשניה, במשחקי רשת הפינג קופץ כל כמה שניות מ70-80 (באירופה) ל100-130 כאשר זה מלווה בתקיעה של המשחק לשבריר שניה. שהטכנאי התקין את התשתית בבית, ביקשתי שיעשה בדיקת תקינות - מהירות תשתית ועוצמת אות. בשניהם הכל היה מצויין אך כעת שאני בודק בconnections אני מגלה [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TH=bgcolor: #C90000]Channel[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Lock Status[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Modulation[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Channel ID[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Frequency[/TH] [TH=bgcolor: #C90000]Power[/TH] [T…

8. Started by Ash Binary,

האם ניתן לחבר ביניהם 2 מחשבים אם מודם 56K רגיל בכל אחד, אחד לשני ישירות ללא בזק (אפשר מעגל אלקטרוני קטן / ספק 48V / דברים אחרים ביניהם אם צריך), כדיי ליצור LAN של 56K בין 2 המחשבים האלה ? האם ניתן לחבר ל LAN כזה יותר מ 2 מחשבים ? ניתן להשתמש במרכזיית טלפון ארגונית ישנה בשביל זה ? כמה יכולה לעלות מרכזיה כזאת הכי פשוטה ?

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by slimshady21,

שלום. יש אצלי שני מחשבים עם וינדוסXP. מחשב אחד שמחובר למודם כבלים (terayon) דרך USB, והמחשב השני מחובר לאותו מודם דרך כבל רשת. אז יש אפשרות ליצור ככה רשת בין שני המחשבים? או שאני צריך לחבר את הכבל רשת בין שני המחשב?( ואז רק מחשב אחד מחובר למודם, דרך USB) ועוד משהו, כשאני נכנס לחיבורי רשת במחשב שלי אני רואה שני אייקונים - אחד "התקשרות 1394" , והשני "Local Area Connection", למה יש שם שניים? מה אומר בדיוק כל אחד? אני לא כל כך מבין בזה ואשמח להסבר. ד"א במחשב האחר יש אייקון נוסף שנקרא "Local Area Connection 3"..... ?

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by tood,

בוקר טוב, מערכת הפעלה וינדוס אקספי פרו, מחשב בן שנה ניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית 3d.com וכן tp-link באמצעות כרטיס רשת יואסבי ללא הצלחה. המוזר הוא ,יש לי מחשב ישן משנת 2002 נייד קומפאק פרסריו 700 וכאן ללא כל בעיה אני מצליח להתחבר לרשת באמצעות כל סוגי הכרטיסי רשת.כולל אותו כרטיס רשת. המחשבים נמצאים באותו מרחק מהראוטר כ-6 מטר. אחד מתחבר והשני לא. השגיאה היא:שגיאה - Microsoft Windows XP -8603349C97 (מחשב זה, ‏‏בהתאם לתוכנת השירותים האלחוטיים הפועלת במחשב זה, ייתכן שאשף התקנת רשת אלחוטית לא יפעל. לקבלת פרטים, ראה מאמר 871122 ב- Microsoft Knowledge Base באתר Microsoft.com 8. פעלתי על פי המאמר אך גם לא נפתרה הבעיה.אגב הנה הלינק : http://support.microsoft.com/kb/871122/he

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by OferTL,

יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by yak2060,

שלום !! ראיתי פרסומים על מכשיר המשפר קליטה ברשת . לבעלי נסיון האם עובד ? ואיזה מהמוצרים ,אם , כדאי !!

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  13. ניסיתי לבצע זאת ב-XP דרך NETWORK CONNETCTIONS ואז DISABLE אבל נורית ה-INTERNET ממשיכה להבהב כך שנראה לי שהראוטר עדיין מחובר לא? תודה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  14. יש לי נתב D-Link DI-714P+. אני מעוניין להגיע למסך הSetup, מסך כזה (כדי לפתוח פורטים ודברים כאלה): http://www.echolink.org/images/D-Link.jpg לפי חוברת ההוראות, אני אמור להכניס את הכתובת הבאה בדפדפן: http://192.168.0.1 כשאני מכניס את הכתובת, זה חושב ובסוף לא מוצא. מה עליי לעשות?

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  15. 1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים

16. Started by Tal14,

שלום עד היום היה ברשותי מחשב בודד עם מודם רגיל בקרוב אני קונה עוד מחשב ומעוניין לחבר גם אותו לאינטרנט כמובן שהבנתי שצריך ראוטר (במקרה שלי אני רוצה אלחוטי), אבל במחשב שיש ברשותי כיום אין כרטיס רשת, עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בראוטר אלחוטי בלי כרטיס רשת באחד המחשבים או בלי כרטיס רשת בכלל ? ואם כן איך ? תודה

• 16 תגובות
    • 962 צפיות
  17. כמה מחשבים מינימום צריך ? +הערות/הארות כרגע יש לי שתי מחשבים - אחד חדש (במפרט) ופנטיום 3 800mhz אני מתכוון לעשות קורס רשתות של סיסקו עוד שנה וחצי בערך מסיבות אישיות אז עד אז חשבתי ללמוד בשיטה עצמאית network+ של compTia תודה יהודה.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by Spiritus,

קיבלתי באן ב DC++ וכבר יומיים אני לא מצליח להיכנס להאב. אמרו לי בפורום כללי שאם אני ישנה את ה ident אני יוכל להיכנס. בכל מיקרה מה זה ident , ואיך אני משנה אותו ? תודה מראש !!!

19. Started by dotcom1,

מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  20. בימים האחרונים שמתי לב שכאשר אני מחובר לאינטרנט ושום תוכנה לא עובדת (גם לא ב tray), שמתי לב ששני המחשבים "עובדים" לחצתי אליהם ואני מוריד ומעלה מידע בקצב של קילו ביטיים בודדים. נכון שזה כלום אבל לפני כשבוע לא היה לי... בדקתי וירוסים וגם עם התוכנה NetLimiter שיראה אולי איזה משהו של Windows עושה את זה, אבל כלום הוא מראה לי 0 בגם בהעלה וגם בהורדה. אני מחובר לבזק בינלאומי 750KB אם זה משנה. מישהו יודע למה זה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 962 צפיות
  21. זה די דחוף, כי אני חייב חייב לבדוק מערכת פורטל חדשה ולצערי השרת הרגיל שאני משתמש בו (טריפוד) נפל, וזה די דחוף כי יש לי דד-ליין לבניית אתר, ואפילו לא בחרתי באיזה מערכת אני אשתמש... (מתלבט בין ניוקוף למאסטרניוק), אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר. בתודה מראש, אביעד פארן.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by Labamba,

מחפש לקנות או לבנות

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  23. חיברתי מדפסת לנתב DLINK 2760U (בזק). מכל מחשב עם מ"ה XP אין לי כל בעיה להגדיר ולהשתמש במדפסת. ממחשב עם Vista-Home אני לא מצליח להגדיר את המדפסת. לא נוצר כל זיהוי שלה בזמן ההגדרה. במחשב מותקן FW של נורטון. ניסיתי לבטל - לא עזר. האם מישהו נתקל כבר בבעיה כזו ויש פתרון? בנוסף, לא מצאתי בתפריטי הנתב מסך סטטוס המראה שהנתב מזהה המדפסת (למרות שכאמור היא קיימת ופועלת).

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  24. Started by exercise,

האם יש תוכנה חינמית לחלונות שיכולה להחליף (זמנית ?) את הכתובת MAC של כרטיס רשת ?

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  25. מדובר על מחשב מק חדש. כאשר מוגדר using dhcp הוא מקבל ip ויש פינג לראוטר והוא לא גולש וכאשר אני מגדיר using dhcp with manual address ואני שם את אותה הכתובת כמו שהמחשב קיבל באופן אוטומטי (ולא הצליח לגלוש) הוא גולש. רק כשאני מגדיר לו כתובת ידנית הוא מתחבר וגולש.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.