עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מחובר ב ADSL דרך כבל רשת למחשב. בעבר היה לי מהירות גלישה 15MB הכל עבד יפה ותקיןץ ולא היו בעיות אינטרנט. לפני 3 חודשים עברתי למהירות גלישה אינטרנט גבוהה 50MB כעבור כמה חודשים משהו מוזר. לפעמיים מופיעה לי חלון קטן וניעלם. בזמן הגלישה אינטרנט לא היו ניתוקים. האם זה לא בסדר או זה נורמלי? מה לעשות. להמשיך כרגיל או לא בסדר? בתודה מראש! [ATTACH=CONFIG]6280[/ATTACH]

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  2. מכיוון שהורדות במטורט די זוחלות אצל הספקיות שלנו שמבטיחות לנו חבילות עד X MB ולא X MB אז אני מוריד קבצים ב HTTP כשאני צריך משהו מהר ומכיוון שאני קמצן מכדי לשלם עבור חשבון ב RAPIDSHARE אני עושה זה אתה זה בשיטה הישנה והטובה הורדה ניתוק התחברות הורדה וכן הלאה ... בשבוע האחרון שמתי לב למשהו חדש, מעכשיו נראה שאצל בזק בין לאומי ניתוק =/= קבלת IP חדש כמו שזה היה מאז ומעולם מעכשיו בשביל לקבל IP חדש צריך לרוב להתנתק להתחבר פעמים יש עוד מישהו שנתקל בזה ??

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by adigolds,

אם אני עובר לספק אינטרנט אחר (Netvision) יש לי אפשרות להחליף למודם מסוג USB. היום יש לי מודם Alcatel ((שחור) מחובר לכרטיס הרשת. האם כדאי להחליף למודם ה-USB ? האם זה ישפר לי את השימוש ב-ADSL ? ניסיונכם... ???

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  4. Started by Aviko,

אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by yoniby,

שלום, אני מנסה לעבוד עם התוכנה הנ"ל ברשת הביתית והוא רושם לי שאין ברשת שלי terminal services מה זה אומר? האם יש דרך שבכל זאת אוכל לעבוד עם התוכנה? תודה

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  6. Started by naord,

יש לי וידוס 7 אני מחובר בלאינטרנט דרך ראוטר ב wireless יצרתי חיגן VPN כאשר אני מתחבר ב- VPN לרשת הזו, אין לי אפשרות לגלוש באינטרנט כאילו ה internet explorer לוקח את החיגן ה VPN כדיפולט לגלישה באיטרנט כאשר אני מתנתק מה VPN יש לי אפשרות לגלוש באיטרנט חיפשתי מהגרות איזה משהו שיגרום לחייגן ה- wireless להיות העדיפות ראשונה על פני ה vpn ולא מצאתי יש לימשהו רעיות ?

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  7. Started by Sharks,

התחילו לחסום? בעיקר שישי שבת. ובערבי הימים האחרים? מה נשאר? אורנג'? :'(

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  8. הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  9. אם אני מחבר ברשת שני מחשבים בבית ועושה להם שיתוף של האינטרנט, אז האם אני צריך שבשניהם יהיה מותקן firewall או שמספיק שיהיה מותקן במחשב הראשי?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by kalda01,

יש לי נתב TL-WR941ND גירסת חומרה 3.6 האם מישהו הצליח להתקין קושחת DD-WRT על הנתב הזה בהצלחה ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  11. נא להסביר בשפה פשוטה ומובנת. בתודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  12. יש לי רשת עם שרת 2003 מכל מחשב אחר אני מצליח להיכנס לתקיה עם הסיסמא והשם משתמש שלי רק במחשב אחד שחטף סוס טוראיני לדעתי הוא דפוק איזה שרות ואני לא יודע איזה. עזרה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by Qtec,

BR-6114Wg Firmware Version : 2.11 Edimax Web Site Release Note ( BR-6114 WG ) 2.11 2005.05.28 Fixed: - The PPPoE's connect on demand function can not work properly. - URL blocking enabled sometime will cause problem. - Ftp ALG problem, sometime will cause connect failed. - The current time is wrong. - PPTP pass-through with cisco VPN router problem. - PPPoE can not attach service name problem. - Router will reboot when traffic over 30 Mbps (packet siz 64). - URL blocking can't block subdirectory in URL or directory only. - Can't filter MSN in IP filter problem. - DDNS will registered LAN IP in l2tp mode problem. - PPPoE compability with Philippine ISP…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  14. היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by yigal83,

שלום ברשותי נתב/ראוטר של בזק ולו 4 יציאות קוויות וכן wifi בתדר 2.4G & 5G. המערכת עובדת בקצב מובטח של 40M כשבפועל אני מקבל כ 60M בבדיקות שונות שאני עושה. כאשר הטלפון שלי (Samsung Note 9) מתחבר לרשת הביתית (ב wifi) כל האינטרנט הקווי ובכלל קורס (רק הטלפון שלי מקבל את הנתונים). לדוגמא, אני עושה ping קבוע ל google למשל, וכשהטלפון מתחבר אני רואה שזמן התגובה עולה ואפילו יש timeout קבוע עד שאני מתנתק מה wifi. התופעה הזו לא קוראת כשאני מתחבר לרשתות wifi אחרות (לא בבית). טכנאי אינטרנט בדק את המכשיר והנתונים/הגדרות מסביב ואמר שהכל תקין (החליפו לי לייתר ביטחון את הראוטר). גם טכנאי הרשת הקווית בדקו ואמרו שהכל תקין מבחינתם. אם הטלפון שלי (בפועל זה…

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  16. שלום. העלתי כאן לפני כמה שבועות בעיות שיש לי עם ראוטר D-Link DIR300. הבעיות הם של עוצמת אות אך בעיקר מהירות. המהירות כל הזמן משתנה והיא לאחרונה מגיעה כבר ל11, 12 mbps עד שכבר אין אפשרות לגלוש. התכתבתי עם התמיכה הטכנית של די-לינק והם הציע כל מיני דברים ובעיקר אמרו שקליטה של 24mbps זה סבבה ועדיין מהיר, אבל לגבי המהירות הזו אין לדעתי משהו שיוכלו לומר לי. הבעייתיות היא שאין שינוי במיקום האנטנה החיצונית של כרטיס הרשת או בתזוזה בדירה, או של הראוטר כשיש שינויים לטובה או לרעה. חוסר היציבות הזה של הראוטר ממש מתסכל, לא בשביל זה קניתי אותו. ניסיתי למחוק את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי [D-link G-DWA 110 usb] כמו שהציע מישהו כאן בעבר ולהתקין מחדש אך ללא שינוי. השאלה שלי אם ב…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by ofir,

היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  18. דוד שלי אמר לי לקנות אותו. אני לא מבין ממש ברשתות ובנתבים אבל כבר נמאס לי מהחוטים המייאשים האלו שמטיילים לי לכל אורך הבית ממחשב למחשב כרגע אחותי מחוברת אלי דרך ICS שזה פשוט מוציא אותי מדעתי כי כל הזמן המחשב צריך להיות פתוח אז דוד שלי המליץ לי לקנות נתב אלחוטי שפשוט יאפשר לי לגלוש בנוחיות ללא חוטים ובלגאנים של ICS . מה יש לכם לומר על הנתב WRT54GL ? הוא יכול לאפשר לי ולאחותי לגלוש כמו שצריך ? הנה תמונה של המצב המסובך כעת. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  19. 2 שאלות יש לי, 1: יכול להיות שגם באמיול וגם בביטורנט אני מוריד לאט (לא עובד את ה40 בכלל) בגלל המודם נתב שלי למרות שהפורטים פתוחים? ז"א, יכול להיות שהוא מאט לי את המהירות הורדה? 2: איך אני יכול לחסום לתוכנה כמו בבילון גישה כללית לרשת?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by uploco,

יש לי שני מחשבים שמחוברים עם שני כרטיסי רשת אני יכול להעביר מידע בייניהם אבל לא אינטרנט (יש לי מודם adsl חיצוני) מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  21. שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  22. חברים שלום רב, רכשתי ביום שישי את הרואטר WRT54G Linksys ויש לי מודם TRAYON כחול כזה שהוא מחובר לכבלים, הספק אינטרנט שלי הוא ברק וכשאני ניסיתי להתחבר לאינטרנט לאחר שהגדרתי את הראוטר שיעבוד ב-L2TP לא הצלחתי להתחבר. אני מקבל הודעה ב-STATUS של הראוטר שהוא אומר "CAN NOT FIND PPTP SERVER" מישהו בבשה יכול לעזור לי?? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by MZS,

אני רוצה לחבר שני מחשבים עם כבל מוצלב ברשת 1GB באורך של 20 מ'. :s05: מה הדרישות לכבל (איזה סוג), והאם אתם מכירים חנויות המוכרות לפי מטר?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  24. שלום לכולם. לפני כמה זמן טפלתי בתקלה ששם מחשב בדומיין שלי לא הגיב לכתובת UNC אלא אם הייתי מוסיף לו את הסיומת דומיין המלאה.הקטע היותר הזוי הוא שהוא הגיב לפינג ואם הייתי מוסיף ping -a אז הייתי מקבל את הכתובת המלאה. לאחר שבדקתי אני וחבר שלי כל מיני דברים (התקנת כרטיס רשת מחדש. flush dns,ביטול שרתי wins ושימוש רק בDNS ועוד כל מיני דברים כאלה..) תהיתי אם אני יכול להכין קובץ שיהיה מעין routing table למחשב ואז למשל לעשות הפניה של computer11 = computer11.domain.domain? זה פתרון עקיף אבל אם אפשר זה יפתור תתקלה.. אז: 1) יש אפשרות לכתוב קובץ כזה? 2) מה הפורמט ומה הsyntax שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by gabrielf,

איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500

• 1 תגובה
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.