רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
רכשתי מחשב חדש עם כרטיס רשת אלחוטית. לא מצליח למצוא את ה-MacAdress של הכרטיס רשת - המודם מאובטח ומזהה חיבורים על פי macadress. חיפשתי מדריך לבניית רשת אלחוטית בכל הקישורים שצרפתם ולא מצאתי
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן חברים אני עורך מספר מפגשי הדרכה בסגנון הכרת המחשב לאנשים מבוגרים. יש לי כיתת הדרכה עם 7-8 עמדות מחשב תקינות. כשאני אעביר להם את המידע מן הסתם חשבתי על דרך בה אני אשלוט מעמדת מחשב אחת לצורך הדוגמה או מהלפטופ שלי על שאר המחשבים שנמצאים בכיתה, מה שיגרום לי להעביר/להמחיש להם את המידע בצורה יותר נוחה. ברמת הידע הבסיסית שלי תארתי לעצמי שיהיה מחשב אחד דרכו ובאמצעות תוכנת שליטה אוכל לעשות את העבודה, אך נוכחתי לדעת שפשוט אין! מה אוכל לעשות / מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר בה כן אצליח להשתלט על כל המחשבים? במידה וישנה האפשרות, אשמח להשתמש בלפטופ שלי ולחסוך אפשרות של שימוש בעמדת מחשב אחת לטובת המשתתפים, אם בכלל זה יהיה אפשרי. המחשבים מחוברים לרשת באמצעות ראוטר + מודם שמחוברים לאח…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד המחובר ע"י רשת אלחוטית הנמצאת בביתי, אך יש בחדר שלי מחשב נייח בנוסף לזאת האם יש אפשרות לחבר ביניהם עם כבל רשת ושגם הנייח יזכה להנות מהאינטרנט ? קראתי בתרד של הFAQ ומדובר שם על ווינדוס XP אך במקרה שלי בנייד יש ווינדוס 7 ובנייח ווינדוס 7 האם יש אפשרות ? ואם כן איך עושים זאת ? תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, אני מתנצל מראש על הבורות שלי ברשתות ובאינטרנט :-X אתמול אחי הקטן שיחק באיזה תוכנה שעושה משהו ל IP (אם אני לא טועה rat משהו), ולפתע השתנה לי ה IP ה"ראשי" (כלומר כשנכנסתי ל whatismyip.com ה IP היה אחר לגמרי). הדבר גרם ב Modern Warfare 2 קשיי התחברות (או שזה פשוט IWNET?) והפך את מצב ה NAT שלי מ Opened ל Strict. מה לעזעזל אח שלי עשה ואיך אני מתקן את הנזק (ושוב, סלחו לי שאני NOOB בכל מה שקשור לאינטרנט ) ?
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גר בבית עם 3 קומות (מרתף, כניסה, וקומה 2). יש לי ראוטר (BR-6524N של אדימקס) במרתף. אין קליטה כמובן בקומה העליונה של הבית. חשבתי לקנות AP או עוד ראוטר שיש כ-AP ולמקם אותו בקומת הכניסה ובכך להגדיל את טווח הקליטה לכל הבית. אני מתלבט בין שני המוצרים הבאים: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=835 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=773 הראוטר ישמש רק כ-AP.. כך שהטיעון של "עדיף לקנות ראוטר, למקרה שתרצה ראוטר לא AP," לא תקף. בנוסף, אני מעדיף להתעסק כמה שפחות עם הגדרות. לכן נראה לי שיהיה יותר נוח לקנות AP ייעודי. אני צודק? חיסרון שקיים ל-AP זה שהוא פועל רק ב-B ו-G. והראוטר שלי כרגע תומך ב-B G N. אין לי שום מכשיר \ כרטיס רשת שיודע לעבוד עם N. מה אתם…
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כתובת MAC אחרי פירמוט לא נמחקת? היא נשארת לתמיד?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! 1)אני צריך ליצור 420 יוזרים עם השמות user01-user420 2)סיסמא:password 3) password never expired עדיפות ל-DSADD אשמח לתשובה בהקדם!!!!
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
יש לי נתב TL-WR941ND גירסת חומרה 3.6 האם מישהו הצליח להתקין קושחת DD-WRT על הנתב הזה בהצלחה ?
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WR700N ראיתי שהנתב הנ"ל מסוגל להמיר תקשורת WIFI ו 3G לתקשורת קווית (ENTERNET) וההפך?? בנוסף ראיתי שהוא מסוגל להיות ריפטר ו AP אבל אני לא בטוח בזה, האם כל מה שאני חושב זה אכן נכון? מה הוא עוד מסוגל לעשות? אפשר לחבר אותו לתקע ישראלי של 220V? (בתמונה אפשר לראות שהוא מתאים לשקע של ארצות הבריט 110V)
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם XP שמחובר עם כבל למודם אלחוטי של בזק. המחשב השני עם VISTA HOME צחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB של בזק. המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר לרשת ולגלוש. כשאני לא מצליח להתחבר אני רואה שעוצמת הקליטה עומדת על 60% בערך שזה נראה לי סביר. ניסיתי אפילו ללא הצפנה - עדיין המחשב המרוחק לא תמיד מצליח להתחבר. ישנם כמ אפשריות: 1. האם החלפת כרטיס הרשת לכרטיס PCI תתן לי חיבור טוב יותר? 2. האם יש בעיה כלשהי ב-VISTA בנושא? אפשר להחליף את המיקום של המודם. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מהאנשים שלפעמים מורידים עידכונים מהאתר של מיקרוסופט, עשיתי ככה שהם לא מזהים שאצלי לא וינדוס מקורי ואני יכול לעשות את העידכונים כמה שאני רוצה.... אני השתמשי בפיירוול של וינדוס בדרך כלל, אבל פתחתי שם את כל הפורטים הנחוצים לביטקומט, והוא עבד יופי, על מהירות מלאה של 180 קילולשנייה... אין לי אנטיוירוס, ואין לי פיירוול. אני יכול להשתמש גם במודם כפיירוול ולחסום פורטים אבל אני לא עושה את זה... קיצר, בעידכון האחרון שהורדתי מהאתר של וינדוס אפדייט, אחרי זה המהירות של הביטקומט שלי לא עוברת את ה30!!!!!!! :kopfpatsch: הבעיה מופיע רק בביטקומט!!!!! ניתקתי את הפיירוול של XP, וניתקתי את הפיירוול של המודם, אני אמור להיות פתוח לגמרי ופרוץ לגמרי, ואני עדיין מוגבל! מ…
-
- 11 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס רשת מסוג- 3Com EtherLink XL 10/100 PCI For Complete PC Management NIC (3C905C-TX) ואני מחפש בנרות דריבר אשר יתאים למערכת הפעלה win98. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בחיפושים. :-*
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
[h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי האב. העברנו את המחשב הראשי (שלי) למעלה, ואת המשני (של אחותי) השארנו למטה, ליד ההאב וקופסת ה ADSL. אז חיברתי את המחשב הראשי לכניסה הראשונה של ה HUB ואת של אחותי לכניסה השנייה. חוץ מזה חיברתי כבל מיציאת ה OUT בהאב לקופסת ה ADSL. יש לי בשני המחשבים WINXP, בראשי הוא PRO באנגלית ובשני הוא HOME בעברית (לא נראה לי שזה מהווה בעיה). עכשיו לחצתי בהגדרות של ההתקשרות על SETUP A HOME OR A SMALL OFFICE NETWORK, ושם בחרתי שהמחשב הראשי מחובר דרך האב יחד עם עוד מחשבים וכך הוא מתחבר לאינטנרט (האפשרות הראשונה במסך השני כשאני בוחר ב OTHER). לאחרמ כן נדרשתי לבחור את החייגן שאיתו אני מתחבר לאינטרנט, ובחרתי בו (החייגן מקונפג כבר להתחבר ישירות לספק שלי, בלי הפורטל של WOW). לאחר מ…
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היום יש לי רשת של 2 מחשבים בין כרטיסי רשת. אני רוצה להרחיב את הרשת להוסיף עוד מחשב המחשבים הם : AMD XP 1700 - שהוא יהיה השרת (WINXP) AMD 900 (WINXP 233 פנטיום - WIN98 אני מאמין שהדבר הכי טוב יהיה לחבר אותם עם HUB לפי מה שהבנתי אני מחבר את המודם בכבל ישר, נכון? ובאיזה כבלים אני מחבר את המחשבים ל HUB? ישר? מוצלב? איזה HUB אני צריך? (כמובן כמה שיותר זול!)
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
לאחרונה, הגיעו לשוק מספר נתבים "דמויי N" התומכים רק ב-150Mbps. רוצים לדעת מי הם ומה התכונות שלהם? האם כדאי לקנות אותם? כל התשובות בפוסט החדש בבלוג שלי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=325. הערות והארות, ניתן להשאיר גם בבלוג עצמו. סופ"ש טוב. CHEIF
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן אני תמיד היסטרי בכל הנוגע לעידכונים אולם שמעתי שעדכון הנתב יכול ליצור בעיה? אם לא היכן אוכל להוריד את העדכון?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
היתי רוצה להשוות עם מישהו שיש לו חבילה של 1.5M ולראות כמה הוא מקבל פה http://us.mcafee.com/root/speedometer/testing.asp קיבלתי 130K חשוב! שלא יהיה עוד דף חוץ מהדף שעושה את הבדיקה והטסט לא עובד עם FF רק עם IE מחכה לתוצאות
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב לפני כשנה התחלתי עם כל הקטע של ה-HD אז אמרתי לעצמי צריך הרבה מקום יש לי את המחשב הזה כרגע ומחוברים אליו 7 דיסקים קשיחים והוא מרעיש קצת ויש לי עוד דיסקים קשיחים שלא יכול לחבר מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מארז - Antec P180 השאלה שלי אם אפשרי לקנות מחשב, מארז שיכולים להכנס אליו 10 דסיקים קשיחים של 2טרה לוח אם כרטיס רשת לשים את המחשב בחדר אחר שיהיה בלי מסך איך שאני מדליק אני יוכל להתחבר אליו דרך המחשב שלי בחדר וככה לשלוט עליו מאצלי שתיהיה לי גישה אליו ושהעברת הנתונים תיהיה מהירה (יש לי כבל רשת מהחדר שלי לחדר השני איזה 15 מטר) יש דבר כזה? יש פתרון אחר ? אני מוריד סרטים בלי סוף וכל פעם שאנ…
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני עכשיו ב2.5 מגה... וזה לא קצת אני יודע אבל אני מסתכל על כלל העולם וזה פשוט דפוק... אנחנו מדינה מאוד מפותחת מבחינה טכנולוגית שמובילה הרבה מהפכות בתחום הזה ורובם אפילו באינטרנט! ועדיין, אני ישלם בשביל 5 מגה את אותו מחיר שמישהו בפריז ישלם ל100 מגה! איך זה הגיוני? \= וגם הקטע של האפלאוד... ברוב העולם אם לא בכולו הנורמה זה שהאפלאוד במסלולים הנמוכים הוא לפחות 50%! ובגבוהים יותר כמו 100 מגה אז יש 10 מגה אפלאוד... אז אני יודע שעכשיו בזק עובדים על משהו ניסיוני של 8 מגה... מזל טוב P: מישהו יודע אם יש עוד משהו שמתקרב בעתיד הקרוב? או שנסבול עוד כמה שנים עד שיתעוררו...? ל012 יש משהו שמתקרב? ועוד משהו קטן... מישהו יודע במקרה אם יש משהו למגזר העסקי שקצת יותר מהיר? אפילו לחב…
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מחפש המלצות למאיץ טווח, מחיר סביר, עדיף מחול
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא? הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים. עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על כל אחד מהדברים וכמה זה עולה? עריכה: במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT) 1.5 Mb
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ראוטר מסוג WRT54GL של לינקסיס עם DD-WRT. הראוטר עובד מצויין תחת המגבלות שלו (מהירות ההעברה האלחוטית בפועל היא באיזור ה 8Mbs). זה קצת איטי, הייתי מעוניין במשהו יותר מהיר. צרכים: 1. מהירות תעבורה אלחוטית גבוהה ככל האפשר (יש תמיכה בתקן n עבור רוב המכשירים, נראה לי). 2. תמיכה ב6 התקנים אלחוטיים. 3. תמיכה ב 4 התקנים חוטיים. 4. יציאת USB אחת (בינתיים, לפחות) 5. אם אפשר תמיכה ב dd-wrt. תקציב: עד 400 שקל, אפשר ורצוי לחסוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-