עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DARK-SPIRIT,

הרבה פעמים פתחתי פורטים ומשום מה פתאום כל הפורטים סגורים... ??? מודם B-focus 270 ראוטר Dlink DI-624 ניסיתי לפתוח פורטים ל Utorrent ל Soulseek ול Emule עשיתי את זה על פי המדריך של Port Forwarding וכשאני עושה בדיקה לפורטים אף אחד לא פתוח. מה שמוזר שבכל מקום שאני גולש אני רואה כאילו שיש לי פורט דינמי לדוגמה בפורום הזה ה IP שלי יהיה 69.128.... לומרות שיש לי IP אחר במחשב שהוא 192.168... למה המחשב משתמש בדינמי ולא סטטי? ניסיתי להגדיר את הפורטים גם ב IP של המחשב וגם בIP אחר שמופיע לי בבדיקה של התוכנות הנ"ל למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך פותרים? תודה אנשים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי קו 8מגה דרך ADSL ו014 ומשום מה מהירות ההורדה שלי בשבוע האחרון מ rapidshare ירדה וזה מוריד לי 40-90 kB/sec כששבועת לפני היתי מגיעה גם ל500 המחשת מהירות מ014 וגם דרך SPEEDTEST מראה לי תקין האם מישהו עוד ניתקל בבעיה כזאות? תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. היי, מחובר אלחוטית ע"י כרטיס PCI 7728 Edimax לראוטר 6504 Edimax. מע' הפעלה XP SP3 בשני המחשבים. קושחה ודרייברים מעודכנים בשני המחשבים לגרסאות האחרונות. בשניהם קיימת בעיה חמורה בגלישה באינטרנט, הגלישה איטית בצורה ממש זוועתית, את הדף הנוכחי למשל לקח כ 3-4 דקות לטעון. זה בא והולך, לפעמים טעינת אתרים אפשרית במהירות סבירה, בימים האחרונים זה נדיר למדי ורוב הזמן המהירות ממש על הפנים. העניין הוא שלמיטב הבנתי אין בעית קליטה, עוצמת האות נעה תמיד בין "Very Good" - "Excellent" ובסביבות 90% עפ"י התוכנה של אדימקס. בנוסף, כרגע למשל אני מוריד בתוכנת טורנט על מהירות גבוהה יחסית ~350KB/S הבעייה היא רק בגלישה ובטעינת אתרים והיא קיימת בשני המחשבים - זה שמחובר אלחוטית וזה שמחובר פיזית לראוטר…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Styx,

שלום לאחורנה קניתי נתב אלחוטי של חברת LEVELONE מדגם WBR-5400 עכשיו חיברתי את כל מה שצריך לחבר עכשיו הבעייה היא במחשב שבו מחובר הראוטר למודם ישיירות אין אינטרנט אבל במחשב השני שרק "מקבל" את האינטרנט מהנתב יש אינטרנט הכיצד?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. מדובר בALCATEL ST510 אני יכול לגלוש אבל המחשב לא מגלה את המודם ואני רוצה לפתוח פורטים מה לעשות? ניסיתי להתקין אבל הוא לא מזוהה.. ניסיתי להפוך את ההתחברות לנתב ולהתחבר ולא עובד ..חשבתי שאני יכול לפתור את הבעיה לבד אבל בסוף.. אני צריך עזרה.

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום לכולם! יש בביתי 4 משחבים שעובדים רוב הזמן בבית ומחוברים באינטרנט... כולם באותו קומה... רציתי הצעה לנתב אלחוטי טוב איכותי אמין ומקצועי... שייתן לי שקט ורוגע ללא טקלות ולא עיכובים בהורדה ובגלישה.. שייעבוד חלק ומהר... בכל חדר בקומה יש מחשב..:] ושהנתב יהיה מתאים גם למוד כבלים וגם למודם ADSL... תודה ויום טוב...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש, והוא השני שיש לי בבית. הראשון (הישן יותר) מחובר לאינטרנט ורצינו לחבר גם את החדש. (בינתיים אנחנו מחוברים בכבלים אם זה חשוב) עכשיו, מבירור קצר עם ספקיות האינטרנט הבנו שיש שתי דרכים לעשות את זה, להעלות את מהירות החיבור (בינתיים זה 750 קילו ביט) ולקנות ראוטר וכרטיסי רשת אלחוטיים, או לעשות נקודה נוספת לחיבור המחשב החדש. רציתי שתעזרו לי להחליט מה יותר טוב ומה יותר משתלם, ואם נחליט על ראוטר אני ארצה שתמליצו לי על משהו טוב וזול. אני לא כל כך מבין בזה, אז בבקשה תהיו סבלניים... אם עברתי על איזה חוק בפורום תגידו לי... תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by NerVo,

יש לי ראוטר שאליו מחלובר מודם. ויש לי שתי מחשבים שמחובירם לראוטר, אחד חוטי ואחד על חוטי, איך אני מגדיר את האבטחה לרשת שלי ואת שיתו, הקבצים. לא מצאתי מדריך מתאים זה רק לחוטי ועל חוטי. אבל אצלי זה גם וגם. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. האינטרנט עובד לי הכל עובד רק ה DMZ לא ,אני רוצה לעשות מהמחשב השני שלי שרת יש עליו הכל מותקן FTP והכל עם המודם הקודם הכל עבד והראוטר שהגדרתי של 10.0.0.146 ינותב האיפי ויתחבר על פורטט 6666 והכוונה היא היתה להתחבר למחשב דרך איפי של המודם ולא של הרשת ftp://user:pass@85.33.22.6:6666 לדוגמא ככה דרך ftp://user:pass@10.0.0.146:6666 זה מתחבר כאיפי של הרשת... איך אני יגרום ל DMZ לעבוד למישו היה תבעיה הזאת עם הסימנס הזה<? לפני כן היה לי RTA1320+EDIMAX וזה עבד לי כמו שצריך שהגדרתי ב EDIMAX ב DMZ רשום לי ככה A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet regardless of port forwarding and firewall settings. Those IP packets from the Internet …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gal,

יש לי 2 מחשבים בבית שחוברו בכבל מוצלב אחד לשני.המחשב הראשי (עם החיבור לאינטרנט) מותקן ויסטה ובמחשב השני איקס פי.האינטרנט עובד בסדר במחשב איקס פי אבל המחשבים לא רואים אחד את השני.איפשרתי את האופציות בויסטה כולל הפיכת הרשת לPUBLIC וניסיתי למצוא מדריכים אך עדיין הם לא רואים אחד את השני.מישהו יכול לעזור מה יכול להיות? אני כבר מתחיל להתייאש עריכה:הסתדרתי,פשוט שכחתי לסמן איזה משהו בכרטיס הרשת.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  12. Started by goodspeed,

שלום! התקשרתי לבזק ולהוט ושניהם לא היו מוכנים לשלוח טכנאי (אפילו בתשלום) שיניח כבל רשת בקיר (יש הכנה) ויעשה שקעים. מישהו מכיר חברה/בעל מקצוע טוב ואמין שכן עושה את זה? לחלופין אם יש מדריך מלא ומפורט של מה צריך ואיך עושים את זה. (מבחינתי הבעיה העיקרית זה לתקוע את הגידים בשקע כמו שצריך)

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. Started by shaithebest,

שלןם חברים מישהו יודע מה קרה לאתר הטורנטים arenabg??? מתחבר תקין אבל אין שום דבר הכל ריק במיוחד בקטגוריות של הסרטים ומשחקי מחשב> נפל להם השרת???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by dudi2002,

קניתי את המחשב http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6105&perur=2&t=1&c=320. איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל הדרכים האפשריות. כלומר, אם יש לי מחשב נייח אחר בבית, ניתן לקלוט אינטרנט בנייד? אם כן, באמצעות מה? אם אין לי מחשב נייד בבית, איך אני מחבר אותו לאינטרנט בכל זאת? תודה.

• 11 תגובות
    • 7k צפיות
  15. שלום, פתאום הרשת והאינטרנט מתנתקים לי מהמחשב שמתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי הוא מתנתק ולא רואה יותר שום רשת שהוא יכול להתחבר אליה (מותקן על המחשב ןיסטה) מה יכולה להיות הבעיה ?? אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא רואה רשת אבל הוא לא רואה ישר את הרשת לוקח לו המון זמן עד שהוא מזהה אותה הוא רושם המון זמן identifiy לפעמים הוא מזהה במהירות את הרשת ולפעמים לא עד עכשיו הרשת עבדה טוב משהו מוזר אני פשוט מתחרפן מהרשת הזו !!!!

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי חבריה קבלתי את הרכזת הזו, מהיכן אני יכול לקבל מידע אודות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  17. מחר אני צריך להתקין למישהו 4 מחשבים לראוטר,אמור להיות מאוד פשוט כל הכבלים כבר מושחלים ומגיעים מהראוטר למחשבים,אני רק צריך לבוא ללחוץ קונקטורים ולהגדיר את הראוטר עכשיו אני לא רוצה לחבר את כל ה-8 גידים השאלה זה איפה אני יכול למצוא סחמה של חיבור 4 גידים? ושאלה נוספת זה אם אני צריך לחבר אותם אותו דבר בשני הקצוות או שזה צריך להיות מוצלב? אשמח לעזרה תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  20. כיצד אפשר לשמור פרוקסי מהאתר הזה ? http://www.xroxy.com/proxylist.htm כאן מסבירים איך עושים את זה http://www.xroxy.com/javascript_manual.htm אבל לא הבנתי איפה אני אמור להדביק את הקוד

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by statuslev,

קניתי את הראוטר 3COM 3CRWER10075 הגדרתי הכל כמו שצריך לפי מדריכים. בISP Gateway Address רשום connect אך בכל זאת האינטרנט לא עובד. אגב יש לי הוט - 012 ללא חייגן תודה.

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. Started by Maimonie,

שלום, התחברתי למהירות גלישה של 4MB בבזק (אחרי שנים של 1.5MB ) ואמרו לי שמגיע לי נתב אלחוטי ....שאני יגש לבזקסטור ואקח אמרו לי שיש להם 3 דגמים של 3 חברות שונות (לא זוכר כרגע את השמות...נראה לי שהיא אמרה שיש להם SAMSUNG, ASUS ועוד איזה דגם... :s05:) על מה אתם ממליצים? מה כדאי לי לקחת ? (לא מבין בזה כלום ועד עתה היה לי מודם ADSL רגיל) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RoNeR,

יש ברשותי את המודם eci b-focus 312+ שמתחבר לסוויצ ול4 מחשבים.. עד לפני כמה זמן היה לי מגה וחצי ללא בעיות האינטנרט פשט טס החלטתי לשדרג ל5 מגה... לאחד השידרוג האינרטנט התחיל לעבוד יותר לאט מקודם לא כל האתרים ניטענים עד הסוף ויש הרבה בעיות.. אבל ההורדה דווקא מורידה מהר בסביבות ה650 700 יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי שלא בשימוש... (המודם חוטי בלבד) התחברתי לשכנים לאינטרנט 1.5 ובמפתיע האינטרנט עובד הרבה יותר מהר משמעותי שאני מחובר אליהם עם קליטה חלשה מאוד.... מישו יודע מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bora-aa,

היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום רציתי לשאול במצב כזה שיש לי מחשב, ראוטר אלחוטי, מודם רשת ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי, האם אני יכול להפעיל הכל לבד בלי להודיע לבזק ? או שיש איזהשהוא שינוי באינטרנט שבזק "משדרת" לי ברגע שהמצב הוא על רשת אלחוטית תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים