רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי ראוטר של ROTAL -RTA 1025 אני מעוניין לדעת האם הוא תומך בUPNP? ואם כן איך מפעילים זאת.... תודה
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע סובל מ6740 h1 ואני רוצה להחליף אותו. יש המלצה לדגם מסוים של נתב? תודה!
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הראוטר רחוק מדי, והרשת לא נותנת מספיק מהירות מהמרחק הזה (הראוטר ממוקם כ- 20 מטר +/- מהסטרימר (popcorn c200) אני זקוק למתאם רשת על גבי החשמל שיעבוד במהירות של 100(Mbps (המגבלה של הסטרימר) האם יש למתאם בעיה לעבוד על חיבור חשמל תלת-פאזי? האם אני צריך לקנות 2 זוגות של מתאמים? עדיפות למתאם כמה שיותר זול. תודה.
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האולמפיאדה בריו מכנסת תחת כנפיה ספורטאים מכל רחבי העולם וזוהי הזדמנות טובה לקצת סטטיסטיקות. האם שאלתם את עצמכם כמה שמות מתחם (domain) רשומים ברחבי העולם? כמה מהם הם בסיומת com ואיזה מדינה מפתיעה עם הסיומת המדינתית (ccTLD) הנפוצה ביותר? כל התשובות בפוסט הקייצי המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=6363
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
משרד התקשורת דחה את בקשתה של חברת HOT לקבלת רשיון ISP. הבקשה נדחתה כיוון ש-HOT לא הציגה תוכנית עיסקית לשירות האינטרנט שלה. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000549233&fid=585 ---------------------------------------------------
-
- 4 תגובות
- 992 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד נייד שמחובר לאינטרנט בכבלים של הוט (חיבור 100 מגה כביכול, אין לי קו טלפון בדירה) ומחשב נייד נוסף. שני המחשבים יכולים לקלוט רשתות אלחוטיות. מה אני צריך לעשות כדי להקים רשת אלחוטית? והאם צריך לקנות משהו?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם נתקלתם בבעיה של חיבור מודם כבלים דרך כרטיס רשת על לוח Asus P4S533-VML (בלוח אם ישנו כרטיס רשת משולב onboard מדגם SiS900)? בעיות של ניתוקים תכופים מאוד ואי יכולת להתחבר אחרי החיבור הראשון בכל פעם וקבלת הודעה Error 769: the specific destination is not reachable
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ברשת שני חיבורים לאינטרנט אני רוצה להגדיר במחשב שלי שרק פורט 21 יעבור דרך החיבור הראשון ושאר הפורטים יעברו דרך החיבור השני יש לי WIN XP תודה
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
חברת ASUS מציגה נתב חדש עם אנטנות של 9dBi. http://www.netcheif.com/blog/?p=2689
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מדי פעם אני פשוט לא יכול לגלוש במחשב שלי. גם לא באקספלורר וגם לא בפיירפוקס. יש פה רשת של ארבעה מחשבים, ושלי הוא היחיד שזה קורה לו. פשוט שום אתר לא עולה. אחרי ריסט למחשב הכל מסתדר. יש לציין שבזמן שאי אפשר לגלוש, תוכנות מסרים מידיים ותוכנות P2P עובדות חלק.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי שני בניינים שאני צריך לחבר אותם לרשת אחת, החוט היחיד שיש לי בין שני הבניינים זה חוט אודיו 2 גידים (יש סיכוך על שניהם) באורך של בערך 300 מטר. איך אני יכול להעביר רשת על שני הגידים האלה? חשבתי על מתאמי HPNA, האם הם יעבדו על חוטים כאלה ובמרחק כזה? מה תהיה המהירות? איזה מתאמים מומלצים? HOME PLUG אפשרי? אשמח לתשובות
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מה בעצם מונע קבלת קצב גלישה של 100 הלכה למעשה ? האם יש משהו שניתן לעשות כדי לקבל קצב גלישה כזה בפועל ? האם החלפת חוטי טלפון רגילים בחוטים איכותיים יותר,תשנה משהו ? אני לא צריך חיבור אלחוטי,אלא רק קווי. האם אני זקוק לראוטר ? האם חיבור קווי בלבד,כן יאפשר קצב גלישה של 100 ?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם יש כזה מוצר? אם כן, איך קוראים לו? אם לא, אשמח לדעת איך יוצרים שרת מדפסות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
היום יש לי רשת של 2 מחשבים בין כרטיסי רשת. אני רוצה להרחיב את הרשת להוסיף עוד מחשב המחשבים הם : AMD XP 1700 - שהוא יהיה השרת (WINXP) AMD 900 (WINXP 233 פנטיום - WIN98 אני מאמין שהדבר הכי טוב יהיה לחבר אותם עם HUB לפי מה שהבנתי אני מחבר את המודם בכבל ישר, נכון? ובאיזה כבלים אני מחבר את המחשבים ל HUB? ישר? מוצלב? איזה HUB אני צריך? (כמובן כמה שיותר זול!)
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
עד כמה שכתוב בכתבה מי ששודרג לא יקבל הודעה וע"מ לגלוש במהירות ששודרג אליה יצטרך לפנות בעצמו לבזק(תשתית) ע"מ לשדרג את הקו עצמו ל-750. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3096581,00.html אני לא בטוח מה לחשוב על זה, למרות שאפשרי לראות את האינטרס שלהם בצעד הזה (אנשים בד"כ לא קופצים 256K ל-2M וע"מ להגדיל את החדירה של החבילות הגדולות(1.5-2M) החברה החליטה לשדרג את כל הלקוחות כלפי מעלה).
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית דו קומתי ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט בכל הבית. שמתי ראוטר בקומה התחתונה אבל הקומה העליונה לא קולטת. חשבתי על הפיתרון הבא. לרכוש 2 מתאמי רשת לחשמל - האחד יתחבר לראוטר שבקומה התחתונה והשני יהיה בחדר בקומה העליונה שאליו יחובר נתב. בקומה התחתונה אקלוט מהראוטר ומהקומה העליונה אקלוט מהנתב (אני משתמש במתאמי רשת לחשמל כי הנתב שלמעלה לא קולט מהראוטר). מה דעתכם? יש לכם פתרונות אחרים? איזה נתב מומלץ ומה העלויות לכך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים (שולחני ונייד), שניהם מחוברים דרך ראוטר אלקטל לרשת אלחוטית עובדת (השולחני מחובר ישירות לראוטר). ברשותי מדפסת Canon Pixma P150. לפני פירמוט הנייד היה שיתוף של תיקיות, קבצים ומדפסת (בשניהם XP SP2). לאחר הפרמוט אני רואה את המחשב השולחני אך לא מצליח לשתף איתו קבצים\לשתף מדפסת. קראתי את הסטיקי+עשיתי חיפוש ומצאתי מספר ת'רדים אבל מה שהיה בהם לא עזר. ה IP בשניהם סטטי, הם יושבים על אותה קבוצת עבודה, והפעלתי בשניהם את אשף הגדרת רשת ביתית של XP, עשיתי שיתוף מדפסת... אזלו לי הרעיונות, עזרה תתקבל בברכה...
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי שידרוג לויסטה שלי, והתקנתי WIN7. מאז, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחבר לי ל2 רשתות אינטרנט שונות (אחת קווית, שאני מחובר לראוטר שלי, ואחת ציבורית) ונוצר מצב שאין לי אינטרנט בכלל, עד שאני מכבה רשת אחת - עושה לה Disable, שתי הרשתות נעלמות, ואז 'פותר בעיות ההתחברות' שמחבר אותי רק לרשת הקווית. איך אני יכול להגדיר שהוא יתחבר רק לרשת אחת (הקווי) בלי לשנייה? תמונה להמחשה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg זאת תמונה מעודכנת, רק שהרשת הראשונה אצלי היא מחוברת לראוטר, והיא פרטית
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, זה כשבועיים שלושה אני חווה ניתוקים על בסיס יומי בחיבור לבזק בינלאומי (חבילה 100 מגה תשתית וספק). הראוטר שברשותי הוא VR600 V2. מהתמיכה הטכנית נאמר לי קודם לעשות ריסט לראוטר. לא עזר גם אחרי שהחלפתי פילטר וכבלים, הוזמן טכנאי, שמצא שגיאות באיזה כרטיס בארון של בזק. הוזמן טכנאי של בזק, אמר שהחליף כרטיס, בא לבית, הסתכל קצת ואמר "תקין" והלך. הניתוקים המשיכו. שמתי בחזרה את הראוטר הישן (W9970), לא עזר, הניתוקים ממשיכים. בלוג של הראוטר פשוט כתוב DSL LINK DOWN. בשיחה האחרונה עם התמיכה נאמר לי פתאום שיכול מאוד להיות שזה עדיין לא הקו אלא בעיה של התחברות סימולטנית של אותו יוזר, וכשזה קורה יש ניתוק ?? הבח…
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר וה XP PRO שלי לא מצליח להתקין את הדרייבר. במנואל של הכרטיס רשום קודם להתקין את היוטיליטי, לכבות, לחבר את הכרטיס ואז להתקין את הדרייבר-ניסיתי לא הצליח.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה ראוטר עם Firewall ברשת המחשבים בבית. האם אני צריך עדיין להפעיל את תכונת ה-Internet Worm Protection של הנורטון אנטיוירוס? מהתאור של הפיצ'ר הזה יש לי הרגשה שמדובר ב-Firewall מסוג כלשהוא, ואני לא בטוח שאני ממש צריך אותו בהתחשב בזה שיש את ה-Firewall של הנתב.
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום לא מזמן הקמנו רשת ביתית אלחוטית ואני רוצה לשאול אם הנתונים האלה תקינים : ב-Wireless יש Errors וב-WAN ב-Received יש Errors מה זה השגיאות האלה והאם המספרים נחשבים בגדר התקין? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם קראית מיילים באמצעות תוכנת אוטלוק אקספרס. עד היום לא היתה לי שום בעיה. הגדרתי את השרת היוצא והנכנס mail.my-domain.com פורטים 25 ו 110. זה עבד ככה כמה שנים, עד שהיום בבוקר הוא התחיל לכתוב לי שיש בעיה והוא לא יכול להתחבר. רק אחרי שהפעלתי את האפשרות SSL וזה שינה לי את הפורטים ל 25 ו 995 זה חזר לעבוד, הבעיה המוזרה היא שממחשבים אחרים שיושבים מחוץ לרשת הזאת, זה עדיין עובד ללא SSL ובפורט 110. וברשת הספציפית הזאת ששם יש לי IP קבוע ואני לא יכול לשנות אותו, זה לא נכנס דרך 110. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? לא היה שום שינוי בהגדרות של הראוטר. חשבתי אולי בעיה בחברת אכסון ששם יושב האתר שלי, אבל עובדה שזה עובד מכל מקום רק לא מהרשת שלי. יכול להיות שבזק חסמו את…
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא מבין גדול בכל עניין הרשתות... יש לי שני מחשבים בבית. האחד עם מודם של הוט שמחובר אליו נתב (TP_LINK) והנתב מתחבר למחשב... בחדר הסמוך יש עוד מחשב שמתחבר אליו דרך יואסבי כרטיס רשת שקולט מהנתב...( הכרטיס הזה לא קולט יותר ממרחק ל 10 מטרים מהנתב... הסוגייה היא כזאת... איך אני עושה רשת אלחוטית בכל קומות הבית ( 4 קומות ) שהקומה התחתונה (מרתף) הוא קיר בטון...
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-