עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by puhs,

היי כבר תקופה שאני מנסה לחבר את המגדיל טווח הזה של LEVEL ONE ואיני מצליח ניגשתי להגדרות, הגדרתי אותו כUNIVERSAL REPEATER, אמרתי לו להתחבר לנתב שלי, אבל אני לא מוצא את המקום שבו אפשר להגדיר את הסיסמה של הנתב ולכן המגדיל טווח לא מצליח להתחבר לנתב מישהו יודע איך מגדירים את המגדיל טווח בצורה נורמלית? באמת שאני על סף יאוש.. הנתב הוא נטגיר של בזק הרבה תודה ושבת שלום!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני בדרך להקמת רשת אלחוטית בבית ואני מתכנן לקנות ראוטר של D-LINK 624 יחד עם כרטיס רשת תואמם שלהם.... ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות או שיש מוצרים יותר מומלצים....אז אם יש למישהו נסיון והוא יכול לשתף אותו איתי אז אני יודה לו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, האם קיים מוצר כמו בלינק שלא מצריך לשלם על מינוי שנתי עבור סינון וירוסים/ IPS? http://www.endian.com/us/products/utm-hardware/4i בינתיים לא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Fighter,

שלום כבר הרבה זמן אני שם לב שאתרים מסויימים נטענים סופר מהר וכשאני עושה להם פינג אז הם מקבל תוצאה של 15MS מה קורה פה בדיוק? זה סוג של סופר תעדוף מה שלא נשמע לי הגיוני כי יש מגבלת מרחק או שהם פשוט עושים mirror ישראלי לאתרים פופולאריים? בין האתרים יש את amd,nvidia,gamespy,ign אבל דווקא למשל את gamespot אין וזה מכעיס כי הוא האתר הכי טוב בתחום לדעתי מישהו יכול להסביר לי את התופעה בבקשה? ולאיזה עוד אתרים יש פינג נמוך אצליהם חוץ מאלה שציינתי? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם !. אני מחשב בגדול נתב ברמה טובה לכבלים\ADSL בגדול הוא הולך ליהיות מונח בממד מה שכנראה מצריך שיהיה גם חזק. בגדול השימוש שלו יהיה לגלישה באתרים , וכנראה שיהיו מחוברים אליו כ 3 מחשבים (שיהיו בסביבת הבית-בית פרטי ממוצע). יש לציין כי אני לפעמים גם משחק משחקי רשת אבל שוב זה קורה אחד ל... אשמח לקבל המלצה לROUTER ברמה טובה שיכול לשדר כמו שצריך וללא נפילות או התעסקויות... תודה אסף

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by most,

שלום בטעות פתחתי את פורט 4899 הצלחתי לסגור אותו זמנית דרך תוכנה לסגירת פורטים אבל אחרי ריסט הוא נפתח שוב הפורט מאפשר פריצה למחשב שבו הוא פתוח אני לא מעוניין להתקין בגלל זה תוכנה פייר וואל מה שכן אני לא זוכר איך מפעילים רק תפיירוואל שבא אםxp וכמו כן אני זוכר שיש תוכנה שסוגרת את הפורט הנ"ל לתמיד אני לא מצליח כבר שעות למצוא פתרון ממשי לבעיה ולסגור תפורט הזה לתמיד אודה מאוד לעוזרים!. יום טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by reuven61,

אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי אפילו עוצמתי. ראיתי שבדיל אקסטרים יש איזה חברה סינית עם כרטיסים מטורפים רק שאי אפשר לדעת מה האיכות שלהם. שמעתי על אלפא. מישהו יודע איזה דגם שלהם מומלץ? השאלה היא אם באמת כרטיס רשת עוצמתי יתן לי לקלוט במרחק אווירי של 500 מטר עם קירות ובנינים? תודה רבה לעונים. נ.ב. גם רציתי לדעת אם אפשר להתחבר לשתי רשתות דרך שתי כרטיסי רשת במקביל ולקבל את המהירות של שתיהם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות. דרישות: שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד. מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit. זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by OldSchool,

הזמנתי לפני כמה ימים את ה Archer C9 מאמזון והוא הגיע, ואז הבנתי שיש את ה RT-AC68U וממה שראיתי הוא יותר מומלץ מביניהם לי אין דעה אישית, וניסיון איתם, אבל הבנתי שהאסוס גם ממשיך לקבל עדכוני קושחה עד היום, והARCHER לא. ניסיתי לחפש בגוגל ומצאתי שממליצים יותר על האסוס מביניהם בכל מיני אתרים בחו"ל וכל מיני השוואות. לכן אני שוקל פשוט להחזיר לאמזון את ה ARCHER C9 לקבל החזר כספי מלא ולקנות את ה אסוס RT-AC68U. מה יותר מומלץ מבין השתיים? לא אכפת לי לטרטר את עצמי עוד קצת עם ההחזרה וכל זה, השאלה מה עדיף מביניהם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Booobb,

שלום, קניתי היום את המודם-נתב 2Wire Home Portal 1100 כדי ליצור רשת בין שני מחשבים על בסיס קו הטלפון. עכשיו כאשר חיברתי את המודם למחשב הראשי הכל היה בסדר, המודם פעל והנורה של הכרטיס רשת דלוקה כמו שצריך. עכשיו, כאשר נסיתי להתחבר לאינטרנט באמצעות האשף שסופק ע"י המודם הוא לא הצליח בטענה שהוא לא מקבל שום אות שהוא מחובר לקו ADSL. ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. כל החיבורים הם בדיוק כפי שהם צריכים להיות ועכשיו כשאני עם המודם הקודם (Samsung AHT E-300) אין שום בעיה להתחבר ולגלוש. ככה שהבעיה היא לא אצל בזק או הספק.. והדבר היחיד שנראה לי שלא מוגדר נכון הוא הכרטיס רשת. בחוברת הדרכה לא מצוין שום דבר לגבי ההגדרות של הכרטיס רשת ככה שאין לי מושג מה לעשות.. הסרתי את האנטי וירוס והפייר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by refaels2006,

שלום . האם מחשב שחסום לגלישה מאייסיקיו ,יוכל להכנס דרך רשת VPN ביתית ?..(פרטית). מה אני בעצם יכול לעשות עם הVPN אחרי שמישהו התחבר אליי ?... אשמח להסבר כי לא ממש הבנתי את זה .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום רב האם ניתן לפתוח חשבון אימייל חדש בג'ימייל, רק שהסיומת אחרי ה - @ תהיה של ספק האינטרנט שלי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by איתי סיטבון,

שלום לכולם! רציתי לשאול במה שנקרא "מהירות שידור". אני ע"י כבל רשת מקבל 1Gbps, מזה אומר בדיוק? והשאלה יותר מעניינת אותי, שאני מחובר עם WIFI אני על 1.3Gbps, יכול להיות שיותר טוב לי לגלוש (ולשחק!) עם הWIFI על פני הכבל רשת? והאם אפשרי להגביה את מהירות השידור ע"י כבל הרשת? תודה רבה

15. Started by MODY69,

שלום רב, לפני כשבועיים המליצו לי פה על נתב חוטי, אבל מתברר שיהיה קשה להעביר כבל בין 2 המחשבים בבית, אז מסתבר שאני צריך דווקא נתב אלחוטי. חשוב לציין שהמחשב השני נמצא בקומה מעל המחשב שלי. האם צריך איזה כרטיס רשת אלחוטי או שהראוטר כבר מגיע עם זה? בקיצור, התקציב הוא כ- 400 ש"ח להקמת הרשת. אשמח להמלצות. תודה מראש, מודי69.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום כולם יש לי ראוטר אדימקס br6104k שמחובר לשני מחשבים למודם של הכבלים והספק הוא ברק קיצר הורדתי dc++ וראיתי שצריך לפתוח פורטים כמובן שחישפתי בפורום פתחית פורטים ומאצאתי אך יש בעיה ראיתי שצריך לבטל את הdchp ולתת לכול מחשב איפי אוטמתי משלו ולא שהרטואר יחלק על מנת שאני יכול לפתוח את הפורט התחלתי במלכה וביטלתי את ה dchp והתחלתי להסתבך האם מישהו מוכן להסביר לי שלב אחר שלב איך עושים זאת ? וגם תמונות יעזרו ודרך אגב ביקרתי במדריך לשיתוף אינטרנט שאמור להיות שם הסבר אך הוא נעלם תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Cheif,

ממתק קטן - PENM ("ראשי תיבות של PE Network Manager") היא תוכנת עזר קטנה להתקנה וניהול הגדרות הרשת השונות בסביבית Windows. התוכנה מרכזת את כל הפעילויות, הגדרת החומרה, הגדרת הרשת הביתית והגדרת משאבי הרשת, לסביבה אחת. התוכנה פשוטה מאוד להפעלה ואינה דורשת התקנה - היא מבוססת על קובץ EXE אחד שרץ על כל גרסאות Windows. ניתן להוריד אותה מדף הפיתוח כאן - http://holger.reboot.pro

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by KYSG,

אני רוצה לחבר 2 מחשבים דרך האינטרנט בלבד בלי כבלים וכו כדי להעביר מידע או בכללי רשת! בבקשה לא לשלוח אותי לעשות "חיפוש" פה בפורום כי כבר בדקתי ולא מצאתי את מה שאני מחפש תודה מראש לכול העוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omer672,

בסביבות השעה 12 בלילה, אני לא מצליח להתחבר ל WIFI מהפלאפון. כשאני קם בבוקר ה WIFI מחובר. אני יכול לראות את הרשת אבל לא מצליח להתחבר, לא מקבל שום שגיאה. תודה.

20. חשובות לי שתי בחינות. אחת שלא יהיה ניתוקים ובעיות כל שני וחמישי שצריך להתקשר לתמיכה ושומעים "לקוחות ADSL יש בעיה, נא התעזרו בסבלנות..." אפילו לא כל חודש. גלישה חלקה..... שהשירות לקוחות או שבאמת יענו לך, ואם הם לא עונים אז לפחות שבאמת יחזרו תוך שעתיים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by emperor,

שלום! בימים אלו אני מחליף מבצעים של אינטרנט מ750 ל1.5 ואני מעוניין ליצור רשת ביתית. ברשותי שני מחשבים האחד חדש בן חודשיים AMD 3200+ לוח אם K8NF9 בעל כרטיס רשת. ומחשב שני דיי ישן בן ארבע וחצי שנים פנטיום 4 לוח אם ישן ללא פיצרים מיוחדים ללא כרטיס רשת. אני משתמש מתחיל בתחום ולכן מאוד אודה לכם אם תיעצו לי כיצד אוכל ליצור רשת ביתית. רכיבים שצריך לקנות, מחיר, חיבורים ועוד... תודה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by shalabi,

שלום, רציתי לשאול האם יש נתבים בלי firewall מובנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SPACEWALKER,

ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by gabrielf,

תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה

25. Started by y_a_n_i_k,

האם אפשרי הדבר?? וכמה עולה??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים