רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי ראוטר של 3COM דגם WL537 כרגע האינטרנט שלי לא חסום וכל השכנים יכולים לגלוש דרכי... השאלה שלי, איך אני נכנס להגדרות של הראוטר שלי? מה איי פי ומה הססמא והשם משתמש? בתודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני מקבל לפעמים כל מיני אזהרות של טרוינים נטבאס ודברים כאלה... היום לקחתי את השם של הדומיין שהוא נתן נתן לי של מי שניסה לפרוץ... הכתובת היא ADSL62-0-131-LNS-p204.adsl.netvision.net.il עכשיו, איך אני מתייחס אל זה? זה סתם? זה נסיון אמיתי? מה אני בדיוק מבין מהכתובת הזאת חוץ מזה שזה משתמש נטויז'ן?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים קניתי מכשיר DVR STANDE ALONE לפני כשבוע חיברתי אותו לראוטר שלי בכבל חוטי, בהגדרות של הDVR נתתי לו אופציה שיקחIP מהDHCP הוא לקח את הIP 192.168.1.109 פתחתי את הפורטים 7777 ו8888 בראוטר כדי להתחבר אליו (בדיקת הפורט שנפתח דרך אתר-Success: I can see your service on on port (7777) Your ISP is not blocking port 7777 הגדרתי את הUSER והPASSWORD ועדיין אני לא מצליח להתחבר הוא רושם לי INVAILD ACOUNT כל פעם שאני מנסה להתחבר
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים בבית. אני מעוניין לחבר 2 מהם בLAN, כאשר המשאבים יהיו משותפים (מדפסת, סורק), ושאני אוכל להעביר קבצים בין מחשב למחשב (לצורכי צריבות וכו'). אני מעוניין גם לשתף בין 2 המחשבים האלה את חיבור האינטרנט בכבלים שלי. המחשב ה-3 אינו נמצא בשימוש, ואפשר להפעיל עליו לינוקס (פנטיום 1 133 מגה). כיצד אני אוכל לעשות את מה שאני רוצה? מהו הציוד הנדרש? כמה כל הסיפור יעלה? בשני המחשבים המדוברים רץ windows 2000.
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני כרגע על ADSL 0.5 NETVISION אני ממש לא מרוצה מהם המהירות לא טובה תמיד משתנה ואף פעם לא נשארה על 60 עוד חודש נגמרת לי ההתחיבות איתם ואני מחפש דיל אחר שאזכה לקבל את המגיע לי חשבתי על לעבור לכבלים שאלתי היא: האם זה כרוך בתשלום נוסף? על המודם על ההתקנה וכו? ואם זה יותר יקר אז להשאר בADSL אבל להשיג דיל טוב ולא בNETVISION אני משלם כרגע 99 לספק+100 לבזק נראה לי משהו כמו 200 שקל בחודש על 0.5 שאף פעם אני לא מצליח לקבל מהירות קבועה של 55-63
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
בעת גלישה באינטרנט, כאשר לוחצים על קישור (או ע"י הקלדת כתובת), ברוב המקרים (80% הייתי אומר) מקבלים דף שגיאה: השרת/דף המבוקש לא נמצא. זה קורה גם כאשר אתה גולש לדף חדש באותו אתר. מה שמוזר: בדפדפן מקישים F5 (רענון) ארבע חמש פעמים ופתאום הדף כן מגיע, כמעט תמיד. דרך אגב, אין שום בעייה ב-Outlook. מה זה יכול להיות? מישהו נתקל בדבר כזה? איך לבדוק (קשה לי להשיג מודם רשת אחר לבדיקות)? (בזק לא יודעים מחייהם, מה עוד שלא תומכים במודם מקונפג.)
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
האם ניתן להעביר מידע משני הרדיסקים בין שני מחשבים דרך כבל USB ולא RJ45 ?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בימים אלו אני חשוב לעבור מנטוויזין אל בזק בינלאומי. רציתי לשאול אם הם מספקים חבילת חיבור של 3Mbps וכמה אתם משלמים עליה(בלי התשתית).
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
זה הדגם TP-LINK TLWR641G איך הוא בכללי? עובד עם תשתית של כבלים? יש איתו בעיות מיוחדות? או שעדיף משהו אחר? edimax? בעקרון התכנון הוא כזה .. לחבר שלושה מחשבים כאשר אחד יהיה חיבור אלחוטי , ושניים חוטיים.. זה אפשרי? האם עדיף כרטיס רשת אלחוטי מובנה או שאפשר להשתמש בכרטיסי רשת כמו דיסק או קי?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כפי שחלק ממכם יודעים, אני משתתף השנה בתערכות CES 2010 והכנסים הנערכים סביבה (מידע מפורט כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=8). כתוצאה מכך, והחל ממחר בבוקר (2/1/2010), הנוכחות שלי במתן תשובות טכניות בפורום תהיה נמוכה מהרגיל. במקביל, ובמהלך ימי התערוכה, אנסה להביא לכם חדשות מענינות מהתערוכה והכנסים. אני אחזור לפעילות רגילה בפורום בסוף השבוע הבא.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
-
שלום בבקשה עזרתכם, בקינפוג המודם הנ"ל לראוטר. בתודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שומע אנשי מחשבים שמשתמשים במושגים הבאים ואני לא מבין מה ההבדל בינהם כי בשבילי כולם זה מחשב או אפליקציה: PC שרת מכונה תחנה מנוע "ברזלים"
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום! עקב זה שכרטיס הרשת הנוכחי שלי עושה בעיות ומתחיל לעבוד עם תקיעות(נוסה עם כרטיסי רשת ממחשבים שונים ועובד פיקס) , החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 הראטר שיש ברשותי זה: edimax br-62116mg (ראוטר מימו עם 3 אנטנות) עכשיו, יש לי כמה שאלות: 1. הכרטיס יתמוך בנתב? כי הנתב זה רק g ו-b ואין לו n אז השאלה אם הכרטיס תומך גם בg ו-b חוץ מN? 2. הכרטיס יעבוד חלק על מערכת ההפעלה הבאה: windows 7 ultimate 64 bit שאלה אחרונה(: 3. האם באמת עדיף כרטיס pci על פני usb? עד היום עבדתי עם כרטיסי usb וחוץ מזה שהם בתחממו לא הייתה בעיה כלל... תודה באמת מראש לכל מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא לגבי מחשבי נייחים וניידים כאחד ולכן אם השאלה נשאלה בפורום הלא נכון אשמח שיעבירו אותה למקומה. אני מעוניין לדעת איזו תוכנה צריך בשביל זה או חומרה מתאימה כדי להתחבר דרך השכן(כמובן הכל במסגרת החוק..) ואיך אני משיג אותה(לינק יועיל מאוד, עדיף בעברית אבל לא מעכב). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי שאלה בתקשורת מחשבים. אני משתמשת בתוכנת WIRESHARK, למי שמכיר, שמנתחת פרוטקולי אינטרנט. נשאלתי לגבי כתובת מאק של אתר אליו פנינו. כלומר, נכנסתי לאתר, נשאלתי למצוא (לפי התוכנה) מה כתובת המאק שלי, של האתר אליו פניתי ,ומה זה אומר. השאלה היא - מה באמת זה אומר כתובת מאק של האתר? כי למיטב ידיעתי מאק הוא למחשב ולא לאתר. האם הכוונה לשרת? או שאני לגמרי לא בכיוון. אשמח להסבר קצר תודה רבה! גלית גלית
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב ועכשיו אין לי את תהתוכנה של ההתחברות לאינטרנט של המתאם הזה והראוטר הראשי שלי ROTAL 1025W עובד טוב על מחשב אחד פשוט אין לי איך להיתחבר אליו כי במחשב השני אין לי את התוכנה וכניראה זרקו לי אותה .... אז אם מישהו ימצא לי הורדה שלה או יעלה לי את הדיסק שלו זה ממש ממש יעזור לי ... תודה מראש לעוזרים והמשך יום נעים
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
ברשת האלחוטית הביתית יש לי בעייה להעביר קבצים גדולים בין שני מחשבים. 2 בעיות: 1. במחשב הסלוני שמחובר באלחוט לרשת המחשב מתנתק מהרשת כל כמה זמן באופן קבוע. וכל פעם אני צריך להוציא את כרטיס הרשת האלחוטי שמחובר בUSB ולהכניס שוב לUSB על מנת והמחשב יתחבר שוב. ( הדירה קטנה ולא גדולה ואין משהו שחוסם כל כך את הרשת.) 2. בהעברת קובץ גדול (700MB-1GB) בין המחשב שמחובר בחיבור רגיל לרשת למחשב הסלוני שמחובר באלחוטי - הקובץ מתחיל להעתיק, אבל מאוד מאוד לאט, למרות והרשת היא ב 80%. ולאחר איזה 10 דקות הרשת במחשב שמחובר באלחוטי מתנתקת ושוב אני צריך כמו בסעיף 1. [המחשב בחיבור הרגיל הוא XP המחשב בחיבור האלחוטי הוא וויסטה) זה כבר משגע אותי.....יש איזשהו פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב חדש. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=411437.0 אני רוצה לקנות נתב כדי לאפשר גלישה לשני המחשבים וכדי לאפשר שיתוף קבצים ביניהם (האחרון רצוי אבל לא חובה). חשוב לי שהוא יהיה מאובטח כדי שרק שני המחשבים הללו יוכלו לגשת לרשת. 1. על איזה נתב אתם ממליצים? 2. האם אוכל להתקין אותו בעצמי? אין לי שום ידע בנושא אז אם ההתקנה היא לא פשוטה מאד כנראה שאזדקק לעזרתו של בעל מקצוע. או שאולי יש מישהו מאזור ראש העין/פתח תקווה..... 3. על המחשב הישן יש חלונות XP. על החדש אני מתכוון להתקין אובונטו. זה עלול ליצור בעיות? תודה מראש?
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי! עד לפני כמה ימים היה לי אינטרנט של בזק בינלאומי שעבד לא רע. אבל אז החלו ניתוקים - אי אפשר לגלוש יותר מכמה דקות ברצף בלי ההודעה "בדוק את כבל התקשורת או צלצל למוקד השירות". הם שלחו לי שני טכנאים (הראשון היה בכלל טכנאי של בזק), והסיכום מהיום הוא "הבעיה היא בין ארון התקשורת של בזק לדירה שלך - וזה לא באחריותינו". הם גם הציעו לי להזמין טכנאי פרטי (?) שיסדר לי את התקשורת בבית (???) מישהו נתקל בבעיה כזו? יודע בכלל במה מדובר? או איזה סוג של טכנאי פרטי צריך פה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-