רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שלום אני חדש מקווה להשתלב! :hi:1 עכשיו לעניין יש לי שתי מחשבים בבית שולחני ונייד ואני רוצה לעשות רשת ביתית אצלי. יש לי ראוטר B-Focus 312+ WoW וסוויצצ' עכשיו מה שעשתיתי זה חיברתי את המודם/ראוטר לפורט הראשון של הסוויצ' ואז מחשב א' מהכרטיס רשת לפורט השני של הסויצ' ומחשב ב' מהכרטיס רשת אל הפורט השלישי. עכשיו אמרו לי שאני צריך להגדיר משהו בראוטר שלי. מה בדיוק ואיפה????בview all conections איפהב מהגדרים את הראוטר? עוד דבר ראיתי על הסוויצ' שלי שיש לו שתי אפשרויות לשים או normal או uplink מה זה כל אלה ועל מה לשים? ניסיתי מיליון מדריכים ולא הצלחתי אז תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
how far the wi-fi tech can be sorry about i wirteing in english i have problem in hebrew on my box
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחוברים אצלי בבית שני קווים, קו A וקו B לצורך העניין. לקו A מחוברים מכשירי הטלפון+ADSL, ולקו B מחובר הפקס+טלפון אחד שמחובר לשני הקווים. כשאני מנסה לחבר את המודם לקו B נורת הLine ממשיכה להבהב. בדקתי את כל המפצלים, נתקתי, מה שלא עשיתי, היא עדיין הבהבה. כשהחזרתי לקו A היא דלקה. השאלה היא כזאת - האם יכול להיות שבזק "קבעה" את זה? שאני אוכל להתחבר רק מקו A הכוונה. אם כן, האם יסכימו לשנות? אם לא, מה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לחברי בבית 2 מחשבים שמחוברים לראוטר, מחשב אחד עובד בסדר ומחובר לאינטרנט (LOCAL Area Connection מחובר) והמחשב השני לאחרונה לא בסדר וה-Local Area Connection אינו פעיל. ניסיתי כל מיני דברים כמו: 1. כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. 2. כיבוי והדלקה של המודם (מודם כבלים). 3. הסרה והתקנה מחדש של הדרייבר לכרטיס רשת (המובנה בלוח אם). 4. שחזור מערכת System Restore . 5. החלפה בחיבורים של המחשבים בראוטר - עדיין מחשב אחד עובד והשני לא. לא ניסיתי: 1. חיבור ישיר של המודם למחשב ללא תיווך של הראוטר . מכל מה שניסיתי אני מסיק שהבעייה היא לא בראוטר (כי החלפתי בין החיבורים וזה לא שינה כלום) אלא הבעייה או בכרטיס רשת או בווינדוס עצמו, מה דעתכם? חשבתי אולי לנסות לחבר למחשב הבעייתי כרטיס רשת משני (…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, הבעיה שלי היא כזאת, בכל פעם שאני מחבר התקן ( קווי, בכבל רשת. הWIFI מבוטל אצלי ) לראוטר, נופל לי האינטרנט - נורת הDSL נכבית. לאחר כמה שניות היא נדלקת שוב ולאחר דקה בערך החיבור לאינטרנט מתייצב מחדש. העניין קורה בשני ראוטרים שניסיתי, שניהם מסוג נטגיר (2200, 2610) ובדיוק באותו אופן. ניסיתי להגדיר כתובות קבועות עבור המחשב, הפלייסטיישן והמתאם שיחות של 012 שאני מחבר לראוטר, אך ללא הועיל. מישהו נתקל בתופעה כזאת או יכול לתת לי כיוון בדיקה? תודה חברים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד בחיבור בכבלים : אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס (6104WB) ויש לי מנוי 750K בנטויז'ן דרך הכבלים. מהארץ ההורדות עובדות מעולה (90K), כך גם בחלק מהאתרים בחול (מייקרוסופט,סימנטק) אבל באתרים רבים אחרים אני מקבל קצב מזוויע של 5-20K. מה שמוזר הוא שכשאני משווה עם שכן שלי שיש לו אותה חבילה בדיוק (אותו ספק,כבלים,750K) הוא מקבל מהאתרים האלה 90K ואני 5-20K!!!. (יש לו ראוטר אדימקס 6104WG) ניסיתי להתחבר עם המחשב שלי דרך הראוטר שלו ושם אני מקבל 90K! אני כבר מיואש כי החלפתי 3 פעמים ראוטר, שוחחתי אינספור שיחות עם נציגי התמיכה של נטויזן והכבלים שתמיד מפנים אותי להוריד קובץ מהאתרים שלהם ואומרים שהכל תקין... למישהו יש עצה/מושג מה קורה פה? ההבדל ה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי אינטרנט דרך כבלים. (HOT) מה אני צריך לעשות כדי להתחבר לכבל הראשי ולקלוט ערוץ 1 ו2 ( כמובן ללא תשלום)
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית בבית ועכשיו השיתוף שהיה לי בין שני המחשבים נמחק עקב הפירמוט שביצעתי במחשבים האלו.. את האינטרנט התקנתי והכול אבל אני לא מצליח ליצור את השיתוף בין שתי המחשבים.. במחשב הזה הראשי יש ווינדוס XP ובשני יש 98 איך אני יכול ליצור את השיתוף שוב? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש ממש - אבל ממש מוזרה, אולי אתם תדעו איך להמשיך בטיפול בה. אתמול חיברתי עוד מחשב לרשת בצורה אלחוטית והפכתי את המודם-ראוטר לראוטר. הכל טוב ויפה, האלחוט והקווי פועלים במקביל שאותה הרשת כמו שצריך, יש אינטרנט והכל. עכשיו הקאטצ', ברגע שמנסים להעביר יותר מידי ...אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל זה מתי שזה קורה, יותר מידי נתונים בואת אחת ברשת האלחוטית, כמו למשל להעתיק משהו גדול מהמחשב השני ברשת (נגיד משהו בגודל 350 מגה), בערך אחרי 100 מגה נסגרת התקשורת לרשת אין PING לראוטר או לשאר הרשת, הדרך היחידה לחדש את התקשורת לראוטר היא לעשות RESET לכרטיס רשת האלחוטי ולהתחבר מחדש. הדבר קורה רק כאשר מעבירים כמויות גדולות של מידע, בגלישה באינטרנט הדבר לא קורה, גם ברגע זה אני משתמש ברש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פלאפון, עם מודם נטסטיק פנימי. רציתי לבדוק אם קיימת אופציה לשתף את האינטרנט מהמחשב הנ"ל למחשב הנייח שיש לי, אולי דרך חיבור של כבל רשת או משהו דומה? צריך את החיבור זמנית ליומיים...
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעוניין במודם ראוטר בתקציב הנ״ל אני ברשת ngn במהירות 10 מגה מה מומלץ? תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת איך אני יכול לבטל חסימה מאתר מסוים.... אני מוסכסך עם איזה דרבה מהצ'אט של תפוז .. חח אז היא חוסמת אותי להנאתה.. חוץ מלהתנתק ולהתחבר כל שניה שאלה החסימות הרגילות היא יכולה לחסום אותי מעבר לזה? למשל לחסום את המחשב או משהו כזה? אם כן, איך אני יכול לעקוף את זה? למבינים שביניכם ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני בוגר תואר במערכות מידע ללא ניסיון שלא מצליח למצוא עבודה בתחום. מפחד להוציא עוד 15-20K על קורס שבסוף לא יעזור ללא ניסיון. בכללי שמעתי על מכללת see-security, מישהו מכיר/שמע?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עברתי היום להוט מכיוון שבזק לא יכולים להציע לי יותר מ40 מגה באזור שלי, יש לי נתב WRT1900ACS עכשיו אני מעוניין לקנות מודם אבל אני לא יודע איזה צריך בשביל התשתית של הוט אשמח אם מישהו יכול להסביר לי איזה סוג מודם אני צריך מה חשוב שיהיה בו אם זה לתשתית של הוט
-
- 6 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
טוב השאלה שלי היא כזאת אם לספק יש כמות תעבורה מוגבלת לחו"ל האם בארץ התעבורה לא מוגבלת ? או שיש גם הגבלות בתוך הארץ תודה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רכשתי את המדפסת האלחוטית ואיני יכול לעבוד איתה ברשת ה WIFI הביתי ולא דרך USB2 שיש בנתב רק בחיבור ישיר למחשב. אנא עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא אתר/כתבה כלשהי למה שיהיה בעתיד עם עולם המחשבים? ב5-30 שנה הבאות?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני רוצה לשדרג את האינטרנט ל- 20MB (תשתית של בזק , ספק של בבי"ל) בחבילה של התשתית בזק מוכרים ראוטר (לא זוכר את הדגם), "איכותי" לטענתם, שעולה 10 ש"ח לחודש (במידה ואני נשאר איתם למשך שנתיים). אם לא, המחיר הרגיל של הראוטר הוא 25*24 = 625 ש"ח. אני לא מבין גדול בראוטרים, לכן רציתי להתייעץ. האם כדאי לקחת מהם, או לקנות בנפרד ? מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במהירות של האינטרנט שהמחשב מזהה לי רק 25 mb והמהירות שלי אצל הספק והתשתית היא 30 mb, ולגבי הutorrent שאני מורטיד איתו אז המהירות המקסימלית שהוא מגיע אליה היא 700 kb( כיאילו יש לי 10 mb) ואני יודע שאם יש לי 30 mb המהירות אמורה להגיע ל2 ומשהו mb שאני מוריד,הבעיה היא אצלי או שזה רשןא לתשתית או לספק ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כחצי שנה קיבלתי מבזק נתב אלחוטי לבן של דילינק בתקן N (זה עם ה-2 אנטנות) בהתחלה הכל עבד תקין גם החיבור הישיר וגם דרך האלחוטי. כעבוד מס. שבועות התחילה תופעה מוזרה כל מחשב נייד שהיה מחובר אליו עבד בסדר כעבור מס שעות מתנתק ובכי לחזור לעבוד איתו הייתי סוגר את הסוויצ' של חיבור האלחוטי בנייד ופותח אותו שנית, אחרי שניה שוב חזר החיבור האלחוטי (כה אני מחובר כ5-10 דקות) ושוב מתנתק וחוזר חלילה. אם אני לא מכבה את הכפתור במחשב ומשאיר אותו מנותק הוא מתחבר לבד אחרי כ-5-8 דקות ושוב עבוד מס דקות ומתנתק. ברצוני לציין שהניתוק הוא בכל הקשור לאחוטי בלבד, החיבור הישיר כל הזמן עובד תקין ללא ניתוקים. אם אני רוצה לעובד יותר מ-10 דקות אני צריך לעשות כיבוי פיזי לרווטאר ואז אני יכול …
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לנו ראוטר (נקרא לו 1) עם רשת אלחוטית בה מחוברים כמה מכשירים המדברים ביניהם (מחשבים/מדפסות/מצלמות אבטחה וכו'). הראוטר לא מחובר לאינטרנט. בנוסף, יש לנו אינטרנט אלחוטי מראוטר (נקרא לו 2) נוסף. אני רוצה שלמכשירים בראוטר 1 תהיה גישה לאינטרנט (של ראוטר 2), אבל לא יהיו מחוברים לראוטר 2. ז"א שהרשת של ראוטר אחד תתנהל עצמאית מהרשת של ראוטר 2. חשבתי להחליף את ראוטר 1 בראוטר שתמוך בWDS, וככה לחבר את האינטרנט האלחוטי של ראוטר 2 לרואטר 1. השלאה האם WDS אומר שראוטר 1 הופך ל"EXTENDER" והוא לא רשת עצמאית עם כתובות IP משל עצמו אלא ס"ה מגביר את ה"אות" של ראוטר 2 וכל המכשירים למעשה מתחברים לראוטר 2, או שראוטר 1 עם WDS ממשיך להיות עצמאי ולחלק בעצמו כתובות IP ול…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע מזה החיבור הזה LOCAL AREA CONNECTION 2.....הוא פועל על 30MBPS ..... תודה לכל העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-