רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון רכשתי (כפי שזה נראה כרגע, לצערי) את אדימקס 6204. כרגע הוא מחובר למחשב אחד בלבד - והוא מתנתק בערך כל 10 שעות , סביר מאוד להניח שבגלל תוכנת הביטטורנט החביבה עלי פתוחה. הורדתי את מספר ההתקשרויות הסימולטניות ל70, ביטלתי DHT ונשאתי תפילות - אך ההתנתקויות ממשיכות. התקשרתי לפיקוק - והייתה לי שיחת תמיכה הזויה לחלוטין. הוא לא ידע מה זה P2P, מה זה ביטטורנט, מה זה חיבורים סימולטניים ומה לעזאזל אני רוצה ממנו. למישהו יש נסיון עם הראוטר הזה? או לחילופין - מישהו יכול להמליץ לי על ראוטר שמסתדר עם תוכנות P2P ?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מודם ADSL זול, עם תמיכה במהירויות של 5-10 מגה. מצאתי ב dealextreme שני מודמים : http://www.dealextreme.com/p/802-11g-54mbps-adsl2-wireless-broadband-router-with-single-ethernet-port-33568 http://www.dealextreme.com/p/zyxel-2-4ghz-54mbps-802-11g-b-adsl2-wlan-wifi-wireless-broadband-router-33917 זה גם ראוטרים אבל אני מתכוון להשתמש בהם רק כמודם ולחבר ל Linksys WRT54GL השאלה היא האם הם יתמכו בתשתית של בזק בארץ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הצלחתי אז אין טעם, תנעלו את הת'ראד, ומי שיצטרך עזרה שיעשה חיפוש: "אדימקס ראוטר" ויצמא את התראד הזה, שאלות נוספות בפרטי. מילות מפתח שיעזרו בחיפוש (כדי למצוא את התראד- EDIMAX ROUTER ראוטר אדימקס) המודם אלקטל (ADSL) ספיקת 012- אני כותב את מה שאני כותב עכשיו כי 012 לא מוכנים לעזור אז שימח שמם, אני מתננתק מהם הרגע שאני אוכל. מי ששיחק עם הראוטר, שיעשה לו ריסט (כפתור מאחורה) מאוד פשוט: בוחרים PPTP אחרי זה IP ADRESS: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Default Gateway: 0.0.0.0 user name and password aanyone has to know its own PPTP Gateway: 10.0.0.138 מדריך מקיף באנגלית, קל מאוד להבנה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיתחבר לאינטרנט מוצא את הרשת (למחשב כרטיס רשת אלחוטי מובנה של אינטל) אך לא מצליח לזהות את המחשבים האחרים ברשת הוא בעצמו לא מצליח להיכנס להגדרה של MSHOME ליפעמים מחשבים אחרים רואים אותו אך לא מצליחים להיכנס אליו... ומכאן נוצרה לי הבעיה שאני לא מצליח להדפיס מהמחשב הזה בעוד שמחשבים אחרים (3 נייחים) רואים אחד את השני ומצליחים להדפיס במדפת ששתופה ברשת המחןברת לאחד המחשבים... אם מישהו יודע מה לעשות אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחילו להיות לי בעיות עם הנתב linksys wrt54gl, יש לי אותו כבר איזה שנתיים, מותקן עליו dd-wrt. לאחרונה שאני עושה בדיקת מהירות אם זה ב-speedtest.net או באתר של בזק וגם ניסיתי להוריד את הקבצים לבדיקת מהירות מהאתר של בזק והמהירות לא קרובה למה שאני אמור לקבל-מוריד על 600 קיי לשנייה בערך וזה כמובן גם בא לידי ביטוי בהורדות באופן כללי(יש לי 15 מגה, אני מקבל ב-speedtest.net בערך 8-7 מגה- כל פעם קצת משתנה). האמת שלא נגעתי בהגדרות שלו כבר הרבה זמן כך שזה קצת מוזר שפתאום התחילה הבעיה עם המהירות. היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב והבדיקת מהירות הייתה בדיוק 15, כנ"ל בחיבור ישיר של הראוטר עם כבל רשת מהראוטר למחשב(לא דרך הכרטיס רשת האלחוטי). היום ניסיתי גם לעשות ריסט ל…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של טרדנט ואני לא מצליח להתחבר אליו מהמחשב הנייד. ניסיתי להתחבר ע"י הכרטיס רשת אלחוטית של המחשב, על ידי חיבור פיזי ליציאה של הראוטר, ועל ידי חיבור כרטיס רשת חיצוני (USB) והוא לא מצליח להתחבר. בדקתי על ידי IPCONFIG/ALL את כל שלשת המרכיבים הנ"ל כל אחד בנפרד, ואלה התוצאות שקיבלתי. אודה למי שמבין ברשתות אם יוכל לעזור לי. להלן תוצאות הבדיקה: הרשת האלחוטית של המחשב Microsoft Windows [Version 6.1.7601] Copyright © 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\Users\user>ipconfig/all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : BOAZ Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed IP Routing Enabled.…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש ראוטר (משולב סוויצ'), ממש אין צורך שיכלול Access Point אלחוטית. האם תוכלו להמליץ על דגם מסויים? תודה, עדי.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי ראוטר Lynksis WRT 54G עם שני מחשבים ברשת ולפעמים הוא מחליט שהוא מתרסק ואי אפשר להתחבר אליו- זה קורה [עד כמה שאני יודע] באופן אקראי לחלוטין, פתאום אתרים לא עובדים מסנג'ר מתנתק וכו'.. בד"כ עוזר להוציא אותו מהחשמל אבל לפעמים גם צריך לעשות לו ריסט ולפעמים גם לעשות restore להגדרות אני אובד עצות מה אפשר לעשות שזה לא יתנתק?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אני מחפש מדריך לחבר כבל רשת rg45 בצד אחד ובצד שני שקע גביס נקבה בקיר אשמח אם מישהו יכול לעזור? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית המחשב שלי הוא המחשב שמחובר לאינטרנט (לכבלים דרך USB) יש לי כבל שיוצא מהמחשב שלי (מהכרטיס רשת) למחשב השני לכרטיס רשת שלו.... בכללי הכל עובד כשורה הרשת הכל עובד כמו שצריך... בזמן האחרון הבנתי (מאוחר מידי) שאני צריך אבטחה למחשב כי נכנסו לי כל הזמן ווירוסים למחשב דרך האינטרנט. לכן הורדתי את פנדה אחלה תוכנה מאוד ממולצת.... פתרה לי הרבה מאוד בעיות אבל כאשר התקנתי את פנדה הרשת שלי נפלה כאילו המחשב שלי לא שולח נתונים למחשב השני... אמרתי לעצמי בטח פנדה לא מסוגלת לעבוד עם רשת ביתית כזו.. אז עברתי לנורטון סיקיריטי 2004 וגם אותו דבר בדיוק לאחר ההתקנה הרשת לא מגיבה... לי יש אינטרנט אבל למחשב השני אין.. זה ניראה כך שהתוכנות האלו חוסמות את הגישה להעברת הנתונים בין המח…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
התשתיות שבזק פורסים היא עד המרכזייה? שרת הDSLAM? או עד ארונות הסעף שממש מחוץ ליצאה מהבניין שלי? ולגבי הכבלים הרי הם עוברים לDOCSIS 3 איפה בדיוק? בשרתי הCMTS?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני למשל בתוכנה של שיתוף קבצים כמו קאזה נגיד ואני מוריד קובץ מסויים אם מישהו אחר מוריד ממני קובץ בו זמנית זה יאיט לי את ההורדה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראוטר אלחוטי EDIMAX BR-6114WG מחוברים אליו 2 מחשבים נייחים מחוברים בכבל רשת - עובד מצויין. הוספתי מחשב נייד LG LW20 Express עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, אך הוא אינו מזהה את הרשת האלחוטית שלי. (הוא כן מציג לעיתים רשת או שתיים אחרות, כנראה של השכנים, שבכל מקרה לא ניתן להתחבר אליהם :-)) 1. את הרשתות המזוהות אני רואה במסך הרשתות האלחוטיות של Windows, ולא בתוכנה ייעודית כלשהו, האם זה בסדר ? 2. מצ"ב כל הגדרות הנתב, אשמח לדעת מה הבעיה ומה כדאי לעשות על מנת להתקדם. תודה ![br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 22:24:46 תמונה נוספת :[attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, ואני ועוד מחשב בבית מחוברים לראוטר. עד היום נהגתי להשתמש בתוכנה Bandwidth Controller Enterprise שהייתה מותקנת במחשב השני כדי להגביל שם את מהירות ה-DL ו ה UP. לפני יומים המחשב השני עבר פירמוט ושוב חיברתי אותו לרשת והתקנתי את התוכנה Bandwidth Controller Enterprise אבל משום מה אני לא מצליח להגדיר את התוכנה את החיבור של הרשת כך שהתוכנה תעבוד. הצלחתי להגיע למצב שזה כן מגביל את המהירות במחשב השני אך זה גם מגביל אצלי ואין לי מושג למה. אשמח אם מישהו משתמש בתוכנה או יכול להסביר לי את השלבים של ההגדרה כי אולי פיספסתי משהו זה ממש יעזור. אם יש עוד תוכנה מהסוג הזה אוכל גם לנסות אותה אבל תוכנה שמגבילה את כל הרשת של המחשב לא רק מספר תוכנות.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אממ... מה?! סרטונים שהייתי טוען בשניה עם ספקית אחרת, עם אקספון לוקח לי 2-3 דקות לטעון. שלא לדבר על זה ששום סרטון שניסיתי לפתוח לא התחיל לנגן על ההתחלה (משמע מהירות הטעינה אף פעם לא עלתה על מהירות הניגון, מה שב-80 אחוז מהסרטונים צריך להיות ההפך). ולמען הסר ספק, כן, בדקתי שה-HQ\HD לא מסומן. מישהו יכול לאמת שזה באמת משהו מצד אקספון? כי עם יוזרים אחרים שיש לי בספקיות אחרות הכל בסדר.
-
- 40 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והראוטר הראשי נמצא משהו כמו 15 מטר מהמחשב שלי אז זה לא קולט (הראוטר במחשב של אחי ואני לא יכול לקחת לו אותו כי אז לא יהיה לו אינטרנט) אז דיברתי עם בזק והם אמרו לי לקנות רפיטר שזה מגדיל טווח רשת וקניתי, עכשיו האינטרנט לא הכי טוב לא עובד מהר ואין לי קליטה כמו שחשבתי שיהיה מה לעשות? וזה עוד ש2 הדלתות של החדרים פתוחות ואני רוצה לסגור את הדלת ולהיות במחשב בכיף וככה גם אחי.. הם אמרו לי שאם לא טוב הרפיטר אז אפשר להחזיר אותו אבל מה אני יקנה? תביאו לי הצעות? לקנות עוד מודם? לא מבין בזה... בבקשה עזרה ויש משפחות שיש להם 4 מחשבים בבית בכמה קומות אז מה הם עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה אינטרנט מהיר ו אני לא יודע באמת מה יותר מהיר adsl או כבלים במי יהיה לי פינג יותר נמוך ויעבוד לי יותר מהר?? ובמי אני הוריד מהר יותר ? על כמה adsl0.5 מוריד אני לא יודע כי אצל אמא שלי יש לי adsl 1.5 וזה מוריד לי על 200k . מה לעשות??????????? ??? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מחפש איך להגדיר את חיבור האינט' שלי כך שכשאני ידליק את המחשב הוא יתחבר אוטומתית או כשאני לוחץ פעמים עליו והוא נידלק אז הוא מיתחבר ישר וגם במקרה של התנתקות שלא בכוונה
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר סימנס sl2-141 מעודכן לקושחה האחרונה. פעם בכמה ימים הראוטר מפסיק להגיב. משמע הוא לא מחזיר פינג מאף מחשב, ואני צריך לכבות להדליק אותו. בראוטר כל הנורות דולקות, ומערכת ההפעלה (XP) חושבת שהחיבור lan תקין. עכשיו זו לא בעיית חומרה כי יש לי שני ראוטרים מאותו דגם ובשניהם זה קורה!
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, בקיבוץ בו אני גר יש פריסה של סיב אופטי עד לבתי החברים. קיים ראוטר שמתחבר אליו סיב וממנו אני רוצה להוציא שני כבלי רשת ארוכים לחדר מרוחק שבו יש קליטת WIFI חלשה והמון תקיעות וניתוקים. אני מעוניין להעביר את הכבלים דרך הקיר החיצוני בתעלת התקשורת הקיימת. אילו כבלים רצוי לקנות? האם יספיק כבלים עם מוכנים בשני הצדדים, או שכדאי לחבר לשקע ומשם להוציא כבל קצר יותר למחשבים? האם לאור כך שמדובר בסיב אופטי עד הבית, כבל רשת LAN רגיל מספיק או שאפשר להעביר גם כבל של סיב אופטי עד למחשבים מהראוטר עצמו? יש לי כבר כבל LAN אחד שיוצא מהראוטר עד לטלוויזיה בסלון. תודה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
האם זה צריך להיות ככה . בחיבור שלי הסטנדרטי בנתב RTA1025W .זה מוגדר ך . לא לשנות ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בנעוץ רשום כך: מפתח ההצפנה שהכותב התכוון כאן הוא הסיסמא בהתחלה כאשר אני רוצה להתחבר לראוטר? מה שבדר"כ נפוץ כ: Admin וסיסמא 12345? www.grc.com/password ומהאתר הזה שאני יקח את הסיסמא הוא בטוח? זאת אומרת אם יש שמה מאגר של סיסמאות, מי שמעוניין לפרוץ פשוט יכנס למאגר וינסה את המזל יש סיכוי כזה? או שזה בטוח לחלוטין לשים את הסיסמא מהאתר הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-