רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות... יש לי שני מחשבים בבית. האחד עם מודם של הוט שמחובר אליו נתב (TP_LINK) והנתב מתחבר למחשב... בחדר הסמוך יש עוד מחשב שמתחבר אליו דרך יואסבי כרטיס רשת שקולט מהנתב...( הכרטיס הזה לא קולט יותר ממרחק ל 10 מטרים מהנתב... הסוגייה היא כזאת... איך אני עושה רשת אלחוטית בכל קומות הבית ( 4 קומות ) שהקומה התחתונה (מרתף) הוא קיר בטון...
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
האולמפיאדה בריו מכנסת תחת כנפיה ספורטאים מכל רחבי העולם וזוהי הזדמנות טובה לקצת סטטיסטיקות. האם שאלתם את עצמכם כמה שמות מתחם (domain) רשומים ברחבי העולם? כמה מהם הם בסיומת com ואיזה מדינה מפתיעה עם הסיומת המדינתית (ccTLD) הנפוצה ביותר? כל התשובות בפוסט הקייצי המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6363
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי. הרשת האלחוטית בנייד שלי שבקה חיים(איזה שיט, הוא עוד לא בן שנה אפילו) והיות שאין לי כוח לחכות שבועיים עם התמיכה של HP, החלטתי שאני קונה אחד חדש וזהו. אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי אמין וטוב, שלא יהיה יקר (עד 200), או בUSB או בEXPRESSCARD. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי, אני חייב להודות שאני ממש מבולבל מכל הנתבים בשוק ומה תומך באיזו מהירות... הבנתי שיש נתבים בתקן N במהירות 300... ופתאום יצא לי לקרוא סקירות על נתבים עם יציאה של 1 ג׳יגה... מה זה אומר? מה המהירות המקסימלית שנתב בתקן N במהירות 300 תומך בה? כמו DLINK DIR615 שיש לי... הוא מספיק למהירות 30 מגה שיש לי היום? ול100 מגה בעתיד? בקיצור - מה הגבול? ד״א חיפשתי בפורום ולא מצאתי... אם יש איזשהו מדריך / הסבר על הסוגים והמהירויות אני אשמח לעיין בו... תודה ענקית!
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קיימים אצלי בבית 2 נתבים: A = מודם נתב משולב של בזק B = נתב בלבד שנרכש באופן פרטי החיבור בין הנתבים הוא באלחוטי באמצעות WDS עד היום היה מוגדר ככה: A מוגדר ברידג' B מוגדר לחיוג PPPoE כל המחשבים בבית מחוברים קווית ל-B ואז צץ לו מחשב נוסף שמתחבר ל-A, מכיוון ש-A הינו בריגד' ה-DHCP שלו מבוטל, והמחשב מקבל APIPA כאשר אני מפעיל DHCP הוא לא מקבל APIPA אך הוא מקבל No Internet Access מן הסתם... אז עשיתי את השינוי הבא: A מוגדר לחיוג PPPoE B מוגדר כנקודת גישה בלבד עכשיו כל המחשבים גולשים והכל טוב ויפה! אבל... ישנה בעייה קריטית. כאשר המודם נתב של בזק מוגדר לחייג מתחילים להם ניתוקים למינהם... הגדרת הניתוק: DHCP של A מחליט שלא בא לו לעבוד - ריבוט והכל חוזר לעצמו. ואחרי …
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי יש לי ממיר פייברבוקס 4k שהוא גם מודם/ראוטר. אני רוצה להשתמש במחשב-ראוטר עם pfsense כמודם/ראוטר ולהגדיר את הפייברבוקס כbridge. רציתי לדעת אם הדבר הזה אפשרי, ומה ההגדרות שאני צריך להגדיר בממיר תודה!
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי ראוטר של TNN מחברת בזק. קבלתי עם הראוטר הזה אנטנה לחיבור אינטרנט אלחוטי ^ אבל עכשיו , לפני שהתקנתי אותו הם שאלו אותי אם אני רוצה אלחוטי או לא כי זה בתוספת מחיר . זה הגיוני ,? או שאני יכול לחבר את הראוטר למחשב בצורה אלחוטית ללא הוספת מחיר ?
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מהי הדרך הכי קלה לעשות את זה ? יש לי ווינדוס אקס פי בברכה, יובל
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
חברת ASUS מציגה נתב חדש עם אנטנות של 9dBi. http://www.netcheif.com/blog/?p=2689
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני הולך בהגדרות לwireless->Wireless SSID Broadcast->disable כרגע הוא אפילו מראה שהוא על disabled ,למרות זאת המנורה של הwireless עדיין דולקת ועדיין ניתן להתחבר אליו בווירלס. פעם אני זוכר שהצלחתי לכבות את זה. עדכנתי את הFIRMWARE לגרסה האחרונה שמצאתי - v4.30.11 (מהאתר של לינקסיס UK). אודה לעזרה.
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי במתנה ראוטר של CISCO מדגם 887VAW. לאחר חיפושים נרחבים ברשת הבנתי שצריך כבל מיוחד כדי לחבר אותו למחשב ולקנפג אותו, בנוסף לא מצאתי כמעט שום בעל מקצוע ברשת שמתעסק עם לקוחות פרטיים. אשמח לקבל המלצה או עזרה בנוגע לטכנאי שיוכל להגיע ולהגדיר את הראוטר. תודה רבה~!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הסדרה כוללת נתב חדש ולראשונה כרטיס רשת במהירות 450Mbps המיועד למחשבים נייחים -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1148 .
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
תערוכת CES 2017, שהסתיימה בתחילת השבוע, ניפקה מעט מאוד חדשות בתחום התקשורת הבייתית. מספר המוצרים החדשים שהוכרזו היה קטן באופן משמעותי מזה שבתערוכות קודמות ומסתמן הרושם כי התחום מיצה את הטכנולוגיות האלחוטיות הקיימות. בפוסט המצ"ב תמצאו סקירה של מרבית המוצרים החדשים שהוכרזו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6904
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי האב. העברנו את המחשב הראשי (שלי) למעלה, ואת המשני (של אחותי) השארנו למטה, ליד ההאב וקופסת ה ADSL. אז חיברתי את המחשב הראשי לכניסה הראשונה של ה HUB ואת של אחותי לכניסה השנייה. חוץ מזה חיברתי כבל מיציאת ה OUT בהאב לקופסת ה ADSL. יש לי בשני המחשבים WINXP, בראשי הוא PRO באנגלית ובשני הוא HOME בעברית (לא נראה לי שזה מהווה בעיה). עכשיו לחצתי בהגדרות של ההתקשרות על SETUP A HOME OR A SMALL OFFICE NETWORK, ושם בחרתי שהמחשב הראשי מחובר דרך האב יחד עם עוד מחשבים וכך הוא מתחבר לאינטנרט (האפשרות הראשונה במסך השני כשאני בוחר ב OTHER). לאחרמ כן נדרשתי לבחור את החייגן שאיתו אני מתחבר לאינטרנט, ובחרתי בו (החייגן מקונפג כבר להתחבר ישירות לספק שלי, בלי הפורטל של WOW). לאחר מ…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני טס שבוע הבא ואני רוצה לרכוש בארה"ב ראוטר (ללא מודם) ל 4K שיהיה חזק וטוב. הראוטר ישמש חיבור ל 2 מחשבים ניידים למשחקי Online וסטרימינג, חיבור של 2 טאבלטים למשחקים וצפייה בסרטים ו 4 מכשירי סלולר. אני מתלבט בין asus ac5300 https://www.amazon.com/Tri-band-AiProtection-Accelerator-Compatible-RT-AC5300/dp/B0167HG1V6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1523289476&sr=8-3&keywords=asus+ac5300 לבין linksys ac3200 https://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Tri-Stream-Refurbished-WRT3200ACM-RM2/dp/B079DWWQ1R/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1523289553&sr=1-5&keywords=linksys+ac3200 אשמח בבקשה להמלצה גם ל…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כל מיני סרטים ללפטופ של חבר שלי. יש לנו כבל רשת אבל אני לא יודע מה לעשות עם ההגדרות(לשנינו XP). הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם ההגדרות במחשב שלי כיוון שיש לי בבית רשת בין שני מחשבים(מודם אלקטל שהוא גם ראוטר),למרות שלא נראה לי שזה ישנה בגלל שלא מזמן פירמטתי את המחשב והכל עובד,ז"א אני רק מחבר את הכבל והכל עובד. מה בדיוק ואיך אני אמור לעשות?
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב windows 7 ומחובר לרשת דרך ראוטר dLink 2650U ביחד עם עוד מחשב , סה"כ 2 מחשבים שמחוברים לראוטר. אני מעוניין לקבוע אייפי קבוע לאחד המחשבים לצורך פתיחת פורטים באופן קבוע לתוכנת שיתוף קבצים (utorrent) את ההגדרות הבאות אני יודע: ip adress - 10.0.0.1 subnet mask 255.255.255.0 defualt gateway 10.0.0.138 אבל צריך להגדיר עוד 2 הגדרות שלא מופיעות לי: preferred DNS server alternate DNS server איך אני יודע מה ההגדרות האלו? ואם מישהו יכול להסביר לי מהם תודה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אינטרנט במהירות 12Mb, תשתית HOT, מודם של מוטורולה עם חיבור L2TP ורוצה שתהיה גם אפשרות ל- Dynamic IP כמובן. אני מתלבט בין 3 דגמים של חברות גדולות: TP Link עם הדגם: TL-WR1043ND Edimax עם הדגם: BR-6574n Linksys עם הדגם: WRT160NL איזה ראוטר הכי מומלץ, הכי אמין, הכי מהיר, הכי איכותי והכי חזק ? הדברים החשובים לי בעיקר: 1. יציבות מקסימילית בלי ניתוק אחד. 2. שפע של הגדרות ובחירות ונוחות שימוש. 3. אמינות המוצר, הוא הולך להיות בבית לפחות 10 שנים. 4. מהירות גבוהה בין יחידות התקשורת בין אם זה באופן חוטי ובין אם זה בצורה אלחוטית. 5. עוצמה גבוהה מאוד של התקשורת האלחוטית (Wifi). תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזו? לפני שבוע ערך התחברתי לאינטרנט, קו של בזק +ספק של נטויזן. אינטרנט של 10 מגה היום לראשונה התחלתי להוריד משהו כבד, ולהפתעתי הרבה במשךמספר שעות הוא ירד במהירות מקסימלית. ככה ירדו להם להם בערך 6 גיגה. ולקטע החשוד אחרי בער ך3 שעות של הורדה האינטרנט חדל לעבוד. לאח שהתקשרתי לשירות של בזק הם אמרו שלא ניתן לספק לי שירות של 10 מגה, אלא רק לאחר שיבוא טכנאי, כמובן בעוד שבוע. בינתיים עשו לי טובה ונתנו לי לגלוש במהירות 1.5 מישהו נתקל פעם במשהו כזה? יש משהו לעשות? תודה, על כל מקרה
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-