עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by y_i_c,

העוצמות אצלי הן כבתמונה. בנוסף, יש 2 מחשבים שהספידטסט שם יוצא נמוך ולא ברור לי למה. בחיבור עם כבל CAT5E, תודה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  2. Started by nfs2000,

אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by Domovoi,

אני עכשיו ב-012 NET HOT CABLE 1.5 אי רוצה לעבור ל בזק 014... רק לאיזו חבילה כדאי לי לעבור? תדה

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  4. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by emperor,

שלום! בימים אלו אני מחליף מבצעים של אינטרנט מ750 ל1.5 ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. ברשותי שני מחשבים האחד חדש בן חודשיים AMD 3200+ לוח אם K8NF9 בעל כרטיס רשת. ומחשב שני דיי ישן בן ארבע וחצי שנים פנטיום 4 לוח אם ישן ללא פיצרים מיוחדים ללא כרטיס רשת. אני משתמש מתחיל בתחום ולכן מאוד אודה לכם אם תיעצו לי כיצד אוכל ליצור רשת ביתית. רכיבים שצריך לקנות, מחיר, חיבורים ועוד... תודה..

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  6. Started by shalabi,

שלום, רציתי לשאול האם יש נתבים בלי firewall מובנה?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  7. אז ככה, זאת החבילה: טריפל Mega * טלוויזיה רב-ערוצית: חבילת הסטנדרט וכל חבילות תוכן אקסטרה. * תשתית אינטרנט מהיר במהירות 12Mb/1,000Kb. * קו טלפון מתקדם במסלול "דבר Extra".י 1000 דקות חינם כל חודש לטלפונים ו 35 אג' לדקה לסלולר. * ממיר Magic וממיר V.O.D ללא תשלום. * רשת אלחוטית ללא תשלום חודשי. * ספקית תוכן 013 נטוויז'ן במהירות 12Mb ב- 85 ש"ח כל זאת רק ב-403 ש"ח בחודש. זה שווה ? יש משהו יותר משתלם ?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  8. Started by gabrielf,

תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה

9. Started by PayneBack3251,

שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  10. Started by msy,

ברשותי ראוטר של EDIMAX . עדין לא חיברתי אותו כי ברשותי רשת שיוצאת ממחשב מרכזי א' . בפורומים אני קורא הרבה על בעיות הפתיחת פורטים . שאלתי : אם אני אבטל לגמרי את הפיירוול של הראוטר כי לכל מחשב ברשת יש כבר פיירוול האם זה יאפשר כניסה חלקה לתוכנות לתוכניות ולמשחקים ללא פתיחת פורטים? תודה

• 11 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by koko0,

יש לי ראוטר Dir-300 ומודם של הוט של חברת מוטורולה [מודם או איך שלא קוראים לזה] מה אני עושה עם זה? כשאני לוחץ על זה הוא מבקש שאני אכניס סיסמא בת 8 ספרות מהראוטר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by ronkeren,

קניתי ראוטר אלחוטי של TP LINK דגם: TL-WN550G יש לי WIN XP 64BIT מתוקן במחשב ונאמר לי שאני צריך דרייבר מיוחד בגלל ה 64BIT הדרייבר הרגיל שמגיע לא עובד אשמח לקבל תשובות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by Shay17,

בבדיקת פורטים כתוב Checking port 39468 on 82.81.141.186... Error! Port 39468 does not appear to be open יש לי 5 מגה על כמה לשים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by OldSchool,

הזמנתי לפני כמה ימים את ה Archer C9 מאמזון והוא הגיע, ואז הבנתי שיש את ה RT-AC68U וממה שראיתי הוא יותר מומלץ מביניהם לי אין דעה אישית, וניסיון איתם, אבל הבנתי שהאסוס גם ממשיך לקבל עדכוני קושחה עד היום, והARCHER לא. ניסיתי לחפש בגוגל ומצאתי שממליצים יותר על האסוס מביניהם בכל מיני אתרים בחו"ל וכל מיני השוואות. לכן אני שוקל פשוט להחזיר לאמזון את ה ARCHER C9 לקבל החזר כספי מלא ולקנות את ה אסוס RT-AC68U. מה יותר מומלץ מבין השתיים? לא אכפת לי לטרטר את עצמי עוד קצת עם ההחזרה וכל זה, השאלה מה עדיף מביניהם.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  16. שלום! יש לי router של d-link . יש לי מודם ADSL . יש לי רשת של 3 מחשבים ביתיים. יש לי XP PRO על כל אחד מהמחשבים. יש לי ZONE ALARM במחשב האישי שלי (אני יודע...זה כמו לשים 2 קונדומים). הבעיה שלי היא עם ה MSN Messanger . אני לא מצליח לפתוח את ה router כדי שיאפשר מעבר של audio/video עם אנשים מחוץ לרשת שלי, כלומר , אני לא יכול להתחבר עם אנשים ב messanger בכדי לבצע שיחה קולית או וויזואלית . בדקתי באתר של מיקרוסופט ובעוד כמה אתרים על הנושא. מצאתי כמה ports שכתוב שצריך לפתוח אותם בכדי ששיחה קולית וויזואלית תתאפשר ב messanger, אבל גם אחרי שפתחתי את ה ports לא הצלחתי לבצע חיבור של AV - audio/video . רציתי לשאול אם מישהו יודע על איזו סיבה מיוחדת ומוצדקת שאני לא אצליח ליצור קשר של AV…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by Booobb,

שלום, קניתי היום את המודם-נתב 2Wire Home Portal 1100 כדי ליצור רשת בין שני מחשבים על בסיס קו הטלפון. עכשיו כאשר חיברתי את המודם למחשב הראשי הכל היה בסדר, המודם פעל והנורה של הכרטיס רשת דלוקה כמו שצריך. עכשיו, כאשר נסיתי להתחבר לאינטרנט באמצעות האשף שסופק ע"י המודם הוא לא הצליח בטענה שהוא לא מקבל שום אות שהוא מחובר לקו ADSL. ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. כל החיבורים הם בדיוק כפי שהם צריכים להיות ועכשיו כשאני עם המודם הקודם (Samsung AHT E-300) אין שום בעיה להתחבר ולגלוש. ככה שהבעיה היא לא אצל בזק או הספק.. והדבר היחיד שנראה לי שלא מוגדר נכון הוא הכרטיס רשת. בחוברת הדרכה לא מצוין שום דבר לגבי ההגדרות של הכרטיס רשת ככה שאין לי מושג מה לעשות.. הסרתי את האנטי וירוס והפייר…

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  18. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר be של בזק ואני מנסה כבר המון זמן לפתוח פורטים דרכו אך ללא הצלחה יש למישהו ניסיון איתו ,ניסיתי להיכנס לאפליקציה של סייבר אבל משום מה שאני מאשר את התנאים וממשיך אז הוא לא ממשיך אלא מעביר אותי לאפליקציית be אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by yoav1000,

כיום יש לי ראוטר רוטל של בזק שקורס הרבה בזמן הורדות וגם הDHCP שלו עושה בעיות. יש לי 7 מחשבים שמחוברים קווית לרשת, אני מחפש ראוטר טוב עם תמיכה אלחוטית (עדיף שתומך ב802.11n ושל 3COM כי יש לי שם הנחות אבל לא חובה) שיצליח לעמוד בהורדת קבצים מתמדת במהירות של8MB, שיעבוד ב1GB או שלפחות הSWITCH יהיה כזה ושהיה מאובטח כמה שאפשר (שלא כל ילד עם סקריפטים יוכל להיכנס עליו ושהיה לו פירוול)

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אז ככה אני רוצה להתחיל לעסוק בנושא של רשתות ואינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי, 1)ממה מתחילים בנושא? 2)איפה אפשר ללמוד ולקרוא על הנושא? 3)האם יש מקצוע שקשור לנושא הזה? 4)עד כמה התחום הזה מפותח? תודה מראש לכולם

21. מה התוכנה לצפיה בתמונות הכי טובה?

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  22. שלום רב האם ניתן לפתוח חשבון אימייל חדש בג'ימייל, רק שהסיומת אחרי ה - @ תהיה של ספק האינטרנט שלי?

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  23. Started by israelnba,

יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  24. יש לי את המדפסת הנ"ל. הגדרתי אותה שתיהיה "משותפת" זיהיתי אותה והתקנתי אותה. ועדין לא מצליח להדפיס באופן אלחוטי ממחשבים אחרים. מה עוד אצטרך להגדיר?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  25. בהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514647.0 ניסיתי להגדיר את ה-AP ללא הצלחה, ואשמח לקבל עזרה. אני מעוניין להשתמש במוצר לצורך חיבור מחשב מרוחק לרשת wifi קיימת (לא P2P עם נקודה זהה בצד השני) האפשרויות אותן המוצר מציג: תחת Operation Mode קיימות האופציות: AP Client Router: WISP Client Router AP Router: Wireless Broadband Router AP: Access Point ולאחר מכן, ב-Wireless Mode Settings קיימות האפשרויות Access Point Client Repeater Universal Repeater Bridge (Point to Point) Bridge (Point to Multi-Point) בחרתי ב-AP ולאחר מכן ב-Client תוך הגדרת המק של הראוטר המשדר ברשת המרוחקת, והכנסת הסיסמה במקום המתאים ועדיין, ה-AP לא מצליח להתחבר לרשת. הנה אי…

דיונים חדשים בפורומים