עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Walter Samuel,

שלום לכם תומכים יקרים, אני עובר בקרוב מDSL לחיבור בכבלים ורציתי לשאול אתכם כמה שאלות: 1. כרגע יש לי מודם משולב ראוטר של D-Link שאינו מתאים לכבלים אם אני לא טועה (או שאולי רק לא כחייגן?) - DSL-604+ של D-Link 2. האם יש דבר כזה מודם משולב ראוטר בכבלים (כמו בDSL)? 3. אם באמת המודם-ראוטר שלי לא מתאים כחייגן\ראוטר או כשניהם, אשמח אם תמליצו על אחד שכזה. תודה מראש.

2. Started by nitayc1,

שלום. יש לי ראוטר של 3com ורציתי לפתוח את הפורטים של האימיול. עבדתי בדיוק לפי המדריך מפה: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/3com/3CRWER100-75/eMule.htm האימיול התחבר אך עם מזהה נמוך... רציתי עזרה בנושא תודה 8)

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני יחסית עם חרא מצב רוח ואשמח אם תוכלו לעזור לי(לאלה ששואלים למה יש לי חרא מצב רוח, זה בגלל שהפסדתי עבודה בשווי רב עקב התקלה באינטרנט) היה לי ראוטר שהחזיק שנה וכמה חודשים , נהנתי ממנו והוא compex n-27 בין החזקים שהשקעתי עליו סכום טוב אך היום התברר לי שהוא מת/וגם אין אפשרות לעשות לו ריסט הציוד שיש לי הוא כרטיס רשת אלחוטי: WLP54GוCompex + אנטנת 5DB אני צריך ראוטר עם טווח גדול וחדירה ברמה גבוהה מכיוון שעל הראוטר לעבור בין 2 קירות בטון+קיר בטון מזויין של ממד אשמח אם תמליצו לי על משהו ברמה טובה אך שלא יעלה יותר מדי ושיהיה עמיד לא כמו הCOMPEX! אשמח לעזרה במהירות האפשרית , תודה למי שיעזור נ.ב אני בבזק

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by vali13,

שלום לכולם חיברתי 2 מחשבים לאינטרט דרך המודם (כבלים) אחד דרך כרטיס רשת ואת השני דרך USB המחשבים לא תלויים אחד בשני, איך אני יכול לשתף תיקיות בין 2 המחשבים? תודה לירון

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  5. כל יום יומיים האינטרנט מתנתק לי ומתחבר מחדש. (יש לי ראוטר, אין חייגן...אז הוא מסנכרן את עצמו) התקשרתי כבר מאה פעם לספקית ולתשתית, ואין, הם לא יודעים למה זה מתנתק, הכל "תקין" אצלהם או משהו בסגנון.. איך אני יכול לפתור את הבעיה? פעם היו זמנים זוכר ההייתי מחובר רצוף שבועיים שלוש רצוף אפילו ללא ריסט אחד והכל עבד פיקס. תודה

• 34 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by guyl3,

שלום , שמתי לב שלאחר שאני מתחיל לשחק בשמחק הרשת שלי (WOW -בתשלום) הרשת שלי מתנתקת יש לי מודם מסוג RTA1320A + ראוטר של בזק LEVEL 1 במחשב ,הטכנאי של בזק התקין לי מקלט USB ,ורק אחרי שסנכרון מחדש של כל רכיבי הרשת האינטרנט חוזר השאלות שלי הם : האם בגלל שהמשחק שלי דורש הרבה תעבורה ברשת UPLOAD +DOANLOD המקלט USB מתנתק ? כי בדקתי בניהול צריכת חשמל במנהל ההתקנים - ב USB ADAPTORs והורדתי את הסימון בכולם האם יש יכולת לשחק עם ה packet scheduler כדי לצמצם את הפאקטים - כי ה USB לא משמיע צליל של ניתוק כמו שמכניסים כל רכיב PLUG AND PLAY או שניתן לשחק עם 10HALP או FULL DUPLEX או שעלי להחליף ל מקלט PCI בנוסף ארצה לדעת ולקבל המלצות לגבי ראוטרים ומקלטים שנותנים סיגנל חזק ולא מתנתקים שמ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הנתב הקודם שלי (סימנס) נדפק ואני צריך להחליף. מישהו יודע מה יש במלאי של בזק?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יש לי בעיה היום משתמשים על הרשת 3 מחשבים ו ps3 מדי פעם אבל אני רוצה לפתוח פורטים יש לי ראוטר edimax ושאני מכניס את הפורטים והכול כמו שצריך (כמובן ממלה את ה-ip של המחשב את הפורט של התוכנה והכול חוץ מ-comment) אבל אחרי כול הפורטים והכול הוא עושה reastart קצר של 30 שניות לוחץ ok וזהוא הוא לא כותב אם זה הצליח אבל יותר מזה אחרי שאני מכניס את הפורטים פשוט אני מאבד את האינטרנט וזה לא חוזר לי עד שאני מוחק אותם וזה קורה בכול המחשבים ניסיתי לנתק את הראוטר מאחורה ולחבר לעשות reastart למחשבים ברשת אבל לא הציח (אולי לא עשיתי נכון ואם תגידו לי דרך שזה תמיד עובד כך אז אני ינסה) אולי בגלל שאני כותב כול פורט בנפרד כלומר 1 אני עושה ל-tcp בנפרד ול-udp בנפרד אין לי מושג מה לעשות הריי זה צ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by My_Name,

יש אפשרות לעשות מייל פנימי, ברשת עם 20-30 מחשבים, בלי להשתמש בשרת ? יש אולי אופציה כזאת ב-Outlook או ב-Thunderbird ? כי יצא לי לראות כמה דברים באינטרנט, אבל לא יצא לי לנסות (וגם לא מצאתי ממש את הדרך לעשות את זה). אז מישהו פה פעם ניסה דבר כזה ויכול לשתף קצת מידע ? -* יכול להיות שהנושא הזה בעצם מתאים לפורום תוכנה ( :s05:) ?

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי בעיה והיא כזאת יש לי מקלדת חיבור ps2 קניתי מתאם מ-ps2 ל-usb אבל זה כותב לי usb לא מזוהה המתאם תקין בדקתי אותו על משהו אחר אני גם קניתי מתאם מ-usb ל-ps2 אני רציתי לחבר את הכבל של המודם שהוא usb ל-ps2 על ידי מתאם האם שני הדברים האלה אמורים לעבוד בכלל האינטרנט לא עובד בכלל כאשר אני מחבר אותו עם המתאם של usb ל-ps2 האם יש תוכנה לבדיקת ה-usb על הלוח או תוכנה שבודקת האם הלוח תקין או שפשוט לקחת אותו למעבדה ולמה עשיתי את כל זה אני יגיד לכם בגלל שיש לי מסכים כחולים אני הייתי מחובר למודם עם כבל רשת רגיל עכשיו אני הבאתי את המחשב הישן שלי לאחותי והוא במרחק 15 מטר היא מחוברת למודם שלי דרך כבל רשת 15 מטר ואני נידפקתי עם החיבור של usb ואני בטוח שבגלל זה יש לי מסכים כחולי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. קיבלתי תמודם החדש הזה של בזק של סימנס ואני רואה שבתוכנת שיתוף קבצים אימיול בהתחלה היה לי מזהה נמך ואחרי זה סידרתי וזה מזהה גבוהה אך זה לא מוריד כלום בקושי שיר מוריד לי אחרי שבוע.ואני מציין שלפני כן באינטרנט שהיה לי מודם adsl ale130 לא היה לי את הבעיה הזאת. וניתקתי את הפירוול במודם (זה שנכנסים לאתר 10.0.0.1 או משהו כזה ומגדירים את המודם\ראוטר) תודה רבה לעוזרים. בן.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, עברתי דירה, ולבזק אין תשתית ואמרו שלא יהיה להם בחודש הקרוב, אז עברנו לחבילת טריפל של הוט וכמובן לקחתי חבילה של 5 מגה כמו שהיה לי עם בזק בתשתית. עכשיו הטכנאי הגיע, חיברנו את המודם לראוטר והייתה בעיה, סידרתי אותה בכך שהחלפתי מ - L2TP ל PPTP והמהירות הורדה שלי מאתרים תפעוליים שלהם על סביבות ה 300 ק"ב לשנייה, שזה אמור להיות 600 ומשהו, אז דיברתי עם הוט וגם עם נטוויז'ן, ואני מיואש כי בדקתי ישירות עם המודם והמהירות עובדת יופי, אבל שהראוטר מחובר הוא אוכל לי בערך 300 ק"ב לשנייה, וגם שאני מוריד דברים מאתרים אחרים בד"כ זה מוריד לאט מאוד (15 ק"ב לשנייה), אז הורדתי גם עדכון FIRMWARE לראוטר והתקנתי, וזה לא עזר. אז נתנו לי טלפון של תמיכה של 3COM התקשרתי ובמהלך השבוע יתקשרו אלי וא…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Oranili,

שלום יש לי ראוטר WRTG54L שלא תומך בMIMO האם אני יוכל לקנות את הכרטיס רשת הזה EDIMAX EW-7628Ig PCI MIMO-G 54MB WIRELESS ? והוא יעבוד לי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  14. EDIMAX EW-7128G

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by MarioPolo,

שלום רב אני מנסה לשחק באפשרות הLAN במשחק NFS: Most Wanted , ובפורום של המשחקים אמרו לי שיכול להיות שהראוטר חוסם פורטים מסוימים , שהמשחק. נכנסתי לקובץ הReadme וזה מה שהיה כתוב: Need for Speed Most Wanted uses the following TCP and UDP port(s) for Internet play: TCP ports: 80, 13505, 30900-30999 UDP port addresses: 3658-3658 האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפורטים האלו? תודה רבה מראש. דגם הראוטר: Siemens ADSL SL2-141

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי בבית רשת עם מספר מחשבים , אני יכול לשתף קבצים וכל מחשב רואה את השאר , כל המחשבים מתחברים לאינטרנט בעזרת ROUTER , אחד המחשבים לא מצליח להכנס לאינטרנט למרות שקיים שיתוף קבצים. ה FIREWALL במחשב נותק ונראה כי אין דבר החוסם את הגישה לאינטרנט. תודה על העזרה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם, אז ככה, הבעיה בנוגע חיבור לאינטרנט מאוד מוזרה, אני רואה את האייקון של הLAN בTRAY, והוא כאילו על מצב של מתחבר, ככה כל הזמן שעה שעתיים יום שלם, מתחבר, אני מקבל IP ומראה לי שיש חיבור לרשת, אבל עדיין מראה את האייקון של התחברות, והאינטרנט\IM\P2P וכל מה שניסיתי לא עבד. בעיה נוספת היא בוט איטי, אבל איטי מהרגע שעולה הווינדוס, כלומר הבוט הראשוני באותה מהירות, אך ברגע שמופיע לי הדסקטופ כל הרכיבים עולים לאט, ועד שאני רואה אייקונים וSTART לוקח איזה 2 דקות. הדבר היחיד שעשיתי לפני שהבעיות האלה התחילו זה להסיר ADOBE FALSH CS3, סיימתי את ההסרה, עשיתי ריסטרט, ואז החלה הבעיה. בבקשה תציעו פתרונות חברה, כי אני חוזר הביתה בבוקר, ושם אין לי אינטרנט, לכן אצטרך לפעול אחרי שאקבל עצות …

20. Started by aaronbelkar,

יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.

21. אני מחפש ממש כרטיס טוב ושלא יעשה בעיות עם VISTA 64 ... תודה אלחוטי בשביל ראוטר WRTG 54GL

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. גירסת תוכנה 1.3WW. מודל הנתב 3crwer100-75. נראה שיש לו בעיה לבצע port-forwarding בפורטים שאינם WELL_KNOWN (פורטים גבוהים). הוא פשוט לא מבצע.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב, כדי לקבל או להעביר הרבה תמונות אני מכווץ אותם אבל אז האיכות נפגמת. איך אני יכול לקבל ולהעביר(בעיקר בין המחשב שלי לעוד מחשב) קבצים גדולים?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by NM,

שלום יש לי מודם של edimax ואני רוצה לפתוח בו פורטים אבל לפי מה שהבנתי אני צריך ליצור כתובת ip סטטית אבל לא הבנתי איך לעשות את זה בגלל שהכתובת ip שרשומה במחשב שונה מזו שרשומה בראוטר ואפשר אולי גם מדריך טוב שמסביר איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  25. לאחרונה קניתי ראוטר חדש של Edimax דגם 6504N שהוא בין הדגמים החדשים של החברה בתקווה שיפסקו הניתוקים. בנוסף ובלי קשר מותקן Vista Ultimate עם עדכונים הכי אחרונים (בדוק) לכל התוכנות שיש במחשב. + המחשב הכי נקי שאפשר משטויות, גם כן בדוק. + לאחרונה האינטרנט עודכן ל-5 מגה עם ספק אינטרנט בזק בינלאומי ותשתית של הוט. + מדובר על כרטיס רשת שבא עם לוח אם לא ישן במיוחד -Abit IP35-E. האמת היא שהלוח אם עצמו דיי חדש בגלל שהלוח הקודם התקלקל משום מה והחלפתי אותו באותו לוח חדש יותר לפני שבוע-שבועיים. + הורדתי את הGlobal Max Connection בתוכנה uTorrent ל-150. ובכל זאת ! ! ! :s05: עדיין יש ניתוקים בעת שימוש בטורנט ! אולי בכל זאת הבעיה היא בראוטר? פשוט אני מנסה לדמיין אנשים מחו"ל עם אינט…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.