רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב נייד הכרטיס רשת מזוהה במנהל ההתקנים מצויין אך ישנה בעיה כשאני מכניס כבל רשת הכרטיס רשת לא מגיב ואין חיבור לאינטרנט כלומר לא מתחבר ומראה עדיין איקס ליד השעון למטה שאין חיבור זה מתסכל אותי כי הכל עבד טוב השבוע ככה ביום אחד ? אז אשמח לדעת עם יש אפשרות לבדוק את הכרטיס רשת מה שכן עשיתי הורדתי עדכון האחרון לכרטיס רשת וגם זה לא עבד משהו מוזר יש אולי פקודת לנטרול הכרטיס רשת? משהו מיוחד אולי תוכנה ? אנערף תודה לכם... כי לא נראה לי שהוא לא עובד פשוט מתסכל אותי תודה לכם אהה ועוד משהו הבעיה היא אצלי כי לקחתי כבל רשת מרשת שעובדת ובמחשב אחר זה עובד אצלי הבעיה ככה שאין בעיה ברשת שממנה אני מתחבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514647.0 ניסיתי להגדיר את ה-AP ללא הצלחה, ואשמח לקבל עזרה. אני מעוניין להשתמש במוצר לצורך חיבור מחשב מרוחק לרשת wifi קיימת (לא P2P עם נקודה זהה בצד השני) האפשרויות אותן המוצר מציג: תחת Operation Mode קיימות האופציות: AP Client Router: WISP Client Router AP Router: Wireless Broadband Router AP: Access Point ולאחר מכן, ב-Wireless Mode Settings קיימות האפשרויות Access Point Client Repeater Universal Repeater Bridge (Point to Point) Bridge (Point to Multi-Point) בחרתי ב-AP ולאחר מכן ב-Client תוך הגדרת המק של הראוטר המשדר ברשת המרוחקת, והכנסת הסיסמה במקום המתאים ועדיין, ה-AP לא מצליח להתחבר לרשת. הנה אי…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום :] רציתי לדעת אם הכרטיס הרשת של הלוח אם שלי [ Intel Smackover DX58SO] הוא מספיק טוב?... ואם כדי לי להחליף לכרטיס רשת פנימי? תודה לכל העוזרים D:
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי! עד לפני כמה ימים היה לי אינטרנט של בזק בינלאומי שעבד לא רע. אבל אז החלו ניתוקים - אי אפשר לגלוש יותר מכמה דקות ברצף בלי ההודעה "בדוק את כבל התקשורת או צלצל למוקד השירות". הם שלחו לי שני טכנאים (הראשון היה בכלל טכנאי של בזק), והסיכום מהיום הוא "הבעיה היא בין ארון התקשורת של בזק לדירה שלך - וזה לא באחריותינו". הם גם הציעו לי להזמין טכנאי פרטי (?) שיסדר לי את התקשורת בבית (???) מישהו נתקל בבעיה כזו? יודע בכלל במה מדובר? או איזה סוג של טכנאי פרטי צריך פה בכלל?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני משדרג ל-15 מגה ואני צריך להחליף את הנתב שיש לי כרגע (AM 604G) לנתב אחר. יש יותר מנתב אחד שאפשר לבחור ממנו או שלא?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי ל - BOX TV עם מערכת אנדרואיד. מכיוון שחיבור הווי פיי גרם לי לתקיעות בשידורי streaming משכתי כבל רשת באורך 20 מטר מהחדר לסלון כדי להתחבר דרך RJ45. הבעיה שכרגע אין לי סינכרון בין הקול לתמונה. האם מה שגורם לבעיה זה אורך הכבל? ואם כן מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שתפו תוצאות https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=356b211d-7791-4786-b6f7-e9099117375f הוטנט
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רציתי לשאול האם יש נתבים בלי firewall מובנה?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה... אני וכמה מחברי הטובים חולים על Age of empires 2 expansion והיינו משחקים בזה פעם למוות. עכשיו אנחנו מנסים לחזור :-) ZONE של מיקרוסופט נסגר כבר מזמן ואין את כל החדרים ברשת של המשחק שם אבל עדיין יש קהילה בGAMESPY... הבעיה שלי היא שאני פשוט לא מצליח להתחבר לשום IP של משחק שאני מקבל... אחרי כל IP שאני מכניס אני פשוט רואה שורה ריקה, כאילו לא הכנסתי שום כתובת. המחשב חדש אבל גם על המחשב הקודם הייתה בעיה דומה... אני עובד על XP Pro 64, הRouter הוא ROTAL RTA 1025W, הIP שלי היא הראשונה מהרשת בבית, מוגדרת ידנית, בהגדרות הROUTER פתחתי את כל הפורטים שצריך (בהגדרות המובנות יש גם אפשרות בתוך הROUTER לAGE OF EMPIRES 2) וגם פתחתי ידנית לפי PORTFORWARD.com בלי להסתבך יותר מדי.…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, הצלחתי לעשות שיתוף תקיה ומדפסת, ברשת האולחוטית שלי. עכשיו אני רוצה לדעת איך אפשר לעשות סיסמא כך שלא כולם יוכלו להדפיס דרך המדפסת שלי. ניסיתי לקבוע ססמא, אך המחשב השני רוצה USER גם...? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מחפש נתב פשוט לחיבור מחשב נייד באופן אלחוטי. האם ה-TP-LINK הבסיסי ביותר, יעשה את העבודה? כעקרון, יש לי נסיון טוב איתו וכך גם לחבר. למען האמת כבר התכוונתי לרכוש אותו, אבל אז ראיתי אדימקס בעוד כמה פרוטות.. (TP-LINK חדשים אבל מאד פופולריים בעוד שאדימקס מוכרים אבל לא נמצאים בכל חור). מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, היום התקינו לי אינטרנט 12 מגה דרך הוט+נטוויזיון המהירות לא ממש מספקת אותי, אין לי כל כך איך לבדוק אבל סרטונים ביוטיוב לוקחים לא מעט זמן להטען וכשאני מנסה 1080P בכלל זה לא זז. ישנה דרך לבדוק שאכן אני מקבל מהספק את מה שמגיע לי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם,כרגע יש לי בבית שני מחשבים על שתי קומות שונות כשאחד מהם נמצא בממד וראוטרים לא בדיוק עושים עבודה טובה פה.. אז חשבתי על האופציה הזאת..מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS. קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER. כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS? הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית. האם המדריך הזה קשור? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0 אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק? כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איך אני עושה כונן רשת שיהיה משותף לשני מחשבים ברשת? תודה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
קרה בפתאומיות, אתרים בארץ עובדים רגיל. גוגל למשל עובד אבל פייסבוק ועוד כמה אתרים בינלאומיים שניסיתי (אתרים של חברות שונות, פורומים וכו') מקבלים Connection timed out בכרום אחרי הרבה זמן שהוא מנסה להתחבר. HOT+נטויזן, עוד מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מצהיר בזאת ומפציר בכולכם- תתרחקו מציוד Wi-Fi של Edimax. זה זבל גולמי, לכו על level one או די לינק או משהו אחר ועכשיו לבעיה: אני משתמש ב BitComet, פתחתי פורטים בכל דרך אפשרית בראוטר (נכנסתי להגדרות NAT, פתחתי TCP ו UDP גם ב Port fowarding וגם ב Virtual server, ואפילו ב Special applications) בחרתי לי את פורט 16384, פתחתי אותו בכל צורה אפשרית, הזנתי לביטקומט- ועדיין הוא משום מה מראה לי שהפורט חסום. מישהו יכול להסביר לי למה לעזאזל? |: אני מנסה שוב ושוב ושוב, אבל הפורט נשאר חסום. למישהו יש פתרון לבעיה? זה פשוט מחרפן אותי להוריד קובץ עם 200,000 סידרים ב.... 4 ק"ב לשניה או מ TL ב 9.
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי מושג איפה עוד לחפש שרתי איכסון של מיילים של 1 גיגה שמתאמים לאוטלוק ואני מבקש את עזרתכם בענין תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קניתי אדימקס להגדיל טווח. הלפטופ עובד דרכו סבבה. הגלקסי 2 מזהה ואפילו יש 5 קווים של קליטה אבל אין אינטרנט. למה ? משהו בהגדרות ? אבטחה ? עזרתכם בבקשה
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום כולם ברשותי ראוטר edimax 6104k מודם של הכבלים ה tyoen הזה ספק 013 ברק 750 קילו ביט 2 מחשבים בראוטר חיברתי את 2 המחשבים כול אחד עם כבל רשת רגיל וזהו הגבלתי עם אח שלי את המהירות כדאי שהוא לא יתפוס את כול הרוחב פס אז שמתי לו 5 upload 20 download וזה מסומן ובover all קיצר עדיין שאח שלי מוריד אני מקבל וואחד תקיעות בכול מה שקשור אינטרנט ventrilo icq cs mirc אבל אז קבענו שהוא יוריד רק בערב אבל עדיין מתי שהוא לא מוריד מספיק שהוא נכנס לאתר למשל www.ynet.co.il אז נהיה לי ping jumps והאינטרנט אצלי נתקע פלאים קיצר אין לי יותר כוח מה ניתן לעשות ? אני לא יכול לעשות cable + adsl כי יש לנו בבית את הטלפון של הוט אז אין קו של בזק האם ניתן אולי לחבר 2 מודמים של כבלים בבית ו…
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מוזר מאד אני ב012 בכבלים ושמתי לב שהביאו לי מודם Samsung Info Ranger SCM-110R ואצל כל החברים שלי הם קיבלו מודם 3com הזה בצורת כריש ויש לו שתי יציאות אחת usb והשניה Ethernet עכשיו התקשרתי לחברת 012 ואמרתי להם שקיבלתי מודם סאמסונג והם אמרו לי זה בטח הסוג הישן. כי לי יש רק יציאה אחת מאחורה והיא Ethernet ואם זה עוזר אני בחבילת 150 KBPS יכול להיות הם עבדו עלי?? או שהם מחלקים כאלה מודמים לחבילות נמוכות במיוחד
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-