עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אנא עזרה...

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by oba3k,

שלום, התערבתי עם חבר שלי שאני מסוגל לפרוץ לו את הרשת ולגלוש ממנה, והוא אומר ששאני לא מסוגל. מה שהתחיל בתור אתגר התגלה כבילוי מהנה שלימד אותי הרבה על רשתות. אבל עכשיו אני תקוע ואני צריך עזרה. הרשת היא ללא הצפנה, ויש SSID ובהתחלה לא הצלחתי להיכנס. הרצתי SNIFFER, שיניתי MAC והצלחתי להתחבר. אבל אני לא מצליח לגלוש ואין לי PING לשום מקום חוץ מלDEFAULT GATEWAY, גם לא למחשבים אחרים ברשת. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עכשיו?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by shumaher,

שלום יש לי 2 מחשבים 1 חדש יחסית שהוא מחובר לאינטרנט ובו לוח אם ex38-ds4 שבו יש 2 חיבורים של אינטרנט ובמחשב שני יש בו כרטיס רשת רגיל (מחשב לא מחובר לאינטרנט) שאלה שלי היא כזאות: אני יכול לחבר מחשב שני לאינטרנט דרך מחשב ראשון (ליצור רשת) אם כבל או במיוחד אם נתב ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. הי קיבלתי ראוטר חדש של linksys 54 gl ואני אמור לחבר אותו לכבלים רציתי בבקשה עזרה בהגדרות ראשוניות

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  5. Started by eranx,

לאחרונה שמתי לב שיש לי מלא פאקטים שיוצאים עם CHECKSUM שגוי. בדקתי מול WIRESHARK וTCPDUMP וזאת השגיאה שניתנת לי כמעט לכל פאקט שיוצא. 37 4.805254 192.168.2.100 1.2.3.4 TCP 61912 > 61306 [FIN, ACK] Seq=1 Ack=1 Win=65467 [TCP CHECKSUM NCORRECT] Len=0 Checksum: 0x4940 [incorrect, should be 0x7972 (maybe caused by "TCP checksum offload"?)] מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DorM,

Edimax BR6204WG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=369809 Edimax BR6216MG http://www1.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=469945 אחד מהשניים יהיו ליד המחשב ויתחברו אליו בכבל רשת, הPS3 יהיה במרחק של בואו נגיד מחצי מטר עד מטר וחצי בתקשורת אלחוטית או גם הוא עם כבל רשת. יש גם PSP שיהיה מחובר בWI-FI. אני צריך אותם כדי שיעשו תקשורת בחדר שגודלו בסביבות ה60 מטר מרובע בלי קירות באמצע שיחסמו תתקשורת, שניהם יעשו תעבודה? מה מהשניים יותר מומלץ? אני חשבתי על הראשון ולא מבין מה ההבדלים חוץ מהמחיר בין הראשון לשני ואם אני צריך בכלל תשני.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by arkadur,

אני מעוניין לרשת את כל הבית, ולצערי הראוטר שברשותי לא משדר מספיק חזק האם יש דרך זולה יותר כדי להתגבר על הבעיה? האם אתם ממליצים על רשת דרך חשמל? (מהירות, יציבות) התוכנית שלי היא לחבר AP בקומה למטה וכך להנות מרשת אלחוטית גם בקומה זו תודה

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by omerpaz,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387 באמת מתקרב לטווחי הקליטה שמצוינים לגביו: עד 100 מטר בבית עד 300 מטר מחוץ לבית ? למנוסים איתו,מעשית מאיזה מרחק אפשר לקלוט איתו? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by Raanan30,

היי. הרצתי חיפושים בפורום, בגוגל, באתרים בעברית ובאנגלית אחרים וכל מה שאני כרגע מבין זה שישראלים משתמשים בדבר שנקרא טרמינל בשביל להוריד ולהעלות מהר. אבל... איך זה עובד? כשאני מוריד את הקבצים זה יורד למחשב שלי או כשאני מעלה זה מהמחשב שלי? כי מישהו הסביר לי שאני בעצם מתחבר למחשב אחר? מה זה שרת ייעודי? בחיפוש שעשיתי בפורום נתקלתי בהודעה שמישהו שחיפש טרמינל אמרו לו לחפש שרת ייעודי? מה המחירים של הטרמינל הזה? האם יש חברות ישראליות שמשכירות \ מוכרות כזה דבר? איפה קונים? יש לכם המלצות מניסיון? תודה רבה לכל העונים ושבת שלום, משה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  10. בוא נתחיל מזה שיש לי ידע בינוני בבניית רשתות ( אני לומד MCSE ) ואף פעם לא הייתה לי התנסות רצינית בשטח , עכשיו לקחתי על עצמי אחריות לבנות רשת מחשבים בתוך משרדים , קצת הסבר על המשרדים המשרד הוא משרד חשבונאות , ייתכן שיכיל עד 10 מחשבים . שיש צורך שיהיה ביניהם שיתוף אני צריך שיהיה תקשורת בין כל המחשבים בעיקר לשיתוף הדפסות וקצת משאבים אני צריך לרכוש ציוד לתקשורת כגון ארון תקשורת , סוויטץ וכו' .. (את הציוד הנדרש) מישהו יכול להמליץ לי על חנות מקצועית ואמינה .?? (עדיף שיהיה להם אתר) והשאלה החשובה יותר , איזה סוגים של רשתות אני יכול לבנות ומה הכי כדאי ?? WORKGROUP מתאים במקרה זה ! צריך להיות אינטרנט גם ברשת עצמה .

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  11. שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sagioto,

שלום, אני גולש עם נתב אלחוטי של EDIMAX, הנתב מחובר בLAN למחשב הזה, יש לי PS3 שמחוברת אלחוטית לנתב, אני צריך לשנות את הIP של הנתב (או של הPS3) כדי שיראה כאילו הוא מגיע מארה"ב, איך אני עושה את זה? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש סוויץ כדי לשטף כמה מחשבים ברשת שלי יש לי שאלה, אני צריך להגדיר את הסוויץ עם אני עובד עם שרת DHCP? כמה עולה בערך אחד פשוט?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by roeesnir,

שלום. יש לי בעייה חמורה. אני מחבר את המחשב לראוטר, והוא מראה לי את האייקון של ההתחברות (עיגול קטן שרץ בין שני המחשבים בשורת המשימות) הוא נשאר במצב הזה. לא מקבל IP. הבעייה היא לא ברשת, כי יש לי עוד מחשבים מחוברים ועובדים. הבעייה היא לא בכרטיס הרשת, כי החלפתי כמה כרטיסים ובכולם אותה תוצאה. לדעתי זו בעיה במערכת ההפעלה. מישהו יודע על זה משהו? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם, נכון לעכשיו אני משתמש בWINDOWS XP יש לי רשת מודם: B-FOCuS 312+ נתב: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב שני מחובר דרך זה: http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מחשב נייד- יש לו במחשב כבר משהו לזהות. עכשיו הבעיה היא שהכל טוב יפה,המהירות הורדה לא השתנה מוריד מהר מאוד. אבל הבעיה היא בטעינת דפים'היא איטית מאוד!!,לפעמים בזמן טעינת הדף הוא עוצר וכתוב Connection Int…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אני מחפש ראוטר ב350 ש"ח שלא יתנתק לי כל שנייה כשאני פותח טורנט או אימיול או משהו.. כי בזמן האחרון הראוטר שלי מתנתק לי כל חצי שעה סתם ללא סיבה עכשיו ההתלבטות היא בין לקחת ראוטר אלחוטי לבין קווי כי הראוטר יהיה אצלי בחדר דיי קרוב אלי ולא נראה לי הכי בריא לשים ראוטר אלחוטי קרוב אלי מה גם שאני דיי בטוח שראוטר קווי יעבוד טוב ומהר יותר מה גם שיש כמה מחשבים שהם דיי רחוקים (ואחד נמצא בתוך מקלט) ומכל מחשב מועבר כבל לחדר שלי ככה שנראה לי דיי מיותר האלחוטי למישהו יש המלצות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by carman6,

שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  18. שלום, בעבר הייתי משתף את האינטרנט בין שני המחשבים בלי בעיה והכל היה עובד יפה, לאחרונה הצטרפתי לשירות הטלפון של HOT והם הרכיבו לי מין מכשיר כזה שמתחבר בין המודם למחשב, המכשיר הנ"ל מבצע את ההתחברות לאינטרנט באופן אוטמטי, לפני שהיה לי את המכשיר אני הייתי צריך באפון ידני ל"חייג" לאינטרנט דרך המחשב ולהתחבר, עכשיו אני מחובר תמיד לאינטרנט בלי הצורך לחייג. עכשיו לבעיה, שהייתי משתף את האינטרנט הייתי עושה שיתוף על החייגן והכל היה עובד יפה, עכשיו אין חייגן. שיתןף לכרטיס רשת בלבד לא עובד וגם לא הצלחתי לעבוד עם ה-network bridge, (לא יודע אם זה בכלל אפשרי לעשות את זה עם הברידג). בכל מקרה לפני שאני קונה סוייץ (ואני ממש לא מעוניין לקנות אחד) רציתי לדעת אם קיים פתרון אחר לשיתוף ללא חייגן …

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. כרגע יש לי אינטרנט לש HOT ו013 ללא חייגן ואני מרוצה ממנו. השימוש העיקרי שלי באינטרנט זה הורדה לש דברים ובעיקר משחק COD4. אני עובר דירה בעוד חודש ואני אזמין שוב אינטרנט של HOT אבל ספק בזק בינ"ל. השאלה האם לבקש ללא חייגן, כלומר חיבור קבוע או שעדיף חייגן. כמו כן אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בדירה בשביל עוד מחשב שלי אשר ישמש מחשב איחסון בעיקר ותריך שגם בו יהיה אינטרנט ועוד לפטופ. מה אתם ממליצים? עוד דבר זה שיהיה גם קו טלפון של HOT בדירה וכמובן גם טלויזיה! אם זה מהווה גורם שמשפיע.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Black_eagle,

שלום, אני רוצה להקים בבית רשת דרך ראוטר , נכון לעכשיו יש לי שתי מחשבים מחוברים ב ICS עם כבל רשת מוצלב. לא מזמן קניתי מחשב נייד והייתי רוצה לחבר גם אותו לרשת, בעזרת WIRELESS . האם אני יכול להשתמש בכבל רשת המוצלב שלי ולחבר אותו לראוטר ולחסוך כסף בקניית עוד כבל רשת לא מוצלב?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מודם ראוטר SIEMENS SL2-141 מבזק רציתי לשאול איך אני הופך אותו לתפקד כמודם בלבד כי יש לי ראוטר בבית ואני מעוניין להשתמש בו

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. מחשב קולנוע ביתי נמצא בשלב בחירת המפרט, שהוא סגור כמעט עד הסוף. מה שנשאר פתוח הוא רשת אלחוטית. יש לי ניסיון רב בהתחברות לאינטרנט ובשימוש בנתב חוטי לחיבור בין מחשבים סמוכים. לצורך מחשב הקולנוע הביתי נדרשת רשת אלחוטית לחיבור בין 2 מחשבים בלבד המחשב האחד של הקולנוע הביתי נמצא בסלון והמחשב השני, המקבל תכנים דרך האינטרנט, נמצא בחדר העבודה, כאשר המרחק בי החדרים הוא די קטן, בסביבות 5 - 6 מטר. השאלות: 1. לחיבור אלחוטי בין שני מחשבים בלבד, האם יש צורך בנתב אלחוטי, או שמספיק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד בכל מחשב? 2. מבקש המלצה לכרטיס (ונתב, אם נדרש) אלחוטיים, שיתנו העברת נתונים בקצב גבוה מאד, או קצב גבוה מספיק לנגינה בזמן אמת של תכני Full HD (1080p) . יש חריצי PCI פנויים בשני המחשבי…

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by topgun,

שלום לכולם יש לי בעיה: במחשב עם חייגן (מחובר בכבל רשת למודם), מדי פעם האינטרנט פשוט מת, ואין אפשרות להחיות אותו עד שעושים ריסטרט. קודם כל, מתישהו שמים לב שאין אינטרנט - אתרים לא עולים, אימיול לא מתחבר וכאלה, למרות שהסמל של החייגן בשורת משימות דווקא בצבע טוב. עכשיו, כשמנסים ללחוץ עליו (או על האייקון של החייגן) אז הוא עולה לשבריר שניה ונסגר (מספיק בשביל לראות שמשהו זז, ועולה המסך סטאטוס, אבל לא מספיק בשביל לקרוא מה כתוב שם). כשניסיתי לגשת לחייגן דרך "network connections" אז הוא דווקא פתח את החלון של החיבור (הכנסת שם משתמש וסיסמה וכאלה), אבל כשלחצתי "connect" זה לא באמת עשה משהו לאינטרנט. בדקתי שבהגדרות של הכרטיס רשת האופציה של כיבוי חשמל לאחר חוסר פעילות מבוטלת, וגם ישבת…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אנשים יש לי lowID רציני ואני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול ואני לא יודע איך לתקן את הבעיה עם הפורטים אם מישהו יודע ויכול להסביר.............. יש לי נתב אלחוטי של linksys WRT54GL אני בטוח שזה קשור לזה אבל לא יודע למה יש לי איזה חסימה לפורטים אם מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הזאת שיעזור לי.. תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  25. ערב טוב לכולם כמו שאתם מבינים מההודעה אז אני מעוניין להקים רשת בבית וביגלל שיש לנו בבית שני מחשבים אחד נימצא בקומה ראשונה ואחד בקומה שניה ויש ביניהם הרבה קירות שמפריעים לקליטה (בדקתי פשוט קיבלתי מבזק את הראוטר שלהם והוא בסטנדרט 802.11g אז אני לא קולט בקומה שראשונה איפו שנימצא המחשב שלי) אז אני חושב להקים רשת בסטנדרט 802.11n אני יודע שזה יקר אבל אני רוצה ליגלוש בצורה טובה בבית. עכשיו בתור כאלה שמבינים יותר מימני אז רציתי להיתיעץ איתם לגבי מס' שאלות שיש לי: קודם כול המוצרים- חשבתי על המוצרים של d-link כגון: 1. בתור רואוטר אז אני חושב על Xtreme N Gigabit Router DIR-655 http://www.dlink.com/products/?sec=1&pid=530 2. ובתור דונגל אז אני מיתלבט או ללכת על Xtr…

• 1 תגובה
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים