עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AmX,

LinkSys EtherFast 10/100 USB Network Adapter USB100TX D-Link DSB-650TX USB ETHERNET ADAPTER SMC EZNET-USB 2202 USB SOHOware 10/100 Mbps USB Network Adapter NUB100 אני צריך חנות בארץ עם אחד מהמוצרים האלה... לא מצאתי בpandas,ksp,plonter.... תודההה ענקית לעוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by OrGAzmUs,

שלום. יש ברשותי שני מחשבים, האחד פועל על מערכת הפעלה ווינדוס XP, והשני על 2000 professional. למחשב שעליו מותקן XP מחובר מודם ה-ADSL, ולמחשב זה יש כרטיס רשת נוסף שמחובר בעזרת כבל מוצלב לכרטיס הרשת שמחשב השני, שעליו מותקנת מעק ההפעלה 2000. מה עליי לעשות בכדי לשתף את החיבור בין שני המחשבים? (אנא אם שאלה זו נשאלה בעבר, הפנו אותי אליה כי באמת חיפשתי אותה במשך שעה וחצי לפני כתיבת שאלה זו, ולא מצאתי אותה).

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  3. Started by MetalB,

לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  4. מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  5. 1. המודם נכבה מעצמו ועם אני רוצה להדליק או שאני מדליק ומכבה או שאני מוציא אותו מהשקע. 2. אני צריך הסבר איך אני פותח פורטים

6. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... יש לי ראוטר D-link DI-804 והוא משמש כידוע גם כפיירוואל! במסך קינפוג שלו יש אפשרות לפתוח פורטים מסויימים... ושם אני רוצה לפתוח את הפורט של האייסיקיו ואת הפורט של האימיול... וכשאני מנסה לפוח את החלון שבו אני צריך לכתוב את הפורט יש לי את הבעיה הזאת: (הסקרין-שוט נלקח כשאני עם הסמן של העכבר על המספר 3 ושימו לב להערה בצד ימין למטה! ) הערה שנמצאת בצד ימין למטה היא הבעיה שלי אני לא מצליח להכנס לחלון שבוא אני צריך לכתוב את הפורט ! עריכת המודר: התמונה נערכה.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  7. מצטער שזאת פעם שנייה שאני חוזר על השאלה. פשוט רציתי להיות ברור יותר . ברשותי: 1. סוייץ 16 פורטים 2. ראוטר משולב עם מודם מדגם Dynamode. http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.pdf 3. 9 מחשבים עליהם מותקנת מערכת הפעלה WinXP. חיברתי את הראוטר לסוויץ דרך כבל ישר מאחד הפורטים בראוטר, לכניסת ה Uplink בסוויץ. חיברתי את הראוטר מיציאת ה LINE אל קו טלפון ( קו ADSL ). חיברתי כל מחשב אל פורט בסוויץ. יופי, ניכנסתי לממשק הראוטר ולשמחתי גיליתי שכל המחשבים מזוהים ב LAN אוטומטית. כל אחד קיבל כתובת ip פנימית והרשת קיימת ועובדת היטב. עכשיו ברצוני להגדיר חייגן בראוטר ולשתף אינטרנט בכל המחשבים. ניכסנתי ל PPP ו.. הפעולות שביצעתי הם הגדרת שם משתמש וססמא שקיבלתי מהספק אינטרנט וכת…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by Poddy,

אוקיי אז ככה, יש לי מודם כבלים RCA THOMPSON DCM245 ושמתי לב שיש לי בו שני יציאות, אחת ל USB ואחת ל ETHERNET עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם אני מחבר את המחשב הראשי ל USB והמחשב השני ל ETHERNET אני אוכל ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמנית? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by Shbd,

עכשיו המחשב שלי מחובר למחשב של אחותי דרך שני כרטיסי רשת, אחד אצלי ואחד אצלה, הם מחוברים בכבל רשת מפוצל, המודם שלי מחובר דרך USB עכשיו קניתי מחשב חדש שאני אמור לקבל ויהיה 3 מחשבים ואז תהיה בעיה עם הרשת לא? הבנתי שאני יכול לחבר 3 כרטיסי רשת עם ראוטר?! משהו כזה.. או ברשת אלחוטית שהיא די איטית הבנתי וצריך לקנות כרטיסי רשת אלחוטיים שהם יקרים. עכשיו אם משהו מוכן להסביר לי על כל אחד מהדברים וכמה זה עולה? עריכה: במקרה שזה משנה יש לי אינטרנט בכלבים (HOT) 1.5 Mb

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  10. היה לי מודם USB ALE 130 ועכשיו החלפתי למודם SpeedTonch 500, כי אני מחבר 2 מחשבים עם Swich. מאז שהתקנתי את המודם הזה אז לוקח לווינדוס הרבה זמן לעלות, כאילו אני נכנס לווינדוס ובסרגל למטה מצד ימין (בווינדוס בעברית אז זה בצד שמאל) עולים רק חלק מהתוכנות (ושל המודם לא עולה עדיין), ולאחר דקה או שתיים עולים כל השאר והתוכנה של המודם גם. עד שלא עולות כל התוכנות אני לא יכול לעשות כלום במחשב חוץ מלהכנס "למחשב שלי". למה זה ומה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים.!!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  11. שלום. העלתי כאן לפני כמה שבועות בעיות שיש לי עם ראוטר D-Link DIR300. הבעיות הם של עוצמת אות אך בעיקר מהירות. המהירות כל הזמן משתנה והיא לאחרונה מגיעה כבר ל11, 12 mbps עד שכבר אין אפשרות לגלוש. התכתבתי עם התמיכה הטכנית של די-לינק והם הציע כל מיני דברים ובעיקר אמרו שקליטה של 24mbps זה סבבה ועדיין מהיר, אבל לגבי המהירות הזו אין לדעתי משהו שיוכלו לומר לי. הבעייתיות היא שאין שינוי במיקום האנטנה החיצונית של כרטיס הרשת או בתזוזה בדירה, או של הראוטר כשיש שינויים לטובה או לרעה. חוסר היציבות הזה של הראוטר ממש מתסכל, לא בשביל זה קניתי אותו. ניסיתי למחוק את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי [D-link G-DWA 110 usb] כמו שהציע מישהו כאן בעבר ולהתקין מחדש אך ללא שינוי. השאלה שלי אם ב…

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  12. שלום ! אמרו לי לכתוב פה הודעה לגבי העברת דברים ממחשב נייח לנייד חדש שקניתי (HP DV6 1299ea). וזה מה שנאמר לי בפורום ניידים - אין לי מושג בזה אז אני מעתיק : "תפתח דיון בפורום רשתות, ויסבירו לך כיצד לחבר מחשב נייד למחשב נייח דרך כבל רשת מוצלב או דרך נתב/ראוטר, מהירות העברת הקבצים תהיה גבוהה מאוד (יחסית)" אז לכל המומחים - אחרי שקראתם - אתם מבינים מה נאמר שם, אני לא יודע חחחח... אני אתן פה כמה פרטים שאני לא יודע אם צריך אז בכל מקרה : יש לי קו טלפון של 012 אז בעצם בגלל זה יש לי מתאם שיחות שמחובר לקו בזק עם ADSL. המתאם שיחות של 012 מחובר מיציאת WAN לנתב TNN 600E. המתאם שיחות של 012 מחובר מיציאת PC/LAN לראוטר ASUS 604g. הראוטר של ASUS 604g מתחבר באמצעות עוד כבל ישירות למ…

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  13. שלום רב יש לי תופעה מוזרה בחיבור בין הנייד לנובו X61 (מחשב מהעבודה) לבין הרשת האלחוטית הביתית siemens sl2-141. החיבור פשוט מתנתק כל כמה דקות ומתחדש מעצמו בד"כ. מדובר רק על הקשר בין ה - X61 לנתב. זה מוזר משום ש: 1. יש לי נייד אחר פרטי בבית שמחובר כבר חודשיים ברצף לרשת הבייתית ללא שום בעייה 2. ה - X61 מתחבר בקלות לרשתות אלחוטיות אחרות ללא בעייה 3. ה - X61 מקבל מהרשת הבייתית שירותי רשת מלאים ללא תקלות כשמחובר בכבל רשת ההגדרות של לנתב הן לעבוד ב - Open/WEP אשמח להכוונה כלשהי. תודה!

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by ha,

אני עובד עם ה-Edimax 6504n כבר חודשיים והא מחובר ל 3 מחשבים, 2 בחיבור אלחוטי ואחד מחובר ישירות עם כבל. הגדרתי את ה- Port forwarding למחשב שלי (חיבור אלחוטי), ולמחשב שמחובר ישירות, לתוכנות P2P. הכל עבד מצוין עד שהתקנתי דיסק חדש ואת ה WinXP Pro מחדש על המחשב שלי. לאחר ההתקנה, כל תוכנות ה-P2P במחשב שלי מציגות לי פורטים חסומים אבל תוכנות ה-P2P שרצות במחשב שמחובר ישירות עובדות היטב. לא שיניתי את הגדרות ה- Port forwarding בראוטר! מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by talt18,

שלום לכולם, אני קיבלתי ראוטר כשעשיתי רשת בבית מבזק, ואני מאוד לא מרוצה ממנו. רציתי לקנות ראוטר בעצמי (ראיתי משהו נחמד של linksys) רציתי לדעת איך אוכל להגדיר את הראוטר בעצמי על מנת להתחבר לאינטרנט (מפני שבבזק לא יעזרו לי אם זה לא ראוטר שלהם), בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by thony,

האם יש הבדל ביניהם? יש אחד Edimax 802.11b/g/nLITE WIRELESS Mini-size USB Adapter EW-7711UMn: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=27729 שעולה 110 ש"ח ויש Edimax 802.11n 300Mbps Wireless PCI Card EW-7727In http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_3179_3175_1307&products_id=24569 שעולה 220 ש"ח למה גרסת PCI עולה כפול מ-USB?

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  17. Started by shayw,

אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by boriskz,

אני רוצה להתחבר לemule במחשב אחר שמחובר לאותו נתב בבית. הגדרתי ב- emule את ה- web intrface בפורט 4711. אני מנסה להתחבר ממחשב אחר לכתובת http://192.168.x.x:4711/ הכתובות של כל המחשבים הן סטטיות. הגדרתי את הפורט גם ב- windows firewall ל- TCP בשני המחשבים כשאני מנסה להתחבר נפתח לי tab ששמו emule web interface אך לא מצליח להתחבר (לא מבקש ממני שום סיסמא) מה לא עשיתי/עשיתי לא טוב? תודה!!

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  20. Started by Googleness,

לבחור יש ראוטר אלחוטי של סימנס ה TNN 141. עכשיו אני חשבתי להביא לו AP של אדימקס: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=5&pl3_id=14&pd_id=18 השאלה היא האם מישהו מכיר את המוצר ובכמה יגדל הטווח של הרשת? מדובר במבנה בן 2 קומות.

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  21. היי, יש לי בעיה שאני לא ממש יודע להגדיר אותה. אני גולש במחשב הנייד והוא מחובר לראוטר בצורה אלחוטית. אחרי חצי שעה בערך של גלישה פתאום הדפדפן מפסיק להגיב ולא מעלה לי אתרים. התקנתי דפדפנים נוספים וגם הם לא מגיבים. הקטע המצחיק הוא שהמסנגר נשאר מחובר ( אני מצליח להתחבר ולהתנתק ממנו) :screwy: זאת אומרת שאני עדיין מחובר לאינטרנט אבל הדפדפנים (פיירפוקס, אקספלורר וספארי) לא מעלים לי שום אתר. נ.ב גם כשאני מחובר לרשתות אחרות זה קורה כך שהבעיה לא ניראית לי מהראוטר... מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by wantaphone,

אהלן, לפני כמה חודשים היה לי מכשיר של LINKD שעבד אחלה ופתח לי נקודת ווי פיי בממ"ד (חושב שקוראים לזה הוםפלאג). לצערי הוא התחיל לקרטע ונהרס לחלוטין. עכשיו שהלכתי לבזק סטור לנסות לקנות מכשיר חדש הבנתי שכבר לא מוכרים אותו שם כי משרד התקשורת הוציא אותו אל מחוץ לחוק (ע"פ מה שהמוכר אמר). קניתי מכשיר שמגדיל את הטווח של הווי פיי שלא עזר בכלל, ועוד מכשיר שפותח רשת למעטה, אבל רק בקווי - ואני צריך וויפיי. אז איך ליצור לעשות בימינו ווי פיי בממ"ד?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  23. אהלן, כרגע מחשב ווינדוס מתפקד כשרת, מזרים ממנו לתחנות (סלון + ח.שינה). אליו מחובר הרדיסק חיצוני בUSB3, עליו כול המדיה. על אותו מחשב מופעל קליינט של deluge, מוריד ב RSS באופן עצמאי ובכך יוצר עומס על הקו ביוחד כאשר מוריד ומזרים בו זמנית(מוגדר scheduler אבל לפעמים אני עוקף ידנית). המטרה שלי להוציא את אותו המחשב מחוץ למשחק. לאחרונה החלפתי ראוטר, (ל Archer C7), שוקל לחבר אליו את אותו ההרדיסק עם המדיה, להתקין קליינט Transmission , (וכמובן לשנות קושחה, DD-WRT). בשלב יותר מאוחר להחליף את ההרדיסק לNAS. השאלה שלי, האם מישהו קינפג שרת Plex לרוץ על סטרימר אנדרוייד ? על איזה סטרימר? איך הביצועים? מה נדרש לבצע? נ"ב: מצאתי מדריכים להתקנה על NAS, לינוקס (http://www.htpcguides…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  24. שלום , מחפש נתב טוב , מבית טוב , שיחבר 3 מחשבים בחוטים ואחד אלחוטי -כלומר שיהיה משולב , ושיהיה ניתן לכבות את האלחוטי כשאין צורך , וגם , לא רוצה להשאיר את המודם שיש לי כרגע , ז"א שעדיף שהנתב גם יהיה מודם (לא יודע אם זה מובן מאליו וכל הנתבים הם בעצם מודם) אני מחובר עם בזק ADSL. חשבתי על ראווטר זה, http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=374953 תודה

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  25. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים