עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני רוצה להגדיל את טווח הווי-פיי בבית (לא ע"י רפיטר, יש לי נק' אינטרנט קווי) מחפש ראוטר זול ואמין שיספק לי אות וויפיי איכותי בשאר הבית (רחוק מהראוטר המקורי של פרטנר - D-Link DSL-G256DG ) ושיש לו גם יציאה קווית למקרה שארצה לחבר אליו EThernet מישהו מכיר את הראוטר הזה ויכול להמליץ (או להמליץ על מוצר דומה) https://www.amazon.de/RT-AC51U-Router-Ethernet-Steuerung-Multifunktion/dp/B00B036U3M/ref=sr_1_3?keywords=router%2Baccess%2Bpoint&qid=1561984767&refinements=p_72%3A419117031%2Cp_n_shipping_option-bin%3A2019341031&rnid=1703609031&s=computers&sr=1-3&th=1

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי רשת של שלושה מחשבי בבית, במחשב שלי(1) שמחובר ישירות לADSL מותקנת מע' XP, במחשב של אבא שלי(2) מותקנת מע' WIN98SE ובמחשב הנייד(3) מותקנת גם מע' XP קיצר בכלם יש שיתוף אינטרנט וקבצים אבל משום מה אני לא מצליח לראות את המחשבים האחרים מהמחשב שלי (1) כלומר שאני לוחץ על MY NETWORK PLACES-> VIEW WORKGROUP COMPUTERS ואת המחשב שלי דווקא רואים ממחשבים 2ו3 בלי בעיה...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. [h=1]מוגדר על מהירות 40- יהיה 40?[/h]

4. אני גר בבית עם 2 קומות. הראוטר שכרגע יש לי נמצא למעלה באחד החדרים ומחובר ישירות למחשב. המחשבים האחרים בבית (עוד 2 למעלה ונייד למטה) מתחברים דרך כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה היא שלמטה במחשב הנייד, הקליטה לא ממש טובה והאינטרנט שם כל הזמן מתנתק וצריך לחפש נקודת קליטה טובה כל הזמן כדי שהאינטרנט יעבוד שם ולא יתנתק וזה די משגע . אני צריך המצלמה לראוטר חדש, עם טווח גדול, כמו שתיארתי למעלה, שלא יעלה הרבה ושפשוט יעשה את העבודה (יש לציין שכל הבית בנוי מקירות גבס). תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולכם. תהיתי אם ניתן להגדיר ראוטר אלחוטי להפסיק לשדר כשאין לו צורך לתקשר עם אף מחשב - לדוגמא, כאשר כל המחשבים בבית אינם זקוקים כרגע לחיבור לאינטרנט או כבויים. כך, הראוטר פשוט "מאזין" לתקשורת ומשדר רק במידת הצורך. אני פשוט הולך לרכוש ראוטר אלחוטי בקרוב שהולך לשבת בקרבתי (גם למיטה וגם לכסא העבודה מול המחשב, אין לי דרך להמנע מזה), ובעקבות כל הסיפור עם הקרינה לאחרונה, אני מנסה לחשוב על פתרונות יצירתיים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לאחרונה הקמתי בבית רשת בין שתי מחשבים. לא כול כך הצלחתי להבין איך אני מעביר קבצים בין שתי המחשבים אפשר בבקשה הסבר קצר בשפה שגם טכנופוב כמוני יצליח להבין? הרשת מבוססת על ראוטר אלחוטי. על שתי המחשבים מותקן win xp pro

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ShaiLevy,

שלום, יש לי Edimax 6504 בערך 3 שנים והוא נתב נוראי, האכיל אותי מרור כל הזמן הזה וגם כשהחלפתי אותו זה לא עזר ממש. (ה uptime שלו אף פעם לא עובר את הכמה ימים, לפעמים הוא נכנס ללופ של חצי שעה-שעה שהוא עובד לכמה דקות ומאתחל את עצמו וכו וכו') בקיצור נכנעתי ואני רוצה לקנות נתב N חדש. יש פרמטר אחד ויחיד שקריטי לי: יציבות. אני לא רוצה למצוא את עצמי מאתחל את הנתב פעם-פעמיים בשבוע וגם לא בחודש. מחפש נתב שנשא למעלה וממשיך לעבוד יפה לאורך זמן גם אני מקשה עליו עם uTorrent או כל דבר אחר. דברים אחרים כמו חיבור USB , Gigabit או סתם דברים אחרים יכול להיות נחמד. הנתב יהיה ממוקם במקום שלא מאוורר טוב אז כל נתב עם נטיה להתחמם נפסל מבחינתי. אשמח גם יהיה מדובר בנתב שיצא לשוק יחסית מאוחר יתר מאחר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by ben582,

היי חשבתי לצרף לפורום סרטון הסבר על ההבדל בין הוט לבזק https://www.youtube.com/watch?v=3nrg2YihNVA&t=25s

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shlomom,

לבעלי הנסיון שבכם, נפל לידי ראוטר אלחוטי linksys BEFW11S4 ver 4. הבעיה היא שנורית ה Power מהבהבת באופן קבוע ולא ניתן להתחבר לראוטר בפורטים של ה Ethernet מאחור. כמובן שאין wireless. לפי Cisco זה אומר שה Flash האחרון לא הצליח ולכן יש לבצע ידנית עם tftp. ניסיתי גם ללחוץ 10 שניות על Reset כדי להחזיר אותו ל Factory Defaults, אבל הוא לא מגיב לפינגים ב 192.168.1.1 (המחשב שלי ב 192.168.1.2). האם אתם מכירים איזה דרך נוספת לאושש את הראוטר? רעיונות יתקבלו בברכה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by mrraz,

" בתכנית מסלול האינטרנט המהיר קיימת התחייבות עד 30/3/2010 דמי היציאה כפי שמחושבים לתאריך 29/3/2010 הינם 44.08 ש"ח " עכשיו מה הם מצפים ממני, למהר ולהודיע על ניתוק ולשלם 44.08 ש"ח או לחכות יום ולנתק בחינם ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. משרד התקשורת דחה את בקשתה של חברת HOT לקבלת רשיון ISP. הבקשה נדחתה כיוון ש-HOT לא הציגה תוכנית עיסקית לשירות האינטרנט שלה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000549233&fid=585 ---------------------------------------------------

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zuq,

שלום, יש לי רשת אלחוטית בבית בין שני מחשבים המריצים איכס פי, הרשת עובדת- ניתן להעביר קבצים ולשחק, אך ברגע שאני מפעיל את אפשרות שיתוף אינטרנט המחשבים הופכים להיות לא זמינים, וכאשר אני מבטל את האפשרות המחשבים חוזרים להיות זמינים. אני משתמש במודם ALE070 בחיבור dial up. מה עלי לעשות כדי לתקן את הבעיה? ניסיתי להתקין את הרשת מחדש והבעיה לא נפתרה, הפיירוול סגור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אין לי את ה Advanced במאפיינים של החייגן יש לי אבל יש שם רק "הגן על מחשב זה.... חומת האש" אבל אין את כל הדברים שיש פה: לפני שעשיתי פורמאט היה..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dimashk,

הגרסה הנוכחית Gv8baa3.253, הגרסה האחרונה שקיימת היא Gv8baa3.281. לא מצאתי שום מקרא של חידושים בעדכונים של Firmware. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by asta,

שלום amigos ניסיתי להשמש ב-Shareaza אולם קיבלתי מהירות עלובה ביצעתי - Shareaza Connection Test ניסיתי עם הפיירול המובנה של xp sp2 וגם בילעדיו , כשהוא מבוטל אולם התוצאה בשני המקרים זהה אני גולש ב- adsl 2mb דרך בזק בין-לאומי עם מודם b-focus router 312 לא ביצעתי שום שינוי במודם ואני לא עובד ברשת עד כמה שידוע לי המודם הזה תומך ב- router firewall אולם בברירת המחדל שלו הפונקציות הללו לא עובדות במידה וניתקלתם בבעיה דומה אנא עזרו לי בתודה מראש ולהלן התוצאות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום רב, האם RDP .יותר מהיר מ-TEAM VIEWER או ANY DESK? האם השימוש ב-VPN יותר מהיר מהתוכנות הנ"ל? תודה.

17. Started by gershia,

שלום לכולם יש ברשותי (יותר נכון חמותי) netgear DGN 1000 של בזק. עןצמת ה WIFI של הרשת הבייתי שלהם חלשה, גם בחדרים הקרובים לנתב (זה לא ממד). מיכוון שיש ברשותי tp link wr740n (שתומך ב Auto MDI/X) חברתי אותו ישירות לנתב בתקווה שהעוצמת שידור שלו חזקה יותר. את ה tpllink חברתי ע"י כבל רגיל מכניסה רגילה ולא WAN לכניסה רגילה ולא WAN בנתב של בזק. הגדרתי ל tplink כתובת 10.0.0.199. ול DHCP של הTPLINK הגדרתי מרחב כתובות 10.0.0.140-198, זה אמור להספיק לבית שכזה. למחשב היחיד שמחובר פיזית לנתב של בזק יש כתובת 10.0.0.138. יש לנתב של בזק כפתור לכיבוי ה WIFI, לכן כיביתי את ה WIFI של הנתב של בזק ונתתי לwifi tplink שם רשת, וסיסמא. ניתן לגלוש מהמחשב הנייח (שמחובר לנתב של בזק) וע"י מחשב נייד ו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני מחפש HUB עם כניסות USB וכניסת RJ-45 אני רוצה לבנות רשת אלחוטית מבוססת BT ואני מחפש HUB עם כניסות USB שיתחבר לנתב רגיל עם כבל RJ-45 ... נקלתי בעבר במוצר הזה למכירה אבל שכחתי איפה זה היה ועכשיו אני לא מוצא את זה... אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את זה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by BRPOQNT,

מה בעצם מונע קבלת קצב גלישה של 100 הלכה למעשה ? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל קצב גלישה כזה בפועל ? האם החלפת חוטי טלפון רגילים בחוטים איכותיים יותר,תשנה משהו ? אני לא צריך חיבור אלחוטי,אלא רק קווי. האם אני זקוק לראוטר ? האם חיבור קווי בלבד,כן יאפשר קצב גלישה של 100 ?

21. Started by Green,

שלום אני מסתובב הרבה עם מחשב נייד ומתחבר לכל מני רשתות אלחוטיות אבל יש מקום אחד שאני נמצא שם רוב הזמן ואני מתחבר דרכו במקום הקבוע אני רוצה להיות עם IP קבוע אבל שאני מתחבר לכל רשת אחרת אני רוצה שהIP ינתן בצורה רנדומלית יש דרך לעשות את זה? ואם כן איך? תודה...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by XDude,

שלום סרקתי את המחשב שלי וגיליתי הרבה פורטים פתוחים!! סגרתי את כל התוכנות והכל. אני מכיר כמה פורטים למשל 25 שהוא טוב! אבל מה אם השאר איך אני יודע אם זה טוב או רע? מישהו מכיר משהו שיעזור לי, אתר משהו? אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום כי אין לי מושג איפה לשאול את זה! תודה

23. Started by hzhz24,

מהירות האינטרנט שברשותי כ15 מגה (אולי בקרוב 20 מגה) בזק בינלאומי .אז ככה ,המודם שלי כבר עושה בעיות, מעוניין לקנות חדש. אין לי בעיה שהמודם/נתב יהיה מחובר עם חוט למחשב אחד..ולבזק.. רק אני צריך שבמחשב השני תהיה גם קליטה (מרחק כ10 מטר ) . מה ממליצים במחיר כ150 שח ? דוגמא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5458 ולמחשב השני אני צריך ..כרטיס רשת נכון? מה אומרים על זה? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5748 אלו (בלינקים) פחות או יותר טווח המחירים שאני מעוניין לרכוש.אז מחפש משהו אמין עם כמה שפחות בעיות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אני לא מצלךיח איך אפשר לייצא את הפנקס כתובות בדואר של וואלה אפילו שלחתי שאלה לתמיכה שלהם והם לא ענו.

25. Started by Pika007,

דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים