עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by galav1,

לאחר שנים רבות עם ראוטר מסוג 6204wg הוא שבק חיים ולכן אני זקוק לראוטר חדש שיתאים לתשתית כבלים במחיר של עד 250 שקל מה מומלץ לקנות? כמו כן יש לי מחשב אחד בבית שנמצא בחדר מימד באותה קומה אז רצוי שהקליטה שלו תהיה טובה. בנוסף אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי חדש לאיפה שנמצא החדר מימד במחיר של עד 100 שקל. הקנייה תבוצע בחנות אייבורי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by purple-hey,

אהלן, כרגע מחשב ווינדוס מתפקד כשרת, מזרים ממנו לתחנות (סלון + ח.שינה). אליו מחובר הרדיסק חיצוני בUSB3, עליו כול המדיה. על אותו מחשב מופעל קליינט של deluge, מוריד ב RSS באופן עצמאי ובכך יוצר עומס על הקו ביוחד כאשר מוריד ומזרים בו זמנית(מוגדר scheduler אבל לפעמים אני עוקף ידנית). המטרה שלי להוציא את אותו המחשב מחוץ למשחק. לאחרונה החלפתי ראוטר, (ל Archer C7), שוקל לחבר אליו את אותו ההרדיסק עם המדיה, להתקין קליינט Transmission , (וכמובן לשנות קושחה, DD-WRT). בשלב יותר מאוחר להחליף את ההרדיסק לNAS. השאלה שלי, האם מישהו קינפג שרת Plex לרוץ על סטרימר אנדרוייד ? על איזה סטרימר? איך הביצועים? מה נדרש לבצע? נ"ב: מצאתי מדריכים להתקנה על NAS, לינוקס (http://www.htpcguides…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Lanzar,

מחובר כמובן קווי, ב SPEEDTEST.NET כשמתחבר לשרת קרוב ( בארץ ) מתקבל מהירות טובה, בן 700 ל 900 מגה. אבל הורדות רגילות, מכל אתר, סטים, ואפילו SPEEDTEST.NET אם קובעים שרת מרוחק מתקבל כ 70 80 מגה הורדה... עוד מישהו עם איטרנט של סלקום עם הבעיה הזאת ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Re_Boot,

שלום לכולם וערב טוב אז ככה אני רוצה להתחיל לעסוק בנושא של רשתות ואינטרנט ויש לי כמה שאלות אשמח אם תעזרו לי, 1)ממה מתחילים בנושא? 2)איפה אפשר ללמוד ולקרוא על הנושא? 3)האם יש מקצוע שקשור לנושא הזה? 4)עד כמה התחום הזה מפותח? תודה מראש לכולם

5. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.

6. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לפני 4 שנים קניתי ראוטר אלחוטי מהראשונים בארץ שזה היה חדש דנדש בחו"ל. (בארץ כולם חשבו שזה לא חוקי). יש לי מודם של בזק 750 בקרוב 1.5, צריך ראוטר מצויין ואמין לעד 5 מחשבים רצוי של ליניקסיס שיתחבר למודם וישדר לרחוק. תודה מראש, נמרוד.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Ashand,

שלום המצב שלי הוא כזה: יש לי מודם רשת של בזק שמתחבר למחשב (כרטיס רשת) והגלישה נעשית באמצעות חייגן של בזק (שם משתמש וסיסמא) ברשותי גם ראוטר ווירלס של אסוס דגם WL530G שאני רוצה לחבר למודם ולגלוש עם הלפטופ שלי בווירלס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק לראוטר ואת הראוטר למחשב ומנסה לבצע חיוג אני לא מצליח,בחיבור ישיר זה כן מצליח. האם צריך להגדיר את הראוטר איפה שהוא לגבי זה שיש לי חייגן שבו אני מבצע התקשרות? איך מגדירים? איפה? החיוג לבזק נעשה עם פרוטוקולPPP0E ... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום. יש לי שני מחשבים ברשת הביתית, וגם שני נתבים מבזק. הגדרתי את שני הנתבים כ AP והכל עובד מצוין . הנתב הראשון מחובר בכבל רשת למחשב הראשון(שלי), והנתב הזה משדר לנתב אחר שנמצא בחדר אחר. הנתב השני שמשמש כגשר AP משדר למחשב השני, שנמצא מטר לידו. האם אני יכול להעביר כבל רשת מהנתב השני למחשב עצמו ולבטל שימוש בכרטיס רשת אלחוטי שנמצא במחשב השני(זה שנמצא מטר ליד הנתב השני)? האם הדבר אפשרי, והנתב השני יתן למחשב כתובת תקינה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Cheif,

ממתק קטן - PENM ("ראשי תיבות של PE Network Manager") היא תוכנת עזר קטנה להתקנה וניהול הגדרות הרשת השונות בסביבית Windows. התוכנה מרכזת את כל הפעילויות, הגדרת החומרה, הגדרת הרשת הביתית והגדרת משאבי הרשת, לסביבה אחת. התוכנה פשוטה מאוד להפעלה ואינה דורשת התקנה - היא מבוססת על קובץ EXE אחד שרץ על כל גרסאות Windows. ניתן להוריד אותה מדף הפיתוח כאן - http://holger.reboot.pro

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eyalraz,

הורדתי גירסה ל-180 יום. מישהו יודע איך אפשר לפרוץ אותה ? או להוריד פרוץ....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. יש לי במחשב שני כרטיסי רשת, ואני מחובר לאינטרנט עם ADSL. איך אני יכול לבחור באיזה כרטיס רשת המחשב ישתמש כדי להתחבר לאינטרנט?

13. Started by wok2000,

http://www.azureuswiki.com/index.php/Bad_ISPs הנה עובדה אתה מוריד קובץ ב ASUREUS ופתאום אחרי 79 מגה בום 0 קיי לשניה. זה כי הISP שלך חוסם ולמי שיש דעה אחרת שיאמר אותה כעת :-)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by dan9,

היי ברוצני תוכנה שתהיה הכי פשוטה שאפשר לשינוי IP כל מספר דקות אפילו כל דקה קיימת תוכנה כזו?? בבקשה עיזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התחברתי לתשתית של בזק ואני קונה ראוטר עצמאית (TP-Link AC1750 Archer C7) כתוב שאין מודם בראוטר, האם זה יעבוד לי? הבנתי שאם יש לו חיבור סנכרון זה צריך לעבוד האם זה נכון והאם יש לו את זה? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915173 הבנתי שאם אני קונה ראוטר עם מודם אח״כ אני לא אוכל להשתמש בו אם אעבור לתשתית אחרת, האם גם זה נכון?

16. שלום, אני שדרגתי את המודם שלי מ-Home ל-Pro וחברתי אליו שני מחשבים עם סוויטש, אחד הוא: 10.0.0.1 10.0.0.2 (עשיתי לפי המדריך הידוע ב-Fresh) הספק שלי הוא בזק בינלאומי התקשרתי והם אמרו לי שום דבר שימושי אז נתקתי. אני אישית בודק כל היום פינגים ע"י הפקודה ping -t ואני שם לב שאני תמיד מקבל(WinXP) ארבע פעמים Request out of(משהו כזה) וזה תמיד אותו מספר פעמים, התופעה לא מתרחשת בזמן מוגדר(לרוב בערב). זו ההודעה שהמודם נותן לי בתפריט ה-PPP כאשר אני מקבל את ההתנתקות(המודם נשאר מסונכרן) פשוט הפינג הוא 9999. תודה. דרך-אגב, זה לא השרת שאני בודק אליו פינגים נופל אלא החיבור כולו.... עריכה- זה קורה בהפרשים של כמה דקות אחד מהשני.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ftzahi22,

יש לי WIN XP HOME מחובר ע"י מודם ישירות ללא נתב אני מקבל LOW ID למרות שהפורטים פתוחים -- רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הורדתי את הדרייבר מהאתר וה XP PRO שלי לא מצליח להתקין את הדרייבר. במנואל של הכרטיס רשום קודם להתקין את היוטיליטי, לכבות, לחבר את הכרטיס ואז להתקין את הדרייבר-ניסיתי לא הצליח.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Mayyuval,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי מספר שאלות בנוגע לראוטר והאפשרויות שבו. רוב השאלות עוסקות בהקשר של פתיחת פורטים ואבטחה. ראשית, מזה UPNP , מתי משתמשים בו אם בכלל? שאלה נוספת היא, כשאני מנסה לעשות פתיחת פורטים, יש לי אפשרות לבחור מבין רשימה נגללת LAN IP , כמו 10.0.0.1 10.0.0.2 מה זאת אפשרות הבחירה הזאת, במה צריך לבחור? שאלה אחרונה וחביבה היא מה הוא הDMZ , איך מפעילים אותו? תודה רבה לכולם. עריכה: אוקיי תודה, יש לי עוד שאלה. אם אני מגדיר אי פי סטטי עבור מחשב אחר שמחובר לרשת, ואז כשאני נכנס לראוטר ועושה port forwarding , ובוחר בתוך רשימת הLAN IP את האייפי הסטטי שהגדרתי, אז הפורטים ייפתחו רק עבור אותו המחשב? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מדפסת HP DESKJET 6500 בגרסה הרגילה (לא WIFI). יש בה חיבור ETHERNET. האם אני יכול לחבר אותה לראוטר האלחוטי שלי (EDIMAX), ובאיזשהו אופן להיות מסוגל להדפיס ככה מהלפטופ דרך ה WIFI? אם כן, מהם בדיוק השלבים..? תודה!

21. התקנתי במחשב נייח שיש לי בבית כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI. רציתי לדעת כיצד אני יוצר רשת אלחוטית בין שני המחשבים המחוברים לאותה רשת: המחשב הראשון אשר מחובר לראוטר בחיבור קווי והמחשב המחובר בחיבור האלחוטי. עד כה שני המחשבים היו מחוברים בחיבור אלחוטי ולא היה צורך בהגדרות מיוחדות. (לא הגדרתי IP ספציפי). במחשב המחובר בחיבור קווי יש לי Windows 7 ואילו במחשב השני XP.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by יובל נוריאני,

אהלן בחלק מהניסיון שלי לשפר את המשחקיות שלי במשחק מסוים בxbox one נתקלתי במדריך מסוים שמדבר על assign IP address עכשיו לי יש ראוטר של tp link vr600 עם הממשק החדש ורציתי לדעת האם הראוטר הזה עושה את הפעולה הנ''ל לבד או שמא אני צריך לבצע אותה ידנית דרך הcontrol panel ואם כן כיצד? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Nemesis,

הי, כיוון שנמאס לי מספק שירותי האכסון שלי (Livedns) עקב חוסר זמינות כרוני של ממשק ה FTP שלהם, אני מחפש ספק שטח אכסון חדש. אני צריך שיאפשרו לי לפחות 10 תבות דואר תחת הדומיין, מומלץ 100 מגה לתיבה לפחות POP3. 75 מגה שטח אכסון ומעלה. מהירות טובה ממשק נוח זמין מחיר כ 10 דולר בחודש. חשוב שידעו להעביר את הדומיין במהירות וללא פישולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by pissdrunx,

לא מזמן התחברתי לADSL מבזקבינלאומי לחבילה של חצי מגה והיתי רוצה לדעת למה בקאזה ובאימש אני מוריד על 30 40 K ודרך אקספלורר אני מוריד 60+- 2. האם מהירויות אלו בסדר אם לא מה לעשות 3. יש לי מודם חיצוני USB של ALE070 אם שמעתם אז איך הוא 4.מה ז"א להפוך לפרו ואיך ניתן לעשות זאת תודה.

25. Started by asta,

שלום amigos ניסיתי להשמש ב-Shareaza אולם קיבלתי מהירות עלובה ביצעתי - Shareaza Connection Test ניסיתי עם הפיירול המובנה של xp sp2 וגם בילעדיו , כשהוא מבוטל אולם התוצאה בשני המקרים זהה אני גולש ב- adsl 2mb דרך בזק בין-לאומי עם מודם b-focus router 312 לא ביצעתי שום שינוי במודם ואני לא עובד ברשת עד כמה שידוע לי המודם הזה תומך ב- router firewall אולם בברירת המחדל שלו הפונקציות הללו לא עובדות במידה וניתקלתם בבעיה דומה אנא עזרו לי בתודה מראש ולהלן התוצאות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים