רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מה הולכים לעשות עם הקווים לאירופה ? אני (ועוד הרבה) יכולים לשחק במשחקי רשת רק בשעות 1:00 בלילה עד 11:00 בבוקר . הולכים להוסיף קו לאירופה או משהו ? יש איזה תכנונים עם זה ? כי זה ממש פטטי לשלם עוד לחבילת גיימרים .. שיעשו על כל דבר חבילה מותאמת וזהו . מ11 בבוקר עד ל1 בלילה יש עומס על הקווים ככל הנראה ויש לאגים מטורפים לכל השרתים באירופה .. אם אני משחק בשרת ישראלי אין לאגים .. ורק בשעות שציינתי אפשר לשחק בלי לאגים בכלל, ככה שהבעיה זה אצל הספקיות .
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית שמחוברת לא דרך ראוטר אלחוטי אלא דרך 2 כרטיסי רשת. הכרטיס רשת שלי מחובר כ AP ואני מהווה כשרת למחשב השני. הבעיה: כשהמחשב השני מחובר ל SKYPE (מנהל שיחה) אז האיטרנט שלי נהיה איטי. 1. אם אני אשים ראוטר זה ישפר את העניין או שלא יהיה הבדל כלל? 2. איך אני יכול לדעת כמה KBS המחשב השני לוקח לי? ניסיתי עם NETLIMITER ולא ראיתי שם אופציה לראות מחשבים שמחוברים לרשת שלי. יש תוכנה אחרת אולי? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס 6104 WR אני חושב. אני מנסה לחבר אליו בתורה אל חוטית את ה PS3 שלי. המרחק בין הראוטר ל PS3 שלי הוא בערך 6 מטר. בהגדרות ה PS הוא מוצא את הראוטר אבל באיכות אות של בערך 85%. שאלתי היא, האם יש אפשרות לשנות משהו בהגדרות של המחשב\ראוטר כדי לקבל קליטנ יותר טובה בעזרת ה PS3 שלי ? תודה מראש לעוזרים. תומר
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
דרגו לפי נסיונכם האישי לפי הקריטריונים הבאים. איזה מבין ספקיות האינטרנט הכי יציבה, בעלת מתן השרות הטובה ביותר, בעלת המהירות וההגנות הטובות ביותר
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב לא מצאתי בכלל מדריכים לפתוח פורטים לרכזת הזאת שקיבלתי אותה לא מזמן... עכשיו בהתחלה חשבתי זה לא כמו ראוטר שצריך לפתוח פורטים...אבל גיליתי שזה נגיד חוסם לי את הביטורנט ומאיט לי את זה... קיצור יש למישהו מושג איך פותחים??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מה קורה חברה...יש לי בעיה הרשת... יש לי שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... 1 - מחובר ישירות לרוטר 2- מחוברים אליו דרך מתאם אלחוטי אחד המחשבים שמחוברים דרך המתאם האלחוטי לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אז נכנסתי ל- Network Connections וראיתי שם שפתאום נעלם לי ה-Local Area Connection האיקון שלו....אין לי מושג איך זה פתאום קרה... ועכשיו אני לא יכול להתחבר עם המחשב הזה לאינטרנט...אני חייב עזרה חברה, איך אני פותר את זה ?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש ראוטר לדירה של קומה אחת בלי ממד כך שיכסה בצורה טובה את הדירה. אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות או על דגמים ספציפים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק? כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
1)עברתי דירה וקניתי מחשב נוסף אז אני צריך ראוטר (אני לא מבין גדול בראוטרים) אני צריך ראוטר שמתאים ל2 קומות. הראוטר עצמו יהיה בממ"ד 2)האם זה אפשרי לנתק מחשב אחד והמחשב השני עם הראוטר יקבל את כל רוחב הפס?? 3)שמעתי בIVORY על רשת על חשמל יכול להיות שזה הפתרון בשבילי??[br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 13:54:24 הקפצהנוו תענו לי זה דחוף!! עריכה:לא שמתי לב לחוק ההקפצה אני חדש כאן..
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=405&CatCode=60 [ אני מעוניין לקנות את הנתב הזה ולחבר אותו והמחשב הנייד יתחבר דרך הwireless למודם השאלה שלי היא כזו האם אני חייב שהנתב אלחוטי יתחבר למחשב או שאני יכול רק לחבר אותו לקיר והוא יפעל? ואז אני יתחבר עם המחשב נייד בwireless לנתב...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
המחשבים מחוברים בראוטר.. עברתי על המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עכשיו הבעיה שאני נכנס למחשב שדרכו אני רוצה להגיע למחשב השני שמחובר באלחוט עם הראוטר אני רואה את המחשב שלי אבל כשאני לוחץ להכנס עליו הוא מבקש סיסמה למרות שאין לי משוג על איזה סיסמה הוא מדבר... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית שרת שאני רוצה לחסום את כל התקשורת שלו מול: מחשבים אחרים ברשת, הנתב וכמובן התקשרויות אינטרנט שיוצאות דרך הDG. כל ההתקשרויות מלבד אלה בפורט 3389 (RDP) כמו שאני רואה את זה, יש לי 3 אפשרויות (מסודרות לפי העדפה): 1. לחסום את זה דרך הנתב. יש לי SAFE@OFFICE500 של checkpoint 2. דרך IPSEC 3. להתקין FW תוכנה 1. אחרי הרבה משחקים עם הנתב ואחרי שקראתי את הספר הוראות שלו, עדיין לא הצלחתי לעשות את זה, הכי הרבה שהצלחתי לעשות זה לחסום את כל ההתקשרויות מהאינטרנט למחשב ומהמחשב לאינטרנט. מישהו מכיר את הממזר הזה ויש לו רעיון? 2. מע' ההפעלה היא 2003 server. אני אשמח לדבר עם מישהו שעשה כזה דבר. 3. אני ממש לא רוצה לעשות את זה, ניסיתי את ZoneAlarm ואחרי שהתקנתי אותו ועשיתי ריבוט ה…
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב קודל אין לי שום ידע ברשתות בכלל לכן אין לי מושג מה ואיך לעשות. כרגע יש לי מחשב אחד שמחבור למודם TNN Aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E של בזק. המחשב מתחבר עם כבל רשת למודם ומודם מתבחר עם כבל טלפון לקו טלפון. הספקית שלי היא אינטרנט זהב בחיבור של 2.5 מגה עם חייגן. בקרוב מאוד אני קונה עוד מחשב ורציתי לדעת אין ניתן במינימום הוצאות לחבר את שני המחשבים לאינרטנט ככה שכל אחד מהם יוכל לגשת לאינרטנט ללא צורך במחשב השני (כלומר עדיף לא מודל של שרת ולקוח כי נניח ולא תיהיה לי אפשרות להשאיר את השרת דלוק). מה אני צריך לקנות? כמה זה יעלה? ואיך אני מחבר את כל זה? עוד משהוא קטן: כנראה שבזמן הקרוב אקנה גם מחשב נייד. ולכן הייתי מעדיף לבנות את הרשת הנ"ל כך שבעתיד תיהיה לי אפשרות…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתאר את הרשת שיש לי עכשיו. קומה ראשונה נמצא ארון תקשורת עם כל הכבלים שבאים מכל החדרים בבית בו נמצא הראוטר + סוויץ' של 1GB + המודם כבלים. קומה ראשונה ושניה כל המחשבים מחוברים קווית לרשת של 1GB הבעיה מתחילה בעליית הגג שבו נמצא מחשב של אחותי. אין לי אפשרות לנתב לשם כבל CAT7 כמו שאר החדרים אז הפתרון היחיד הוא פתרון אלחוטי. חשבתי על AP בשקע מסויים בקומה השניה וכרטיס רשת אלחוטי למחשב בעליית הגג השאלה אם זה יעבוד על המערכת הקיימת שיש לי ? ואם כן איזה AP + כרטיס רשת אלחוטי אעדיף כרטיס רשת שאוכל להאריך את אותו לשים אותו איפה שארצה עדיף להאריך דרך כבל רשת ולא USB.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נדמה לי שכתבתי פעם הודעה דומה למה שאני הולך לכתוב עכשיו. נדמה לי שלא ענו לי, אז אני אנסה את מזלי שוב. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד בחדר שלי ואחד בחדר של אחי. המחשב הראשון (בחדר של אחי) מחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB (ספק +תשתית) וגולש במהירות 1.5 מגה. המחשב בחדר שלי (מחשב נייד לצורך העניין) מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון. הכיצד? באמצעות כבל מוצלב אדום היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב הנייד שלי. חשוב לציין שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב שלי אם במחשב הראשון לא התחברו לאינטרנט. אוקיי, אני מניח שעד כאן הבנתם את הסיטואציה. עכשיו, אני סובל כל הזמן ממהירות אינטרנט די נמוכה במקרה שאחי מוריד במחשב שלו דרך אימיול או סתם דרך תוכנת שיתוף אחרת. זה משפיע על המעבר האיטי שלי בי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי דרך בזק ראוטר משולב מודם ADSL. אני צריך לאסוף את הראוטר מבזק סטור. איזה ראוטר אני מקבל והאם הוא טוב יותר מ-D-link 524 בו אני משתמש כרגע?
-
- 7 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נקנה מחשב חדש שהחליף את הישן. עד עכשיו הישתמשתי במודם Aztech שקיבלתי מבזק וראוטר (Edimax 6204wg) שאמור לאפשר למחשב השני בבית לגלוש. לאחר התקנה נקייה של Windows Vista x64 התקנתי את הדרייברים של הרשת והכל ומשום מה אין רשת : אמנם המחשב השני מזהה את הרשת אבל כמובן לא מתחבר אליה. התקשרתי לספק האינטרנט שלי ואין להם תמיכה בראוטרים או משהו כזה אבל ביינתים הנציג הציע להישתמש במודם שיחובר ישירות למחשב מה שאומר שאין בעצם למחשב השני איך לקלוט את הרשת שלי. הגדרנו רשת חדשה שבה אני צריך להתחיל להתעסק עם חייגנים מה שלא הייתי עושה ראוטר. לסיכום : מישהו יכול לעזור לי למצוא את הבעיה ? (החיבורים מחוברים בצורה נכונה!)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כן הייתי מקושר לראוטר אלחוטית, כך שלא היה צורך בכרטיס רשת. עכשיו, הראוטר מחובר אליי ישירות והמחשב השני מחובר אלחוטית. האינטרנט במחשב השני עובד מצויין אבל במחשב שלי (שמחובר ישירות לראוטר) לא מצליח לזהות את הראוטר. הראוטר מחובר, ואני כמעט בטוח שיש לי כרטיס רשת מובנה כי הלוח אם שלי הוא M2N-E והראוטר מתחבר לשקע שנמצא לצד כל השקעים של הUSB. הבעיה כנראה היא שאני צריך להתקין דרייברים של הכרטיס רשת, אבל אין דרייברים כאלו עם הדיסק של הלוח אם...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר מחשב נייח ישירות לראוטר, אבל הוא לא מצליח לקבל IP מהראוטר, ניסיתי גם לחבר אותו למודם עצמו ואותו סיפור, אין IP אני מחובר בכבלים בלי חייגן, והמחשב לא הצליח להתחבר. מצד שני, אם אני מחבר אותו ללפטופ ישירות עם כבל מוצלב, יש תקשורת בין המחשבים, ואם אני אומר ללפטופ לשתף אינטרנט, אז המחשב השני גם מקבל... יש למישהו רעיון למה המחשב לא מצליח לקבל IPים? מדובר על לוח ASUS P5GC-MX
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לוחץ connect זה מתחבר.אני לא עושה כלום אבל הsent גודל במהירות ל 22,000 ואז הוא גודל קצת וזה קורה מבלי שאני עושה משהוא שקשור להורדה או משהוא למה זה ככה? אחרי שזה מחובר 2 דקות זה עולה בקצב איטי +20 +20 +20...
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ראוטר של EDIMAX, וכאשר אני מתחבר לאינטרנט דרך הלפטופ החיבור יציב והטווח טוב כאשר אני מתחבר ממחשב נייח אחר לראוטר עם כרטיס USB אלחוטי של DLINK טווח האות קצר ויש ניתוקים רבים נאמר לי שרצוי שיצרן הראוטר וכרטיס הרשת יהיו זהים,וגם שעדיף כרטיס רשת אלחוטי פנימי על החיצוני אני עכשיו לפני קניה של כרטיס חדש,אשמח להמלצות לכרטיס אמין וטוב (כולל שם הדגם) תודה רבה,
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני הולך מחר לקנות ראוטר +כרטיס רשת מחר מהחנות /www.p-see.co.il כי הגיע המחשב החדש וחזור לרשת קווית לא בא בחשבון ממגוון סיבות. אז איזה דגם הינו מוצלח במיוחד ויוכל לשמש אותי אותי לאורך זמן EDIMAX BR-6215SRg EDIMAX AR-7084gA LINKSYS WRT54GL החיבור שלי כרגע הינו 2.5M בADSL ובזק ביןלאומי. כמו כן אני צריך שהוא ישמש אותי גם כמודם, מכיוון שעד עכשיו אני השתשמשתי במודם PCI ועכשיו הגיע הזמן שלו לצאת לפנסיה. המחשבים די עומדים אחד מול השני שקיר מפריד בינהם (כנראה בלוקים, לא נראה לי שזה בטון) הייתי רוצה שיחזיק בצורה טובה את הרשת מבלי ניתוקים וירקות, לאורך זמן. מחשב אחד יהיה מחובר קווית לראוטר והמחשב השני כנראה דרך כרטיס רשת אלחוטי USB האם הדגם EDIMAX EW-7318Ug יספיק לי? אז איזה הכי מ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-