רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
אני גולש במהירות 1.5 מגה עם UPLOAD של 128KB. הספק שלי הוא בזק בינלאומי והתשתית של הוט. בעוד כחודשיים מסתיימת לי תקופת ההתחייבות. כדאי להישאר בבזק בינלאומי או שספקיות אחרות עדיפות מבחינת שיתוף קבצים ומשחקי רשת? האם כל הספקיות חוסמות פורטים על אף שהן מצהירות שהן לא? לאיזה חבילה הכי משתלם לי לשדרג (לצורכי שיתוף קבצים ומשחקי רשת)? מה דעתכם על הדיל של אינטרנט זהב? 1.5 מגה במחיר של 3 מגה?- שווה לשבור את התכנית הנוכחית ולהצטרף למבצע כל עוד הוא קיים? האם כדאי להשקיע בחבילת גיימרים כדי לקבל פינגים נמוכים? בקיצור-כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ראיתי שיש לסלקום מבצע http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/ שנראה די טוב, אבל אין לי חיבור pci במחשב נייד יש לזה איזה מתאם לUSB או לLAN? ומה אתם חושבים על המבצע באופן כללי, מכירים משהו יותר טוב, תגידו לי אני צריך להחליט על מה אני הולך.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
למישהו יש רשימה של טווח כתובות IP של ספקיות אינטרנט בארץ? תודה. או לפחות אם מישהו יודע למי שייך הטווח שמתחיל ב 74.... או לא למי שייך.. אלא מה ה POOL עצמו פה בארץ.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע משחקני הרשת כאן, עפ"י ניסיונם האישי- האם ההבדל בין חיבור 4 מגה שיש בארץ (450K UPLOAD) לעומת 2 מגה (250K UPLOAD) מורגש? האם יש מה להשקיע בחיבור 4 מגה רק עבור משחקי MULTIPLAYER (בלי התייחסות להורדות מהאינטרנט)? תודה רבה, אסף
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זהו, נמאס. נמאס מראוטרים זולים שמתנתקים כל חצי שעה. אפשר לקבל המלצה לראוטר איכותי בתקציב שציינתי? חשוב שתהיה תמיכה בתקן N אם בעתיד אחליט לשדרג כרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערזה בפתיחת פורטים ALCATEL ST 510 נכנסתי אליו לאן אני הולך? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט: יש לי כמה מחשבים שמחוברים דרך האב שמתחבר לראוטר והכל עבד לי טוב עד שפעם אחת הפסיק לעבוד לי האינטרנט באחד מהמחשבים ואז חזר לעבוד אבל מאוד לאט אשמח לעזרה תודה מראש R.R
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר אפילו לחרוג קצת.. חשוב שיהיו עליו ביקורות טובות, זרקו הצעות ותודה מראש שכחתי לומר שאם אפשר שיכלול חייגן VPNויעבוד על מספר פרוטוקולים כגון PPTP ו- PPPOE ו- L2TP וכו..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני משתמש ב UTORRENT כבר הרבה זמן אבל שמתי לב (כנראה זה תמיד היה כך אבל פתאום ראיתי אתה זה) שאני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל... רוב הזמן אני מוריד מישראלים במהירות המקסימלית שלי... אבל אם אין ישראלים אז זה פשוט ימים.... אני בקושי מחובר לאנשים בחו"ל ורוב ההורדות הם מאנשים בארץ!!! אני עובד דרך אינטרנט זהב... האם הם חוסמים? איך אפשר לבדוק את זה... יש להדגיש שאני לא משתמש בחייגן...
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב ! נתקלתי ב subnet mask 255.255.255.255 מה זה? אני מכיר עד 255.255.255.0 תודה מיקי[br]פורסם בתאריך: 10.08.2008 בשעה 23:07:20 מצורף תמונה עם הנתונים הנ"ל[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה חשובה בקשר לחיבור מודם דרך usb!! אז ככה יש לי מודם Terayon כזה:http://www.cables.org.il/modems/modem-terayon.htm עכשיו יש לי גם ראוטר 3com והבעיה היא שאני מנסה להוריד משהוא מהיוטורנט(פורטים פתוחים)אני לא עובר את ה 30 kb ורק עם מודם אני מוריד על הרוחב פס השאלה שלי היא האם אני יוכל לחבר את הראוטר למודם בחיבור רשת(רגיל)אבל במקום לחבר את המחשב לראוטר לחבר את המחשב דרך הusb בלי כבל רשת השאלה שלי האם זה אפשרי........ נ.ב-אני חייב את הראוטר כי יש לי גם נייד ובנייד אני לא מוריד אז בגלל זה אני לא צריך לנסות למצוא פיתרון שגם אם הראוטר אני יוריד מהר....
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לבנות לי רשת ביתית אלחוטית ומה טווח המחירים??? אני רוצה לחבר סה"כ 3 מחשבים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול , כשאני מחבר רשת בין 2 מחשבים בעלי מערכת הפעלה עם XP. כשהאופציות הם מחשב ראשי מחובר דרך מודם USB לאינטרנט ודרך כרטיס רשת עם כבל מוצלב המחשב המשני מתחבר לרשת. אז השאל היא כזאת: כשעובדים עם כבל מוצלב , העברת הנתונים ושיתוף הקבצים בין 2 המחשבים תיהיה יותר איטית ביחס לעבודה עם ראווטר? הגיוני שאם אני מעתיק קבצים ברשת לדוגמא: תיקיה עם קבצים ששוקלת 2.50 ג"ב ואני עובד עם כבל מוצלב , את יקבל לפעמים תקעיה? ידוע שכבל מוצלב עושה בעיות לפעמים? ראווטר יותר יציב ומהיר ממנו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב (Windows Xp 32Bit). המחשב שלי מחובר לראוטר דרך כבל אבל משום מה אין אינטרנט במחשב.. מזמן לא פירמטתי אבל אם אני לא טועה אז לא הייתי צריך להגדיר כלום והיה לי אינטרנט ישר... יש משהו שאני מפספס? ???
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי האם מישהו יודע על בעיה בתשתית של בזק? יש לי מהירות של 2.5 ועשיתי בדיקת מהירות באתר WOW.BEZEQ.CO.IL וקיבלתי תוצאה של מהירות 1.5(160KB/S). אני מנסה מיום שישי להשיג את בזק ולא מצליח. מישהו יכול לעשות את הבדיקה הזאת ולומר לי מה התוצאה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני עובד עם ספקית האינטרנט 012 וגם את שירותי הראוטר הם סיפקו לי, ושאלתי אותם אם אני יכול לדעת את הסיסמא של הראוטר שלי והם אמרו לי שזה לא חלק מהמדיניות שלהם לתת סיסמאות לראוטרים, אבל זה נראה לי ממש מטומטמם שכל פעם שאני רוצה לקדם את הפורטים שלי אני צריך להתקשר אליהם. יש מצב שמישהו יודע את הסיסמאות שהם משתמשים בהם או דרך לגלות את הסיסמא של הראוטר שלי? הראוטר הוא מחברת edimax אם זה עוזר. תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אם אני פותח פורטים לאימיול בראוטר, והראוטר מוגדר עם Dhcp dynamic, זה יכול להפריע לתקשורת אלחוטית שיש במחשב השני שיש בו כרטיס רשת אלחוטי?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות שקע רשת RJ45 בשביל לחבר בבית, והוא יחובר לכבל רשת CAT5e FTP. השאלה שלי היא- מה אני עושה עם הסיכוך של הכבל? האם יש מקום לחבר אותו בשקע? האם צריך שקע שמיועד לחיבור כבל עם סיכוך או שכל השקעים מתאימים? תודה
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני נאלץ לשים נקודת אינטרנט במקום שאני לא בטוח שהראוטר יגיע אליה כמו שצריך , לכן אני שואל אם יש איזשהי נקודה מתווכת שיכולה להעביר קליטה כמו שצריך או כל פתרון אחר לעניין?
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מודם של B-focus 270 ראווטר Level One FBR-1418TX אנטי וירוס NOD איך אני בודק אם יש פיירוואל ואיך אני מכבה אותו באופן זמני ? של הXP אני יודע אבל מה בקשר למודם והרוואטר ניתוק שלהם יעזור ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-