רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני רוצה להעביר מהמחשב שלי כל מיני סרטים ללפטופ של חבר שלי. יש לנו כבל רשת אבל אני לא יודע מה לעשות עם ההגדרות(לשנינו XP). הבעיה היא שאני לא רוצה להתעסק עם ההגדרות במחשב שלי כיוון שיש לי בבית רשת בין שני מחשבים(מודם אלקטל שהוא גם ראוטר),למרות שלא נראה לי שזה ישנה בגלל שלא מזמן פירמטתי את המחשב והכל עובד,ז"א אני רק מחבר את הכבל והכל עובד. מה בדיוק ואיך אני אמור לעשות?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היום יש לי רשת של 2 מחשבים בין כרטיסי רשת. אני רוצה להרחיב את הרשת להוסיף עוד מחשב המחשבים הם : AMD XP 1700 - שהוא יהיה השרת (WINXP) AMD 900 (WINXP 233 פנטיום - WIN98 אני מאמין שהדבר הכי טוב יהיה לחבר אותם עם HUB לפי מה שהבנתי אני מחבר את המודם בכבל ישר, נכון? ובאיזה כבלים אני מחבר את המחשבים ל HUB? ישר? מוצלב? איזה HUB אני צריך? (כמובן כמה שיותר זול!)
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו ל-750. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מתעניין בפתיחת חברת שרתים, התחלתי ללמוד קצת על הנושא, אבל יש כל כך הרבה סויגם שונים של חיבורי אינטרנט... אם מישהו מבין ויוכל להגיד לי על איזה חיבור כדאי ללכת שיכול לספק לפחות עד 10MB\s מהירות UPLOAD במחיר סביר. (עם כמובן אפשרות לשידרוג במועד מאוחר יותר)
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אינטרנט במהירות 12Mb, תשתית HOT, מודם של מוטורולה עם חיבור L2TP ורוצה שתהיה גם אפשרות ל- Dynamic IP כמובן. אני מתלבט בין 3 דגמים של חברות גדולות: TP Link עם הדגם: TL-WR1043ND Edimax עם הדגם: BR-6574n Linksys עם הדגם: WRT160NL איזה ראוטר הכי מומלץ, הכי אמין, הכי מהיר, הכי איכותי והכי חזק ? הדברים החשובים לי בעיקר: 1. יציבות מקסימילית בלי ניתוק אחד. 2. שפע של הגדרות ובחירות ונוחות שימוש. 3. אמינות המוצר, הוא הולך להיות בבית לפחות 10 שנים. 4. מהירות גבוהה בין יחידות התקשורת בין אם זה באופן חוטי ובין אם זה בצורה אלחוטית. 5. עוצמה גבוהה מאוד של התקשורת האלחוטית (Wifi). תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים (שולחני ונייד), שניהם מחוברים דרך ראוטר אלקטל לרשת אלחוטית עובדת (השולחני מחובר ישירות לראוטר). ברשותי מדפסת Canon Pixma P150. לפני פירמוט הנייד היה שיתוף של תיקיות, קבצים ומדפסת (בשניהם XP SP2). לאחר הפרמוט אני רואה את המחשב השולחני אך לא מצליח לשתף איתו קבצים\לשתף מדפסת. קראתי את הסטיקי+עשיתי חיפוש ומצאתי מספר ת'רדים אבל מה שהיה בהם לא עזר. ה IP בשניהם סטטי, הם יושבים על אותה קבוצת עבודה, והפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ביתית של XP, עשיתי שיתוף מדפסת... אזלו לי הרעיונות, עזרה תתקבל בברכה...
-
- 13 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, 012 על הוט. עובד חלק, מעולה, מוריד על המקסימום, הכל טוב ויפה. אבל יש אתר אחד, רק אחד שלא עובד טוב. אבל זה אתר של משחק רשת שאני מכור אליו, וגולש אליו חצי מהזמן שלי באינטרנט. מה שקורה, זה שחצי מהדפים בו נטענים חלקית, כל פעם אחרת (לפעמים רבע, לפעמים חצי וכו'), ואז פשוט מפסיקים. ולמטה בדפדפן כתוב Done. אגב, זה תמיד אותם דפים - כלומר יש דפים מסויימים באתר שזה קורה להם כמעט כל הזמן, ואחרים שזה לא קורה להם בכלל. מה שמוזר, האתר הזה עובד חלק לכל אחד אחר. מכל מקום כמעט. המקום היחידי שזה קורה בו זה במחשב אחר, של חבר שלי, מאה ק"מ מפה - והוא גם מחובר דרך 012 אבל דרך ADSL. זה קורה בווינדוס 7, בויסטה, גם בנייח וגם בנייד. גם דרך הראוטר (D-link DIR300) וגם ישירות …
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מתכנן שמוש במצלמת IP באמצעות נתב אלחוטי של 3COM. לנתב זה יכולת built-in לתמיכה ב- TZO.com ו/או DynDNS.org . איזה מהפרוביידרים הנ"ל עדיף לשימוש?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
אל תנעלו לי את התרד הזה בבקשה אני צריך מחירים עדכניים,פתאום צצו לי מתב וטוענים שהסתיים לי המבצע,ואני מסביר להם שלא הייתי על שום מבצע,בקיצר אני משלם אכשיו ל נטוויזן 99 ולמתב 89 עד אכשיו שילמתי 150 נטו,כמובן ה99 וה89 האלו יקפצו אחרי חצי שנה או משהו כזה,אבל ממש עיצבנו אותי :AR15:
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב DD-WRT 0.24 SP1 בעבר (לפני שנה ומשהו) השתמשתי ב Tomato רציתי לדעת איזה קושחה עדיפה יותר כיום? האם חל שינוי ב Tomato שגרם לה להיות עדיפה על DD-WRT?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שמתי לב שהאינטרנט נופל לי אז גם הולך החיבור של הרשת הביתית ותיקיות משותפות לא ניתנות לגישה השאלה היא למה זה קורה הרי מדובר בתקשורת בין המחשבים שלי בבית זה לא תלוי בחיבור חיצוני לאינטרנט או גלישה הזמנתי STEAM LINK מאמאזון ואני פוחד שכל הניתוקים שיש לי מהאינטרנט ישפיעו על הרשת הביתית האם זה באמת ככה למה התקשורת בין מחשבים בבית תלויה בחיבור לאינטרנט יש דבר כזה להשתמש בנתב שיהיה נטו לרשת ביתית בלי קשר לאינטרנט? יש לי שני נתבים אחד הייתי רוצה שיהיה מחובר בקו טלפון לקיר ואז למחשב והשני הייתי רוצה שיעבוד נטו רק לרשת ביתית והזרמת סרטים
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הצלחתי לחבר את הסימנס ל 3com10075 כרפיטר ללא אבטחה והכל מתפקד בסדר. ברגע שאני מגדיר לשניהם wpa הם מפסיקים לתפקד. האם מישהו הצליח בכך עם שני הנתבים האלה או לפחות עם הסימנס ונתב אחר (אני חושד שהסימנס הוא הבעייתי)
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי,האם יש אפשרות לחבר למחשב שמחובר למודם או נתב שלא משדר Wi-Fi משדר שיתחבר דרך USB למחשב וישתף את האינטרנט . תודה.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
כרגע אני עם חיבור 1.5מגה של ADSL ומתכנן לשדרג למהירות גבוהה יותר האם השינוי יורגש למשתמש הקטן? כלומר כזה שמסתכל על אתרים ומוריד מייל בלבד. כי אני מניח שבכל הקשור לסטרימינג והורדות כמובן שיורגש ההבדל. בנוסף לשדרוג אני שוקל לעזוב את בזק ולעבור לכבלים, שווה את זה?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי אנשים, בזק הציעו לי 90 שקל ל10 מגה למשך שנה.. מחיר נורמלי? הם נותנים לי גם ראוטר... יש לי אפשרות לבחור כנראה.. יש משהו מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
משרד התקשורת דחה את בקשתה של חברת HOT לקבלת רשיון ISP. הבקשה נדחתה כיוון ש-HOT לא הציגה תוכנית עיסקית לשירות האינטרנט שלה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000549233&fid=585 ---------------------------------------------------
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ע"פ speedtest או נסיונות שונים להוריד קבצים הכל תקין. מאתמול לוקח לסרטונים ביוטיוב המון זמן להיטען. אני מחובר ל012 על תשתית בזק (2.5M). הבעייה אצלי?
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שני מחשבים בבית שניהם מחוברים ע"י חוטים לראוטר אחד. ויש לי גם מדפסת אחת שמחוברת למחשב אחד. אם אני רוצה להדפיס משהו מהמחשב שלא מחובר למדפסת אני צריך להעביר את המסמך ע"י disk on key למחשב השני. יש למישהו איזושהי הצעה כדי שאני אוכל להדפיס משני המחשבים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע ראוטר מסוג WRT54GL של לינקסיס עם DD-WRT. הראוטר עובד מצויין תחת המגבלות שלו (מהירות ההעברה האלחוטית בפועל היא באיזור ה 8Mbs). זה קצת איטי, הייתי מעוניין במשהו יותר מהיר. צרכים: 1. מהירות תעבורה אלחוטית גבוהה ככל האפשר (יש תמיכה בתקן n עבור רוב המכשירים, נראה לי). 2. תמיכה ב6 התקנים אלחוטיים. 3. תמיכה ב 4 התקנים חוטיים. 4. יציאת USB אחת (בינתיים, לפחות) 5. אם אפשר תמיכה ב dd-wrt. תקציב: עד 400 שקל, אפשר ורצוי לחסוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים, חברי רכש דונגל אנדרואיד מיני מחשב כזה, שמתחבר לטלוויזיה. כשמחברים את המכשיר הזה לרשת האלחוטית, לנתב של TP-LINK ישן, שתומך רק ב-B/G, אנחנו לא מצליחים לקבל אינטרנט (למרות שהוא מתחבר לרשת). אם אנחנו מחברים את המכשיר לרשת נקודת הגישה של האייפון שלו, אנחנו דווקא מצליחים לגלוש. שאלתי היא כזאת: המכשיר עצמו, במפרט טכני שלו רשום שהוא תומך רק בתקן N. האם עצם העובדה שהראוטר לא תומך בתקן N אבל עדיין תומך בB/G, זה מה שמונע ממנו להתחבר לאינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית מספר מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך רשת ביתית של בזק. אחד מהמחשבים מחובר 24/7 ומיועד להורדת קבצים וטורנטים באופן רצוף. האם יש דרך לתת למחשב הזה עדיפות נמוכה מבחינת משאבי הרשת כדי שלא יפריע לאחרים לגלוש בזמן ההורדה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש כאן מחשב גיימינג חדש. כרגע יש לנו בהשאלה USB Wifi 300Mbps שמביא עימו לאגים. חיבור כבל רשת Cat5e לא יתבצע בקרוב (אני מודע לכך שזה הכי טוב). האם המוצר הזה USB Wifi 1200Mbps יאפשר משחק חלק יותר? בהתייחס לנתוני הפתיחה של מהירות הגלישה כאן. במילים אחרות, האם המוצר מתאים לנו מבחינה טכנית? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Nahum>ping zelderex.com Pinging zelderex.com [64.38.40.58] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Ping statistics for 64.38.40.58: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), C:\Documents and Settings\Nahum> החברה האחרים אומרים שאין להם שום בעיה להתחבר. ניסיתי לנקות את כל המידע האישי,עוגיות וכו. שלושה דפדפנים. רסטרט להחליף כתובת... אבל התוצאה זהה פשוט אין תגובה... אנא עיזרו לי!!
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני נמצא על 10.0.0.1 המחשב הנוסף מחובר ב Wifi ל 10.0.0.2 היכן אני מכניס את את כתובת ה IP שאני רוצה לשנות לו QOS ל source או ל Target? יש שם עוד המון אפשריות חוץ מזה, האם לגעת בהם
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-