עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by amitcd,

עשיתי קורס בצבא של טכנאי רשתות ואני רוצה להמשיך את הלימוד שלי ולהוציא תעודה של CCNA אני יודע את רוב החומר אני רק צריך להשלים את החומר החסר למבחן של סיסקו האם יש מישו שיכול לעזור לי למצאו ספר או חומר באינטרנט כדי שאוכל לגשת למבחן תודהה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by pk1,

אני רוצה לחבר 3 מחשבים לראוטר אחד שיהיה מחובר אל המודם (CABLE) שלי. ראיתי את הראוטר הזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=40223 והוא נראה לי בסדר. התקשרתי לחנות כדי להזמין אחד ואמרו לי שאין להם של EDIMAX ושיש של חברה אחרת BELKIN וזה כנראה הראוטר שהם מדברים עליו כי יש רק 2 ראוטרים ואחד מהם כבר לא במלאי http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Merchant_Id=&Section_Id=201487&pcount=&Product_Id=193698 איזה מהם יותר כדאי? ואיזה מהם יעשה לי יותר בעיות? חברים שלי גם אמרו לי שראוטר יכול לחסום של מיני תוכנות כמו EMULE ושאי אפשר לסדר את זה כי הFIREWALL הוא חומרתי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך מידע על שיטות ביתיות או מגברים מחנות תודה לעוזרים

4. היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.

5. התחברתי לתשתית של בזק ואני קונה ראוטר עצמאית (TP-Link AC1750 Archer C7) כתוב שאין מודם בראוטר, האם זה יעבוד לי? הבנתי שאם יש לו חיבור סנכרון זה צריך לעבוד האם זה נכון והאם יש לו את זה? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915173 הבנתי שאם אני קונה ראוטר עם מודם אח״כ אני לא אוכל להשתמש בו אם אעבור לתשתית אחרת, האם גם זה נכון?

6. שלום רב, אני כרגע מנוי להוט, שוקל לעבור לבזק עקב הצעה משתלמת מסלקום שמשתמשת בתשתית של בזק. התשתית של הוט באיזור שלי יציבה, איזור בת-ים. תקלות הן נדירות מאד. האם אוכל לצפות לאותה רמה של יציבות בתשתית של בזק? היכן אני יכול לקבל מידע לגבי רמת התשתית של בזק באיזור שלי? תודה

7. שבוע טוב אני רוצה לחבר 2 בתים שנמצאים באותו מתחם למודם/ראוטר של בזק שנמצא בבית שלישי. מהירות החיבור היא בערך 35 מגה, צרכנים לא כבדים במיוחד (מקסימום צרכן אחד שרואה נטפליקס ושאר השימושים זה Vod של יס וגלישה באינטרנט) חשבתי לחבר אותם עם 2 ראוטרים פשוטים של tp link. בשימושים הבסיסיים הנ"ל, לדעתכם יתפקד האינטרנט אצל כל אחד מהצרכנים? אם כן, בשיטה של 2 ראוטרים בכל דירה? או שיש רעיון אחר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by etzarfat1981,

שלום, כתובת ה-IP שלי משתנה כל פעם שאני מעלה את VISTA מחדש (אני עובד על ULTIMATE EDITION) ה-ROUTER שלי מוגדר שיעבוד ב-DHCP. אני עובד גם במחשב נוסף שבו מותקן XP PRO ושם ה-IP לא משתנה אחרי כל RESET. ושני המחשבים מוגדרים לעבוד ב-DHCP גם. מישהו יכול לעזור לי? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם אני נכנס לאתר www.one.co.il ויש שם כתבות עם סירטוני וידאו , אך דפדפן גוגל כרום לא מציג אותם ( מראה מסך טלוויזיה בשחור..) . אני יכול לצפות רק דרך אינטרנט אקספלורר הרגיל . מה הסיבה לכך ? והאם יש תוסף עבור גוגל כרום ? (אני זוכר שבפיירפוקס שכבר הרבה זמן לא השתמשי היה תוסף IE שמציג דפים בעייתיםם כמו בעיית כתב ראי - בדפדפן אקספלורר)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום, יש ברשותי מחשב שולחני המחובר לרשת האינטרנט בחיבור חוטי. לאחרונה רכשתי מחשב נייד ואני מוענין שתהיה לו גישה לאינטרנט. כיון שאין לי כל הבנה בנושא זה אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מערכת זולה שתעשה את העבודה בפשטות ואמינות. הציעו לי מחברת הכבלים דיל - התחייבות לשנתיים בעלות נוספת של 20 ש"ח לחודש עבור ראוטר אלחוטי תקן N כלומר עלות של 240 ש"ח מעבר לזה אין לי כל מושג לגבי החברות ופרטים נוספים שצריך להתיחס אליהם. אם מישהו יכול לפרט מהן האפשרויות הטובות ביותר יתרונות מול חסרונות, יצרן מועדף וכד' אשמח. במידה וקיים התקן שיאפשר לי להעביר סרטים לטלויזיה באלחוטי זהו פקטור חשוב גם כן. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by poyzon,

אני רוצה להפעיל פרוקסי,אבל לא רק על הדפדפן,על הכול האי סי קי והכול איך אני עושה את זה...? {WINDWOS 2000}. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by benor,

שלום, ברשותי 2 מחשבים המחוברים ברשת בכבל מוצלב. מחשב 1 שרת - אינטרנט בכבלים + חייגן WINXP+ SP2 מחשב 2 לקוח - WINXP +SP2 יש לציין, שהשיתוף אינטרנט עבד בלי שום בעיה במשך חודשים. ולפתע פתאום הוא חדל מלעבוד. כמה דברים: א. שיתוף הקבצים עובד, ככה שיש תגובה בין המחשבים גם ניסיתי לבצע פינג בין המחשבים השונים. ב. ניסיתי להגדיר את הרשת מהתחלה , אך ללא תועלת. ג. מחקתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של כרטיסי הרשת , אך גם זה לא עזר. המפלט האחרון שחשבתי עליו הוא לפרמט , מה עליי לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by MichaelZ,

למרות שאני די חזק בכל מה שקשור בעבודה על המחשב, תקשורת אלחוטים זהו נושא שממש אין לי בו נסיון. יש לי מחשב נייח ואני צריך לחבר אליו את הדבר הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/896329-REG/Eye_Fi_eye_fi_16pc_16GB_SDHC_Memory_Card.html בדרישות המערכת מופיע שהכרטיס תומך ב-802.11n וב-WPA-PSK. זה מה שאני חייב שיהיה גם ל-נתב/מתאם. אני לא יכול כרגע למצוא איפה זה כתוב, אבל קראתי שהכרטיס יודע לשדר ב-600 MBPS. אני רוצה פשוט ליצור חיבור אלחוטי בין הכרטיס למחשב שלי. אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, מדפסות או שום דרב אחר. אני יכול לעשות את זה עם מתאם USB ולא נתב? ראיתי מתאמים עם ובלי אנטנות. יש כאלה שהאנטנה שלהם מחוברת דרך כבל ואפשר להציב אותה במקום שייתן מקסימום קליטה. בדרישות המ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by AiXC,

שמעתי שהם מגבילות הורדה ל 50GB בחודש. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by amisu,

אני כבר שנים ב 012. עכשיו על 15MB ומשלם 165 שקלים כולל בזק לחודש בזק לעומתם דורשים רק 112 שקלים לחודש. האם יש סיבה בכלל להישאר ב- 012? מדובר בהפרש לא קטן. אולי אני מפספס פה משהו? יש לציין שאני משתמש כבד בביט טורנט.

16. אהלן, לפני מספר ימים קניתי טלוויזיה חדשה מדגם 46ES5500 של סמסונג עם תכונת SMART TV. הטלוויזיה לא מסופקת עם מתאם WIFI מובנה ולכן קניתי נקודת גישה של TP LINK מדגם WR701ND . הרעיון היה לחבר את נקודת הגישה עם כבל LAN לטלוויזיה ואת נקודת הגישה לרשת האלחוטית בבית ( ראוטר של TP LINK 941 ). הבעיה התחילה בזה שהגדרתי את נקודת הגישה על CLIENT והטלוויזיה לא הצליחה ליצור איתה אינטרקציה ( יש שתי בדיקות אינטרקציה שהטלוויזיה עושה: לראוטר ולאינטרנט). לאחר מכן ניסיתי להגדיר את הנקודה כ UNIVERSIAL REPEATER ואז הטלוויזיה לא הצליחה ליצור אינטרקציה עם הראוטר ולהתחבר לאינטרנט, אבל כן הצליחה לעבוד בשיתוף קבצים עם מחשבים אחרים ברשת הביתית ( מוזר לאור העובדה שהחיווי היה שאין תקשורת עם הראוטר... …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Cheif,

אני מקבל דיווחים כי בשעות האחרונות האתר www.thepiratebay.com אינו זמין. מה אצלכם?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. נמאס כבר החלפתי ספק היום ,למרות שזה לא קשור האינטרנט לא מעודכן ורק ריפרשים מעצבנים אני עושה כבר 6 שעות! וזה בכל האתרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מדפסת HP DESKJET 6500 בגרסה הרגילה (לא WIFI). יש בה חיבור ETHERNET. האם אני יכול לחבר אותה לראוטר האלחוטי שלי (EDIMAX), ובאיזשהו אופן להיות מסוגל להדפיס ככה מהלפטופ דרך ה WIFI? אם כן, מהם בדיוק השלבים..? תודה!

20. Started by moonjib,

אני רוצה להסדיר את זה לתמיד. האם בחיבור adsl , ה-ip משתנה כל כמה דקות לעומת חיבור כבלים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Lioriiii,

ברשותי 2 מחשבים, מחשב אחד עם מעבד 1800 עם מערכת הפעלה 2000 ועם כרטיס רשת 3COM ועוד מחשב עם מערכת הפעלה 98 וכרטיס רשת של אינטל. ו-2 המחשבים נמצאים ב-2 חדרים שונים, ועשיתי להם שקעים (כמו בכל משרד עם רשת-תעלות) וחיברתי את כל 9 החוטים כולל הסיכוך לשקעים באותו הסדר בדיוק כדי שאוכל להעביר במהירות של 100MB. וכל הכבלים שברשותי כרגע הם CAT5E חדשים לחלוטין שקניתי! ומה שקורה שבחדר אחד מהשקע יוצא כבל למחשב (שהוא CAT5E) ובחדר השני מהשקע יוצא כבל (?CAT5E) שהוא מחבר בין השקע לסוויטש'. והמחשב השני מחובר ישירות לסוויטש' עם כבל?(CAT5E) (שימו לב שהשקעים חברים אך ורק מחשב אחד שנמצא בחדר השני). ומה שקורה הוא שאני לא מצליח להעביר נתונים כלל ברגע שהסוויטש מחובר, ולעומת זאת כשרק ה-HUB מחובר אני…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by devilh,

אני לא מצליח להבין(וחיפשתי כבר בגוגל ) מה ההבדל(אם יש)- אני מבין שה- simultaneous dual band היה קודם - האם AC זה אותו דבר רק ממוסד בתקן? התפתחות? האם AC הוא בכלל simultaneous ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. הראוטר שאני משתמש בו הוא נתב Edimax BR6204WG. בעיקרון אני משתמש באדימקס בגלל שהלינקסיס עושה לי בעיות עם האינטרנט,פתאום הוא עובד ופתאום הוא לא אז יש לי כמה שאלות: 1 יש לי אינטרנט של הוט,L2TP,האם הלינקסיס תומך או שבגלל זה הוא עושה לי בעיות ? 2 אם אני ישתמש באדימקס בתור ראוטר וירצה להשתמש בלינקסיס בתור מאריך טווח לרשת האלחוטית איך אני עושה את זה ? האם אני צריך להגדיר לו את ההגדרות ואז רק וחבר אותו לחשמל איפשהו בגינה (חדר בחוץ עם גינה גדולה,בגלל זה אני צריך מאריך טווח) ? איזה הגדרות אני שם לו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אהלן, אחרי שסגרתי לפני הסופ"ש על הטריפל המדובר ומהירות תשתית 100 מגה הגעתי לפורום וקראתי את כל הת'ראדים שראיתי על הנושא ויש המון בלבול... ככה, אני לפני הייתי עם 12 מגה הוט ובזק בינלאומי על הכבל החדש והייתי מאוד מרוצה מזמני טעינה שבאמת השתפרו פלאים מאז המעבר לכבל רהחדש שלהם ולכן גם העדפתי להשאר איתם במחיר 29.90 לחודש(שזה עדיין יותר זול ממה שהיה לי על 12 מגה... מדהים מה שהוט עשו לשוק ומעניין לאן זה יתפתח). ואז הגיע כל נושא החייגן שהבנתי שעם חייגן לא ניתן לקבל את מלא רוחב הפס ובלי חייגן הם על הפנים... ואם אני רוצה חיבור בלי חייגן אז הוטנט הם האפשרות הכי טובה... היום התקינו לי את ההוט בוקס ושידרגו לי את התשתית ואכן בחיבור עם חייגן ובזק בינלאומי אני מגיע ל60-70 מגה ואפלואוד מל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים