עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בעיה מוזרה במחשב שעד היום לא היתה לי. כאשר אני מחובר לאינטרנט (ואני מדגיש מחובר) וברצוני להיכנס לאתרים מסוימים, אז חלק מהם באמת נכנסים ועולים יפה ואני ממשיך לגלוש בנחת ובשלווה. אך יש חלק לא קטן של אתרים שכאשר אני רושם את כתובתם בשורת הכתובת ולוחץ על ENTER, הם לא עולים ובמקומם קופץ לו החייגן לאינטרנט. איך אני מתגבר על הבעיה הזו ונכנס באופן ישיר לאתרים? דוגמא (אם זה מעניין מישהו) לאתרים בהם החייגן קופץ: 1. www.horadot.net 2. www.hbs.co.il 3. www.sportline.co.il בתודה מראש ושבת שלום!

2. Started by Lavelle,

שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספק של אינטרנט זהב בעל רוחב פס 3M הבעיה היא שכאשר אני מוריד מהורדה ישירה מספקים בארץ זה יורד מהר (300-370 Kbps) כשזה זה נוגע לשרתים מחו"ל המהירות הופכת להיות ממש בדיחה (5-20 Kbps) זה לא תמיד ככה, יש ימים שזה עובד בסדר, אבל רוב הזמן זה ממש איטי כמו שציינתי. לפני שאני מתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב, מישהו פה עם אותה תשתית ואותו ספק יכול לבדוק אצלו איך זה עובד עם שרתים מחו"ל שאני ישווה איתו מהירויות וכך אדע עם הבעיה אצלי או אצל הספק. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by IdanTs,

אם יש לי בבית שתי חדרים ממש צמודים ויש בשתיהם מחשבים נייחים. ואני רוצה להשים ראווטר אל-חוטי בחדר שהוא לא ממד. יהיו בעיות באינטרנט בממ"ד? והאם הראווטר הזה יעשה את העבודה? Linksys WRT54GL אם לא, אז כדאי לקנות ראווטר חוטי ולעשות חור בקיר של הממד? תודה!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני מנסה למצוא פורט שיהיה פתוח בשביל אימיול אבל נראה שנטויז'ן חוסמת פורטים שאני בוחר "רנדומלית" ולכן אני רוצה לנסות למצוא פורט פתוח ללא קשר לאימיול. כיצד אני מבצע את הבדיקה על פורט כלשהו?

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

שלום אני כרגע משתמש בראוטר של לינקסיס מעל לשנה והוא סבבה לדעתי אני לא מרוצה עד הגג למה יש ניתוקים והוא לא עומד בעומס הכי טוב קיבלתי היום מבזק את האסוס רציתי לדעת אם שווה לי להחליף ביניהם תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בוקר טוב חברים יקרים יש לי מחשב בבית, שעובד עם כרטיס רשת אלחוטי ויושב קצת רחוק מהנתב. רמת הקליטה שלו די נמוכה, כ-30% ומטה בד"כ. המחשב סובל מאיבודי קשר קצרים עם הרשת (מתנתק וחוזר אחרי כמה שניות), נניח פעם ב-10 דקות. ראיתי שישנן אנטנות להארכת טווח, אך אינני בקיא בתחום. מהן המלצותיכם?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום יש לי רשת קוויות בבית עם מודם וראוטר לא אלחוטי כל המחשבים ברשת עובדים כרגיל הגדרתי לכל מחשב איפי משלו בשביל שהוכל להתחבר משולחן עבודה מרוחק או לשתף תקיות לפי הסדר הזה 192.168.2.40 41 42 43 הרשת כבר קיימת הרבה זמן ואף אחד לא נוגע במחשבים כדי לשנות משו עשיתי ריסט לאחד המחשבים שבו נוצרה הבעיה הדלקתי תמחשב הכרטיס רשת מזווהה ע"י הוינדוס הוא דולק לפי האור מאוחרה אבל אין אינטרנט וגם לא שיתוף ברשת של המחשב הזה ניסתי להחליף כמה כרטסי רשת ואותה בעיה היא שבחלון שאמור להיות רשום האיפי וכל הנתנוים לא רשום לי לפי התמונה הבאה שיש למטה ושאני לוחץ פרטים או אומר שאני צריך לפנות למנהל הרשת ובלה בלה כאילו הכרטיס רשת לא מקבל תאיפי שהגדרתי לו ונשבר לי הראש מזה הלכתי לקנות כרטיס רשת חדש ו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הגרסה v24 SP1 יצאה וכוללת תיקוני באגים שונים , אפשרויות חדשות ופיצ'רים מורחבים. לפירוט השינויים והחידושים בגרסה החדשה - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv3/community/developmentnews/1-common/24-dd-wrtv24sp1.html להורדת קובץ firmware מתאים לנתב wrt54GL - http://www.dd-wrt.com/dd-wrtv2/downloads/v24-sp1/Consumer/Broadcom%20Generic/dd-wrt.v24_std_generic.bin שימו לב - הקושחה DD-WRT מתאימה לדגמים רבים של נתבים, אבל לפעמים יש צורך בקובץ שונה ומותאם לדגם ספציפי. לא לטעון סתם קבצים לנתב.

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. Started by JHONLEV,

עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש

10. Started by ConspecT,

יש לי כרגע ראוטר EDIMAX והייתי רוצה לעבור לבזק זה אומר שהם צריכים להתקין לי ראוטר חדש וכו'? או רק לשנות את זה בהגדרות של הראוטר עצמו? כי ראוטר חדש זה הרבה כסף..... אני אם כבלים ב012 אם מודם THOMPSON

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zglazer,

לפני כשנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשה הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך ,אך אני כל פעם מקבל מסך של חיבור אינטרנט רגיל (חייגן) עם סיסמא ושם משתמש ואין לי חיבור אינטרנט הדפדפן לא עולה הכל מת, נראה לי שאולי עפו הגדרות מאפשריות אינטרנט אך לא עליתי על כך אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by amir69,

קניתי את הראוטר אם הכרטיס רשת edimax 7128g עכשיו איך שאני הפעלתי שיניתי רק את הסיסמא של האדמין אבל אני רואה שבמחשב שבלי הראוטר אם אני מתחבר דרך החיגן יש אינטרנט וגם איפה שהראוטר אפשר דרך החיגן 1.איך מבטלים את החיגן במחשב בלי הראוטר?(אם אפשר בלי לבטל את זה שאם הראטר) 2.אחרי שהסתרתי את ה mac והוספתי את הכרטיס רשת רק הוא יכול לראות את הרשת ? 3.איך שמים סיסמא לרשת? 4.אם המחשב אם הכרטיס רשת מחובר אני אמור לראות במנורות שמחשב מספר 2 מחובר או שזה רק ברשת חוטית? 5.עוצמת האות היא נמוכה-נמוכה מאוד איך מגבירים אותה? עריכה שמתי לב שכל פעם שמתחברים במחשב למטה הוא מנתק אותי(יש מצב בגלל שהחיגן אותו שם?) יאללה חפרתי תודה לעוזרים אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  13. עכשיו יש לי רשת ביתית רגילה אלחוטית אם יציאה לאינטרנט דרך מודם כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה שתאפשר רק לי רק לMAC שלי להכנס ולטפל במחשבים רשת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. האם זה אומר שמישהו מתחבר על "חשבוני" בWI-FI? אצלי בבית אין רשת אלחוטית, האם יש צורך לכבות אותה? או שאין סיבה לדאגה? *עריכה* - הסתדרתי, כיביתי.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. בבזק מציעים נתב אלחוטי במהירות של 54 MBPS, ובחנויות מחשבים יש נתבים במהירות של 108 MBPS (או יותר) האם בפועל ההבדל משפיע על מהירות גלישה באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  16. האם קירור מודם יגרום לביצוים יותר טובים באינטרנט?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום יש לי שתי מחשבים שמחוברים דרך רוטירר איך אני מעביר קבצים אחד לשני? בxp בעברית? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מעוניין לסלול רשת בקירות הבית. כשחיפשתי קצת באינטרנט ראיתי שיש פערי מחירים עצומים בין הכבלים השונים (בין 160 ל 1200 שקל ל 100 מטר) רציתי לדעת איזה כבל מומלץ לקחת לצורך הסלילה ומה ההבדלים ביניהם? אם מישהו יוכל לתת לי קישור לחנות המציעה כבלבאורך של 100 מטר ומתאים לצרכי הודע לו מאוד. מבחינתת המחיר.. אני מתכנן שהם ישרדו בקיר הרבה זמן אז לא אכפת לי להשקיע עבור איכות ואמינות. תודה מראש מתן עריכה: קיבלתי הצעת מחיר של שישה שקלים למטר עבור כבל קשיח מסוכך של 1 גיגה אדום. זה מחיר טוב?

• 29 תגובות
    • 6.7k צפיות
  19. אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים. ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy". היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה. השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  20. הנושא הזה ממש מסובך בשבילי. כדאי פשוט להתקשר לספק אינטרנט [012] ולהגיד להם את זה? או לקנות כל דבר באופן אישי בלי בכלל לדבר עם 012? תודה מראש, עידן.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by omritk,

יש לי בעיה דיי דומה כמו לכמה אנישם פה בפורום, אבל הפתרונות שאתם נתתם לא עוזרים לי, ואני בכלל לא משתמש באימיול או ביטורנט. יש לי בזק ו 012, שניהם אומרים שאצלהם הכל תקין, אבל אצלי כל 10 דקות האינטרנט מתנתק, מנורת ה PPP על המודם נכבת. זה כבר יומיים ככה וזה ממש מעצבן, יש איזה פיתרון? הרצתי גם סריקה עם nod32 ו psybot S&D ולא מצאו כלום. הראטור שלי זה siemens sl2 141 תודה

• 9 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ולפטופ אחד. בעיקרון 2 מחשבים משתמשים בtorrent וemule. ה3 רק באתרי אינטרנט. השימושים הם מאוד פשוטים, אני לא חושבת שאצטרך ראוטר מתקדם ממש, ולכן התקציב שלי נע סביב ה200-250. אין לי בעיה להעלות קצת את התקציב, אבל לא נראה לי שיש צורך משיטוט מוקדם פה. ראיתי ש3com וdlink מומלצות בחברות. האם זה כ"כ משנה איזה דגם לקחת כשמדובר במחירים האלו? אשמח לשמוע המלצות לדגמים. עוד דבר - אני רוצה ששני המחשבים הנייחים יהיו קווים ורק הלפטופ יהיה אלחוטי. האם אפשר לעשות זאת?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לקראת רכישה של מחשב חדש וחיבור לרשת ביתית (2 הישנים מחוברים קווית)- האם חיבור אלחוטי לעומת קווי-יאט את מהירות הגלישה ואת מהירות הורדת קבצים?(מהירות העברת הנתונים בנתב אלחוטי-54mbps) האם צפוי בעיה בהורדה מ EMULE?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. קישור לאתר החברה USB lAN ADAPTER http://www.jetion.com/products/product_view.asp?proid=2086 חיפשתי ולא מצאתי מישו הביא לי תחיבור הזה וחסר לי רק תדרויר כי הוא לא מזהה אותו

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by אריאל26,

במסגרת הזמנה ל3 עמדות מחשב שאמורות לעבוד ברשת הכרטיס רשת היחיד שמצאתי באופציית הבחירה שבאתר של סקייפי תחת אופציה של בנה מחשב הייתה Edimax EW7128G PCI ! 1) רציתי לדעת האם זה כרטיס רשת על חוטי ראוי לשימוש איכותי ברמה שמניחה את הדעת (ל 3 עמדות במרחק סביר) ? 2) האם הוא מתאים לויסטה פרימיום? 3) מישום מה בעת ביצוע ההזמנה הם כתבו במיפרט רק Edimax PCI 11G ? כששאלתי למה זה כתוב בצורה שונה הם אמרו לי שזה אותו כרטיס רשת וכך הוא נכתב! משהו פה נראה לי חשוד -- האם מישהו יכול לאשר או להפריך את זה?

• 4 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.