רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני מתקין firewall ואז מפעיל תוכנה אשר מנסה להתחבר לאינטנרט/שרת מסוים/אתר הfirewall מתריע. אני די חדש בנושא, אבל מה קורה כשאני מאפשר לדבר כזה לקרות? איזה מידע נשלח או מתקבל? אני רוצה להרחיב את ידיעותי בנושא, בבקשה המליצו לי איך ללמוד על חומרה בכלל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משדרג ל-15 מגה ואני צריך להחליף את הנתב שיש לי כרגע (AM 604G) לנתב אחר. יש יותר מנתב אחד שאפשר לבחור ממנו או שלא?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.. יש לי בעיה שלא עוזבת אותי ! אין לי מושג מה לעשות וזה מחרפן אותי ואני ממש אודה לקבל עזרה.. אתרים כמו IMDB, MYSPCE, CORBIS לא נטענים לי.. ניסיתי גם בפיירפוקס וגם באקספולרר.. אני רושם את הכתובת.. הדף מלבין (כאילו מעלה אתר חדש) ומאז כלום לא משתנה.. נשאר לי דף לבן מול העיניים.. יש למשהו קצה של מושג מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי רשת ביתית.. אל חוטית - ויש לציין שתוכנות כמו המיול והמסנג'ר עובדות מצוין. מקווה לשמוע עצות .. תודה..
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ברשת בין שתי מחשבים במהירות של 1500 ק"ב. בשני המחשבים מותקן אי מיול. כאשר האי מיול לא פתוח המהירות של האינטרנט טובה, (בדקתי באתר היה 800) כשבאחד המחשבים האי מיול פתוח המהירות אותו הדבר (בדקתי באתר וגם היה בסביבות ה800) וששני האי מיולים פתוחים המהירות צונחת משמעותית (כשבקתי באתר זה היה 30) :s05: הגיוני שהמהירות של האינטרנט תרד אבל לא כל כך.... וגם שהאי מיול היה פתוח באח החשבים לא היה הבדל באינטרנט.. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה... תודה לעוזרים! נ.ב אנחנו מחוברים עם ראוטר בכבלים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש כלי מיוחד שנותן לי אינדיקציה איזה ספק יותר טוב מהשני? כרגע אני באורנ'ג 40mbps/3mbps upload אך יש גם יוזר בזק בינלאומי 40mbps/3mbps upload. פתחתי שרשור דומה לא לפני הרבה זמן אך פרט לכמה לינקים בודדים לא נתנו כלי שיכול לעשות את העבודה כמו שצריך, ולכן הנחתי לזה. היום בשיחה שלי עם בזק בינלאומי ביקשתי להתנתק והביאו לי חודש מתנה ללא התחייבות הם מאוד מדגישים מאוד את כל עניין ה POWER NGN, שקצת מוזר לי כי היום אני לא מרגיש הבדל . דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם/ראוטר מבזק Siemens ADSL SL2-141, הוא התחיל לעשות לי מלא בעיות בזמן האחרון. אני מעוניין לקנות מודם/ראוטר חדש ושהטווח קליטה תיהיה גדולה. אני בבזק ו012 במהירות 2.5מגה או זה משנה. תקציב 200-250ש"ח. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של hot box וראוטר נוסף של linksys אותו אני רוצה לחבר קווית ולהפכו ל AP עבדתי ע"פ המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm, הגדרתי ל linksys כתובת חדשה 192.168.1.90 בטלתי את ה- DHCP והכול טוב ויפה, עבד למשך יום ואז הפסיק, הגדרתי מחדש שוב, עבד זמן מה ואז שוב הפסיק, מה אני לא עושה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אנסה להסביר כמה שיותר ברור את המצב ומה שאני רוצה לעשות יש 3 מחשבים בקומה למעלה שמחשב אחד נמצא בחדר מחוץ לבית(על הגג) בקומה הזאת גם נמצא המודם-ראוטר(של הוט ראוטר ambit u10c019) בקומה למטה ישנם שני מחשבים. אחד מקבל אות חלש והשני נמצא בתוך ממד ולא מקבל אות בכלל) יש לי מודם-ראוטר שהיה לי לפני שעברתי להוט מבזק siemens sl2-141 והבנתי שאפשר להשתמש בו בתור repeater שבעצם ירחיב את טווח הקליטה השאלה היא איך עושים את זה? ניסיתי להשתמש במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אך נתקעתי בשלב שבו אני אמור לשנות את אופן הפעולה של הנתב של hot לכזה התומך בwds וגם לא הצלחתי להכנס לתפריטים של המודם-ראוטר סימנס.. חיברתי אותו למחשב ולמחשב בעזרת כבל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR6104k ויש לי בעיה האינטרנט עובד חלקית אני יכול לגלוש באינטרנט אך אני לא יכול להתשמש בתוכנות כמו איי סי קיו ומסנגר כמו כן איני יכול לשחק במשחקים באינטרנט. יש חיבור לראוטר אך עם זאת כשאני בודק פינג עם הרואטר או כל אתר אינטרנט אחר יש שגיאה - Ping:transmit failed , error code 65 אני אציין גם שכאשר אני מנסה להיכנס לרשת הוא לא מאפשר וכותב - "ייתכן ואין לך הרשאה להיכנס לרשת , אנא פנה מנהל הרשת" אציין כי בשאר המחשבים ברשת הכל תקין ועובד טוב. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי POOL של כתובות חיצוניות, במקום כתובת אחת. אני לא רואה אופציה שאפשר להגדיר דבר כזה ב DLINK, ומעדיף לא לבחור באופציה של מודם ועוד ראוטר. מישהו מכיר אולי דרך? כמו הלינק הנסתר של tr69cfg.html ..... המצב שאני מנסה להגיע אליו הוא שכל ה RANGE של הכתובות יגיע פנימה... ( למשל מ 212.114.134.196 ועד 212.114.134.199) עוד אופציה למרות שנראית לי פחות אפשרית, היא שימוש במכשיר כמודם, אם עדיין אפשרי להתשמש ב WIFI שלו איכשהו....( לא נראה לי אפשרי, אבל נו, שווה לשאול ) תודה לכל מי שיוכל להתייחס.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לציין שעד היום הכל עשר עם הראוטר אבל פתאום המחשב נייד והראוטר לא מצליחים להתחבר לראוטר, לפעמים הם מצליחים להתחבר לדקה שניים ואז שוב הם מתנתקים ממנו. עד עכשיו הכל היה פשוט פיקס יש לציין. שאני מנסה להתחבר באייפון לרשת הוא רושם "לא ניתן להתחבר לasi" וכך גם במחשב נייד. מישו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. הידע שלי בכל עניין הרשתות קרוב לאפס. ברשותי נתב של TP-link מדגם WR841N. ואינטרנט 12 מגה, הספק בזק בין לאומי, ותשתית של HOT. בנוסף לבעיות המוזרות שיש לי בשיתוף קבצים (לא מצליח לשתף - להעלות בTORRENT), לאחרונה אני נתקל באיטיות לא מוסברת התוצאות משתנות כל הזמן. בפועל אתרים עולים באיטיות וכל דבר נטען לאט, בעיקר קטעים בYOUTUBE שלוקח לי לטעון סרטון באיכות נמוכה יותר מ 4 דקות (סרטון של פחות מדקה). רציתי לדעת מה הבעיה, והם הנתב אחראי על האיטיות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת CES 2012 הציגה חברת D-Link 4 נתבים חדשים, שתי מצלמות ותמיכה בענן. היא גם הזכירה במרומז שתציג בעתיד מוצרים המבוססים על התקן 802.11ac. כל הפרטים - כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=1866 CHEIF
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשת שבנויה כך- edimax 6114wg------------PC -------------PC LAPTOP-----Y -שני מחשבים שמחוברים חוטית לנתב באותו החדר, ולפטופ שמחובר אלחוטית לרשת. הקשר בין הנייד לנתב מאובטח בעזרת PSK-pre shared key , של WPA בפרוטוקול AES. רציתי לדעת- א. מהי רמת האבטחה של הקשר? ב. לאחר כמה זמן יש להחליף את המפתח? ג. האם יש סוג הצפנה שאתם ממליצים עליו? ד. האם ההצפנה גורעת מהמהירות? *יש לציין שהרשת האלחוטית מיועדת כרגע אך ורק ללפטופ שלי, אין שידור SSID.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נטבוק (נייד) עם XP HOME ואני מעונין להתחבר איתו למחשבים של ויסטה ע"י רשת AD HOC וזה לא מצליח. נכון לעכשיו אני יוצר AD HOC בויסטה : XP HOME מראה מחובר וויסטה לא רואה שום דבר שמחובר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סוף סוף מצאתי והבנתי באמת מה שולט על ה STREAMING בכל האתרים, זה סה"כ פקודת HTTP ולא שום דבר אחר.השיפור מתרחש גם ב FIREFOX עם ההגדרות גם באקספלורר 9-8 וגם ב CHORME 12 שעכשיו תומך במאיץ אבל עדיין לא חיפשתי איך לשנות את הפקודה. כהלן הפקודות האלו אמורות "להאיץ" את החיבורים באינטרנט או יותר נכון לספק יותר חיבורים בו זמנית, המטרה שלהם הוא שכל חיבור כזה יכול לספק 1-2MB כשבדרך כלל אתם משתמשים רק ב 4 חיבורים ב DEFAULT אתם מקבלים בקושי 6-7 במצב הכי הכי הכי טוב שיכול להיות, כיום במהירויות של 10-12-20 מגה אנחנו רוצים לקבל יותר. אז הגיע הזמן להפסיק את התלונות לספקים על STREAMING לא תקין כי באמת אני עובד באורנג' ועבדתי באקספון ושמעתי לא מעט תלונות בנושא. יש סירטונים שלא משנה מה תעשו ה…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזק מציע 50 MB אנטרנט מהיר האם זה כדאי ? לאיזה שימושים יכול לקוח פרטי להשתמש בקו כזה היום ? שאלה 2 האם בזק או ספק יכול ללקוחות אינטרנט בנפח כזה גבוהה או הכול פקוק ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את הראוטר tp-link WR1043ND. חיברתי אותו לנתב נטגייר 2000 שמוגדר כמודם מבזק והגדרתי את ה-TP-LINK אבל משום מה אין לי גישה לאינטרנט לא בצורה חוטית ולא אלחוטית. אשמח אם מישהו יעזור לי בהגדרת הראוטר הנ"ל. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש כזה מוצר? אם כן, איך קוראים לו? אם לא, אשמח לדעת איך יוצרים שרת מדפסות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתכנת בhtml וניסיתי לעשות שלוש תמונות שיהיו באותה השורה אחת באמצע ושתיים בצדדים מישהו יודע? וגם אם אפשר להגיד לי איך אני עושה שהטקסט נשאר באותו מקום על המסך גם אם אני מחליף מסך כי כל הזמן זה מחליף לי כשאני עובר מסך אז אם למישהו יש תשובה למשהו מזה אני אשמח
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מומלץ? כנראה שאקנה בKSP, אז אשמח למשהו מהמלאי שלהם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בראוטר של d-link, dir-615. עד היום הראוטר עבד נפלא - קליטה מעולה בכל הבית גם בעוצמה נמוכה (אין ממד). היום כאשר ניסתי להתחבר לרשת מהסלון, לא הצלחתי, ניסתי עם שתי מחשבים ניידים ואייפון. ברגע שיוצאים מהחדר עם הראוטר המכשירים השונים לא מצליחים להתחבר לראוטר, מתנקים ממנו או שבכלל לא מזהים אותו - תלוי כמה מתרחקים מהחדר. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבזק הוסיפו את האינטרנט החברתי שלהם אצלי ברחוב, האם יש סיכוי שזה הרס לי את הקליטה בסלון (שפונה אל הרחוב). ניסתי להגביר את האות המשדר למקס' אך ללא הצלחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שחלק ממכם יודעים, אני משתתף השנה בתערכות CES 2010 והכנסים הנערכים סביבה (מידע מפורט כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=8). כתוצאה מכך, והחל ממחר בבוקר (2/1/2010), הנוכחות שלי במתן תשובות טכניות בפורום תהיה נמוכה מהרגיל. במקביל, ובמהלך ימי התערוכה, אנסה להביא לכם חדשות מענינות מהתערוכה והכנסים. אני אחזור לפעילות רגילה בפורום בסוף השבוע הבא.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-