עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. השאלה בכותרת

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  2. היי, חבר'ס ליצים, מה עניינות ? טוף, יש לי תופעה ... משונה, שמגניבה לי את החומר האפור בגולגולת. משום מה, אני לא מצליח לגשת לאתר VR-ZONE בשום דפדפן מהמחשב שלי, SERVER NOT FOUND ואני רואה שהאתר פעיל וחי כי מביאים לינקים לכתבות עדכניות ממנו בפורומים ואתרים שונים ( כולל פה ). המע' הנוכחית שלי היא WIN7.64 וחרשתי על קבצי HOST למינהם כדי לבדוק אם בטעות משהו התגנב לשם אבל ... נאדה. אין לי FIREWALL או כל תוכנה אחרת לחסימת תקשורת ואני לא מחובר דרך ראוטר מישהו יודע / שמע / ראה / חלם / קיבל עדכון מאלוהים בעניין ומוכן לשתף אותי בפתרון התעלומה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  3. שלום לכולם ! אני חדש כאן לאחרונה קניתי PS3 ונמאס לי בכל פעם שבא לי להוריד משהו מהPSN להביא את הקונסולה לחדר ולחבר דרך המודם חיבור ישיר. אני מחובר לאינטרנט דרך הוט מהירות 1.5 ספקית : בזק בילאומי טווח הקליטה הנחוץ לי הוא מקסימום 30 מטר היה לי לי ראוטר של D-link שנלקח ע"י אחי כשהוא עבר דירה אבל גם ככה היו רק צרות ממנו. מה הכי מומלץ לקנות בתקציב של 250 ש"ח? ומה אומרים על הדגם הזה של 3com http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990 תודה מראש לעוזרים

4. שלום חברים, רציתי בבקשה לברר אם למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות ראוטר אלחוטי של CHECKPOINT? דגם Safe@Office 500 and 500DSL או Safe@Office 500 and 500W תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. Started by freesoul23,

עוד מעט אני הולך לקנות מחשב נוסף ויהיה לי צורך לחבר 2 מחשבים לאותו חשבון אינטרנט. במחשב החדש יהיה לי כרטיס רשת מובנה ובמחשב הישן אין לי כרטיס רשת והוא מחובר לאינטרנט דרך כניסת USB, דרך מודם ALE 130. כפי שהבנתי אני אצטרך לקנות נתב וכרטיס רשת למחשב הישן ולחבר את שני המחשבים לנתב-האם זה נכון? וגם הבנתי שאני אצטרך להחליף את המודם שלי למודם שיתחבר לנתב דרך כבל רשת-האם זה נכון, אם כן איפה אני אני מחליף את המודם שלי והאם זה עולה כסף? כמה כל העסק הזה יכול לעלות(לקנות כרטיס רשת נוסף,לקנות נתב,לקנות כבלים והחלפת מודם)?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by quicky,

אני מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים , במידה ולא אשמח אם יעבירו אותה ... קבלתי לניסיון מ 012 את מתאם ה VOIP שלהם , דגם Access 211N מתוצרת חבר, TELCO . http://www.telco.com/int/index/en/products/prod/29 יש לי כמה שאלות לגבי החיבור , אבל לפני אני אפרט את צורת החיבור של הציוד אצלי בבית ... אני מחובר לאינטרנט על קו ADSL , על החיבור שולט מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ששודרג . בזמנו אני זוכר שבטלתי את רוב אופציות הניתוב כגון NAT וכו' ... אני בעצם משתמש במודם כחייגן עצמאי . המודם מחובר בכבל רשת מוצלב ל HUB שמספק חיבור אינטרנט לעוד 2-3 מחשבים בבית . כל העסק עובד יפה ותקין . השאלות שלי הן : 1. איך אני משלב בכל העסק הזה את מתאם ה VOIP ? 2. האם ניתן לחבר את המתאם בנקודת רשת שאי…

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by Pika007,

דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  8. אהלן חבר'ה, יש לי כרגע נתב חוטי/אלחוטי של Edimax, שכבר די הרבה זמן עושה לי בעיות. הוא נתקע, וביחד איתו האינטריט, ודרושה הפעלה מחדש של הנתב כדי לחדש את ההתחברות. בנוסף לזה, דברים כמו YouTube עולם בקצב מזוויע, ויש לי הרגשה שזה הנתב. בכל מקרה, נמאס לי ממנו ואני מחפש נתב חדש. הנתב הולך לשבת בממד, אז אני צריך אחד עם אזור כיסוי אלחוטי כמה שיותר רחב, כדי לגלוש מכל מקום בבית. למישהו יש המלצות? תודה, תום

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  9. שלום, לאחרונה קבלתי הודעה מבזק בינל' שנשלח מחיבור האינטרנט שלי הודעות ספאם(מעולם לא שלחתי ספאם). יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר עם פירוול. האם פירמוט המחשב (המחשב השני פורמט לא מזמן), ייפתור את הבעיה? הנה תוכן ההודעה:

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  10. Started by odedidush,

הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by XCG120,

רציתי לשאול איך שולחים לי הודעות במסנגר של פייסבוק למרות שכול אפשרויות הצא'ט מכובים,איך רואים שאני מחובר הרי הכול מכובה אשמח להסבר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  12. Started by ykg,

מחפש בעל מקצוע להשחלת כבלי רשת לחדרי ילדים ( במקום כבלי טלוויזיה קיימים שאינם בשימוש) והתקנת שקע מתאים בקיר. העבודה באזור ת"א. אשמח לשמוע המלצה לבעלי מקצוע אמינים.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by Domovoi,

אני עם חייגן 012 Net ומודם אני רוצה להתחבר לips http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=77.126.61.51 http://www.dshield.org/ipinfo.html?ip=212.199.5.234 איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  14. Started by Dimer,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS. קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER. כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS? הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית. האם המדריך הזה קשור? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0 אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  15. Started by gabi21,

שלום יש ברשותי רשת של 20 משתמשים (הרשת היא סגורה לחלוטין מבחינה פיזית אין קשר לעולם החיצוני) הייתי רוצה לאפשר תקשורת בין המשתמשים על ידי OUTLOCK לצורך העבודה יש מישהו שמכיר איזו דרך לעשות זאת בלי עלויות אולי תוכנה חינמית שתשב על שרת 2003 או כל דרך אחרת שתתן לי את הפתרון לבעיה הזו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by TippEx,

שלום כולם, אני צריך לדעת איך קוראים למתאם רשת האלחוטי, הקופסה הקטנה שמחברים למחשב בUSB והוא קולט WIFI מהראוטר אני לא מצליח למצוא איך קוראים לזה כדי לחפש בזאפ אחד שיתאים לי. פשוט ההורים שלי החליפו מחשב והיה להם מתאם ישן שעובר רק על WIN XP ומן הסתם מחשב חדש אני מתקין WIN 7 ואם יש לכם המלצה לאחד זה יהיה מעולה, הrouter שלי הוא netgear dgn1000 של בזק

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  17. אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by idoleff,

שלום, אני מבצע מעבר מבזק להוט, ורציתי לדעת אילו שינויים יש לבצע בנתב בעת המעבר. מבחינת שיטת חיוג, זה כבר לא PPPOE כמו בבזק, נכון? במה להתשמש? L2TP? איזה פרמטרים צריך להגדיר שם? דגם הנתב הוא 3CRWE554G72TU

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  19. Started by SuB,

האם אני יוכל להגדיר את רוחב הפס שכל מחשב יקבל? מה בעצם תיתן לי הפיכתו לראוטר? כרגע יש אצלי רשת שפועלת עם מודם אלקטל (שהוא לא ראוטר) ו-HUB.

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  20. Started by BONO,

יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  21. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ' EDIMAX עכשיו אני לא מצליח להתחבר לשרתי FTP דרך הפלאש.. לא לכל השרתים זה חוסם אבל לרוב זה כן.. זה רושם לי List Error אחרי שהוא כבר התחבר לשרת. ניסיתי לפתוח את הפורט של הFTP לא עזר..

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by PhP dUdE,

איך אני נרשם?

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  23. Started by The_BlackFly,

שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by udicol,

שמתי לב שכל יום במעבר מ- 23:59:59 ל- 00:00:01 האינטרנט בבית שלי מפסיק לעבוד . פשוט הקישור לחברת האינטרנט Bezeqint מפסיק לעבוד . האם זה קורא אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים